Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende migranten (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door TunyNL in Politiek  ·  96 Reacties

  • 57
  • 2132x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 dat is het kenmerk van vluchtelingen en asielzoekers die komen niet via normale grensovergangen een land binnen. Als ze een paspoort en visum hadden dan namen ze wel gewoon het vliegtuig naar Duitsland en Nederland.

19
51 mike45

@50
Daarom speelt Merkel/Duitsland met de veiligheid van haar eigen inwoners, maar ook met die van de buurlanden. Onacceptabel.

1
52 Venividivici

Dit betekent dus dat Eritrea per vandaag als veilig gebied moet worden aangemerkt. Ze kunnen meteen allemaal terug. Huizen die vrijkomen naar Nederlanders graag!
Toedeledoki met het zootje!

0
53 Hetvolkspreekt

hoe lang is dit nu al bekend?

0
54 semperpenis

Ik hoop toch echt dat Merkel en de andere EU regeringsleiders zich moeten verantwoorden voor het Internationale gerechtshof, wegens landverraad en burgerverraad.

1
55 Marrie

Arnold Karsten maakte deze reportage: http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-items/69661/hoe_gevaarlijk_is_eritrea_

Conclusie: die hele regio is een een akelige puinbak, maar zo zijn die mensen daar nou eenmaal. En Eritrea is niet bijzonder onveiliger dan Ethiopië, Sudan etc. Er is geen enkele reden om nu juist Eritreeërs hierheen te halen. Overigens geven Ethiopiers zich ook graag uit voor Eritreeër. Om onze centen te kunnen pikken.

Weg met die akeleige nepgastjes. Zwendelaars en profiteurs zijn het.

1
56 schrootflint

@50
Dan mag ik hopen dat er in de EU een Trump opstaat die de zaak zonder polderen aanpakt en dat tuig terug stuurt. Wilders, Le Pen en Orbán zijn wel goed op weg, maar nog altijd veel te licht bevonden.

2
57 Heldere kijk op NL

@57
Mag wat mij betreft ook, dit decadente EU gedrag is levensgevaarlijk voor de gewone burgers.

1
58 Marrie

"Nederland kent het probleem ook
Ook de Nederlandse regering kampt met zogenaamde ‘terugreizigers’ uit Eritrea. In juli dit jaar kwam naar buiten dat een groep ‘gevluchte’ Eritreeërs op vakantie ging naar hun thuisland, tot irritatie van het kabinet. Volgens staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel, VVD) is het ook gebeurd bij mensen uit Irak, Iran en Soedan. Precieze aantallen heeft het kabinet niet."

En Dijkhoff laat na om ze daarna niet meer te laten terugkeren.
Ik denk dat er maar een minister van de PVV na 15 maart op het ministerie van VenJ moet komen.

1
59 beastyboy

Ohw.... Ik dacht even dat ze in naar Lelystad waren afgereisd!
http://www.ad.nl/binnenland/leerlingen-lelystad-cel-in-voor-geweld-tegen-concierge~a346ec64/

0
60 Anonymousje

Eritrea is een bizar land. Komt in de buurt van Noord Korea. We weten niet veel van het land vanwege de geslotenheid. Een vluchteling op vakantie is in dat land veilig. Vluchtelingen zijn in feite een exportproduct van dat land. Ze brengen veel geld in het laatje door de vakanties en het opsturen van geld naar familie. Het dilemma is dus dat ze veilig zijn zolang ze vluchteling zijn, maar zodra ze dat niet meer zijn zijn ze geen asset meer en verleent het systeem geen bescherming.

Eritrea is dus eigenlijk blij dat sommigen het land ontvluchten en verwelkomt vakantiebezoekers van oude ingezetenen. Voor vluchtelingen is het ook een dilemma want ze willen het regime en het systeem niet steunen, maar het is ook fijn je familie weer te zien.

18
61 jp1980

@61

Uw verhaal klinkt mij te simpel in de oren

een vluchteling (met angst voor doding) dient opgevangen te worden
echter een 'héén en wéér' retourtje
doet af aan het zijn van vluchteling!

0
62 Grootmoeder

@62
Het schijnt wel zo te zijn. Verplaats je in de schoenen van het regime. Het land is straatarm. Degenen die het land gevlucht zijn brengen gewoon geld. Het regime daar heeft geen reden om deze mensen op te pakken want dan slacht je de kip met de gouden eieren. Schop je ze Europa uit dan zijn ze niet meer de kip met de gouden eieren en lopen ze in Eritrea automatisch weer gevaar. Dilemma toch?

Maar ik denk dat de meesten hier precies hetzelfde zouden doen als ze in die situatie zaten. Als je de kans krijgt veilig op bezoek te gaan bij familie en vrienden dan doe je dat.

17
63 jp1980

@61 Wat u zegt , zo is het ook ! Voor veel Afrikaanse landen is geld van uit Europa , inkomsten bron No 1 . Daarom is het ook dat veel landen hun onderdanen niet terug willen .

1
64 Antones

@63 Snap hun redenatie ! Maar hoe is het mogelijk dat Europa dit doe staat ? We worden gewoon moraal en financieel gesjanteerd door dit soort landen . Deze landen zoeken precies uit , wat de internationale verdragen zeggen en handelen daar gewoon naar , we zijn gewoon gekke henkie

1
65 Antones

@63
oh vast...maar dan denk ik niet dat ik verwacht ergens asiel te krijgen

0
66 Grootmoeder

En daar werken de Zwitsers dan tot ongeveer hun dood voor. De Europese revolutie komt steeds dichterbij.

0
67 Soare

Zo gaat het toch al jaren dat was toen al met de zg vluchtelingen uit Joegoslavië.

0
68 Framazi

** gebruiker verwijderd **

@66 Of terug gaan niet alleen voor vakantie, maar om vrouw 2 en 3 op te halen!
Maar je moet niet op alle slakken zout leggen denk ik question

69 verwijderd110

Wat is er mis in dat land dat ze überhaupt hier zitten?

0
70 Eastwood

En dit wil ik ook nog kwijt; Zwitserland is zo'n mooi land, je boft maar als je daar geboren bent, ik zou daar ook graag wonen maar dat mag niet zomaar. Helaas, werken tot je 67e, niks 'in Zwitserland wonen' ! En dan lees ik dat die luie Eritreërs daar wél lekker mogen wonen en ze voeren de rest van hun leven niks uit, want daar staan ze om bekend. Lekker rondslenteren en qat kauwen, beetje hangen. En lekker op vakantie ook nog. Is toch logisch dat mensen het zat zijn die voortrekkerij van buitenlandse profiteurs, en die linkse lui die dan zeggen ' de wereld is toch van iedereen ' ..grrrr ! Hebben ook oogkleppen op dat ze zich laten naaien

0
71 Neem me niet kwalijk maar...

Wet veranderen. Asiel verleend en de situatie in het ontvluchtte land verbeterd zich niet? Dan is afreizen naar dat land slechts mogelijk als je permanent vertrekt. Is de situatie in het thuisland binnen x jaar verbeterd dan moet je sowieso terug. Alleen als de vebetering in het thusland langer dan x jaar op zich laat wachten mag je permanent blijven in het asiel land en ook reizen naar het thuisland als de situatie zich na die x jaar alsnog verbeterd.

6
72 Hendrianus

Hier is een suggestie,hou ze dan meteen daar zodra ze eigen veilige bodem bereiken.Houdoe en bedankt maar dit werkt niet !!

0
73 Koos Klep

Asielzoekers moeten worden opgevangen in een land dat qua levensstandaard overeenkomt met het land waar ze vandaan zijn gevlucht (dus meestal in de eigen regio). Alleen dan heb je kans dat er geen economische vluchtelingen tussen zitten én dat ze ooit weer terug naar huis gaan. Als ze eenmaal voet op Europese bodem hebben gezet gaan ze echt nooit meer terug, behalve als ze een flinke som euro's meekrijgen, en zelfs dan is de kans klein dat ze teruggaan, omdat de levensstandaard in Europa vele malen hoger ligt dan in hun eigen land.
Het hele asielstelsel moet drastisch herzien worden, te beginnen met die belachelijke gezinshereniging.

1
74 wiseguy

** gebruiker verwijderd **

Zwitsers balen al snel.
Ik heb niets tegen controles en bij vermeende fraude gewoon de vergunning afnemen, maar dat is in deze zaak slechts 6 x nodig geweest.

@74
wat is er belachelijk aan je gezin om je heen willen hebben?

75 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@63

tuurlijk, maar dat willen velen niet zien.

76 ---deleteduser---

@3 : inderdaad, en blokkeren van geld overmaken naar land van herkomst, kunnen ze niet gechanteerd worden door regering, en verbreken ze banden met hun 'vorige' leven waar ze zo erg voor gevlucht zijn en kunnen ze zich volledig richten op integratie..

0
77 maarten1234

Klote volk

0
78 Zeekomkommer

* Verwijderd door de redactie *

79 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

80 Chat Baker

@75 Zwitsers, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Zweden, Noren, ... het zijn allemaal zeer hulpvaardige, vriendelijke en gastvrije mensen. Als die balen is er iets zeer mis.

We zijn juist te vriendelijk en goed van vertrouwen geweest. Dezelfde houding hebben we tegen de politici, die ook de boel compleet bedonderen. Maar het blijkt dat we genoeg hebben en onze verworvenheden (door hard werken en het vasthouden aan judeo-christelijke en humanitaire waarden) keihard gaan verdedigen en zo nodig terugpakken.

Hele goede zaak dat we als Westerse burger ons zelfrespect weer oppakken.

0
81 case

Al die "vluchtelingen" lachen zich slap zoveel goedgelovige West Europeanen.

0
82 wijs

@81
EXACTLY RIGHT!

Jij hebt 'm door!
Nederland heeft wel cultuur, Europa heeft wel cultuur en dat is het waard om voor te vechten.

De ommekeer is er, nog even geduld.

0
83 Arthur2000

@81 Ik had het niet beter kunnen zeggen.

0
84 Truffelaar

@81

In wezen hoorde ik dhr Trump ook iets in die trend zeggen >
Eerst de (USA) -condities herstellen alvorens de wereldse problemen
bovenaan het huishoudboekje te zetten.

Misschien dient Europa (EU) zich ook in die richting te beraden
in plaats van TE (blind) sociaal willen zijn.

0
85 m+m = Z

Jammer dan, men had een virtuele controle muur moeten bouwen tegen uitbuiting. Maar EU gaat voor pro-humaniteit DUS oneindig doorlaten (want dat is pas echt eerlijk en humaan), even netjes wegkijken naar aarnandingsfeestejes bij elk Westers feest. En wat andere mensen die westerse feesten zien al racistisch en discrimineren.

0
86 DikkeTor

@85 "Misschien" - dat klinkt nogal weifelend!
Die asielwetgeving is niet meer van deze tijd. EU leider Duitsland durft zich echter vanwege oorlogstrauma niet te roeren. De politieke leiders in de EU zijn feminien, zwak en volgen Duitsland als een kip zonder kop.
Daarnaast spelen er op de achtergrond ook nog andere, economische, motieven alsmede het geloof dat multi-culti de ideale samenleving is om zoveel mogelijk immigranten op te willen nemen.

0
87 Conradijntje

Ook na vele jaren hier willen deze Eritrese en Somalische asielzoekers willen ook niet aan het werk..

Eritrese asieljongeren krijgen 24 uur per dag begeleiding, zijn ontevreden, stichten brand
'Als ze hun zin niet krijgen, worden ze opstandig'

http://tpo.nl/2017/01/15/eritrese-asieljongeren-krijgen-24-uur-per-dag-begeleiding-ontevreden-stichten-brand/

0
88 Xmod

Hoe doen ze dat dan een uitkering in net genoeg om rond te komen, hoe komen ze dan aan het geld voor die vakantie?

0
89 Rattocasi

** gebruiker verwijderd **

In Nederland is het eigen schuld dikke bult. Niemand in de politiek wilt toch luisteren naar WIlders. Dat het volk daarvan de dupe is nemen ze maar op de koop toe.

90 verwijderd5929219

@89 Jatten, bedrog, zwart geld, dealen, chantage, inkomen uit bezit in de eigen habitat en internationaal 'zaken' doen. Althans zo is mij verteld door kenners.

0
91 schrootflint

@47 ; Als je het artikel gelezen had dan had je geweten dat ze dus gewoon met hun originele papieren op vakantiegaan naar het land van herkomst. Die papieren die ze zogenaamd kwijt waren.
A) Er moet dus beter gezocht worden in de bezittingen van de asieleisers die beweren geen papieren te hebben (gelijk bij binnenkomst) en gefouilleerd.
B) Op het moment dat ze uitreizen en die originele papieren gebruiken behoren zij onmiddellijk te worden aangehouden wegens fraude in de asielprocedure. Gezien het feit dat identiteitsbewijzen bij de luchthavens worden gescand op o.a. openstaande boetes lijkt het mij een appeltje-eitje om in dat systeem ook in te voeren: "Asielzoeker zonder papieren."
C) Na aanhouding een melding doen naar het IND die per ommegaande het asielverzoek afwijst, alsnog op de vlucht zetten en niet meer toelaten in Europa.

0
92 Mariska3

Dat soort misbruiken van onze wetten gewoon alles ontzeggen en in thuisland dumpen. De Europeanen zelf worden op alles gekort door dit soort parasieten.

0
93 Robbedoes

@76 Nee, dat zien we inderdaad liever niet.

0
94 Gummibal

@63 en @76 : Uiteraard geldt dat. Maar dat betekent niet dat je ze dus geen strobreed in de weg hoeft te leggen om misbruik te maken van het systeem. Of dat je op een gezonde manier met bepaalde "asielzoekers" om moet gaan. De kop in het zand steken en lekker door gaan met opvangen van deze mensen betaald uit de gezamenlijke pot lijkt me niet de beste oplossing.

0
95 Gezond boerenverstand

Lang leven Europa, gekker kunnen we het niet maken op naar de afgrond

0
96 cultuurbarbaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Sexo XxxFutanari On FemaleBlack People SexsReddit DoujinshiXxx Big Black AssesChinese Porn StartsHentais 2021Bai Ling NudePornhindiTiedupandfuckedMelanie Marie Cum4kGangbanger PornRobot Twins HentaiXxxx Video DoctorNora Sexy PhotoTop Porn Star In WorldNola CarolinaBiting Her NipplesLatina Anal PornLeana Loving PornXxx IncestsSuper HetaiEbony CamsodaVintage PormJessi Rae NudeCollege Girl First Time SexMmsbbeXia Painal Tap OutSquirt For MenAnne Hathaway TittiesHistoire XxxVídeos De Pornô De AnimesLinda Cardellini NudeNicole Aniston PornBlack CumswallowBrazzers XxnxOkk PronPriyanka Chopra Nip SlipHannah Marie Porn.Jennfer White PornBlack Xxx Videos HdChristy Canyon LesbianPornhube SiteBriana Agno NudeSexy Video Hd Print TamilPorn TrnyStream East.xyzPolicias PornInterracialpassXxx Com Marathi VideoTits With HairTsuma NetoriMalaika Arora Hot VideoStrip Chat Live VideoMissjoyy OnlyfansJapanese Masagge PornFull Length FreepornElizabeth Mitchell NudeMature Hd XxxPudi XxxXxx Bf English VideoTwitch ThotsOdia XvideoExtra Small Sex VideoSuhagrat Wali SexyDiamond Jackson PornCoco Bliss Onlyfans LeakedPorn Videos Of Angela WhiteAmerican College SexEbony Deep AnalViolette VixenFull-length Pornos MoviesButt Plug VideoMomsucking SonHottest Guys CummingBitch NudeAisha BunnyBiggest Breasts Female Wrestlers WweChu Meng ShuListcrawler MilwaukeeTamil Actors XvideosWild Xxx VideosCoconutkitty NudeSara Luvv NudeTushy PornosuForum EscortHottest Boobs NudeMaria XxxMia KhalifaboobsBrazzers OrgChudai BestReshma And Salman VideosKemono. PartyFemale NudesAll Kinds Of GirlsAmazing World Of Gumball Comic PornBiggest Pussy In The WorldJessica Hull NudeWaonnceHugh Black TitsBaap Beti Ka Sex VideoAfter Party SexхентацIleana Sex ImagesDesi Nurse SexHentaiparodySitusporno IndonesiaPorn Toon ComixOnlyfans Das FamosasBarzilian PornChodne KaWww Xxx VedosSex Picture TeluguOfficer SexBeautiful Teen NudeNew Married Girl SexArt Porn HdPussy And Boobs LickingAmourangelsPoolblowjobPillow GrindingMy Sister NudeAsian.bunnyyChina Xx XxSister Brother Making LoveOnlyfans Leaks RedditBlackporn ComicsCelbrity Deepfake PornHentia SubbedGostosas TwitterChristina Aguilera NudeWwwyoujizzCumshots FacialsAnne Moore PornChaterbate Web CamIndiansexstories2Thailand Porn XxxPassiom HdPorn GothAlyx Star XnxxEmiy Willis PornCory Chase ThreesomeXxxsexpicPorn OlympicsBig Titty LesboHot Moms NideAunt JudyxxxHard Cord Porn MoviesHentai2read.conMegapersonsls