door Havermout in Overig  ·  149 Reacties

  • 9
  • 935x gelezen
Reageer met een Emoji
1
24
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Hoezo hebben de moslims geen eigen land (en)? De vergelijking met de joden gaat mank!

0
101 Nieuwsgierig

Hij kan beter excuses maken voor de puinhoop die hij in de afgelopen jaren van Nederland heeft gemaakt

3
102 PFL

* Verwijderd door de redactie *

103 grv

75 jaar na dato...

1
104 Voorzittershamer

@104 .
Ruim 50 jaar te laat en als Pinokkio zoiets zegt dan zet ik mijn vraagtekens erbij omdat die man niet te vertrouwen is met wat hij zegt.

3
105 nog een keer

@105

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid en dan zou het raar lijken als je dan nog geen excuses gemaakt hebt..in het journaal reageerden ook diverse mensen dat het redelijk laat was.. Het schijnt iets heel speciaals te zijn je excuses aan te bieden voor beleid, zie Groningen, toeslagen ellende belastingdienst en gister over de houding. Ik zal ook wel zwaar afgestomt zijn maar ook ik geleuf er heel weinig van.

4
106 Voorzittershamer

@104 "75 jaar na dato..." Ja.... En waar waren de premiers Schermerhorn (PVDA), Beel (KVP), Drees (PVDA), de Quay (KVP), Marijnen (KVP), Cals (KVP), Zijlstra (ARP), de Jong (KVP), Biesheuvel (ARP), den Uyl (PVDA), van Agt, (CDA) Lubbers (CDA), Kok (PVDA), Balkenende (CDA)?

Deze voormalige premiers hielden hun bek dicht..... Enkel Rutte (VVD) heeft de guts om openlijk excuses aan te bieden.

2
107 LoydMorris

@107

Allen zijn er debat aan maar zullen het niet gedaan hebben om claims te voorkomen..wat Rutte betreft die kan niet het jaar van herdenken van 75 jaar vrijheid in zonder excuses gemaakt te hebben..heeft voor mij weinig te doen met guts. Vorige week bood hij ook hen die door de belastingdienst geplukt waren ook excuses aan en ontplofte zowat toen Leijten over ambtenaren begon..als door een adder gebeten reageerde de man..hoe durfde ze daar iets over te zeggen.

1
108 Voorzittershamer

@108 Dat u en veel anderen op NK de pest hebben aan Rutte is inmiddels wel duidelijk..... Deze man kan blijkbaar niets goed meer doen bij jullie.

Ben eigenlijk reuze benieuwd wie u als onze MP zou willen zien? Klaver? Jetten? Asscher? Wilders? of erger nog.... Kuzu?

Ik "verheug" mij nu reeds op een nieuwe regering.... met een nieuwe MP. Die zal het bij de altijd klagende en zeikende Nederlanders nog erg zwaar gaan krijgen.

4
109 LoydMorris

@109

Klopt, ik heb niets met de man en zijn partij, vindt het een politieke balletje balletje oplichter. De rest van de namen die u opsomt worden geen premier, het vvd zal de grootste blijven of in het landsbelang het premierschap opeisen. Verder klaag ik niet hoor en laat me graag middels duidelijke voorbeelden overtuigen waarom Rutte het beste is wat ons al jaren overkomt.

2
110 Voorzittershamer

@110 "Verder klaag ik niet hoor en laat me graag middels duidelijke voorbeelden overtuigen waarom Rutte het beste is wat ons al jaren overkomt".....

Ik heb slechts 1 voorbeeld.... Ik ken momenteel geen betere MP voorstellen dan Rutte.


Wie wel? U?

5
111 LoydMorris

@111

Nee ik heb geen alternatief..wat natuurlijk iets over de rest kan zeggen.

1
112 Voorzittershamer

Kijk die lul daar nu staan met z'n keppeltje...

3
113 Querulijn Xaverius,

@2 Denk dat het eerder andersom is..wij zijn de nieuwe joden, de omvolking is al in volle gang

1
114 Querulijn Xaverius,

Dit gaat Rutte stemmen opleveren maar dat is ook de bedoeling

1
115 wijs

@113 Wie had jij daar voor "lul" willen zien staan?

Kom eens met een beter alternatief.....

3
116 LoydMorris

@116 Haha daar heeft nooit iemand antwoord op.

Het moet niet te constructief worden he question

2
117 Criticaster

@117 Precies..... Wel zeiken en klagen over van alles maar een oplossing hebben ze nooit.

Ze weten niet half hoe goed we het hier hebben.......

2
118 LoydMorris

@101 "...Hoezo hebben de moslims geen eigen land (en)? ..."

Je kunt tegenwoordig wel van een dispora van moslims spreken terwijl hun thuislanden in rampgebieden veranderen.

4
119 CoolMemories

@102 "...Hij kan beter excuses maken voor de puinhoop die hij in de afgelopen jaren van Nederland heeft gemaakt ..."

Dáár hoor je hem niet over! ....als je dat op een rijtje zet is het te bizar voor woorden dat hij nog niet ge-impeached is!! Maarja, puppets worden niet ge-impeached....die worden vervangen als ze niet langer bruikbaar zijn....en Rutte doet het nog best goed.....voor Brussel!

3
120 CoolMemories

@119 Miljoenen en miljoenen wonen in die "rampgebieden" gewoon in veiligheid

0
121 wijs

Als je pas na 75 jaar je excuses maakt gelooft niemand je meer.
Ik las dat er nog 33000 Joden in Nederland wonen. De rest is weggejaagd door de moslims, en door Rutte en consorten die de islamieten binnenhaalden.
Dat heet boter op je hoofd.

3
122 Mollevanger

@122 . De spijker op zijn kop. Rutte en consorten hebben de vijanden van het Joodse volk in (te) grote getale binnengehaald en het ligt voor de hand dat onze Joodse medeburgers deze keer niet blijven afwachten tot het verkeerd afloopt. Rutte zou zich heel diep moeten gaan schamen.
En die excuses van hem komen inderdaad in dat licht gezien wel heel erg hypocriet over.

2
123 PFL

Wanneer biedt het Joodse volk excuses aan de Palestijnen aan? In 1893 bepaalden en groep zionisten doodleuk dat Palestina het Joodse thuisland moest worden.
Daarna begon de ellende voor de lokale bevolking in Palestina. Meer en meer zionisten werden er toegelaten en namen de boel over culminerend in een burgeroorlog in 1947.

11
124 Hendrianus

Klopt In de 2e wereld oorlog zijn buiten Duitsland in Nederland de meeste Joden verraden en toen waren er nog geen islamieten.

1
125 yanyans

@121 Ja, het ligt er aan of men in het geval van Syrië voor de oppositie of voor de regering van Assad bent en en uit welk gebied je kwam of het huis waar je woont/woonde er nog staat en of die regio (weer) veilig is.
Ook werkgelegenheid is voor een deel weggevallen omdat bepaalde bedrijven plat gebombardeerd zijn en/of de infrastructuur kapot is.
Als men de opleiding bouwvakker, timmerman of een beroep op het gebied van wegen aanleggen enz. heeft dan heeft men aan werk geen gebrek. Het land moet weer worden opgebouwd maar dan moeten er wel huizen zijn om in te wonen en moet men geen vrees hebben voor het regime Assad dat men wordt gevangengezet want dat kan ook gebeuren en dus gaat sommige mensen niet terug.

https://www.ad.nl/buitenland/vrouwen-bouwen-aleppo-op-er-zijn-geen-mannen-meer-in-syrie~ac0699a9/?referrer=https://www.google.com/

Beelden van:

Aleppo:


Damascus:


1
126 Nieuwsgierig

@126 Bent in de 2e zin moet natuurlijk is zijn.

0
127 Nieuwsgierig

Zo makkelijk excuses aanbieden voor iets waar je niets mee te maken hebt, wanneer de daders (de toentertijd heersende beleidslieden) al lang gestorven zijn.

Maar wanneer gaat Rutte excuus maken voor zijn eigen oorlogsmisdaden?
Het steunen van IS (met o.a. velen Toyota Hi-Lux pickups waar zware machine geweren op werden gemonteerd) om regime change in Syrië te trachten te veroorzaken.

2
128 blauwe_schildpad

** gebruiker verwijderd **

@128 . Je hoort de doden van toen niet te gebruiken om je gal te spugen over Rutte enz. Daar zijn andere topics voor, niet hier.

129 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@124 . Je bent off-topic bezig, het gaar hier over 6.000.000 vergaste joden en andere 'untermenschen'. Lazer op met je Palestijnen.

130 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@102 . Ook off-topic en misselijk om die Joden te gebruiken voor je nogal onbeduidende ongenoegen. Stop daarmee.

131 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@106 Ja, ik vind het ook laat. Maar eerder werden er al door koningin Beatrix excuses aangeboden.

Zoek op de NOS en je leest dat ook de PVV al eerder wilde dar er excuses zouden worden aangeboden.

75 jaar. Als Rutte nog langer had gewacht dan zouden er over 5 jaar helemaal geen overlevenden zijn. Dus beter laat dan nooit en zonder excuses had hij vandaag niet zonder gezichtsverlies naar Auschwitz kunnen gaan.

132 verwijderd924924212

@131 Als Rutte excuses maakt voor slecht overheidsgedrag dan is mijn opmerking zeker on topic.
Dat jij dat niet begrijpt is jouw problem. En ik gebruik noch misbruik Joden. Ik wijs slechts op het hypocriete gedrag van Rutte. Excuses voor daden uit het verleden waar hij NIET verantwoordelijk voor was en geen excuses voor het wanbeleid van 9 jaar waar hij WEL voor verantwoordelijk was.
Vleesgeworden hypocrisie.

Dat de overheden in WO2 grove fouten hebben gemaakt is al heel lang een feit en bekend. Daar zou een overheid zeker van moeten leren maar ik waag dat dan weer te betwijfelen. Als je ziet hoe ze nu met onze privacy omgaan dan heeft de overheid NIETS geleerd van de fouten in WO2.

0
133 PFL

De PVV heeft aan iedereen en alles een tyfushekel, maar op dit onderwerp zijn ze de goedheid zelve.

4
134 Mac Benac

@134 Weer gelukt de PVV ergens bijgehaald wat nergens op slaat. Ik ben zeker geen Rotte fan, maar dit is een goede zaak voor de hele overheid.

1
135 Uitede aka Espede

** gebruiker verwijderd **

Rutte zegt:

== Hij verwees toen naar het standpunt van het kabinet-Kok uit 2000, dat wel excuses aanbood voor de "kille ontvangst" na de oorlog van Joden die de Holocaust hadden overleefd.==

NOS

136 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@122 == Emile Schrijver was als directeur van het Joods Historisch Museum vanochtend onderweg naar Polen, om daar morgen de herdenking in Auschwitz bij te wonen.

Hij hoorde bij aankomst in Krakau over de excuses van Rutte, die hij buitengewoon noemt. "Het komt tegemoet aan de grote wens die al generaties lang leeft bij de Nederlandse Joodse gemeenschap. Het is een groots gebaar richting Joods Nederland", zegt Schrijver.==

NOS

137 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@107 ==Achtereenvolgende kabinetten hebben geworsteld met de vraag of ze excuses moesten maken voor bestuurders en ambtenaren die tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben meegewerkt aan de moord op de Joden, Roma en Sinti of zich er niet tegen hebben verzet.

Koningin Beatrix erkende in 1995 bij een bezoek aan Israël dat Nederland in de bezettingsjaren tekort was geschoten. ==

NOS

138 verwijderd924924212

@135 Daar heb je een punt. Het kan nooit kwaad om het gedachtegoed van de PVV kritisch te blijven volgen. Waakzaamheid is geboden.

3
139 Mac Benac

** gebruiker verwijderd **

Als joodse organisaties en particulieren opgelucht zijn of blij met deze excuses, wie zijn wij dan? Het gaat toch om die mensen? Om hun doden.

140 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@133 -- Excuses voor daden uit het verleden waar hij NIET verantwoordelijk voor was en geen excuses voor het wanbeleid van 9 jaar waar hij WEL voor verantwoordelijk was.
Vleesgeworden hypocrisie. --

Rutte is verantwoordelijk, als MP voor het bedenken, formuleren en aanbieden van excuses. Of hij excuses moet aanbieden voor een aspect van zijn beleid is hier niet aan de orde. Daar zijn andere topics voor.

141 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@128 Maar als Nederland weer een stap zet in het aanbieden van excuses aan de joodse mensen en Rutte mag dat niet doen (hij was er immers niet bij) wie dan wel?

-- Zo makkelijk excuses aanbieden voor iets waar je niets mee te maken hebt, wanneer de daders (de toentertijd heersende beleidslieden) al lang gestorven zijn. --

142 verwijderd924924212

@141 . OK al goed. Ik ben nog geen ander topic tegengekomen over Rutte die ergens excuses voor maakt maar wellicht heb ik dat gemist.

1
143 PFL

** gebruiker verwijderd **

@143 . Oké, over de leveringen van die auto's door overijverige ambetaneren zijn hier een aantal topics geplaatst. Of daar ook excuses zijn gemaakt en aan wie, dat weet ik niet.

Sorry als ik wat scherp overkwam, was niet de bedoeling, zal er op letten.

144 verwijderd924924212

@130
Ach Jona G het barst al van de off topic reacties over immigranten, moslims, de Islam en het verdere Rutte beleid. Wind je niet op over eentje die net weer wat anders belicht.

On topic.
Die excuses zijn nogal laat. Ik vind ze belangrijk omdat het nu regeringsstandpunt is dat de NL overheid wat al te voortvarend meeging met Duits beleid.

Ook is het van belang in de bestrijding van het huidige antisemitisme om je eigen misstappen te erkennen.

Wat ik begrepen heb is dat er in Joodse kringen positief is gereageerd en dat telt.

9
145 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

@145 , dank voor je vriendelijke reactie. En ik ben het met je reactie op de topic eens.

Wel vroeg ik mij of de ambtenaren toen verzet konden bieden. De Bezetter was oppermachtig. Verzet werd na de eerste verzetspoging wreed neergeslagen. Dus wie durfde de opdrachten van de Bezetter te weigeren?

Ze hadden die J op die registratiekaarten gewoon zwart moeten maken.

Wat hadden ze kunnen doen?

146 verwijderd924924212

@146
Dat is natuurlijk lastig. Toch vind ik dat je de stap moet maken om als ambtenaar bijv. ontslag te nemen als je vind dat je in conflict met je geweten komt. Of dat zonder gevolgen van Duitse zijde mogelijk was weet ik echter niet.

Wat ook een rol speelt is dat we nu achteraf er naar kijken, dat was voor de betrokkenen wel even anders. Nu weten we van de volle omvang van de shoa.

8
147 Hendrianus

@144 even goeie vrienden. Je weet hoe pro- joods ik ben, dus je begreep ook dat ik er niks verkeerds mee bedoelde.

1
148 PFL

Ik vind het heel goed wat Rutte doet Daarom vind ik het onbegrijpelijk dat Ongehoord iemand een podium geeft die holocaust ontkent en dat ongehoord nog 50 000 leden heeft Leren wij het nooit.

0
149 yanyans

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2728Als met dat laatste de persoonlijke Europese ID wordt bedoeld, dan ben ik daar ook faliekant op tegen. Dat gaat inderdaad erg ver en is e...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

FrisseBries
Offtopic

@2752Een postbezorger op zijn 53 ste, dat zegt al genoeg 😁...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Zie Hier
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

En natuurlijk is het weer iemand die een blanco strafblad heeft en een heleboel vrienden die wel een kansje zien om gratis te winkelen!...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Offtopic

@2743 Kijk dat het hier aan begeleiding ontbreekt daar kan ik niets aan veranderen. Maar wat ik wel kan doen is bij mezelf te rade gaan, en po...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Offtopic

@2751Jouw waarschuwingen doen mij niets.Je bent een internet treiteraar die stalkt. Meer ben je niet. ...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@155 Kijk nu snap je het Bop en ik ben zeer gelukkig....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2750 Eerste en laatste waarschuwing.Stop met tegen mij te praten je bent niet belangrijk....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Zie Hier
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

In ieder geval ook nog het bedrijf heel duidelijk maken dat zijn aansprakelijk worden gesteld voor iedere vorm van aangerichte schade en dat de ...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

FrisseBries
Offtopic

@2748Hahahaha. Dat is alles wat ik tegen je te zeggen heb.@2749Jij bent een tokkie, net als andere treiteraars hier. Zielige figur...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Www Hindi Xxx VideosMichelle Lay LesbianNude RunningHot Sexy Nude PicsDesi ChudachudiMother Son IncestAsmr ClaidyRock Climbing Outdoor Sex Adventure - Ocean CrushSitus PornographyMmkz-132Lesbian Girls PornEbony PorneBeegxxxBokep Indonesia Viral 2023Desi Live XxxPorn Actress ImagesXxx Suny LoanBrothel VideosLesbiqn PirnPornvr 360Analized VideosArmani Black Fuck Me FutanariBangla Xnx VideoBbw Mom And Son PornTna EscortBoneca HentaiMaa Beta Ki Chudai Ki KahaniMilfincestOpegleAnal Pornos VideosChubby TeenpussyIntercambio De ParejasPorn Full Movie ComPron PictursDesi Sexs VideosIndiansex TeensBig Tity BabesPokemon Scarlet PornSunny Leone MmsAthena Anderson PornSkylar_blue_ppvSensual BjsKissingtitsNaked RedheasJessy JeySchool Teacher Sex VideoReal Incest VideosGalidivaNude Celebrity FreeVideos De Sexo Brasileiro GratisZvodeosFc2-ppv-3440993Dangerous DpKamwali Bai Ke Sath SexPornhub Com HindiPicturd PornPornhd Free VideoFilmes PonolMesohornyAngela White PronBana DiyaNude Women PicturedBoku No Pico HentiaMidv-040Lesbian Porn Full VideoEva Green Porn VideosCinema GropeNessa HentaiFanny Sex VideoSex At Schoool VideoMistyrayFree Son And Mom PornFreeporn BlackgirlsBlack HardcoresexXnxx IndinePron ProsXxx Video AmerikaTamil Hard SexBhabhi Porn Videos IndianWifefucks DogFree Nude Pics Of WomenDoubledosetwins PornAssfucking EbonyHot MaidPictures From PlayboyHot Indian Aunty Porn VideosTelugu Boothu MataluDesi Chudai With AudioMolly Little BbcTitty JiggleGrupo Pornografia TelegramLeia PornSex Wap IndianEmoxxxVillage School XxxYoruichi PoseNude CollegeVanessa Cage AnalErotic Sex MoviesDesi49 ComNisha Sex VideoChloe Temple Venus VixenHot Very Hot SexSexolog Ao VivoPorn FilmePorn CulonasThickwifeCharli D'amelio NudesCorina Kopf PornNude Scenes Of CelebsAnimal Instincts MovieThat PorndudeDemi SultraOnlyfans Free VideoLatest Porn VideoaTeen Porn PicSlim ThickCute Girl Xxx HdRaylene NudeSexonlineVs MandingoGira MadnsBlackmail FuckHot Couple KissOrgsamPinoy Gays ExFatt Booty PornPregnant Only FansLesbian Grany Porn18 Year Girl Porn VideoXxx Video HindiHardcoregangBest Blowjobs EbonyArabelle Raphael PovAsstr.0rgThebestpornHomemade Twitter Porn.Sexlog.cAnal MachineYokoso Sukebe Elf No Mori ESex Girl And Boy VideoSeduced By The BabysitterNaked HousemaidGloryhole BathroomPorko.cariocaAndhra Telugu SexNuru Massage.comLock Sex VideoBrandi Love New Porn VideosHentai Games