door iedereen heeft recht op mijn mening in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 3
  • 483x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat ze dat ook maar meteen verplichten voor ouders die een kind hebben gekregen!!

1
1 Topperz

Eigenlijk zouden ze eerst die cursus moeten doen en een diploma halen voordat ze een dier kunnen aanschaffen... en voor het nemen van kinderen zou dat in veel gevallen ook beter zijn!!

0
2 Topperz

@1 U bedoelt meteen 2 vliegen in 1 klap?..

1
3 iedereen heeft recht op mijn mening

Dat ze dan ook maar die bijtgrage honden zoals bijvoorbeeld de pitbulls verbieden.

3
4 Interessant

@1 Met name bestuur en leden van de dierenpartij! question

4
5 Verwonderd

** gebruiker verwijderd **

Een opvoedcursus volgen heeft totaal geen nut.
Ik ken er genoeg die naar zo'n opvoedcursus zijn geweest maar na het behalen van de cursus geen donder over de hond(en) te zeggen hebben.
Mijn gezin heeft al tientallen jaren honden, van Van Gansewinkels, asielhonden en rashonden, van cairnterriers tot new foundlanders, en iedereen roept erover dat ze zo luisteren, altijd.
Flauwe kul.

6 verwijderd9139144

De meeste met zo,n vechthond kan je beter naar een psychiater sturen en de hond een spuitje geven want die zijn meestal toch niet meer geschikt om in een gezin opgenomen te worden.

5
7 iedereen heeft recht op mijn mening

De basis zou moeten zijn; dieren horen niet in een huis te wonen. Deze horen in de natuur thuis en als ze bij iemand willen wonen dan horen ze naast de voordeur te liggen.

8
8 Verwonderd

@7 Vechthonden bestaan niet, mensen voeden vechthonden op.

Ook zijn vechthonden nog gewoon te redden, het enige wat daarvoor nodig is is aandacht, kennis, en tijd. Ik maak het elke week weer mee.

5
9 Bluth

@9 Het ergste vind ik wanneer zo,n vechthond weer een kind heeft verminkt voor haar hele leven,..

Als het bij mijn kind zou gebeuren dan sneed ik die hond in 52 stukken en trapte ik hem in de reet van de eigenaar.

5
10 iedereen heeft recht op mijn mening

Dus omdat de tokkies het verpesten moet iedereen naar de cursus.

Dat heet het probleem niet durven benoemen.

3
11 Alexis

Echte dierenvrienden hier

2
12 BlackNinja

@10 Waarom doe je dat niet met de eigenaar, die juist de dader zal zijn van dat hypothetische geval? De hond kan er namelijk niks aan doen.

Als een kind slecht is opgevoed, pak jij dan het kind aan, of de ouders? Precies.

3
13 Bluth

Dat zal nog niet meevallen voor een tokkie met een pitbull: opvoedcursus volgen !

0
14 Toronto Blue Jays

@11 Ik ben er een groot voorstander van, want ook bij de gemiddelde hondeneigenaar gaat het vaker dan niet mis. En dan bedoel ik niet grote problemen zoals het aanvallen van mensen, maar niet voldoende uitlaten, te lang alleen thuislaten, geen idee hoe je een hond op moet voeden, geen idee van de specifieke eigenschappen van een ras, enzovoorts.

1
15 Bluth

@2
Precies. Eerst een korte cursus met examen over het (huis)dier wat men wenst aan te schaffen, zodat er basiskennis is over de gezondheid, geestelijk EN lichamelijk, de behoeftes, de zorg ed.

Na aan het aanschaffen van een hond, zeker een cursus hond en mens. question

Iig is het een goed begin, nu de rest nog.

0
16 Bleke Betty
17 LoydMorris

@17 Dat zijn geen vechthonden. Als ik een Labrador op dusdanige wijze opvoed, krijg je hetzelfde. Is een Labrador nu een vechthond?

6
18 Bluth

@18 Een labrador laat op een gegeven moment los. Die kan je met een flinke klap aanpakken.... Dit soort honden laten nooit los.
Maar goed.... blijf deze rassen maar lekker vertroetelen.....

3
19 LoydMorris

Ergens is het wel logisch om op lessen te gaan met je hond en de hond ook alle ruimte en beweging geven.
Wie die 2 dingen niet kan of wil doen moet geen hond nemen anders krijg je een opstandige hond die gefrusteerd is waar er net als bij een mens een grens komt dat de druppel over loopt en er ongelukken kunnen gebeuren.
Vooral met terriers zoals Pitbulls zou iemand wel verplicht op cursus met die hond moeten , kost wel een duitje , rond de 2000 Euro als je een beetje sociale getrainde hond wilt hebben en het kan nog duurder als je wat extra trainingen wilt.
Moet ook wel met zulke honden , je wilt niet dat zo´n hond ineens gefrusteerd raakt en denkt de baas te zijn .

Dus ja , als je een hond neemt die je echt social getraind wilt hebben reken dan in ieder geval op minstens een kleine 750 Euro en vergeet ook niet dat de Pitbull in ieder geval 2 uur per dag kan rennen buiten.
Wie dat niet kan opbrengen moet zeker geen Pitbull aanschaffen want dan loop je met een gevaarlijk projectiel rond en in je huis.

1
20 techcenter

Met zo'n cursus haal je niet de kwaadaardigheid uit de eigenaars.
Daar zit wel vaak het probleem, want normale mensen willen geen gevaarlijke honden.

0
21 MARCUSAURELIUS

@21 Maar een hoop van die kwaadaardigen willen die cursus misschien niet doen en dan mogen ze geen hond aanschaffen.
Dat gaat misschien een stuk schelen.

0
22 Reagurius

@22 Ik help het je wensen.
Maar ik vrees dat ze zich op die cursus anders zullen voordoen als ze werkelijk zijn.

0
23 MARCUSAURELIUS

Ik voorspel dat er veel honden in het asiel terecht komen of er blijven zitten.

2
24 rolstoeltje

@9
We Bluth en ik kunnen je duizenden filmpjes laten zien over de enorme loyaliteit van deze honden. Toppers zijn het in de juiste handen. Zelfs nadat ze zwaar mishandeld zijn en met allerlei ellende in de hondengevechten zijn gedwongen, vaak met hormonen en clickbait, en zelfs met adrenaline ed alles om hun vechtlust maar te pieken, en zelfs na al die ellende onder de wonden en littekens, kunnen deze honden nog rehabiliteren.
Iets wat Bluth doet (heeft gedaan) en het is ongelooflijk hoe zo'n hond met liefde, geduld en verstand van zaken weer vertrouwen krijgt in de mens.
Het is ten alleen tijde en bovenal altijd de schuld van de mens.
En van mij part kom je met een lijst met duizend namen, dan nog, Het is altijd de schuld vd mens.
Zij zijn zo fuck.ing ziek in hun debiele harses dat ze genieten van pijn, genieten van lijden, geld kassen over de rug van onschuldig (jawel) en afhankelijke dieren.
De lui zouden ze in de arena moeten zetten, dan maken ze elkaar maar af.

Hier een filmpje wat dat goed naar voren brengt.

3
25 Bleke Betty

@23 Ik bedoel dat een hoop geen zin hebben in die cursus en dan maar geen hond willen hebben misschien.

0
26 Reagurius

@26 Die nemen dan wel clandestien zo'n soort hond.

@25
Praktischer is om die rotbeesten af te maken.

1
27 MARCUSAURELIUS

@27
Bedoel je met die 'rotbeesten' de honden of de bazen? Want de bazen zijn schuldig, niet de honden. En als je een beetje verstand hebt (en daar twijfel ik niet aan) dan weet je dat zelf ook wel.

1
28 Bleke Betty

@19 Een labrador laat niet zomaar los hoor, net zoals een pitbull dit niet doet. Maar een poedel doet dit ook niet, net zoals een wolf dit niet doet... Het enige verschil tussen de pitbull en de labrador is dat de pitbull meer bijtkracht heeft.

Ik heb zelf te maken gehad met pitbulls die gered waren van hondengevechten (Amerika), het gros van deze pitbulls zijn nu of familie-honden, of hulphonden voor veteranen met PTSS. Het enige wat de honden nodig hebben is aandacht en een goede opvoeding.

Mensen als jij leggen de schuld bij de hond neer in plaats van bij de mens die de pitbulls misbruiken.

1
29 Bluth

ik zit veel naast een losloop gebied.
daar lopen baasjes die hun hond perfect onder appel hebben,
daarnaast heb je baasjes die hun hond maar laten zich scheel roepen maar het beestje heeft iets van f.y naar het baasje, vind die baasjes het meest onverantwoord.

0
30 Gratiebarmhart

@29 Iedere hond is op een bepaald moment gevaarlijk.... zelfs de kleinste chihuahua kan flink bijten. Echter pitbulls, staffordshireterriërs en andere bullen zijn jarenlang gefokt voor de jacht en (honden)gevechten. Helaas wat je tegenwoordig in ons straatbeeld ziet is dat het een "aso-hond" verworden is. Er hangt veelal een niet zo'n snugger, getatoeëerde sukkel aan de andere kant van de hondenlijn, die met een dikke pik in zijn broek loopt omdat de halve buurt bang voor hem is.

Dat er een paar veteranen met ptss zich nu veilig voelen met zo'n hondje bij zich, zegt eigenlijk al meer dan genoeg....

Bekijk het onderstaande lijstje over gevaarlijkste hondenrassen maar even.

https://newsmonkey.be/deze-25-hondenrassen-zijn-het-gevaarlijkst-en-het-meest-agressief/?close-cookie-message

0
31 LoydMorris

@31 Alweer geef jij de hond de schuld, waar je eigenlijk de mens de schuld zou moeten geven. Ook lijk je je niet te realiseren dat die honden die nu bij o.a. veteranen en families zijn, volledig zijn gerehabiliteerd.

Die veteranen voelen zich niet veilig, maar die hond helpt hun om te gaan met hun PTSS. Het lijkt mij beter geen stellige mening over iets te hebben waar je overduidelijk de ballen verstand van hebt en enkel met je onderbuik reageert.

Dat "gevaarlijk" is gemeten aan de hand van potentiële schade, niet aan daadwerkelijk gevaar. Want de meeste bijtincidenten worden veroorzaakt door kleinere hondenrassen, met de Jack Russel terriër op #1, dat zijn dus de gevaarlijkste honden.

2
32 Bluth

@32 Zowel de mens als dit soort honden zijn de schuld. Ik heb geen verstand van honden.... (heb al jaren een paar ridgebacks... maar dat telt niet (S.O.)

Dat een Jack Russel bijt klopt.... dat een poedeltje bijt, klopt ook.... zo zal elke hond een keer bijten als het hem niet zint. Echter..... dit soort honden rassen, bijten enkel om te verslinden, killen, te doden....

Daar kun je niets meer tegen doen als je eenmaal vast zit tussen hun kaken. Ik hoop voor jou, dat je nooit in je donder gebeten wordt door een pitbullachtige hond. Dan loop ook jij met ptss door jouw wijkje.

1
33 LoydMorris

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

@4 Ben jij wel eens een neger met een paarse neus tegengekomen? 😉...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Natuurlijk. Als 80% van de mensen met een paarse neus verantwoordelijk is voor de meeste ellende, dan pak je, en controleer je uiteraard alleen ...

6 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Wedergeboren
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

   Pascha/kalief Erdogan noemde ons NL'ers toch nazi-overblijfselen of zoiets? Wat zal Markje allemaal wel niet hebben gedaan om weer ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

veld1866
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

@5 Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom....

12 minuten geleden geplaatst door veld1866

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@5Nee, wel de spreekwoordelijke omgedraaide maag. als je leest waarom het CIDI Bosma als antisemiet wordt betiteld . ...

14 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@5De vraag is natuurlijk, waarom ze de bevrijding niet in eigen land vieren....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

https://www.agroberichtenbuitenland.nl/actueel/nieuws/2021/06/23/algerije-droogte-dit-seizoen-heeft-impact-op-de-landbouw....

15 minuten geleden geplaatst door eh

spookrijder
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Schijnheilige poppenkast, ze zijn allemaal knettergek. Denk om uzelf, uw geliefden, uw kinderen en (achter)kleinkinderen. Trap er niet in....

17 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@10 Fijn dat je het begrijpt, top ! 😎 ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Porn Web Series MovieSara Jay PeggingHentai FemdomMature Bbw NakedStella Barey PornNude NarutoBig Boops GirlsBhabhi Ki Seal TodiFlingsrterRobot XxxLesbian Asian AnalNeked On BeachDamplimsTotal Dramma Island PornMeekah ActressPastakudasaiHot Black Women SexPenis TortureBig Boob Workout Lily LouWomen Naked MasturbatingNaked Male CleebsJasmine James XXnxx With TeacherMissex ComBigbootydoggystyleTickle ChallengeMom Yoga XxxHorny Black Mother's And DaughtersLeabian PoenHentai X HentaiEstrip Ao VivoJolene HexxHot Sex KahaniNudebeach WomenKnife Play PornDirty SnapchatDoujon MoeWww Lobstertube ComEating AssAlexis AllureXxx DokterSex Video Indian WifeIndian First Night VideosRomi Rain BbcTraditional Indian PornPorn For PunishmentNide Celeb PicsManhuwa ScanKatt LeyaSester XxxScarrlett Johanson NakedFnaf P OrnXxx With Priyanka ChopraCaetoon Network PornPlayboy NudesHot MomxnxxMujer Sexo Con CaballosJapanese Hot Oil MasagePorn Cd'sBeuatiful Women PornNyaa HentaiComics De PornBlakc Lesbian PornFinn ElliotBrat Princess FemdomBadmilfsDesi FukkingX Videos PassionNude Music VidsJapanese Lesbin PornKareena Kapoor XxxxxXnx Best VideoAthena FarrisLesbinas PornR JavdreamsTamil Porn ComicsA漫Hentai Full VideosLadyboys CumingDemon DealsGroup SexxNudes GalleryXhemterPhub TwitterBigtit PicYoung Porn VideoKt So NudeMost Popular XxxSex Bra VideoPlayboy TitiesCumcontestReddit Best Movie Streaming SitesVlubmodelDaihza MorganKendra Lust PornvideosDoujin-moeXhamster.comkEliteacompanhantesSexo árabeLowis Griffen PornAngela White ShemaleSwathi Naidu SexFull Sex VidioXxxporno GratisXnxx Big BootyPornos De MujerXnxx HelpSwingers ClubSexy Angela WhiteYoungcocksuckerList Of Free Porn SitesPorn Comics BlackXñxx VideoPiumi Hansamali BoobsIndian Kitchen XxxHot Boom PressNude ParentsPiinay PornBackroom Casting Couch NinaPorno AsiatSexlog Live CamWollipClass Teacher Sex VideoXx Vedio IndianTyler Faith PornTube Top PornJohnny Singh Ke VideoSil Pack Sex VideoTeamskreet PornReddit Cheating PornBokep AnimalBanging A Big Assed BlondeBangla Foking VideoXxx Video OpanBengali Boudi SexXxxsexyhdLap PornBest Free Hd Porn VideosAmerican Pron MovieVr Porn Free FullJulia Fox NudeMativaAnal Xxx VideoDragon Ball Z.pornSex Sex Sex Sex Sex Sex VideoDick On FaceMinho TonoBib Cock XxxPorn Dixie Trailer ParkFat Teenager Porn