door Havermout in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 4
  • 341x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze willen bloed zien

0
1 wijs

Kabinetje flut karteletje, maakt nergens een einde aan. ohja 130km

1
2 Kees Klapzand

Strafbaar stellen die zaken!

0
3 Zie Hier

@1 En zijn de weg volledig kwijt.....
Kabinet wil einde aan hersteloperaties maagdenvlies en erkenning kindhuwelijken...... Ik draai het ff om.... De regering wil hersteloperaties.. maagdenvlies.. en kindhuwelijken zijn uit den boze......Wat is er in godsnaam aan de hand ??? Sporen ze nog daar in Den Haag???? Het moet klaar zijn met het vernederen hier in ons land van vrouwen... En onze regering hoort de voorttrekkerr te zijn.... Aanpakken al die lui die vrouwen mutileren en ook die kerels die met kinderen trouwen... Klaar einde verhaal.... aanpakken iedereen die hier van het padje afgaat ! Strenge straffen ... uitzetten.... etc..... het wordt tijd voor een strakke , eerlijke sfeer hier in ons land!

0
4 Sempre

@4 De mietjes in den Haag hebben geen ballen

0
5 wijs

Dat had al lang verboden moeten zijn!! Stelletje prutsers!!

0
6 Topperz

De Nederlandse regering is er niet meer voor de Nederlanders. Schaap in wolfskleren, ze lijken te zijn voor de moslims, ook de rechters. Zij hebben ons verkocht aan de hoogste bieder.

1
7 gaulette

@4 Brussel heeft duidelijk andere plannen..

0
8 Xmod

Vooruit, NOG maar een keer: GODVERDOMME, verklaar die islam nou tot criminele organisatie en je bent gelijk van de bijbehorende problemen verlost.............. Zet op deelname aan de islam een zeer zware straf (geen taakstraf maar eentje a la sharia voor mijn part), vernietig de haatpaleizen en verbied dat kolereboek. Als dat niet gebeurd, krijg je alleen nog maar meer ellende welke vroeg of laat uitdraait op burgeroorlog.

0
9 Tiidmasine

Kabinet WIL een einde aan...?

Het had gvd allang al verboden moeten zijn, stelletje simpele daar tis echt van de zotte!

0
10 greenpollo

In welke landen zijn kindhuwelijken toegestaan?
De meeste landen hebben een minimumleeftijd van 16 jaar voor een huwelijk, ook de islamitische landen. Dus is eigenlijk ieder kindhuwelijk ongeldig.

0
11 sockknitter

Maar wel genitale verminking van jongetjes blijven toestaan? Stelletje schijnheiligen.

1
12 Ness

@12
Spreekt voor zich dat, dat ook niet kan lijkt me.
Maar je weet het natuurlijk nooit met die kliek daar.

0
13 greenpollo

@7 Tja.... zo voelt het voor mij ook...Alle moslims hier in Nederland krijgen duidelijk het voordeel van de twijfel.... terwijl dat nu juist de doodsteek gaat worden voor Europa....Las gisteren een stuk uit Belgie.... daar willen de moslims de Sharia...Niet gelovigen zijn verdoemd..etc... ... ben van de oude garde.... maar heb kinderen en kleinkinderen... Hoe ziet hun wereld er straks uit? Ik lees berichten..alle nieuws ... elke dag...... ik probeer mijn woord te doen op bv NK.... maar tja.... ben maar een kleine burger en heb niets in de melk te brokkelen..Heb wel eens ergens gezegd...: ik wou dat ik kon toveren.... dan zag de wereld er heeeel anders uit.... tja... Utopie.... sorry....

0
14 Sempre

@11 Een meisje van zes jaar kan trouwen met een volwassen man en het mag volgens de islam. Het staat in het hoofdstuk Talak van de Koran, aldus de Turkse islamgeleerde Nureddin Yildiz. “Een werkende vrouw is een hoer en is schadelijk voor haar islamitische geloof”, zei hij eerder.

Kindhuwelijken
Yildiz is natuurlijk niet de eerste die zoiets zegt, want hiervoor was al genoeg te zien en te lezen in de nationale en internationale media over kindhuwelijken in islamitische landen. Dus een kind dat nog in groep 4 van de basisschool zit mag uitgehuwelijkt worden aan een man van 25 jaar of ouder. Ik heb het over een kind dat nog buiten wil spelen met haar leeftijdgenoten; een meisje dat nog naar allerlei kinderfilmpjes op de televisie wil kijken. Een kind dat lichamelijk noch geestelijk rijp is om te trouwen met een man van 25 jaar. Lichamelijk gezien is het zelfs ondenkbaar. Zo’n kind kan doodgaan aan seksueel contact. Maar volgens de islam kan en mag het wel. Dat zeg ik niet, dat zeggen islamgeleerden. Ik vraag me af of deze geleerden ook in staat zijn hun eigen minderjarige kinderen uit te huwelijken aan meerderjarigen.

Eerwraak en seksueel misbruik
Het is bekend dat kindhuwelijken in islamitische landen voorkomen en dat kinderen ook heel vaak het slachtoffer worden van eermoord. Afgelopen week is een meisje van dertien jaar in Turkije vermoord vanwege aantasting van de eer van haar schoonfamilie. Een tijd geleden is een minderjarig meisje verkracht door de broer van haar imam en na een paar dagen werd haar verkrachter vrijgelaten. Een ander Turks meisje was verkracht door haar neef. Zij zocht contact met een imam voor zijn advies en wat zei hij? ‘Het is je eigen schuld. Waarom ga je alleen met je neef op een kamer? je weet dat jongens en meisjes net als vuur en benzine zijn. Die mogen niet bij elkaar komen.’
Hoe komt het dat de islam en islamieten zo neerbuigend, vernederend naar vrouwen kijken en ze ook zo behandelen? Wat is de angst, waar zit de bedreiging? Als vrouwen zo’n bedreiging vormen, waarom mogen mannen volgens de islam vier vrouwen hebben? Waarom zien ze vrouwen alleen als een seksobject voor seksplezier en niet meer? Als vrouwen zo gevaarlijk zijn, waarom willen ze dan trouwen met vrouwen en niet onderling met mannen? Hoe kan het zo zijn dat een ‘martelaar’ ongeveer zeventig vrouwen krijgt en niet zeventig mannen met lange baarden? Heeft dat allemaal te maken met het feit dat een vrouw een vagina heeft en een man een penis?

Seksueel misbruik en moord
Peter Edel schreef het volgende op Joop.nl:

Seksueel misbruik van kinderen behoort tot de grootste sociale problemen in Turkije en nam de laatste tien jaar sterk toe. In 2002 kwamen er nog 8146 meldingen bij justitie over binnen, maar in 2012 was dat cijfer opgelopen tot 32.988; een toename van 400 procent. En dit is zeer waarschijnlijk maar het topje van de ijsberg, want vaak wordt van seksuele vergrijpen tegen kinderen geen aangifte gedaan.
Veel aandacht was er vorig jaar voor de moord op de 9-jarige Mert Aydin. Na op 6 april vermist te zijn geraakt’ werd zijn lichaam drie dagen later gevonden op een vuilstortplaats; verkracht’ gemarteld en gewurgd. De dader was een vriend van Merts vader. Hij zei zelf slachtoffer te zijn van verkrachting.
Schokkend was verder de moord op de 6-jarige Gizem Akdeniz. Na op 27 april als vermist te zijn opgegeven’ werd haar dode lichaam twee dagen later gevonden. Ze was geslagen en levend in brand gestoken. De dader was een familielid dat een condoleancebezoek aan de ouders bracht en zelfs deelnam aan de zoektocht naar het kind. Hij zei tot zijn daad te zijn gekomen omdat de ouders van Gizem niet wilden dat hij met haar oudere zuster trouwde.

1
15 Sempre

Het kabinet wil zo veel maar er gebeurt toch niks. .
Maar ik ben nu zover, dat ik vind dat die moslima,s het maar zelf moeten uitvechten met hun ouders, man, vader zoon, broer en neef, en Islamlovers met die idiote ideologie.
Het is hun eigen wil , hun lichaam, hun pijn, en hun idioterie.
Als ze maar van anderen afblijven.

0
16 Marrie

en iedereen die dit ziet zitten is niet waard op onze wereld een plek te hebben ...... sorry..... arme vrouwen/ meisjes die dit overkomt........Wat is de Islam een ongelooflijk KUTgeneuzel......Behalve de moslims hier in Nederland die hun hart en ziel verpand hebben aan Nederland...en die ook iedereen zijn ding gunnen...kan de rest van mij in lucht oplossen..... sorry.... We kunnen de Islam niet meer handelen hier.... en er worden door hun steeds meer restricties etc opgedrongen.... Het is klaar.... Vindt je dat Nederland niet aan je eisen tegemoet komt??? vindt je het een rotland???? dan mag je van mij echt de kuierlatten nemen.... en ons niet meer met al die eisen lastigvallen.... gewoon een land zoeken waar je je happy voelt...... maar laat aub Nederland met rust!!!!!!

0
17 Sempre

Het is een schande dat die dingen nog steeds kunnen plaatsvinden hier in Nederland.

7
18 samcash

@15 De wettelijke huwbare leeftijd in Turkije is 18 jaar. Dus alles wat daaronder is, is onwettig en geldt dus niet.

"De wettelijk toegestane leeftijd om te trouwen is in Turkije achttien jaar, met ouderlijke toestemming zeventien. Alleen in uitzonderlijke gevallen mogen zestienjarigen trouwen – maar alleen met toestemming van de rechter. In de praktijk komen kindhuwelijken echter nog regelmatig voor."

0
19 sockknitter

Iemand vertelde me vandaag dat Nederland vroeger allerlei kantoren had in Turkije om mensen te werven voor de Nederlandse arbeidsmarkt en dat ze met busladingen tegelijk naar Nederland werden gedeporteerd.

0
20 smurf

@17
De enigen die sorry horen te zeggen zijn de moslimmannen en imams en de vrouwen zelf, die dit hun kinderen aandoen.
Laten ze hun eigen toekomst en jeugd maar verminken en verpestten, zolang ze maar van anderen afblijven.

0
21 Marrie

Het is te gek voor woorden dat een vrouw die seks heeft gehad nooit mag trouwen tenzij je het maagdenvlies ff repareert. Gebeurt dat niet dan is ze een hoer een kech. Gelukkig gaan ze dit verbieden. Echter vrouwenbesnijdenis is ook verboden maar gebeurt nog steeds ook in Nederland in het geniep.

Ook is het goed dat bij stellen die op minderjarige leeftijd zijn getrouwd en als volwassene in Nederland komen het huwelijk niet meer accepteert word.

0
22 Goesenaar

** gebruiker verwijderd **

Ik dacht altijd, want dat had ik geleerd dat meisjes die geen maagd meer zijn in de huwelijksnacht door hun moeder een zakje duivenbloed laten inbrengen.

Duivenbloed, zakje ... question

23 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

12 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

22 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

23 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
HentauForums.social Media GirlPorn IncestsPorn SimulatorJennifer Lawrence TitsMist Watched Porn VideoTiffany BanisterSissyanalBig Hero Six MomReddit Watch PlotContoeroticosHolly Jane PornBf Kannada BfIsabella RhoadesProstate Porn MassageX Videos Hot HdMallu B GradeAndhra Recording DanceBhoomika XxxSexnnxIndian Traditional PornHitomi Tanaka SpankbangHot Sex Of Indian CoupleRebal LynnNaked Hot ChicksIndie NudesVideos-pornosHenta AnimeHeather BrookeTaxi 69 XxxDesi Gold Xxx ComPoppyandzachLesbin Rape PornMy Nacked WifeJapanese Jav SexSexxxhotBig RitsDadcrshContinental Breakfast MachineSeeds Of ChaosKasidie.comFree BrazzeeTheyloveherstoriJaty Perry NakedDesi Gold Sex VideoWww Xxx OrgKley Cuoco NudePorn MovoeDoujin ThReddit AsianhottiesLesbians Porn BdsmXxxxxnHd Blue Film Hd Blue FilmBoob Play GifHindi Gay SexNew Sensation ComChaturbabe__Japani Xxx VideoVillage Aunty Bathing VideoHqporneFamosas Do Tik Tok NuasCurvy SharonWww Xnx Tv ComXxxx Hd Hindi VideoXxx Romance TeluguMypervyfamily PornPorn GgwOdia Xxx ComDogfart.comHaley Kalil NakedAnime MasturbationShemale Porn StarDesi Village Girl PornXxx Tamil Porn VideosCherekee PornFree Porn FamliySinfuldeeds OnlyfansKellyanne Conway NudeBlowjobcreampiePorn Pictures HotSaabsilvi OnlyfansMallu MariyaBokep ArabianAheagoErotica TabooHindi Dirty Talk PornNaughty America IndianIchhapore SuratSister Shows BoobsPorntapIndian Xxx VidoeDanny D CumsRikki Six PornSunny Leone XxxxxxHentai R34Pron Video BdNaked Nicki MinageAnimation Porn CompilationTeen Age Girl FuckIndian Sleeping Sister PornNude Aunty DesiSexy SideLesbian XxxpornInsertions HugeIndigo White NudeBelle Dalphine XxxNudes On ImgurPpcocaine NudesFranchesca JamesCummed In PantiesFree Porn Mature PornBareback PuntingHdporn MilfsGay Puerto Rican PornMandygonewildGujarati XvideoMoms Teaching TeensLesbians Masterbating1000facialsTamilnadu Sex PhotoIndian Desi SecMiya Khlifa SexyBrazil Girl XxxLexiwildeTransgender Pov PornXbunerسیکس عربیReshmahotsexVitnames PornSunnyleonie XxxX VideoscomMiakalifa XnxBrilliantlydivineSunny PronIndian Cum PornHot Japanese PornAdult New Web SeriesFamily Strokes Full Length VideosNude India WomenLorena NerdygirlSquirt HookupsHailey Rose BrazzersPerky Tits GifMinx OnlyfansErorimanTiktoc PornWitch TrainnerCeoeb PornCricket XnxxJav Pmv