door Stampertje in Politiek  ·  37 Reacties

  • 16
  • 748x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Complete paranoia en schizofrenie zal toeslaan onder de bevolking... in Amerika zijn ze al wapens aan het hamsteren...

8
1 Topperz

* Verwijderd door de redactie *

2 grv

Straks?? Dat gebeurt hier nu al.

7
3 samcash

Let voor de grap maar eens op Hongarije.

3
4 David

De overheid neemt al de verkeerde maatregelen omdat ze een samenleving heeft gecreeerd waarin de juiste maatregelen, zoals het isoleren van ouderen in verzorgingscentra, niet mogelijk zijn. Deze situatie is gecreeerd door onze politiek leiders. Regeren is vooruitzien.

8
5 Hollander1967

Hoor wie klopt daar kinderen, het is niet sinterklaas

3
6 opabert

** gebruiker verwijderd **

De game Half Life 2 geeft een goeie indruk van wat er komen gaat.

7 verwijderd9139144

Niks sluipen, een colt in je holster op je heup en gaan!

5
8 Nerva

@8
Idd, gewoon zelfverdediging!

3
9 Bleke Betty

Idd bizarre privacy schendende oplossingen waarvan niemand weet of ze ophouden.

Zie CIA leden die voor eigen gebruik afluisterapparatuur misbruikten

4
10 Alexis

@4 Idd ondanks de kritiek ga je die nu twee stappen voorbij

1
11 Alexis

@5 , idd. Dat ze zelf lekker kunnen blijven zitten !!!!!

0
12 caso

Wordt vanzelf een draadloze kooi en panopticon.

0
13 caso

@5 regeren is vooruitzien. Klinkt leuk natuurlijk, naar dat betekent niet dat een regering op alle mogelijke bedreigingen voorbereid moet zijn. Die schreeuw van de burgers om constante risicobeperking kan alleen maar worden voldaan door meer vrijheidsbeperkingen wat dan wat schijn veiligheid kan voortbrengen. Ook bestuurders hebben geen glazen bol en het daadwerkelijk voorbereid zijn op alles wat normaal zou kunnen gebeuren, kan niet.

Als je zelf zo je leven zou gaan leiden blijft er ook bijna niks meer over wat je nog kan doen. Niet over straat, want daar zou je aangereden of overvallen kunnen worden. Geen vast eten meer tot je nemen, want dat zou in het verkeerde keelgat kunnen schieten met dood tot gevolg. Niet meer douchen, er sterven jaarlijks tientallen mensen door een val in de douche. En ga zo maar door.

Hou toch eens op met die constante schreeuw om nog meer beperkingen. Leven is risico lopen. Wil je helemaal geen risico lopen, dan is er maar 1 oplossing en dat is ophouden met leven.

5
14 Repelsteeltje

* Verwijderd door de redactie *

15 Nederlander

Het wordt wel tijd om de samenleving te beschermen tegen mensen die de regels aan hun laars lappen. Gedogen is hier niet gewenst want het gaat om de gezondheid van de totale samenleving en niet over een individu die het geen probleem vindt om de rest van de bevolking te besmetten.

1
16 niet-alles-geloven

Drones houden mensen op het strand in de gaten en spreekt ze vriendelijk toe als men te dicht op elkaar lopen..wie weet straks drones voor uw raam om even te kijken met hoeveel u bent en of u wel de nodige afstand tot de ander betracht. Feit of fictie? nu nog niet maar in de nabije toekomst niet onmogelijk na nu een aantal zaken uit te proberen.

3
17 Voorzittershamer

@5 "Regeren is vooruitzien."

Dat is het spreekwoord. In het neoliberale bestek passen politici en managers in bedrijven op de winkel (voor de elite/aandeelhouders). Visie, het anticiperen op gebeurtenissen de toekomst, zie je nergens meer. De boekhouder gestuurde wereld houdt zich bezig met het nu en niet met de toekomst.

Stel dat de meest waardevolle medewerker van een bedrijf over 2 jaar met pensioen gaat.
Komt er dan een vacature voor een opvolger? Nee natuurlijk niet want de kwartaalcijfers zien er nog goed uit en zo'n opvolger kost geld. Vervolgens gaat die medewerker met pensioen en een jaar later zijn de kwartaalcijfers ingezakt. Dan pas gaat men nadenken: wat gaat er mis. Voor politici geldt hetzelfde: ze kunnen niks met rapporten van deskundigen dat er iets mis kan gaan - ze kunnen alleen maar anticiperen op zaken de nu gebeuren.

0
18 Conradijntje

@17 Iemand hier op NK pleitte voor zo'n wereld waar we door drones bespied worden omdat we allemaal viespeuken zijn die teveel aan zichzelf en aan elkaar zaten. Ik moest gelijk aan de jaren vijftig en Gerard van het Reve's roman "de Avonden" denken compleet met spruitjeslucht.

1
19 Conradijntje

@19

Veel mensen zullen er niet al teveel bezwaren tegen hebben omdat men zegt niets te verbergen te hebben. Denk dat het mobiel gebruikt zal worden om te kijken waar we zijn en met wie..het kabinet zal als alle virus dampen zijn opgetrokken beleid gaan maken om vrijheden die we tot nu toe kenden in te perken.

2
20 Voorzittershamer

@20 de kreet "never waste a good crisis" geldt ook voor deze pandemie of met Cruijf te spreken : elk nadeel heb z'n voordeel. Overheden zullen de corona crisis gaan gebruiken om na de crisis vrijheden bij ons weg te nemen - zogenaamd voor ons bestwil.

1
21 Conradijntje

@21

Klopt..en dat in het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd zou worden...vrijheden die langzaamaan ingeperkt gaan worden.

2
22 Voorzittershamer

Laat mensen die het daarmee ineens zijn optyfen en bij elkaar gaan zitten zodat ze alleen elkaar aansteken. Oe paar maandjes strenge regels om doden te voorkomen en het werk van onze zorgmedewerkers te vergemakkelijken..

Wie dat niet kan opbrengen moeten ze oplsuiten.

4
23 Otasanek

Veiligheid en privacy staan sterker tegenover elkaar naarmate mensen dichter op elkaar wonen.

1
24 kritischelezer

@16 Kijk jij bent klaar voor de totale macht door de overheid.

Ze zijn trots op je....... domheid dan

4
25 Alexis

@18 Klopt efficiëntie en visie zijn beide afwezig in politiek.

2
26 Alexis

@26 Ja joh reken eens voor hoe het beter kan...

4
27 Otasanek

@26 In het bedrijfsleven ook. De manager wordt niet betaald om na te denken over hoe de markt er over 2 jaar uit ziet. Hij wordt betaald om de kwartaalcijfers te bewaken en onmiddellijk maatregelen te nemen als die tegenvallen. Hij/zij staat dus niet ten dienste van het bedrijf maar ten dienste van de aandeelhouders. Het bedrijf is slechts (een op te offeren) middel voor de aandeelhouders om geld te verdienen. Voor politici geldt een soortgelijk verhaal.

2
28 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

29 Nederlander

De geit is gemolken, de geit is gemolken.

0
30 Klompenbrekertje

Opa hoor bij de risico groep en zich terdege bewust wat vrijheid is en mijn klein en achter kleinkinderen gun ik die zelfde vrijheid.

5
31 opabert

Binnenkort horen we door de radio:
Hier spreekt radio oranje met een bericht voor man bijt snor: 1 - 11 - 22 - 33 - 66 einde bericht.

3
32 opabert

Tja, je hebt altijd mensen die klikken niet leuk vinden. Tienjarigen onder elkaar vinden het ook niet leuk en je hebt van die (rustig onverantwoordelijk te noemen) ouders die hun kinderen ook leren dat ze niet mogen klikken.

Worden ze echter volwassen en halen de al volwassen anti-klikkers de plaat voor hun hoofd weg, dan zien ze in dat klikken niet nodig zou zijn als men zich aan de regels hield. Zo moeilijk is het ook allemaal niet hoor.

3
33 progressiefliberaal

Let maar op. Nadat het corona,virus voorbij is worden genomen maatregelen zoals mensen volgen via,hun smartphone niet teruggedraaid. En alle zogenaamde "barmhartige" steun van de overheid zal dubbel en dwars via belastingen terug betaald moeten worden!

3
34 SergioLeone

Let maar op. Nadat het corona virus voorbij is worden genomen maatregelen zoals mensen volgen via hun smartphone niet teruggedraaid. En alle zogenaamde "barmhartige" steun van de overheid zal dubbel en dwars via belastingen terug betaald moeten worden!

3
35 SergioLeone

Geef ze de kans, laat de aandacht verslappen, en het is voor niets geweest, de referenda, de rechtszaken, de protesten. Sluipen we straks over straat, permanent bespioneerd door buren en drones. ‘Om levens te redden.’
Om het dorp te redden, moesten we het vernietigen, sprak de Amerikaanse officier nadat het Vietnamese plaatsje Ban Tre was gereduceerd tot wat rookpluimen en een stapel lijken.

Ze heeft zeker wel een punt..

2
36 Querulijn Xaverius,

Men vroeg erom en men heeft het gekregen(door te zwijgen).


De complotters waren gek en zie nu,,
De meerderheid sliep en vond alles wel oke, dus nu niet jammeren he!!

2
37 vis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Babie Sitter PornHornyauntRussian Beach NudeHentai HeroFemboy PorncomicsChloenoaDesi Kiss PornTeen Bathroom PornPorn BorrachasPerfect Perky TitsPornos FakinDoubke ListTvduculsBollywood Porn PhotoDesi Chubby SexPonografia GaySantanaxxlAnime Adult ScenesAnime Uncencored PornRock Climbing PornHamine TvMamga PornChat BolPáginas PonoSkip The Games Toledo OhioXhamstera PornTeens Twinks PornBandar SexCameltoe See ThruBangladeshi Bf XxxVideo Xxx JapaneseBig Tits On PublicXfreeehdBlack HentAsian PussypicturesWatch Me MasturbateLive Porn Video HdSex Picture FilmMia Khalifa Real Sex VideoAss TrafficPorn TiotokDaughter SexPorn Dance VideoJav ListFatalmofrlAnnabelreddDiaperboisPornhub WaitressNovinhas DozapOne Boy Three Girls SexVideos Pornos XxxxlEvie Erikson LeakedSexyviHd Porn ComicsPerefct PornTheotherboatdNidhi Agarwal Sex PhotosPorn Video In AmericaCake FartPorncreampieAnime Porn PicturesJordan Carver TittiesHow To Download Porn MoviesCumshot HeelsAmateur Porn TwitterXhamstetliveSficoBlackwhiplash HentaiPorn Close UpShemalesuperstarsPrin VideoXxxii VdoIndian Actress Xxx VideoNude Drunk GirlfriendOlivia Casta NakedDelta WhiteSexycandidgirZay HilfigerIrenethedreamFacial LickingFree Male Gay Porn VideosPorn 1Dani Danils XnxxXnxx Japan CartoonIndian NudiesPain PornGirl Alone SexRomantic Srx VideosShemale Porn VidsPornoblack GayAlessa ShineMonica MattosSex JabardastiAlanah RaeXvideo Desi BhabiEbony Sloppy ToppyFamily PornaLexy Pantera Only FansHarris Dickinson NudeAunty Xxx ImageMia Milano PornTsukimichi HentaiTickle Porn VideoRoja Nude ImagesIndia SexhdReal Wife Double PenetrationStars-891Femdom Joi PornBraseirinhas ComBabeofthedaySamantha Xxx PhotosKayla Paige PornFlower Girls SkyrimBnha HentaiPriya PornXxxx BangaliArmy PornStepmom BlowjobLactationpornDownload Pornvideos OnlineRealityxxxXnx XnxAlice Visby PornBollywood Movie Hot Sex SceneThe Kamasutra VideoVintagecutiesPorn PhotoTumbex PornSinfuldeeds Vietnamese 4thNoami WoodsFaendel TalesNew Indian Porn SitesGranny Porn VideosIndian WexThe Condom Broke PornSenior SexvideoWww Xxx Sex ComXxxxn HdIndian Sex 4kChaturbate SmokersStranger PornFelix Fox PornBeeqCmnm Gay PornWild OrgasmSexy Film Hd ComTeencumshot#letsdoiteShefreskyPorn In France