• 40
  • 1607x gelezen
Reageer met een Emoji
4
4
56

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48

Even naar beneden scrollen....

0
51 Hefan430

Het huidige asielbeleid is een chaotisch gedrocht aan het worden. Het probleem is dat er te weinig capaciteit is om de huidige stroom op een fatsoenlijke manier te handelen. Gevolg een miljoenen kostend drama die achteraf veel meer geld kost dan in eerste instantie werd voor gespiegeld. Tevens zijn er de problemen om deze mensen te kunnen huisvesten vanwege de heersende woningnood in ons land. Toch zijn er partijen die het huidige asielbeleid blijven steunen of zelfs aanmoedigen om meer asielzoekers binnen onze landsgrenzen toe te laten. Persoonlijk vind ik dat je eerst je huidige zaakjes goed op orde moet hebben voordat je zo hoog van de toren gaat blazen, want als men zo doorgaat worden de problemen alleen maar groter. Krijg vaak toch de indruk dat partijen als de PVDA en D'66 vinden dat de mensen die kritisch zijn t.a.v. de huidige asiel stroom de zaken te veel overdrijven, maar persoonlijk vind ik het juist veel gevaarlijker als je de problematiek onderschat.

1
52 Mvid-

@45 Je beledigt kleuters question

0
53 MeneerRontgen

@49 inhoudelijk reactie ... kinderen moet je altijd helpen.

14
54 alt-right-delete

@52 klopt, wij zijn als NL en EU medeverantwoordelijk voor de vluchtelingen ... jarenlang heeft NL naar de oorlog gekeken en de schouders opgehaald

Terecht dat vluchtelingen ook hier komen

16
55 alt-right-delete

@53 en je geeft extreem rechts een compliment

17
56 alt-right-delete

@54

Zeker als het kinderen zijn. Alleen dat zijn het niet dat lijkt me duidelijk. Dus wat is daar dan je mening over?

0
57 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

58 Thomas Bigge

Zoals de wind waait, waait mijn jasje, zegt de PvdA. En daarmee willen ze weer groot worden.

2
59 Wendel

@57 dan moet de IND bepalen of er gronden zijn voor een asielaanvraag

17
60 alt-right-delete

Een ding staat in ieder geval buiten kijf. Als ze die zogenaamd pas 16 jarige Hoessein uit dat NOS filmpje doorzagen, dan tellen ze in ieder geval veel meer dan 16 jaarringen.

0
61 rebo

@58 jij bent duidelijk ook voor de basisschool gezakt ... tsk tsk.

19
62 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

63 Thomas Bigge

@15 :

1
64 Wendel

@60

Lijkt me niet aangezien ze in Griekenland zitten en uit landen komen die niet als onveilig geregistreerd staan

0
65 Hefan430

@56 En jij bent - bewezen - met je leegschedeligheid een belediging voor elk levend wezen.

Je hebt als enig levensdoel hier trollen en de fascistische islam promoten.
Je zit 5 keer per dag in de Blauwe moskee om met je reet naar onze democratie gekeerd weer wat haat te prevelen om zo je pedofeet te vriend te houden.

2
66 MeneerRontgen

Jeetje, ben je een hele lap tekst aan het typen als TS, verdwijnt de helft. En in het bronartikel is het nergens terug te vinden question

4
67 progressiefliberaal

@67

Mwah viel mee hoor. Maar zou handig zijn als er een max in het tekstveld komt

0
68 Hefan430

Laat begrippen nou eens met rust. Pubers zijn ook kinderen, dus daar kan je echt niet over vallen.

Houd het nou gewoon bij de steekhoudende argumenten, als je er allemaal onzin bij gaat halen wordt de casus echt niet sterker. Meer argumenten is niet beter. Geen migranten meer toelaten om het signaal af te geven dat deze kant op komen geen goed idee is, is een veel sterker argument.

0
69 Repelsteeltje

@27 jij komt zeker jouw incest dorp niet uit he?

2
70 skapoe

* Verwijderd door de redactie *

71 dmpr2.3

@71 helaas hebben ze in dat laatste wel vaak gelijk

9
72 ModReset

* Verwijderd door de redactie *

73 Anti-racisme

@73

Als het je uitkomt he...

0
74 Hefan430

Liegen over hun leeftijd en hun geaardheid
Ze zijn allemaal in een keer homo
( niet dat er iets mis is met homo’s)

0
75 Ignatowski

als die pipo 16 is eet ik mijn schoenen morgen als ontbijt ..

0
76 beertje36

Volgend jaar of liefst eerder kunnen we via het stemhokje een einde maken aan dit soort praktijken. Nederland moet weer voor de Nederlander worden. Ongewenste gasten moeten worden uitgezet.

0
77 Waarheid, gewoon zoals het is

Dit is de originele kop van het artikel: De uitzending van 6 maart: Eerste coronadode in Nederland // Leiden wil vluchtelingen opvangen // PvdA'ers kritisch op PvdA

1
78 Febee

@55
Ach lul toch niet zo onnozel in je straatje..

Je schrijft nu " jarenlang heeft NL naar de oorlog gekeken en de schouders opgehaald" Terecht dat vluchtelingen ook hier komen"

De volgende keer schrijf je waarschijnlijk "jarenlang heeft NL meegedaan met de oorlog" Terecht dat vluchtelingen ook hier komen"

Het is nooit goed bij jou hé... zolang je je hypocriete vingertje maar naar Nederland kan wijzen zodat je broeders Europa kunnen overspoelen.

2
79 Lias

Who cares. Het zijn kleine mensen van ongedocumenteerde kleuren die humane hulp nodig hebben!. XD

4
80 DikkeTor

Naast veiligelanders die beroepscriminelen zijn, veroorzaken de zogenaamde minderjarige migranten,- in werkelijkheid vaak meerderjarige bedriegers -, voor de meeste diefstallen, geweldpleging, aanrandingen, verkrachtingen in en buiten de asielzoekeropvangcentra. Ze zijn er de oorzaak van de de politie dagelijks, soms meermalen, moet uitrukken naar AOCs. Ze kosten handen vol geld vanwege gedwongen overplaatsingen, als ook vanwege personeel en vrijwilligers die ermee ophouden, omdat ze bedreigd zijn, bespuwd, kortom, gedesillusioneerd in de medemens niets meer met de vluchtelingenmythe-van-Staat te maken willen hebben.
Daarbij zijn Afghanen en Marokkanen het vaakst betrokken bij terreur.

En dan bestaat de PvdA-burgemeester van Leiden het om weer met de mythe-van-Staat aan te komen en hier in de tijd van een opstekende corona-pandemie, - die levensgevaarlijk is voor ouderen en zieken -, AMA's naar toe te willen halen. Terloops nog even benadrukkend dat NGO's , zoals Artsen-zonder-Grenzen al sinds november vorig jaar druk bezig zijn met het plan. En Nieuwsuur van de Staatsomroep heeft hem , Lenferink, als prominent uitgenodigd om de lans te breken. De presentator ondervraagt zogenaamd kritisch, maar de boven het volk benoemde gezaghebber geeft vanzelfsprekend alleen antwoorden op vragen die voor zijn bewindsplan spreken. De presentator eerbiedigt dat vrij gedwee en braaf.

Bij deze Lenferink moest ik onmiddellijk denken aan PvdA-ex-voorzitter van de 1e Kamer Marleen Barth en haar man , D66 burgemeester Jan Hoekema. Ook van die partij-carrieretijgers en hooghartige zelfverheerlijkers.
Als zij maar beloond worden en bewierookt binnen de netwerken die voor hen van belang zijn, moeten onschuldige burgers vooral worden geschaad.
Zulke mensen zijn exemplarisch voor overheden en een politiek stelsel dat burgers standaard misleidt, bedriegt, liegt, gemeenschapsgelden ongeoorloofd besteedt en valse statistieken en rapporten opmaakt en valse verklaringen aflegt. Regentenkliek-a-la-tijdvak-Rutte.
Alles uit eigen belang en tot eigen glorie. Samen met NGO's, op welke dezelfde kwalificaties van toepassing zijn.

We moeten deze mensen, hun partijen en netwerken verre van ons werpen. De NGO's die de plaats innemen van de burgers en de kiezer iedere dag uit het staatsbestel drukken, moeten ook ten volle in de plaats treden van die burgers bij het betalen van belastingen. Oftewel: laat Artsen zonder Grenzen maar eens een waarborgsom van honderden miljoenen storten voor migranten uit heden en verleden.

1
81 stanley.staatsman

@78 ,

TS liegt er vrolijk op los om een eigen subjectieve mening te kunnen verkondigen.
Zielig figuur die TS.

4
82 jodelatedieho

Zogenaamde zielige kinderen. En dan zie je er een plaatje bij van een kind van een jaar of 4. Zoooooo zielig. Maar de zogenaamde kinderen die uiteindelijk dan deze kant opkomen zullen achteraf geen kinderen blijken te zijn, maar jonge mannen van voor in de 20 (of nog ouder). En de goegemeente trapt er weer met beide poten in. Wat zijn en blijven we toch ultra simpel hier in Europa. Het gaat niet om kinderen, maar waarschijnlijk voor het grootste deel om jongvolwassen uit landen waar helemaal geen oorlog of wat dan ook is. Gewoon parasieten die door de familie deze kant opgestuurd worden want alleen reizende "kinderen" krijgen natuurlijk veel sneller een verblijfsvergunning. En zodra dat geregeld is kot de rest van de familie want die willen natuurlijk wel even levenslang betutteld en gepampered worden door de belastingbetalers hier. Kortom niet opvangen maar lekker in die kampen laten zitten. Gaat niet gebeuren natuurlijk want de eerste slappe burgemeester (van Leiden) heeft al aangegeven er een aantal op te willen nemen onder het mom van dat zijn medeburgers daar volledig achter staan (tja lekker uit je duim zuigen!). Wie volgt: Amsterdam natuurlijk.

0
83 Christiaan

Als de dood als ze zijn voor het FvD en de PVV, verkopen ze hun partijprincipes om te voorkomen dat ze straks splinterpartijtjes worden. Een nieuwe partij? Nieuw elan? Dan wel onder leiding van hun Ghanese Jezus Jerry Afriyie natuurlijk.
En dan het vriendje van Frans Timmermans als premier? Een erger volksverraad kan Nederland niet overkomen!

0
84 logikus

@64 question precies

0
85 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Mja.... Je moet er niet van op kijken als Rusland dc Baltische staten opneemt in haar Federatie. Mja...dat is niet hetzelfde als Polen aanvallen...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Van de toeslagen is de politiek en de burger nog lang niet af

Hebben ze dan nogsteeds geen computers bij de belastingdienst?...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Das weer knap binnenlopen voor de NGO s...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

@3 Nou ja... D66 denkt wel in rangen en standen. Zo proberen wel te beteren. Maar het gaat moeizaam....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Aan zo n figuur aandacht is net als pissen tegen de wind in!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Querido not
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

@1 Dat ligt eraan welke vorm de stageplek heeft. Bij de ene werkgever is het een onderdeel van je opleiding en zal alles onder begeleiding m...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@43Zoek eerst de definitie maar eens op en laat je dat even uitleggen....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Een mooi artikel. Jammer dat ze het achter een betaalmuur hebben geplaatst. Maar DPG krijgt toch heel veel subsidie? Dus we hebben er eigenlijk ...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Troy FransiscoKarupsowSoermmaniaPorn Movies HfFortnite NudeKannada Aunty Xxx VideoSexsiteXxx SiIndian Suck SexPeliculas Completas En Español PornograficasNom And Son PornHanim.tvFilme Pornô CoreanaAnal RoughMomishornyCamila CabellosexyBrandi Love GifsSexmovsTheerotic ReviewThresome SexTrybang ComY OugizzAmong Us R34Total Drama Comic PornReggie The Mouse PornSharing Bed With Step Mom PornJapanese Massage RoomBlackmilf TubeOtk SpankingsLisbian Porn VedioXxx Bf Video IndianIndian Sex In XnxxCarmela Clutch Step MomPronhubeSalma Hayek Frida NudeSexe VideFree Sec ChatLets Do It PornJackerman HentaiAmature BjMfx PornPrivate Society.comPunhetas AmadorasWww Xnxx Com HindiSwap Sister PornFree Xxx MoivesSexo Amador Com TravestisSexhot TubeDickridingEmily Willis.pornoBangladeshi Couple SexDirty Talk To GfPorn Sexxx MovieAbella Danger Bella ThorneGay Butt Plug PornFree Hd Indian PornSex At Schoool VideoNanga SexyIndian Porn AuditionApp HentaisRocky EmersonKannada Aunty Sex StoriesSunny Leone Desi Sex VideoAdult Time Full VideoShoplifter.pornoHaley Kalil NudeTimmy ThicHaryana Ki Sex VideoStep Mom Step Son XxxLil Bebe Nasty XxxAdulsearchAnal StretchingMarsha Thomason NudeYurizan Beltran'sBollywood Hot ImagesVagisha SharmaCartoon Sex Video In HindiTarsan XxFullscatmoviesNhentainFree LiroticaBeautiful Naked TeenagerPetitgonewildCosplayer NudeTsukasaa AoiWwwxhamsterGisselle NakedJapani Full SexMilfed.comSss Pornسکس با پیرمردHuge Areolas PornSex Com Hindi VideoClothed Female Nude Male PornJoi ChallengeBaddiehbSwipisJacquie Michel 2XramestChashme Ka FrameSurprise SquirtEbod-875Sunny Leone FuckVietnam Porn VideoXvideos TamilHenti Brother And SisterSexy .aiMeilleur Site HentaiOnde Baixar Manga Hentai RawAlison AveryWww Sex Bf VideoKobeni Chainsaw Man BlowMia Khalifa KiLadyboyxxxZanes The Jump OffMature Sex VideosIndian 4kWww Telugu X Videos ComJapanisxxxLarge Black Penis PicturesDiva Wwe WrestlersPornô De GraçaLiterotAriel TebelPkmn R34Gay Porn Discord ServerPornofiestaAi FutanariOverwatch Porn MeiYazmin2yummyPorn 2023Asmr Rp PornHalloween Party PornRusia Porn MomJenna Fischer NudeBarbra Eden NudeNew Girl Xxx VideoGranny Bj PornRevista PornôPornografia .comMan And Man SexingEva Quiala NudeJuliana CulionerosBig TitsphotosMistress TSaori YagamiWww Com Indian BfNaked ReporterReality Kings AdsBreastenvy