door Havermout in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 8
  • 613x gelezen
Reageer met een Emoji
12
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Over twee weken is dat in Nederland ook het geval.
Voor u mogelijk gemaakt dankzij RIVM, minister Bruins en de rest van de regering en overheid.
Hoe kunnen we hen daarvoor bedanken? Want zelf gaan ze geen verantwoording afleggen. Sterker nog: ze kloppen zichzelf op de borst.

13
1 beastyboy

RIP... Hier kan je slechts stil van worden.

0
2 Tussenderegels

@1
Ik verwacht dat als vanmiddag het kabinet bijeen komt dat er toch maar besloten wordt om de scholen te sluiten

0
3 Interessant

"Er zijn 21.157 mensen besmet".

Er zijn ergens tussen de 100.000 en 10 mil;joen mensen besmet in Italie. Niemand die het weet. Dus het is een beetje gek om zo'n precies getal te tonen dat bovendien aantoonbaar onzinnig veel te laag is.

Er zijn misschien 100.000 mensen getest. En daarvan waren er 21157 besmet. Trek dat eens door op een bevolking van 60 miljoen mensen.

3
4 purelogica

@3 Idd.. Er zullen de komende weken nog meer maatregelen genomen worden. Uiteindelijk zal het de experts lukken om de incompetente politiek te overrulen. Maar het is wel zaak dat de experts met een stem spreken en zelf overeens zijn wat er moet gebeuren. Indien er twijfel bij de experts mocht zijn gaat de politiek dit uitdiepen.

3
5 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@5
Allemaal veel te laat.
U weet toch ook dat diezelfde experts wekenlang hebben geroepen dat corona maar een gewoon griepje is? Net zolang tot corona onbeheersbaar is geworden.
En u weet toch ook wel dat diezelfde experts hebben voorgesteld om besmette mensen samen te voegen met de meest kwetsbare groepen?
https://www.anbo.nl/nieuws/onzinnig-voorstel-om-coronapatienten-op-te-vangen-in-verpleeghuizen

7
6 beastyboy

@6 de experts zijn de nederlandse verzekeraars?

3
7 Moien
8 beastyboy

@8
Correctie, OMT.
Outbreak Management Team van het RIVM wilde besmette corona patiënten in verpleeghuizen opnemen.

0
9 beastyboy

En hier komen de Kneus-Belgen, de jongeren die denken "wij ontspringen de dans wel" in Nederland om zich zoals ze het zelf noemden "De ghost-towns te verlaten en zich gezellig onder de mensen te begeven" :X je verzint het niet!

Nee, we zijn helaas nog maar aan het prille begin van dit vreselijke virus. En ook hier is de kans groot dat het hele land uiteindelijk op slot zal gaan. Net als nu in Spanje, totale lockdown. Alleen nog toestemming om buiten je huis te zijn voor bezoek aan een arts/ziekenhuis/apotheker, voedsel en voor je werk voor zover dat nog mogelijk is. Verder zijn alle winkels er gesloten die niets met voedsel te maken hebben, en alle andere uitbaters. Het leger wordt ingezet om dit streng te handhaven. En dat alles omdat ze in het begin zo gruwelijk laks zijn geweest. 14 dagen geleden 1 patient en nu heeft men. de GGD het over minimaal 6000 mensen. En het zullen er wel meer zijn.

Wij hebben nu in ons app.complex afgesproken dat als één persoon boodschappen gaat halen hij/zij ook kijkt of ze voor anderen boodschappen mee kunnen nemen, tasje voor de deur rek,nr. erbij en maak het maar over. Op deze manier beperken we het voor onszelf al behoorlijk.

1
10 Bleke Betty

@6
Je word gemind, maar je hebt helemaal gelijk. Net als al die NK'rs die maar bleven downplayen en anderen voor alles uit te maken. Waarschijnlijk zijn dat de extreme hamsteraars en di figuren die hun regio ontvluchten. :X

Ik heb gelukkig va dag één al gewaarschuwd dat dit ongelooflijk ernstige gevolgen zal hebben, ongekende gevolgen zelfs. Als dit doorgaat, krijg je ook op essentiële terreinen tekorten aan personeel wat weer enorme gevolgen kan hebben voor werkelijk elk detail in de samenleving. Alls valt en staat bij personeel, productie en aanbod. En dat is geen hysterie, maar realisme.
Iets waar op NK bij velen toch al een groot gebrek aan is op andere gebieden. question
Hier zeg ik een maand geleden in @4 al dat we in NL te laks reageren en het zwaar onderschatten: https://www.nieuwskoerier.nl/news/609495-nieuwe-kaart-toont-hoe-snel-coronavirus-zich-komende-maanden-zou-kunnen-verspreiden

Ze hadden tijd zat om keihard te kunnen reageren dan was nu niet zover gekomen. Noord Italie met al die Chinezen uit het Coronagebied China vandaan gewoon toelaten. Crimineel en gokken met de bevolking.

4
11 Bleke Betty

@9
Exact. Onvoorstelbaar! Echt crimineel.

2
12 Bleke Betty

@11
Er zijn nu al meer mensen die een milde reactie hebben dan zwaar ziek

7
13 LGK

@4 De formulering van RTL is inderdaad slordig, maar in de bron wordt wel expliciet vermeld dat het om bevestigde gevallen gaat.

Maar inderdaad is het gebruik van zulke cijfers wat misleidend, ook als je bijvoorbeeld landen onderling wilt vergelijken, omdat het test-'regime' per land kan verschillen.

0
14 Civ

@10
IK kwam vanmorgen bij de glasbak een paar jongeren tegen die gisteren een party hebben gehad. Meer dan 50 lege wijnflessen en 3 lege kratten bier. Dat is ook geen party van 10 0f 20 personen geweest. De jeugd heeft schijt aan de regels.

1
15 samcash

@13
Waar staat hoeveel dat er zijn? Ik heb het niet gezien. En we weten bij benadering niet hoeveel mensen er besmet zijn en ook de milde zieken zijn besmettelijk en nu weet men dat na 'herstel' men nog 5 weken besmettelijk kan zijn... Hoezo mild?
En van degenen die de ziekte overleven schijnen er velen te zijn die niet meer 100% herstellen, longklachten (zuurstof de rest van hun leven) nierproblemen enz.
Hoezo mild?
De GGd gaat uit van minimaal 6000 besmetting nu op dit moment. En ja daar zitten milde bij....maar dat maakt weinig uit. Net als het feit dat je allebei de varianten kunt krijgen, de milde variant en de agressieve variant. De ene variant beschermd je niet voor de andere variant. Je bent niet immuun voor de andere variant. In Italië heerst nu ook de griep en die hebben inmiddels patiënten die EN de gewone griep hebben EN een variant vh Coronavirus.
Hoezo mild?
Er is helemaal niets mild aan deze ziekte, ook de milde variant niet want die besmet net zo goed iedereen om zich heen, en nog erger want die hebben het niet door.

3
16 Bleke Betty

@11
Ach, een minnetje meer of minder op nieuwskoerier maak ik me niet druk om.
Ik hoop alleen wel dat, wanneer de Corona uitbraak in Nederland over is, dat alle verantwoordelijken voor de tientallen/honderden/ (maar wat ik verwacht) duizenden doden voor de rechter worden gesleept.
Onder deze verantwoordelijken vallen in ieder geval iedereen uit het OMT en minister Bruins.
Maar verder ook iedereen bij het RIVM die bewust leugens hebben verteld over corona.
Al voor de vastgestelde uitbraak in Nederland was al bekend dat meer dan de helft van de verzwakte ouderen bij besmetting kwamen te overlijden.
Bovendien was ook al bekend dat je geen symptomen hoefde te hebben om toch het virus over te dragen.
Bovendien was ook al bekend dat de sterfte cijfers in Italië veeeeeeel hoger lagen dan in China. Deze sterftecijfers gingen richting de 20%, terwijl dat in China 3,5% was.
Al die tijd bleef het RIVM liegen en hield deze cijfers verborgen.
Het RIVM bleef verkondigen dat het net zo duidelijk was als griep.
Ze weigerden quarantaine. Ze weigerden om mensen te testen.

Alle acties van het RIVM bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat corona in Nederland kon uitbreken met de huidige omvang.

Al die lui moeten NOOIT meer bij de overheid aan de slag kunnen.
Die lui moeten vervolgd worden voor moord, dus met voorbedachte rade.

3
17 beastyboy

@15
Omdat die denken zelf de dans wel te kunnen ontspringen en t.a.v andere mensen zelfs eigen familie de empathie hebben van een platgeslagen theelepeltje. Misselijkmakend en het zou nu al zwaar strafbaar gemaakt moeten worden met een giga hoge boeten erbij. Want zij kunnen door hun gedrag verantwoordelijk zijn voor de dood of levenslange invaliditeit van anderen in hun omgeving door het onder elkaar verspreiden van het virus.
Gewoon kei en keihard in hun portemonnee treffen en bv een taakstraf opleggen door te moeten helpen in de gezondheidszorg, dat zou ze goed straffen

2
18 Bleke Betty

@15
Ik kan het hen niet kwalijk nemen. Ze hebben ongeveer net zo'n grote kans op overlijden als bij influenza.
Maar ik hoop oprecht dat ze niet bij hun opa's en oma's op bezoek gaan. Dat ze niet bij zieken op bezoek gaan.
En dat ze iedereen die wel met die risico groepen in aanraking komen melden dat ze mogelijk besmet zijn met corona.

Het corona virus is dankzij het RIVM en de overheid al onbeheersbaar uitgebroken.
Wat nu nog rest is dat er alles op alles aan gedaan wordt om risicogroepen niet te besmetten.
Alle zieken en bejaarden moeten in volledige quarantaine. En iedereen die met hen in contact komt moet regelmatig gecontroleerd worden en volledige beschermende kleding dragen.

Nogmaals: deze extreme maatregelen zijn enkel nodig omdat het RIVM compleet nalatig is geweest de afgelopen weken. Eerder crimineel, omdat ze leugens bleven verspreiden over corona, zodat de uitbraak op deze schaal kon plaatsvinden.

Nu moet er eerst voor gezorgd worden dat ouderen en zieken niet besmet zullen worden. Daar moet echt al het mogelijke voor gedaan worden (nu doet de overheid nog niets en laat het volledig over aan de bevolking welke maatregelen ze nemen).
Pas daarna kunnen we de verantwoordelijken voor alle doden gaan vervolgen.
Ik hoop op zo min mogelijk doden (maar aangezien het RIVM en de overheid nog steeds de zwakkeren niet beschermen denk ik dat het nog wel eens in de duizenden kan oplopen), maar wat mij betreft mag er voor elke dode wel 10 jaar gevangenisstraf worden uitgedeeld aan de verantwoordelijken.
Stel dat er 100 mensen bij het RIVM verantwoordelijk worden gehouden, dan zouden die met 2000 doden op een gevangenisstraf van 200 jaar op mogen rekenen.
En dat vind ik een heel redelijke straf voor de criminele praktijken van die lui.
Hoeveel straf ken je toe aan mensen die bewust een massamoord plegen.
(Incompetentie is geen verdediging in dit geval)

2
19 beastyboy

@19
Ik ben het grotendeels met je eens, maar er zal geen mens verantwoordelijk worden gehouden:
"Met de kennis van..."
"Wij konden niet weten dat..."
"Het is erger dan we dachten..."
"Het is besmettelijker dan we dachten..."
"bla bla bla..."

En t.a.v. de jongeren ben ik het niet met je eens, ik neem het ze wel degelijk kwalijk en ik ben er wel voor dat er zwaar gestraft wordt gaat worden.

3
20 Bleke Betty

Ongelofelijk, wat een verschil.

0
21 Wendel

Hartverscheurend: Tien pagina’s met overlijdensberichten in Italiaanse krant

Ons Franske Timmermans hoor je hier niet over, hij spreekt en leest Italiaans.
Had Rutte allicht even in kunnen lichten.
Ik hoor nog ergere verhalen van mijn Italiaanse kennissen.

0
22 Wil je niet weten

vreselijk wat veel question

2
23 120db

* Verwijderd door de redactie *

24 Thomas Bigge

@24
je weet dat het heel ernstig is ( behalve dan die sukkels in den haag) maar toch schrik je.

gaa we hier ook krijgen ben ik bang question

nog een schep ellende erboven op is dat ze alleen hebben moeten sterven, en hoe het met begravenissen en crematies gaat weet ik niet. wel dat daar de begaafplaatsten vol liggen question

2
25 120db

* Verwijderd door de redactie *

26 Thomas Bigge

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

Oud artikel van 2 jaar geleden....

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
GeenStijl: Er komt toch geen officiële imamopleiding. "Onoverkomelijk verschil van inzicht over invulling"

De haatzaaiers van de islam, duidelijker kan het niet worden…..moslims! zijn zelf de ergste vijanden van de islam. Snap je.Ze geven ronduit...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@39 Het maakt wel degelijk uit hoe je iets opschrijft. Er is een verschil tussen feit en mogelijkheid."Waar het om gaat, is dat er inmiddels...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@36 Je hebt dus weer eens niet opgelet, probeert een rookgordijn op te trekken maar staat gewoon voor l*l. :-)...

19 minuten geleden geplaatst door RobP

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@41 Dat vertellen Wappies helemaal niet, weer zo een domme respons van jou....

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@41De vorige reactie @40zeker niet gelezen?...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@39 Dat miljarden gegeven vaccinaties in bepaalde gevallen tot bijwerkingen leiden is algemeen bekend en ook erkend.Echter de bijwerkingen w...

26 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@38 Volgens de wappies wel.Die voeren dan een of andere nitwit op die zichzelf dokter noemt en beweert dat alle vormen van kanker door het v...

31 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Mevrouw Stemband
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@38 Ja daar wordt wel onderzoek naar gedaan:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10202899/https://www.mdpi.com/2076-2607/11/3/713...

31 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Kim Jong-un
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Dit verhaal is al veel langer bekend. Vaccins worden gekweekt op geaborteerd foetaal weefsel dus iedere baby wordt met iedere vaccinatie ook met...

33 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

NK. App
Hot Boob SqueezeBangla Film Blue FilmTamala Jones NudeBrooklynspringvalleySex Full Hd Video ComXnxx Videos SchoolSucks Thick CockMother In Law XxxNanga SexyAva Adams VideosReiko Kobayakawa XxxNick Jacobs PornAdriana Chechik Nakedافلام سكس مترجمة StepmomBlaire Ivory NudeKushboo SexDesi Maa Beta Sex VideoIndian Girl StrippingIndian Suhaag Raat PornHow To Find Porn On TiktokIsland Boys Blow JobPhub LinkExtremrtubePorn WallperFree Teens PornsFemale Bodybuilder SexHot Sex Desi ComBluexxxRachel Weisz ToplesSpanish PutaDisha Patani NakedPornos En CuatroColton Haynes NudeLesbian GirlspornVideos PornohdCelebrity Women In The NudeSpanish Porn VideosPornography BbcFirst Time Seal PackIndyan SaxMrsmilphord NudeReal Nude BeachJc Wilds AnalCoqnJonny Xxx VideoLauren German PornVideospornoxxxLesbian FacefuckingSean CodtPorngirlSmall Tits Ass FuckedBeeg.copmFilmes Pornor BrasilBahu Ko ChodaDesi Bp Hd VideoSuhaag Raat Sex VideoBdsm Xxxxكاميرات الجنسGrupo PornoXxx Video Hd 2020Fake Taxi DriverSexy Video Desi Full HdMom With Sleeping SonLesbians Licking Pussy.Whitney Cummings NippleTao Okamoto NudeAgnes White PornMidget BbcBlack GirlsexAnales AmateursNsfwtiktokRachel Mcadams NudesKaylaobeyNaked Asian GuysDefloration Movies谷歌在线识图Jessica StarlingTitjob GifMiya Khalifa MovieSister Brother Ka BfXxx ColoHumping WomenMom And Son Vintage PornRealistic PornographyMr Deep DakeJeri Ryan In BikiniMaddy OreileyNadigai Nayanthara Sex VideoXvide FreeSky Bri VidsMia Malkova NakedCunt Licking VideosBig Booty Bitches PornBrazzers GrátisTufos.co.brRampage Jackson WifeAll Hot Web SeriesXxx Com Video DownloadIndonesian ColmekPorn Photos PicsPizza Delivery XxxFree Porn WithLesbo Teacher PornBp Xxx SexySister Inlaw PornXxxincest PornJoi DownblouseLesbian Teacher Student P O R NViking Barbie Nsfw69 PornographyOnya OlsonClassified Military PornFree Videos Pornos For MobileChristine Young Porn18 CreampiesXxx In Brother And SisterKelly Ripa Camel ToeLulu ChiHiding PornTherealfyebottomMature Leabians PornXxx Phorno VideoMaya MorenaClit In ClitWomen Giving A Hand JobSweet Anita Pornскачать порноFresh PronFilme Pornografia De SexoFast Porn VideoPorn UnexpectedXx Video Bf BhojpuriAp Recording DancePorn Web GamesRealitykings.commButt Big PornStep Brother And Sister PornDesi Punjabi Blue FilmSexidArunachal Pradesh PornPriyanka Chopra Sex VideoIraho NatsumeHentai EnemaAnysexBdms TestCathurbateHot Gym GirlsTedtybeBoy Boy SexyFutanari Hentai Manga