Grootste Russische gaysite op zwart gezet (telegraaf.nl)


MOSKOU - De belangrijkste website voor lesbische vrouwen, homo's, biseksuelen en transgenders in Rusland is zonder waarschuwing vooraf geblokkeerd. Een rechtbank in de Siberische stad Parabel blijkt de opdracht daartoe te hebben gegeven.BlueSystem.ru werd dagelijks door ruim 100.000 mensen bezocht. Het team achter de site tast volledig in het duister over de vraag wie achter de blokkade zit. Op de sociale media schrijven de makers dat het Kremlin bang is voor homo's. ,,Misschien is de blokkade onderdeel van het repressieve systeem in Rusland.”Rusland staat volgens The MoscowTimes niet bepaald bekend als een homovriendelijk land. De European Region of the International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association zet Rusland van 49 Europese landen op de 48e plaats waar het gaat om de promotie van de rechten van deze groep. ...

door Ignatia in Buitenland  ·  392 Reacties

  • 0
  • 1178x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@349 "Tussen ons gezegd en gezwegen: wat is jouw idee over deze 'vervanging' van nu.jij?

Ben persoonlijk nogal gechoqueerd wat mensen als nieuwsbronnen zien. :s "

Weet wat je bedoelt: was net nog op een draadje over de (PVV-)peilingen (en als "nieuwsbron'' DDS...

Speaking of Nujij: heb jou daar de laatste maanden/jaar niet meer gezien. Ik reageerde er steeds minder, want je werd doodgegooid met artikelen over de islam... Vooral de islam-bash draadjes voerden op een gegeven moment de boventoon merkte ik...

Maar hier merk ik het ook (en dan zo mogelijk nog een stuk erger, en de reacties van bepaalde lui zijn daarin zo mogelijk nog agressiever, dwingender, schreeuweriger, you name it...

Laatst op een PVV-draadje (over de rechtszaak tegen Wilders die as vrijdag begint) Wat ik daar allemaal voor reacties (scheldpartijen, op de man spelen, seksistische opmerkingen (omdat men het inhoudelijk niet kon handelen, werd HenkG gelijk al als "vijand van de Nederlander" beschuldigd, en later werd de homoseksualiteit van eeG en mij erbij gesleept, er werden behoorlijk seksistische opmerkingen gemaakt (t.o. anderen en mijzelf)

Vond Nujij ook niet alles qua moderatie (te overdreven en selectief n.m.m.) maar hier mag het t.a.v. bovenstaande juist wel wat meer... Merk nl. dat heel veel discussies hier worden vergiftigd door een aantal lieden...En dat lijkt me niet echt goede voor deze site. Tenzij ze hier een GS 2.0 van willen maken. Prima als dat zo zou zijn, maar daar zit ik niet op te wachten...

0
351 bartje_71

@351 "de homoseksualiteit van HenkG en mij..." moest daar staan, excuus question

0
352 bartje_71

Zit net, voor het sluiten van de markt en m'n ogen, je bericht te lezen.

0
353 Dzzz

Was bij nu.jij op een gegeven moment tegen een ban aangelopen. En uit principe weigerde ik contact op te nemen met de redactie, want ik vond het volslagen kul. Dus moest toen afkicken. Haha.
Wel altijd als lezer aanwezig geweest, maar dus zonder reacties.

Snap wat je bedoelt. Enerzijds bevalt het moderatiebeleid me wel, want dat was op nu.jij in mijn optiek rampzalig. Maar dan ben je inderdaad wel afhankelijk van het niveau van de reageerders. Mag graag een scherpe discussie voeren. En als er soms wat lulligs gezegd wordt, ach, het zij zo. Op een ander draadje werd ik dom genoemd omdat ik een vraag stelde. Nou ja, dan ben ik dom. Wat je wilt.
Maar het gaat inderdaad soms wel heel ver. Sommige mensen reageren al heel snel op de man als het gesprek ingewikkeld wordt. Ik begrijp dat niet zo goed. Als je wilt discussiëren snap je toch de consequenties...

0
354 Dzzz

@354 "Was bij nu.jij op een gegeven moment tegen een ban aangelopen. En uit principe weigerde ik contact op te nemen met de redactie, want ik vond het volslagen kul. Dus moest toen afkicken. Haha."

Ik heb zo'n 3 keer een ban gehad in mijn 4,5 jaar als Nujij'er: de eerste keer was eind juli 2012, tijdens een discussie over (homo)seksuele voorlichting op scholen. Vanwege te fel/onbeheersd reageren... De 2de in een PVV-discussie: klaagde in de discussie zelf over een verwijderde reactie van mij. Dat was een overtreding van de huisregels blijkbaar...
De laatste ban was omdat ik in een discussie over bijstandsgerechtigden op de man speelde (naar Liberaal123 weet ik nog)

Mijn tactiek was meestal gewoon meewerken, dan was je het snelst weer terug op het forum, al was dat vooral bij die tweede ban erg moeilijk (ging toch een paar keer in discussie met de redactie, kan me ook nog goed herinneren dat dat mijn langstdurende ban was...question )

1
355 bartje_71

@355 Grinnik, herkenbaar. Ik maakte ook wel eens uitglijders. Zeker wat later in nacht. Heb 2 keer met een ban gezeten, waarvan de 2e dus definitief.

Ach, ik bedoelde het nooit slecht, kwam hooguit ernstig slecht m'n strot uit. question

Maar voor nu ga ik slapen. Kijk nog effe de laatste 10 minuten van de serie, die me eigenlijk niet echt kan boeien, af en dan kijken of m'n bed vindt dat ik kan slapen. Nu echt slapen... zit ik nu ook al weer een tijdje te verkondigen. Haha.

0
356 Dzzz

Andere cultuur en andere wetten mensen. Een tijd geleden was kussen door hetero stellen in het openbaar ook verboden. Niks discriminatie specifiek homo's dus. Gewoon dezelfde regels als voor hetero's. Er zijn nou eenmaal grenzen aan "goede zeden" al willen bepaalde verloederde groepen deze maar al te graag oprekken.

4
357 logikus

@357
De wetten waar we het over hebben gaan niet over zoenen. Dat beide kampen mogen zoenen ontkracht de bewering niet dat er rond homoseksualteit forse beperkingen zijn die rond heteroseksualiteit niet gelden. In simpel Nederlands: u lult er omheen.

3
358 HenkG

U bent bekend met Russische wetgeving? U leest in elk geval niet goed. Er staat nergens "dat beide kampen mogen zoenen". Lekker gaan slapen?

2
359 logikus

@359
"Een tijd geleden was kussen door hetero stellen in het openbaar ook verboden. Niks discriminatie specifiek homo's dus."

alsof dit er ook maar iets mee te maken heeft. Slapen lijkt me een prima idee.

2
360 HenkG

@301

Hoe kun je een geaardheid 'promoten'?

3
361 Pegasus

@361
Ik heb wel eens op de markt gestaan met een megafoon

"Word heden homo! Word heden gay, word heden lesbisch, wie doet er mee?"

Maar er reageerde geen kip question

3
362 HenkG

@362

Ik zie het wel weer gebeuren vanuit heteroseksualiteit naar LHBT toe.

2
363 Pegasus

@362 Ah, was jij dat.
Een maat van me is bekeerd. question

0
364 Dzzz

@Pegasus #361 "...Hoe kun je een geaardheid 'promoten'?..."

Je kunt latente gevoelens opwekken en cultiveren door het tonen en verspreiden van geselecteerde beelden, stimuli, teksten enz. enz.

4
365 CoolMemories

@365 "latente gevoelens "

Oftewel dan was diegene dus al homoseksueel of biseksueel.

Je wilt toch niet dat die mensen hun gevoelens gaan onderdrukken? Maar jij bent zeker van de overtuiging dat er iets 'verkeerd' zou zijn aan homoseksualiteit en wil juist wel dat ze hun gevoelens onderdrukken.

Je ziet dat echter helemaal fout, dat er iets verkeerd aan zou zijn, immers het gaat om volwassen mensen die een consensuele liefdesrelatie hebben. Dat jij het misschien niet fijn vind om te zien is gewoon jammer voor jou. Andersom zullen ze het idee dat jij het bed deelt met iemand van het andere geslacht afstotelijk vinden.

2
366 just_a_thought

@bartje_71 #355 "....Ik heb zo'n 3 keer een ban gehad in mijn 4,5 jaar als Nujij'er..."

Ik werd zo'n 2 jaar geleden definitief verbannen van NuJij omdat ik, vanwege de uitverkoop v Nederland aan Brussel en buitenlands kapitaal, onze politici 'landverraders' noemde.
Het sloeg volgens de redactie 'helemaal nergens op' en iemand die zoiets durfde te beweren zou onherroepelijk een ban krijgen.
Ondanks het begrip 'landverraad' steeds meer gangbaar werd op het forum heeft de redactie nooit meer geantwoord op mijn verzoeken tot opheffing....

Inmiddels is Nederland politiek-economisch zo ver ontmanteld dat nationale regering en parlement inmiddels overbodig zijn geworden....zelfs lokale PvdA-politici herkennen hun door Brussel gestuurde partij niet meer en lopen weg....

1
367 CoolMemories

Ontopic blijven graag.

1
368 admin

@just_a_thought #366 "...Oftewel dan was diegene dus al homoseksueel of biseksueel...."

Nee, zolang een bepaald gevoel nog latent is en onderdrukt of overwonnen wordt, of de 'drempelwaarde' niet haalt is het niet manifest en existeert het niet....zo werken alle systemen.
Andersom zal een dienstplichtige hetero die niet in het leger wil en de tekens van homofilie slechts simuleert... daadwerkelijk niet door de keuring komen.

4
369 CoolMemories

@HenkG #362 "...."Word heden homo! Word heden gay, word heden lesbisch, wie doet er mee?" Maar er reageerde geen kip..."

Vind je dat gek..?!
Dan kun je nog beter roepen: "...."Word heden vooral géén homo! Word heden vooral géén gay, word heden vooral niet lesbisch, wie doet er niet mee?"

4
370 CoolMemories

@369 "existeert het niet"

Grote onzin. Als ik stiekem van taartjes houd maar ik kies ervoor om ze niet te eten houd ik nog steeds van taartjes. Heb ik genoeg ervaring mee om te weten question

Waarom spreek je trouwens van 'overwonnen'. Weer die vieze insinuatie dat er iets mis zou zijn met homoseksueel zijn. Bah, wat smerig van je.

"Andersom zal een dienstplichtige hetero die niet in het leger wil en de tekens van homofilie slechts simuleert... daadwerkelijk niet door de keuring komen."
Nou zeg je dat je dus inderdaad niet kunt doen alsof je heterooseksueel bent als je in werkelijkheid homoseksueel bent, en bevestig je mijn gelijk. Wat het met dienstplicht te maken heeft begrijp ik verder niet maar goed.

0
371 just_a_thought

@370 Coolmemories, kun je me nou eens gewoon uitleggen wat je verkeerd vind aan homoseksualiteit? Als je eerlijk bent is het toch gewoon dat *jij* het een eng idee vindt, toch? Want daadwerkelijke argumenten zijn er niet...daar ben je tot nu dan ook niet mee op de proppen gekomen.

Hoe is het gekomen dat je zo onverdraagzaam bent?

0
372 just_a_thought

Sinds wanneer is het sluiten van een sex-site....wereldnieuws....?!

2
373 CoolMemories

@373 Sinds het gedaan wordt om homoseksuele mensen te discrimineren. Duh...dat snapte je toch allang?

0
374 just_a_thought

@bartje_71 #274 "...Tsja, Rusland onder Poetin en democratie, die combi is idd niet zo "eenvoudig".(te rijmen..)..."

Poetin is erg populair onder meerderheid Russische bevolking en jeugd. Hoeveel procent van de stemmen moet je dan halen om premier te kunnen worden...!?

Weet wel dat wij onze premier helemaal niet direct kiezen en opeens met een Balkenende opgescheept zitten....en de president van Europa...hoe heet ie eigenlijk...die wordt helemaal niet door het volk gekozen.....maar gaat wel Poetin de les lezen over 'democratie'....!??!? HAHAHA

En ja, Poetin is dus rechtstreeks gekozen door een meerderheid van het Russische volk, hij kent dus de sentimenten van het volk en zal er rekening mee moeten houden...of hij nou wil of niet! Had hij bijv. de Krim niet geannexeerd als reactie op de vijandige coup in Kiev, dan had hij als president niet het Russische volk gerepresenteerd....hetzelfde geldt voor de wetten omtrent propaganda voor niet-traditionele sex aan minderjarigen....

2
375 CoolMemories

@375 democratize gaat dan ook niet enkel om populariteit of om de meerderheid. Immersed anders zou de meerderheid in een democratie altijd de minderheid kunnen onderdrukken. Zomaar een voorbeeld: heteroseksuelen zouden dan ongehinderd homoseksuelen kunnen discrimineren. Zoals in Rusland bijvoorbeeld. Daaruit zien we dat Rusland niet erg democrstisch is; er is sprake van onderdrukking van minderheden.

0
376 just_a_thought

@376 Is dat fout dan? question

2
377 Dzzz

@just_a_thought #372 "...Coolmemories, kun je me nou eens gewoon uitleggen wat je verkeerd vind aan homoseksualiteit?"

Ik heb niks tegen al die sexualiteiten. Ik was zelfs gefascineerd en dol op een notoire homofiele pedo....totdat hij op het punt stond premier van Nederland te worden en door een reptiel door zijn hoofd werd geschoten...!!

2
378 CoolMemories

@just_a_thought #376 "....democratie gaat dan ook niet enkel om populariteit of om de meerderheid. Immers anders zou de meerderheid in een democratie altijd de minderheid kunnen onderdrukken......dat Rusland niet erg democratisch is; er is sprake van onderdrukking van minderheden.

Syrië onder de gematigde Assad was binnen de Arabische wereld een redelijk ontwikkelde multi-culturele maatschappij met een redelijk Westers representatief meer-partijen politiek systeem.

Toch doen westerse politici er alles aan deze multiculturele te vernietigen en te vervangen door intolerante meerderheids (Islamitische Soennieten) 'democratie' waarbinnen (sexuele en religieuze) minderheden hun leven niet meer zeker zijn...

Ik geloof dus niets van die 'Westerse tolerantie' en 'vredelievendheid'...en steun Poetin

2
379 CoolMemories

@just_a-thought #376 "...Daaruit zien we dat Rusland niet erg democratisch is; er is sprake van onderdrukking van minderheden."

Waar zou jij liever een maandje op vakantie zijn; in de door Rusland geannexeerde gebieden als de Krim.... of in de door het Westen ...eh....bevrijde gebieden als; Irak, Libië, (Syrië)....

1
380 CoolMemories

@373 Sinds wanneer is het sluiten van een sex-site....wereldnieuws....?!

Het is geen wereldnieuws. Je maakt het zelf wel belangrijk door er op te reageren.
Maar als een site op discriminerende wijze wordt aangepakt is dat in het vrije westen nieuws.

0
381 HenkG

@380
Aha, de drogreden van de valse keuze. Geef een veel te gering aantal keuze-opties en men zal u gelijk geven.

Waarom zet je Nederland Belgie, zweden noorwegen denemarken en duitsland er niet bij?

0
382 HenkG

@380

Ik zou graag eens het graf van Lenin willen bezoeken, helaas heeft het consulaat mij vanwege de anti-LHBT wet mij sterk afgeraden het land te bezoeken.
Dan ben je toch een stuk vrijer in het westen.

0
383 Pegasus

@380 Ja er zijn heel veel landen waar het mis mee gaat , maar hoe meer landen het goed gaat en hoe meer mensen minderheden niet onderdrukt worden hoe beter het is in mijn ogen ...

0
384 MarcusCole

@383 De Metro in Moskou schijnt ook een aanrader te zijn die barst nog vol de glorie van de hoogtijdagen van de Sovjet Unie.

0
385 MarcusCole

@385

Yay, nog iets wat ik niet kan zien omdat Rusland kut bezig is question

1
386 Pegasus

@380 in green van die landen, natuurlijk, omdat ze been van Allen de westerse vrijheden hebben. Als het ooit mag lukken dat de landen in het MO de vrijheden en veiligheid krijgt die wij her gelukkig genieten, zou ik er vraag een keer heengaan. Er is prachtige natuurlijk en mooie gebouwen. Rusland weet ik niet. Ik denk dat zolang Putin en dergelijke aan de macht zijn het er nooit echt veilig en vrij wordt.

0
387 just_a_thought

@Pegasus #383 "...Ik zou graag eens het graf van Lenin willen bezoeken.."

Waarom een graf in Moskou? -in Brussel lopen gewoon nog vele levende Lenins rond! Lenin is nooit weggeweest in het Westen, zijn afkeer van democratie en haat tegen burgers. Hij kreeg tijdens de 1e Wereldoorlog vrijgeleide en miljoenen van Westerse landen mee om in Oost-Europa de communistische revolutie te ontketenen en te financieren...

http://www.reformation.org/wall-st-bolshevik-ch3.html

3
388 CoolMemories

@Pegasus #383 "...Ik zou graag eens het graf van Lenin willen bezoeken, helaas heeft het consulaat mij vanwege de anti-LHBT wet mij sterk afgeraden het land te bezoeken....."

Hahaha! De gemiddelde rus weet helemaal niet wat LHBT betekent, laat staan een wet hieromtrent! Ik moest zelf ook eerst de betekenis opzoeken.

Een soort vrouwelijke hysterie om hiervoor Rusland te mijden en het Kremlin te vrezen...!

2
389 CoolMemories

@389

Ah, je denkt het beter te weten dan het Russisch consulaat.

0
390 Pegasus

@Pegasus #268 "...is een persoon als CoolMemories een schoolvoorbeeld van wat er gebeurt wanneer je een homofoob alleen zijn gang laat gaan met haar perverse fantasietjes...."

Pardon? Ik ben geen homofoob en mijn perverse fantasietjes lukken nooit in mijn dromen....
Bovendien vind ik al die 'sexualiteiten' geen enkel bezwaar maar globaal en politiek gezien wel ridicuul.

3
391 CoolMemories

@391 "Ik ben geen homofoob"

Serieus bedoeld: uit je reacties kan ik opmaken dat je dat wel degelijk bent. Zie je dat zelf dan niet?

0
392 just_a_thought

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@10 In dit artikel staat dat ze wel Joods is en het is niet de eerste de beste die dat zegt maar haar huidige echtgenoot.https://www.margriet....

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Ik ben het er niet mee eens dat Belarus en Rusland geweerd worden, dit evenement moet niet gepolitiseerd worden daarom zou Israël ook mee moete...

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Feldwebell
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@96 *Het ultra moderne NAVO materieel heeft gefaald.*Geheel in stijl en gespeend met Russische logica glorieus overwonnen door twaalfduize...

9 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Immanuel
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@96 "De NAVO tanks worden, as we speak, terug getrokken."Klopt; weer een bewijs dus dat de NAVO troepen niet in Oekraïne zitten, want als...

10 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@96 Er is geen enkele Navo tank in Oekraïne. Nooit geweest ook.Net zoals dat ultra moderne materiaal.Komt misschien nog wel maar dat is...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@92 Nee hoor.Ik kwam niet verder als MTS. Had de capaciteiten niet voor de avond HTS....

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Immanuel
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@5 Als het aan Wilders en co ligt vast wel, ja.Hij is immers niet voor niets ere gast op het pro-Poetin anti LHBTI congres....

16 minuten geleden geplaatst door Immanuel

wildersfan
Im neuen EU-Strategiepapier spielt das Klima plötzlich keine Rolle mehr 

@2 We zijn weer voorgelogen. ...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Yoga Sex ClipsGloryhole CumblastWhichavGay Men In Straight PornSun Sex VideoElla Knox HdBeti Ka SexSukanya Actress HotAsain CreampieP O R N AdsPorn Hd MomBratty Sister PornTiktok 18 Videosسکس سلنا گومزLesbian Porn RoleplayPorn Desi Moviesسكيس أمريكيLifesslectorAna De Armas NsfwSovereign SyerNudist OrgyGamesofdesiredAlex Gray PornhubGigi SpicePenthousepetsTwo Girls XnxxKagney Linn CarteeBenguguChatropolis UndergroundTiny TexiepornMegumi ShinoSexy Aunty XnxxXxx Hot Girl MovieFunny Sex GifNeiimaIndian Xxx Village VideoAoi IchigoAmwf JavXbubkerComics Porn FrenchJack Plus Jill SwapShanna McculoghSex For Money Porn VideosBrazzers Porn Full HdTrannyvideosxxPornos De ColombiaNew Gay PornHide XnxxSexy Lizzy CaplanYoshinoyaFsiblog4Hindi College SexNude Mom In Front Of SonPalyboy Tv SwingBoob NakedVer Pornografia VideosCheerleaer PornPublicagent Full VidPorn BlazzerSunny Leone Hot BikiniBelle DelphineonlyfansMia Khalifa New Hd VideoFemale StripperGroup Sex PornXxx Desi Sex Video DownloadGirls Showing Their BodyFuta PovReallifevoyeurNew Ts PornJalisa ElitePorn TsEvooliDudhsagar DairyTurquish PornFandy Onlyfans LeakJava Sex VideoSeductive NudeSuhagraat MmsX Art Porn VideosHot Sexy And Romantic VideoFree Porn ShemaleXxxasiaticoSexoao VivoRaj XxxxTamil Aunty Hot XnxxSophiascamanderFrancety OnlyfansWww Coqnu ComSex On Bed VideosReona KirishimaPron MangaBoabronha ComInterracial FucSkipthegames AlbuquerqueKerala Xxx VideosSex BlogErotic AuntyPorn Stars Of The 2000sBlog WaybigErotic LesbiansexHentia English DubPornocomics AnimeHotwife CationsIshrnWwwxxxcpmXxxhot ComIfunny PornQuadrinhos AdultoPprn BlackedVedeo XB Grade Full MovieNude Flat ChestWife With BbcPusi VideoWeight Gian PornTentical HentiDescargarporno GratisPron PiMom Son SexstoriesBigbuttbrooklynnIrana Shayk NudeSexy Boobs Sucking VideosShoujo RamunwWild Things Movie Sex SceneDevar Bhabhi Hd PornPorn De MéxicoYinny LeónBlack Teen Lesbian PornShaebaseVeiny TitsSexx In TamilBhabhi Aur Devar SexIndian Blue Porn成人漫畫Gwengwiz CreampieBdsm PornosDick Too BigIndian Porn Star XxxHuge LabiasLena The Plug EromeTaylor Rain AnalJapanese Sex Hd VideoAthletic TitsViolet PornConsome2021Bubble Butt SexNude BfAunty Romance TeluguMallu Big Boobs SexBlackhomemadesex