U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 2
Deze peiling zet echt totaal geen zoden aan de dijk. Peilingen hebben natuurlijk altijd een beetje een tendens van stemmingmakerij en of beïnvloeding, maar dit slaat alles. En dat zeg ik niet omdat ‘mijn’ partij FvD nu op 10 (-5) staat. ...

7 maanden geleden door Racism monitor 2020

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
8
LEES MEER OVER

Nederlanders hebben massaal alzheimer opgelopen blijkbaar. Allemaal weer vergeten wat voor oplichters de VVD had ? Hoeveel VVD ministers moesten door onkunde en fraude oprotten afgelopen tijd ? En dan VVD blijven stemmen ????? Werkelijk ????

1 Een hardwerkende ZZPer    
7 maanden geleden door Een hardwerkende ZZPer
12
Meld

Tendens,geen zoden aan de dijk, stemmingmakerij en of beïnvloeding..ben ik even blij dat ik niet alleen sta in dergelijke stellingen.

2 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
8
Meld

Un-be-liev-able, de naïviteit van het nederlandse volk.

3 Seconda    
7 maanden geleden door Seconda
11
Meld

Niks mooier dan gemarginaliseerde FvD en PVV stemmers die gaan klagen dat de hele wereld gek is behalve zij.

4 marcmarc    
7 maanden geleden door marcmarc
9
Meld

Heb dit bericht juist het stempel NEPNIEUWS gegeven.

5 bromtol    
7 maanden geleden door bromtol
15
Meld

@3

Het zijn slechts dagkoersen tot stand gekomen door emoties en waarbij kritische vragen vermeden worden want die zijn niet hip in deze tijd.

6 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
8
Meld

@5 , dank voor de inzage in het complotbrein van een FvD/PVV kiezer.

7 marcmarc    
7 maanden geleden door marcmarc
5
Meld

@6 : ja, u heeft gelijk.....niets zo veranderlijk als peilingen.....

8 Seconda    
7 maanden geleden door Seconda
7
Meld

Mooi zo terug onder richting 15% met die partijen op naar de 10%.

9 Smite Gait    
7 maanden geleden door Smite Gait
7
Meld

Ze zijn dus echt overgelopen.

Eerst van die Wilde naar Bedotje, toen van Bedotje naar de VVD.
En waar kwam Wilders ook alweer uitgerold?
Jaaaa de cirkel is rond, ze hebben een rondje gemaakt question

Nog een keer! hihi

10 Gekste Henkie    
7 maanden geleden door Gekste Henkie
4
Meld

Grappig dat men ineens vergeet dat hij en zijn kornuiten het zwaar onder schatte. Daarbij zijn geschiedenis met leugens en volks verlakkerij en arbeidershaat en zie zijn bezuiniging drift op de vitale zorg die hij nu hard nodig heeft. Een voorgelezen speeds op de autocue die hij zelf niet eens heeft opgesteld en zijn verdere optreden doet mij geen zier want hij is een spreek poppetje . laat hem eerst eens zijn excuses maar eens maken over de vele puinhopen die door mede zijn toedoen veroorzaakt .

11 magikeven    
7 maanden geleden door magikeven
9
Meld

Volgende keer maar weer een peiling doen bij noordweste wind.

12 ThWil    
7 maanden geleden door ThWil
5
Meld

@11

Dat wensen velen niet te lezen..veel ellende die nu in de zorg te zien zijn hebben als oorzaak verregaande bezuinigingen net als het tekort aan ic personeel omdat die eerder net als de ic bedden weg bezuinigd zijn.

13 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
7
Meld

@11
Ja ze hebben het zo erg onderschat dat er een ENORM pakket economische maatregelen klaar lag.
Vertel eens, welk Europees land "onderschatte" het niet?

Ik denk dat ze prima wisten wat er kwam, dat het niet te stoppen was en dat de beste optie was om hier met heel Europa in 1 keer zo rap mogelijk doorheen te stomen.

En dat is men nu aan het doen, ze hebben ons alleen niet ingelicht om paniek te voorkomen. Ja er is uitgebreid gelogen.

14 Gekste Henkie    
7 maanden geleden door Gekste Henkie
6
Meld

In het najaar van 2008 was Wouter Bos als minister van Financien de grote held vanwege het redden van ABN Amro en 2 maal redden van ING.
Nauwelijks een jaar en een kwartaal later meldde hij zijn fractie huilend zijn terugtreden als partijleider en lijsttrekker, omdat zenuwachtige partijbaronnen hem hadden afgezet vanwege lage peilingen.

Rutte heeft momenteel in de IC-artsen en verpleegsters een menselijk schild waarachter hij zich verschuilen kan.

Zodra het virus , hopelijk, is weggestorven (althans voorlopig) of men het los heeft moeten laten, omdat de economische schade te hoog opliep, loopt de lucht weer uit de peilingen.

Dan begint de oneindige reeks van lastenverzwaringen.

Voor de klimaattafels.

Voor PFAS, PAS en tegen GAS.

Om het grote begrotingstekort en de staatsschuld opnieuw terug te dringen.

Voor het grote Marshallplan voor Zuid-Europa. De giften, de overdrachten van belastinggeld om buitenlandse begrotingen te ondersteunen en de nieuwe eurocrisis te bestrijden.

De miljardenhulp aan Afrika, Zuid-Amerika en andere landen waar het virus woedt.

De miljarden extra voor de inhaal-migratie die uit die landen naar Nederland moet komen. Volgens de politiek en de door hen gesubsidieerde lobbygroepen, omdat zij virus-vluchteling zijn. Al zal men dat woord niet gebruiken. Die mensen vluchten voor onvoldoende gezondheidszorg, die niet voldoet aan EU-standaarden, zal men stellen. Dus hebben ze recht op verblijf in Nederland. En op dwangsommen.
Plus alle andere kapitaalvernietiging op onzindoeleinden.

En Rutte en de Kamermeerderheid zullen de vraag ontduiken , hoe het coronavirus zich ongemerkt in Nederland verbreiden kon. buiten het zicht van RIVM, GGD en regering. Omdat zij het virus onderschatten.
Een parlementaire enquete zal de verantwoordelijkheid over iedereen verspreiden, zodat niemand verantwoordelijk is; en meerdere versies van de toedracht schetsen, zodat de waarheid niet meer vaststelbaar is. Zoals altijd. En de aanbevelingen worden door de regering onverkort overgenomen. Dat is de formulering voor: we doen er niets mee. De ministeries blijven gerieflijk misdoen wat ze altijd al misdeden.

15 stanley.staatsman    
7 maanden geleden door stanley.staatsman
6
Meld

@1 U onderschat de ondernemers en zzp-ers die massaal VVD stemmen omdat er kwistig met geld wordt gestrooid onder leiding van de VVD.Het heeft dus niets te maken met intelligent en stabiel beleid.Na de crisis als de stroom geld ophoudt te bestaan dan zijn de verhoudingen tussen partijen weer genormaliseerd alleen de PvdA zal verder doorgroeien.

16 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

@16

Even over dat pvda, waarom zal die als enige groeien? of is het niet meer dan een wens? het pvda heeft nog niet zo lang geleden samen met het vvd geregeerd en samen met wat nu in het kabinet zit het land voor ruim 50 miljard op onderdelen vakkundig gesloopt zaken die je heden ten dage terug ziet in o.a. het ggz, jeugdzorg, dakloosheid.

17 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

Op naar het volledige Wexit en Bexit!!!! Op naar de nul zetels voor PVV en FvD.

18 gebruiker verwijderd    
7 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@17 Jammer dat ik ook tegen u moet zeggen.In tijden van een grote bankcrisis worden maatregelen genomen die men liever niet had genomen maar om het land van een faillissement te redden kan men niets anders doen.

19 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

20 Truffelaar    
7 maanden geleden door Truffelaar

@19

Destijds waren er ook deskundigen die graag zagen dat er juist gelden geïnvesteerd zou moeten worden in plaats van zwaar op de rem te staan. Zaken die je tot op de dag van vandaag nog steeds merkt..zie jeugdzorg en diverse gemeentes die daardoor op zwart zaad zitten. Waarom zou het pvda nu wel groeien en dan ook nog als enige? dan moet men wel in heel veel zaken gedraaid zijn.

21 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
3
Meld

@14

Het was al duidelijk wat er aan kwam en er voor gewaarschuwd maar vonden gewoon eigenwijs het wel mee vallen. Dat werd ons ook wijsgemaakt en zie veel mensen en zeker jongeren die vonden dat het wel mee viel.

De regels die nu zijn hadden veel eerder ingevoerd moeten worden

22 magikeven    
7 maanden geleden door magikeven
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@4 U vergist zich, het mooiste is een Europa zonder criminele islamieten. Nog beter is zo min mogelijk islamieten.

23 gebruiker verwijderd    
7 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@21 Helaas heeft de PvdA niet de mogelijkheid gehad om na het zuur de burgers ook van het zoet te laten proeven.

24 jantje van leiden    
7 maanden geleden door jantje van leiden
1
Meld

@21

Tijdens die verkiezingen bestempelde het pvda het vvd zelfs als gevaarlijk om er vervolgens wel mee te regeren. Dat ze dat op een afstraffing is komen te staan is geheel begrijpelijk. Maar we zijn nu weer verder in de tijd en wensen velen daar niet meer aan terug te denken..en is de kans ook best aanwezig dat men weer gaat regeren samen met het vvd en cda.

25 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

@21
Ik denk dat de hele corona-crisis er voor zorgt dat alle bekende heilige huisjes gaan schuiven en ik doel niet op 1 der zijden links of rechts, maar heel algemeen.

Omdat super duidelijk is gebleken hoe kwetsbaar wij als mensen zijn geworden wegens het feit dat aandeelhouders feitelijk aan de touwtjes trekken. De beurs houdt Trump bijv. in de greep en dat is ronduit pervers. Maar Osterhaus met een paar aandeeltjes is ineens een vreselijk probleem maar dat terzijde question

Er moet veel meer aandacht voor menselijkheid komen en voor socialisme, want het zijn SOCIALE VOORZIENINGEN die nu de liberale bedrijfseigenaren overeind moeten houden. Het collectief verzekert het collectief.
En natuurlijk moeten zij gered, geen menselijkheid zonder geld. En geen geld zonder socialisme, is nu de ontdekking.

Ik wil hopen dat deze crisis er toe leidt, dat men elkaar netjes in het midden volwassen een handje gaat geven.

26 Gekste Henkie    
7 maanden geleden door Gekste Henkie
2
Meld

@22
Nee als je ze te vroeg zou invoeren, duurt het veel langer voor we hier uit zijn.

In een spelsituatie zou ik er voor zorgen dat een behoorlijk aantal ziek wordt, de epidemie stevig starten. En ik zou inschatten hoe ver ik dat kon laten komen, voor ik moet gaan remmen. En dan rem ik.... vertraagt de epidemie, dan rem ik niet meer, hij versnelt.

En de truc is dat je je ziekenhuizen en IC bedden, tot 99.9% moet zien te vullen. Te veel en er vallen extra doden, maar als je maar 50% bezetting hebt duurt het 2 maal zo lang! En niet 2 keer zo duur maar meer want hoe langer het duurt hoe meer er structureel kapot gaat (bedrijven bestaan niet meer bijv)
Je wil dat iedereen zorg krijgt EN dat het zo kort mogelijk duurt.

Ik denk dat Nederland dit spel goed aan het spelen is, want ik schat nu dat het hier NET niet uit de hand loopt, ze schakelen op tijd bij steeds. En dat is de strategie om hier zo RAP mogelijk doorheen te zijn.
Je verliest in dit spel als je te vroeg ingrijpt, je remt ZO hard dat je een heel jaar op slot moet.
Dan ben je op een andere manier kapot. Maatschappelijk en economisch.

Er gaan straks gebieden ontstaan met heel veel immune mensen, die kunnen zorg geven aan de kwetsbaren elders in het land. En dan kan de snelheid opgevoerd, omdat het vervlendste van nu: de ouderen die massaal zorg nodig hebben, dan opgelost is.

27 Gekste Henkie    
7 maanden geleden door Gekste Henkie
2
Meld

@26

Hoe weinig aandelen dan ook de man roept daardoor vragen op met als gevolg dat mensen aan zaken gaan twijfelen zoals geloofwaardigheid.
Denk niet dat er meer aandacht voor menselijkheid komt hoor of het moet zijn dat van de hulp die er nu voor sommigen is er straks ook nog is als zaken weer zijn gewone gang gaan. We gaan het zien.

28 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

En het is nog niet eens Sinterklaas maar de verhaaltjes worden al overal verspreid!

29 Zie Hier    
7 maanden geleden door Zie Hier
3
Meld

Uit deze verkiezingspoll blijkt maar weer dat Nederland compleet krankzinnig is. Vorige verkiezingen won VVD door een neergeschoten vliegtuig, nu door een crisis die werkelijk compleet mismanaged is. En de VVD wordt gekozen door de goede manager Rutte.

Nederland heeft geen verstand.
Zij kijkt niet naar uitvoering van beleid, zij kijkt niet naar de leugens die de regering verstrekt, zij kijkt niet naar de toekomst, zij kijkt niet naar het niet oplossen van grote problemen. Zij vindt het lekker om afgeknepen te worden door een liberaal.
Sorry, ik kan er met mijn hoofd niet bij.

30 rlw    
7 maanden geleden door rlw
2
Meld

@30 . Hiermee is bewezen dat veel Nederlanders hersenloos zijn en totaal niet door hebben waar Ruttler mee bezig is. Ze zullen het aan den lijve ondervinden als er lastenverzwaringen gaan komen en als Ruttler gaat tekenen bij het kruisje om Spanje en Italie financieel te helpen! Slaap zacht Nederland!

31 SergioLeone    
7 maanden geleden door SergioLeone
3
Meld

@27

Je zegt eigenlijk er moesten eerst meer doden vallen en meer mensen ziek tja dat zou wel iets voor Ruttemans en zijn gebroed zijn.

Maar ik geloof het niet dat dat zo zou zijn

32 magikeven    
7 maanden geleden door magikeven
2
Meld

@32
Nee ik zeg dat dezelfde doden in KORTERE tijd vallen, niet MEER.

33 Gekste Henkie    
7 maanden geleden door Gekste Henkie
0
Meld
34 Lidpver    
7 maanden geleden door Lidpver
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Afstand houden steeds moeilijker: 'Klant...
Niet iedereen heeft nog zin om de coronaregel...

23 uur geleden door RTL Nieuws

Ook in Eerste Kamer ruime meerderheid voor co...
De wet moet de juridische basis bieden voor a...

16 uur geleden door NOS

UvA neemt afstand van ‘desinformatie&rs...
De Universiteit van Amsterdam (UvA) distantie...

11 uur geleden door Wilmama

Politie Oost-Nederland waarschuwt ziekenhuize...
Aanleiding voor de actie is volgens woordvoer...

9 uur geleden door kwatta

Donald Trump is verblindend wreed en dom, en...
Trump's verblindende domheid op het gebied va...

14 uur geleden door rotti29640


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gekste Henkie
Door agenten gedode Amerikaan had psychische ...
@2https://www.google.com/search?client=fire...

minder dan een minuut geleden door Gekste Henkie

Zie Hier
Philadelphia zet Nationale Garde in om demons...
En keihard aanpakken die organisatoren en hun...

2 minuten geleden door Zie Hier

rEmco44
Donald Trump is verblindend wreed en dom, en ...
@3 Ik denk dat velen in de US daar anders ove...

3 minuten geleden door rEmco44

Zie Hier
Door agenten gedode Amerikaan had psychische ...
En natuurlijk zijn volgens de NOS en aanverwa...

4 minuten geleden door Zie Hier

Zie Hier
Europese Commissie wil minimumloon in heel Eu...
En de volgende stap word, dat dat door NRD-EU...

6 minuten geleden door Zie Hier

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig