door in holland in Politiek  ·  32 Reacties

  • 22
  • 780x gelezen
Reageer met een Emoji
3
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

'Moet ik onder een brug?

Je kan Rutte vragen.
'Er is behoefte aan een charmante bruggenbouwer'

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2266353-rutte-naar-brussel-er-is-behoefte-aan-een-charmante-bruggenbouwer.html

0
1 in holland

** gebruiker verwijderd **

Het zal de politiek een reet roesten of iemand woont of niet.
Als ze zelf maar dicht bij het haardvuur kunnen zitten.

2 verwijderd9139144

@2 Het zal Rutte een worst zijn als zijn burgers onder de brug moeten slapen. Het zal hem een worst zijn dat ouderen creperen, zolang de criminelen en de instroom er maar goed bij zitten. Walgelijk deze hele regering.

2
3 gaulette

@1 En wat doen al die schreeuwende oppositie-partijen eraan? Die laten het ook allemaal maar gebeuren. Maar als Thierry Baudet een maffe uitspraak doet, weten die jankballen wel hoe gauw ze in de media moeten komen.

Nee.... Het ligt niet enkel aan Rutte......

4
4 LoydMorris

Misschien bij een AZC aankloppen als minderjarige transhuidskleur vluchteling ... schijnt dat je daar op een prioriteiten lijst komt te staan voor een woning...

2
5 mightimouse

@4
Het ligt inderdaad aan VVD en aanhang, dat het zo ver gekomen is. Ik vind Thierry's tweet niet verstandig, maar verbaas mij wel hoeveel er van andere partijen wordt geslikt.

2
6 hopefully

De echte oorzaak ligt niet aan de bouw van woningen , maar aan het ongelimiteerd importeren van mensen welke wel onderdak krijgen uit de staatsruif.

5
7 Doordenker

@7
Het is te grote groei bevolking gecombineerd met zeer slecht beleid. Door verhuurdersheffing is er veel verkocht en niet bijgebouwd. Ik las een paar keer cijfers dat er 1 miljoen minder huizen zijn in de sociale sector sinds 2012. In ieder geval een groot tekort aan betaalbare huizen.

1
8 hopefully

Was toch recent hier een artikel over de leegstand van huizen/kantoorpanden. Denk dat daar wat mee moet.

18
9 mo

@7 . Exact. Dit land is te vol met mensen en daardoor te weinig ruimte om mensen voor zeh een halve ton een leuke kavel te kunnen verkopen. Daarom is hier woningnood en in ons omringende landen niet.

Het beste middel tegen woningnood is de GRENZEN te sluiten en en een actief remigratie en emigratiebeleid te voeren.

3
10 PFL

-
Het lijkt er inderdaad op dat wij beleid van Rutte, Merkel en Macron gedicteerd door de EU moeten terugdraaien. Dit betekent:
-
-
-
-
Nederlandse grenzen direct sluiten, ook voor mensen binnen de EU (Shengen).
-
Soevereiniteit weer terug naar nationale regering (EU -> EEG)
-
Zeer kritisch kijken naar migranten die zijn binnen gelaten, ook al zijn ze hier als asielzoeker met status of zelfs hier geboren.
-
Opvang van asielzoekers altijd in de regio met internationale militaire garantie van veiligheid.
-
Alle asielzoekers verblijvend in Nederland verplaatsen naar de asielregio's.
-
Kosten voor asielopvang verhalen -desnoods met militaire middelen of sancties- op de landen die de asielstromen veroorzaken; gepaard met zeer hoge boetes. Betaling kan ook geschieden door eventueel gedwongen afstaan van grote gebieden land of grondstoffen.
-
Migranten kunnen toegelaten worden indien zij een speciale betekenis hebben voor Nederland, maar alleen in het geval zij geen bijdrage kunnen leveren in hun eigen land. Kunnen zij een bijdrage leveren aan de opbouw van hun eigen land, dan zal dat altijd de voorkeur moeten krijgen.
-
Een "één-paspoortenbeleid" - een eenvoudig verbod op het hebben van meerdere paspoorten. Indien een burger meerdere paspoorten heeft is de overheid verplicht het Nederlandse paspoort in te nemen. Dit kan na een overgangsperiode, waarbij mensen in staat worden gesteld zich te ontdoen van buitenlandse paspoorten.
-
Andere redenen om Nederlandse paspoorten in te nemen:
-Bewezen mislukte re-integratie; ook voor kinderen van migranten. zelfs diegenen die hier geboren zijn.
-Terroristische activiteiten in de breedste zin van het woord.
-Het participeren in een leger anders dan het Nederlandse leger.
-Spionage voor een vreemde mogendheid.
-
Illegaliteit strafbaar stellen met een zeer actief uitzetbeleid op kosten van de thuislanden.
-
-
-
-
Bovenstaande eenvoudige maatregelen kunnen genomen worden om de Nederlandse woningzoekenden heel snel aan een mooi huis te helpen.
Bovendien zullen die maatregelen de bevolkingsdichtheid van Nederland ten goede komen. Nederland is overvol, en dat is heel slecht voor het klimaat en het milieu.
Er zijn hiervoor wel andere politici dan de politici die er nu zitten, dus stem bij de komende verkiezingen zeer behoedzaam.
/-
-

4
11 MrCally1

U wilt de totale EU?? Mooi dan krijgt u de totale EU....!!!!

4
12 Bromsnor

@12 Wat heeft de EU ermee te maken? Als u de stikstofcrisis bedoelt, die hebben we ons zelf aangedaan. De eu verplicht ons namelijk niet op hyperstikstofgevoelige natuur aan te leggen. Dat hebben we zelf gedaan.

De eu is er trouwens voor dat we veel meer uitgeven(in de eu) om ons handelsoverschot terug te dringen. Daar valt woningbouw ook onder.

10
13 Myth63

Geboren in Nederland met autochtone ouders? Kansloos op het verkrijgen van een woning. Gelukzoeker uit een van de veilige landen in Noord Afrika? Zeer kansrijk op het verkrijgen van een gratis woning, gratis geld, gratis eten en gratis medische verzorging.

3
14 nostradamus666

@13
De EU heeft overal mee te maken.
Als u dát niet ziet, bent u wel erg dom.
Wie heeft er gezegd dat élk land zoveel kanslozen op moeten vangen?
Wie heeft ervoor gezorgd dat het met migranten en vluchtelingen helemaal uit de hand is gelopen?
Wie heeft geregeld dat wij nu open grenzen hebben?
De EU stippelt het beleid uit en de Europese landen, hebben maar te volgen..

2
15 Strongoli

Zeggen dat je uit Syrië oid komt. Heb je zo een huis.

1
16 Bram brabant

pfff ... nee, je woont niet op straat, je hebt geen urgentie, dus wacht je maar op je beurt.

11
17 alt-right-delete

@11 ah gut, en toen besefte je dat de echte wereld niet minecraft is?

12
18 alt-right-delete

Stoppen met asielopvan in Nederland.
Toegelaten asielzoekers geen Nederlandse nationaliteit aanbieden na 5 jaar verblijf in Nederland.
Asielzoekers niet integreren maar klaarstomen voor vertrek naar eigen land zodra het daar weer veilig is.
Geen enkele oorlog duurt levenslang.

2
19 Erasmus

* Verwijderd door de redactie *

20 Nederlander

@15 U vindt u zelf misschien niet dom, maar u laat u misleiden door populisten. Er is en wordt gewoon te weinig gebouwd. De reden is manipulatie tbv geldelijk gewin.

'Dom zijn is als dood zijn, het is alleen pijnlijk voor de anderen'. Kijk maar eens om u heen, naar al die pijnlijk kijkenden question

2
21 Myth63

* Verwijderd door de redactie *

22 Ryan

volgens sommige kansenpareltjes moet er niet gebouwd worden want het gaat allemaal naar immigranten.
Dat ze het voor de jonge woningzoekende daarmee onmogelijk maken om woonruimte te vinden en dus veroordeeld zijn tot het blijven wonen bij hun ouders zal ze schijnbaar worst zijn. Immers zij hebben al woonruimte, jongeren kunnen wat hen betreft dus de boom in

5
23 krek

Pak je tentje en ga in de tuin van Blok en Rutte je kamp opslaan. Vanwege de kou, is het misschien ook een idee om dagelijks even langs te gaan met een mandje rotte tomaten. Met name de VVD is de woningnood geescaleerd, dat begon al met de vrouwelijke VVD minister Dekker. Onder dit beleid is een website gelanceerd om buitenlandse investeerders aan te trekken. Dus in naam van MONEYS zijn de woningzoekende ernstig en kwaadaardig geschoffeerd. Woningen werden weggekaapt door enerzijds (buitenlandse) vastgoed investeerders en anderzijds de woningen cadeau gedaan aan statushouders. De autochtone bevolking en belastingbetaler mag creperen. HOe ziek!!!! DUS JA DE VVD IS WEER DE GROTE VERPRUTSER!

1
24 Lets keep it cool

@21 Nee hoor er is niet te weinig gebouwd, er zijn teveel economische lieden binnen gekomen die met voorrang op eigen bevolking een huis krijgen. Lieden die nooit een cent zullen bijdragen, wel eisen stellen en Nederland ontwrichten.

0
25 gaulette

Voor buitenlanders is er altijd wel een woning beschikbaar terwijl eigen volk kan barsten.

1
26 Interessant

@25

Hou toch op. Asielzoekers/immigranten kunnen geen koopwoning permitteren. En de nieuwe aanwas van buiten komt in woningen terecht waar geen hond wil wonen, pauperwoningen met groot achterstallig onderhoud in pauperbuurten. In mijn stad wordt al jaren niet meer op grote schaal gebouwd, zit al jaren tot aan de gemeentegrens helemaal vol, postzegeltjes worden er bebouwd of oude woningen worden gesloopt en er komen nieuwe woningen voor terug . Zodoende dat er maar drie woningen in de sociale sector als aanbod staan en je voor 2 ton een garage kan kopen of een pand wat totaal moet worden gerenoveerd of natuurlijk gewoon 1000 euro per maand betalen aan huur voor 60m2.

Maar blijf maar lekker in je racismebubbel hoor

8
27 krek

@24 En Rutte heeft de woningbouw verenigingen met extra kosten opgezadeld en de privatisering is ook niets. Allemaal Rutte beleid.

2
28 visvogel

* Verwijderd door de redactie *

29 grv

@28 Waar waren de oppositiepartijen? Die hebben blijkbaar jaren liggen te maffen of zitten te twitteren op hun telefoontje in de Kamer.....
Die worden enkel wakker als Geert Wilders of Thierry Baudet weer eens wat zeggen.....

2
30 LoydMorris

Verkeerde kleurtje, geen hoofddoek, geen poedel, geen lappen over 't hoofd en een haatdragende blik. En middelbaar inkomen, dus melkkoe.

Nee, goedkope huizen zijn niet voor deze mensen. Koop maar een schuur voor een ton.

0
31 Arthur2000

"Cindy hekelt de bouw van woningen voor arbeidsmigranten in Noordwijkerhout"
Alle bouw is goed, want zo komt ergens weer een (illegale) huurwoning vrij.

@27 : En waarom zijn dat pauperbuurten geworden?

2
32 Jackd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Beelden: Roxy Dekker en Koen van Heest hadden korte nacht

Tja, wat kun je dan in bed nog anders doen dan slapen? Ik zou het niet weten. ...

zojuist geplaatst door Nicks R. Van

Querido not
Offtopic

@2889 Inter Op een gegeven moment is het genoeg, meer dan genoeg. Dan vertel ik iemand ongezouten mijn mening, maar blijf altijd beschaafd ...

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

Inter
Offtopic

@2403 Ga je je nu achter Marrie verschuilen. Ik heb geen woorden meer over jou.Anders verlaag ik me teveelBAH !!!...

2 minuten geleden geplaatst door Inter

Vageali6888
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@3Ik kom al 20 jaar in hetzelfde bos, geen verschil te zien ...Laat ze beginnen met het verbieden van chemische bestrijdingsmiddelen/GMO...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Nicks R. Van
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@3 Nou nee, kijk het zit zo: als er niets gedaan wordt is Oekraïne straks Russisch. En dan komt Rusland dus dichterbij, want als dat eenmaal ee...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Dankzij aardwarmte zijn de komkommers van de gebroeders Vahl extra groen

O, ik dacht dat ze er spinazienat bij deden?...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Vageali6888
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@2Als je bedenkt dat dit alles in 2014 is begonnen na een door ons gesteunde gewelddadige staatsgreep om Navo/EU door te drukken tot aan de ...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Nicks R. Van
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Je mag hopen dat daar dan ook een cursus zelfverdediging bij zit in de vorm dat iedere conducteur iemand in bedwang kan houden desnoods met een ...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@6 Dat doe ik. Met de gevoelens van (de familie van) kinderen die onnodig doodgaan aan mazelen. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Ford meldt dat het een megaverlies van 5 miljard dollar verwacht voor de divisie voor elektrische voertuigen - Dissident.one

Nog even en het hebben van een E-car is niet te betalen. Ze zijn gewoon veel te duur....

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Bahan Ka SexUllu Web Series Hd DownloadViolet AtarrBoquete PornArmpit Licking VideosSmall FuckGandu Sex SceneUkraine PornographyDoggy Style Close UpThehuns YellowpagesGujarati Hd SexGroup CreampieStepmom Share Bed PornCfnm PartyOffice Sex Hd VideoGrandpa Sucking BoobsNew Free Porn SexLittle Caprice Double PenetrationIndian AuntysexvideosSaxjapanEvovled FightsQuicksandpornSabrina Sabrok PornShowervoyeurCodi Vore TherapistMplayvidsXnxx FrançaisShe MalezSexo Caseiro GrátisCumshot ManBusty Latina NudeOmgyoash PornMichele Monaghan NudeAnime VaginalNadiya VideoGacha Life SexxxDakota BleuHomeless Girl PornSexx Vedios HdSherry__cheerryXnxx Porn GirlMia Khalifa Video SongCreamed AnusVironikaMstriggahappy LeakWaifuumia LeaksReal Lesbian SexBbwboobsTravesti PornolarNewbienudSuki Sin BbcPorn CerdasVariety Sex VideosOnline Sex DatingSites Porno GratuitRetsu_daoLana SandsPorn Running A TrainVideos De Pornografia BrasilCorinna EversonFuck For MoneyCartoon PornographiqueMolly Jane StepmomIndian Savita Bhabhi PornJapan Cheating Sex VideosDegress Of LewdityJeux Porno En Ligne GratuitSarah Cameron NudeTokischa NudeBreastfeeding Sex VideosTamil Old Sex MovieOther Son PornKorean PusySuzie Q BbwLesbian Mature Porn VideosShadbase ArtPron 1080pHirakud SexMainstream SexSuhagraat SceneHollywood Xxx Sex MovieHorny HentaiErome.ocmFull Porn VideksTiktok_pornWhat Is Hent AiPorn AziatiqueSwallowed PornhubXideos RedAltyazılı PornolsrMovies14Mi Prima FollaDeshi Xxxx VideoPornsissyPorn ZenHazel Moore PornLight Skin Lesbian PornMomsteachsex VideosMegan Rain SquirtReal Stepsis PornFetcon 3some With Double Anal Of Chloe And JadeNawtymimiSexo Com VelhasFamily Sex Video HdSites Like RedditSmf PornMeg White NudeSavannah BondsReality Tv SexBokep Model IndoBrazzers NudeHindi Gay XxxTeen Anal ThreesomeAmatuer British PornPorna PlPeladas GostosasKeerthy Suresh BoobsWebcam Show XxxStormy DanielspornRedmilf ProductionPorn Romanciپشتو سکسIndian Sexy Video Hd DownloadXhzmsteCamera Porno Ao VivoWaifumiia OnlyfansJapanese Boobs Sucking VideosSophie Dee HdBig Pussy HoleTelugu Nude WomenJordi El NinobpollaSecret Porn SitesYouporno AsianPorn JavhdAmateurnude PicsStrap On SexIndian Gay TwitterXnxx Hindi VidioPolice Lady SexMom Abd Son PornAnal Ass 4 AllGermany PornstarsSolocumshots2xsexBrooke HaseJapani Xx MovieBlake Blossom BlackedXxx Tamil 18Www Xxx Hd Video HindiTeens Flashing Public