Israelische kolonisten zijn volgens de Volkskrant geen dieven meer (abu-pessoptimist.blogspot.com)


Schandalig en eigenlijk gewoon misdadig zo'n 'reportage' als dit wangedrocht van Sacha Kester.  ...

door Hendrianus in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 0
  • 604x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De Israëlische kolonisten in bezet gebied zijn helers, de staat Israël is de dief.

21
1 Hendrianus

@1 Tja het is natuurlijk zwaar voor U !! Maar zoals u ziet/leest zal het recht zegevieren wen er maar aan !

9
2 Moskowfiets

@1

De titel van Abu Pessoptimist klopt niet. De Volkskrant neemt geen standpunt in maar laat mensen aan het woord zoals het een goede krant betaamt.
Ook het andere geluid komt in de Volkskrant regelmatig aan bod.

3
3 carpenter

@2

Wat is 'het recht'?
Er zijn internationaal nogal wat verschillende uitspraken.

1
4 carpenter

@4 Misschien eerst artikel lezen !!

6
5 Moskowfiets

@5

Dat heb ik gedaan.
Het is een opninie van een aantal personen.
Ze hebben het alleen over de afspraken tussen israel en de vs. Alle andere internationale afspraken worden daarbij maar even genegeerd.

0
6 carpenter

@6 Pas daar dan de geschiedenis bij aan en u zult mijn @2 begrijpen suc6 !!

6
7 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

8 Raffa

@8

Helaas, ik moet je teleurstellen maar Barbapapa en Hendrianus zijn niet èèn en dezelfde. Verder begrijp ik je frustratie, 'dit soort rotzooi', wegens je gebrek aan argumentatie talent.

14
9 Hendrianus

@4 Vierde conventie van Geneve verbied het overbrengen van de eigen bevolking naar bezet gebied.

14
10 Hendrianus

@3
Er wordt niet verwezen naar een opinie artikel in de Volkskrant . Het artikel is geschreven door een Volkskrant journalist. De titel klopt dus.

15
11 Hendrianus

@11

Een volkskrant journalist die de mening van anderen optekent zonder daar een oordeel bij te geven.
Normale journalistiek.

1
12 carpenter

* Verwijderd door de redactie *

13 Raffa

@13
Merkwaardig dat je de Bijbel aanhaalt, "De Joden beschouwen Israël al duizenden jaren als het beloofde land en staat ook in het eerste testament zo beschreven...." en vervolgens stelt, "ik ben voorstander van een wereld zonder religie omdat religie veel kapot maakt en heeft gemaakt door verschillende periodes in de geschiedenis. Het is een verzinsel die gebruikt is om mensen slaafs te laten volgen...".

Is je conlusie nu dat argumentatie op basis van de belofte van God aangaande het beloofde land aan het Joodse volk geen steekhoudend arggument is om de bezette gebieden te koloniseren?

Verder stel je, "Het verhaal over Palestina nu komt door de staat oprichting Israël maar op dat moment zei Arrafat dat hij een Palestijn was en wilde onafhankelijk van Israël een eigen staat."

Arafat heeft de nationale gevoelens van de Palestijnen gekanaliseerd. Die gevoelens werden sterker na de ineenstorting van het Ottomaanse rijk en zeker door de gewelddadige oprichting van de staat Israël. Het gesteggel wanneer er sprake was van een Palestijns volk boeit mij niet zo. Feit is dat Israël, de VN en zeer veel landen de Palestijnen als volk erkennen. Het, ano 2020, ontkennen van het bestaan van het Palestijnse volk is dus volkomen zinloos.

Israel heeft een grote fout begaan door bezet gebied te koloniseren. De Westbank had 25 jaar geleden, vredesakkoord met Jordanië, geleidelijk verlaten kunnen worden als er geen kolonisten aanwezig waren geweest. Israël zit militair gezien allang niet meer in de Westbank om strategische redenen maar om de kolonisatie politiek te ondersteunen.

Wat betreft Hamas maar ook Abbas kan ik kort zijn, beide zie ik graag vervangen worden door pragmatische leiders die een akkoord met Israël willen sluiten. Vooralsnog moet Israël van haar kant stoppen met het uitbreiden van haar nederzettingen in bezet gebied en stoppen met dit nieuwe annexatie plan.

14
14 Hendrianus

@14 Dit zijn de oorlogen die de staat Israel heeft gevoerd om te overleven. En het kleine landje Israel heeft deze oorlogen steeds gewonnen. Hoe kan dat? Jij zegt dat er geen GOD bestaat?

https://kunst-en-cultuur.infonu.nl/oorlog/111975-oorlogen-en-operaties-tussen-israel-en-de-arabieren.html

Jesaja 54 vers 11

11 Jeruzalem, nu ben je er ellendig aan toe. Je bent zó mishandeld! En niemand troost je. Maar Ik zal je stenen met prachtig gekleurd cement weer op elkaar metselen. Ik zal je opbouwen op een fundament van saffieren. 12 Ik zal je ramen maken van kristal, je poorten van robijnen en je muren van edelstenen. 13 Al je bewoners zullen Mij leren kennen. Ze zullen gelukkig zijn en vrede hebben. 14 Je zal leven zoals Ik het wil. Daardoor zul je stevig blijven staan. Je zal nooit meer onderdrukt worden. Je hoeft nooit meer bang te zijn. Want er zal je niets gebeuren. 15 Let op, je zal wel door vijanden aangevallen worden, maar dat is niet op mijn bevel. Daarom zullen ze je niet kunnen veroveren.

5
15 DONKEY R

@15
(Jij zegt dat er geen GOD bestaat?)

Waar schrijf ik dat? Geloof in 'iets hogers' zit oneindig veel ingewikkelder in elkaar. In mijn ogen zit 'God' en 'Stan' (goed en slecht) in ons allemaal. Allemaal geloven we 'iets' en veel mensen vinden het prettig om dat onder te brengen in een religie met strikte regels en ordening.

Oorlog win of verlies je door tactiek, bewapening en/of overmacht. Komt geen abacadabra aan te pas.
Maar als er iets is dat bewijst geeft dat jouw dogmatische God niet bestaat dan is het wel de holocaust.

15
16 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

17 Raffa

@16 Het joodse volk is door de geschiedenis heel alleen maar als volk vervolgd of vernederd. Dit komt omdat GOD een plan heeft met het volk van Israel alleen is het volk niet gehoorzaam aan hun GOD. GOD heeft ze meerdere malen door de geschiedenis gewaarschuwd door profeten maar ze luisterde niet en vervolgden de profeten. GOD heeft ze uit het land van Israel verbannen door ongehoorzaamheid en over de hele wereld laten verspreiden. Nu door de holocaust bestaat de staat Israel weer en hebben de joden hun rechtmatige land terug. Al is de staat Israel in deze wereld niet geliefd. De joden gaan massaal terug naar hun eigen land Israel omdat ze steeds vaker te maken krijgen met vervolging in de rest van de wereld. Het is een GOD's wonder dat de staat Israel bestaat.

5
18 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

19 Raffa

@17
"Er is wetenschappelijk, etnisch, volkenkundig en historisch (geschiedenis) gezien geen enkel bewijs van een Palestijns volk. "

Nogmaals Israël heeft de PLO erkend als de enige officiële vertegenwoordiger van het Palestijnse volk. Ook de VN en vele vele landen erkennen het Palesrijnse volk. Dus dat achterhoede gevecht over wel/niet Palestijns volk is verspilde energie.

Het Palestijnse nationalisme werd aangewakkerd door het zionisme en op enig moment ontstaat er een volk. Alle andere nu bekende volkeren zijn ook ooit ontstaan. De streek Palestina was niet woest en ledig toen de Joodse zionisten binnentrokken.

 

13
20 Hendrianus

@18
'Nu door de holocaust bestaat de staat Israel weer en hebben de joden hun rechtmatige land terug.'  'Het is een GOD's wonder dat de staat Israel bestaat.'

Brrr, de rillingen lopen over mijn lijf bij een dergelijke redenatie.

13
21 Hendrianus

@18
"Het joodse volk is door de geschiedenis heel alleen maar als volk vervolgd of vernederd. Dit komt omdat GOD een plan heeft met het volk van Israel alleen is het volk niet gehoorzaam aan hun GOD. GOD heeft ze meerdere malen door de geschiedenis gewaarschuwd door profeten maar ze luisterde niet en vervolgden de profeten. GOD heeft ze uit het land van Israel verbannen door ongehoorzaamheid en over de hele wereld laten verspreiden."

Dat is precies de eeuwenoude aanjager van het christelijke antisemitisme. De Joden hebben Jezus gekruisigd en daarvoor zullen ze boeten. Dat jij dat anno 2020 nog durft aan te halen, brrrrr.

14
22 Hendrianus

@22 Dat zijn de woorden van Maarten Luther die de joden met harde hand ''gedwongen'' wilde verplichten om Jezus als verlosser aan te nemen. En vele kerkelijke stroming volgde zijn Jodenhaat. Deze figuren hebben de bijbel misbruikt want in de bijbel staan duidelijke richtlijnen dat Jezus voor elk mens is gestorven voor redding romeinen 10: 8 vers 13.

Leviticus 26:33-43 “Maar u zal Ik onder de volken verstooien en Ik zal achter u het zwaard trekken, en uw land zal een woestenij zijn en uw steden een puinhoop. Maar het land zal door hen verlaten worden en het zal zijn sabbatsjaren vergoed krijgen, terwijl het verwoest ligt zonder hen en zij zullen hun ongerechtigheid boeten, omdat, ja, omdat zij mijn verordening versmaadden en van mijn inzettingen een afkeer hadden.”
Deuteronomium 28:64,29:24-25 “De Here zal u verstrooien onder alle natiën van het ene einde der aarde tot het andere; dan zullen alle volken zeggen: Waarom heeft de Here zo met dit land gedaan? En men zal antwoorden: Omdat zij verlaten hebben het verbond van de Here,de God hunner vaderen.”
Ezechiel 22:14 “Ik ,de Here, heb het gesproken en Ik zal het doen. Ik zal u verstrooien onder de volken en verspreiden over de landen.”

Ezechiel36:24 “Ik zal u weghalen uit de volken en u bijeen vergaderen uit alle landen, Ik zal u brengen naar uw eigen land; Gij zult wonen in het land dat Ik uw vaderen gegeven heb; gij zult Mij tot een volk zijn en Ik zal u tot een God zijn.”
Jesaja 43:6 “Ik zeg tot het Noorden: Geef, en tot het Zuiden: Houd niet terug, breng Mijn zonen van verre en Mijn dochters van het einde der aarde.”
Hosea14:5-6-7 “Ik zal hun afkerigheid genezen, Ik zal hen vrijwillig liefhebben, want Mijn toorn keert zich van hen af. Ik zal zijn als de dauw voor Israël, hij zal bloeien als een lelie..... Zijn loten zullen uitlopen; zijn pracht zal zijn als die van een olijfboom en zijn geur als die van de Libanon.”
…hij zal bloeien als een roos. Omgeving van het meer van Galilea.
Jesaja 61:4 “Zij zullen de overoude puinhopen herbouwen, het verwoeste uit vroeger tijd doen herrijzen en de steden vernieuwen, die in puin liggen, die verwoest hebben gelegen van geslacht tot geslacht.”
Ezechiël 16:60 “Toch zal Ik denken aan Mijn verbond met u in de dagen vanuw jeugd. Ik zal met u een eeuwig verbond maken.”

3
23 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

24 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

25 DONKEY R

@22 Je kunt beter stoppen met het verdedigen van jou Israel haat. Want alles wat je zegt is vals en zit vol met bedrog en leugens.

4
26 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

27 Raffa

@27 ,

Nee hoor. Barabas vroeg de joden te kiezen, en zij kozen voor Jezus. De joden hebben dus wel degelijk Jezus gekruisigd...

16
28 uahoera

* Verwijderd door de redactie *

29 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

30 Raffa

@24
Het getuigd niet van verdieping, waarmee je jezelf zo op de borst klopt, als de briefwisseling van Rabin en Arafat je niet bekend is,

"Rabin aan Arafat: 
Mijnheer de voorzitter, In mijn antwoord op uw brief van 9 september wil ik u meedelen dat de Israëlische regering, kennis genomen hebbende van de verplichtingen die de PLO op zich genomen heeft, zoals in uw brief gemeld, besloten heeft de PLO als vertegenwoordiger van het Palestijnse volk te erkennen en in het kader van het vredesproces voor het Midden-Oosten onderhandelingen met de PLO te zullen beginnen.
Hoogachtend, Jitschak Rabin, Israëlisch minister-president"
https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/e4b454d7aa3f55983189191b4f0cf03e
https://mfa.gov.il/mfa/foreignpolicy/peace/guide/pages/israel-plo recognition - exchange of letters betwe.aspx

13
31 Hendrianus

@30 Heb je ook maar enig wetenschappelijk bewijs dat die Mohammed ook heeft bestaan? Tot op heden is dat naar mijn weten nog steeds niet aangetoond. Dus al die avonturen van die Mohammed kun je gewoon als een horrorachtige sprookje afdoen.

7
32 ThWil

@26
"Je kunt beter stoppen met het verdedigen van jou Israel haat. Want alles wat je zegt is vals en zit vol met bedrog en leugens."

Weer zo'n holle smerige kreet, TOON AAN!

14
33 Hendrianus

@30

'Het gebied is nooit bezet geweest maar was een niemandsland...'
Land wat bewoond, begraasd, bejaagd en bewerkt wordt is geen niemandsland. Tot aan het hoge gerechtshof van Israël wordt gesteld dat Israël een militaire bezetting voert op de Westbank en delen van de Golan.

Uw zwakke verdediging wordt duidelijker. De Palestijnen bestaan niet en Palestina was woest em ledig. Wat een achterhaalde jaren vijftig nonsens.

 Verder schrijf je,
'@21  Die redenering maak jij toch echt zelf.'
Pardon? Wederom nonsens.

14
34 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

35 Raffa

@35 En geloof je ook al die verhalen en in de figuren in de boeken van Tolkien over de Hobbits? Die boeken kunnen wedijveren met al die zogenaamde heilige boeken. En Tolkien schreef die boeken zelf. En heeft al die verhalen ook nog eens zelf bedacht. Die heilige boeken zijn zoals je aangeeft meer een verzameling van allerlei verhalen en verhaaltjes. Net als in de boeken van Tolkien staan in die heilige boeken natuurlijk ook allerlei zinnige en onzinnige zaken in. En zo zijn er nog ik weet niet hoeveel boeken geschreven over allerlei goden en mensen die daar omheen cirkelden. Geloof je natuurlijk ook niet in. Toch? Dus waarom wel het een en niet het ander.

13
36 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

37 Raffa

@37 Tjonge tjonge. Wat een boel aannames in je exposé. Ik begon in feite je te vragen nadat je het nodige had beweerd over die Mohammed of jij ook maar enig wetenschappelijk bewijs had van het bestaan van die persoon. Wil je iets beweren dat enigszins aannemelijk is dan is het toch wel handig als daar onafhankelijke bronnen zijn die het een en ander bevestigen. De onderzoeken die naar die Mohammed zijn gedaan zijn op geen enkele manier uitgekomen bij een persoon die die Mohammed zou zijn die al die verhalen heeft opgetekend (nouja laten optekenen). Concentreer je even op die vraag die ik je voor hou en ga niet invullen wie of wat ik allemaal ben of denk want dat weet je toch niet.

4
38 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

39 Raffa

@39 Goed lezen voordat je antwoord geeft. Ik heb gevraagd naar een wetenschappelijk bewijs en aangegeven dat ik zelf dat bewijs niet heb gevonden. Als je stelt dat iets bestaat of heeft bestaan dan is het wel zo fijn om dat enigszins aan te kunnen tonen. En daar kan de wetenschap een aardige rol in spelen. Er zijn diverse al dan niet wetenschappelijke onderzoeken geweest naar het al dan niet bestaan van die Mohammed. En zover mij bekend is er nog niet een die wetenschappelijk heeft vastgesteld dat die Mohammed echt heeft geleefd.
Daarbij heb ik nergens aangegeven dat ik wel of niet in een god oid zou geloven. Daar laat ik voor de rest iedereen vrij in. Maar dat neemt niet weg dat als iets wordt verondersteld waar te zijn daar ook bewijs van mag worden geleverd. Idem dito als ik zou stellen dat er een theepotje ergens in de ruimte vliegt die alles hier op aarde heeft geschapen.
Btw je stelde hiervoor dat iets niet uit het niets kan ontstaan. Zou ik ook zeggen doch kan ik je adviseren de visie van Stephen Hawking te lezen in zijn The Grand Design over hoe volgens hem wel iets uit het niets kan ontstaan.

4
40 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

41 Raffa

@40 Mijn hemel, je hebt een grote fantasie. Je legt mij woorden in de mond die ik niet heb gebruikt. Ik heb je in het begin gevraagd of je een wetenschappelijk bewijs hebt omtrent het bestaan van ....(ik verval in herhaling). En daar geef je geen antwoord op. Jij stelt en ik vraag alleen maar om een bewijs. Je haalt er van alles en nog wat bij ondanks dat ik daar het best wel met je eens kan zijn doch daar gaat het mij helemaal niet om. Het gaat mij puur en alleen om het bestaan van die Mohammed. Btw ik geef mijzelf nooit een duimomhoog en een ander nooit een duimomlaag. Jij ook?

4
42 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

43 Raffa

@43 Hij vertelt als militair historicus wat oorlogsverhalen over die Mohammed als vechtjas. Doch op geen enkele manier toont hij aan dat zijn verhalen op onderzochte onafhankelijke bronnen zijn gebaseerd. Helaas.

4
44 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

45 Scholar007

@30
De Westbank was in het VN verdeelplan toegewezen aan de Arabieren. De zionisten hebben met het akkoord gaan van dit plan hun claim op de Westbank opgegeven. In 1967 werd de Westbank, om begrijpelijke redenen bezet, echter de Israëli gingen over tot kolonisatie van dit gebied. Dat is illegaal volgens de vierde conventie van Genève.

Internationaal wordt de Westbank en delen van de Golan alsbezet gebied gezien. Het Israëlische hoge gerechtshof heeft in een rechtszaak over de muur, veiligheidsafscheiding, de staat Israël ontvankelijk verklaard als de militaire bezetter van de Westbank.

Er is, in de moderne geschiedenis, geen sprake meer van niemandsland en de Westbank was dat ook nooit.

12
46 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@15 Het spijt mij je te moeten meedelen dat er met het logisch denkvermogen van vele gevaccineerden iets fundamenteel mis is, wat een rare gedac...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@52 "propaganda van beide kanten wat de cijfers betreft"" Het IDF zelf vindt 2 burgerdoden tegen één militant een "geweldig positi...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

"Bijna 500.000 troepen zijn omgekomen.Moskou heeft volgens de generale staf van Oekraïne een zorgwekkende nieuwe mijlpaal bereikt op het gebi...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@60 Laatst nog een interessante documentaire uit 2012 gezien over de Russische Akula Onderzeeër Severstal. De kapitein ter zee kwam thuis in ...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Bop
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@3 Een VVD'er is prima. Alles beter dan een PVV 'er....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@1 Door idioten als jij gaan er weer kinderen dood die, als hun ouders zich niet zo zouden laten beïnvloeden door volk als jij, gewoon nog had...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@14 Tuurlijk, dat is in jouw ogen uiteraard vreemd. Je zou je kapot horen te schamen om mensen, die er met elkaar voor gezorgd hebben dat we de...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@66 Het één sluit het ander natuurlijk niet uit. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Excuus, vteewijk = terwijl ...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

    "de door VS gesteunde gewelddadige coup op hun democratisch gekozen president" 1) Janoekovytsj weigert ondanks democratisch...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sex Video Kannada Sex VideoBig Boobs DoggystyleHow To Download Indian Sex VideosXnxx Hd SunnyQueens Blade PornSquirting BlondeXxxmovieforyou韩国色情网站Listcrawlers TampaHentai TopLebanese PornographyXxx Movi In HindiBoob Grab PornAunty XvedioWww XxxmNatalie Portman Nude SexRomantic Xvideo HdPorn Full MoviesBj KoreanIndain CreampieCosplay Big TitsInfluencers Tone WildVelhos TaradosVideos SexulaesStudent Xxx VideosPool GaypornEbony BjBuccwild AnalBarbara Eden NakedSalma Haek NakedSquirter Analسكسxnxx 18Family Porn Video HdWww Xxx C9mPlugtalkRakhi PornLucy Lee PornLucy ZaraGirlsinpantiesPornoneDahlia DeeKate Bock NudeNaked TeensBig Boobed AnalMoms Getting CreampiedCamwhorXnxx Indian Web SeriesPorn ButtEmmanuellustinmtSecret HentaiBrittanya Ravazi OnlyfansFilm Prono GratuitsSimona Tabasco NakedDesi Sex Xxx ComTeenage Deep ThroatLazel Sex SceneHuge OrgasmCarlie Marie NudeAlexis Fawx XxxA E NudesMilfiesAdian Lesbian PornFull Hd Telugu Sex VideosLifeselector FreeVideos Erotique AmateurXfideoNepali Blue FilmMia Khalifa Doggy StyleNude Girl DesiTelugu Best SexBrother Sister Sex Video HindiDesi Anal MmsKate Winslet Xxx VideoMassage Lesbo PornLesbian Sex TwitterAmetuer Ebony AnalBig Tit Asian PornNarcos SexsceneVeronica Vansing NudeBengali Desi PornDanny DMother And Son Sex VediosBlack Porn.Anime Cute PornCastingcouchxxMomsoninfoCelebjihad.comGay Bilatinmen PornNew Indian XvideoNudephotosPornstar Porn PicsDedetlewdZelma Cherem PornXxx Blue MoveWillow Ryder PovFoot Fetish AnimesStreet Fighter Laura PornXnxxmomCelebraty NudesPornos EstarCassandra CruzFree Tamil Sex VideosBhabhi Or Devar Ka PyarFamilygangbangAccount Free BrazzersNudes TeenFaey ReganXxx Videos 2019Nudies BoobiesGhost Porn VideoTokyokinkyXxx Sexy Indian AuntySunnaya NudeVictoria Banxx PornCartoons PornYoung Gay PornvideosDped AnalHd Mein SexDeepthroat Ebony PornFirst Time Lesbian PornXxx Hindi Sasur BahuPorn Sexxx MovieAngel Deluca PornAmateurisme SexeDesnudo CoffeeVictoria CakexxxHasthmaithunX Videos BreastfeedingBeke JacobaChut LundJapanese Hot Oil MassageHot Celebrity Sex VideosAugust Taylor Porn VideosVanna Bardot Porn VideoJuicygalsRatemyboobsAcartoon.xxxGay Male TubeRussian XxxChanel Wrst Coast NakedEmber Snow GangbangChakka Ka Sex VideoLlxxxAaliyahhadidSmolbeySewxTamil Sex SareeBabes XHot Indian Sexy Video DownloadTeenage Lesbians First Time