door Jij Wel Dan in Media  ·  48 Reacties

  • 1
  • 380x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

moord op kinderen moet verboden worden. Alleen een vrucht die zwaar gehandicapt ter wereld zou komen daar mag een abortus voor. Niet voor syndroom van down b.v.

11
1 Goesenaar

@1 Hoe zou u erover denken als uw dochter of vrouw verkrach zou zijn ( zwaar trauma) en ze zou volgens uw gedachten het kind moeten dragen en daarnaiefdevol moeten opvoeden?

3
2 gaulette

@2 daarna liefdevol

3
3 gaulette

Gelukkig heeft die idioot Elia een ban Anders kwam hij weer met zijn walgelijke links en plaatjes

3
4 RonMVV

@2 dan zouden we het kind in ieder geval liefdevol opvoeden en onze dochter flink steunen.

4
5 Goesenaar

@5 Die ellende hoeft de dochter helemaal niet te ondergaan omwille van een kind dat niet is en ook nooit hoeft te komen als ze de zwangerschap gewoon kan afbreken. Waarom zou een ouder een verplichting tegenover een non-persoon zwaarder laten wegen dan het welzijn van zijn dochter?

0
6 Civ

@2 Altijd komen ze met die paar procent gevallen van overmacht zoals verkrachting.

4
7 solidsteel

@1 Waar bemoei je je mee? Hoeveel daklozen en verslaafden heb jij geholpen van de week? Als je levens wil redden doe dan maar van mensen die al bestaan op aarde, in plaats van nog meer kansloze kids.

2
8 Smite Gait

@6 vanaf het moment dat ze weet dat er "iets groeit in de buik"en ze dus zwanger is groeit er een baby in. Zodra ze dat weet kan ze geen abortus meer doen. Zo ja dan is het doei dochter ik wil geen moordenaar als dochter. Dus ook voor de 12 weken ik denk al vanaf 4 weken

4
9 Goesenaar

@8 Hij red levens met jouw bezig te houden hier. Dan kan je je drang naar geweld hier sussen ipv op de mensen buiten.

4
10 solidsteel

@10 Ga eens kapot of zo solid.

2
11 Smite Gait

@9

Dat lijkt me dan best een bevrijding voor die 'dochter' van je. Ik ken wel een aantal mensen die om dergelijke reden hun ouders de ruk hebben gekeerd.

0
12 Pegasus

@11 Je hoeft me geen gelijk te geven hoor , maar bedankt . question

1
13 solidsteel

@12 Er is altijd wel iemand te vinden die de uitzondering bevestigd.

0
14 solidsteel

@14

Hoeveel meiden kan je die na een verkrachting of met complicaties door hun ouders worden gedwongen de vrucht te voldragen en daar helemaal ok mee zijn?

0
15 Pegasus

De meeste abortussen vinden plaats voor de vierde week van de zwangerschap. Dan is het letterlijk niets meer dan een klompje cellen. Niets om je druk over te maken als je de vrouw zelf niet bent.

0
16 Bluth

Leggen ze de cijfers over het aantal geboortes van die jaren er ook naast ?

0
17 Marrie

@12 ja als ze abortus pleegt is dat haar keuze. Dan moet ze zonder ouders verder.

3
18 Goesenaar

@18

Stukje ballast minder

0
19 Pegasus

@18 Eerst slachtoffer van een verkrachter, dan verstoten door haar vader terwijl ze juist zijn steun nodig heeft. Dat klinkt nogal harteloos.

0
20 Civ

Ik als man ben niet van mening dat ik het recht heb in de schoenen te staan van een vrouw die 9 maanden ongewenst een kind in haar buik heeft en daarna nog verplicht is dat kind voor 18 jaar op te voeden ...

Maar goed dat ben ik getekend een man.

0
21 MarcusCole

@18 Dat lijkt mij in het geval van uw dochter eerder een voordeel dan een nadeel.

0
22 Bluth

@20

Het is naar, maar voor veel mensen is zo'n situatie ook een wake-up call waarin ze zich realiseren wat voor nare mensen hun ouders zijn zodat ze die uit het leven kunnen bannen.

Dat kan hierna ontzettend veel vrijheid geven terwijl ze anders misschien nog slaafs onder hun juk waren gebleven.

0
23 Pegasus

@19 ja ik hoef geen kindermoordenaar als dochter

6
24 Goesenaar

@22 dat weet ik zo net niet. Wat ik wel weet is dat een derde van de vrouwen later spijt heeft dat ze hun kind heeft laten vermoorden. Ik heb er al zoveel spijt zien krijgen maar dan is het telaat.

5
25 Goesenaar

@23 Het beste moment uit mijn leven is toen mijn vader met de noorderzon is vertrokken. Misschien moet ik eens in gesprek met de dochter van Goesenaar. question

0
26 Bluth

@23 Ja, je hebt weinig aan ouders die als je zinkende bent in plaats van je op het droge te trekken een loodzware Statenbijbel op je kop gooien.

0
27 Civ

@25 Mensen denken wel meer dingen te weten, en dan blijkt dat het niet waar is. Het verhaal dat een derde van de vrouwen spijt heeft, kan je niet onderbouwen. Dit weet ik, omdat dit een standaard argument is van mensen die anti-abortus zijn.

Nogmaals, de meeste abortussen vinden plaats voor de vierde week van de zwangerschap, binnen het eerste trimester. Dan is er van een baby op geen enkele wijze sprake. Het is letterlijk niets meer dan een klompje cellen.

Als jij van mening bent dat dit het doden van een levend wezen is, dan ben jij ook van mening dat iemand van de beademing halen moord is. Anders ben je niet consistent.

0
28 Bluth

@25

Iemand die zo fel anti-abortus is dat die z'n eigen dochter zou onterven beweert nu vele mensen persoonlijk te kennen die spijt hebben van abortus?

Waarom geloof ik dat toch niet?

0
29 Pegasus

@24
Doe eens normaal, je eigen kind verstoten.

0
30 Marrie

@28 het is geen denken maar ik heb veel vrouwen gesproken die er spijt van hebben. En voor mij is een klompje cellen het begin van een baby en dus een baby.

Iemand van de beademing halen die geen kans meer op een waardig leven heeft is in mijn ogen iets anders. Al iemand b.v. al maanden in coma ligt en er is geen kans dat hij er uit komt mag de stekker er uit. Je kan niet iemand jarenlang in coma laten. Dat is mensonwaardig. En ook in geval van dementie. Als iemand een contract heeft opgesteld bij een notaris dat hij in geval van dementie niet meer weet wie hij is dat dan de stekker er uit mag, dan is dat zijn beslissing en die moet worden ingewilligd

Ook mag iemand zelf beslissen dat hij of zij niet verder wil

3
31 Goesenaar

@30

Nogal anti-christelijk van Goesenaar inderdaad, zou hij satanist zijn soms?

0
32 Pegasus

@5 Ook als uw dochter geen liefde voor dat kind voelt omdat het haar elke dag aan die traumatische ervaring herinnert?

1
33 gaulette

@31 Wanneer een mens het woord "veel" gebruikt, bij een situatie welke al niet vaak voorkomt, is het voor mij duidelijk dat de mens, in dit geval jij, liegt. Ik heb de psychologie hierachter ooit geleerd in dienst, en het is me bijgebleven.

Is een zaadcel het begin van een baby? Het begin van een baby is wanneer het bewustzijn zich begint te vormen, en dat is dus na de legale termijn van 24 weken (22 in de praktijk).

Een klompje cellen met wat DNA van papa en mama heeft geen kans op een waardig leven, dat is juist het hele punt. Dat het uit kan groeien tot een baby, is niet relevant omdat het geen baby is.

0
34 Bluth

@27 Het openlucht museum in Arnhem zag ik nog zo'n exemplaar liggen dat was inderdaad niks mis mee , een formidabel wapen waar je inderdaad kunt zeggen de pen is machtiger dan het zwaard maar dat terzijde.

0
35 MarcusCole

@31 U bent zeer religieus? Dat zou veel verklaren.

2
36 gaulette

@24 en 31 Een liefhebbende ouder steunt zijn/haar kind als ze zo'n moeilijk besluit gaat nemen. Wil ze een zwangerschap uitdragen of onderbreken, het blijft uw dochter die die beslissing moet nemen.
Een ouder die haar de deur wijst, ongeacht wat de beslissing is, is geen liefhebbende ouder maar een dwingeland.
Ieder kind heeft recht op minimaal 1 ouder die van het kind houdt en alle veiligheid biedt die het nodig heeft. Als ouder mag je je kind steunen bij de beslissingen die zijn neemt.
Haar afwijzen omdat ze een abortus heeft ondergaan is absoluut geen teken van liefde van uw kant.

1
37 sprookjesvertelster

@34 Oh, mocht er toevallig iemand nieuwsgierig zijn...

Goesenaar heeft waarschijnlijk ooit via via een keer gehoord dat een vrouw abortus heeft laten plegen en hier achteraf spijt van heeft gehad. Dan wilt hij vertellen dat hij vrouwen heeft gesproken die er spijt van hebben gekregen, weet dat dit in werkelijkheid niet zo is en om zichzelf onbewust te overtuigen gebruikt hij het woord "veel". Een onbewuste overdrijving.

Let hier maar eens goed op bij veel reacties op het internet. question

0
38 Bluth

@38 Ik ken wel een paar vrouwen die er spijt van hadden. Verhalen uit mijn jeugd. Ouders die hun dochter dwongen tot de achterkamertjes, met de nodige nasleep, zoals vaak gebeurde tot de jaren '70. Dat is pas echt triest.

1
39 sprookjesvertelster

@37 Ik had mijn kinderen altijd gesteund welke keuze zij ook hadden genomen. Waar Goesenaar het over heeft, is dat zijn dochter nooit een abortus zou mogen doen, nooit een ' moord' zou mogen plegen ook l was het kind er gekomen door verkrachting. Ongeacht door hoe er een kleine op komst was, hij zou haar de deur wijzen als ze voor abortus zou kiezen. Daar gaat het mij om.

1
40 gaulette

@39 Die hebben dan niet zozeer spijt van dat ze de zwangerschap niet hebben volbracht, maar meer "spijt" van hoe ze gedwongen zijn, en de manier waarop de abortus is uitgevoerd.

Ik begrijp je punt wel hoor, dat je dat even weet. question

0
41 Bluth

@33 dan voed ik het liever zelf op dan een moeder die het kind haat.

0
42 Goesenaar

@32
Ik weet niet wat hij is, maar wat hij schrijft over zijn kind verstoten en haar een “kindermoordenaar”noemen klinkt niet erg goed, en ontzettend harteloos. Hopenlijk heeft die dochter wel een moeder waar ze bij terecht kan.

0
43 Marrie

@42
En als je dochter jouw dan haat ?

0
44 Marrie

@43 Het is een overduidelijk geval van de ideologie die belangrijker is dan het welzijn van de, en de liefde voor de dochter.

0
45 Bluth

@44 zover komt het niet. Ik heb geen kinderen. Je moet je kinderen zo opvoeden dat ze geen baby vermoorden. Je moet ze ondanks alles liefde voor het kind bijbrengen. En echt moeder zal nooit haar kinderen vermoorden en dat hoor je als ouders je kinderen te leren vind ik. Een abortus is even erg als een klein kind van een flat gooien.

2
46 Goesenaar

@46
Kijk daar komt de aap uit de mouw, je hebt geen kinderen, dat vermoede ik al. Je zit gewoon de hele boel op te stoken.

0
47 Marrie

@46
En je lijkt op een schoolkind met die onzin die je uitkraamt.

0
48 Marrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Nadert het einde van de klassieke plasticrecyclage in Europa?

Zou een apart artikel moeten zijn.De overeenkomsten met het hoofdartikel zijn "plastic" en "gelobby".NK laat het Guardian-artikel niet toe, ...

zojuist geplaatst door eh

Zie Hier
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@2 Moet je even naar beneden scrollen kom je van zelf bij indepent!...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@46 "niet apart werden gezet" - dat werkt heeft heedt de praktijk uitgewezen. - en vastzetten mag al helemaal niet, - het ont...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
Hoe waarschijnlijk zijn nieuwe verkiezingen?

@2 Inderdaad.En nog een eigenaardigheidje : ze hebben géén regeerakkoord meer, dus de huidige 4 partijen hebben ook onderling geen afspr...

7 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@38 en @40Niet te lezen betaalmuren.Verder ga ik dan maar zo even af op deze reacties:Men heeft al veel van dat soort afspraken gemaakt, a...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@42 "Het is geen toeval dat ze talloze veilige landen doorreizen om hier of Duitsland asiel aan te vragen." Zou ik ook doen denk i...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@43 Graag gedaan. Tja, we zullen moeten afwachten in hoe verre het effectief zal zijn. Laten we maar zeggen: een beginnetje is er...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@28 Geen idee waarover je het hebt....

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Vageali6888
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@40Bedankt voor de linkDit is echter het zoveelste verdrag met grote beloftes waar niets van kwam, ik hoop dat het deze keer geen loze z...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Hendrianus
Extreemrechtse Israëlische ministers dreigen kabinet te laten vallen als laatste stukje Gaza niet wordt vernietigd - Joop - BNNVARA

zo kennen we de rechts nationale extremisten weer. Wat een volk is dat zeg. Geen wonder dat er duizenden Israëli demonstreren tegen deze Israë...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Sex Of College GirlsBangali Xnx VideoSpankthisRoja Xxx VideosHolly MichaelSex Kerala MalayalamPakistani Bhabhi NudePornos Caseros AnalesKoreia XxxBen 10 XxxxXx GirlChubby Indian PornKemonosuBritney.official LeaksNude Aunty SexVer Videos Pornografia GratisOctokuorXnxx Video KannadaBrezeer ComYoujizzpornHoneymoon Sex VideoGod Of War PornKannada Aunty Xxx VideosMassageparloursexNude Theaterمواقع سکسیهBest Porn StqrsPpor NYinleonForced Feminized CaptionsNaked Men PicsSnake PussyMilking The MilfBhabi SexIndian Village Hot SexSex XxcXxx Porn Miya KhalifaTrippie Bri LeaksLennox Luxe PornPublic Whale TailOnlyfans TorrentsAnal PornolarTwitter PornografiKrackin Ass KeyyEmbracing Her SexualityPoonam Pandey TvAva Porn VideoPorn Black SwingersMilf BondgeFaoelliChina Ki Blue PictureIndian Beauty NudeBreedmeVideos Porno4kGayporn EdgingRadhika Apte Nude MovieMila Santos PornTamil Abasa PadangalSlimthick Vic Reverse BusStraight Goes Gay PornCousin FuckCircus Full MovieMalayalam Sex SceneFree Sex DollAriana Van X PornXxx VediSimran Khan NudeIndian 3xxxBestcreampiesJestosHentai SearchGaurav Sex VideoBehan ChodAp Sex VideosDesi Sex CollegeGgwiththewap PornMysty RayeWww.xideos.comBridget PornTheonlyhydroSaxse VidosJapanese Group XxxJapanese Idol PornFemmes Arabes NusRaleigh ListcrawlerTooturnttony PornhubRussian XhamsterSexy Leah RiminiMalayalam Blue FilmWood PornOlder Women Younger Men PornWeirdest Sex PositionsFrre BrazzerDemond PornNataliexking NudesR/gilfs177013 HentRenee HurtzCeleb HijadReality Mom PornVixan PornXvideos Pornô GratuitosPornografia Mulher NuaMia Khalifa InstagramSquirts Big TitsCherie De VilleTamil Sex Stories With PhotosValkyrieuntamedHindi Porn Video IndianSamantha Rone XxxAtl Bad BoyFabswingeeVideo Bokep BaratLesbia Massage PornCumming For MommyDesi Village X VideoSex Video In BrazzersXxnnnxxIndian Sex In KitchenAlexa BlisssexMadalynfreider NudeTeacher Xxxx VideoXxx Bangla DesiGfkrissJapanese Hot MovieBulu MuviForce SexvideosNextdoormommiesThay Ladyboy PornWetpussygameScat FapGrupos De PutariatelegramSecrethentaiAlyssia VeraAustin YoungAsain GaypornNude You TuberAnushree Sex PhotosHentaianXo_lexxaaHot Teen Girls NudeCumming SisterBig Boobies TubeLyna Perez InstagramGif TittiesOld Man Teen SexScarlett SexBlind Sex VideosMariska Porn MovieCaseros Xxx