U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 12
NSB IS TERUG IN NEDERLANDEen KLIKLIJN om je eigen landgenoten te verklikken.De #NSB is terug in #Nederland dankzij #media en politici.Op de loer om je te verraden!DIT IS NÍET DE MANIER! Ouderen prioriteit nr1. En dat kan!#coronadebat #COVID2019NL Lees verder... ...

7 dagen geleden door CSTVReal

REAGEER MET EEN EMOJI
3
1
3
18
1
4

Dat klikken is niet nieuw hoor kijk maar naar alle lijnen die er voor de uitbraak waren. Dat nu overtreders doorgegeven worden heb ik niet zoveel moeite mee dit omdat gezondheid van anderen er van af hangt.

1 Voorzittershamer    
7 dagen geleden door Voorzittershamer
7
Meld

@1 Juist ++

2 Moskowfiets    
7 dagen geleden door Moskowfiets
6
Meld

Dus de polen kliklijn van Wilders was een NSB actie?

Dan weten we dat ook weer question

3 Gekste Henkie    
7 dagen geleden door Gekste Henkie
28
Meld

Staat nog een aardig bericht op die commonsensetv website. Gaat over de Moslimbroederschap die dat Coronavirus wil verspreiden onder de, laat ik voor het gemak zeggen niet-moslims. Geheid dat het NPO journaal daar vanavond mee opent. Of had ik het woordje "niet" nog ergens tussen moeten zetten. Afijn weer een voorbeeldje van islamitische racisme.

4 ThWil    
7 dagen geleden door ThWil
13
Meld

@4 Oja moslims en hun lovers zullen dit alleen maar kunnen minnen.

5 ThWil    
7 dagen geleden door ThWil
11
Meld

@4 De NPO komt met het voorbeeld van een blanke autochtoon die zoiets flikt. Waarschijnlijk het enige voorbeeld wat ze konden vinden.

6 Thomas Bigge    
7 dagen geleden door Thomas Bigge
8
Meld

Het verlinken van moslims vind ik prima te verdedigen, maar ik ga geen landgenoten verraden natuurlijk.

7 Ronin    
7 dagen geleden door Ronin
13
Meld

@6 Je zult wel gemind worden voor die reactie want er zijn toch heel wat moslims en hun aanhangers/supporters aan boord. Het ontbreekt ze dan aan steekhoudende argumenten.

8 ThWil    
7 dagen geleden door ThWil
7
Meld

Bij dit soort zaken die het belang van iedereen raken zeg ik ja. Ik ben benieuwd hoe druk de lokale handhavers het gaan krijgen.

9 Arno82    
7 dagen geleden door Arno82
3
Meld

Geen enkel probleem mee, en we weten precies wat voor groepen nageboortes het zijn. Al diegenen van welke komaf dan ook die zich op deze wijze gedragen en daarmee anderen in gevaar brengen, daarvan hoop ik dat ze de snele Corona variant krijgen en met een paar uur het licht voorgoed uitgaat.
Geen enkele, maar dan ook geen enkele clementie mee.
Je moet toch wel een zwaar gestoord persoon zijn als je anderen bewust wilt besmetten.
Of een religestoorde natuurlijk, en daarvan hoop ik ook dat zij en hun hele familie zichzelf opruimen. question Hoe eerder hoe beter, en hoe sneller hoe beter! Sterf het maar af. question
Vuile stronthopen.

https://commonsensetv.nl/moslimbroederschap-roept-op-tot-besmetten-ambassades-met-corona/
Het filmpje:
https://www.memri.org/reports/ny-based-muslim-brotherhood-activist-bahgat-saber-egyptian-nationals-give-coronavirus

10 Bleke Betty    
7 dagen geleden door Bleke Betty
4
Meld

Als ze deze aan deze oproep gehoor geven, dan alle moslims (om te beginnen) verplicht binnen blijven. Soort van ophokplicht net als voor varkens en kippen.
Bah wat een achterlijke oproep.

11 lizzy    
6 dagen geleden door lizzy
2
Meld

@3 Heeft u daar ooit aan getwijfeld ? ik niet.

12 jantje van leiden    
6 dagen geleden door jantje van leiden
9
Meld

Beetje goedkoop om alles meteen als NSB weg te zetten. Dit is een extreme situatie en in het belang van de gezondheid van ons allen is afstand houden pure NOODZAAK. En als iedereen zich gewoon aan die regel houdt dan hoeft er niemand een meldpunt te bellen. Echt heel eenvoudig. Dit gaat niet om de overtreding om zich maar over het bewust (!) proberen te besmetten.
IN het algemeen zijn kliklijnen niet aan de orde maar het gaat nu om een belangrijker zaak dan wat dan ook : ONZE gezondheid. Dus houdt je aan de regel en er valt niets te klikken of te melden.

13 PFL    
6 dagen geleden door PFL
4
Meld

De NPO is gespecialiseert in verraden die linkse partijen leren het niet af doen nog hetzelfde als in 40-45 heulen met de vijand!

14 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
8
Meld

Hysterie

15 Stampertje    
6 dagen geleden door Stampertje
4
Meld

IS schijnt ook nog op te roepen aan jihadisten die toch al besmet zijn om vooral anderen te besmetten die niet tot hun jihadistische groep behoren!

Ondertussen rekruteert ISIS al actief zijn jihadisten die ziek zijn van corona om 'ongelovigen' te infecteren.

Volgens een inlichtingendocument van het Iraakse ministerie van Binnenlandse Zaken richt ISIS zich vooral op de zuidelijke provincies van Irak, die dichtbevolkt zijn met sjiitische moslims. Ze richten zich ook op sjiitische religieuze plaatsen en gebruiken de zieke jihadisten als menselijke biologische bommen.

Een prominente Egyptische organisatie, Dar al-Ifta al-Misriyyah (Huis van de Fatwas in Egypte), merkte op dat het feit dat IS hun strijders op deze manier gebruikt, betekent dat ze een tekort aan wapens hebben en compenseren voor hun onvermogen om troepen te confronteren met de grond.

Dar al-Ifta merkte ook op dat de online krant van ISIS, Al-Naba, somber was over de verspreiding van het virus in Iran en China. De krant verklaarde dat China een ongelovige staat is met een tirannieke regering. In een in Al-Nab gepubliceerde fatwa zei ISIS dat China deze marteling "in deze wereld en de volgende" verdiende en dat het verspreiden van het virus prijzenswaardig was en in overeenstemming met de sharia- wetgeving, zelfs als de moslims er door werden getroffen.

ISIS zei tegen zijn gezonde strijders dat ze uit Europa moesten blijven om te voorkomen dat ze met het virus werden besmet. Al-Qaeda gaf dezelfde militanten een "reiswaarschuwing". Beide groepen vertelden hun jihadisten om de operaties in Europa uit te stellen tot de dreiging voorbij is.

Vertaling via Google:

https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=en&u=https://clarionproject.org/ny-brotherhood-activist-vows-to-infect-others-with-corona/&prev=search

Bron: https://clarionproject.org/ny-brotherhood-activist-vows-to-infect-others-with-corona/

16 Nieuwsgierig    
6 dagen geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

#16 is als aanvulling op @10 het verhaal van die moslimbroederschaps-idioot in New York !

17 Nieuwsgierig    
6 dagen geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@14
Ik heb de oorlog meegemaakt en ik weet dat de NSB communistische socialistische mensen verklikten. Dus terug naar school en opletten bij geschiedenis les. Een NSB er heeft mijn socialistische vader die ondergedoken zat verklikt. Links organiseerde het verzet. Dus geen sprookjes vertellen. Links was ook tegen de bezuinigen in de zorg en zie het gevolg

18 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
5
Meld

@18 Respect voor uw levenservaring.

Dat gezegd hebbende, waar stond de S in NSB voor dan?

19 Kaffer    
6 dagen geleden door Kaffer
3
Meld

@19
Voor iets wat zij niet verkondigde. Zij probeerde socialisten aan zich te binden maar toen de oorlog begon vielen zij door de mand en werden door echte linkse mensen aangevallen. Hoe kan de NSB nu links zijn als zij socialisten en communisten bestrijdt. Daarom is de NSB nooit een grote volks beweging geworden. Zelfs zijn er nu nog mensen die denken dat de NSB links was evenzo met Hitler

20 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
6
Meld

@20 Ik denk dat je dan toch de echte werking van de NSB alleen van horen zeggen hebt mee gekregen!

En sorry ik heb ze anders meegemaakt als jij!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaal-Socialistische_Beweging

21 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
6
Meld

@21
Ik heb het van heel nabij meegemaakt en als jongetje mijn vader die verklikt was door een NSB overbuurman zien wegvoeren naar Duitsland.

22 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
6
Meld

@22 En wat zegt dat zijn meerdere mensen afgevoerd gebeurt ook door de duitsers tijdens razzia's!
En er waren er ook die opgehaald werden omdat ze zich gemeld hadden voorwerkkampen om te voorkomen dat ze ingelijft werden!

23 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
5
Meld

Als ze de volksgezondheid in gevaar brengen , dan mogen ze van mij bellen , en dat ze ook zware straffen opleggen tegen deze aso's, zoals minimaal poging tot doodslag

24 Nederlander    
6 dagen geleden door Nederlander
2
Meld

@23
Vindt U ook soms dat Linkse mensen NSB verraders zijn?

25 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
6
Meld

@25
Het links van toen is niet het links van nu. Net als dat de fascisten van toen nu de antifascisten zijn.

26 Bleke Betty    
6 dagen geleden door Bleke Betty
4
Meld

@26
Ik ben al op leeftijd en altijd links geweest en een hekel gehad op de NSB verraders En omdat ik nog steeds ben wordt ik weg gezet als een linkse NSB er Dat vind ik een grove belediging.

28 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
7
Meld

@27 Ja, Het zijn hersenloze of geïndoctrineerde figuren die dit propageren! Bij welke groep ze toebehoren zegt vaak veel over het IQ van deze kansloze sukkels!


29 Nieuwsgierig    
6 dagen geleden door Nieuwsgierig
1
Meld
30 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
5
Meld

@28 Ik ben altijd links opgevoed zelfs een trouw lid van de AJC geweest en weet dus hoe het linkse denken van de grond in elkaar zit!

En heb gemerkt dat Drees en Den Uyl echt helemaal dood zijn gemaakt door de PvdA, zelf zo goed dat als er heropstanding bestond ze de grootse tegenstanders van de huidige PvdA zouden zijn!

Die club heeft niets meer met de minima of de arbeiders!
Zitten er alleen voor hun eigen belang en hun eigen toekomst!

31 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
6
Meld

@31 klopt wat U stelt daar zeg ik dat de SP in mijn ogen de enige linkse partij is. Vroger waren mijn ouders aanhanger van Domela Nieuwenhuis en later van Reinders de hoofdredakteur van de Vrije Socialist en ten tijde van de 2 de wereld oorlog verboden Ik ben nooit aanhanger van de PvdA geweest. Te rechts.

32 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
4
Meld

@32 Maar dan hebben we het over realistisch socialisme!!

Is iets heel anders dan de NSB = de groep-linkse roep-toeteraars van de NSDAP die de grootste mond hebben over rechts maar zelf aan het ontstaan van het 3'de rijk heel hard hebben meegewerkt!=
De NSDaP = in Nederland de NSB
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaal-Socialistische_Beweging
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaal-Socialistische_Nederlandsche_Arbeiderspartij

33 Zie Hier    
6 dagen geleden door Zie Hier
1
Meld

@19 de S van NSB heeft de zelfde betekenis waarde als de V of D bij de huidige politieke partijen in Nederland.

34 Roy-050    
6 dagen geleden door Roy-050
0
Meld

Debielenpagina...

35 Otasanek    
6 dagen geleden door Otasanek
0
Meld

De nsdap is geen linkse partij zij waren zelfs tegen het communisme

36 yanyans    
6 dagen geleden door yanyans
6
Meld

U ontvangt 10,00 per aangifte

37 opabert    
6 dagen geleden door opabert
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op...
De video hieronder die dr. Bodo Schiffmann ma...

6 uur geleden door Doehetlekkerzelf

Donald Trump maakt de bocht: ‘Ik wist d...
Tijdens een persconferentie in het Witte Huis...

3 uur geleden door Febee

RIVM: Besmettingsgraad lijkt flink te dalen
VIDEOHet coronavirus boet al vanaf 16 maart a...

15 uur geleden door SergioLeone

Italië – Salvini oppert verlaten v...
Dat Italië door de Corona-crisis ernstiger ge...

1 dag geleden door Inter

Rutte weigert Baudet te zeggen dat "infl...
Rijksoverheid betaalt influencers maar wil ni...

6 uur geleden door DenSchuymer


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Nurse Ratched
Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op dit...
@128 Met deze problemen kom je atijd op de IC...

1 minuut geleden door Nurse Ratched

LGK
Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op dit...
@128Leugen van uDie mensen komen daar...

1 minuut geleden door LGK

LGK
Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op dit...
@125Echter bij een griepvirussen komen me...

3 minuten geleden door LGK

Sjaak Trekhaak
Liveblog Trump persconferentie: waarschuwing ...
@4Bedoel je deze?https://twitter.com/to...

3 minuten geleden door Sjaak Trekhaak

Positivo
Meer studenten en leerlingen ervaren discrimi...
Als je wat ouder bent en doktoren bellen je o...

3 minuten geleden door Positivo

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig