Gaddafi's Prophecy, 2011 - "Europe will turn black" (fort-russ.com)


Gaddafi voorspelde het in 2011 al, als jullie mij van de troon stoten zal Europa worden overspoeld met "vluchtelingen". Hij ga aan dat hij de muur is tussen Al-Qaida en Europa. Hillary had hier helaas lak aan want de ondergang van Europa is niet haar probleem... ...

door Sniper_on_speeddail in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 0
  • 511x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Hij had de EU al in de wapens voor tegenhouden van vluchtelingtang in 2003.

1 gebruiker-verwijderd

Gaddafi zei een jaar voor zijn dood al " haal mij weg of zit me tegen en ik zet de poort naar Europa open. En dit was zonder het conflict van syrie meegerekend. En Gaddafi kosten minder dan erdogans.

En kijk nu naar Libië. Een grote bende. Was knap werk van Clinton- Navo en Frankrijk

0
2 Ivo

Van de EU hoef je niets te verwachten. Ze nemen alleen maar slechte beslissingen. Ieder weldenkend mens weet dat er 0 moslims naar binnen mogen komen. Het tegenovergestelde gaat gebeuren in de toekomst. En waarom? niemand die t weet

0
3 Franspisco van Jole

@3 wat is het tegenovergestelde van nul?

0
4 pizzafried

Is het echt nodig om deze onzin op deze website te verspreiden? Artikelen en titels vol met leugens, haat en xenofobe opmerkingen?

8
5 VaY

Muamar al Ghadaffi heeft ook zijn eigen dood voorspeld, hij zag het allang aankomen.


Zo jammer, Libie was toen de rijkste Afrikaanse land onder zijn bewind!

0
6 Unmasking

@5 het is niet onzin of haat en helemaal niet leugens. Het Libië verhaal en die van Gaddafi speelt namelijk een GROOT rol hoe wij in de huidige situatie zijn belandt, en veel van het verhaal is geeneens geopenbaard. Het is jammer genoeg het beleid van zowel Amerika als Europa (Frankrijk en de VK), om te zorgen dat het geld/economisch macht in het westen blijft. Liever een puinzooi in het MO, met als gevolg internationale terrorisme dat geimporteerd wordt naar het westen, dan dat het MO werkelijk een economische concurrent wordt. Verdiep je anders maar in de golden dinar van Gaddafi, dan realiseer je waarom de NAVO een vliegban heeft opgelegd en deze man uiteindelijk onthoofd is (met als gevolgd dat Libië gelijk vijf eeuwen terug in tijd is gegaan).

0
7 Sankara88

@7 Dat is jouw persoonlijke interpretatie van de gebeurtenissen dat voornamelijk berust op je aannamens en niet op feiten.

6
8 VaY

@8 , Ik heb uw feiten tot nu toe gemist.

0
9 Aragon

@8 : Dat is op meer feiten gebaseerd dan alles wat ze je wijs maken op het nieuws.

0
10 solidsteel

Als het met andere delen van de wereld goed gaat is dat volgens mij beter voor Europa en Nederland dan wanneer het met andere delen van de wereld slecht gaat.
Met een welvarend Midden Oosten Noord Afrika, kun je beter handeldrijven en hoef je geen ontwikkelingsgeld te sturen. Je hoeft dan ook geen vluchtelingen op te vangen. De EU heeft alleen nadelen bij een onstabiele wereld.

0
11 Aragon

@5 Je kunt je afvragen, wat al die Russofielen hier in Nederland (het Westen) doen. Zijn het geëmigreerde Joegoslaven uit Servië? Die nu afgeven op Nederland, wat hun onderdak bood en zij ondertussen hun uitkering deden overmaken naar voormalig Joegoslavië? Zoiets als de Marokkanen/Turken nu o.a. mee bezig zijn? Wat mij betreft verschillen Noord-Afrikanen en Russofielen niet zoveel van elkaar. Zelfde leugens en bedrog.

4
12 User76

@10 Welke feiten? Gadaffi dreigde ook de grenzen open te zetten, voor alle gelukzoekers uit Afrika, die dan naar Europa konden afreizen. Dat was een van de redenen waarom Italië, Frankrijk en Engeland via de VN een nofly zone wilden regelen, zelfs Rusland was neutraal?? Amerika had hier in zoverre niks van doen, hooguit ter ondersteuning. En dit is een feit.

3
13 User76

@7 "dan dat het MO werkelijk een economische concurrent wordt"

Meen je dit nou serieus? Het MO is alleen maar olie en nauwelijks diversificatie, ze hebben zelfs hun tourisme onderuitgehaald. Wat een grap deze uitspraak. Zelfs over 100 jaar is het MO nog niet in de buurt, van wat het Westen heeft bereikt. Sprookjes van duizend en één nacht, ja.

Dat komt o.a. door hun religieuze indoctrinatie in deze maatschappijen. Zoals de moslim broederschap in Egypte, Gaza en Libië. Dit is toch wat ze zelf willen, een islamitische theocratie? Wat gedoemd is te mislukken, wat de geschiedenis heeft laten zien. Syrië is ook zo'n neverending story met een volgens de grondwet moslim president? En dan beweren dat al die haatbaarden door het Westen zijn beïnvloedt, terwijl het gewoon letterlijk in hun grondwet staat. Maar ja complotters, zijn niet erg goed in nadenken en zijn nogal goedgelovig, zie o.a. de recente hoodvloggers, die zelf toegeven, dat ze niet goed kunnen nadenken. Ben jij er ook zo een?

2
14 User76

@14 : Met het huidig beleid en visie zie ik het Westen hard achteruit gaan. Dit dankzij de na WOII linkse indoctrinatie en leugens .
Maar goed , er komt steeds meer weerstand dus er is nog hoop.

0
15 solidsteel

@15 Ik ben benieuwd wat jij precies ziet, in vergelijking met de rest van de wereld? Het Westen gaat achteruit en de rest alleen maar vooruit zeker? Die tegenstand bestaat uit extremisten zeker, zoals in MO (goed voorbeeld trouwens). Hoop op de verwezenlijking van jouw idealen, die zijn?

1
16 User76

@16 : Nee in vergelijking met zichzelf. De tegenstand komt van rechts tegen de linkse leugens die we al decennia moeten aanhoren.

0
17 solidsteel

@17 Linkse leugens? Noem er eens paar? Lijkt het stokpaardje van Wilders wel te zijn. Jij bent dus een rechts extremist, want anders zou je de term "linkse leugens" niet gebruiken. En in Libië gaat het beter dan in Nederland, want dat is geen "links" land zeker.

Jullie rechts-extremisten zijn een stel neanderthalers, waarbij ik mijn neus voor ophaal. Geen argumenten.., jij komt zelf met het bewijs voor en alleen maar complotten achtervolgen. Vind je het gek, dat referenda niet de uitkomst zijn, met jullie achterlijke gedachten?

2
18 User76

@18 : Hoho ... kijk zo daar komen de linkse generalisaties uit de mouw op basis van aannames. Hier en daar nog een verwijtje erbij met wat narcistische trekjes.
Goed de leugens van Links:
Nationalisme is slecht: Maar dit geldt enkel voor westerse landen , want verder mag elk ander land mag nationalistisch zijn.
Multi-culturele samenleving: Is eigenlijk gewoon een ander woord het mislukt integratie project.
Verder de constante leugen over alles wat niet links is. Links pleit voor diversiteit en vrijheden , totdat je mening niet strookt met hun mening dan is er ineens geen plaats meer voor diversiteit en vrijheid.

Beetje wat je duidelijk liet zien in je reactie.

0
19 solidsteel

@13 @14 Je weet duidelijk niet waar je het over hebt en hebt ook niet opgezocht wat de golden dinar is. Het gaat namelijk inderdaad om olie en met de valuta waarmee het gehandeld wordt (wereldwijd gezien). Olie wordt nu namelijk EXCLUSIEF met Amerikaanse Dollar verkocht en betaald, Amerika heeft in die zin allang al economische wereld dominatie (daarom zal Saudi Arabië Amerika's beste vriend zijn, ook al ondersteund het wereldwijd verschillende terroristische organisaties). Ghadaffi wou een regel aanschaffen waardoor alle olie vanuit Afrika/MO voortaan verhandeld werd met een inheemse valuta, namelijk de golden dinar. Dit zou de valuta waarmee het nu verhandeld wordt enorm naar beneden halen (petro-dollar) - en daarmee dus de Westers economie behoorlijk beschadigen. Ghaddafi had daarbij een ENORME voorraad aan goud om de nieuwe Afrikaanse valuta (golden dinar) te ondersteunen. Toen het Westen hier lucht van kreeg, begon de zogenaamde 'arabische lente' in Libië en de rest is geschiedenis.

En over de poorten open zetten, daar heeft Turkije ook mee gedreigd en ik zie geen no fly zone daar gebeuren. Ow en Libië is uiteindelijk toch een poort naar Europa geworden, dus hun motieven volgens jou blijken toch grondeloos te zijn.

Jammer verder dat je zo makkelijk gelooft wat NOS je voorschiet en je het gelijk ook verdedigt alsof je leven er van af hangt. Lees A.U.B. meer dan wat je via de TV en reguliere nieuwssites te weten komt, dan begrijp je de situatie stukken beter en zie dat bij alle grote conflicten (Irak, Afghanistan, Libië, Syrië) vaak wel een addertje onder het gras bleek te liggen.

0
20 Sankara88

@20

Olie wordt EXCLUSIEF in dollars betaald? Heb je daar een bron voor?

"Ghadaffi wou een regel aanschaffen waardoor alle olie vanuit Afrika/MO voortaan verhandeld werd met een inheemse valuta, namelijk de golden dinar."

Ghadaffi bepaalt wat in heel Afrika moest gebeuren? Is dat wat hier lees?

"Ghaddafi had daarbij een ENORME voorraad aan goud om de nieuwe Afrikaanse valuta (golden dinar) te ondersteunen."

Bron? Weet je dat Nederland nog steeds in de top 10 staat van landen met het meeste goud in bezit? Dus hou op over enorm, als je de verhoudingen niet eens kunt inschatten.

Het Westen greep in toen Ghadaffi het leger inzette tegen zijn eigen bevolking. Als jij dat goedkeurt, dan weten we in ieder geval, wat jouw account waard is.

En telkens weer dat geroeptoeter over, ik weet meer dan jij, want ik volg alternatieve media. Guess what? Dat doe ik ook, maar ik ben in ieder geval kritisch en niet zoals die hoodvloggers uit Zaandam, die alle onzin voor waarheid aannemen.

2
21 User76

@19 Nogal onsamenhangend stukje, ik weet niet waar ik moet beginnen. Maar u bent zelf links of rechts?

"totdat je mening niet strookt met hun mening dan is er ineens geen plaats meer voor diversiteit en vrijheid."

Is dat niet wat rechts ook doet? Beetje vreemd, deze draaikonterij, maar ja jullie rechtsen vinden dat allemaal vanzelfsprekend gezien jullie reacties.

1
22 User76

@19 Wie weet ben je niet eens rechts, maar dan ben je nog dommer dan ik voor mogelijk zou kunnen houden.

1
23 User76

@20 "En over de poorten open zetten, daar heeft Turkije ook mee gedreigd en ik zie geen no fly zone daar gebeuren."

Volg jij het nieuws wel, ach ja, alleen alternatieve media, ja dan krijg je dit soort van (welwillende) gebrek aan informatie, zoals het jullie uitkomt.

1
24 User76

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Laat ze het maar doen, dan is het afgelopen met de wereld :)...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Wedergeboren
Russian Philosopher Dugin Rails Against Western Liberalism in Tucker Carlson Interview - The Moscow Times

@2 "onzin propaganda sites worden geblokt!" Tucker Carlsonj bedoel je mag ik hopen. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
US determines 5 Israeli security units committed human rights violations before outbreak of Gaza war | CNN Politics

Google TRANSlate: https://edition-cnn-com.translate.goog/2024/04/29/politics/us-israel-security-units-human-rights-violations?_x_tr_sl=pl&_x_tr_...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Russian Philosopher Dugin Rails Against Western Liberalism in Tucker Carlson Interview - The Moscow Times

Ik vraag me af wanneer al die onzin propaganda sites worden geblokt!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Speciaal voor de echte domme mensen die graag de russische staat TV willen geloven!Want de Russische STAATS TV verteld de waarheid!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

@5 Sinds 2 jaar ongeveer vedubbeld alleen je moet even zoeken naar wat je weten wilt!Maar voor de gewone wegkijker is er niets verandert!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

rebo
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

@11 Je hoort inderdaad weinig over aanslagen in Israël zelf als je het gaat vergelijken met een aantal jaren terug. ...

27 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@49 Ja wat ik hier al eerder schreef dat het een Nederlandse hobby zal zijn om voortdurend de taal te willen veranderen. Een klein maar fijn ver...

30 minuten geleden geplaatst door rebo

Weetal
Tot middernacht tijd voor belastingaangifte: hoe erg is uitstellen of te laat zijn?

Hoe snel is de belastingdienst zelfmet de uitslag of het PGB?...

30 minuten geleden geplaatst door Weetal

NK. App
Xxx Hot Mom HdAtrip ChatVenara X PhotosTiger PornWorld Sex ComXxxx YouHot BlowjoShemalesextubeHarija SexCollection Of The Best PornMissax MomDesi Xxnx VideosKamalika Chanda Hot MovieTracey SweetFree Porn With DownloadsXshamsterXhamdyerXnxx MiyakalifaBeuty Sex21 Sex VideoPorntbAdult Sexy Adult SexyAunt Cass Porn VideoPorn Hub PtemiumCeleberaty PornAnime Alien SexJewelry PornBrooklyn Chase MassageKristal BridgeVicky BanxxxWww Hd Sexy ComJapanese Porn MovirsChi Chi Dragon Ball PornSmall Blonde PornDrunk Milf PornForum AdultdvdtalkXnxxx.comErotist NudeIndian Sex Old ManKristal SwiftChinese Sex Video Full HdOdia Sexy BhabhiNude Sex Video ComAi MukaiXxy VideTamilvillageauntysexHumiliation Public PornHomegrown FreaksMilfed ComVideo Amateur DesexeBokep Barat TerbaruTyler Roberts Porn24 Porn ComJabardasti Desi SexMrsmilphordLesbain Babysitter PornThefappening.soFilm Pornos ArabAsian ExcortsXxx Pregnant VideoXxx ViryAssamese SxeAchinese PornXvideos PornografiasPore SexJuq-251Long DickCollege Friend Sex VideoLil PornBigass Ebony PornVidéo Pornographique GratuitementPornografia Gay VideosChristmas Porn GifCourtney Tillia OnlyfansPicnic XxxTight ChootJulia Ann Full MovieShadbasrHentei PicCat 3 KoreanTamil Hd XxxxUpskirting Momمواقع سكسliveDescarga Pornos GratisAssistir Filme Pornô GratuitoPlumpprincessPlumperpass.xomCollege Girl Sex4k Pron HdCream Pie EattingCumming TgirlsIndia XnxnxRecit SexVideos Porno3dPenis CageAltyazil PornFull Hd Porn ComFela Pure Mitarashi San Chi No Jijou The AnimationForced PorntubesFuckchineseAsian Teen BlowjobTamilpornoThailand Xxx MovieFree Porn TuveMyhenticomicXxxporno LatinoUniversity Sex VideoSuniy LeyonPorn VirgionBeautiful Girls NakedSex With Other WifePics PorbRandyhardwick And DeriaNico Robin HentiaGatas VirtuNother PornThaai PornIndian New Xxx VideosErotic Movies Online FreeSabrina Nichole PornSza TitsMistress HandjobPretty PornostarsIndian Babe XxxFingering PantiesCathe HeavenT33n PornPlayer PornAnime Porn MagnaHistorias HeroticasNfswmosterChina XnxxChudai SexiLara HorseAzumi MizushimaBlue Video Blue FilmSucking Big Black TittiesMy Free Cams CouplesMelon TubeKincky PornXhamsterlive.cxomIndia NuasMilkingdickCreampied My WifeNaked Latino WomenH0rs3Cam GirlsFriday Night Funkin PornosVampie PornAsisn Creampie