RIVM-cijfers: daling aantal ziekenhuisopnames zet door (welingelichtekringen.nl)


De afgelopen 24 uur zijn volgens de cijfers van het RIVM 336 mensen vanwege corona opgenomen in de ziekenhuizen. Gisteren waren dat er 502. Daarvoor lag dat aantal nog hoger. Logischerwijs zal dat op termijn ook leiden tot verder dalende toestroom naar de IC’s.Er werden door het RIVM ...

door Moskowfiets in Media  ·  97 Reacties

  • 3
  • 698x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
Tunesië of zo, hij was de enige overlevende zo uit mijn hoofd......

1
51 Gekste Henkie

** gebruiker verwijderd **

Voor het RIVM (bestaansrecht) en kabinet (proberen betrouwbaarheid te behouden) zal en moet de coronavirus een slechtnieuwsshow blijven. Het aantal patiënten dat is genezen wordt niet gemeld en het aantal mensen dat het ziekenhuis gezond verlaat wordt ook niet gemeld.
Als wij het RIVM en kabinet moeten geloven komen er talloze mensen in het ziekenhuis en gaat er niemand uit. Dan zouden de ziekenhuizen inmiddels uitpuilen van de coronapatiënten en zou er helemaal geen ruimte zijn voor de gewone patiënten.
Het lijkt mij dat er meer mensen (behoudens de mensen op de IC) gezond het ziekenhuis weer uitgaan dan dat er ziek binnenkomen en blijven.

52 verwijderd5929219

het lijkt de goede kant op te gaan.
Natuurlijk niet in de ogen van een van onze huisvirologen @36 drs Liz. die doet er nog vlug een schepje negativiteit bovenop. Het begint nu wel lang te duren maar ik heb goede hoop dat ze binnenkort het juiste plan van aanpak presenteert en de mededeling dat ze het vaccin af heeft...

2
53 MacGu

@46

En welke landen zijn dat ?
In een aantal landen is het virus nog maar net begonnen dus die kun je niet vergelijken.
Italie en Spanje hebben een strengere aanpak maar wel met veel meer doden .
Onze buurlanden hebben ongeveer dezelfde aanpak waarbij Belgie met minder inwoners er relatief net zo veel of meer heeft en Duitsland met een inhaalpoging bezig is.
Ga niet kijken naar oost- Aziatische landen , die doen precies wat hun gezegd wordt en gaan niet wandelen aan drukke stranden , houden geen parties, hebben geen wielrenners op het fietslpad die daar nooitv1,5m afstand kunnen houden .
En geen gekken zoals in @47 .

5
54 Goodnews badnews

@39 " Nou grote deskundige liz, wanneer kunnen we jouw vaccin verwachten?
Kun je niet zeggen.
HIV vaccin: 30 jaar werk, het is er nog niet.

Vertel het ons maar."

***
Nee, maar groepsimmuniteit kan dus niet zonder vaccin, collega deskundige!
We kunnen ook al blij zijn als ze een medicijn vinden, die deze vreselijke longaandoening kan verminderen zodat er geen mensen gaan sterven hierdoor.

5
55 Liz

Niet lullig bedoelt, maar dat de ziekenhuisopnames afnemen, komt dit doordat steeds meer mensen niet worden opgenomen, omdat genezing voor hen nagenoeg nihil is, of geldt dit alleen voor IC opnames?

3
56 Sneeuwbal

@48 "Belgie heeft bijv meer doden per 100.000 dan wij. Frankrijk en spanje ook, moeten we hun methodes overnemen?"

***
Maar wie zegt ons dat wij die kant niet opgaan?
Ze hebben in ieder geval al meer IC-bedden dan wij. Scheelt weer.

4
57 Liz

@48
Het is natuurlijk logisch, dat een land met 70 miljoen inwoners, bij een pandemie, in verhouding meer doden heeft dan een land met 17 miljoen inwoners...
En dat gezeur over een Nederlandse "lockdown" slaat nergens op als iedereen zich nog overal door héél Nederland kan verplaatsen en bepaalde recreatiegebieden niet afgesloten zijn, waarvan Rutte zei dat je er wel naar toe mag (campings en vakantieparken), maar wèl binnen moet blijven.. Hoe soft wil je het allemaal hebben?
De corona-toeristen uit Duitsland , worden als het aan Nederland ligt, óók géén strobreed in de weg gelegd.
Die komen ècht wel net Pasen de grens over.
Ga eens in Italië, Spanje óf Tsjechië kijken, dan ziet men wat een èchte locjdowm betekent, mét mondkapjes wel te verstaan...

5
58 Strongoli

@52

Niet meegekregen dat de ziekenhuizen niet uitpuilen maar er speciale corona- afdelingen zijn die telkens uitgbreid worden Of patienten verplaatst worden?
Of denk je dat ze allemaal gezellig door elkaar liggen om de coronabesmettingen flink op te voeren ? Leuk voor RIVM en regering ?( sarc off)
Ook niet meegekregen dat patienten soms 3 weken beademd worden ?
En dat we eigenlijk nog maar een week of 4 bezig .
Ook niet meegekregen dat het aantal genezen mensen in bv. China pas achteraf kwam?
Dan kun je nl. pas goed de cijfers verzamelen.
Voor jou met je achterdochtige geest is het voor je zielerust maar beter niet alles te horen .
Moet je daarcweer een complotje bij verzinnen.

Tip.
Ga even terug tot Bv. half maart.
Verzamel alle gegevens , doe iets met tellen en aftrekken .
Succes-question

4
59 Goodnews badnews

@55
Groepsimmuniteit kan prima zonder vaccin. En hoeft niet volledig te zijn.

Als er niet meer mensen ziek worden dan de zorg aan kan, kan men dure maatregelen stoppen.
Vanaf dag 1 begint immuniteit zijn rol te spelen en verspreiding lastiger te maken.

Het zal dankzij (gedeeltelijke) groepsimmuniteit zijn, dat we een aantal maatregelen kunnen opheffen en dat kan dan eerder en dat scheelt heel veel geld. Dat is geen Nederlands beleid, dat werkt in elk land zo. 1 genezen zieke = 1 immune persoon.

Immune personen kunnen uit het zorgpersoneel gevist worden en zij kunnen onze kwetsbaren beschermen. Rutte zei het letterlijk in zijn 1e speech: een beschermende kring om de kwetsbaren.

Op dat moment kan men de epidemie bij de rest vlotter laten gaan, want die leggen veel minder druk op de zorg: steeds meer maatregelen kunnen dan eerder worden opgeheven.

Ik denk dat we echt een hoop GOEDE ZAKEN missen als we jou volgen en immuniteit uit de vergelijking schrappen.

Jij doet het met knip en plak linkjes. Maar ik let heg uit in 1 groot verhaal.

Rutte bracht het onhandig, maar ik denk dat bovenstaande de ingezette tactiek is.
En echt niet alleen in Nederland, aangezien elk land een zeer overeenkomstige aanpak heeft.

1
60 Gekste Henkie

@58
Jij moet gewoon leren lezen, doden per 100.000 inwoners had ik het over.
Dat is keurig gecorrigeerd naar inwoneraantal.

1
61 Gekste Henkie

@52
"Voor het RIVM (bestaansrecht) en kabinet (proberen betrouwbaarheid te behouden) zal en moet de coronavirus een slechtnieuwsshow blijven."

Onzin men was heel erg opgelucht toen duidelijk werd dat het rempedaal echt zijn werk deed.
En we kregen dat ook netjes te horen toch?

Verzin geen onzin, dat is schadelijk op dit moment.

2
62 Gekste Henkie

@567
"Maar wie zegt ons dat wij die kant niet opgaan?"

Wie zegt dan dat we WEL die kant opgaan?

nu is het 1-1 question

2
63 Gekste Henkie

** gebruiker verwijderd **

@59 U denkt dus dat ziekenhuizen onbeperkte stromen patiënten op kunnen vangen. Als het aantal besmettingen toeneemt dan zal ook het aantal patiënten die naar het ziekenhuis gaan ook toenemen. Uiteraard liggen gewone patiënten en coronapatiënten niet door elkaar. Dat beweer ik ook helemaal niet.
Ook heb ik gezegd dat ik de IC niet meetel met het aantal ingaande en uitgaande patiënten (al zullen dat veelal overleden patiënten zijn).
Feit blijft dat bij een dermate hoge instroom er ook een uitstroom moet zijn wil het beheersbaar blijven. Ik heb zelf meegemaakt met een ziekenhuisopname dat er bij een griepgolf in verschillende ziekenhuizen geen bedden meer beschikbaar waren. Dan praat ik nog over een griepgolf en geen epidemie.

64 verwijderd5929219

@45 "Helemaal mee eens. Maar velen , ook hier op NK kijken niet over de grens en zijn net zo arrogant als Rutte en kornuiten en denken dat Nederland alles beter doet dan anderen. Dezelfde figuren die straks zo dom zijn om toch weer op Rutte en medecriminelen te stemmen.
Ze zijn wel pro EU maar andere landen zijn altijd dommer dan ons land. Wat een mentaliteit. Ongelofelijk terwijl de feiten toch echt anders laten zien."

***
Ja, en dat is nu juist zo belangrijk om te leren van landen die al ervaring hebben met dit virus. En ook vooral de aanpak en wat je juist niet moet doen. Afwachten vind ik nog wel het ergste.

6
65 Liz

@57 . En Belgie heeft de grenzen gesloten. Nederland nog steeds niet. En de vluchten uit New York worden niet eens getest terwijl ze ook gewoon de T van de mensen kunnen meten om de risicogevallen er direct uit te kunnen pikken. En zo zijn er meer maatregelen denkbaar die in nederland bewust of onbewust mniet worden genomen. IN Singapore wonen 5,6 miljoen mensen op een kluitje maar het aantal doden is er veel en veel lager dan bij ons , ook procentueel. Maar sommigen denken nog steeds dat het RIVM heilig en alwetend is. NOu het tegendeel is helaas waar. De arrogantie van Nederlanders is vaak stuitend en superarrogant. Om te denken dat wij alles beter weten dan anderen. Wie dat denkt is pas echt dom.

6
66 PFL

@66 In België zijn ook meer besmettingen dan in Nederland en zijn er ook meer doden per 1 miljoen inwoners.

3
67 Rare Rakker

@63 "Wie zegt dan dat we WEL die kant opgaan?

nu is het 1-1 "

***
Oke, 1-1, jij je zin.

5
68 Liz

@66 "IN Singapore wonen 5,6 miljoen mensen op een kluitje maar het aantal doden is er veel en veel lager dan bij ons , ook procentueel."

***
Precies. En wat dacht je van Taiwan? 23 miljoen(?) inwoners en lang niet zoveel sterfgevallen. Nederland staat voor schut. Ik vraag me af hoe Taiwan naar ons kijkt. Ik denk dat er een vinger op hun voorhoofd staat..

5
69 Liz

** gebruiker verwijderd **

@66 Volgens mij zat de RIVM er bij de Fipronil affaire ook behoorlijk langs en hebben Nederlanders ook onnodig risico's gelopen.

70 verwijderd5929219

@69 . Exact . Maar dat schijnt bij velen in ons arrogante landje niet tot hun hersens door te dringen.

5
71 PFL

@67 "In België zijn ook meer besmettingen dan in Nederland en zijn er ook meer doden per 1 miljoen inwoners."

***

Taiwan: 5 doden op 23 miljoen. Het KAN wel, hoor. Je moet het alleen willen. Hoeveel sterfgevallen zijn er op dit moment bij ons? Is dit uit te leggen aan de nabestaanden?

4
72 Liz

@69 Daar hebben ze SARS gehad ze weten daar precies hoe te handelen de bevolking ook. Het probleem zat hem in de hoeveelheid beschikbare testen. In Korea testen ze veel meer want daar zitten enorme biotech bedrijven met productiecapaciteit. Het komt door relatief logische verschillen veel testen dan is het officiële dodental lager, de hoeveelheid opnames lijkt hier ook veel hoger, maar we weten dat het rond de 20% is door landen als Korea en Duitsland waar veel meer getest wordt.

Laat het toeval nu willen dat China al in januari waarschuwde dat 20% van de patiënten ongeveer ziekenhuiszorg nodig zou zijn.

1
73 Otasanek

@58

Dat halen decDuitsers in pas 3 Bundesländer van de 12.
Of de Duitsers komen , moet je maar afwachten.
Ook of Nederlanders met pasen niet naar Duitsland gaan . Een huisje huren met z’n vieren mag al niet . In Duitsland mag men slechts met z’n tweeen op pad tenzij het een gezin is.
En er is geen reet te beleven , alles is dicht.Naar campings gaan ze niet tenzij ze zelf toilet en wasgelgenheid hebben , het sanitair is afgesloten.
En wie daar de behoefte heeft om wat rond tecdolen , zal niemand besmetten .
Ga jij dan op vakantie? Ik niet en veel Duitsers ook niet.
Nederlanders mogen trouwens ook in Duitsland tanken , drank en sigaretten halen .En dat doen ze ook.
En ...hebben al die strenge maatregelen in Spanje en Italie waar je zonder papiertje niet naar de dokter , winkel of je hond mag uitlaten en gecheckt wordt hoe lang je bent weggeweest succes gehad ? Nee dus.
Zowel in Italie als Spanje zijn mondkapjes niet verplicht ( Italie wel voor winkelpersoneel).
Lekker doen , het vergroot de kans op besmetting op bij verkeerd gebruik. Ze sluiten niet goedcaan en openen bij hoesten , niezen of praten .
Dan moet je FFP2 mondkapjes hebben + Afsluitende bril . Het virus kan via je ogen komen
Als je goed afstand houdt en nietvaan je gezicht komt, is het overbodig .

Ik ben blij dat men hier naar buiten kan . Zeker voor de kinderen op een flatje. Voorkomt een hoop Ruzie en huiselijk geweld .
Er zijn lege plekken genoeg waar je even rijden 1 fiets of persoon per uur ziet.
Niks mis mee .

4
74 Goodnews badnews

@73

En wat is de meerwaarde van testen ?
Dat Z. Korea minder slachtoffers heeft komt door een gelukkig toeval : leden van een bepaalde gemeenschap brachten het mee uit China.
Daarna heeft men die gemeenschap in strenge quarantaine gezet.

4
75 Goodnews badnews

@70 "Volgens mij zat de RIVM er bij de Fipronil affaire ook behoorlijk langs en hebben Nederlanders ook onnodig risico's gelopen."

***
Niet mee gekregen, maar inderdaad...

"
Tegelijkertijd is de Onderzoeksraad voor de Veiligheid kritisch over de neiging van toezichthouders om vooral onderzoek te doen in plaats van snel in te grijpen. In de praktijk doen toezichthouders hierdoor vaak niets, omdat ze bang zijn dat ze te rigoureuze of ingrijpende maatregelen afkondigen. Bij bedrijven die voedsel produceren of verkopen is een vergelijkbare reflex waarneembaar. ‘Ze vrezen dat openheid over opkomende risico’s leidt tot disproportioneel ingrijpen, reputatieschade en concurrentienadeel.’"

5
76 Liz

@71 "Exact . Maar dat schijnt bij velen in ons arrogante landje niet tot hun hersens door te dringen."

***
Ja, ik kijk er ook best raar tegenaan.

5
77 Liz

@75
"Dat Z. Korea minder slachtoffers heeft komt door een gelukkig toeval : leden van een bepaalde gemeenschap brachten het mee uit China.
Daarna heeft men die gemeenschap in strenge quarantaine gezet."

***
Hadden wij met Brabant kunnen doen...

4
78 Liz

@73 "Daar hebben ze SARS gehad ze weten daar precies hoe te handelen de bevolking ook. "

***
Advies vragen in die landen was niet zo verkeerd geweest, toch?

4
79 Liz

@72 Lekker simpel negeren wat ik zeg en een ander land er bij halen. Ik reageer op een verschil in aanpak tussen België en Nederland. Vandaar dat ik daarom die twee landen vergelijk. En dat doet Nederland het gewoon beter

3
80 Rare Rakker

Fijn om te zien dat meerderheid van de Nederlanders dit virus eindelijk wel serieus aan het nemen zijn , toch nog een lichtpuntje in deze duistere dagen ...

0
81 MarcusCole

@76 Dat het RIVM geen toezichthouder is, zal wel een onbetekend detail zijn in uw ogen.

2
82 Smiling

Liz je peutert steeds weer 1 draadje los uit een heel weefsel.

Maar ik legde je uitvoerig het belang van immuniteit uit in @60 en dat negeer je totaal, je krijgt mijn draadje niet losgepeuterd, dus zoek je snel een nieuwe.
En morgen val je weer het RIVM aan wegens "groepsimmuniteit" he?
Is niet de 1e keer dat het wordt uitgelegd maar je kop gaat in het zand en je vingers in de oren.
Leren doe je niet onderweg...... constateer ik bij deze. En discussieren met je is zinloos, je loopt weg.

3
83 Gekste Henkie

@80
De Nederlandse statistieken kloppen voor geen meter, met de werkelijke feiten.
Ze kunnen nóg niet eens bijhouden hoeveel patiënten er gerstekd/ontslagen zijn..
Er moeten eerst véél doden in bejaardenhuizen en verpleeghuizen valken, vóórdat iemand op het idee komt, om dáár óók eens te gaan testen en medische hulpmiddelen, te verstrekken.
Tsja en dan nog de vele tekorten en de miscommunicatie vanuit het RIVM, waardoor mensen niet duidelijk weten, wanneer ze wel of niet thuis moeten blijven.
Tsja, Nederland heeft het ècht goed voor elkaar (sarc.)
Het hoge aantal doden en de ziekenhuisopnames, zijn het resultaat hiervan..

4
84 Strongoli

@84
Excuus
gerstekd/ontslagen = hersteld/ontslagen

1
85 Strongoli

als men een kwartier de adem inhoudt, raakt men niet besmet...

3
86 t.rap.er.niet.in

Maandag beginnen ze als het goed is serieus te testen, dus misschien dat er dan toch nog een keer de werkelijke cijfers naar boven komen.
Ze kraaien al victorie als ze hun pyjama nog aan hebben. question

2
87 Bleke Betty

@80 "Lekker simpel negeren wat ik zeg en een ander land er bij halen. Ik reageer op een verschil in aanpak tussen België en Nederland. Vandaar dat ik daarom die twee landen vergelijk. En dat doet Nederland het gewoon beter"

***
Hoezo doet Nederland het dan beter dan Belgie? Kun je dat aantonen?

Gezien? Het verschil aan IC-capaciteit in Belgie tov. Nederland?

https://nos.nl/artikel/2328874-waarom-nederland-vergeleken-met-andere-landen-weinig-ic-bedden-heeft.html

3
88 Liz

@82 Dat het RIVM geen toezichthouder is, zal wel een onbetekend detail zijn in uw ogen.

***
Maakt niet uit. Ze worden wel genoemd.

"Van de overheidsinstanties krijgt met name de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), verantwoordelijk voor het toezicht en opsporing, er hard van langs. Daar is onvoldoende capaciteit, middelen en deskundigheid. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt in staat van slechts 0,02 procent van de ziektegevallen op te kunnen sporen door welk voedsel dit komt."

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/onderzoeksraad-nederland-leert-te-weinig-van-voedselincidenten-als-q-koorts-salmonella-en-fipronil~bf3fae00/

3
89 Liz

@83 Maar ik legde je uitvoerig het belang van immuniteit uit in @60 en dat negeer je totaal, je krijgt mijn draadje niet losgepeuterd, dus zoek je snel een nieuwe.
En morgen val je weer het RIVM aan wegens "groepsimmuniteit" he?
Is niet de 1e keer dat het wordt uitgelegd maar je kop gaat in het zand en je vingers in de oren.
Leren doe je niet onderweg...... constateer ik bij deze. En discussieren met je is zinloos, je loopt weg.

***

Ik heb het je al eerder gevraagd, of je een bron hebt waarin staat vermeld dat iemand z'n hele leven lang, immuun blijft voor dit virus.
Er werd afgelopen week ook door een arts microbioloog(?) duidelijk gezegd dat het niet zeker is dat iemand immuun is na dit virus. Ze zijn wel met antistoffen bezig, van mensen die dit virus al gehad hebben.

2
90 Liz

@88 Aantal besmettingen België: 18.431
Aantal besmettingen Nederland: 16.627

Doden per 1 miljoen inwoners België: 112
Doden per 1 miljoen inwoners Nederland: 96

2
91 Rare Rakker

@83 Hoe vat jij dit op? Het staat er gewoon tussen.

Groepsimmuniteit en de Nederlandse aanpak tegen COVID-19?
Het Nederlandse beleid met betrekking tot COVID-19 is gericht op het in stand houden van het Nederlandse zorgsysteem en de bescherming van kwetsbare groepen. De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Geen enkele maatregel kan er op dit moment voor zorgen dat het virus op korte termijn verdwijnt. De meeste mensen die het coronavirus hebben gekregen, herstellen daarvan.

DE WHO LAAT WETEN DAT IN IEDER GEVAL EEN MAAND NA HERSTEL NOG ANTISTOFFEN IN HET BLOED TERUG TE VINDEN ZIJN.

Dat betekent dat er in Nederland immuniteit tegen de ziekte wordt opgebouwd. Dat is geen doel op zich, maar een gevolg van het feit dat het virus in Nederland voorkomt. Het effect hiervan is dat gaandeweg steeds meer mensen immuun worden tegen het coronavirus en dat in Nederland groepsimmuniteit ontstaat, zoals dat ook voor andere virussen het geval is.

DE WHO STELT TERECHT DAT, OMDAT HET CORONAVIRUS PAS RECENT IS ONTSTAAN, ER NOG GEEN ZEKERHEID IS OVER HET ONTSTAAN VAN IMMUNITEIT EN DE DUUR DAARVAN.

Deze gegevens komen op korte termijn beschikbaar. Op basis van de laatste inzichten wordt het Nederlandse beleid steeds aangepast.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

2
92 Liz

@91 "Aantal besmettingen België: 18.431
Aantal besmettingen Nederland: 16.627

Doden per 1 miljoen inwoners België: 112
Doden per 1 miljoen inwoners Nederland: 96
"

***

Maar kloppen deze cijfers ook? Er wordt weinig getest en in Nederland worden mensen die thuis zijn overleden niet meegenomen in de lijst, al is er een vermoeden dat ze aan dit virus zijn gestorven. Weet niet hoe dat in Belgie gaat, maar bij ons klopt het aantal niet.
Aantal besmettingen ook niet. We hebben er meer dan we weten.

2
93 Liz

@87 "Maandag beginnen ze als het goed is serieus te testen, dus misschien dat er dan toch nog een keer de werkelijke cijfers naar boven komen."

***

Iedereen? Nee toch?

2
94 Liz

@84 Inderdaad. Die cijfers zeggen helemaal niets.

1
95 Liz

@95
Onbegrijpelijk, dat op basis van deze feiten, mensen nóg steeds blind, de cijfers en statistieken van het RIVM geloven.
Elke dag wordt wéér aangetoond, dat de cijfers niet kloppen.
Hoe lang moet het duren, voordat het kwartje valt?

2
96 Strongoli

@96 "Onbegrijpelijk, dat op basis van deze feiten, mensen nóg steeds blind, de cijfers en statistieken van het RIVM geloven.
Elke dag wordt wéér aangetoond, dat de cijfers niet kloppen.
Hoe lang moet het duren, voordat het kwartje valt?"

***
Ik snap dit ook niet.

1
97 Liz

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

Lijkt wat op ‘queers for Palestine = chickens for KFC” ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

20 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

23 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

27 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

28 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

30 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Tsunadr PornAgentredgirl VideosIndian Aunty Hot Sex VideosFree Porn Free SexUma Aunty Sex VideosMms Tamil SexFotos PornasPorno AsiáticasZendaya NudeShopie Dee PornGina Gerson AnalOdia Odia SexPornhub Mirror SiteKulhad Pizza Video Viral Full WatchHindustan PornLesbian Sisoring PornCartoons Porn Mom And SonPornografia Xxx EspañolC VideosCameltoe Best OfGiraffe PussyAnushka Shetty MmsFree Hot Sexy VideoBrooklyn Chase BbcHentaihavanAdultsearchmcomNew Sexxx MoviesLustsinemaParty SexLapakiDesi Mal PornXnxxx Mom And DadBeautiful Sex EverDfw KnightsNipslip At BeachMom JavBest JavsNaked Women MastVicen Porn.Kaylee Cuco NudePuppiwi NudeXxx TravestirBraixen PornPorn SpenishSydney Craven NudeNatalie Gulbis NudeSexy Naked WomenIndian Aunties Hot Sex VideosSexy Porn SiteCzechstreets - Country GirlsGot Po RnLesbians Rubbing PussysNet Video Girls Full FreePorn ImahesVoyeur En FranceAmourant LeakedCocksuckingBig Wet TitiesKaren Gillan NudesMinachandesu0EmillybrowmPorn Capri AndersonHuge Handjob CumshotsMeetmesexyHindi Voice Sex StoryJav Son MomHentaipulseX HamserTina_042 Onlyfans LeakedSexe Vidéo PornographiqueFreeomovisChelsea Peretti NudeIsable MoonGay Porn GifaJav HePak Porn HdBokepbaratVideo Bokep CinaReal Futa PornJenny Slate NudeAngie Griffin LeaksTubepornstarsBest In Gay PornCuck ConsultantIndigo WhitepornBig Old TittesCartonn Gay PornEvamenta NudeSplatton PornWww Xnx HdSexy Kuwari DulhanDoctor And Patient Xxx VideosShakira TitsSsis-338-uncensored-leakChina Hot SexX Video LocalAnkita Dave NakedHot Porn IndAunty Anal SexAnal OpenKerala Aunty RomanceMother Daughter Exchange ClubHindi Hot ClipsDesi Sex With VoiceSex BhabAnalpirnKarely DesnudaAmateur Pov PornTsundero HentaiSexy Hot Naked MenBf Full MovieMadhuri Ki Sex VideoQueefing CompilationBlk Hood PornNude BoatingSydney HailMasterbation ToysVideos CogiendoseBest Hd Sex VideosDesi Old Aunty Xxx3xxx Video BanglaEndiyan XnxxAtl ListcrawlerFem YiffWww Tube4 ComCeleb GatesMichelle TuckerKavitha BhabhiAlia Bhatt Xxx HdBraxxersIndian Stars PornRon Jeremy YoungAlexa Oearl JoiSunny Leone Hd PornvideoLarge Breasted NakedPornhub BrazilKhet Me Chudai StoryNastya Nass Onlyfans LeakPussy RedditBig Xxx Video HdXxx 49 ComKatrina Sex VideoSex Video Full Hd Sunny LeoneGloryhole ThroatpiePokemon Lucario PornAlexisaevans NudeVictoria Cakes FacesittingDaft.sex RedditKate Mara NudesThirunangai Sex