Opvolger coronavirus ligt op de markt. (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door DONKEY R in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 1
  • 965x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ah, dat weten ze al, jaren lang vreten ze in die landen alles wat een hartslag heeft en nu opeens wordt je er ziek van. Ik vermoed dat er een agenda achter dit alles zit.

10
1 DONKEY R

Iedere boerderij met veel vee op aarde heeft de potentie om ground zero te worden voor een virus.

In 1 druppel zeewater zitten 10 miljoen virussen.
https://www.futurity.org/millions-of-marine-viruses-ebb-and-flow/

Dus doe niet alsof we ook maar enige invloed hebben op virussen ze zijn overal en kunnen overal de kop op steken. We weten dat alles kapot gaat dus zoekt men een zondebok. Dat moet nu dan weer de aziaat zijn. Typisch westers gedrag. Zelf 2 maand te laat beginnen met ingrijpen en dan naar anderen wijzen als schuldige.

4
2 Smite Gait

pfffffffffffff jajo en zo gaan we weer verder en zo langzamerhand is alles verdacht.
Tijd dat de mensDom massaal opstapt.

6
3 opabert

“ Ik heb gekeken naar het laatste werk aan de 2019-NCOV van het nieuwe virus van de 2019-ncov welke mijn editie elsevir net wordt gedrukt. Vanuit de hoek van de wetenschap die ik doe, is het duidelijk dat volgens de genetische code het nieuwe virus behoort tot de familie van het betakorono virus (evenals de SARS).

Wat mij verbaasde is de ontdekking dat op de plek waar de Sars een "klein" genie heeft (omringd door groen op bijgevoegde foto), het nieuwe virus een furin-achtige serie heeft in zijn s-eiwit (omringd door rode wet). Dit betekent dat het nieuwe virus weet hoe je menselijke eiwit furine moet herkennen, dat op dit moment in een hoog concentratie zit in de epitelische cellen van de longen!

Voor het eerst zien we dat betakorono virus, dat al honderdduizenden jaren alleen onder dieren (bijvoorbeeld vleermuizen) leeft, ineens zo 'n accurate "ingebouwde" kennis krijgt dat ze nu menselijke cellen als doelwit herkennen met chirurgische nauwkeurigheid.

Dit is waarom covid-19 gevaarlijker is zelfs dan Sars, die in die zin "blind" is. Proficiat voor de ontdekking van het Frans-Canadese onderzoeksteam!

Link om werk te downloaden (webversie, openbaar binnenlands): https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0166354220300528

Vertaald

9
4 Rick Schurman

@2 Maar dan de vraag, komen virussen dan spontaan uit de lucht vallen of zit er toevallig meer achter. We horen dagelijks dat de aarde overbevolkt is en de aarde is uitgeput. Hoezo zou je dan mensen langer willen laten leven door middel van vaccin's. Dit klopt voor geen meter.

5
5 DONKEY R

Ik stel de vraag :
ontstaat een virus in het lichaam vanuit een ontsteking reactie welke het immuunsysteem produceer ?

6
6 opabert

"Wilde dieren worden verkocht en geslacht", vooropgesteld dat er in Nederland nog heel veel is te doen op het gebied van dierenwelzijn, maar in Aziatische landen dienen ze zich echt kapot te schamen op de wijze hoe men daar met dieren omgaat, walgelijk!.

1
7 Sneeuwbal

Bill Gates waarschuwde in 2015 al voor een pandemie. Hij trekt zich terug uit Microsoft en gaat zich nu richten op vaccin's. Hoezo komen er dan zo opeens spontaan allemaal virussen tevoorschijn?

Een virus moet wel zijn gemaakt door iemand, want anders heb je geen vaccin nodig.

10
8 DONKEY R

@5 Nogmaals virussen zijn overal. Wat begrijp je niet aan overal? Dus ja ze komen spontaan uit de lucht vallen. Daar staan ze wel om bekend ja.

Daarnaast ontstaan de schadelijk gemuteerde virussen voor mensen eigenlijk altijd in veehouderijen. Daar kunnen ze vaak maanden muteren tussen dieren onderling tot ze op een mens kunnen hoppen.

Wil je virussen stoppen? Stop met vee houden. Lost ook ons voedselprobleem op.

Hoezo zou je dan mensen langer willen laten leven door middel van vaccin's.
Je kan zelf uitstappen hoor met je gemeenschap als je je zo druk maakt om overbevolking. https://nl.wikipedia.org/wiki/Jonestown_(Guyana)

4
9 Smite Gait
10 LoydMorris

@6

"ontstaat een virus in het lichaam vanuit een ontsteking reactie welke het immuunsysteem produceer ?"

Een virus is een pakketje genetisch materiaal met een beschermenden eiwitmantel er omheen.
Een virus zal die mantel afgooien om dat genetische materiaal een lichaamscel binnen te laten dringen. Dat genetische materiaal neemt dan de leiding over in die cel en zal die eigen lichaamscel opdracht geven nieuwe virussen te maken.

Een virus gebruikt dus je eigen lichaamscellen als een fabriekje dat steeds meer en steeds sneller nieuwe virussen maakt.

2
11 Endandit

Dusssss,
dit virus wordt nu ook gebruikt om te stoppen met eten van vlees en vis.
Straks eten we alleen nog de potjes gemaakt door Unilever of Nestle.

9
12 opabert

@9 Waarom waarschuwde Bill Gates ons voor een nieuwe pandamie? Hoe kon hij dit weten, waarom zit uitgerekend Bill Gates in die vaccin's. Dit is toch 1+1=2

11
13 DONKEY R

@13

Elke viroloog in de wereld waarschuwde daarvoor. Al tientallen jaren.
Een uitbraak als deze was onvermijdelijk en feitelijk heeft het nog veel langer geduurd dan men vreesde voordat het zover kwam.

0
14 Endandit

@5
Het korte antwoord is ja.
Per dag en per m2 komen er ongeveer 2 miljoen virions uit de lucht vallen. Zelfs op 25 km hoogte stikt het van die krengen.

Vreemd dat jij als viroloog dat niet weet.

0
15 Snorrie

@13

PS: Bill Gates "zit" niet in de vaccins. Hij geeft enorme donaties aan bedrijven die vaccins maken voor derde wereld landen, zodat die ook beschermd kunnen worden tegen ziektes als polio en mazelen.

0
16 Endandit

@13
Je laatste zin is correct, alles wat er voor komt is onzin.

0
17 Snorrie

@13 Omdat het een zekerheid is, en we de vorige eeuw aan tal van pandemieën zijn ontsnapt. Dus dat er meer uitbraken komen is en blijft een zekerheid ook na deze uitbraak. Daarom.

0
18 Smite Gait

@6 Nee een virus die eerst alleen schadelijk is voor dieren wordt dood gemaakt door ons immuunsysteem.
Maar dan kan er een mislukt deeltje tussen zitten met een dusdanige afwijking dat die er tegen kan.
En die gaat zich dan vermenigvuldigen met dezelfde afwijking, en dan heb je een resistent virus.
Survival of the fittest.

1
19 Reagurius

Niet dat gek , en niet eens dat veel complot als het aan mij zo liggen ...

Toen ik lang geleden op de middelbare school zat , ging het over konijnen in Australie die hadden geen natuurlijke vijand meer , dus de mens zorgde ervoor dat er een virus naar toe gebracht werd ...

Eigenlijk gaat Moeder Aarde gewoon op haar eigen weg afrekenen dat wij met teveel op deze planeet zitten , we hebben geen natuurlijke vijanden meer , die hebben wij achter glazen kooien gezet en noemen wij dierentuinen ...

Dus ja virussen gaan veel meer normaal worden , neem daar bij klimaat veranderingen , worden ze meer exotische ...

En neen ik ben geen viroloog zoals zo'n beetje 80% van dit forum schijnt te zijn , het is maar een vermoeden.

0
20 MarcusCole

@9 Dus jij denkt dat deze multi multi miljadair iets om de mensheid geeft. Ziekte's ontwikkelen en een vactinatie hiervoor is gewoon een speeltje voor hem. Population control. We zijn met teveel mensen op deze wereld en de aarde raakt uitgeput.

7
21 DONKEY R

@19 Er komt een ziekmaker in je lijf, deze wordt onschadelijk gemaakt door ons immuunsysteem en van daaruit ontstaat een reactie in je lijf ?
Dus feitelijk zit het virus in je eigen lijf
De vraag:
Hoe is het mogelijk dat je andere kan besmetten ?

6
22 opabert

@21 Hij geeft er meer om dan jij ja. Dat is me wel duidelijk hoor, paranoïde complotters zoals uzelf slaan nooit planken raak.

2
23 Smite Gait

** gebruiker verwijderd **

Een beetje erg kortzichtig om alleen op Azië te focussen... MERS was afkomstig uit het Middenoosten. Dit soort besmettingen kunnen feitelijk overal opduiken.

24 verwijderd9249148401

@22
Iets wat onschadelijk gemaakt wordt is dus onschadelijk en kan dus ook geen schade meer aanrichten.

Het zijn de ziekmakers die niet onschadelijk gemaakt zijn en zich vermeerdert hebben die op dezelfde manier je lijf verlaten als de manier waardoor ze binnen gekomen zijn.

1
25 Snorrie

@22 Is @25 Duidelijk genoeg?

0
26 Reagurius

@23 Toevallg spreekt Bill Gates ook over het terugdringen van CO2 naar 0%. Hoe mooi is dit, nu ligt door deze virus het hele leven zo wat plat, bijna geen CO2 uitstoot meer.

2
27 DONKEY R

@4
Behoorlijk ingewikkeld voor de leek .
Begrijp ik het goed dat die furine nodig is voor de celdeling of splitsing , en die furine vooral in longen is te vinden ,waardoor het virus makkelijk longen infecteert ?
Zou een middel wat de celdeling tegengaat kunnen helpen ?

0
28 Olivia

@26
Weet wel zeker van niet.
Ben opa wel dankbaar dat hij in een paar simpele bewordingen het belang van groepsimmuniteit heeft aangetoond.

0
29 Snorrie

@25 @19 daar lees ik, dat er "rest producten" ontstaan ?

1
30 opabert

@28
Daar zal gerust naar gekeken worden. Nadeel van die middelen is ook dat ze alle delingen vertragen/stoppen. Beetje lullig om nu met een tekort aan bv leukocyten te zitten.

1
31 Snorrie

concreet als ik het goed begrijp
door een externe factor is er een "vergiftiging" en het lijf reageer met een reactie van het immuunsysteem. Het immuunsysteem maakt de "vergiftiging" onschadelijk. Na het onschadelijk maken, ontstaan er rest producten.

4
32 opabert

Hoogste tijd dat daar een eind aan komt, voor de dieren, en dus ook voor de mensen omdat die van deze martelmarkten ziek worden en daarna de hele wereld besmetten.
Desnoods met gigantische wereldwijde druk want uiteindelijk betalen we allemaal de prijs van hun martelpraktijken en vieze smerige smethaarden. Is het niet door sex met dieren, dan is het door martelpraktijken en vuil.

1
33 Bleke Betty

@30
Ja, een onschadelijk gemaakt iets is een restproduct.
Vergelijk het maar met een dood geslagen mug in je slaapkamer.

1
34 Snorrie

@33
Op het prioriteiten lijstje komt dit ook voor maar staat momenteel onderaan.

1
35 Snorrie

@32
Dat proces begint al voor je geboorte en gaat door tot je dood.
Basisschool biologie.

1
36 Snorrie

@1
Niet opeens. Dat is al decennia gaande, daarom des te kwalijker dat er niet is ingegrepen.

2
37 Bleke Betty

@31 "..Beetje lullig om nu met een tekort aan bv leukocyten te zitten...

Ja begrijpelijk , maar in de uiterste nood zou je dan ter ondersteuning een infuus met penicilline kunnen geven ?

0
38 Olivia

@37

Eh .... hoe moet je vooraf ingrijpen om een virus te bestrijden dat er niet is?
Reuze benieuwd.

0
39 Endandit

@38
In tegenstelling tot 99,999% van de nederlandse bevolking heb ik onvoldoende kennis om doktoren en virologen om behandel methodes voor te stellen.
Heb net aan voldoende basis kennis om te weten dat je bepaalde dingen beter aan professionals kan overlaten.

1
40 Snorrie

@27 Doe de groeten aan al je vrienden! (hamster Tonnie)

0
41 Smite Gait

@39
Wat dacht je van stoppen met die smerige martelmarkten? Bushmeat ed en het geklooi met dieren op die markten, het slachten op straat , levend en dood bij elkaar, overal bloed en vliegen en andere ellende... begin daar maar eens mee.
Hierdoor is er ook ebola, en hanta en mers en sars... dus hoe wil je de volgende noemen na Corona, Gruwelda? question
Hygiëne kan iedereen leren.

0
42 Bleke Betty

Een ding na deze crisis waar ik wel achter gekomen heeft wat heeft Nederland toch geen gigantische veel dokters , wetenschappers , virologen en economen en politici wist niet dat Nederland er zoveel van had.

0
43 MarcusCole

@4
Dank je wel Rick. question

0
44 Bleke Betty

@43
En het merendeel heeft een groter schoenmaat als een IQ

1
45 Snorrie

In Azië lopen ze niet alleen tegen luchtvervuiling met mondkapjes op ... die weten na SARS wel beter

0
46 Vageali6888

@43 juist,..

2
47 kortanante

@46
Ze weten als geen ander dat de mondkapjes die ze gebruiken geen enkele virion tegen houdt.

1
48 Snorrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

36 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

40 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Wolf Of Wall Street Movie ScenesPorn LadkiIndian Porn ActressHitman PornWife Wants GangbangR AssholePutarias No TelegramXhumstar ComTom And Jerry XxxJordi BrazzersPorno DanSex Live VedioStickam VideoDylan Ryder AnalNaughty Amrika ComSunny LuneCoco Vandi CreampieAnna MalleLesbian Porn Face SittingAlisha Lehman NudeLocal Sex Video AssameseMomsonincest PornFree Porn GilmsNewbie NudSexvietGoldenageofpornHard SpankinhPorn SecretariaXnx StepSkyler LuvFilm Entier PornMeninas De Anime NuaXvideos MomSpank VidoesBhad Bhabie NsfwGood Sex Xxx VideoMother In Law At Jav ComPhamily Standards PornExploitedteens.conBig Booty Lesbian StraponC HamsterNhe Tai.netPornos NoirsPorn To Watch For FreeVoyeursBrandi Love OnlyfansPornos BuenosIndiansexgirlsMadison Ivy TitsFollando TravestisArchive Celebrity MovieBrandi Passante TittiesIndian Desi Girl Sex VideoBrazzer Indian VideosIndian Web Series Porn MoviesElsa Pataky NakedAya SazanamiX HamsrerXvídeos FeticheBig DicTeenblonde PornSexy Bf CartoonErome.Lil HumperwMyla Del Rey NudePoorn XxxDoggy Style Porn HdGumball Mom PornSawzall DildoArabelle Raphael Blow JobCheerleader StripTubesaferiWww Com Telugu Sex VideosMia Khalifa Ass FuckIndian Wife XxxxSweet Monae PornNaruto HentieSaniliyni XxxSex Video ModelTeenage HentiaBig BoovsIndian Lady Xxx VideoArietta Adams AnalJapamese Mom XxxWorld Best Porn VideoSophia Leone BbcClaudia Kim NudeIndian Horror Movie SexVideos De PutadPortland GloryholeWebony PornPorn Gay Hd FreeJim Xxx VideoFelicity Fueled NudeDani Daniel New Porn Video缘之空Prive CameraAmazon Manhandle PositionDasi SexxTeenager Threesome PornShizuka SexWebyounKazumi Squirts Pornمواقع السكسLoan4kMulheres Peladas NudesGay ChatrouletteSweet.love.77Makenzie PiercePorn FuckingBig Cock Gay VideoSexjapaneesFrench Porn StartRomantic Anal VideoSucking BrazzersDesi College Xxx VideoMadison KeyzR Mk PornTube Desi PornHdporn92..comOlivia Cooke FeetMalkin Ki JawaniGranny DeepthroatWomanassholeKristen Stewart Sex TapePorn UdeOil Hard PornFreexxxPorn M.comPorn Ball SuckMonica Belluci HotMaa Bete Ki Desi ChudaiViral Porn Hindi2folizBrazzerw VideosCum In Throat CompilationSarah SwirlsReal Girls RedditJackplusjilXnx Xxx Sex VideoDani Daniels StepmomBeautiful Girl NudeBbw Anal PainHentia In EnglishVideos Beurettes.Rulen34FabswingeresKatherine Mcnamara NudeNonbinary PornJav Uncensorced