NOS onthult reden scheiding man/vrouw islam (geenstijl.nl)


Opvallend bijschrift uit de DiviBokaal Ramadan Corona Special van de NOS. De Staatsomroep heeft namelijk ontdekt, waarom mannen en vrouwen in de islam altijd apart zitten. Dat komt omdat moslims vaak hele kleine tafels hebben! ...

door ongelovenloos in Binnenland  ·  64 Reacties

  • 12
  • 970x gelezen
Reageer met een Emoji
24
4
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

In veel culturen nemen mannen afstand van vrouwen. Zo worden ze niet beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Een hand schudden is aanraken en uit respect en zelfbescherming doen ze dat niet. Hier in Nederland komt dat misschien raar over maar in het middenoosten is dat normaal.

3
51 Frangipani

En links maar beweren dat de NOS niet liegt. Gewoon blijven volhouden dan kom je net zo dom over als die "journalisten".

1
52 Jerry Afriyiekaantje

Apart bidden in de moskee komt omdat men speciaal voor de vrouwen een ruimte inricht met dikker tapijt, voor hun gevoeligere voetjes.
Aldus links.

2
53 Spraypaint

@31 "Even voor alle duidelijkheid Artikel 1 doelt op behandeling van de burgers DOOR DE OVERHEID, niet door jan en alleman zoals het hier gebruikt wordt."

Ik denk dat je in je fanatisme om je religie te verdedigen wat zaken over het hoofd ziet.
Artikel 1 van de grondwet kent, net als bijvoorbeeld de vrijheid van meningsuiting. ook een horizontale werking en niet alleen overheid vs burger.

0
54 JackKropotkin

@51
Dat is geen afstand nemen ofrespect tonen maar pure onderdrukking. Men wil gewillige en kokende neukdozen die blindelings gehoorzamen, zich niet bemoeien met de beslissingen van mannen en niet al te veel vrijheden verwerven want dan zouden ze wel eens kunnen gaan nadenken.

1
55 Jerry Afriyiekaantje

Het gemiddelde NOS Journaal: help we gaan er aan klimaatverandering item, check. Vluchtelingen zielig, check. Moslimminderheden in de verdrukking, check.

1
56 Spraypaint

Op Hawai'i was dat ook zo .....heel, heel lang geleden tot de koningin opstond en gezellig aanschoof bij haar man.
Vanaf dat moment werd die en andere belachelijke regels overboord gegooid samen met de aannames die daarbij hoorden.

En zo doe je dat.

0
57 Proemevla

Het is telkens hetzelfde met de NOS. Als het om de islam en moslims gaat treden onmiddellijk alle linkse defensiemechanismen in werking. Zo presenteerde de NOS een maand terug nog een islamoloog die heel verbaasd ging doen over de bedreigingen van radicale moslims naar een radio DJ voor "Rammadan-muziek". Want van radicale moslims had deze "islamoloog" nog nooit gehoord.

https://nos.nl/artikel/2332899-islamoloog-verbaasd-over-bedreigingen-om-muziek-op-funx-tijdens-ramadan.html

0
58 greenmango

@ 43

Ik heb toch nog iets te zeggen over de oude koe van Aicha.

Ja, ook in het Westen hebben er huwelijken op jonge leeftijden plaatsgevonden. Deze vonden vooral binnen de adel plaats om machtsallianties aan te gaan tussen families. Een mooi voorbeeld is Marie Antoinette die huwde op de leeftijd van 14 jaren ( wat toch nog wat ouder is dan 6 ) maar er zijn meer voorbeelden.

Maar die huwelijken zijn niet te vergelijken met het huwelijk van Mohammed en Aicha. Want Mohammed is volgens de islam en haar 1,6 miljard volgers op deze aardkloot de zegel der profeten en de lieveling van Allah en de beste mens die ooit voet op deze aardbol heeft gezet. Hij moet in alles nagevolgd worden volgens de islam. Dus in principe zou iedere islamiet met een meisje van 6 kunnen trouwen en seks met haar kunnen hebben als ze 9 zou worden.
Wie van hen uit Europa die in het verleden ooit op jonge leeftijd in het huwelijk zijn getreden kunnen Mohammed dat nazeggen ? NIEMAND

En het feit dat Mohammed als achtenswaardig voorbeeld gezien wordt door 1 op de 5 mensen op deze wereld is lachwekkend en moet continu als een gotspe weggezet blijven worden. Niet alleen zijn huwelijk met een klein kind, maar ook zijn seks en handel met slaven ,zijn rooftochten en zijn niet terugdeinzen voor moord op hen die hem niet accepteerden maken Mohammed als beste mens die ooit geleefd heeft tot een GOTSPE. Miljarden mensen die op deze wereld hebben geleefd en nu ook nog leven hebben een heel wat deugdzamer leven geleid zonder moord en doodslag en huwelijken met kinderen.

Daarom toch nog af en toe de oude koe Aicha. Want velen weten niet. En velen willen niet weten. Omdat anders de illusie in gevaar komt.

1
59 De Vliegende Brabander

@45

Jazeker. En daarom weet ik op dat alle punten die ik noemde voor de islam bij het RK weggestreept kunnen worden.

En ja - er kan gezegd worden dat een vrouw binnen het RK geen priester kan worden. Daarin heeft u gelijk. Maar dat kan ik als gehuwde man ook niet. Maar daarmee zijn haar rechten en die van mij verder niets minder dan die van mannen die dat wel kunnen.

Vrouwen zijn in het verleden en ook nu nog onheus en onrechtvaardig behandeld. Ook door christenen. Maar door iedereen. Ook door atheïsten, boeddhisten, hindoeïsten, communisten, humanisten en wat dan ook. Zeker. Maar het maakt een groot verschil of die foute behandeling op basis van religieuze geschriften te rechtvaardigen zijn of gewoon voortkomen uit patriachaal denken of anderszins. Bij de islam is die onheuse bejegening theologisch te rechtvaardigen. Met verzen uit de Koran of met de Hadith. Ik had in mijn eerdere reactie bijvoorbeeld ook nog kunnen vermelden dat de Koran de corrigerende tik voor de ongehoorzame vrouw toestaat (een vrouw kan niet haar ongehoorzame man corrigeren). Ik had bijvoorbeeld ook nog kunnen vermelden de eis om vrouwen te bedekken in de nabijheid van mannen buiten het gezin (mannen hoeven zich niet te bedekken voor vrouwen). In het christendom of andere religies vind je dergelijke voorschriften niet die zo'n flagrant verschil veroorzaken tussen man en vrouw.


En nog iets:
In het christendom heeft niet een man maar een vrouw buiten God om de meeste achting - en dat is Maria. Zo veel zelfs dat in de Koran zij gezien wordt als onderdeel van de triniteit. Dat had Mohammed niet helemaal goed begrepen. Maar kleinigheidjes blijf je houden. Ook dat is later door honderden geleerden getracht goed te praten. Hoe het komt dat in de Koran Maria als onderdeel gezien wordt van de triniteit.

0
60 De Vliegende Brabander

@54 "mijn religie" ? ... ik ben niet ingeschreven bij een geloofsgemeenchap, het gaat veel meer over de rare moraal van mensen hier die maar menen van alles en nog wat te roeptoetteren over anderen, maar daarmee zélf de wetten overtreden, terwijl de anderen die beschuldigd worden dat niet doen.

2
61 beertje36

@61
Volgens mij begrijp jij iets niet.
", het gaat veel meer over de rare moraal van mensen hier die maar menen van alles en nog wat te roeptoetteren over anderen, maar daarmee zélf de wetten overtreden, terwijl de anderen die beschuldigd worden dat niet doen.''
De islam erkend onze wetten niet dus schofferen ze onze grondwet.

@17 101 jaar geleden kregen vrouwen hier pas stemrecht.
Bij de islam zijn ze schijnbaar daar nog niet aan toe.
"

@29
"Een culturele rolverdeling is niet in strijd met artikel 1''
Dit gaat ook niet over rolverdeling maar over de vrouw ondergeschikt maken en houden.

@31
"Even voor alle duidelijkheid Artikel 1 doelt op behandeling van de burgers DOOR DE OVERHEID,''
Fout ,dat geldt voor iedereen en niet alleen voor de overheid.

0
62 ongelovenloos

@61 Prima hoor, ik wees je vooral
op je gebrekkige juridische kennis en die merk ik in meer van je reacties.

Verder hoef je voor het hebben van een religie niet ingeschreven te zijn bij een geloofsgemeenschap.

0
63 JackKropotkin

@55 Dat is wel een beetje de heersende cultuur daar. Ongeveer zoals er bij ons over vrouwen gedacht werd in de negentiende eeuw.

0
64 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2715Nou ja, als jij je geld aan zoiets onbenulligs (vind ik dan!) wil uitgeven moet je dat zelf weten natuurlijk....

zojuist geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

   Gegevens verwijderen van fora Zet u via een post of een reactie op een post zelf gegevens of uitspraken op een forum? Dan geeft...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@135 Precies, Baba. Misschien vind je op het internet nog wel meer van die geweldige mopjes. Ze hebben de boel vast nog niet opgeschoond....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Offtopic

@2710Volgens mij is dat eerste punt bij alle sites een onderdeel van de overeenkomst.@2708Olivia, misschien heb je hier iets aan?https:/...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2705De sfeer op het forum voordat Nieuwskoerier offline ging heb ik niet zo extreem ervaren als hoe de sfeer zich ontwikkeld heeft nadat Nieu...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@38 Ik begrijp er steeds minder van. Ik heb weleens genoemd dat ik mijn kinderen heb geadopteerd maar wat je nou steeds wil zeggen, en ook waar...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@14 Terug naar 1870 en een doorbraak weer uitbuiten met paarden?De tank is al meerdere malen in de moderne geschiedenis ongefundeerd afges...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Offtopic

@2708 Aan het verzoek tot verwijdering van je account moet men wettelijk gezien gevolg geven. Niet het verwijderen van reacties enz. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ThWil
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Hoezo moet ze zich zo voelen. Er is zelfs een serie over transachtige personen. Transformers wordt dit dacht ik genoemd. ...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@134 PS Degene die anderen onder losers scharen om wat mopjes die zij vrouwonvriendelijk vinden zijn dus waarschijnlijk feministen en tegenwoo...

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Analbig AssHot For Teacher PornhubTelugu Hot Hot Sex VideosNude GaysBrazzersfull FreeVr Porn VideoBraziallian PornUllu Sexy SeriesTamil Sex Cinema VideoCockandpussyBig Tits HousewifeBangbus RamoneShrunken Woman PornWebchocTwisted PornJynxmzeTamil Aunty Xxx VideosIndian Step Mom XnxxXxx Hd Video RomanticPorno GameTamil Sex PadangalHd Porn Full MovesSexy AsmrtistsBdsm PornolarıRachel StarBoyfrendtvBest Asiatic PornstarsBf FilimAlia Bhatt XhamsterPorn Tube YoujizzXnxx Blacked ComSeth-004Desi Bhabhi Xxx PornSoftcore RomanceBrazzers FreeRef SexeContact Sex VideoNew Bengali SexAlexis Fawx New PornWerewolf HentaiShaved Head PornSpy Sister NudeSeyx BfKyla Cole NudeGay Anime HentaiPorn Star Abella DangerNepali Xvideo HdPornpivsLea CocoSouth Indian Actress XxxX EroticDass-167Daisy Taylor GifsKajal Sex ScenesInterracial Bisexual PornFree Porn GameAnime GirlnudeMorgan Lee XxxKhazar MilkersActress Porn HdHd Porn BrazzeraXvideos AmateurPorn Amateur RealityBelas Do ValeFella Pure HentaiSxe VedeoBeautiful Mom X VideosSelena Star PornJenna BentleyCar AnalKatie Thomas PornPrison Porn VideosTop Rated Porn VideosIndian Actress Boob SuckRitu Sex VideoDeep ThroatpieBest Thick PornstarsHorny Mature WomenChote Bache XxxXxx Saxe MoveGay XtapesClubmodwlSweet LiciusWidowmaker HentaiShiredan LoveNew Sex XxxxErikabeeAb/dl VideosGay Porn HumpComic Porn For FreeKrissy Lynn NudeJanusry Jones NudeIndiansexxxxTeen Fuck PicsFacefuckimgHors XxxxCowgirl NudFilm Porn Français GratuitAwesome KateCrazy Xxx VideoNudeboobs PicsSex Movies Free DownloadDesi Bhabhi PantyAutumn Falls SquirtFree Download Of Porn VideosBalma NakedViral Mms Sexy VideoXxporonAsian Porn MassgeViolet Valentina PornAlexis Texas LesbiPlaybokepPassionate Kiss GifPawg WifeGuarreriasXxx Six MoveNhdtb-774Riley Onlyfans LeaksNjna MercedezFem Tails PornBlacked ThickIs Katrina Kaif Hot49 Desi ComJo Sex VideoEnglish Sex Film MovieSisi Rose AgeVideo Beurettes XPorin VideoXxx Sixc VideoBathroom Me ChudaiIndian Heroines Nude PhotosToples Beach VideoPorn BdsmOnly Dudes.comInfluenceuse NuesHandjob VidzEmilia Clarke ButtCute Girl XnxxDamaris RiveraTities YoungXxx Hd VdTeen PronoHot Indian Aunty FuckEnjoy FuckGirls Finishing The JobStepmomgangbangProstatemassage PornAmateur Milf GangZoe VossXxx Hot Sexy Video Hd