• 41
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji
2
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ik ook, hoewel het vooral ongeïnformeerdheid is alsmede kudde gedrag annex domheid

5
1 Lambaster

Het gaat er toch alleen maar om, om
zoveel mogelijk geld binnen te harken.

4
2 Weetal

Natuurlijk twijfelt deze "hoofddiplomaat" (zijn er trouwens ook "gewone" diplomaten?). De EU hangt namelijk 100% aan het infuus van het grootkapitaal.

6
3 rolstoeltje

"De EU-commissaris voor Buitenlandse Zaken, Josep Borrell, heeft de oprechtheid van de jonge klimaatbeschermingsactivisten in twijfel getrokken en een golf van verontwaardiging veroorzaakt."

Oei, oei die mijnheer gaat ervan langs krijgen van de klimaatpaus van de EU en van de leiders van de EU.
Wat hij zegt wordt beschouwd als vloeken in de EU kerk.
Wel moedig overigens dat die man de waarheid durft te zeggen!

4
4 Graaier1000

Is vrees dat die EU-diplomaat al snel een andere baan moet gaan zoeken; Zijn bazen zijn niet blij als de nieuwe inkomsten bron opdroogt door dat een diplomaat uit de school klapt.

0
5 Gandalf

>“Het idee dat jonge mensen serieus vastbesloten zijn om klimaatverandering te stoppen – we zouden het Greta-syndroom kunnen noemen – sta mij toe mijn twijfels te uiten. Het is leuk om te demonstreren tegen klimaatverandering zolang niemand je vraagt om ervoor te betalen.
Ik vraag me af of de jongeren die in de straten van Berlijn demonstreren voor maatregelen tegen klimaatverandering zich bewust zijn van de kosten van deze maatregelen. En of ze bereid zijn hun levensstandaard te verlagen om de Poolse mijnwerkers te compenseren.
Want als we de klimaatverandering serieus bestrijden, verliezen ze hun baan en hebben ze steun nodig”, zei Borrell in een tv-interview in Brussel op vrijdag.<

Niet alleen betalen. In de straatinterviews die in Nederland zijn gedaan tijdens deze 'demonstraties' werd ook duidelijk dat deze jongeren hun eigen levensstijl niet wilden veranderen voor het klimaat. Hoe hypocriet ben je dan?

3
6 Mariska3

Hij is van 1947 dus 73 jaar. Die hoeft niet meer zo nodig een andere baan te zoeken, maar kan lekker chillen op zijn jacht in Monte Carlo. Goed gedaan jongen, laat ze maar lachen.

1
7 Berpke de Poes

Ik vind wel dat de jongeren goed geïnformeerd moeten worden voor de financiële gevolgen voor hun.
De jongeren zullen uiteindelijk de lasten gaan betalen er voor.

Ze zullen weinig kans maken op een woning bijvoorbeeld.
En er zijn natuurlijk legio aan dingen waar geen geld meer voor is.

0
8 meneer van het nieuws

Mag hij eerst wel eens Timmermans overtuigen. Die laatste vond het deze week nodig om een "peptalk" over het klimaat, met kinderen te houden...
Het "Greta-syndroom" is zeker bij hem van toepassing...
Helemaal de weg kwijt deze Timmermans.

3
9 Strongoli

Als er een significante bijdrage aan "het milieu" (ik weiger "klimaat" te zeggen) gedaan dient te worden betekend dit automatisch dat er op de levensstandaard, zoals men dit de afgelopen jaren gewent is, zwaar ingeleverd zal dienen te worden.

(Geen "voedselafdruk" meer, dus levensmiddelen zonder lange importwegen, liefst (seizoensgroenten) uit eigen land. Geen "elektronica afdruk" meer, dus mobieltjes en andere consumenten elektronica fabriceren in eigen land. Geen "kleding afdruk" meer, dus uitsluitend kleding kopen welke in eigen land geproduceerd wordt. )

De kosten, bij de huidige lonen, voor het voornoemde zijn "enorm" dit betekend dat ofwel men veel minder kan kopen voor hetzelfde geld danwel de lonen drastisch naar beneden dienen te gaan.

Echter men eet dan (bijvoorbeeld) geen aardappel of boontjes meer uit Egypte, geen Argentijns rundvlees, geen zonnepanelen meer uit China, geen kleding uit Pakistan enzovoort.

Ik vraag mij af hoeveel "Greta" aanhangers bereidt zijn om op alle fronten zwaar in te leveren om aan eventuele financiële gevolgen van de milieu voorwaarden te voldoen.

0
10 Bezorgde Europeaan

Schandalig dat we zo'n seniele oude bok nog op zo'n plek hebben zitten ... wat mij betreft kan hij opstappen !!

19
11 mightimouse

Greetje is een nepper die ingehuurd is om de bovenlaag van poen te kunnen voorzien.
De jeugd wat gaat demonstreren kennen niet het hele verhaal of ze zijn gewoon te dom.

2
12 ongelovenloos
13 Moskowfiets

Ik denk dat ze zelfs het woord "oprechtheid " niet kent en de betekenis daarvan. De teksten die zij uitspreekt zijn niet van een 16/17 jarige.

2
14 Verwonderd

@10
Geen "elektronica afdruk" meer, dus mobieltjes en andere consumenten elektronica fabriceren in eigen land.

Liefst helemaal geen electronica en smartzooi meer
Productie ervan is slecht voor milieu en klimaat maar ook het gebruik van de onnodige smartzooi geeft een hoop CO2 uitstoot en vreten een berg energie
Ga dat die hedendaagse jeugd maar eens uitleggen , stoppen zij direct met al die stakingen

0
15 eoghanfeehily

Is helemaal niet nodig om te twijfelen!
Dat hele Greta geval is niets anders dan een grote propaganda actie met een waarheidsgehalte van 0,0 !

1
16 Zie Hier

Het tegenargument, van bijvoorbeeld Timmermans, is 'niets doen kost nog meer'. Greta en consorten zouden dus moeten weten dat zij het gelach gaan betalen.

0
17 Myth63

@17 ,
Het gelach van Rutte, Timmermans, andere EU grootverdieners en multinationals zullen zij gaan betalen, dat ook.
Maar ongetwijfeld zal de uitdrukking "het gelag betalen" bedoeld zijn.

1
18 Graaier1000

@3 Bent u nou voor of tegen de EU ?

3
19 Bollieboos

Beetje laat niet?
Elk wezen met een beetje gezond verstand had deze conclusie al lang getrokken.

1
20 solidsteel

Ik denk dat die pubers geen flauw benul hebben waar ze het over hebben... Het zijn klimaatrecruten...gechanteerd middels sociale uitsluiting en bestraffend houding van de ouders.... Ze moeten nog net geen uniformpje aan

2
21 Rolmops

De man twijfelt niet aan de boodschap van de demonstranten. ook hij neemt klimaatverandering serieus. Hij twijfelt ook niet aan de intentie van de demonstranten. Hij vraagt zich alleen af of de demonstranten willen inleveren financieel.
Dan heb ik één vraag aan hem en al die andere veelverdieners: willen jullie inleveren ten gunste van de volgende generatie? En zouden jullie dan naar draagkracht willen doen?
Die vraag is eerlijker en zo'n maatregel zet meer zoden aan de dijk.

5
22 Sjaan

Het is inderdaad tenenkrommend om een puber die net heeft opgeroepen dat er nu ècht iets moet gebeuren, zijn 3e-smartphone-in-2-jaar tevoorschijn tovert. Alsof de productie daarvan zo milieuvriendelijk is...

Het is misschien geen puber, maar bij ons op het werk toch ook een dame en keer vertelt dat als ze dagelijks op haar tweetakt scootertje met enorme blauwe rookpluim komt, ze misschien beter geen commentaar kan geven op dat we afval 'maar' op 4 manieren scheiden. Iets met 'een betere wereld begint bij jezelf'. Het hypocrisie gehalte op dit onderwerp is enorm...

0
23 Repelsteeltje

@22 die vraag is helemaal niet eerlijker. Je ontloopt dan je verantwoordelijkheid, door te zeggen dat anderen er maar voor moeten inleveren. Het zet trouwens sowieso meer zoden aan de dijk om 20 rijtjeshuizen milieuvriendelijker te maken, dan 1 dikke villa.

De vraag of ze er voor in willen leveren als ze zo nodig vinden dat er iets gebeurd, is extreem eerlijk en ook heel erg voor de hand liggend.

Het is zoiets als tegen auto's zijn en als je dan gevraagd wordt of jij je auto dan weg wilt doen, te zeggen dat JIJ die wèl ècht nodig hebt, maar dat een ander hem maar weg moet doen.

1
24 Repelsteeltje

@18 inderdaad gelag question

0
25 Myth63

Ik trek de oprechtheid van de EU-commissaris voor Buitenlandse Zaken, Joseph Borrell, in twijfel. Volgens mij zijn hij en zijn trawanten niet bereid om offers te brengen voor een beter milieu. Het is ook zo passend bij een politicus om in zo'n geval de aandacht af te wenden van zichzelf en de bal bij de tegenpartij te leggen. Doorzichtig, laf en leugenachtig.

De jeugd is juist wel bereid om offers te brengen. Het is een aanfluiting om het omgekeerde te beweren. Maar het offer kan niet alleen door de jeugd gebracht worden. De zittende macht zal een nog groter offer moeten brengen en daar heeft Borrell en zijn gevolg geen zin in, ze pakken liever een borrel.

5
26 samcash

** gebruiker verwijderd **

@16 Nee hoor. De mens heeft wel degelijk invloed op klimaatverandering.

27 verwijderd235298651

Wat is eigenlijk een " EU-hoofddiplomaat"?

12
28 Gut

@6 : niks doen is uiteindelijk duurder. Maar da is het waarschijnlijk jouw probleem niet meer. Laat de jeugd er maar voor opdraaien

4
29 Lobbus

Heb ook een Greta syndroom............... Van de huisarts amoxicilline gekregen........

Pillen kijken net zo lelijk maar je lost ze op in water question

2
30 Uitede aka Espede

Greetje is al ontmaskerd .
Ze is toneelspeelster die gewoon ingehuurd is.

2
31 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

32 autobaas

een eu-hoofddiplomaat nog wel. die zal wel héél diepe zakken hebben. wég met de eu. nexit. vandaag

1
33 semperpenis

* Verwijderd door de redactie *

34 nosuchname

Oei oei oei meneer!

Gij zult blindelings de Klimaatreligie volgen!

3
35 skapoe

Dat hele klimaat gedoe van die klimaat terroristen is gewoon een aantal GGZ patienten die buitenspelen!

2
36 Zie Hier

** gebruiker verwijderd **

@33 Er komt geen nexit, let it go.

37 verwijderd235298651

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Nee. De vier oblasten horen volgens de Russische Federatie officieel bij de Russische Federatie. Kijk uit bij het raam Vage....

zojuist geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Is "Boze Akwasi" trouwens geen pleonasme, nu we het toch over woorden hebben?...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 En helaas zijn er velen die zich geen seconde afvragen of de oprichting van de staat Israël wel zo rechtvaardig was. Sterker velen veroorde...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rooibos
Opnieuw probleem met Boeing-vliegtuig: noodglijbaan komt los vlak na vertrek uit New York

Echt kwaliteitsspul uit Amerika....

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Het oosten verdedigen???Jij bent echt van het padje af....

10 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@23 Ook de schuld van het westen?https://twitter.com/visegrad24/status/1784625521436889217...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@25En zelf zitten ze lekker op veilige afstand in hun commandocentrum, de lafbekken...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

*Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug*Helemaal correct....

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 " Alle landen om Israel heen, staan vijandig tegenover dit land" Leugen. Droeftoeterij. Demagogie. Enig idee waar Egypt...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
PornstarindianDickdrainers Jessica MariePornhud IndianGames Hentai同性恋色情片Sex Tamil Hd VideosAri OkitaMature Gat PornOvertime Megan Head VideoNl Mature PornPornazzo HdBouncing Tits GiffPerovyXxx MhCasero XxxVore Hentai GameJapanesebbcBedpaheThere For Each Other Kitty LynnTs BlowjobDani Daniels FuckWatch Sex ComSaleeping Mom XxxShegotassliveNudifierBdsm RecitXvideos Female MasturbationMarina Squerciati NudeLogan LongGf Shared With FriendHot Hd Porn VideosMirchi PornNiteflirt ComEfukdLinkgpXvidowsJaden Animations Porn ComicsBbw FacesittigAirikacal Only Fans.Heroine XxxxWorld Beautiful Girl XxxVeronica VansingErot FilmiPornografia En TrioDebbie Does Dallas PornEbony MaturepornFake Nudes Of CelebritiesAnimes 18 Sem CensuraSexy PorngirlsPronhibJapenese Hand JobLady Bodybuilder NudeFutnaria PornTits On PornDoujin SitesFreya Von Doom Brickzilla OnlyfansNicolremyXnxx Very HotSasuma Sex VideoShekar4evrMuff CabbageXyz PorncomicsGoth NsfwArosberryPornohub GostosasCartons PornosFatal MoeGarotas De PogramasEscort GrillPornos MissionaryLesbian Sex ChatZiirrb PornAngie MillerSunny Leone And Mia KhalifaGujrati Bhabhi SexPulling Hair SexStrip VideoBig Boobie GifsMary Jane Watson PornBengali Bf Blue FilmBlack Man Sex Video ComSucking DaddyStreaming PorTamil Sex ComPure Indian Sex VideosMinecraft SexBukkakeWw Com XnxxxGirls Do Porn 374HentaipnXxx H0tSex Videos Of Indian TeensFuta Hentai ComicFull 4k Porn MovieSerena Santos NudeEscort 6annonceBangladeshi Sex StorySex Loan LuanTeen Pussy PhotosSex Massage In BangalorePeeing In PornTamilnadu Aunty Sex VideoBrazzers BestMovie Scenes PornPorn Lesbian SeductionHentaisharingPetite Blondei PornKingcomuxPurenudism.xomMulheres Peladas Porn9nlyfansRed Shoes DiariesBlacked ComxxxPing SexMarathi Porn HubSfmcomplieGalerie Photos Femmes NuesP O R N HubHuge Anime BoobiesXxxnxhdChodne Wali LadkiyanFamily Sex Story VideoAmanda BlowMysticbeing OnlyfandLarge Natural TittiesBest GaypornMrsjerrycarlyleAustralian X VideoTushy SexSouth Heroine NudeBabesandgirlsDesirae SpemcerHxhamsterXhamsetrCeleb Leaks NewLivejazmineSite Porno ArabeXxx RashmiTamil Girl BlowjobSexsey VideoDanny D VideosDesi Chachi PornRazor Candi PornWebtoon.zyxFilm PornographiquesGratuit Sexe AmateurAmy Smart NudeFmottrn NudesGgkatieKannada Serial Actress Sex