@34 En ter info: zelfs volgens het IDF zelf, is tegen de 70% van de doden een burger. Kun je nagaan wat het echte cijfer is. ...
@26 Keiharde realiteit en dat weet je verrekte goed....
@58 Ja kijken of hij dan nog zo een grote bek heeft...
@25 Je heb het nu over de 40+ jaar vooraf aan die oorlog of vergeten we dat maar even?...
@24 Dat is bezinning, Poetin is duidelijk agressief en onbetrouwbaar. Dat hebben we ons in het westen veel te laat gerealiseerd, beter gezegd, h...
Het uitbundige feest in de Gaza na de slachtpartij van Hamas op 7 oktober j.l. was van korte duur....
@32 Het geweld moet wél stoppen. . . . Zo snel mogelijk.Echter, als Israel nu stopt met het opsporen van hamas/terreur groeperingen en z...
@34Waarschijnlijk niet alle maar het grootste gedeelte wel....
BDS in uitvoering, prima. Als overheden te angstig zijn om Israël aan te pakken dan moet het van onderaf komen, vanuit de burgerij. ...
@34 "alle " Nee, niet 'alle'. Maar elk één is er één te veel. En dat dat wél gebeurt staat buiten kijf. Dus naar...
Frituren in ossewit, en jammer dat de nederlandse sauzen smaak overheersend zoet is.
Een week geleden AD:
mensen eten meer patat mensen eten slechter met de crisis.
Is wel een goede tip. Vaak zie ik kleine Franse frietjes liggen maar die bakken niet goed. Beter zijn de grotere Belgische frieten. En ik bak in de airfryer niet in vet.
Altijd voorbakken , aflaten koelen en nadien pas afbakken .
@1 Zelf mayonaise of knoflooksaus maken.
@5 , knoflooksaus maakt vriendin met biesheuvel knoflook.
Misschien een tip, hij heeft een webshop. Biesheuvel knoflook.
Altijd beter dan die chinese ingevroren rotzooi.
De geschilde aardappels een nachtje in zout water laten staan.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.