Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand (dlmplus.nl)


Dr Wolfgang Wodarg durft zich als een van de weinige artsen kritisch uit te laten over de crisis die is ontstaan rond het corona virus. Hij legt glashelder uit hoe virussen zich ontwikkelen, hoe lang het corona virus al bekend is, wat hun aandeel is in de 100 types die er zijn, hoe de huid ...

door delangemars in Gezondheid  ·  94 Reacties

  • 2
  • 869x gelezen
Reageer met een Emoji
11

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 u steekt veel tijd en moeite in zoekwerk,
Wacht rustig uw tijd af.

7
51 opabert

@32

Dit soort cijfers zijn flauwekul. Het echte "werk" moet nog beginnen in de VS zodra de pandemie keihard om zich heen gaat slaan in de rode staten. Vooral daar krioelt het van de onverzekerden.

2
52 Brolin

@46 .
Waarom geen linkje naar het nieuws van vandaag (anno 2020) ?

1
53 XingFu

@45 (en @41 ) Jensen stelt vragen aan de hand van nieuwsberichten van over de hele wereld. Vaak geeft hij zelf al antwoord aan de hand van officiële cijfers.
Wat is daar complotterig of "onzin" aan?

14
54 xtremy

@54 Vaak geeft hij antwoord zonder iets te onderzoeken.
Jensen leest dezelfde complotmeuk dan u.

3
55 Nurse Ratched

@46

Nogmaals: 350 IC bedden bezet tegenover 1500 nu

1
56 Brolin

@42 Stelt weinig voor ivgm China die zo onvoorzichtig is geweest en vervolgens het maanden lang verzwegen heeft.

5
57 solidsteel

@49

2018: 350 IC bedden
2020: 1500 IC bedden

1
58 Brolin

@55 En jij ea lezen andere complotmeuk. Dus?

3
59 solidsteel

Ik heb anders de afgelopen jaren nooit meegekregen dat ze hier bij het lokale ziekenhuis , een tent bij gezet hebben bij een griep uitbraak , en dat er teveel bezuinigd is de afgelopen jaren weet ik , maar goed ik heb op geen enkele regeringspartij gestemd ..... En ik heb even opgezocht op Google ... zie ook niet een linkje dat ze dat vorig jaar of dat jaar daar voor gedaan hebben toen stond dat ziekenhuis er ook namelijk ....

https://www.bd.nl/uden-veghel-e-o/ziekenhuis-zet-tent-neer-om-vloedgolf-aan-nieuwe-coronapatienten-op-te-vangen-in-uden~a5bf59ce/

1
60 MarcusCole

Coronavirus hitting some African American communities extremely hard
https://edition.cnn.com/2020/04/06/health/us-coronavirus-updates-monday/index.html

1
61 Truffelaar

@54 Opa is geen volger van Jensen, maar document in zijn laatste video is erg interessant voor gebruik in de (duitse) recht zaak.

6
62 opabert

@49 WOB ?

6
63 opabert

De duitse dame, komt bij mij over als dame die weet waarover het gaat

5
64 opabert

Beate Bahner is al 25 jaar beëdigd advocaat en eigenaar van het gespecialiseerde BAHNER-advocatenkantoor in Heidelberg. Drie keer was ze succesvol bij het Federaal Constitutioneel Hof met haar constitutionele klachten over schendingen van de beroepsvrijheid.

Beate Bahner is de auteur van vijf medisch-juridische vakboeken en talrijke artikelen en bijdragen. Haar laatste boek behandelt het onderwerp “Wet ter bestrijding van corruptie in de gezondheidszorg”.

7
65 opabert

@46 Wat jij niet blijkt te snappen is het verschil tussen ziekenhuisopnamen en IC opnamen........

1
66 Rare Rakker

@26 “ Elk jaar is er een tekort aan bedden, ook IC bedden. ”

Volgens jouw God en goeroe Jensen is er helemaal geen tekort aan IC bedden. Dan heeft Jensen die volgens jou helemaal niet gelijk. Heb je nou alweer gelogen?

0
67 Rare Rakker

@54

Rutte en de Jonge geven om 19.00 een persconferentie.
Live te volgen.

0
68 Mies het zusje van Wim

@65 .
Quote:
"Beate Bahner is de auteur van vijf medisch-juridische vakboeken en talrijke artikelen en bijdragen."

Ze verdedigt de belangen van mensen die klachten hadden over medische zorgen... Daarvoor kan je terecht bij haar. Dat is haar job pipo.

Niet meer of minder... en ze zal best goed zijn in haar vak maar wat is haar bijdrage in het Corona-dossier ? Waarom is ze relevant in deze discussie ?

0
69 XingFu

Nou zet ik een keer wat neer van de geliefde CNN en is het weer niet goed. question

5
70 Truffelaar

In een wereld die gerund wordt door sensatiemedia is alles mogelijk. De zee kan stijgen terwijl hij niet stijgt. Er kan een dodelijke pandemie heersen zonder dat die er is. Regeringen laten hun eigen vliegtuigen afschieten of hun eigen iconische gebouwen ontploffen. Noordelijke landen kunnen hun elektriciteitsvoorziening vervangen door zonnecellen terwijl ze daar niet genoeg zon voor hebben of teruggaan naar het windmolen tijdperk. medicijnen kunnen ziekmaken of ziekhouden in plaats van genezen. en hele landen kunnen doodhongeren omdat ze voedsel maken hebben uitbesteed. Bevolkingen kunnen zichzelf weg marginaliseren en vrouw en man rollen kunnen worden omgedraaid zodat hele bevolkingen uitsterven bij gebrek aan nageslacht.

En waarom? omdat het een paar monopolisten goed uitkomt en er een wereldwijd beloningsnetwerk is om deze belangen te volgen. Omdat mensen gevoelig zijn voor suggesties en de stoïcijnse orde die vroeger alles rationeel controleerde ondertussen is afgemaakt door de managersrevolutie.

Wie zal in deze tijd nog zeggen dat de keizer geen kleren aanheeft? Of juist wel?

7
71 purelogica

@69 ze gaat de Arts bijstaan.
Welke arts?
Die Arts

5
72 opabert

@71 direct vanuit uw hart geschreven question

5
73 opabert
74 opabert

@42
Je vergeet telkens weer dat Trump (samen met een paar andere landen) in januari al een reisban afkondigde waar de rest van de wereld nog sliep door de misinformatie geleverd door china en verkondigt door de WHO (volgens hun was het virus niet door mensen overdraagbaar en waren de reisbans voorbarig en gevaarlijk).

6
75 Proemevla

Wat lees voer van deze pittige dame:
Beate Bahner erklärt,
warum der Shutdown verfassungswidrig ist - und der größte Rechtsskandal der Bundesrepublik Deutschland
http://beatebahner.de/lib.medien/Erklaerung/Beate/Bahner%207.4.2020.pdf

5
76 opabert

@29
Wat ben ik blij dat jij rechts bent.

0
77 kwatta

Opa gaat naar de winkel, koopt er 10 kilo zoete en gezouten popcorn.

5
78 opabert

@75 En wat heeft het hem opgeleverd?

0
79 sockknitter

@78 .
Hoe ga je die 10 kilo vervoeren ?
Da's best een groot volume... Hopelijk krijg je hulp question

0
80 XingFu

@79
Ah ja, je draait weer, Trump nam het in januari al op als een ernstige crisis, de reisban was maar één van de maatregelen :

Wat het heeft opgeleverd? Veel minder doden.

7
81 Proemevla

@80
0,3 kuub als ik dit kan geloven : https://www.aqua-calc.com/calculate/food-weight-to-volume

4
82 Proemevla

Imagine : Opa met om zich heen 4 kruiwagens gevuld met popcorn.

4
83 Proemevla

@47 net op Nieuws India heeft lockdown voor iets boven de 100 gevallen die dood gaan, veel mensen in armoede hebben nu geen eten en inkomen als die dood gaan door ondervoeding maakt waarschijnlijk niet uit.

Ik wil nu wel eens weten hoeveel doden er vallen door de lockdown.

5
84 Rattocasi

@53 Omdat k het daar even niet over had. Ik had het over voorgaande jaren. Vandaar de linkjes naar de verhalen over uitpuilende ziekenhuizen vanwege de Griep van voorgaande jaren.

7
85 xtremy

@71 heel mooi geschreven.

Echter de schaapjes blijven de leiders volgen, en ik sta heel verbaasd dat hier ouderen niks van de tweede wereldoorlog geleerd hebben, alleen zijn de kampen er nog niet voor mensen die niet de overheid willen volgen, waarschijnlijk worden die straks achter dicht gepeurde deuren gezet opgesloten in hun eigen huis gecontroleerd met een app of ze de regels wel opvolgen.

5
86 Rattocasi

@46 jaja dat wil niemand horen want velen hadden het griepvaccin gehad en dan zou men erachter komen dat het niet werkte dus kleine berichtjes en geen hysterie creëren.

4
87 Rattocasi

Een journalist van Der Spiegel schreef een artikel dat ook is verschenen op MSN en waar wel een vertaalknop aanwezig is:

Het gaat over de arts Wolfgang Wodarg

https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=de&u=https://www.msn.com/de-de/health/medizinisch/coronavirus-die-gef-c3-a4hrlichen-falschinformationen-des-wolfgang-wodarg/ar-BB11tzo0&prev=search

Der Spiegel in het Duits:
https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/coronavirus-die-gefaehrlichen-falschinformationen-des-wolfgang-wodarg-a-f74bc73b-aac5-469e-a4e4-2ebe7aa6c270

SWR Wissen niet zo maar een bron, schrijft een pittig commentaar op de bevindingen van Arts Wolgang Wodarg en ontkracht de zogenaamde feiten die hij geeft.

Vertaalknop aanwezig en zeker de moeite van het lezen waard! https://www.swr.de/wissen/dr-wodarg-versucht-corona-zu-verharmlosen-100.html

1
88 Nieuwsgierig

@88 PS Er is wel een vertaalknop bij het artikel van Der Spiegel, voor degenen die het Duits niet of wat minder machtig zijn!
De vertaalbutton kwam eerst niet op bij mij, dus dacht dat het niet automatisch vertaald kon worden! Dus hierbij dus de mogelijkheid om het artikel wel in de Nederlandse taal te lezen!

0
89 Nieuwsgierig

@1 Quatsch!

0
90 Nieuwsgierig

@78 Heeft u een feestje? Voor 10 kilo popcorn moet u denk ik wel een vrachtwagentje meenemen of neemt u 10 kilo als popcorn-mais mee en bakt u het thuis zelf? Eet u dat dan zelf allemaal op?

0
91 Nieuwsgierig

Dit liegt er niet om:

Fact check van Der Tagesspiegel:

Wolfgang Wodarg verspreidt stellingen die belangrijke feiten negeren.
Een voormalig SPD-kamerlid en arts verspreidt scripties over de corona-pandemie die wetenschappelijk niet houdbaar is. Nu wil zijn medische vereniging hem horen.

De verklaringen van Wolfgang Wodarg dat de corona-maatregelen niets met een epidemie te maken hadden, zijn onjuist. Hij negeert feiten.

Een longarts genaamd Wolfgang Wodarg vestigt de aandacht op zichzelf in de media met zijn mening en bewijst beweringen over het coronavirus. Hij stelt dat men voor het virus bang is en er onterechte paniek is. Maar hij relativeert wetenschappelijke kennis en vermengt feiten met vermoedens.

De 73-jarige publiceerde video's en gastartikelen in verschillende media en bereikte honderdduizenden gebruikers via Twitter, YouTube en Facebook. Een YouTube-video van hem is 1,2 miljoen keer bekeken (vanaf 19 maart). Lezers van Tagesspiegel hebben de video ook bij ons ingediend met het verzoek deze te beoordelen.

Wolfgang Wodarg was tot 2009 lid van de SPD-Bondsdag. Als arts is hij lid van de Berlin State Medical Association. Op vraag van Tagesspiegel schreef de persdienst van de State Medical Association: "We zullen contact met hem opnemen en naar hem luisteren naar zijn openbare verklaringen."

Wodarg zit ook in het bestuur van Transparency International. De niet-gouvernementele organisatie heeft al afstand genomen van zijn verklaringen. Op hun website staat: "Transparantie Duitsland verwerpt de algemene kritiek van het bestuurslid Dr. Wolfgang Wodarg over de staatsmaatregelen om de bevolking te beschermen tegen het Corona-virus. (...) Wolfgang Wodarg drukt zich hierin uit als privépersoon en niet in zijn functie als bestuurslid. "

Ook de SPD-fractie nam afstand. 'De verklaringen van Wodarg zijn grove nalatigheid. Hij negeert bekende feiten en ondermijnt de acceptatie van noodzakelijke beschermende maatregelen ', schreef SPD-factie vice Bärbel Bas. Wodarg negeert bijvoorbeeld de huidige schattingen dat één procent van degenen die besmet zijn met Sars-CoV-2 zou kunnen overlijden. SPD-gezondheidsexpert Karl Lauterbach tweette dat Wodarg nepnieuws verspreidt. Hij schrijft: "Ik zeg dat niet graag, maar het moet zo zijn: de voormalige SPD-collega Dr. die ik eigenlijk waardeerde Wolfgang Wodarg vertelt onzin over Covid 19.

https://www.tagesspiegel.de/politik/faktencheck-wolfgang-wodarg-verbreitet-thesen-die-wichtige-tatsachen-ignorieren/25654104.html

Nou deze scherpe kritiek van niet de allerminste personen, kan dokter Wodarg in zijn zak steken!

0
92 Nieuwsgierig

@92 Over Karl Lauterbach (SPD-fraktie) in het artikel in Der Tagesspiegel:
De gehele SPD fractie heeft afstand genomen van de uitlatingen van Dr. Wodarg!

Karl Lauterbach is een Duitse wetenschapper en politicus van de Sociaal-Democratische Partij van Duitsland. Hij is hoogleraar gezondheidseconomie en epidemiologie aan de universiteit van Keulen. Sinds de federale verkiezingen van 2005 is hij lid van de Bondsdag

Lauterbach heeft dus veel kritiek op collega arts Wodarg:

0
93 Nieuwsgierig

@84 extreem en zorgelijk ontwikkeling.

2
94 opabert

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@16 Zou best kunnen. Aan de ene kant zegt men dat de welvaart van hier overgeheveld moet worden naar Afrika. Volgens mij gebeurt dat ook. Aan de...

zojuist geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een zware crimineel @@, of ja, ik ben een draaideur crimineel, mocht je een draaideur missen XD weet je waar die gebleven is :P...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

20 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

21 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

23 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

24 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

30 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Dirty Panties PornDesi Secret PornPantie Poop PornVirgin AnalMina KitanoXxx Videos Telugu VillageBrn 10 Porn色情 游戏Porn Chat RoomFilmes Pornográficos GratisApex Rule 34Nithya Menon XnxxAssytn MartynHotwifelissetNew Hot XnxxMorgpie CumBlonde AssfuckedJaoanese Uncensored PornTeens GropeDdlg SpankingFree StripchatVipornos GratisSexy PatycakeDevar Bhabhi VideoGay Romantic PornDesi EscortsReddit GirlskissingScort CheapNude Femme SnapJohhny SinsBlue Sexy Video MeinDanbooru Tag ListImagens De PoroVan Diesal GayMontana FishbonHd High Quality Sex VideoBlack Couple Making LoveHood Rat PornEscort Marseille TransPorngay MuscleSex Indian VediosBlack Com Sexy MovieR/incestcaptionsHindi Sex Village VideoMia Khalifs BbcHot Naked BabesSexiest Anime NudesBlue Film Sex MoviePolice Sex Video HdRajestani Xxx VideoHige Black TitsVideos De Pornograficos GratisVirgin Se XDesi Xxnx ComIndian Ladyboy Sex VideoNadia Nyce PronQuero Ver Mulheres PeladasKortneykaneRomontic PornHindi Chudai XnxxGay Boy XxxxGravity Falls HentaiScissoringpornBokep MalsiaClitoral EdgingMilky Lesbian PornNhentajTaraji P Henson NakedHq BabeIndian Sex Video 3gpPronhub VedioAlen CroftMealanie HicksWww Chodan ComValentina Nappi Xxx HdBig Anal ToysValerie Kay FeetPornographique VintageBanshemoon NudeMasagXxx VishnupriyaHusband And Wife XnxxVietnamese BlowjobAsian Masseuse HandjobTiktok SexuelCocola DPublic Female MasturbatingAudio Porn HindiStripping GameKelsi Monroe SplitsErotic Female DominationAmateur Nude WomenPoopeegorlsCute Sex PornAdult Movie SceneBrozzers ComSeñora XxxxxMalejandraqHanimoonsexChloe Amour PornBrandi Of Storage Wars NudeSleepcreepMom's Teach Teens福利 姬 在线FilmpornoSex With Tution Teacher VideoPorn GifsDoujin ComicsE.pornerGlitch Techs PornFull Hard XxxSanny LonelyDesi Bhabhi Video ComMontse Swinger PornSannylony XxxXxx BloeMature Moms PornSexy FilmxxxMikaila Dancer Leaked OnlyfansKoi Deneuf ComSnap EscortXxxlezNeko NsfwPepper Perri PornHindi Bhabhi Sex StoryRita DanielspornBrazzer Mom And Son XxxIndiansexcoPorn FlaquitasLesbian CunningilusPenny PexHypno Porn LesbianWww.porn Md.comPov Po RnXxxnx HubXxx JepanseSailor Moon NakedNicole Kifman NudeRajisha Vijayan SexDoggystyle FuckBobabuttgirlBrazzers Hot WifeBen Fucks GwenHot Boobs BhabiThailand Xxx MovieBhabisexvideosDaniel Weber Porn VideosVideo Sexxx MomAlexa Grace CreampieIsla Moon Xxx