door Wilmama in Gezondheid  ·  37 Reacties

  • 5
  • 1309x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Advies van een overheid is altijd zeer betrouwbaar.

11
1 Reagurius

Jeetje, Is Artemis op missie?

5
2 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

3 Happy face

* Verwijderd door de redactie *

4 Stampertje

Hoe achterlijk wil je het hebben? Dit is 2020.

8
5 samcash

Als je er een beetje over gaat na denken dan is het eigenlijk best wel kwakzalverij om iemand de eigen chemische medicijnen te kunnen verkopen , diegenen moet voorliegen dat kruiden uit de natuur niet helpen.

16
6 techcenter

tijgerbalsem zeker

4
7 Roomboterbabbelaar

Er bestaat geen overbevolking...
De wereld populatie past in 2 States van Amerika!
Stop met het geloven van de farmaceuten , wereld leiders, de UN de VN...
Ze nemen jullie allemaal in de maling!
Het GELD regeert en niets anders!

14
8 Happy face

@8
Ik neem aan dat de meeste mensen dat wel weten ,
op het internet en in de maatschappij zelf.

13
9 techcenter

De $-wereld is als een slang en kronkelt dan ook als een slang.

Allerlei chem/pharmacie heeft door de jaren heen ook miljoenen mensen
het leven gekost.
(Maar dat mag niet zomaar gezegd worden want de Markt gaat boven alles
en heeft haar dienaren en priesters wel zo gehersenspoeld dat alles wat niet
in marktconforme bijbels staat als rubbish en kwakzalverij wordt bestempeld.

13
10 m+m = Z

* Verwijderd door de redactie *

11 artemis

@11 Goed om te zien dat er ook mensen zijn die wakker zijn!

11
12 Happy face

* Verwijderd door de redactie *

13 artemis

6 Minnetjes. Misschien had ik er toch (sarc) bij moeten zetten.

3
14 Reagurius

* Verwijderd door de redactie *

15 artemis

@13
Het is bizar hoe dat allemaal te werk gaat , economische superwinsten boven het welzijn van de mens , alsof we niet meer dan dieren zijn .
10 jaar geleden zei ik al dat ziektens een verdienmodel zijn en kreeg ik veel kritiek , maar wie dat nu nog niet door heeft loopt echt te slapen.

10
16 techcenter

@15 Ze lezen helemaal niets van wat je zeg...
Ze zijn getriggerd en minnen je daarop, geen weerwoord alleen minnen is 'hun' woord.
Ik maak me niet druk maar kan mensen zoals u alleen welkom heten in de 'echte' wereld question.

11
17 Happy face

* Verwijderd door de redactie *

18 artemis

@16
Juist door Cannabis wist ik dat er gemanipuleerd werd in de Farma en de heersende Politiek , dat zette al decennias lang geleden vraagtekens bij me hoe dat kan gebeuren in de Democratie.
Ik denk dat de meeste mensen wel vraagtekens zetten als ze in Cannabis een goed medicijn zien , wat dan tegelijkertijd word verdoemt door de heersende regeringen , of iemand moet te ver aan het slapen zijn.

12
19 techcenter

@19 was voor @18 natuurlijk, foutje.

9
20 techcenter

@20 Les een; Alles wat goed is voor de bevolking zal gedemoniseerd worden en onbetaalbaar worden...
Les twee; volgt...Geld en de belangen.

14
21 Happy face

@21
Wijze lessen die ik al kende , waar van ik enkel mag hopen dat die wijsheden de massa van de mensen kunnen bereiken.
Maar die hoop is wel redelijk goed gegrond als je ziet hoe de mensen wakkerder worden , een logischerwijze voortgang van deze tijd.

13
22 techcenter

@22 Het is triest om te bekennen dat er niemand is die voor de bevolking op komt, we moeten het echt zelf doen!

13
23 Happy face

De farmaceuten voelen zich bedreigd/beconcurreerd door de kruidenmedicijnen, anders zouden ze er niet zo fel op reageren. Onder het mom van "ons eigen bestwil".

We kunnen wel stemmen, eens in de vier jaar, op grond daarvan hebben politici mandaat. Politiek is kennelijk simpel genoeg voor ons dommerikjess. Maar ons eigen lijf, dat kunnen wij niet beoordelen, daar zijn we te stom voor?

13
24 Wendel

@24 Homeopathie is geen kruidengeneeskunde.

2
25 Violier

@1
[Advies van een overheid is altijd zeer betrouwbaar.]
@14
[6 Minnetjes. Misschien had ik er toch (sarc) bij moeten zetten.]

Dan is het voor mij nog niet helder waar jouw sarcasme nou precies op gericht is en waarom.
Laat ik voor alle duidelijkheid het betreffende stukje tekst in bovenstaand bronartikel erbij halen:
(**) Het Indiase ministerie van AYUSH heeft de Indiase bevolking geadviseerd om homeopathische middelen te nemen om zich tegen het corona-virus te beschermen. Het gaat om het middel Arsenicum album 30C en om iedere ochtend twee preventieve druppels sesamolie in elk neusgat. Ook zouden Unani medicijnen moeten helpen (dat zijn middelen die zijn gebaseerd op de ideeën van Hippocrates en Galen). De overheid krijgt veel kritiek op het advies, omdat er vooralsnog geen enkel bewezen remedie voor het Corona-virus is gevonden.
Lees meer in *)The Times of India.

*) https://timesofindia.indiatimes.com/city/mangaluru/rationalists-decry-centres-advisory-on-coronavirus/articleshow/73779802.cms (**)

Het Indiase ministerie van AYUSH krijgt in dit geval dus terechte kritiek en zal echt niet genomineerd worden voor de Nobelprijs Geneeskunde. Dit is volksverlakkerij van de bovenste plank en dat weet men in India zelf dus ook.

Evengoed geen reden om alle overheden over een kam te scheren en deze op de automatische piloot in een kwaad daglicht te stellen op basis van een enkel bericht uit India. Daarnaast is het goed om te beseffen dat het hier niet om een ministerie gaat zoals wij dat kennen:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_of_AYUSH

The Ministry of Ayurveda, Yoga & Naturopathy, Unani, Siddha, Sowa Rigpa and Homoeopathy (abbreviated as AYUSH) is purposed with developing education, research and propagation of indigenous alternative medicine systems in India. The Ministry is headed by a Minister of State (Independent Charge), which is currently held by Shripad Yesso Naik.[1]

The ministry has faced significant criticism for funding systems that lack biological plausibility and is either untested or conclusively proven as ineffective. Quality of research has been poor, and drugs...............

Verschilt toch wel een klein beetje van ons ministerie van VWS, dacht ik zo. [/ironie]

7
26 Wilmama

Goed idee, wellicht pakt dat de overbevolking aldaar aan.

... question

2
27 Bluth

@27
En wat vind je -als iemand met een vorm van autisme- van dit bericht uit bovenstaand bronartikel:
(**) Mondiaal: Antivaxxers houden van Andrew Wakefield

In een stuk over de als documentaire gemaskeerde propagandafilm Vaxxed, gaat journalist Steven Salzberg in op de bron waar deze film (en het vervolg Vaxxed II) op gebaseerd is: *)Andrew Wakefield. Antivaxxers blijven zijn theorie dat vaccinaties autisme veroorzaken, hardnekkig geloven, terwijl die theorie al lang en breed bij het grofvuil is gezet, omdat die niet klopt.
Lees meer bij **)Forbes.

*) https://www.kwakzalverij.nl/nieuws/anti-vaccinatiedokter-ontmaskerd-als-fraudeur/
**) https://www.forbes.com/sites/stevensalzberg/2020/02/17/would-you-trust-your-children-with-this-discredited-former-doctor/#4dd9d310313b

5
28 Wilmama

@28 Ik zie dat als hilarisch, leedvermaak. Geen idee waarom die vraag relevant is aangaande mijn reactie? Kun jij dit uitleggen? Want het lijkt er weer op alsof je een tekstbestandje aan het afwerken bent...

3
29 Bluth

@29
Sorry dat ik naar jouw mening gevraagd heb. Ik zal het in het vervolg nooit meer doen.

6
30 Wilmama

@30 Je kan dus niet uitleggen waarom de vraag relevant is aangaande mijn reactie? Ik zie niet in waarom mijn mening over iets wat off-topic is relevant is. Maar goed, je hebt je agenda weer af kunnen werken?

3
31 Bluth

@31
Hoezo off topic? De tekst in @28 komt rechtstreeks uit bovenstaand bronartikel en het onderwerp staat zelfs vermeld in de intro.

5
32 Wilmama

@32 Het heeft toch geen mallemoer met mijn reactie te maken? En ik snap dan ook niet waarom je naar mijn mening vraag over iets waar ik niks over heb gezegd. Weet je wat? Ik ben het met ze eens, vaccinaties veroorzaken autisme. Dankzij jou ben ik nu om! question

3
33 Bluth

@33
Ik heb het nummer 27 alleen maar gebruikt als een soort belletje om jou attent te maken op mijn vraag. Wat je daar verder allemaal van wenst te maken, mag derhalve geheel op jouw eigen conto geschreven worden. Al die achterdocht was en is nergens voor nodig.

Nogmaals: Sorry dat ik naar jouw mening gevraagd heb. Ik zal het in het vervolg nooit meer doen.

5
34 Wilmama

@34 Buiten het feit dat de vraag niets met mijn reactie te maken had, vroeg je natuurlijk naar de bekende weg. Je weet al lang hoe ik erover denk. Maar vanaf nu hoor ik bij het kamp die weet dat vaccinaties autisme veroorzaken, weet je dat ook weer. question

3
35 Bluth

@35
Op een openbaar forum zijn ook (mee)lezers die niet op de hoogte zijn. Jammer dus dat je nog steeds niet verder komt dan er een aanval op de persoon van te (blijven) maken. Over en sluiten.

5
36 Wilmama

@allen
Persoonlijk vind ik vooral ook dit een dieptreurig berichtje. De mythes over kanker en de behandeling daarvan blijven maar de ronde doen:
(**) Verenigde Staten: Vier op tien Amerikanen geloven dat alternatieve therapie kanker geneest
Uit nieuw onderzoek van de American Society of Clinical Oncology blijkt dat vier op de tien Amerikanen erin geloven dat alternatieve therapie (zuurstoftherapie, diëten, kruiden, vitaminesupplementen) kanker kan genezen. Onder mensen tussen de 18 en 37 jaar geloofde bijna de helft van de ondervraagden daar zelfs in.
Lees meer in Minnpost. (**)

Mijn aanvulling: https://skepp.be/nl/gezondheid/alternatieve-kankertherapieën

Deze tekst is een vertaling van een artikel dat eerder verscheen op de website van de Good Thinking Society. De Good Thinking Society is ten zeerste verontrust door de vele inzamelacties met als doel ernstig zieken alternatieve therapieën te laten ondergaan die niet door de reguliere geneeskunde erkend worden en die niet gestaafd worden met solide bewijzen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van therapieën die we zijn tegengekomen in de beschrijvingen van zulke geldinzamelacties (vooral voor kankerpatiënten). We wegen het bewijsmateriaal en onderzoeken de mogelijke risico’s. Als u of iemand die u kent een kankerpatiënt is die eraan denkt om een alternatieve therapie te ondergaan, of als u iemand bent die schrijft over alternatieve kankertherapieën, dan kan de informatie hieronder van nut zijn.

5
37 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Massive Natiral TitsAva KoxxxSolo MasturbationSexo En La PlayaVaginas OpenAlien PornBabydollll OnlyfansJav789NoodemagazineBig Boobs NuseSexy Big ButtocksXxx CainaXxx Yoga ComHome Growen PornChubateXxx YyHentai Uncensored VostfrRoommate XxxSex SexxShow Me Free Porn VideosIndian Couple Honeymoon PornChoot Aur LandCop GangbangPériscope OmgSex In ClassNepali SexvedioSister Brother PornBigcock ShemalX Rated PornographyPorn DeepfakeXxxx HdThe Doll ForumTeens With Nice TittiesBlack Hub PronMalaika Arora Sexy VideoBrazil Hot SexIndian Shower PornNude Beach PicMistress Femdom4ksexvideosHot Porn Sex HdCartoon PonBest Porn ScenesJapan Subtitled PornFlashing In StorePorn Olivia HoltEfukdAnu Emmanuel SexXnxx MenNangi Ladki PhotoIndian Vabi Sex VideoXxx VkTelugu Hd Sex ComPaige LeaksSavaschultz Onlyfans LeaksSuhaag Raat Sexy VideoPorn Hd OldPorn Video LesbianismBaba SexyChubby Latina NakedNurse Sex Video HdRpornerHot Sexxx VideoXxx MesssageLesbians Pussy SuckBrazzers Bro SisHotgoDeepthroat TedditHdesxUncuttwinksHdhentaiManga BondageXxxveodTelugu Local Sex Videos ComRex Rush XxxBlack MompussyPornographiqueHeroeroMaria KaziNike Pro PornHot Indian SuhagratAnimal Crossing PornJavmomSound PornCortoon Porn MoviesWww Nifty OrgPornos LoveJavuncencoredPetite PornstarsRyhndee JamesFree Hot Fucking VideosMonquie Alexanderقصص سحا قFishnet PornosBroklyn ChaseStormy Daniels BoobsKat Dennings Hot Picsسکس پورنBro And Sister PornEhentai NetSara Blake Cheek OnlyfansJaponeses CogiendoPorn BrustSara Jay PornvideosChaturbate BlowjobsBlake BlossumPron IndBhojpuri Aunty XxxAnimation PornosGangbang GifFull PornolarLong Hd Porn VideosPublic QuickieWife LovesbbcUncensored Hentai EnglishGianna Dior NudeLivrevampedCum Of GirlsBokep BuleAvatar Kiri PornJunglee SexyDevar And Bhabhi Sex VideoPublic Toilet SexPorn Tution TeacherFleshlight HomemadeXxxnx. 2023LibertyslotsThe Porn DuedSiska.videiTubsexerPomhubCherie Deville Angel YoungsBig Tits Natural PicsPrivate SocietyGay Chastity PornPorn TwitchLuve Porn CamsAidra Fox LesbianOlivia Wilde SexKennedy Leigh PornWhatsapp PornosVideo Pornos AmadorDesi Aunty PornChines PorneSexo CoreanaJanhvi Kapoor Hot SexPorn WabBeard Man ImagesTracy Cortez NudeXx Video Hot New