Lodewijk Asscher: Stop met onderschatten van Donald Trump en Geert Wilders (politiek.tpo.nl)


De eerste dagen van het presidentschap van Donald Trump lijken haast een complot tegen de belangrijkste Amerikaanse waarden: free speech; the land of the ...

door Kiki in Politiek  ·  50 Reacties

  • 7
  • 693x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nog zo'n opruier.

12
1 Cody

Het is juist Trump die vecht voor de belangrijkste Amerikaanse waarden. En voor de "gewone" man die zich niet gehoord voelt door de politieke elite. Daarom hebben velen op Trump gestemd.

Immers Hillary was de kandidaat die werd gesteund door het establisment, de banken en het rijke Hollywood. En natuurlijik door de media die TRump haten.

Waarop Trump kritiek heeft zijn een Trump hatende media die de hele dag niets anders doen dan kritiek en nepnieuws over Trump verspreiden. Dat is ook de reden dat Trump Twitter gebruikt omdat hij dan rechtstreeks met zijn supporters kan communiceren.

16
2 Fransisco

Tja in een land waar ruim 70 procent geen hoge pet opheeft van de politiek of hun uitvoerders.... Tja trump is niet de best waar hij houdt wel woord en dat is toch wel ongewoon voor iemand in de politiek nietwaar. Waar wij hier in ene keer wakker worden en zeggen als de populist trump dat doet wat zal onze populist dan wel niet kunnen doen met de politiek in dit land.....

7
3 Gotcha63

Wat een jankerd!
Een president die eens een keer wat voor de burgers doet....is meteen een bedreiging voor 'de westerse waarden'....?!

14
4 CoolMemories

Wilders en Trump zijn het schoolvoorbeeld van de overname van de macht door de Dombo's
We worden als we niet oppassen een Dombocratie

En o o wat zullen de kiezers (hier en in de USA) teleurgesteld worden als ze niet alleen een groot deel van hun inkomen zien slinken, maar straks ook nog de mond gesnoerd worden

20
5 Piet Pijlenboog

Asscher is een farizeeer

9
6 HSTG

@2 En troemp dan ? Denk als er iets is wat de politieke elite belichaamt is hij het wel met zijn miljardairsvriendjes. Denk je echt dat die gast zich om de "gewone man" bekommert ? Hoe naïef kan je zijn

10
7 oculus amet

En hebben de voorgangers van Trump niet in naam van westerse waarden duizenden miljarden verspild en het midden oosten in een rampgebied (inclusief vluchtelingencrisis) veranderd...??

4
8 CoolMemories

Lodewijk heeft gelijk.

@2 media moeten kritisch zijn. Trump liegt immers over alles en komt er mee weg zolang lieden zoals jij rechts blijven wegkijken.

11
9 Hoofd bijzaken

@4 Vertel, vertel, wat doet Trump voor zijn burgers?
Vertel, vertel wat heeft Wilders de 18 jaar dat hij nu in de kametr zit gedaan voor de burgers?

En helemaal nieuwsgierig ben ik naar wat u denkt dat Wilders de komende 4 jaar voor de burgers gaat doen? Grenzen dicht, Islamieten eruit, maar economisch, onderwijs, opleidingen, sociaal, cultureel, wetenschappelijk ?
Daar hoor je hem niet over !

12
10 Piet Pijlenboog

Voor Lodewijk PvdA cultuur ontkenners heb ik alleen dit !

Aldus Lodewijk Asscher
http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/rtv/26872413/__RTL_kiest_Schoorsteen_Piet__.html


Aldus Asscher
http://www.ad.nl/binnenland/oproep-tot-kalmte-in-discussie-over-zwarte-piet~a373d467/


Tis kinderachtig maar noodzakelijk om niet te vergeten !

6
11 Moskowfiets

Geweldige President die doet wat hij voor de verkiezingen heeft belooft, niet alles misschien even tactisch maar dat is logisch die man moet ook nog wat groeien in zijn rol.

13
12 welofniet

hahahaha hij gaat Trump de waarheid vertellen. Dat zal dan wel zijn gekleurde PvdA waarheid zijn. Dat Asscher het gevaar van de islam niet ziet heeft juist als gevolg dat wat hij zegt ver bezijden de waarheid is.

8
13 PFL

@2 Troemp flikkert de hele wereld vol met nepnieuws, alternative facts haha maar je komt er nog wel achter. In engeland hebben ze 'm al door, weg met die halve gare.

7
14 oculus amet

@7 Bekommeren niet, maar hij begrijpt ze, wil ze beschermen tegen de linkse en rechtse uitverkopers en wil wat voor ze doen...!

5
15 CoolMemories

Je kan alles vinden Trump, maar hij komt wel heel snel zijn beloftes na.

4
16 Mister X

Trump verdient nu al een award voor meest voortvarende en doortastende president!

9
17 CoolMemories

Nee hoor Lodewijk, ik onderschat ze niet. Ze doen het prima!! Precies wat we nodig hebben!!

5
18 PeKa

@6 Wow, ik ben weer zeer onder de indruk van uw weldoordachte argumentatie
Kon u dat helemaal aleen schrijven dat moeilijke woord ?
Als u eerst de " indrukt en daarna de e krijgt u zomaar een ë

9
19 Piet Pijlenboog

Het is wonderbaarlijk hoeveel mensen hier schijnbaar bewondering hebben voor een stier in de porcelijnkast met een hele grote bek. Maar ja dat weten we uit andere landen zoals Noord Korea, Turkije, Rusland , Filipijnen, waar "Het Volk" dweept met de totalitaire leider

7
20 Piet Pijlenboog

Ik zie het al : typisch PVV aanhangers draadje.

Fijne dag allemaal en toedeloe.

11
21 Wheely

@19 Niet noodzakelijk, hangt van je toetsenbordinstelling af. Maar dat wist jij natuurlijk al.

2
22 PeKa

@1 Als hij een opruier is wordt het tijd dat u dat woord eens opzoekt in de Dikke van Dale. Misschien komen uw opmerkingen dichter bij die definitie.
@2 Zeker Trump vecht voor de Amerikaanse waarden. Kun je die misschien zelf eens opnoemen hier zonder ze eerst op te zoeken? Trump die 7 x failliet is geweest, onlangs een juridische zaak voor miljoenen heeft afgekocht om een proces te voorkomen, zijn belastingaangifte niet openbaar wil maken omdat hij al 7 jaar geen belasting heeft betaald? Wil je nog meer horen misschien? Media en nep nieuws? Wel eens nagedacht over de functie van de media in een democratie? Het lijkt er niet op. Trump gebruikt net als Wilders maar met een reden, eenrichtingsverkeer zodat hij niets hoeft uit te leggen waarvan hij weet dat hij dat niet kan. Beide zijn narcisten en alleen maar met zichzelf bezig. Er bestaat ook geen politieke elite, dat bedenken de populisten zodat zij zich af kunnen zetten tegen andersdenkenden. Die zgn politieke elite daar behoren beide heren nl ook toe. Bovendien is die elite gewoon op democratische wijze gekozen.

5
23 reality

De PvdA heeft acht jaar de kans gehad en heeft er een grote puinhoop van gemaakt.

4
24 moya155

@12 Ik weet niet wat ik van Trump moet denken.Van de 2 slechtste kandidaten was ik in die zin voor Trump en niet voor Hillary.Maar omdat Amerika niets zomaar laat gebeuren vertrouw ik het nog niet.Ik heb een gevoel dat er achter de schermen meer afspeelt.Ik krijg steeds meer het gevoel dat Trump daar juist zit om een bepaalde agenda uit te voeren van de elite en zo de mensen misleiden (the great deception of the people) We zien bijvoorbeeld in Nederland dat de partijen verdeeldheid zaaien in onze maatschappij,en ook in Europa.Zie wat er nu gaande is in Amerika het zelfde recept.Ik hoop dat ik het mis heb natuurlijk maar ben wel sceptisch en wacht het af.

0
25 skata

Ho ho ho Lodewijk, hoezo "Stop met...enz
Dat maak ik zelf wel uit.

2
26 Wel realistisch blijven

Als ie slim is
Herstelt ie de banden met Rusland
Want dat gaat Amerika wel doen
En als dat gebeurt ,gaan wij hier de boot missen

2
27 Ignatouski

Als ie slim is
Herstelt ie de banden met Rusland
Want dat gaat Amerika wel doen
En als dat gebeurt ,gaan wij hier de boot missen

2
28 Ignatouski

Als ie slim is
Herstelt ie de banden met Rusland
Want dat gaat Amerika wel doen
En als dat gebeurt ,gaan wij hier de boot missen

2
29 Ignatouski

1 keer is genoeg sorry

0
30 Ignatouski

@25
Mij bekruipt zo'n zelfde gevoel, de laatste maatregel van Trump lijkt zorgvuldig met opzet te zijn genomen waar bij het lijkt alsof dit precies in het "beleid " van Trump past maar in werkelijkheid onderdeel uitmaakt van een andere agenda, zonder meteen van een complot te spreken ben ik ook zeer sceptisch en afwachtend..

0
31 Nokidding

@30 Hat kan maar duidelijk zijn question

1
32 Chauvinist

* Verwijderd door de redactie *

33 VVDwegermee

Hiermee lijkt Asscher zich in het reeds lange lijstje van complotdenkers te bevinden.

Verder zie ik dat free speech probleem nog niet zo of mogen ze niet meer demonstreren in de VS?

0
34 JackKropotkin

@31 question

0
35 skata

“Stop met onderschatten” lees ik in de kop.

Dan had ik eerlijk gezegd niet verwacht dat er een oproep op zou volgens om als Nederland in actie te komen en “onze goede vriend de waarheid te zeggen”.

Als je denkt dat je je als Nederland eens even fijn kritisch op moet stellen tegen Trump dan onderschat je de man, en overschat je jezelf. Dat Trump niet diplomatiek is dat is voor hem een optie als leider van het machtigste land ter wereld. Wij zijn een militaire dwerg afhankelijk van handel: dan moet je diplomatiek blijven.

1
36 provo

@20 Amerika is geen communistisch land, ook niet onder het regime van Trump.

0
37 Mister X

@37 Nee dat kan ook niet dat is een proces van jaren. Trump en Edorgan denken dat ze dat wel even regelen in zo'n land maar dat gaat natuurlijk niet. Dat is aan langzaam proces van steeds een beetje vrijheid in pikken.

0
38 mike45

Hmmm, eerst maar eens zien wat deze eenmansfractie gaat doen voordat ik geloof wat'ie zegt.

1
39 Dzzz

@21 Goed voor je werkstuk toch? Daar ging je onderzoek toch over?

1
40 lisaaatjuh

@40 : Niks "werkstuk" maar "proefschrijft".

3
41 Wheely

@41 : Moet zijn "proefschrift".

3
42 Wheely

@25 : Zo is het altijd al geweest en Trump heeft de schijn hierin verandering te brengen maar het zou evengoed idd een controlled opposition kunnen zijn.
Zeker wanneer jij kijkt hoe positief hij is tov Israel .

0
43 solidsteel

@38 : En dit doen ze al lang voor Trump. Echter was het toen niet belangrijk ofzo.

0
44 solidsteel

@23 ++++++ bravo ! mijn woorden maar erg goed neergezet. Die zg politieke elite is inderdaad een verzinsel van de populisten.

4
45 oculus amet

Op zich een juiste uitspraak van Asscher echter hij vergeet een tweede uitspraak te doen,stop met overschatten van Trump en Geert Wilders.

3
46 jantje van leiden

@3 Waar blijven de banen ? Lijkt me meer prioriteit hebben dan de maatregelen die hij tot nu toe genomen heeft maatregelen die niets toevoegen aan de welstand van de Trump stemmers.

1
47 jantje van leiden

Asscher is op kleinere schaal niet
minder gevaarlijk voor Nederland

3
48 Eastwood

@45 oculus amet
Politieke elite bestaat niet ?

Doe toch niet zo onnozel, natuurlijk is die er wel. Assher is er onder andere 1 van.
Ministers worden niet democratisch gekozen, burgemeesters worden niet democratisch gekozen, een commissaris van de koningin wordt niet gekozen. Het zijn elite-baantjes.

0
49 Big Tony

PVDA heeft meegewerkt aan het groot worden van Wilders. Als ze meer in het volksbelang hadden gehandeld, was deze partij niet zo groot geworden.

0
50 hopefully

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Reshma Sex FilmFemdompissPorn Nude CelebrityX AmsterBailey BrookePakistani Sex VideosBeefarmrAbella.danger BlackPornoafriqueNaked Babes PicsPorn Pics Of Lisa AnnPron 3dBet Hd PornNaked Women DansingBig Booty Step Sister PornAv 자막Pornovideo TubeChubby AsianpornSwingers VideoKooku Web Series HotMayli KiwifarmsHot Porn FilmKorean Celebrity SexIndian Night Club Sex VideoGaktrizzy PornPoro FilmoviCumswallow VidsSex Chat With StrangersSherlyn Chopra KamasutraSoft Sex GifLara Croft PormSiri The PornFree To Download Gay PornLiterary PornHentaizmXhapmsterXxnx In IndiaSoft PornnRen Faire Cleavage ContestVídeos De Maduras XChainsaw Man BoobsSex Voice TamilVideos Zxx58381253Desi Ass SexSex RandeBelu VideoFree Hairy PornShadowheart SfmAngeal WhiteBig Black Ass SexCloviiie OnlyfansCreampie SisBig Pennis ManDefloracionSunny Leone MilfSophie Dee BbcDesi 49 DotcomDesi Bhabi Nude Sex VideoAnal Train PornChaturbate Big NipplesPorn SnimeArabporn.Porn Hd TuneMexi.cuban OnlyfansXxx Madhuri DikshitMorgan Lane PornXxx HubPorn EmojiLydia Cornell NudeMilf MilitaryJapanese IpornTrisha NakedJapanese Cute Girl XxxAsian AsslickingPerfect PussiP. O R. NOpen NakedKuroinu: Kedakaki Seijo Wa Hakudaku Ni SomaruKristen Stewart PornDiane Franklin NudePillow Humping JoiNude Ava AddamsNatalieroush NudeIndian Sex Stories AudioIndian Pron ViedosGrama PornSports Illustrated NudesX. N. XxEvolved Fight LezAnime Nude TitsTeenager Mom PornTallest Porn StarsGirlfriend Blow JobDoga Cat PornBig Boobs Xxx Hd VideoR34 GenshinCock PukeWebsite Like Soap2dayJassuHd Sex VillagePhotoporno GratuitMiley Cyrus NudeCreampied DaughterBlack Widow NakeNude College GirlsSunny Leone MovieSexy Aunty Blue FilmXxx Hindi CinemaKerala Tulsi PornMasturbating Old WomenCyberpunk Edgerunner Rebecca PornEt PornNaked On SnapPornografic ArtLactation EroticaDormfuckKate Beckinsale PornMia Khalifa Group SexLovers FuckingCaught JerkingLena Paul OnlyfansDominantpornXnxx NeighbourKinnar Sexy BfChizuru Mizuhara HentaiQuadrinhos Porno GayX.x.x. HdExhibitionist VideosNala Brooks AnalMallusexvediosNaked News VideosEacort BabylonCrazy PornvideosChtirbateAdult FilmsCakefartsIn Car NudeBest Indian Sex SitesWww Xxx Hindi MovieStraight Femboy PornTravéstisMyanmar XnxNaked WonenXxx PaniHd Porn BrazzerPunjabi Bhabhi Porn VideoHot Hollywood Actress PornKitte JaneXnxx Squirt