door Havermout in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 1
  • 645x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit is de schuld van links.

15
1 ModReset

Mattheus 24-3

3 Ze gingen op de Olijfberg zitten. Zijn leerlingen kwamen Hem vragen: "Wanneer zal dat gebeuren? En waaraan kunnen we zien wanneer U komt en het einde van de wereld eraan komt?" 4 Jezus antwoordde: "Let goed op dat jullie je door niemand laten bedriegen. 5 Want heel veel mensen zullen beweren dat ze Mij zijn. Ze zullen zeggen: 'Ik ben de Messias.' En heel veel mensen zullen dat geloven. 6 Ook zullen jullie horen over oorlogen en over berichten van oorlogen. Maar laat je daardoor niet bang maken. Die dingen moeten gebeuren. Maar het is nog niet het einde. 7 Want allerlei landen en volken zullen met elkaar oorlog voeren. En er zullen op allerlei plaatsen hongersnoden, gevaarlijke ziekten en aardbevingen zijn. 8 Maar dat is pas het begin van het einde.

9 Dan zullen de mensen jullie gevangen nemen, mishandelen en doden. Iedereen zal jullie haten omdat jullie in Mij geloven. 10 Veel mensen zullen hun geloof verliezen. Ze zullen elkaar verraden en elkaar haten. 11 Er zullen allerlei mensen komen die beweren dat ze mijn profeten zijn. Ze zullen zeggen dat ze namens Mij spreken, terwijl dat helemaal niet zo is. Ze zullen daarmee heel veel mensen bedriegen. 12 En de mensen zullen zich steeds minder van God aantrekken. Daardoor zullen ze ook steeds minder liefde voor elkaar hebben. 13 Maar de mensen die volhouden tot het einde, zullen worden gered. 14 En het goede nieuws van het Koninkrijk moet aan de hele wereld worden verteld. Alle volken moeten weten wat Ik heb gedaan. Pas dan zal het einde komen.

16
2 DONKEY R

@2
de eo ochtendshow?

1
3 t.rap.er.niet.in

@3 De NK ochtendshow? Tijd om uit je slaap te worden gehaald.

14
4 DONKEY R

@2

Nog niet in afzondering getreden om uzelf, als diep gelovige, voor de ogen van uw schepper te gezelen?
U kunt er beter maar snel mee beginnen. De dag des oordeels nadert zo snel, dat u strak wel eens te laat kunt zijn...

5
5 Borealis

@2
Nu al stoned? Get a life

3
6 joostmaghetweten

@5 Keer je tot Jezus Christus.

13
7 DONKEY R

De dominee van NK.

Oprotten met het verkondigen van religie

6
8 krek

@2 Amen


OT als enige hier...

DIt komt binnenkort bij u in de buurt coronavirus -shutdown van de wereld wijde maatschappij

Doel : MAGA

Oorsprong virus : lab.

Patent nr ...

5
9 haywire

@8 De dominee van NK.

Oprotten met het verkondigen van religie

Nope.

9
10 DONKEY R

@7
Mijn persoonlijke voorkeur gaat meer uit naar een vaccin.

4
11 RoosjeB

@10

Ik had niet anders verwacht van een relikneus. Dat is nou precies waarom ik zo'n hekel heb aan religie. Altijd maar andere mensen lastig vallen met het geloven in een sprookjesboek

4
12 krek

Alle wintersporters scheef aankijken! question

1
13 Wild Rover

@2 Heel mooi maar deze wordt al 2000 jaar aangehaald bij welke ramp of oorlog of ziekte. In het bijzonder bij de pest was deze erg populair. Dit gaat meer over de hele periode van genadetijd en de rotzooi van een wereld zonder concrete Godsregering en niet over één specifieke epidemie.

0
14 Arthur2000

@11 Mijn persoonlijke voorkeur gaat meer uit naar een vaccin.

Is die er al dan?

7
15 DONKEY R

welke idioot gelooft er nu dat een zee kan worden gesplitst door het gebruik van een stok. Whoehahahaha

2
16 krek

@12 k had niet anders verwacht van een relikneus. Dat is nou precies waarom ik zo'n hekel heb aan religie. Altijd maar andere mensen lastig vallen met het geloven in een sprookjesboek.

We leven in een vrij land, dus van mij mag je overal een hekel aan hebben. Ik ben het ook niet overal mee eens met wat de overheid, onderwijs of wetenschap ons verkondigd.

4
17 DONKEY R

@15 dat sprookjesboek van jou is er al 2000 jaar. En heeft alleen maar extra ellende in de wereld opgeleverd.

4
18 BlackNinja

@18 Zeker weten, het christendom is altijd goed misbruikt door machthebbers uit het verleden. Daarom zijn de profeten en mensen die de juiste christelijk leer verkondigde ook gedood.

3
19 DONKEY R

@7

"Jezus Christus" Wie is dat. Heeft u daar een post of e-mail adres van? Zal ik eens contact met hem opnemen. Ik wil n.l. wel eens weten, waardoor u godsdienst waanzinnige bent geworden.

3
20 Borealis

@20 "Jezus Christus" Wie is dat. Heeft u daar een post of e-mail adres van? Zal ik eens contact met hem opnemen. Ik wil n.l. wel eens weten, waardoor u godsdienst waanzinnige bent geworden.

Ik heb een bijbel voor u te koop. Daarin staat precies wat je zou kunnen doen om Jezus Christus te vinden.

https://www.bol.com/nl/p/bijbel-nieuwe-bijbelvertaling-standaardeditie/9200000089148030/?bltgh=t8IcIFPkeI6JEK6W9otDiw.1_4.15.ProductImage

6
21 DONKEY R

Wanneer het coronavirus straks op lesbos uitbreekt tussen de vluchtelingen is het gaos echt kompleet

0
22 Joepie

@21

"Te Koop" Het is ook altijd het zelfde. Of het nu om de oude of de nieuwe lichting Schriftgeleerden gaat. De mammon gaat voor het woord. question

2
23 Borealis

@23 Niks in dit leven is gratis. Misschien moet u met uw verjaardag een lijst op stellen met wat u zou willen hebben. Dan krijgt u misschien een bijbel als u te gierig bent om er één te kopen.

3
24 DONKEY R

@22

Verwacht, dat u dan 'Joepie, joepie' gaat roepen.

1
25 Borealis

@22 het gaos? Really? Zelf vluchteling die nog niet zo goed Nederlands spreekt en schrijft?

1
26 A Passenger

@24

Dat sprookjesboek van u, heb ik 50 jaar geleden al gekregen en ongelezen terug gegeven aan de school met den bijbel, toen ik daar de schoolbanken verruilde voor een wat meer verlichte onderwijsinstelling, met wat minder, (Naar de Anton Pieck, Eftelingachtig uitziende.) christelijke prenten aan de muur.

2
27 Borealis

@27 Dat sprookjesboek van u, heb ik 50 jaar geleden al gekregen en ongelezen terug gegeven aan de school met den bijbel, toen ik daar de schoolbanken verruilde voor een wat meer verlichte onderwijsinstelling, met wat minder, (Naar de Anton Pieck, Eftelingachtig uitziende.) christelijke prenten aan de muur.

Daarom ontbreekt het u aan enige bijbelkennis.

Vraag dan niet in @21 hoe u de heer Jezus kunt bereiken als u de bron ''Bijbel'' niet leest.

3
28 DONKEY R

@2
Rot op met je sprookjesboek vertellingen. Christenen hebben in Korea gezorgd voor een coronavirus uitbraak.

5
29 samcash

@29 Rot op met je sprookjesboek vertellingen. Christenen hebben in Korea gezorgd voor een coronavirus uitbraak.

Rot zelf lekker op met je christenfobie en haat.

2
30 DONKEY R

@30

Feit is dat de het Corona virus in Korea zich kennelijk in een kerkgemeenschap voor het eerst en flink heeft verspreid.
Waarom is dat christenfobie en haat als je dat verteld?
.

1
31 hippodepippo

@31 Feit is dat de het Corona virus in Korea zich kennelijk in een kerkgemeenschap voor het eerst en flink heeft verspreid.
Waarom is dat christenfobie en haat als je dat verteld?

Men vergeet dat wij met ze alle mensen zijn van vlees en bloed, we kunnen ook overlijden of ziek worden.

2
32 DONKEY R

@32

Rot zelf lekker op met je christenfobie en haat.?
Hoezo dan?

0
33 hippodepippo

@33 Lees het terug.

1
34 DONKEY R

@28

Tja, en daarom ben ik verschoond gebleven van het godsdienst waanzinnigen virus. Compleet verschoond gebleven van alle religieuze beperkingen en indoctrinatie. De beste keuze ooit, in mijn leven genomen.

Iets anders. Waarom kopieert u mijn complete tekst, zonder aan te geven dat het om een 'quote' gaat? Ik weet zelf wel wat ik geschreven heb en anderen die het niet weten, klikken gewoon op de reeds geplaatste verwijzing.
Dat kinderlijke knip en plakwerk is nergens voor nodig en maakt uw reacties alleen maar onleesbaar.

1
35 Borealis

@35 Vraag dan niet naar de bekende weg hoe u bij Jezus Christus terecht kunt komen.

3
36 DONKEY R

@15
Ze zijn er hard mee bezig ok dat te ontwikkelen. Prima als jij steun hebt aan je geloof, maar ik heb toch meer vertrouwen in de medische wetenschap.

2
37 RoosjeB

@36

Goed zo. Geen zinloos knip en plak werk meer.

Voor het vragen naar de bekende weg. Leek het mij logisch, gezien de zekerheid waarmee u een bijgeloof propageert, dat u een kortere weg had, maar het bewijs van het onbestaanbare, dan een paar duizend jaar oud sprookjesboek.

2
38 Borealis

@30
Het is jouw sprookjesboek dus rot lekker zelf op. Kerkbezoeken zijn op dit moment de gevaarlijkste bijeenkomsten met de kans om het virus op te lopen.
Wat natuurlijk had moeten worden voorkomen is dat mensen het besmettingsgebied zouden verlaten. Maar daarvoor is het nu definitief te laat.
Vraag je daarom eens af wat we zelf kunnen doen om verdere verspreiding tegen te gaan. Voorlopig geen bijeenkomsten in kerken scholen, bioscopen en theaters. Reizen per bus,tram of trein zijn ook af te raden. Carnaval vieren is uit den boze. Restaurants, cafés en bars kun je maar beter vermijden.

3
39 samcash

Chinese toestanden....

1
40 21st Century Guy

@39 Het is jouw sprookjesboek dus rot lekker zelf op. Kerkbezoeken zijn op dit moment de gevaarlijkste bijeenkomsten met de kans om het virus op te lopen.
Wat natuurlijk had moeten worden voorkomen is dat mensen het besmettingsgebied zouden verlaten. Maar daarvoor is het nu definitief te laat.
Vraag je daarom eens af wat we zelf kunnen doen om verdere verspreiding tegen te gaan. Voorlopig geen bijeenkomsten in kerken scholen, bioscopen en theaters. Reizen per bus,tram of trein zijn ook af te raden. Carnaval vieren is uit den boze. Restaurants, cafés en bars kun je maar beter vermijden.

Overal is die corona virus. Maar jou christenhaat zegt al genoeg.

2
41 DONKEY R

@41
Er is alle reden om christenen te haten en te verafschuwen. Het is ongelooflijk wat het christerndom heeft aangericht in de wereld. Religie maakt meer kapot dan je lief is.

2
42 samcash

@42 De profeten en de mensen die de christelijke leer aan de man hebben gebracht zijn altijd vermoord of vervolgd. Machthebbers hebben misbruik gemaakt van het christendom.

Maar is het specifiek het christendom wat je haat, of zijn er nog andere groepen die je haat?

1
43 DONKEY R

Zou het luchtverkeer worden stopgezet?

0
44 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 Hè, hè, dat was nou precies de bedoeling....

5 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

26 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

30 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Mumbai Girl Sex VideoJapan Model NudeBrazzeerMeilleur Vidéo PornographieRec-tubeHentai PfpXxx220Follo A MamaAmateur Nude OicsAnal LiveSsbbws PornBrock BanksMaki-chan To NauSexy HornyNaked Jesse JaneHottest Black Female PornstarsPornos.xPublics AgentFanily PornHenrai MangasJamie Pressly HotWww Xxx Bf VideoXxnx Sax VideoLadies Sex Video ComXxxx Hindi Hd VideoDesi Masala Porn VideosSpankgayXxx Sex Hot Video HdGay Public BlowjobShemale On Shemale SexFat P Ornصور سكس عربيهTspicytrannyXvideos PormoNimrat Khaira PhotosDai Kyochuu RettouChel Cosplay PornReddit SlutsBangbris.comFull Sex Video Hd DownloadPronktube HdCheerleader UpskirtsSommer Ray TitsStepmom ThreesomeCharli O PornKomik Anime HentaiOdia Sexx VideoPokephiliaFrontal NudesXxx BobaTwinky TumblrBhabhi Nude ImagesGrace Van Patten NudeHd Wild PornSpideypool XxxSuck Cumming Cockسکس پلیسیXxx Desi Full HdHornygranniesReal MassagesexBlack Milfs BlowjobsFree Animation PornPorn GrtaisDanica PatricknudeBraces PornhubSane LeoneNude AdricaSofia Ansari VideoLesbian Sex Full MovieListcrawersPornstar NamesTeen FemdomArbixnxxFelice Herrig NudeStepmother XvideosRealslutpartyAna__lingusHusvjjal PornJungle Porn MoviesPunjabi Homemade Sex VideoProns MoviesMoho IchikiPikacu PornVannah SterlingTrisha KissForced Free Porn VideosWet T Shirt NudeJav JapaneseBon PornotNovinhas Sexo CaseirosPorn GraySunyleone Xxx.comHidden Cam PornReddit Gw CouplesAria Lee TwitterPorn AsiatiqueMilfer PornPorn Massage Happy EndingSweetie_foxShoshanna HandlerAbella Danger ShowerKick The CockCute Indian PornDixie Trailer Park PornFatpornstarsShemaletubevideosAnime Porn FreYouppie.netTik Tok PorExterme DeepthroatChudai Chudai Chudai Chudai ChudaiLena Plug And Jason LuvSunny Leone Boobs SexFree Use Family PornPorn Hard Core XxxIndian Fucking WomenLisa Ann And Manuel FerraraBangladesh 3x BfMil FmovsMarie Osmond NudeTails PornhubSexxi VedioNude Pics Of Mia KhalifaTaz AngelSex Full RomanceMateur CuckoldBig Tittes XxxAngie NoirXxxhdvideoNipple StretchingFem Tails PornFilmes Pornograficos Em HdSniffiedNude At The Beach PicturesChristina SapphireHerma XxxSouth Ki Blue FilmWww Kannada Sex VideosPov Hd XxxTamil Aunty Sex WebsiteBob's PornLilith's ThroneVideo PornodeChasma Frame For GirlBcock NetReality SwingersLu Scious.netT33n NudesAdkanimGay Snap Reddit