NAVO IS UITERST GEVAARLIJK (vrijspreker.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Sterre001 in Binnenland  ·  26 Reacties

  • 14
  • 500x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ben het helemaal met Karel van Wolferen eens - overigens een zeer intelligente en integere man. Hij is op youtube te zien in verschillende afleveringen van Cafe Weltschmerz, bv.
("NAVO is uiterst gevaarlijk")

De NAVO is een zeer aggressieve organisatie die uit is op expansie en overheersing en alles doet om de publieke opinie op haar hand te krijgen. Nietr de Russen zijn de agressor, maar de NAVO. Kijk maar naar het goed onderbouwde gesprek in bovenstaande link.

12
1 yadasampati

Nee hoor, dat je zelf te dom bent om te begrijpen dat een NAVO juist bestaat om anderen te intimideren en dus gevaarlijk moet zijn is je eigen gemis, maar het vult zo leuk je bankrekening onzin de wereld in te slingeren, pacifist een beetje?

26
2 Chaimileh

@1
'zondagsrust
de winkeldeuren gaan straks open
het hongerige volk zwelt aan
ze kunnen weer van alles kopen
en vullen zo hun leeg bestaan

begeerte is tot deugd verheven
bezinning is verleden tijd
de mensheid heeft haar ziel vergeven
en is daarmee haar wezen kwijt

in armoe waant de mens zich rijk
en lijkt zich van geen kwaad bewust
terwijl ik naar de drukte kijk
verlangend naar de zondagsrust'
mooi!

16
3 Chaimileh

@1 U onderhoudt nauwe banden met Putin als ik uw reactie lees.Nu is de vraag doet u dat vanwege financiële reden of om ideologische overwegingen ? beiden zijn niet te pruimen.

16
4 jantje van leiden

Dat "licht" Karel van Wolferen is blijkbaar niet eens in staat om NAVO en VN uit elkaar te houden, of (en dat denk ik eerder) probeert bewust mensen met leugens en bedrog tegen de NAVO op te zetten!
Dergelijke figuren behartigen (al dan niet bewust) slechts de belangen van de VS en Rusland die er belang bij hebben dat Europese landen (zowel op militair als op economisch gebied) zo min mogelijk samenwerken!

17
5 Immanuel

Meer NAVO nodig..10tallen gevaarlijke groeperingen vooral uit het midden-oosten weerstand bij calamiteiten te bieden...gevaar komt voornamelijk uit die hoek.

5
6 TouchScreen

Gewetenloze massahaters zijn het, handlangers van het kapitalistisch imperialisme.

7
7 zewa

@7 U is Communist?

8
8 Otasanek

Karel van Wolferen Is volgens mij gewoon een Russische trol.
Dankzij de NAVO, NATO en de VN leven wij hier in Nederland al 75 jaar in vrede en dat is in de geschiedenis geen enkele generatie gelukt.

Ja, Eisenhouwer had enigszins gelijk met zijn bezorgdheid. Er zijn diverse Amerikaanse presidenten geweest, die enorm misbruik van het pact hebben gebruikt. Onnodig deze nogmaals te vermelden.
Als oud “beroeps” ben ik toch blij met het bestaan van de bovengenoemde trans atlantische samenwerking en de NAVO en heb alle vertrouwen in de toekomst. Daarbij hoop ik wel, dat deze organisaties, in samenspraak met een realistische regering van de gebonden landen, niet altijd naar de pijpen van Amerika danst en hun gezonde verstand gebruiken.

9
9 Rig de Goeiste

** gebruiker verwijderd **

@9
Laat het duidelijk zijn dat de militaire industrie in de USA en de overheid meer dan nauwe banden hebben en ook uw oude werkgever heeft heel lang USA only gepredikt voor bepaalde producten die ook elders in de EU te koop waren maar op historische gronden werd er dan toch besloten om Amerikaans te kopen .
Het lijk bijna op de Nederlandse "ontwikkelingshulp" aan Afrika , bijvoorbeeld een land kreeg miljoenen hulp en dan mocht Onze nationale truck fabriek DAF 200 vrachtwagens leveren die natuurlijk van dat ontwikkelingsgeld betaald werden waardoor in feite de eerste die er van profiteerde de Nederlandse belastingdienst was , en zo ook voor de US wapens verkopen aan bondgenoten is er voor zorgen dat je eigen economie blijft draaien waardoor inderdaad een oorlogje hier en daar goed voor iedereen is die er in werkt .

10 verwijderd682241

De NATO is een peperdure prestigieuze organisatie die van fiasco naar fiasco gaat: (Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Libië....). Dat zo'n alleen maar blunderende en falende organisatie nog steeds bestaat is uiterst verdacht....blijkbaar functioneert het als instrument van andere machten....!?

5
11 CoolMemories

De NAVO is niet agressief zoals domme mensen als @1 beweren.

Maar wel gevaarlijk. En hopelijk wordt ze nog gevaarlijker. Militaire kracht doet er toe en zorgt ervoor dat we de welvaart en invloed hebben die we nu hebben!

4
12 Vaartuig

** gebruiker verwijderd **

@8 : Geef mij maar communisme ipv kapitalisme.

13 verwijderd9139144

@13 Koekoek... Noem eens 1 communistisch land waar het goed toeven is en koop een enkeltje...

4
14 Otasanek

Karel van Wolferen, de useful idiot van Putin

Next

10
15 LGK

@13

Als ik de nieuws uitzendingen van N Korea zie, is het daar goed vertoeven
Want wat NPO uitzend over N Korea is fake, toch?

8
16 LGK

Trouwens, het is juist goed dat NATO gevaarlijk is, dat houdt Putin buiten de deur

8
17 LGK

* Verwijderd door de redactie *

18 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

@16 : ???? je krijgt jou ook zo op de kast ...

19 verwijderd9139144

Ooit met waarschijnlijk de beste bedoelingen opgericht. Nu een gevaarlijke politieke organisatie met een eigen (hidden) agenda. Zoals meerdere van die kolossale organisaties, zoals bv ook de VN,

2
20 Bleke Betty

@3
Mooi, van wie?

1
21 Bleke Betty

Ongelooflijk! Er wordt hier door mensen gereageerd, die duidelijk niet het verschil tussen NATO, NAVO en de VN weten.
Een goede raad voor hen:
Soms is het beter je mond te houden en doen als of je dom bent, dan te spreken en bewijzen dat je het ook echt bent.

0
22 Rig de Goeiste

@14
Nou, ik heb zo'n beetje alle boeken van Lenin en Marx gelezen. Met het idee wat achter het pure Marxisme zit is niets mis mee. Maar zoals met alles, gaan degenen die op macht en geld geilen ermee aan de haal. Dan krijg je dus een dictator zoals een Kim Jong un en voorheen een Pol Pot (waar Rosenberg van groen links zo'n bewondering voor had) die alles misbruikt voor eigen gewin en macht. En dat geldt voor al die dictatoriale staten. Rechts, zowel als links. Het resultaat is hetzelfde.
En mede omdat het kapitalistische systeem geen ander systeem naast zich duldt maar alles doet om het te vernietigen, kapitalisme onderdrukt net zo goed maar wil steed meer en meer consumenten om steeds meer en meer te consumeren voor een steeds grotere geldberg die van steeds minder mensen is.
Kapitalisme is zonder meer een pervers systeem. (zeker ook in het kader van duurzaamheid en milieu bezien)
Helaas is er gewoon geen werkelijk goed en eerlijk systeem, de illusie van democratie zorgt ervoor dat mensen domweg achter het systeem aan blijven hobbelen, want wat anders is er?

2
23 Bleke Betty

@23 want wat anders is er?

er is niks anders.. al het andere werkt slechter zowel op het sociale vlak als op economische vlak. De meest sociale landen met de beste zorg en de meeste vrijheden en de beste sociale vangnetten zijn kapitalistische landen met sociaal democratieën.

Naast de barre socialistische landen zijn er ook tal van oprecht goed bedoelde langsgekomen door de decennia, maar die gingen er allemaal van uit dat markten zomaar alles pikken aan nationaliseringen en onteigeningen en dat valt inderdaad vies tegen.

"Illussie van democratie" Ik ben in genoeg barre landen geweest om heel dankbaar te zijn voor de bestuursvormen die wij en omliggende landen hebben. ergens tussen dictatuur van de meerderheid en dictatuur linksom of rechtsom is wat mij betreft meer dan voldoende democratische en sociale speelruimte. Degene die me kan overtuigen met een goed boek dat het anders kan krijgt een doos wijn.

51% is voldoende voor enorme sociale of economische veranderingen. Maar dan moeten mensen beslissen in het stemhokje. Blijft iedereen op een klein kluitje stemmen dan blijven we polderen en gebeurt alles half, half. Haalt een willekeurige politieke flank 51% dan pas krijgen mensen aan de randen van het spectrum hun zin. Het is maar goed dat het zo werkt. Het alternatief is strijd of veel meer onvrijheid.

Democratische politiek is niet veel meer dan vrijheden bewaken en proberen de boel niet in soep te laten lopen. Te grote ideeen zoals (Marxisme, Anarchisme, Fascisme etc) maken nagenoeg altijd meer kapot dan ons lief is.

illusie van democratie zorgt ervoor dat mensen domweg achter het systeem aan blijven hobbelen.... Gelukkig wel ja...

1
24 Otasanek

@24
Toch is het niet houdbaar. Ik ben het met je eens dat het op dit moment en ogenschijnlijk het 'beste' systeem is, er is verder niet iets anders wat beter is en ook daadwerkelijk en bestuurlijk kan worden uitgevoerd. Zo goed, dat mensen het ook willen. Maar dat dit systeem zwaar in de fout gaat lopen is overduidelijk en daar zijn de meeste wetenschappers/economen en ook filosofen het we over eens. Het is niet houdbaar dat een paar mensen alsmaar en pervers rijker worden en de overgrote meerderheid nauwelijks rond kunnen komen. Wat je vroeger zeg maar In Rusland had met de aristocraten die champagne dronken en kaviaar naar binnen werkte op het terras en het hongerige plebs uit lachten, en in Frankrijk eigenlijk idem, gebeurt nu in het groot wereldwijd. Ten wist men net aan hoe het in eigen land erbij langs ging, nu weten we het wereldwijd. Maar het principe van de verachting voor het 'plebs' door de superrijken is hetzelfde en zo ook het gemor en de haat die groeit richting deze zieke graairupsen met een perverse hebzucht. Zij zijn eigenlijk overal (mede) verantwoordelijk voor. Milieu, klimaat, armoede, gebrek aan gezondheidszorg, scholing, mensenrechten, vrijheid, en alles in de neerwaartse spiraal omdat alles erop gericht is dat zij meer geld en meer macht kunnen verkrijgen.
Bedenk dat er rijken zijn en multinationals die een 'begroting'hebben nog groter dan sommige autonomen landen. Dat zij overal in de wereld beleid bepalen door de macht van hun geld. Dat zij regelmatig aan de touwtjes trekken zichtbaar en onzichtbaar, maar wel degelijk touwtjes in handen hebben.

0
25 Bleke Betty

@25 De wal keert het schip en dan gaan miljarden mensen dood Betty. Het enige wat we kunnen doen is energie en voedsel onafhankelijkheid promoten. Dat het steeds slechter gaat met de mensenrechten is een nieuw verschijnsel dat meekomt met dat rabiate rechts en zeloten. In zijn totaliteit gaat het helemaal niet slecht met de mensenrechten vergeleken met 50 of 100 jaar geleden. We moeten wel heel ver terugvallen voordat we terug in de jaren 50-60 of daarvoor zijn aanbeland.

Dat er arme mensen blijven doet niks af aan de abnormale hoeveelheden mensen die uit de armoede zijn verheven de afgelopen 70 jaar met name. De levensverwachting van een Afrikaan is ook gewoon enorm toegenomen evenals het gemiddelde welvaartsniveau in veel van die pauperlanden. De koek raakt op dat is het enige probleem en gezien daar maar 1 oplossing voor is zullen we nog wel meer ziektes gaan zien..... mede dankzij degenen die regelmatig aan de touwtjes trekken zichtbaar en onzichtbaar, maar wel degelijk touwtjes in handen hebben.

0
26 Otasanek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Choda Chodi GolpoSons Breeding MomsXxx Cartoon VidFree SexymoviePokemon Misty XxxPriyanka Chopra NudeMohini XnxxVirgo Peridot CreampieDeep Throat VomitOiled Up BoobsFemboy Hentai GamesXnxn LiveRekha Sex ComBlack Patrol ComUncensored Korean PornAmia MilayH 動漫Big Tity PornCandace DareLive Sex Video AppAmber HayeVickystarkKaroll ValenciaHq EoticosAmouranth AssPorn Star MartinuFake TaxisWrong Turn XxxReal Honeymoon VideoNaked Tribal AfricansForgivemefather PornMature Lesbians PornCartoons PornhubPornsexerAunty Sex BfXxnx Hd PornXxxn Sex HdAnal FailTantra PornIndian Group Sex ClipsMmd FutanariOnlyfans Free VideoChaturvayePorn Gmaes HubAlice Angel PornPron PakistaniAllie RarPaige Vanzant Sex TapeGay Cuminside PornAderes Quin PornHey Im.bee OnlyfansXxx Gand ComNude Taylor SwiftChi Chi PornBoa Hancock TittiesAmouramth NudesPornhuberXxx TalkTrippie Bri FuckJasmine Sanders NudePorn AhsokaPornhentai.gamesXporno EspañolSexo De LesbianasGrupos De Whatsapp PutariaHenrai TecaStrip GameXviedeosSpongenob PornTelugu Aunty Full SexDaughterblowjobComeltoe PornRachel Leigh Cook NudeNadia NyceLesbian XxxxJuicyass PornCarne Del MecadoReddit HotsEiminfukadaMoria MillsFaktaxiXxx Videos Hd DesiWww Xxx 2Sex Blacked ComPornotransTillyktv LeakChanel Camryn TwitterPorn ColeSuperheroine Porn VideosN.hentaiJogos PornografivosVideos Pornos De LesbianssPornos Con NegrosPorn Anal LatinPorn JobNude Scarlett JohanssonRape Lesbians PornBlue Film Full SexIndian Reality KingsRevista PornosHd Porn VidyoLight Skinned Big TittiesXxxx Sex HindiEva Elfie Full VideosReddit Watch It For The PlotHentai2read.conFull PornosHookup Hot ShotGirl NakedAdam Devine NudePanjabi Sex ComDrugs XxxSpideypool XxxStarlight PornOrgasm AbuseMark Rockwell PornHentia Porn GifsBarzzres MomFemale Sex ToysStepmom Porn IndianXxx TictokListcrawler IndianaLucy Mochi NudeNikki SapphireNude Hairy MilfRedhead Petite PornRedtu EXxx Indian ThreesomeVídeoporno AmadorSyntha FixxTamil Aunty Xx VideoXxx Indian VedioMia Khalifa HornyPorn TurtureCarpussyPandamoviehdDeni DenailsNude Arab Belly DanceKeez MovuesKrystal Steal PornReal EscirtAnachri NudeJelena JrnsenSex Video College TamilHot Brittany SnowSali Sex StoryHentai ComixGif BondagePornográfia De AnimeGay Pornolari