Griekenland sluit grens met Turkije (sceptr.net)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  49 Reacties

  • 24
  • 1210x gelezen
Reageer met een Emoji
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En nu dicht houden ook voor Turken

0
1 psje

En laten wij beginnen met een visum plicht en de afspraak aangaande dubbele nationaliteit met de Turken ook opzeggen (hij houdt zich ook niet aan gemaakte afspraken.goed voorbeeld doet volgen)

0
2 psje

De EU moet gezamelijk Griekenland/ Hongarije helpen om alles hermetisch af te sluiten. En die zogenaamde reddingschepen allemaal aan de ketting leggen.
En intern alle geldstromen stopzetten richting Turkije.

2
3 Marrie

Grens afsluiten ? Nou daar zal de EU het zeker niet mee eens zijn.

1
4 Het stopt niet

De islam hoort niet in Europa.

3
5 DONKEY R

De overige EU landen zijn m.i verplicht Griekenland in deze bij te staan, laat nu maar eens zien wat die grote EU familie waart is, vooralsnog is het een stoffif administratief wegkijkend clubje. Zie o.a wat we er op Lesbos gebeurt, de bewoners worden van hun eigendommen bestolen, zelfs kinderen kunnen niet meer veilig naar school omdat ze worden lastig gevallen en overlopen door hordes zgn vluchtelingen. De bewoners zijn het zat en voelen zich in de steek gelaten, in de eerste plaats door de autoriteiten in Athene en vervolgens kijkt de rest van de EU ook laf weg.

0
6 Sneeuwbal

@3
gaat niet gebeuren question

ik heb het idee dat het allemaal doorgestoken kaart is.

3
7 120db

Migranten openen de grens met Griekenland :

0
8 Blue Waffel

** gebruiker verwijderd **

logisch gevolg van het doorsturen van alle vluchtelingen (ten gevolge van turkse acties) door turkije.

Wat sancties tegen turkije mag ook wel.

9 verwijderd9249148401

@9 Wat sancties? Nou..... het wordt tijd dat ie de bak in gaat met zijn oorlogsgeneuzel op andermans terrein.....Misschien kan Corona hem nog een plezier doen....

1
10 Sempre

@8
Keihard aanpakken wellicht met rubberenkogels beschieten.

2
11 Lias

** gebruiker verwijderd **

@10 ga jij hem arresteren?

12 verwijderd9249148401

** gebruiker verwijderd **

@2 en degene die nu een Turkse en Nederlandse nationaliteit hebben, de Nederlandse nationaliteit intrekken en visumplicht invoeren, ook voor de hier verblijvende Turken. Als een Turk veroorderld is voor eek crimineel feit geen visum geven en het land uitschoppen. Tevens wil ik oprorpen om Turkse bedrijven zoals Corendon en Turkije als vakantieland te boycotten. Het enige land dat de juiste maatregelen heeft genomen is Engeland.

13 verwijderd5929219

@12 .... tja.... nou nee.... Die lacht zich rot als ik er aan kom LOL! maar alle gekheid op een stokje.... als je ziet wat er nu aan komt.... allemaal opgefokte jonge kerels..... die niet terugdeinzen voor geweld..... Wie gaat die boot keren dan?

0
14 Sempre

@7
Dat idee krijg ik ook steeds meer.

3
15 Marrie

@13 Lol volgens mij is corendon in Turkse handen
Daarnaast iets roepen (Britse staat ) en het tot uitvoer brengen is twee. Het dichtgooien van de grenzen staat los van de (immigratie) verdragen die ze vorig jaar nog gesloten hebben met bijvoorbeeld met india en Pakistan. Kraan staat dus nog steeds wijd open .(grootste groep migranten komt namelijk uit die regio) daarnaast door deze actie jagen ze de broodnodige arbeiders in zorg bouw en agrarische sector weg

1
16 psje

* Verwijderd door de redactie *

17 Anti-racisme

@17 -

0
18 Bromsnor

* Verwijderd door de redactie *

19 Bollieboos

@17

Alsof die ideologie aanhangers zich wat van onze grondwet aan zouden trekken.... ja, als het in hun voordeel werkt... aanklagen zijn ze namelijk nummer 1 in..... maar anders?.....

0
20 Congo

Na dit dreigement van de Turken zou men alle uitkeringen naar Turkije per direct moeten stoppen. Stuur ze allen een brief dat dit komt omdat Erdo afspraken aan zijn laars lapt en dat ze daar maar voor geld moeten gaan vragen.

Dan gaan ze Erdo wat minder aardig vinden, wees eens creatief nondeju. We hebben met een oplichter te doen.

0
21 Gekste Henkie

De 6e colonne is onderweg en niet te stuiten. Niet vanzelf. Wordt wakker Brussel!

0
22 M0PPERSMURF

@17
De grondwet gaat steeds meer tegen de burgers in en die parasieten maken misbruik van de grondwet.
Bij rechtzaken geven ze steeds aan onze wet niet te erkennen dus waarom moeten wij ze dan behandelen naar onze grondwet?

0
23 ongelovenloos

Waarom wordt Griekenland niet ondersteund met een extra hek en extra kampen. Gesloten kampen van waaruit de migranten weer kunnen wachten om terug naar Turkije te gaan.

0
24 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

25 De vrijende rechter

Het zou de rest van Europa sieren als ze Griekenland te hulp schieten met militair materiaal en mensen. We waren toch 1 Europa...?

0
26 Hefan430

@27 ; als de EU die stuurt is het waarschijnlijk om de Griekse overheid te helpen de Griekse inwoners monddood te maken.

0
27 awwesjeng

* Verwijderd door de redactie *

28 Anti-racisme

Hoe krom kan men het hebben.
Turkije valt Syrië binnen. (Had zij hiervoor een mandaat?)
Syrië tracht, met behulp van Rusland, de inval van Turkije tegen te gaan.

Kijkende naar oorzaak en gevolg ligt Turkije derhalve aan de oorzaak kant.
(Overigens mocht ik ergens lezen dat het illegaal door Turkije bezette gebied over een groot, nog te ontginnen, olieveld beschikt.)
Het gevolg van het feit dat Syrië zich teweer stelt is dat er een stroom van "vluchtelingen" op gang komen.

Vervolgens stelt Turkije dat zij niet meer vluchtelingen kan herbergen en gooit de grenzen open.
(Dit ondanks het feit dat Europa miljarden aan Turkije betaald heeft om juist dit te voorkomen.)

Het onbetrouwbare Turkije welke een Amerikaanse luchtbasis "gijzelde", met Rusland een wapenaankoop deal sluit, lid is van de NAVO, ISIS boeven/misdadigers steunt, via Diyanet invloed tracht te krijgen op en binnen Europese landen en Koerden tracht uit te moorden.
Thans voet (militair) in Libië tracht te krijgen. (Overigens ook een belangrijk land in de doorvoer van "vluchtelingen", "immigranten" en "gelukszoekers".) Een "toekomstig" chantage scenario.

Kortom de chantage staat Turkije.

Hoe triest het ook moge zijn voor de mensen welke thans naar Europa wensen te komen (op de vlucht zijn) de veroorzaker van dit debacle is toch echt Turkije.
Derhalve: geen extra geld naar Turkije en de buitengrenzen van Europa pot dicht houden.

0
29 Bezorgde Europeaan

@17 Dat is natuurlijk geen argument. Wetten bepalen wat 'mag', niet wat 'hoort'. En als een regering vindt dat iets wat 'mag' niet 'hoort', kan een wet worden aangepast. Zo werkt het al eeuwen.

1
30 Civ

@26 . Dat is een beetje het probleem van de huidige EU. Intensievere samenwerking op het gebied van immigratie, opvang,screening en grensbewaking zou zeker kunnen werken maar gezien de lidstaten verschillende ideeën hebben over immigratie valt dat moeilijk te realiseren.
Daarnaast zou dat betekenen dat er een groot aantal aan Europese instanties operationeel zouden moeten zijn op het grondgebied van aankomstlanden en daar zit niet elk land op te wachten. Het zal altijd schipperen blijven tussen de baten van intensieve samenwerking en de wens van landen in enigzins souverein te blijven.

0
31 Tralalala

Als Turkije zonodig bussen in moest zetten voor dit "transport", dan konden ze die ook bij het veilige gedeelte, van de grens met Syrië afzetten.
Waarom moet persé alles naar Europa toe, dat er niet op ingericht is, om zulke grote aantallen niets bijdragende "vluchtelingen", nog op te nemen?
Zag die figuren bij de grens met Griekenland. Sorry, maar als je dit allemaal in Europa naar binnenhaalt, dan weet je zeker, dat het gedaan is met de Westerse vrijheden, die we hebben.
Maar er zal wel wéér gezegd worden dat dit allemaal "hoogopgeleiden" zijn, zoals chirurgen, tandartsen en raketgeleerden.
Dream on...

0
32 Dieke

@26
Er was al géén "hulp" nadat destijds de "deal" met Turkije was gesloten.
Griekenland had daar toen al om gevraagd, om de grote groep die op de eilanden zat, goed te kunnen screenen. Óók werd diverse malen om medische hulp gevraagd, omdat er een gebrek was aan personeel, medicatie en vaccinaties voor de vele ziekten die er binnengekomen waren.
Niets van dat alles.
Óók hoen de bootjes nog steeds, in iets mindere mate, binnen bleven komen, kwam er géén hulp.
Teruggestuurd werd er óók niemand, omdat dát volgens de VN mensenrechten, helemaal niet kon: iedereen had recht, op een asielaanvraag.
Alleen de mensen die het zat waren, om nog zolang te wachten op een procedure, zijn vertrokken.
De EU en "helpen" zijn twee verschillende dingen.

0
33 Dieke

@32 Ja er zal inderdaad gezegd worden dat het hoogopgeleiden zijn en omdat u kritiek heeft wordt u door links uitgemaakt voor rechts extremistische nazi.

0
34 M0PPERSMURF

@17 Grondwet of niet, de islam hoort niet in Nederland/Europa.

1
35 DONKEY R

volgens mij is het allemaal niet zo ingewikkeld.
Als iemand legaal, en dus administratief eerst door de molen moet, binnen wil komen, is dat een langdurig en lastig proces.
Gewoon binnenwandelen is makkelijker omdat de nationale grenzen nou eenmaal niet mogen tellen...dat is in Brussel een "no go" en onbespreekbaar.

De EU zal vanwegen de eigen politieke agenda nationale grenzen nooit als oplossing accepteren.
Daarnaast zullen amerikaanse belangen en economische belangen altijd voorrang krijgen op het belang van burgers en de leefbaarheid.

Grenzen kunnen gewoon gecontroleerd en bewaakt worden maar ze willen het niet...heel simpel.

Roep "EU grenzen bewaken en opheffen nationale grenzen" en ze regelen het...

Alleen een EU oplossing wordt getolereerd...iedere andere oplossing zullen ze nooit een succes laten worden.

0
36 MarkUg

Goed zo dat te dit tegen houden zij het ook met geweld. Dat te maar terug gaan naar de dictator Erdogan. 90% van de Turken of Asielzoekers Moslims zint gene vluchtelinge.

0
37 Gunther

Wat denken al deze figuren voor toekomst re krijgen in Europa, waar iedereen een hekel aan deze nietsnutten begint te krijgen, die alleen maar kunnen roven, verkrachten en met messen of hakbijlen zwaaien, als ze "verward" zijn?
Wel eens over nagedacht, of deze figuren uit een totaal andere cultuur, zich druk gaan maken over het milieu of klimaatmaatregelen?
Wie nu nog denkt, dat je met dit binnenhalen een goede daad verricht, spoort echt niet meer.
Wat een paar jaar geleden gebeurd is, moet zeker niet herhaald worden. Elke dag nog, zijn de gevolgen van dit "binnenhalen" zichtbaar.
Wanneer je natuurlijk een eind wil maken, aan de westerse beschaving en culturen, moet je dit vooral doen (sarc.).
Eén blik op de grens bij Griekenland, volstaat om te zien, dat je dit zéker niet, Europa moet laten instromen...

0
38 Strongoli

@35
Gelukkig mag je hier in Nederland zijn wie bent .. dus geld ook voor Moslims.
Dat jij wat anders vind, wat houd je tegen om te vertrekken ... *uitzwaai*

5
39 EerlijkheidDuurtHetLangst

Gewoon de grens met Turkije volledig sluiten. Geen vliegverkeer, geen auto’s, geen handel.
Heel makkelijk ...

0
40 EerlijkheidDuurtHetLangst

@39 De grondwet vrijheid van godsdienst zou juist moeten worden aangepast, deze wet is gemaakt voor het joden/christendom. Niet voor vreemde goden zoals Allah/islam die Nederland wil onderwerpen aan zijn wil.

1
41 DONKEY R

@39 Hier engnek.

Moslim jongeren leren van jongs af aan in de moskee en op de islamitische school om een afkeer te hebben naar de westerse samenleving..

1
42 DONKEY R

@40
Iets met "NAVO-vriendje", waarom dat niet gebeurt?

0
43 Strongoli

@41
Nee, de grondwet is gemaakt om het individu te beschermen, niet bepaalde groepen.
Dat jij dus eigenlijk hetzelfde wil als die moslims, maakt jou net zo achterlijk en gevaarlijk!
Zou je willen aanraden naar Saoedie te gaan of zo, daar delen ze je mening. Mafketel

2
44 EerlijkheidDuurtHetLangst

De EU gaat niet helpen omdat dit juist bij hun plan hoort.
Griekenland die failliet is met dank aan de EU ( IMF Lagarde) is nu weerloos.
De leiders van Europa doen het voorkomen dat Erdogan de boze wolf is, maar in realiteit werken ze gewoon samen onder een hoedje.
En natuurlijk is Erdogan de boze wolf, maar de EU ook.

1
45 Happy face

Als migranten wapens zijn en een invasie beginnen dan moet je ze ook zo behandelen.

Niks traangas en pepperspray. gebruik die gouden torpedo's maar die de nederlandse vcorrupten hebben ingekocht van de corporate chantage.

Tijd om te schieten!!! En dat was het toen jaar geleden al. Dus wake up uit je Utopische dromen en doe wat je moet doen. Wij laten ons niet binnenvallen door misplaatst dominante geitenhoeders!! Zet er een paar mitrailleurs neer./ Er zijn er vast nog wat te vinden in een museum hier of daar. Al die moderne wapenindustrie dingen werken toch niet. Speeltjes van fantasten en corrupten. Als er echt ets moet gebeuren gebruik dan een kalashnikov.

Hoe moeilijk is het nou om die mensen gewoon te leren dat je Europa niet moet binnenvallen?

2
46 purelogica

@41
Vrijheid van Godsdienst alleen voor christenen en joden? Dan is het dus discriminatie. Het is voor alle religies of voor geen enkele. 'Vreemde Goden'? Ooit was de christen God een, 'vreemde'.

10
47 Hendrianus

@47 Tegenwoordig valt alles bij jullie onder discriminatie of racisme. Het midden-oosten is dus een voorbeeld met de islam zoals het niet moet, waar de islam regeert is pas discriminatie.

0
48 DONKEY R

@48
Je hoorde mij niet beweren dat er een samenleving zonder discriminatie bestaat. Neemt niet weg dat je het moet nastreven. Je voorstel om de grondwet te wijzigenis een voorstel om ongelijkheid te introduceren. Godsdienstvrijheid voor alle religies, uiteraard binnen de grenzen van de wet, is een groot goed. Daar kan menig Islamitisch land inderdaad niet aan tippen. Laten we alsjeblieft niet dezelfde kant opgaan.

Wel dient Islamitisch Nederland scherp in de gaten gehouden te worden wat betreft, 'binnen de wet'. De onderzoekscommissie aangaande het reilen en zeilen van moskeeën is daar een goed voorbeeld van. Het is tenslotte zo dat vele immigrerende moslims geen weet hebben van wat een democratie nu eigenlijk is.

10
49 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

15 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Xnxx Hd MovieBig White Butt PornMia CostelloMisha MaverBlack Bbw SexNaked MatureTaylor RainAmber Hahn NudeTelugu Girls XnxxBig Hero SixCathurbateMia Malkova New Porn VideoBhavana Hot VideosRiley Reid HdSoftcore MobiesHentaigangVirginity First Time PornPorn In FilmHeather Harman PornAlexis Arias NudeScat RedditRedhead GangbangedLegend Of Zelda Tears Of The Kingdom HentaiAnime HentieHot Thighs PornPetit PornBig Balls FutaMelina PornChina PornhdJulia BurchSister And Sister XxxParfect Girl PronCheating Porn CaptionsSun PornoKpopdeekfakeXsafadazInfluencera Gone WilsFull PornolarIndian Cute Girl NakedMen Sucking PussyEbony RealitykingsPorn XxnxUnder Table PornNympomainia PriestessLectures PornographiquesLesbian Lit EroticaDrag Queen PornKi ChudaiPorn Mms IndiaPorn Apk DownloadNude VXxx XzGorced AnalBus Xxx Video ComPantyjobExhentai OrgTahnee Welch NudeDonatella DenHorse FuckingIndian Xxx Video ComSexxxxxxyTickle TitsMiss MissaxHuge Boobies NakedGirl Porn TubeDesi52 SexAdult Movies Free DownloadIndian Hot Kissing SceneMultporn 2KonnichiwayukaTits ImagesStella ChiyokiSouth Sex ImageBachelorette Party Gone WildHanime ComAtk ModeksHqpornalLatina Porn VidoeIndian FootjobWomen Masterbating VideosEahentaiLésbicaspornFotos Amadoras PornHannahowo FuckedList Crawler HoustinHot Travel Mom NudeRihanna Sex VideoBbw PronsMeta Quest PornCharlotte Kemp NudeXxx Video CartooPorn VrAmateur Lesbians PornXxx En 3dDillion Harper LesbianDarcie Dolce PornSphcaptionsMelissa Moore Riley ReidSissy Porn CaptionLena StarPonderosa Sun ClubDeepthroat ComDavina Blake BellWhitepornhubLadyes PornAnime Porn VideisLesbain Bdsm PornOffice XxxBabita Bhabhi Ki ChudaiMia Khalifa Julianna VegaPorn Lil KimValentine SexMastram Sex VideoEmiri Momota PornCreampie Mom SonGirlsxxxGey PornstarFurrysexDaisy Keech Onlyfans LeakMallu X VideosTailor XxxHairy Gay XxxShopping Mall PornFemale Ejaculation XxxSexual Tik TokSpanking SotriesBrazzers Home SexXxxn Sex ComGirl Sex DownloadFarrah Abrahan SextapeBest Anal CompilationAdult GamesPlay Plus Free PornPorntv.comBengali Bf SexGhost Xxx VideoBella BellzpornSky Bri Onlyfans VideosSwingers Club Kansas CityGrupo PornStriptease VideosPakistani Sexse VideoMommy Porn ComicsFor Her Free PornBig Dick StoriesTchaturbateAshley Alban LeakedAnu Agrawal NudePussy TorterLeaked Nsfw