China meldt weer nieuwe gevallen van coronavirus (telegraaf.nl)


China meldde zaterdag een stijging van het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus. De autoriteiten proberen een tweede golf van infecties met alle macht te voorkomen nu reisbeperkingen op de steden zijn opgeheven. ...

door Havermout in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 9
  • 524x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bosco

Ze moeten daar eens stoppen met vleermuizen te vangen en op te vreten, die brengen allemaal ziektes met zich mee. Ook vreten ze daar hond en kat, stelletje idioten daar. !

10
2 Interessant

En onze "geweldige" leider Rutte wilt nu langzaam weer naar het (nieuwe?) normaal in Nederland. Hij speelt dus met mensenlevens!

17
3 SergioLeone

Die tweede golf komt er ook in Nederland en zelfs nog veel heftiger dan in China met het zogeheten teruggaan naar de anderhalve meter economie dat voor veel beroepen gewoon onmogelijk is!

11
4 SergioLeone

@3 Man, lul toch niet zo.....

Wie zou, volgens jou, hier alles moeten regelen? Baudet, Wilders, Jetten, Klaver, Asscher?

Je bent gewoon een gefrustreerde jankbal, met je gezeik over Rutte.....

14
5 LoydMorris

Leesvoer, speciaal voor onze NK kanspareltjes:

"a surge in cases tied to international travelers":

https://www.nytimes.com/2020/03/31/world/asia/coronavirus-china-hong-kong-singapore-south-korea.html

Hetgeen ook in het artikel van de Telegraaf wordt aangekaart......

11
6 jodelatedieho

De maatregelen die nu gelden voor Nederland moeten gehandhaafd blijven om te voorkomen dat de ziekenhuizen weer overbelast raken en nog meer doden gaan vallen!

8
7 SergioLeone

@5 . En jij bent een vreselijke VVD trol!

11
8 SergioLeone

@8 En jij bent een vreselijke VVD trol!



Hahahahahahahahaha question

10
9 LoydMorris

@9 . Wat verdien je er aan VVD trol!

9
10 SergioLeone

1.5 meter als je stilstaat..

Hoelang duurt het voor dit doordringt?

Mondkapjes. De goeie... dat zet zoden aan de dijk.
Voor wie het nog niet gehad heeft.
Laat nou toch eens de mensen testen die denken het gehad te hebben..
Te beginnen met zorgverleners. Incl politie en brandweer en winkelpersoneel.
Dan docenten en opvang personeel op de werkvloer en fabrieksarbeiders etc.
Daarna kantoortijgers etc etc.
Groep voor groep.
Dan kan je op die manier de maatschappij weer laten drasien

Dat gewacht op een vaccin zodat bigfarma kan scoren is misdadig.

3
11 Aunti

@10 Wat verdien je er aan VVD trol!

Mannetje toch.... ik krijg daar geen centje voor, hoor! Ik reageer enkel op onzinnige, domme en opruiende reacties van wannabe cowboytjes... en dat helemaal gratis, belangeloos voor noppes. question

7
12 LoydMorris

Zweden gaat voor groepsimmuniteit, daar is geen enkele maatregel ingevoerd. Het tegenovergestelde van China.
Kijken wie er gelijk heeft.

3
13 Spraypaint

Dus niet zo snel de grenzen weer open. Lijkt me ook wel logisch. Heb je je eigen land redelijk onder controle en komt het virus weer terug vanuit andere landen.
Ik zie Nederland niet zo snel passagiers in quarantaine te plaatsen als ze uit het vliegtuig stappen. Daar scoren ze niet echt hoog mee. Vliegtuigen uit NYC? Komen ze nog steeds? Is daarbij niet een "advies" dat ze zich "vrijwillig" in quarantaine zetten?
Ik vind de mensen, die het allemaal wel mee vinden vallen met dat virus, het gevaarlijkste soort op dit moment. Die besmetten alles om zich heen. Zo krijg je het virus nooit onder controle.

1
14 Liz

@3 Een globale economische crisis, die er zeker aan zit te komen nu, gaat vele malen meer levenskosten dan het corona virus.

Je kunt de boel wel blijvend op slot gaan gooien, maar dan ben "jij", diegene die verlangt dat de zaden van de meest ongekende economische crisis ooit plant, aan het spelen met mensenlevens.

Vergis je er niet in 28 april is echt de uiterste houdbaarheidsdatum van deze lockdown.

7
15 MetBoerenVerstand

@15 Nee hoor wat een onzin Corona kan alleen in ons land meer dan 100.000 mensen doden, dat doet een slechte economie niet hoor.

3
16 Smite Gait

ohhhhh gelukkig, was al bang dat iedereen de angst kwijt zou raken.
Moet natuurlijk wel blijven tot de hele economie aan gort is.

5
17 Rattocasi

De zorg en ziekenhuizen moeten zich kapot schamen met hun discriminerende houding , waar is artikel 1 in de grondwet gebleven. Waarom kankerpatiënten, hartpatiënten laten lijden met onthouden van medische zorg, corona patiënten wel hulp verstrekken. Waar blijven de achterlijke clubs die racisme , discriminatie met te mond belijden als het hun uitkomt maar nu uitzonderlijk stil blijven! Schande!!!

8
18 Recovery Mode

@18 . Nee niet de zorg en de ziekenhuizen, maar Rutte moet zich kapotschamen. Hij heeft de afgelopen jaren fors bezuinigd op de zorgsector. Velen lijken dat weer vergeten te zijn!

5
19 SergioLeone

Nederland mag trots en dankbaar zijn dat een gezaghebbend bestuurder als premier Rutte de lange termijnvisie, duurzaamheid en winstgevendheid in goede banen leidt. Er is geen betere binnen Nederland beschikbaar dan Rutte.

7
20 Recovery Mode

@20 . Je bent niet goed in jouw bovenkamer of je hebt heel lang onder een steen gelegen. Niet te geloven zeg dat mensen zoals jij kort van memory zijn!

4
21 SergioLeone

@21 Ik weet niet onder welke steen jij leg, welk nieuws jij leest maar veel soeps is het niet.

5
22 Recovery Mode

@22 . Het is te hopen dat jouw ouders of grootouders niet op een IC terecht komen door jouw en jouw "geweldige" leider met dom gezwets over versoepeling van de lockdown!

4
23 SergioLeone

@23 jou en jouw

1
24 SergioLeone

@22 . Jij leg? Leer eerst eens goed Nederlands!

4
25 SergioLeone

Goh wie had dat nu verwacht?

....

4
26 Gewoon een student

@23 schei toch uit , Rutte er is geen betere voor dit moment om de Nederlandse belangen uit te dragen, te verdedigen.

6
27 Recovery Mode

Lijkt me heel normaal want iederéén krijgt het.
Er zijn mensen die denken als ze zichzelf opsluiten ze het niet krijgen maar dat is onjuist als ze later weer naar buiten gaan dan krijgen ze het alsnog.
Die noodmaatregelen zijn er alleen maar voor om het te spreiden.
Dus goed blijven bewegen en goed en gezond blijven eten om je weerstand zo hoog mogelijk te houden dan heb je er het minste last van.
En als je het hebt gehad ben je later ook beter gewapend tegen een mutatie van dit virus.

0
28 WHuls

@20 ++++

Inderdaad!!! Je moet er niet aan denken dat Jetten, Klaver, Baudet, Asscher, Wilders of een andere politicus momenteel deze verantwoordelijke functie zou hebben. Je zult, hoe dan ook bij iedere maatregel moeten blijven focussen op de toekomst.


Velen willen dit domweg niet inzien.... De populistische schreeuwers langs de zijlijn....

Zo zijn er hier op NK diverse lieden die voor een totale lockdown zijn.... Maar denk je werkelijk dat zij deze dagen zelf thuis blijven zitten? Echt niet..... ze schuiven de verantwoordelijkheid bij de overheid op het bordje en gaan zitten janken op NK....

6
29 LoydMorris

@13
Ook Zweden laat de epidemie aanzwellen tot een zeker punt en ook zij gaan dan remmen.
Omdat zweden zo dun bevolkt is, is hun curve van nature al platter.

En die groepsimmuniteit geloof ik wel, dat is beleid in elk westers land want ze hebben allemaal dezelfde tactiek.
Dat betekent ook dat men het niet te lang wil laten duren.

Daarom wachten met maatregelen en daarom geen mondkapjes in de meeste landen, behalve waar men ontspoort, zoals de VS. Want met mondkapjes gaat het TE traag.

1
30 Gekste Henkie

Dit komt doordat er kort voor de Chinese jaarwisseling 1.8 miljard mensen op familie bezoek gingen. Die zitten sinds februari vast bij familie. Nu is de lockdown opgeheven terwijl het virus er nog lang blijft hangen en iedereen binnen China reist weer terug naar huis. Wereldwijd zitten er dus nog 1.8 miljard Chinezen bij familie terwijl de vaste lasten doorlopen. Het is de vraag hoe ze daar bovenop komen maar dat is bijzaak.

2
31 Goesenaar

@30 ik moet het even nuanceren want veel mensen praten over mondkapjes maar weten niet waar ze het over hebben. Er is namelijk een enorm verschil in mondkapjes. De mondkapjes die mensen in Azië dragen helpen totaal niet tegen virussen en al helemaal niet tegen corona. Wel tegen verkoudheid. De tandartsen dragen ze ook maar ook die zeggen dat ze waardeloos zijn tegen corona. Voor corona heb je een filter nodig die een virus tegenhoud. Dat zijn mondkapjes met 3M filter
Goedkopere filters van de bouwmarkt zijn waardeloos. 10 mondkapjes kosten al snel meer dan 80 euro

op deze site zie je wel goede middelen alleen van 3M dan FFP3 zijn de beste en werken ook tegen corona FFP2 zijn slechter

1
32 Goesenaar

nog meer lockdown. Te zien aan de bovenstaande welles nietes conversaties/reacties, zullen meer mensen uit hun stekker gaan als ze langdurig niks mogen. Dit is nou het gevolg van teveel mensen op een kuitje. HIer in (het westen van) NL. zijn er gewoon teveel mensen die allemaal gelijk willen hebben.

1
33 Lets keep it cool

Veel VVD trollen hier op dit draadje. Allemaal aan damage control aan het doen voor hun "geweldige" leider die samen met het RIVM de echte cijfers niet laat zien aan de Nederlandse bevolking! Blijf maar lekker wegkijken trollen. Hopelijk worden jullie niet besmet met dat corona virus! Want dan piepen jullie wel anders!

6
34 SergioLeone

* Verwijderd door de redactie *

35 Kung.flu

@30

Waarom zou je aantal besmettingen nu niet tot het uiterste minimum willen beperken ?

Verplegers hebben niet eens voldoende beschermingsmateriaal / verpleeghuizen kunnen het niet aan / medicijnen zijn nog in tests / zijn nog onvoldoende tests kits etc.etc.

Waarom nu de golf met besmettingen , en niet later als er al geteste medicijnen/tests beschikbaar zijn en iedereen goed voorbereid ???

2
36 Vageali6888

@16 "dat doet een slechte economie niet hoor."

Een economie die aan gort ligt betekend ook bijvoorbeeld een gezondheidszorg die flinke stappen terug moet doen, en dan niet alleen in relatie met corona. Die peperdure kankermedicatie zou dan wel eens niet meer door kunnen gaan voor normale mensen.

Economie draait niet alleen om banen en winsten van bedrijven.

1
37 MetBoerenVerstand

@35 De bezuinigingen op de zorg/ sociale zekerheid waren nodig, zijn bij lange na niet ver genoeg gegaan. Je kan Rutte tenminste niet beschuldigen dat hij niet consistent is met zijn beleid. Mooi dat we hier miljarden op de plank hadden liggen, waar anderen eerst schreeuwden dat het uitgegeven moest worden! De banken uit Noord Europa zullen toch gered moeten worden, idem onze pensioengelden die in het zuiden geïnvesteerd zijn. Alles is nogal met elkaar verbonden, verweven we moeten zuid europa helpen om zelf overeind te blijven. De tulpen zullen toch betaald moeten worden, de banken dienen garanties te krijgen dat investeringen terug komen, al gaat het hele volk daar kapot omdat er geen vreten is, zolang er maar aan de voorwaarden van terugbetaling gedaan wordt.

1
38 Recovery Mode

* Verwijderd door de redactie *

39 Kung.flu

* Verwijderd door de redactie *

40 Kung.flu

@39 Dus heel Nederland zou “blind” achter de ideeën van een politicus aan moeten gaan? Zomaar achter Baudet, Klaver, Wilders, Jetten, Rutte, Asscher, of wie dan ook de MP zou zijn op dat moment.... Ik mag hopen dat, wie er ook MP is, dat deze de juiste wetenschappers, artsen, geleerden e.d. gaat raadplegen voordat hij beslissingen neemt.
Zou wel een beetje eng gaan worden als we een dictator krijgen zoals bv. in Wit Rusland of Noord Korea.....
Is meneer Baudet een afgestudeerde, bekwame viroloog? Dacht het niet.... net zo min als Rutte.
Maar goed... blijkbaar vinden velen het normaal om als een blinde achter een populist aan te rennen, die overal verstand van blijkt te hebben.
Vandaag weet hij alles hoe hij deze corona-virus moet aanpakken, morgen weet hij exact hoe de economie weer op de rails krijgt, vervolgens weet hij alles van het milieu, klimaat, defensie, verkeer, horeca, belastingdienst, onderwijs, techniek etc. etc. En dat alles weet Baudet daar heeft hij echt geen ter zake deskundige voor nodig....
Kin Jung Un praktijken..... brrrrrrrrrrrrrr

0
41 LoydMorris

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

4 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Momtaboo PornChatburateMaturesforfuckBoy Xnxx VideoXxx Nangi VideoHindi Xxx Mms VideoHen XxxBest Porn To Masturbate ToXpussyEmuyumi CouplePormoviesEscort FemaleRanker Porn StarsUn Film PornographieAsain Lesbien PornClit CumingVixen Eva LoviaStep Mom Hand JobsMilfed PornsBd Erotiques GratuitsFoto De Mulheres Brancas PeladasPovstoryCollege Sex Video Full HdFolla Su HermanaOdia SexyJav MomsMilf DoggoLatest Porn VidrosNude Celeberty PicsSexe En Français GratuitFabswinghersPono BrasiOnly For DudesXxx ChanaBest Bf VideoIntetacial PornPornhub HolidayForeign Sex MoviePaoli Dam SexLocal Hd Xxx VideoRomantic Japanese PornDad Seduces Step DaughterMis Melano PornTiktokpornstarTaboopornsPunjabi Sxe VideoThithubShsdbaseFree PorningSinfuldeeds Norway 4thBbc Anal GifBabita Sex XxxTeen Massage SexNstabuSex Gf VideoXxx Moti AuntyBelow Her Mouth Full MovieGay Pron IndiaElena AngelSaali PornDiamond Jackson SquirtXxx On HorseBbc Vs AsianPorn Lesbian BrazzersDesi XnxxxGal Gadot AznudeVidz.xomRegarder Film PornoHrad PornGrannynudeVibrator JoiRedhead HotwifeEuroprofile PornPorn Videos In TwitterMangaindoAlohatutbeHamstwr Free PornWww XvideosXx Sex ComShota Yaoi HentaiMinaxross Onlyfans LeaksManga. OrigineKristof CaleWww Teamskeet ComLight Skinned ThotSadly PornAmouranth MasturThe Gay .comCuminherChut ChatiDestsexNew Top Porn VideosMy Pervy Famıly ComTubes Porn VideoOld Couple XxxBhavana Nude SexScarlett Jonasson PornKelsi Monroe Abella DangerFemdomjoi.comCream Pie BbwGay Movies SexualDeep Troat Blow JobLuna PornstarBokep Indo MendesahSanny Leone Xnxx ComPanties Try On Haul日本av 在线观看Newbuenudes3d Cream PieXnxx SaxHigh Speed SexEdd202Bella Poatch PornPamela Sanchez Sex VideosBest Anal PositionCory Chase SquirtKyle Balls Complete SeriesBodystocking PornBest Twitter LeaksEscort 69 MarseillePornô Com JaponesaNicole Sage NudeHunter X Hunter HentShemaleteen PornTamanna Bhatia Ki ChudaiPeliculas Pornos De LesvianasBf Sexy Video ChinaAnime X VedioTamil Movie Nude SceneJerkoff CarFapnationPornographie ClassiqueMia DiorJavplay MeHd Bf Video HdFree Uncensored HentaiAlexapearl OnlyfansHanti PornBhabhi Xxx Video ComArshi Khan XxxAhego FaceDeshi Bf HdAdult SexmovieTaboodadStep Mom DpBig Tit Wife SharedIndian Blue Picture VideoAssamese New PornXxx Saree HotYinyleon Pornvideos