"Wat een intens schandaal! De sluipmoordenaar in de verpleeghuizen. Bewust beleid van Rutte 3." (ongehoordnederland.nl)


Deze hele gang is dood, dood, dood!Dat zorginstellingen, met een hoge concentratie aan oudere mensen, niet beter beveiligd zijn, is een schandaal. Dat besmet personeel daar zijn werk moest doen, en voor een belangrijk deel ook niet met beschermend materiaal kon werken, getuigt van een me ...

door logikus in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 25
  • 1327x gelezen
Reageer met een Emoji
6
36
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Ik snap wel wat je bedoelt, maar denk dat het in sommige gevallen wel gewoon kan. Als iemand parttime is gaan werken om zo voor zijn of haar ouders te zorgen dan vind ik het wel kunnen. Zou het een ander verhaal vinden als ze betaald willen worden ervoor door hun ouders. question

0
51 foshizzle

@51
Ja klopt, dat is zeker een andere situatie.
Geldt ook voor gehandicapten die thuis verzorgd moeten worden.

1
52 Dieke

@44
Het "probleem" met de "vergrijzing" is nu door dit beleid van Rutte "opgelost".
Benieuwd of nu óók de weer pensioendatum naar beneden wordt bijgesteld..
Die was tóch immers verhoogd ivm deze vergrijzing?
Het zal wel niet.
Koolmees zal z'n smoezenboek wel wéér opentrekken, waarom het níet kan.
En nu zullen ze alle "Corona smoezen" wèl uit de kast trekken, het pesten en "wegwerken" van ouderen moet natuurlijk wèl door blijven gaan...
Zoiets kan alleen maar gebeuren, in een land met een 'goede crisismanager" en een "fantastische" staatsman als leider.. (Sarc.)

4
53 Dieke

Dat men de overheid kwalijk neemt hoe er is/wordt omgegaan met corona in de zorginstellingen, begrijp ik wel.

Maar dat er dan weer conclusies worden getrokken over 'oudjes zijn slecht voor de economie en DAT is de echte reden' is belachelijk. Als dat de mentaliteit zou zijn, waarom hielden we tot deze crisis onze ouderen dan tot in den treure in leven? Bovendien zijn er wel makkelijkere manieren om er veel structureler voor te zorgen dat mensen minder oud worden. Klinkklare, niet onderbouwde en totaal uit de lucht gegrepen onzin.

Maargoed 'ongehoord Nederland', daar moet je ook niet teveel van verwachten natuurlijk.

3
54 Repelsteeltje

@45 Ik heb er niet voor gekozen om ouders te krijgen. question

1
55 Bluth

@53 hou toch op man. Het aantal overledenen door corona slaat nog geen deuk in het pakje boter dat de vergrijzing heet.

Bovendien is de vergrijzing vooral een probleem omdat het in de toekomst erger wordt. Dat is nu nog niet zo een probleem. Bovendien: de ouderen van over 20 jaar zijn nu niet degenen die sterven in de verzorgingstehuizen.

Tjonge jonge, wat kom je af en toe toch simpele redeneringen tegen hier.

3
56 Repelsteeltje

@56
Nee hoor, de vergrijzing is nu al een probleem, omdat er minder in de pensioenpotten komt...
En de vergrijzing is nu óók al een probleem in de zorg, los van wat Corona doet.
Niet voor niets had men het idee, om ouderen van bepaalde zorg, op oudere leeftijd, uit te sluiten.
Bij deze overheid tellen ouderen helemaal niet meer mee.
Ligt eraan, wat voor kabinetten er nog in de toekomst komen.
Dan kan dat "afdanken" van ouderen, misschien nog veranderen.
Onder Rutte zeker niet...

2
57 Dieke

Geen en te weinig beschermingsmiddelen is nalatig handelen
regering Pinokkio 3 geweest/nog steeds

1
58 Bollieboos

De onthouding van beschermingsmiddelen aan verzorgend personeel tijdens een pandemie is een misdaad tegen de menselijkheid en moet vervolgd worden. Falende bewindslieden mogen hier niet mee weg komen! Bruins heeft de eer aan zichzelf gehouden. Hij had er alle reden toe.
Alweer een Rutte beerput!

2
59 logikus

Het zou beter zijn ongehoord Nederland niet meer te horen. Ze hebben zichzelf volledig gediskwalificeerd.

9
60 Gut

En oudjes in een verpleeghuis hebben nu eenmaal een nare hebbelijkheid: ze gaan dood, hele gangen gaan dood. Dat on dat nu pas ziet...

10
61 Gut

@6

Dat proces is al veel langer gaande dan 10 jaar. Maar ja bekt zo makkelijk om Rutte overal de schuld van te geven

8
62 krek

@60

Niet nodig om te diskwalificeren, daarvoor moet je je eerst kwalificeren als serieuze gesprekspartner. En dat is Ongehoord Nederland niet gelukt

8
63 krek

En ondertussen de grote partij mondkapjes via Baudet weigeren vanwege het ontbreken van één van de vier certificaten....!

2
64 CoolMemories

@61 typo een nare ONhebbelijkheid. Het leven is niet maakbaar. Soms steekt de natuur een dikke middelvinger naar de (alles wetende en ongehoorde) mens omhoog, zoals nu.

9
65 Gut

@6 ".....Onder het beleid van 10 jaar Rutte zijn diverse ziekenhuizen gesloten en is er veel te veel bezuinigd op de wijkverpleegkundige waardoor ...."

Ondertussen had Rutte wel 65 miljoen over voor militante jihadisten in Syrië.....!

3
66 CoolMemories

De mensen in verzorgingstehuizen gaan dood aan eenzaamheid en verwaarlozing niet aan het virus, ja doodsoorzaak krijg een stempel corona maar dat is niet de oorzaak.
Oudere mensen komsten bakken vol met geld even leveren niks op, vandaar de politiek ook bezig was met die einde leven wet zodat je zelf om euthanasie kan vragen als je niet meer wilt leven. In de politiek hoor je ook dat je niet meer geopereerd zou mogen worden als je 70 jaar bent voor een nieuwe heup of andere versleten onderdelen in het lichaam.

En nu zijn de oudjes opeens heel belangrijk. Laat me niet lachen, deze crisis is opgezet om de klimaat akkoorden van Parijs en de green deal door te drukken zodat die EU alle zeggenschap heeft en de rijke EU landen financieel leeg getrokken kunnen worden.

8
67 DONKEY R

@62 De kabinetten Rutte is het slechtste dat Nederland sedert WOII is overkomen. Zijn afbraakbeleid is volkomen doorgeslagen. Hij is mede onderdeel van de ontstane crisis, doordat hij de gezondheidszorg tot op het bot heeft uitgekleed. Nu moeten patiënten naar IC's in Duitsland. Dat is te gek voor woorden. Rutte heeft de Corona Crisis niet veroorzaakt, maar het komt hem en vele andere regeringsleiders wel heel goed uit. Nergens meer protestdemonstraties, het volk totaal onder controle, geen samenscholingen meer, BOA's die gewoon je tuin inkomen als je met vrienden een biertje drinkt of een BBQtje doet. Dit gebeurt werkelijk op dit moment in Nederland. Een vrouw die de handhavers waarschuwt omdat kinderen en pubers aan het zwemmen zijn in een recreatieplas. Het begint echt op een totalitaire politiestaat te lijken waar mensen elkaar verklikken en verraden.

4
68 bozeman

@68 Precies er zit gewoon een verborgen agenda achter dit virus, steeds meer controle vanuit de overheid en de EU krijgt steeds meer macht, er komt een communistische Chinees totalitair controle systeem aan.

5
69 DONKEY R

@67
Gisteren in OP1. Die vrouw had inderdaad geen corona. Heel aangrijpend verhaal:

https://www.npostart.nl/daniel-godinho-veiga-lyanne-schroten-en-jan-palland-over-de-documentaire-steun/25-04-2020/POMS_WNL_16102973

Vanaf 2 min binnen dat fragment.
Dit kan echt niet zo.

1
70 Artikel39

@70 Ik heb dit gisteravond gezien ja, te bizar voor woorden wat er in dit land allemaal gebeurd. Er gaan bakken maar dan ook bakken geld naar die afschuwelijke EU en hier in Nederland wordt iedereen en alles maar aan z'n lot overgelaten of wegbezuinigd. Het is tijd om uit deze lockdown te komen en een vuist te maken tegen de overheid en hun beleid dit kan niet zo verder.

4
71 DONKEY R

@71
Ik zal het verhaal even kort vertellen voor de minner op @70 .
Door een ongelukkige samenloop van corona en verhuizing van de ouders van deze vrouw raakte het stel opgesplitst. Moeder kwam alleen te zitten. Mocht geen bezoek hebben, had geen telefoon. Negatief getest op corona dus dat had ze niet. Maar zo werd ze wel behandeld. Van ellende ziek geworden. Ze vonden een soort dagboek van de vrouw waarin ze haar dagen beschreef. Na een aantal dagen stond er alleen nog maar: zie boven, zie boven.
Na overlijden werd ze in een plastic doos afgevoerd.

Nogmaals: dit kan echt niet zo.

0
72 Artikel39

@69 "er komt een communistische Chinees totalitair controle systeem aan".
De druk door Rutte om nog snel een totalitair personenvolgsysteem te introduceren is opvallend groot. Toch een 2e agenda?

1
73 logikus

@62 "...zo makkelijk om Rutte overal de schuld ..."

Rutte heeft dus drie kabinetten lang de kans gekregen dit proces te keren....maar hij vond Brussel, Islam en multinationals belangrijker...!

0
74 CoolMemories

@62

Nieuwsuur va gister gezien? Rutte en co kunnen straks niet zeggen we hadden naar anderen moeten luisteren en die erbij moeten betrekken..willens en wetens voer men een eigen koers.

0
75 Voorzittershamer

@71 "....bakken geld naar die afschuwelijke EU ..."

Die als dank ons in oorlogen met Libie en Syrië sleurt en zo het terrorisme verergert en miljoenen vluchtelingen veroorzaakt. Wij financieren onze eigen ondergang.....wat zal Soros lachen nu we ook nog Corona over ons heen krijgen en Brussel geen poot uitsteekt....!

1
76 CoolMemories

Ja, dat scheelt een berg geld. De economie is weer zo op orde, de pensioenfondsen snel hersteld, en de zorg kosten gaan even omlaag behalve voor de nieuwkomers. Doe zullen geld blijven kosten tot hun dood toe.

0
77 Verwonderd

@76 De ondergang van onze beschaving en manier van leven ''welvaart en vrijheid'' wordt met een bloedgang afgebroken door oplichter Rutte en co. Alles voor een EU superstaat en het zogenaamd redden van het klimaat. We worden gewoon een totalitaire klimaat dictatuur ingetrokken door deze nep virus. Er was gewoon een evenement nodig om dit alles voor elkaar te krijgen. Welkom in de nieuwe wereld orde.

2
78 DONKEY R

@8 Onder Balkenende zijn ze al begonnen met het sluiten van zorghuizen. Daarna mochten studenten er in wonen. In Tilburg is de bajes gesloten en daar mogen nu daklozen inwonen terwijl de criminelen thuis zitten. Na de sluiting werd er thuiszorg gepromoot. Die is ondertussen ook weer tot het minimum beperkt vanwege de kosten. Alleen PGB instellingen floreren nog. En dat geld verdwijnt als sneeuw voor de zon , zonder echte controle daarop.

0
79 Verwonderd

@74

Ja dat had gekund, met als gevolg dat de zorgpremie nog meer zou stijgen. .Echter zelfs een schamele vijf euri per maand stijging van de zorgpremie geeft al genoeg aanleiding voor de fvd-ers en pvv-ertjes om draadjes vol te kankeren

4
80 krek

Zo is het; lockdown afschaffen. Meer ouderen krijgen corona en gaan daar aan dood. En dan zitten velen weer te zeiken waarom er geen lockdown is.
Natuurlijk is het verschrikkelijk wat deze vrouw, man en kinderen mee moeten maken maar grote kans dat er nog veel meer ouderen zouden overleden zouden zijn als er geen lockdown was.

Natuurlijk is dit niet bewust door Rutte gedaan anders was deze schrijver ook wel één van de slachtoffers geweest. Wat een hysterisch stuk van Onbeschoft Nederland. En als iemand denkt dat Rutte het wel bewust doet, klaag hem dan aan voor moord.

0
81 A Passenger

@68
Corona wordt misbruikt om de bevolking onder totale controle te houden --- om miljoenen gezonde mensen op te sluiten in hun eigen huis.

De gezonde miljoenen burgers wordt alles wat het leven kan veraangenamen en het leven leefbaar maakt - verboden.
Rutte is heel erg goed in uitzichtloos verbieden ---- om zijn controle te handhaven.

Maar of Rutte dit nog lang kan volhouden --- vraag ik mij af.
Ik zag gisteren ergens , geloof in het journaal dat in Duitsland (geloof in Berlijn) grote protesten zijn uitgebroken tegen de regering.
Burgers demonstreren daar dat zij hun leven terug willen.
Gisteren was al voor het 4e weekend op rij.

Dat geeft weer hoop voor het MKB in Nederland , die geen weken meer kunnen wachten op heropening van de economie..
Zij krijgen geen miljardensteun --- zijn gaan straks gewoon failliet.
Die 70% steun in de personeelskosten gaat hen niet redden -- met 0,0 inkomsten.

Het domme wachten , iedere keer met weer 3 weken verlengd --- zonder enig uitzicht op wat de regering van plan is ---- lijkt geen lang meer leven meer beschoren.
Ook Nederlanders willen hun leven terug --- kijk maar om u heen , het wordt steeds drukker overal.
De gehoorzaamheid van miljoenen gezonder burgers om zich op te laten sluiten is eindig.

1
82 Jalinda

@81
Niemand zeikt over ouderen die dood gaan.
Maar mensen zeiken wél over de manier waarop een beschaafd land deze ouderen dood laten gaan.
Het is onfatsoenlijk - onbeschaafd - onmenselijk --- om mensen in hun laaatste levensfase totaal te isoleren van hun familie , kinderen en kleinkinderen.
En hen in eenzaamheid te laten sterven.

De grootste schande is dat dit allemaal gebeurt onder het mom van die gevaarlijke corona ter bescherming van de ouderen ---- en dan tegelijkertijd diezelfde ouderen laten verzorgen door zorgmedewerkers die geen beschermingsmiddelen krijgen.
Wat hier is gebeurd is onmenselijk --- mensonwaardig --- en dan ook nog goedpraten met schaarste --- die er niet is , alleen willen de Verzekeraars waarschijnlijk niet de prijs betalen die gevraagd wordt.
Hier gaat men beknibbelen op 1.000 euro terwijl er miljarden naar beursgenoteerde bedrijven gaan.
Iedereen moet beseffen dat hij/zij ook een keer oud worden.

1
83 Jalinda

@50 Zo was ook de instelling van allen die toentertijd onze moeder tot haar dood hadden verzorgd.

0
84 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

4 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

4 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Boobs Pressing PornPornos Caseras AnalesWww Hindi X Video ComVedio PornFat Pussy LipsKim Fields NakedSister Pegs BrotherAㅍ쏘걸Video Pornos AdosAbbi SecraaLmmeganliveForeskin In PornXxx By Kareena KapoorAsian FootjobAva James Only FansSek JepangBoobplayAnime Hypno PornShesfreaky ComFilm Xxx PornosServe CuntHimiwakoShara KniteTamanna Sex Videos Tamanna Sex VideosKatja KassinPorn With ZombiesAsian CukoldSokmilDragonball HentiaX Xx BfMiasoretyBokep PelajarAishwarya XxxxAudreyshaniceEnergy KyoukaKeez.oviesMissisahoneyIndian Porn Actress NudeBaldurs Gate 3 Sex VideoPorn CrossdressingJavjunkieSex WatchSophia Locke CreampieLara Dutta Sex VideoP O R N 300Pornographique SexuelleTushy VideosMassage ThreesomeVideos Of Traci LordsAllthatassHillary Duff NudeSchool Xnxx VideoSexy Bhabhi Ki ChudaiDesi Mast ChudaiGali DivapornBen Dover PornAmanda Cerny PlaymateZootabooHustler PormXvideo GratuitFutanari Porn 3dSquirt On DickFollando MamasBhbiJune Sex VideoBengali Blue Picture VideoUllu Web Series Sex VideoMegan Jones FemdomHitbdsm RedditXvideos AcompanhantesXnxx BabysitterHard Cock FuckMilfbikiniMadison Ivy Joi漫画hSri Lanka Xxx VideoXnxx300MoviesweedBlack PornpicBooty Twerk PornStormy Daniels Porn HubPictures Of Jennifer Aniston NudeBig Boobs Big CockLesbianas DesnudasHindi Chudai ComDesi Village Bhabi SexPakistani Hot Sex VideoBiting TitsNude Close UpSex XhatLondon ListcrawlerTelugu Bf ComingMallu Video TwitterGacha Lofe Porn품번Brazzers Mom Sex ComJasmine Lotus PornIndigo White LeakedNakedwhoreAmateurcouplePorn Hub ArchivesTia Carrere PornPorntransPornhztElle BrookScrewingwithsfmBrandi Passanate NudeGay Daddies CummingSexy Hollywood PornTeanna Trump BlackedClassic PorenWife Sucks My CockTelgu PornBlow Job CompilationsMaya MonaRealistic Sex GamesAnal.orgasmAlesis Texas PornVídeos Pornografo GrátisNew Top PornDelhi Sex Video IndianTrukait PornBelle Delphine Lesbian PornMan Woman Porn90s Female PornstarsCurvycastingVideo Sexe GratuitMother Inlaw Blow JobBangoli XxxPornos Caseros MexicoBokef IndonesiaKeisha Grey BabysitterXhamsterukBella MorittiTimmy ThicTitty DropWatchporn.toDani Deniel Porn VideoBody Massage Centres In BangaloreLesbian Large ClitPornôs Sem VírusPorno JaponesasKenzie Anne PornAbella Danger PornostarHot Lady BoyPussy FlashingPorn.tiktoksWww XvediosLynn LoveSunny Leone Sex Tube