Paniek: Grote drukte bij coffeeshops. (twitter.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Binnenland  ·  142 Reacties

  • 9
  • 950x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
14
3
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is niet meer dan jammer als iemand de kracht, capaciteiten en vermogen van de eigen geest ontkent.
Mensen zouden zoveel grootser kunnen zijn.
Door erkenning komt groei / ontwikkeling vanzelf, met vallen en opstaan en uiteindelijk blijkt dat leuk te zijn, liefde te zijn.

7
101 Proemevla
102 Proemevla

@86 'sadisten van de verslavingszorg'

Bedoel je die mensen die in andere sectoren veel meer zouden verdienen en die onder zware omstandigheden, met moeilijke, emotionele en onstabiele mensen werken?

Oooh, doen ze dat uit sadisme? Altijd gedacht dat het was uit een overtuiging om wat goeds bij te dragen, al dan niet geboren vanuit eigen ervaring met verslaafden. Maar sadisme klinkt een stuk logischer inderdaad, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht...

1
103 Repelsteeltje

We worden zwaar verslaafd geboren
Eten, drinken de zwaarste van allemaal, ademen.
Probeer daar maar eens van af te kicken,'question

2
104 elpablo

Wat absurd zeg. Straatdealers den lande verenigt u!

1
105 broodjepoep

Ja die rijen voor de verslaafdenwinkel was wel een triest beeld.
In Frankrijk worden kaas en wijn gehamsterd. Daar weten ze hoe je moet leven.

In Nederland worden pleepapier en drugs gehamsterd. Dat zegt helaas toch veel over ons land.

We zijn een land van verslaafde schijters geworden.

6
106 PFL

@106 : Juist, en wat is alcohol ook alweer??? inderdaad, harddrugs en dat vind je normaal dat dat gehamsterd word.....

Sorry hoor maar ik vind het echt een zeer hypocriete reactie van je.

Stel je eens voor dat binnen - een half uur - er nergens meer bier en wijn te krijgen was dan stond alles dicht met files en hamsteraars.

't is zo makkelijk de ander de gek aan te steken van uit het eigen gelijk.

Geniet van je biertje of wijntje en gun dat een ander ook die graag een wietje rookt.

6
107 Seconda

Zag ik al aankomen. Voor 3 meier gehaald, en ik had nog voorraad. Geen haar op mijn hoofd die eraan twijfelde om in die kuchende wachtrij te gaan staan voor de shops.

2
108 Biesbush

Al is het wel merkwaardig dat shops die ingericht zijn als wietwinkels, met een verkooppunt achter glas, óók dicht moeten.

1
109 Biesbush

Nu mogen de kids als drugskoerier het spul rond gaan brengen. Je denkt toch niet dat een wiet verkoper zich laat verleiden om zich aan de wet te houden. De verkoop moet doorgaan. Ik ben benieuwd of de politie hier iets aan gaat doen. Zo moeilijk kan het niet zijn om een kind vanaf een wiet verkoop punt te volgen.

2
110 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

111 Dirk2137

@110 De wietverkooppunten zijn meestal niet de shops, en worden ook niet door een X op de kaart gemerkt.

0
112 Criticaster

@107 . Ben je zelf ook aan de drugs dat je als door een wesp gestoken reageert?

Ik zeg nergens dat mensen geen drugs mogen gebruiken . Maar we zijn asl Drugsland al e risee van de wereld. Overla worden we uitgelachen.
Ik ben behoorlijk moe om als ik ergens kom altijd maar weer te moeten uitleggen dat niet alle Nederlanders aan drugs verslaafd zijn. En in dat licht gaf ik mijn mening.
Als jij het eten en drinken van wijn en kaas gelijk stelt aan het gebruiken van Drugs is dat prima hoor. Ik denk daar anders over. Zijn er alcoholverslaafden? Ja natuurlijk. Dus denk wat je wilt.

3
113 PFL

Niet hamsteren zei Rutte nog .... en dan sluit die binnen een half uur de coffeeshops...

1
114 hcore

@113 Veel landen zien ons juist als voorbeeld. en nemen ons beleid over (tot we dat zelf terugdraaiden).

0
115 Criticaster

@113 : Dacht dat ik wel duidelijk was geweest in mijn bericht.

Er is nogal wat onderscheid in 'Drugs', als je dat na bijna 50 jaar gedoogbeleid nog niet is opgevallen....

Juist in de rest van de wereld zie je dat land na land minder krampachtig met cannabis omgaat en er steeds meer inzicht komt. Nederland loopt inmiddels ruim 10 jaar achter met een krakkemikkig beleid dat tegenwoordig kant noch wal raakt; waarschijnlijk dat we daarom, zoals jij meent, uitgelachen worden?

Pure hypocrisie: tijdens de aanbiedingen van Gall&Gall staat men op de parkeerplaats met stationwagens van de pallet dozen met wijn in te laden 'voor de voorraad' maar het vervolgens compleet normaal te vinden om vervolgens iedere persoon die graag cannabis prefereert boven alcohol; junk en drugsgebruiker te noemen.

Die fransen zitten 's avonds lallend van de wijn kaas te kanen, in welk opzicht is dat minder 'drugsgebruikend' dan iemand die een jointje rookt en chocola loopt te kanen?????

Waarom is een gedroogd kruid erger dan een gefermenteerde vrucht????

Waarom toch die hypocrisie? Accepteer gewoon dat een ander anders leeft dan jij.

3
116 Seconda

@113 Kijk eens naar Amerika waar het in aardig wat staten VOLLEDIG gelegaliseerd is. Wij hebben nog een hypocriet gedoogbeleid.

Wist je dat ze in Colorado een paar jaar geleden allemaal belasting terugkregen? Omdat de belasting zo'n overschot had door de legale cannabis dat ze letterlijk te veel geld hadden. question

En ach, cannabis is minder schadelijk dan suiker.

2
117 Bluth

@116 . Ern waar accepteer ik dat niet?
Ook als je iets accepteert mag je er nog wel een eigen mening over hebben of is dat inmiddels ook al verboden?

1
118 PFL

@118 : "Ook als je iets accepteert mag je er nog wel een eigen mening over hebben of is dat inmiddels ook al verboden? "

Uiteraard!!

Ik toon slechts de, naar mijn mening, hypocrisie aan.

4
119 Seconda

@119 . We zijn een van de grootste drugsproducenten ter wereld. Extasy, en allerlei andere middelen worden op grote schaal hier geproduceerd en over de hele wereld verscheept. Wij zijn het Colombia van Europa maar blijft u vooral doen alsof dat allemaal heel normaal is . Over hypocrisie gesproken….

3
120 PFL

@120 : Heeft 0,0 (nul komma nul) te maken met Cannabis!

3
121 Seconda

@114 je mag niet eens hamsteren. Met meer dan 5 gram wiet in huis zet de burgemeester je persoonlijk en zonder tussenkomst van rechter voor 3 maand je huis uit. En als je huurt is tevens je huurcontract dan ontbonden want 3 mnd niet woonachtig geweest.

1
122 broodjepoep

@120 en uit welke betrouwbare bron heb je dat - lol.

1
123 broodjepoep

@123 . Oh is het niet waar? Dat is goed nieuws. ook lol...question

3
124 PFL

@122 : Echt, de haren rijzen me te berge!!

En dat voor een plantje, wat een verstand toch. mensen.

En dat terwijl hersencel en lever vernietigende alcohol ongelimiteerd mag worden verkocht.
En dat terwijl alleen alcohol (of alleen roken) al meer doden per jaar veroorzaakt dan alle drugs, uitgezonderd cannabis bij elkaar oplevert!

Cannabis. 0 (nul) doden, ooit.

Water is veel dodelijker dan cannabis, een overdosis water kan al bereikt zijn bij 3 liter water per uur.

Van cannabis zou tussen de 5 en 15kg (5.000 tot 15.000 gram) ingenomen moeten worden en wel binnen een kwartier.

Voor de duidelijkheid, dat is schier en fysiek onmogelijk!

4
125 Seconda

Hoop zo dat de alcohol en tabak ook in de ban gaat.

2
126 ModReset

Sinds de overheid medicinale cannabis niet meer wil vergoeden, zijn patiënten die veel baat hebben bij het gebruik van hun medicijn... aangewezen op de coffeeshops!

Dit wordt een ramp voor de mensen die cannabis gebruiken voor hun ziektes en/of kwalen, maar één groot feest voor de illegale handel c.q. drugsrunners! Had dáár nou niet beter over kunnen worden nagedacht door het Rutte kabinet?

2
127 Scorpio

@124 Natuurlijk is het niet waar.. het Colombia van Europa.. lol.. Colombia is het Colombia van de wereld omdat daar de omstandigheden voor Cocaine optimaal zijn.. dat is niet overal ter wereld zo. (Cocaine kweek je niet zo 123 eventjes thuis.. Wiet kweken is makkelijk.. Cocaine kweken nagenoeg onmogelijk(zonder vele extra maatregelen).).. dat red je niet met een kweektentje.
En dan komen we terug op chemische drugs... Middelen met grondstoffen die overal te koop zijn, gemaakt door experts wiens vak overal ter wereld wordt les gegeven. Iedere scheikundige kan drugs maken. En goede drugs vs slechte drugs zegt hooguit iets over de zuiverheid van het chemische stofje, in tegenstelling tot bv cannabis, koffie, drank waarbij ook smaak bv een grote rol speelt. China is 'het colombia van de wereld'.. het intreresseert ze namelijk geen zak. Zij verkopen alle drugs, gewoon via internet en je hoeft er niet eens het darknet voor op(net zoals vals geld via Ali). Gewoon een willekeurige chemische pagina opzoeken en je kunt je bankpas trekken.. bekijk bv primechems of pharma-chemic maar eens.(de eerste 2 linkjes die ik zo snel tegenkwam). en denk dan nog maar eens een keertje na over je stelling dat Nederland 'het Colombia van Europa' is.. lol.

2
128 broodjepoep

@102 : Grappig om te zien in de comments van het gatewaypundit artikel over de rijen voor de coffeeshops dat men in het buitenland wel normaal kan discussiëren in plaats van alleen maar 'junkie' te roepen. Zo zie je maar weer dat Nederland op dit gebied toch wat achter loopt.

2
129 Seconda

Het zijn de hoogst achterlijke gristenen die zich verzetten tegen gebruik van wiet. Het spul heeft voor- en nadelen; Jesus maakte er heilige olie van. Daar zijn ze kwaad om. Jesus was a stoner lol: https://www.theguardian.com/world/2003/jan/06/science.religion
En idd zijn veel van zijn uitspraken te herleiden tot de halfwassen zachtaardigheid van een pletterstoned persoon. Een gristelijke hoernalist in de Dokkumer Courant dacht serieus dat je wiet kon spuiten, injecteren dus - dat was ergens in 1995. Het is pure onwetendheid bij die lui. Ik zou het gebruik van wiet niet aanbevelen voor gezonde personen, en zeker niet voor jeugdigen. Maar er zijn zat mensen die er baat bij hebben. Vraag uw profeet! Laat lammen lopen, geneest blinden!

1
130 Ness

@130 THC-O-Phosphate kun je spuiten question (is analoog voor wetenschappelijk onderzoek)

1
131 broodjepoep

@106 "In Nederland worden pleepapier en drugs gehamsterd. Dat zegt helaas toch veel over ons land"......


++++++ Inderdaad.... werkelijk te triest voor woorden. Nederlanders.... proest.

3
132 LoydMorris

Wat ik bij @127 zei: "dat het één groot feest voor de illegale handel c.q. drugsrunners" zou worden, bleek dus al vlák voor de coffeeshops hun deuren sloten gisteren.

ZIE: https://www.nieuwskoerier.nl/news/629822-dealers-slaan-toe-in-de-rij-voor-coffeeshops

0
133 Scorpio

Dit soort filmpjes zijn wereldwijd via internet te zien......
Wat een triest volk staat daar......


https://www.liveleak.com/view?t=u5yQB_1584365542

0
134 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

135 pizzaboy

@135
Dat virus doet rare dingen met sommige mensen.

1
136 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

137 pizzaboy

@134
Het is idd wel heel erg met je gesteld als je daar tussen staat.

0
138 greenpollo

Ja die filmpjes heb ik gezien , vraag mij af wat er met alcohol zo gebeuren als dat op de een op andere dag uit de supermarkt gehaald zo worden ...

En neen ik ben geen wiet roker , wel een alcohol drinker (in het weekend).

0
139 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

Criminaliteit moet in Nederland gewoon doorgaan, daar worden geen maatregelen tegen genomen. Evenmin tegen het hanteren van woekerprijzen. En toch maar steeds blijven roepen dat criminaliteit in Nederland niet loont terwijl de politiek dagelijks het tegendeel bewijst.

140 verwijderd5929219
141 broodjepoep

@140 het is zelfs een prima tijd voor alle xtc labs en wietplantage s want de politie heeft andere dingen aan het hoofd.

0
142 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mia Khalifa Brazzers ComMom Teach Sexy VideoTelugu Heroine Sex DownloadXxx KoreaFux.comMofoa PornPornhub PantiesFree Hemtai PornTiktok Po R NBest Milf PornstartsLatest Gay Sex VideosThe Simpsons Bart PornHot Sexy Wife PornRed Tube VideosArabsexyErot GifsIndian Wife FuckThresomePrimals TabooReddit Watch It For The PlotX VidrosVideos Pornos LevianasNepali Sex MmsWww Xnxx Pron ComForced Sec VideosBengali Adult Bengali AdultMom Sex GamesAuditioning PornAdult Frined FinderFaproulIleana SexCollagepornBokep GsyPorn ChehShakethatassX Romantic VideoFacefucksDivini RaeBlackmail CreampieWww.defloration.comهنتاي مترجمهGingerspyceJapanese Massage XnxxSquirtxxxLiss An PornHentia HeaveOs Melhores X VideosAishah Sofey NudesLexx SteeleCececapellaHindi Sex Story MaaIndian Bhabi PronWww Hindi Sax VideoBirthday BlowjobBluechew Before And After PicturesNude ForumsAi-generated Celebrity PornPorn Web ComicsJojo NudeFe Galvao NudeIndian Sex In JungleHdpronvideoTerrorist PornJapanese Boss SexHow To Eat A PussBbc Double PenetrationOralcumPornbaeAlohatube.ocmVidemmsSexy HentauTaimanin AsgiSheri Moon Zombie NakedLinda VoGay Fuck HardEye Rolling PornGamer Girl PornCricket Porn VideosFamily Guy Gay PornOmegle Reaction PornStepsisterandbrotherHentailaThumbzilaaFull Length Pornographic MoviesNextdoortabooNew Movies XnxxReshmi Nair SexPornor 16Best Porn In The WorldIce Spice XxxSex Videos HeroinesTelugu Aunty DengulataPamela Sex VideoBrother And Sister Xxx Sexy VideoClit Licking PornNaked TeachingXxx TicGay Porn PeeingDebbie Gallagher NakedMia Khalifs BbcLisalou SsbbwWestern Porn VideosXxx Sleeping Sister VideoSexinrainTwitysLesnian Porn VideosPorn SecretAsstwitterSolo Tetty NudeXnx BhojpuriSex Video BoyfriendPerfect BlowjobBlue Film Adult MovieEmma XxxDoggy Style DesiSex Hindi LanguageCj Miles BrazzersAinara ReinaXcamsAfreekan PornZoe Sandala NudeSadi Wala SexTrib EbonySxny PornPoran FilamThroating TeensNaked Drunk WomenManuel Ferrera Porn StarпорнаSamsung Sam HentaiAurangabad Sex VideoThedandangler LeaksIndian PornsitesBig Booty HentaiFreeporndownloadMejukoSiverdaddiesBengli PronHindi Porn Videos In HdHd Porn KoviesArchestra BfSexy Romantic Sex VideoSerial Actress Nude PicsNoodledudepmvCelebrity Leaked VedioKitty Catherine PornHershey Rae PornPardisehillRargسکس کثیف