Geen link tussen 5G en corona | Zondag met Lubach (S11) (youtube.com)


Steeds meer mensen geloven dat er een link is tussen 5G en het coronavirus, maar daar is geen enkele aanwijzing voor. En dat kun je heel vaak uitleggen, maar het komt niet echt binnen. En daarom moeten we van de waarheid… een complot maken. ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  28 Reacties

  • 5
  • 721x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Chat Baker

Ow heeft Lubach daar (ook al) verstand van??

14
2 Tsaar

zijn er echt simpele zielen hahaha die denken dat je van 5G de corona krijgt ? hahahahahahaha ik raak er van aan de slinger, zeker trump stemmers

7
3 oculus amet

@3 Het zou grappig zijn als die simpele zielen dan niet 4G-zendmasten in de hens staken.

0
4 Smiling

@4
Leuk is inderdaad anders.

In Nederland zijn al vijftien masten in brand gestoken. Premier Mark Rutte riep de activisten vrijdag op de sabotage te staken. “Deze gekte moet stoppen”, aldus de premier. “De gevolgen kunnen letterlijk een zaak van leven en dood zijn, omdat noodoproepen niet meer mogelijk zijn in een bepaald gebied.”

https://www.trouw.nl/buitenland/ook-belgische-gsm-mast-in-brand-gestoken~b5c4b71d/
19 april 2020

2
5 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

6 Scholar007

@6
Om het maar eens over een mafklapper te hebben die ook door Arjen Lubach benoemd werd in het item hierboven:Janet Ossebaard. Daar werd op 13 april j.l. dit artikel over geschreven:
https://kloptdatwel.nl/2020/04/13/knotsgek-succes-van-de-knotsgekke-janet-ossebaard/

De Nederlandse Janet Ossebaard draait al jarenlang mee in paranormale en pseudowetenschappelijke kringetjes. Zij was vooral bekend vanwege haar flauwekul omtrent graancirkels en als fangirl van Robbert van den Broeke. Enige tijd terug heeft zij zich volledig gestort op de volkomen gestoorde Qanon-samenzweringstheorieën en heeft met een serie YouTube video’s, die je kunt vinden als je zoek op ‘Fall Cabal’, wereldwijd succces, afgemeten in het aantal views dat in de miljoenen loopt. Recent heeft ze ook een serie vol complotflodders over het coronavirus aan haar kanaal toegevoegd.

Gisteren werden al haar complotflodders over het nieuwe coronavirus uitgebreid gedebunkend:
https://www.pepijnvanerp.nl/2020/04/debunking-janet-ossebaards-covid-19-video-series/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Ik verwacht binnenkort een vertaling naar het Nederlands, maar het moge duidelijk zijn dat gezond verstand bij sommigen ver te zoeken is. Met onder meer het in brand steken van vitale zendmasten als resultaat.

0
7 Wilmama

Een ieder die denkt dat er een verband is tussen 5G en corona: _bewijs_ dat dan. Dan kun je een Nobelprijs ontvangen; je toonde aan dat signalen van een bepaalde frequentie in staat zijn om leven te creëren: een virus! Bewijs het!
Maar ga niet zonder bewijzen roeptoeteren "dat 5G en corona geen toeval zijn!", want ook dat bewijs je niet eens. Toon het oorzakelijk verband aan en slaak niet zulke domme, ongeschoolde kreten uit.
De terroristen (want dat zijn het!) die die masten in brand steken, horen langggg in een gevangenis. We hebben nog niet eens een 5G-netwerk hier; alle masten zijn maximaal in staat om een 4G-signaal door te sturen, niet meer. Dus deze figuren lopen achter sprookjes aan. De moderne variant op "mijn godje is beter dan jou godje, dus jij moet dood en je kerk moet stuk!"

Met complotters is helaas nooit op normale wijze te praten. Want de meningen staan haaks op elkaar en complotters zullen metéén zeggen dat jij, met je andere mening, onderdeel bent van het complot. "Jij verdedigt dat 5G-beleid, jij hoort tot die club!" is het dan. Dus niet eens meer mee discussiëren want dat kunnen deze idioten niet, ze hebben geen bewijzen, niets. Oppakken en de cel in wegens grootschalige vernieling. En alle schade vergoeden, uiteraard!

1
8 weerman

De domheid van dat complotvolk is gewoon tenenkrommend.

3
9 Weet geen naam

"The first country to adopt 5G on a large scale was South Korea, in April 2019."
https://en.wikipedia.org/wiki/5G#Deployment

*Lubach nadoe* Maar in welk land ging het ook al weer zo goed met Corona? Jaaaaa Zuid Korea!

*henkiecomplotjemaak*

5G beschermt dus tegen Corona!

En nu jullie weer......

0
10 Gekste Henkie

@10 Hahahaha. Geniaal. question

0
11 Weet geen naam

@11
sla het vooral op en spuug het voor de complotvoetjes zo vaak je kunt question

0
12 Gekste Henkie

@10 @11 @12
Nu nog een liedje en je kan hélemaal niet meer stuk. Bij Lubach kwam namelijk ook Lange Frans ter sprake i.v.m. deze clip waarin ook Janet Ossebaard genoemd wordt: https://parra.nu/lange-frans-haalt-nieuwe-clip-naar-corona-complot/

1
13 Wilmama

@10
[*Lubach nadoe* Maar in welk land ging het ook al weer zo goed met Corona? Jaaaaa Zuid Korea! ]

Artikel van gisteravond: https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/19/nana-denkt-dat-de-overheid-ons-uitdunt-met-5g-tijdens-corona-a3997217

(**) Vlaamse arts tegen 5G
Vermoedelijk de eerste keer dat 5G en het coronavirus met elkaar in verband worden gebracht is in een artikel op 22 januari in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. „Feit is dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd in en rond Wuhan”, zegt de Vlaamse arts Kris Van Kerckhoven, die zich verzet tegen 5G. „Het is mogelijk een link met de actualiteit”, voegt hij toe. De krant verwijdert de publicatie al snel, omdat het volgens de hoofdredacteur niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Dat laat onverlet dat dit artikel invloed krijgt, als de Nederlandse complotsite Ninefornews het in maart oprakelt.

Het eerste complotbericht dat op grotere schaal wordt verspreid, verschijnt 25 januari op de ......(**)

En daar is het duo Jut en Jul ook weer:
(**) Rapper Lange Frans
Eind maart nodigt aspirant-omroep Ongehoord Nederland Janet Ossebaard uit om het coronavirus te bespreken. Ossebaard is een bekende in het Nederlandse complotcircuit. Ze maakte een drie uur durende documentaire over ‘De Val van de Kabal’, waarin het einde van de ‘schaduwregeringen’ wordt voorspeld die de wereld zouden besturen. Nu produceert ze video’s over het coronavirus op YouTube, waarin ze een verband met 5G suggereert. Rapper Lange Frans baseerde zijn laatste rap deels op het werk van Ossebaard. „Een interessante samenloop van omstandigheden”. noemt Ossebaard 5G, Wuhan en griepverschijnselen. „Natuurlijk kan dit op totaal toeval berusten, maar iets in mij wordt toch alert.” De videoreeks is vertaald naar het Engels en is inmiddels tweeënhalf miljoen keer bekeken. (**)

1
14 Wilmama

Ik vind het verontrustend dat Ossebaard (en anderen) veel werk maken van dit soort desinformatiecampagnes. Je vraagt je af wat hun doel is: op deze manier geld en aandacht genereren? Ik ken Ossebaard nog uit de tijd (30 jaar terug) dat we elkaar ontmoetten tijdens het graancirkelonderzoek. Zij was er al snel van overtuigd dat er méér aan de hand was dan wat pubers met een plank en een touwtje. Ik kon geen andere verklaring bewijzen dus ik was snel klaar met die graancirkels. (De makers van die dingen ook; graancirkels zijn allang uit de mode, de pubers kregen verkering, trouwden, er kwamen kinderen en een carrière...). Ossebaard bleef in haar fantasieën hangen en samen met haar (toenmalige?) partner die wat bedreven was in fotografie en video-editing, gin men blijkbaar door op dit pad van complogejank, leugens, verdachtmakingen, verdraaiingen en misleiding. Het zal z'n redenen wel hebben om zo mensen te misleiden, maar ik hou me er verre van.
Het is aan Ossebaard om nu aan te tonen/te bewijzen dat er een verband is tussen 5G en Corona. Doet ze dat niet, dan verspreidt ze desinformatie, nepnieuws en leugens. Dat zou wel eens kunnen uitdraaien op strafrechtelijke vervolging, omdat ze met haar onzin zo massief in de openbaarheid treedt en aardig wat mensen op het verkeerde been zet, met brandende 4G-masten tot gevolg... Ze mag wel uitkijken!

0
15 weerman

@14 "„Feit is dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd in en rond Wuhan”,"

En die kneuzen hebben niet door dat wuhan al ver voor 26 februari een serieus Corona-probleem had. question question

1
16 Weet geen naam

@15 " Je vraagt je af wat hun doel is: op deze manier geld en aandacht genereren?"

Sommige mensen hebben gewoon een serieuze kronkel in de kop.

Ik denk dat de beangstigend erealiteit is, dat deze mensen ook nog serieus menen "iets" op het spoor te zijn.

0
17 Weet geen naam

@16
Goed lezen: 26 februari 2019 is geen 26 februari 2020.

0
18 Wilmama

@18 Hahaha, inderdaad. Compleet overheen gelezen.

Eeehhh, maar het is ook nog voreg, toch? question question question

Maar je hebt gelijk. I stand corrected. question

0
19 Weet geen naam

@16
Klopt. En al zouden die complotters gelijk hebben, dan nog is er geen causaal verband aangetoond tussen die 5G-masten en het coronavirus. Ze geven er helemaal geen verklaring voor hoe 5G-straling dan een virus zou kunnen 'maken'. Niets! Alleen maar een verdachtmaking.
Ze hadden het ook kunnen hebben over het opduiken van dat virus en het gebruik van een wasmiddel wat daar massaal werd verkocht omdat het toen in de aanbieding was!. Kortom: Geen causaal verband, maar een complotter snapt dat niet. Er zijn eigenlijk zelden of nooit complotters met een wetenschappelijke opleiding. Het zijn toch bijna altijd minder-geschoolden, helaas.

0
20 weerman

@20 , eigenlijk zou je moeten turven hoeveel complotters tegelijkertijd de 5G - corona link leggen en ondertussen ook het Wuhan man made corona complot en het Bill Gates complot ondersteunen. Ik vermoed een grote overlap wat wederom een bevestiging is dat complotters knettergek zijn.

0
21 marcmarc

Als 6G verschijnt,

communiceren die complotters vrolijk met 5G

Om de nieuwe sabotageplannen te bespreken.
Dat doen ze nu namelijk ook met 3G en 4G question

Koekoek

0
22 Gekste Henkie

@21
Ja, het zou interessant zijn om de achterliggende gedachten en beweegredenen van complotters te onderzoeken. Het zijn meestal eenvoudige mensen met geen of weinig opleiding, die via het geloven van een complot de wereld een beetje 'controleerbaar', of 'behapbaar' maken. Immers, het verhaal geloven houdt in dat je de andere kant van het verhaal kunt negeren -wat ze dan ook doen door nooit bewijzen voor hun complot aan te dragen.
Was met de chemtrails net zo: ik heb 35 jaren lang gevraagd om verifieerbare bewijzen dat vliegtuigen geheime chemicaliën zouden versproeien. Nooit kwam iemand op het idee om dan eens op wetenschappelijke wijze na te gaan of het eigenlijk wel mogelijk is, dat versproeien. Ze bleven altijd hangen in het idee dat contrails "ook gif" zouden verspreiden. Vragen over bewijzen werden altijd resoluut geweigerd en genegeerd.
Daar herken je complotters aan: ze beweren véél, maar bewijzen niets. Soms komt er nog wat gesputter: "Wie om bewijzen vraagt is onderdeel van de wetenschap en dus van het complot!"
Wat natuurlijk een dooddoener is en grote onzin. Want juist bewijzen zouden een goeie onderbouwing van hun verhaal zijn. Maar ze hebben geen bewijzen; alleen maar een verhaal. Net als die Janet Ossebaard; leuke babbel, gelikte plaatjes, mooie lay-out, maar geen enkel bewijs...
Complotters handelen dus net zo als religies: veel geblaat en opvallend weinig wol! Maar zat mooie verhalen, bedreigingen, beloftes, enzovoort. Maar geen enkel bewijs!

0
23 weerman

@23
[ @21
Ja, het zou interessant zijn om de achterliggende gedachten en beweegredenen van complotters te onderzoeken. Het zijn meestal eenvoudige mensen met geen of weinig opleiding,........]

Is dat zo? Deze zelfbenoemde deskundige wordt onder meer uitgenodigd door gemeenteraden. Dan zie ik mijn geest toch helemaal kruipen eerlijk gezegd:
https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/waarom-rob-en-wally-al-jaren-actievoeren-tegen-5g~b3cb54eb/

(**) Tegenstanders van telefoonstraling zijn er al jaren. Zo’n 3.500 mensen zeggen al klachten te ervaren sinds de mobiele telecommunicatiestandaard 4G werd. Ze verenigden zich in een reeks actiegroepen, zoals ‘Verminder Electrosmog’, ‘Stichting EHS’, ‘Stralingsbewust verzamelpunt’, ‘Zeeuws Platform Stralingsrisico’ en ‘Stop Overdosis Straling’. Ze geloven dat de limieten voor elektromagnetische straling in telefoons en rond zendmasten onvoldoende beschermen. Rob geeft nu in het hele land lezingen tegen 5G, hij wordt ook regelmatig uitgenodigd door gemeenteraden. (**)

0
24 Wilmama

@24
Nergens in dat artikel lees ik iets over opleiding van die twee. Ik zie wèl veel angst en onkunde, en een zelf gecreëerde leefstijl vol onwetendheid over straling.. En als dit soort lui door 'gemeenteraden' wordt uitgenodigd, zegt dat veel over het gebrek aan niveau en opleiding van die gemeenteraadsleden...

0
25 weerman

@25
Bericht van begin oktober 2019:
https://www.trouw.nl/binnenland/complotten-kiezers-van-fvd-pvv-en-50plus-zweren-erbij~b2138a0d/

(**) Stralingsgevaar
Binnen de aanhang van politieke partijen is daarnaast een duidelijke tweedeling te zien tussen hoger en lager opgeleide kiezers, die laatste hebben meer kans te geloven in samenzweringen. Toch zijn meer diploma’s in dit opzicht niet zaligmakend. Vooral hoogopgeleide aanhang van Forum voor Democratie, de partij van Thierry Baudet, is complotgevoelig.

1
26 Wilmama

@26

Dank je, interessant. Dus Bij dat FvD zijn ze EN opgeleid, EN gezwicht voor die Bidet met z'n gladde zalfjes, EN gevoelig voor complotten.
In de jaren '30 was er ook al zo'n club die aan dezelfde voorwaarden voldeed. Alles zou goed komen als er maar een bepaalde groep mensen zou.... "verdwijnen". Ook een gladde leider, en ook in staat om allerlei complotten te geloven. Echt, de mens verandert niet en blijft een boosaardige aap die alles wenst te vernietigen. question

1
27 weerman

@27
Hier nog een artikel dat onderstreept dat complotdenkers niet per definitie eenvoudige mensen met geen of weinig opleiding zijn: https://joop.bnnvara.nl/opinies/5g-complot-reikt-tot-in-het-parlement

Bij complotdenkers zijn feiten ondergeschikt aan hun geloof. Zo kan het gebeuren dat mensen ervan overtuigd zijn dat het 5G-netwerk hun weerstand verzwakt, terwijl dat netwerk nog helemaal niet in gebruik is genomen.

0
28 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@4 Ik zat ook al te zoeken waar dit nou allemaal over gaat , Ronnie Flex is toch wat erger bezig gebruikt ook niggah Anouk mag dat vervolgens ...

zojuist geplaatst door elsemiek

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@31De Oleh Tyahnybok die Nazigroeten niet schuwt in de regering zetten, past goed bij Azov en de extreemrechtse milities op Maidan. Af...

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

elsemiek
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@161 Ja die periode eind sept /okt hadden wij ook in ons hoofd , nou duurt dat nog even maar tijd gaat snel , en dat hele Iran vetrouw ik ook ...

8 minuten geleden geplaatst door elsemiek

elsemiek
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@54 BDS is zeer omstreden en niet vies van jodenhaat , dat weet jij ook ...

12 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@32Kijk iets verder dan feb2022 en je weet wat ik bedoel...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@33Oh ja , ze hebben zich onlangs aangesloten na 8 jaar als onafhankelijke regio aangevallen te zijn...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Martin Luther , 15 keer 'negro' in zijn befaamde speech....

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@32Volgens speelt alles zich aan hun grens af, niet die van de VS .....

18 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@70 Dat bedoel ik ja....

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

De nieuwe zwervers. . . ...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Desi SekxPegging ThreesomePorn Kiana DiorEva CchdVideo Jacquie Et Michel GratuitMalaika Arora Sexy PhotoXxx Fast Time VideoKof HentaiVr Japanese PornIndion Free PornPorn Xev BellringerJmac HdPorn BestPornuniverseTittyfuck FacialsAsians In PantiesJabardasti SexIndian MastiPawg NsfwTsundero NhentaiTamil Sex SongPassed Out AnalTessa Fowler TitfuckPussy PicsPornos En GuatemalaGay SpiralXxx Porn ClipsVideo On Breast MassageAnimea HentaisMale PornstasCummy BoobsJapanese DpFirst Night Pron VideoKiki_rikiiNude Amateur VidsFree Black Female PornInfluencers GonenwildSwing PornografiaPorn DeoHot Xxx DeshiGirl Sex In BusAmazing CleavageElsa PornSec HotMallu Xxx Sex VideosCunnilingus PositionsBig Boobs PornpicsReddit SmokingfetishGlory Hole Cream PiesLonni Anderson NudeSister And Brather XnxxShakeela Sex MoviePorn MobiMars Noire PornHutpornWaifumiia PornK Sex VideoBelle.delphine Of LeakedJapanese Porn Sex ComKapde Dhone Wala SabunFugtrupTeen Anal ThreesomeRealticklingBur PornBollywood Actress Xx VideoWeb Series Hindi XxHindi Sexy Xxx ComChatrak FilmLise SparxxxScrew My WifrHomemade SextapesGabriella PaltrovaLily Rose Depp Sex SceneEbony X VideosStrip Clun PornRhentaiSpank Bang.comCute SexualMature Swinger Porn3d Caroon PornWhite Girls NakedLois Griffin SexyBreast Sex GifMia KhaliflaCamel ToepornVideosnporno HdFree Pornohub VideosXcafe.comVideos Sexo BrasilNut In MouthCory Chase Full VideoXnxx Video 18X Master Xxx VideoIndian Local XnxxHot Lady BoyExtreme Sex ToysSpermmamiaBr HentaisXxx BrazzelRees Witherspoon NudeFanvan LeakedHelena PriebeDestinyfomoBangladeshi Xxx Video DownloadRartubeA.i. Celebrity PornMegy FujiuraAubrey SunclairMommysgirl Full VideosBokep Si MontokIndian Porn GallerySoul Sucking Blow JobShemale 69DirtyroulletteThisvodList Crowlers HoustonFree Lesbian Porn VidosXxx Kiss HotFlight Sex VideoAlexis Texas 2022Nude Women Free PicturesNew Nepali SexAmber HallibelOld And Young XvideosBig Booty NudeDelhi College SexWomen Peeing VideosMissionary Position Porn VideosIndian Paid PornTop New PornChubby Wife NudeExploited College Girls AnalNina Mercedez PornKendra Spade DpAmber Lynn Bach HandjobPorn GamesfreeReallifecam VipEbony Black PornsXxx Tentacion Video 2019 MHindi Bf Video SexTamil Sex Film MovieYoo Ji-wonChina Xxx Full MovieSex Telugu VedioRedtubr.Pornvideo MovieTesterona BlogChristina Hendrick NudesLisa Ex Bbw BbcXxxkannda