door Moskowfiets in Media  ·  46 Reacties

  • 4
  • 472x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bosco

* Verwijderd door de redactie *

2 bosco

** gebruiker verwijderd **

Waarom krijgt Wilders dan geen bijval?

3 verwijderd9139144

Ze pakken het aan zoals ze alles aanpakken. Als er teveel corona gevallen zijn dan stop je gewoon met tellen. Probeer maar om getest te worden. Dat gaat je niet lukken. Ook al ben je doodziek. Je wordt niet getest. En als je overlijdt. Dan is het door "roken" of "klimaatverandering".

Zo werkt Nederland nu eenmaal. Ook in Italie. 120000 gevallen en 800 doden? Met 1% sterftekans kun je ervan uitgaan dat het ongeveer 100.000 zijn of misschien meer. In Nederland ook duizenden mensen besmet. En de deur staat wagenwijd open. EN de deur naar "zorg" is net zo dicht als altijd.

2
4 purelogica

@3

Omdat men een politieke hekel heeft aan Wilders..

1
5 Voorzittershamer

Sjonge jonge wat een paniekzaaierij.

Weet je wat we doen? Als we nou collectief met z'n allen zelfmoord plegen is het coronavirus gestopt.

9
6 David

* Verwijderd door de redactie *

7 bosco

@6 U eerst

2
8 Nurse Ratched

** gebruiker verwijderd **

@5 : Dan is de rest de politiek niet waard.

9 verwijderd9139144

@3 Omdat ze hier blind op het RIVM vertrouwen en niet luisteren naar de WHO.

2
10 Smite Gait

@8
Nee joh. Ik niet, alleen de mensen die zich zo de paniek in laten jagen door het coronavirus.

7
11 David

@11 Ah u bent een soort Charles Manson, mensen aanzetten tot suïcide en zelf niet meedoen.

2
12 Nurse Ratched

@11 Ik hoop dat iemand je een duwtje geeft

5
13 Smite Gait

@13
Hahaha. Vieze stumpert.

3
14 David

@12
Ja joh, want een berichtje plaatsen op een nieuwsforum is ook echt hetzelfde als het aanzetten tot zelfmoord.

8
15 David

@14 Jij bent de stumper achterlijke immorele onverantwoordelijke bizarre gek, Preventief opsluiten tot na de crisis mensen als uzelf.

4
16 Smite Gait

@16
Ik zal het in overweging nemen.

2
17 David

@15 Schrijf dan normaal als je land in oorlog of iets als dit zit, Als er iets in ons leven is om een keer niet over te trollen dan is het dit wel.

2
18 Smite Gait

@18
Vergelijk je deze situatie nu echt met een oorlog? Je bent compleet de realiteit uit het oog verloren.

5
19 David

@19 Of jij de tijd zal het leren.

1
20 Nurse Ratched

@19 Dit heeft de potentie om erger te zijn dan oorlog zowel economisch als maatschappelijk. Jij bent het die geen realiteitszin heeft en er niks van snapt, In dit land kunnen 400.000 tot 700.000 mensen overlijden. en 1.5 miljoen mensen die chronisch ziek geraken. Uitgaande van 60% besmetting, Dat is alleen Nederland.

Antibiotica raakt op dan gaan veel mensen met een longontsteking gewoon kapot, waardoor het percentage veel hoger uit gaat vallen dan die 4% die het nu al is in vergrijzende landen..

3
21 Smite Gait

Eerst stoppen met van alles importeren.
Ziektebronnen alom.

Daarnaast het land op slot gooien?
Enig idee hoeveel miljard er in twee weken al verdampt is?
Ik zou idd een nieuwe economische crisis veroorzaken vanwege een virus.
Bedenk wel dat bij de volgende crisis echt alles klapt dus wees dan bereid al je luxe en regelingen te laten vallen.
Kijken we dan eens weer wat mensen belangrijk vinden akkoord ?

Het is namelijk nogal hypocriet als je staat te roepen dat de gouden generatie de pensioenen opvreet en nu er wat omvallen met een zwak immuun systeem de hele economie om zeep moet.

2
22 Alexis

@21 Hoe kom je bij dit soort cijfers kijk je veel SF?

2
23 Alexis

@21
Ja, want antibiotica werken ook bijzonder goed tegen virale infecties. Gelukkig hoef ik niet in zo veel angst te leven als jij doet. Jemig wat een ellende zeg.

5
24 David

@23 In Italië overlijd rond de 4%

Nou als dit verspreid als een griep treft het tussen de 60 en 80% van de mensen (bron WHO, Duitse regering, Australische regering etc) 60% is 9,6 miljoen mensen 20% van daarvan wordt ernstig ziek en houd er iets aan over 4% overlijd. Pak zelf de rekenmachine maar.

Vergeet ook niet mee te nemen dat antibiotica gewoon opraakt en mensen straks niet verzorgd gaan worden. Waardoor het tot boven de 4% knalt. Wederom (bron WHO, Duitse regering, Australische regering etc)

Daarnaast kun je gewoon zelf je gezond verstand gebruiken en proberen voor te stellen wat er gebeurt als mensen geen zorg krijgen terwijl ze kapot gaan door al het vocht in hun longen.

Als er iets niet klopt aan dit stukje tekst dan hoor ik het graag...

0
25 Smite Gait

@4 1% van 120.000 is 1200. Omdat er waarschijnlijk veel meer niet geregistreerde besmettingen zijn is het percentage dat overlijdt waarschijnlijk lager.

0
26 Myth63

@24 Wel tegen complicaties zoals longontstekingen dombo. Het virus veroorzaakt ontstekingen aan longen en luchtwegen, Daar gaan mensen dood aan. Aan de complicaties. Het virus is er nu al 3 maand en je gaat me vertellen dat je nog steeds niet snapt waar mensen precies dood aan gaan?

ga naar school of de bibliotheek man simpele

1
27 Smite Gait

@23
Ja, dat moet wel. Bijna te gek voor woorden.

@21
Maar ik ben de beroerdste niet, ik geef even een lijstje van films die je nu even beter kunt laten liggen. Contagion uit 2011, Carriers uit 2009, 28 Days Later uit 2003, 28 Weeks Later uit 2007 en Outbreak uit 1995.

5
28 David

@28 Je moet minder films kijken en meer wetenschappelijke boeken lezen. Ik geef je gewoon data van WHO, Duitse regering, Australische regering etc

https://www.theguardian.com/world/2020/feb/11/coronavirus-expert-warns-infection-could-reach-60-of-worlds-population

https://www.cnbc.com/2020/03/11/angela-merkel-most-people-will-get-the-coronavirus.html

“When the virus is out there, the population has no immunity and no therapy exists, then 60 to 70% of the population will be infected,”

0
29 Smite Gait

@27
Ja, natuurlijk weet ik dat. Maar waar ik ook van op de hoogte ben is dat lang, maar dan ook lang niet iedereen complicaties krijgt. En niet iedereen met complicaties heeft meteen antibiotica nodig. Dus de antibiotica gaat echt niet "op". Jij bent gewoon veel te veel in paniekmodus om alles nog te overzien.

Overigens, iemand anders simpel noemen terwijl je duidelijk niet weet wanneer je een hoofdletter moet gebruiken, is wel een beetje hypocriet.

4
30 David

@30 Nee maar 20% krijgt complicaties waarna een flink deel chronisch ziek blijft, Niks aan de hand joh.

2
31 Smite Gait

Denemarken gaat ook al op slot. Het zogenaamd 'slimme' Nederland loopt zwaar achter. Volgend jaar verkiezingen, reken ze er op af!

1
32 schrootflint
33 Smite Gait

@30 paniekmodus

Ik ben 6 maand zelfvoorzienend. Ik maak me alleen druk om anderen en met name ouderen.

2
34 Smite Gait

@34
Ja, als je voor 6 maand ingeslagen hebt, ben je in paniekmodus. Fijn dat je dat even zo snel bewijst. Heb je overigens wel voldoende toiletpapier?

2
35 David

@35 Onzin. Je bent gewoon voorbereid om juist niet in paniekmodus te gaan.

1
36 solidsteel

@35 Ik heb altijd een voorraad voedsel in huis, nu alleen dubbel. Nee toilet papier zal me worst zijn als het op is gebruik de botol tjebok

1
37 Smite Gait

@34

Geef je straks een oudere ook iets uit je voorraad als die jou erom vraagt? of gaat de deur op een kier en krijgt zij/hij de mededeling er zelf maar voor te zorgen?

2
38 Voorzittershamer

@25 ; Ik ben het met je eens hoor. Maar die 4% in Italië klopt niet omdat die een enorme fout heeft gemaakt door strenge voorwaarden te stellen aan het testen. Daardoor is het daar helemaal uit de klauwen gelopen en zijn er naar alle waarschijnlijkheid 3 tot 4 maal zoveel besmettingen dan bij de autoriteiten bekend zijn. En dat zijn dus de lichte gevallen, de zware gevallen worden bekend in de ziekenhuizen. Saillant detail; Nederland maakt diezelfde fout.

Van de 70- en 80-plussers overlijdt volgens de huidige cijfers 8, respectievelijk 15 procent aan de ziekte.
We hebben in Nederland 1522110 mensen tussen de 70 en 80 jaar. 60% hiervan maakt 913266 besmettingen in die groep. 8% daarvan overlijdt maakt 73061 doden.
We hebben in Nederland 824495 mensen boven de 80 jaar. 60% hiervan maakt 494697 besmettingen in die groep. 15% hiervan overlijdt maakt 74205 doden.

Bij elkaar opgeteld 147266 doden. Daar moet je dan nog bij optellen:
>En volgens Aziatische statistieken overlijdt van alle hartpatiënten met covid 10,5 procent. Bij diabetici is dat 7,3 procent, bij mensen met een chronische ademhalingsaandoening 6,3 procent en bij mensen met een hoge bloeddruk staat de overlijdenskans momenteel op 6 procent.<
En kinderen:
>Kinderen kunnen de nieuwe ziekte zeker ook krijgen. Wel is de kans dat ze ernstig ziek worden of eraan overlijden buitengewoon klein: amper 1 op 1.000.<
En natuurlijk andere chronische ziekten want ook epilepsie schijnt een risico te zijn.
En als laatste natuurlijk de pechvogels die jong en gezond zijn en toch overlijden.

Bronnen:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eerste-dode-in-nederland-maar-wat-is-eigenlijk-de-kans-om-aan-corona-te-overlijden~bf716564/
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/7461BEV/table?fromstatweb

0
39 Mariska3

@39
Om daar nog even aan toe te voegen, dat dit wel uit gaat van het absolute worst case scenario. Soep nooit zo heet gegeten etc.

3
40 David

@39 De ziekenhuizen raken overbelast dus mensen worden binnenkort aan hun lot overgelaten. Lijkt me niet goed voor de mortaliteitscijfers, Ik houd daar al een beetje rekening mee,

2
41 Smite Gait

@40 ; Nou nee. De WHO gaat uit van een besmettingsgraad van 60 tot 70%. Door uit te gaan van 60% zet ik dus al laag in. Gezien hoe het virus om zich heen grijpt is dit geen overdrijving. In die test in het Tilburgse ziekenhuis bleek al 9,3% besmet; en het virus is nog maar pas in Nederland.
De Nederlandse regering is de regie volledig kwijt door de terughoudendheid bij het testen. Ze hebben geen idee meer hoe het virus zich waar verspreid.

Zeker omdat nu duidelijk is dat besmette mensen niet altijd ernstig ziek worden maar wel besmettelijk zijn, is de verspreiding zonder ingrijpende maatregelen niet meer in te dammen.

0
42 Mariska3

@41 ; Dat er mensen zullen sterven door de gevolgen van corona maar niet aan corona is niet meer te vermijden. Dat staat echter los van de sterftecijfers aan corona.

2
43 Mariska3

@25 Net als Merkel gister met haar 60 miljoen Duitsers.

Het probleem is alleen dat het overgrote deel het als een gewone griep gaat ervaren die vlot weer over is en de sterfgevallen vooral eenzelfde doelgroep treffen.

Het Italië scenario is zo desastreus dat de economie daar niet meer goed gaat komen en in het gunstigste geval een tweede Griekenland wordt die we allemaal kunnen gaan steunen.
Een regering moet beslissen of het dat waard is.
En die beslissing is in je reactie te simpel gesteld op de voorspellingen die eventueel kunnen gebeuren.

3
44 Alexis

@44
Wil je deze lekkere paniekdiscussie aub niet vervuilen met je goed onderbouwde, compleet zinnige en correcte informatie? question

3
45 David

@44 Andere landen nemen wel maatregelen wat denk je hoe die reageren op landen die het verneuken voor andere landen?

@44 Nee het leeuwendeel ervaart het niet als een griepje want iedereen heeft oudjes in de omgeving. Daarnaast wordt 20% ernstig ziek.

Denk je nou echt dat mensen het pikken dat hun ouders en grootouders opgegeven worden?

Denk na man.

0
46 Smite Gait

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@47Dat is dus steeds het probleem met Van der Burg: jij beloofd veel maar het gebeurt niet of hij kan het niet waarmaken.Dat er geen plek zo...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Krav
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Nee hoor, want dat staat gelijk aan werken....

2 minuten geleden geplaatst door Krav

Nicks R. Van
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@8 Ja, maar dat gaat stoppen als er op grote schaal CO2 wordt opgeslagen....

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@5@6The Free Thought Project: thefreethoughtproject.comxThe Last Great Stand: thelastgreatstand.com (zie MBFC) De "I" zit tussen de...

9 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

ad 47 : dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. >> dat werkt NIET heeft de praktijk uitgewezen. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Hoe waarschijnlijk zijn nieuwe verkiezingen?

@3 Oh ja, er staan 'ons' vast situaties te wachten die ongekend zijn, en waar 'we' toch mee zullen moeten omgaan. En dat met aantal g...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@5Ach ja, " hetzelfde woord".Maar niet dezelfde krant....

20 minuten geleden geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@3 Je laat net duidelijk weten dat je bij https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssitesNiet verder gekomen bent dan de kop!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "Niet te lezen betaalmuren." Dat is mij bekend. Maar er zijn anderen die het wel kunnen lezen. ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

eh
Nadert het einde van de klassieke plasticrecyclage in Europa?

Zou een apart artikel moeten zijn.De overeenkomsten met het hoofdartikel zijn "plastic" en "gelobby".NK laat het Guardian-artikel niet toe, ...

23 minuten geleden geplaatst door eh

NK. App
Japanese Home SexKarina White PornBlacked DoggystyleAnal Black ChickMiakhalifa XxSuck On My TittiesCumjob PornPhineas And Furb PornXnxx MuslimRajini Sex VideoBalloon PornNew Porn For FreeXvi DeoReal Happy Ending PornNigeria Bf VideoBootynhighheelzCheat PornDoña CucaBonge PornIndian Women Hot SexXxxkerlaHot Girls Lesbian SexSoffie ValdezPhotos Nudes TeensBodysuit PornhubNude GymnastisCali HayesOlder Man CreampieBengali New Porn VideoNude Indian GaySaree Nude AuntySfrica PornJoss LescafBig Natural Tits MomMargo PornstarBast PornstarKafka PornCain Corbin FisherCock Ninja StudiosPorn 18Porn MenKathleen Heigl NudeMom Xxx Video ComAaj Ka PaniGrandpa Gay PronHdporner VideosXnxxx NudeIndian Penis PornX Teacher VideoHypno Mom PornGranny TwerkingSwinger MansionDanielleyayalaaXxx Sex Video GamesKeley Couco NudePron Hub IndinCreampied PicsKerala Boys SexGianna Michael CreampieGros Seins VideosKendra Sunderland PornHusband Fisting WifeLatina HandjobIndiabfAlean CroftTop PormstarsRussian Porn MomPinky The Pron StarHdtranny PornXxx SroriesFilmes De Sexo ComBest Sex Toy SiteBrazonkHeather Paige CohnSapna SappuPheniox Marie AnalItalian Classic XxxThe Start Of Us PornUp Close CummingCheatingwivesvideosPussy Eating TechniquesMother And Son Porn CartoonsIndian House Wife NudePorn FreeviewNicheparadeXnxx HPorn Star HubXsxx HdAlexisandrewsxBokep Indonesia TerupdateChubby Porn ModelsS55x.conTwistys VideosMiley Cyrus Nude PicsHd JavMultiple CreampieXxx 1988Papa Daughter PornKim Kardashian XlxxAlexa Pearl Only FansCasting Couch Hd Full VideoJapanese BukakkeانميهنتايFilms Pornos CompletSuck The Big CockNina PatronAishwarya NudePanty PronRoseyln Sanchez NudeIndian SuhagraatGujarati ChutFnf Sky PornLesvianas PornografiaUrsula Tv PornLesbians NideBig TitsuckingMona WalesSophi Loren NudeJulia Louisdreyfus NudeIndian Johnny SinsSkylar Vox Full VideosNude PussyMichelle Taylor PornCumming Deep In ThroatMaimy NyanHow To Ride A PillowFotos Sexक्सनक्सक्सxnxxMomof5bootyHd Mein Bf MovieBiggest Boobs In World PornRachita Ram Sex PhotosProne VideoaSexo En TrioEnglish Couple Sex VideoMinnie PornBig Boobies LatinaSexstories WifeVideos Pornos.Transgender Female PornNsfw Reddit ListingHorny Video ChatWx HamsterBeyonce NudesMilavolkerMonstercock CreampiesGf GangbangedAllessandra MillerFamous People SextapeAunty Cum