Wat is die Nexit-Denktank nou weer?! (duimspijker.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Duimspijker in Politiek  ·  31 Reacties

  • 2
  • 539x gelezen
Reageer met een Emoji
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Kennelijk zijn er"

Kennelijk is de auteur van het artikel maar slecht op de hoogte. Duimspijkers weet beter, maar wil er blijkbaar een kleinerende klank aan geven.

10
1 sparta

En inderdaad is Nexit een prima idee. Bevrijd worden van het juk van het Vierte Reich zou een zegen zijn voor ons land. En de onzin dat we er financieel beter van worden is inmiddels ook wle achterhaald. We betalen per hoofd van de bevolking al het meest voor 4eR en daarnaast worden we belazerd zodat wij straks 1400 miljard of meer pensioengeld zien verdampen, een ECB abusr dlage rente waardoor Nederlanders geen fatsoenlijk pensioen meer ontvangen en strafks draaien we via het 4eR ook nog op voor de financiele problemen in Zuid-Europa. Hoezo worden wij daar beter van? NIet dus. Nexit is hard nodig en liever vandaag dan morgen.

10
2 PFL

* Verwijderd door de redactie *

3 Boeke B.

** gebruiker verwijderd **

Mensen die "serieus" denken dat Nederland baat heeft bij een Nexit weten en niet hoe Nederland werkt en snappen niets van internationale handel.

Mbt die "Nexit denktank" kun je gerust stellen dat het een clubje pathologische leugenaars en corrupte manipulatoren zijn omdat de enige argumentatie voor een exit uit de EU gebaseerd is op verdraaiingen en leugens.

4 verwijderd9249148401

@4
Zal dan vast familie zijn van de lui die ons er ongevraagd ingerommeld hebben..

11
5 Sjaak Trekhaak

@4 Natuurlijk wel er was goede handel met de EEG formule.

Jij snapt niet wat deze draak nog meer gaat kosten.
Beperkt verstand van economie heet dat.

10
6 Alexis

@4 Liegen doet trouwens een club die geen open begroting wil presenteren alleen maar meer geld wil macht wil kopen enz enz.

Maar dat snap je vast niet ?

10
7 Alexis

@6 Er was niks mis met de EEG en wat mij betreft had de EU zeker niet gehoeven. Maar met een Nexit komen we niet in een situatie vergelijkbaar met toen in de EEG. En zolang dat niet kan heeft een Nexit weinig nut. Dan is het financiële, economische en sociale zelfmoord. We zijn echt ontzettend afhankelijk van de handel met en doorvoer van/naar EU landen

4
8 Rare Rakker

Zodra Groot Brittannië uit de EU gegaan is en het gaat ze goed is een Nexit dat wat veel mensen dan willen.
Dan zijn al die linkse partijen meteen uit gescheten bij het grootste deel van de bevolking.
Maar als het Groot Brittannië straks beter gaat zul je daar in de hele MSM nooit meer iets over horen,dat doen ze niet.

11
9 Eindpenthode

** gebruiker verwijderd **

@9 die "veel mensen" van jou is een kleien minderheid. Dus als jij uit de EU wilt, staat het jou geheel vrij om uit te reizen.... Nexit komt er niet.

10 verwijderd9249148401

@8 sinds wanneer is GB meervoud?

14
11 Gut

@10 maar daarvoor schreeuwen ze hard. Lijkt het tenminste iets.

13
12 Gut

** gebruiker verwijderd **

@12 holle vaten klinken het hardst... daarmee is alles wel gezegd over nexit

13 verwijderd9249148401

@4 ga eens in op argumenten ipv alleen te roepen dat Nexiteers het niet snappen.
Het gaat steeds slechter met ons. We betalen het meeste aan EU. EU aast op onze pensioenpot, EU doet niets tegen massaimmigratie, eu wil middels bankenunie ons laten betalen voor financiele problemen in zuid europa. Eu wil steeds meer geld en macht van ons afnemen. Inons land zijn inmiddels meer daklozen dan ooit tevoren, meer mensen die een voedselbank nodig hebben. Steeds meer mensen die geen huis kunnen betalen enz. De EU lijkt eerder contraproductief te werken. Terug naar oude EEG zou echt beter zijn.

9
14 PFL

In de EU blijven is natuurlijk veel beter. Je laten bedonderen door figuren als Timmermans en wie het ook allemaal mogen zijn voelt veel beter dan een eigen beleid voeren. Ik ben jaloers op de Britten, reken maar dat het straks een stuk beter met het land gaat.

10
15 Waarheid, gewoon zoals het is

** gebruiker verwijderd **

@14 het eerste houtsnijdende argumen voor nexit moet og bedacht worden, komt u ermee? Tot die tijd beschouw ik al die nexiteers voor wat ze zijn: dom en manipuleerbaar.

Een prettige avond verder.

16 verwijderd9249148401

@8

Men kan niet verwachten dat de EU perfect is want veel wetten en regelgevin gkomen voort uit een consensus van veel verschillende landen met veel gezamelijke, maar ook veel verschillende belangen.
Wat betreft de nederlandse handelsbalans en werkgelegenheid zijn de open grenzen en de harmonisatie an veel wetten en regelgeving een zegen geweest. Dit levert meer werk en omzet op dan wat er door oostblokkers wordt afgesnoept.
Door harmonisatie en unificatie van regelgeving heeft de EU o.a. de strengste eisen mbt voedselveiligheid, bouwveiligheid en veiligheid voor consumentenproducten.
En doordat de EU (nog) het belangrijkste handelsblok ter wereld is, is deze regelgeving maatgevend voor alle landen die handel willen drijven met de EU.
Dit tot groot ongenoegen van b.v. de VS die hier geen GMO produkten en chloorkippen kunnen afzetten ( maar straks in het VK wel)

Deze leidende positie moeten we niet zomaar opgeven door wat interne onvrede. Elke andere vorm dan de EU zal op dit moment voor ons zeer slecht uitpakken.
Vergeet niet dat met name India, Korea en China hun uiterste best doen om ons in te halen.
En de potentie is daar aanwezig. Door uit de EU te stappen doen we onszelf min of meer kado aan de hoogste bieder en zullen we het zelfde lot ondergaan als afrikaanse- en zuid amerikaanse landen. De internationale grazers zullen hier neerstrijken en alles opkopen en leegzuigen tot het niet meer interessant is. Om ons vervolgens aan ons lot over te laten.
De wereld is niet meer zoals deze 50 jaar geleden was. En ook niet meer zoals 20 jaar geleden.
De veranderingen en globalisering gaan steeds sneller en zijn op geen enkele maniet te stoppen.
Door als EU samen te werken kunnen we onze positie nog ( een tijd) vasthouden. Maar daar zullen we wel moeite voor moeten doen en ook consessies.

Al met als wonen we ondanks de problemen die wij hier kennen nog altijd in het veiligste en welvarenste deel van de wereld. Door uit de EU te stappen kunnen we dat zeer snel kwijt raken omdat we als klein landje eenvoudig niet genoeg weerstand kunnen bieden tegen de grote machts-/handelsblokken in de wereld.

0
17 carpenter

** gebruiker verwijderd **

@17 sommigen worden dus liever leeggezogen onder het mom van de "soevereiniteit" waarmee we dan kunnen beslissen om ons door de een of de ander leeg te laten zuigen (wordt een vorm van slavernij).... echt een situatie om na te streven. Daarom vind ik nexiteers dom.

18 verwijderd9249148401

@10 In Spanje en Portugal zitten ze niet te slapen daar die de EU ook spuugzat zijn.

9
19 Eindpenthode

** gebruiker verwijderd **

@19 dus als anderen in de rivier springen met een steen aan hun nek doe jij het ook....

20 verwijderd9249148401

@19

Van Spanje weet ik het niet.
Maar het nieuws in Portugal volg ik een beetje en daar maken zij zich grote zorgen over de Brexit.
De Portugezen realiseren zich heel goed welke enorme sprong voorwaards zij dankzij de EU hebben kunnen maken ( en nog steeds).
De Britten zijn al weer vergeten dat zij in de jaren '80 een 2e wereld land waren. En dat zij mede door de EU hun huidige welvaartsniveau hebben bereikt.
Nog altijd is daar het verschil tussen upper class en working class aanwezig en dat zal na de brexit eerder groter worden ten koste van de arbeiders.

1
21 carpenter

@9 “ Zodra Groot Brittannië uit de EU gegaan is en het gaat ze goed is een Nexit dat wat veel mensen dan willen.”

En dat zou niet zo slim zijn aangezien Nederland veel afhankelijker is van de handel met en doorvoer van/naar EU landen dan het VK. Dus als het na een Brexit goed zou gaan met het VK (wat ik mij ten zeerste af vraag) dan wil het zeker niet betekenen dat het met Nederland ook goed zal gaan na een Nexit

4
22 Rare Rakker

@19 En toch houden ze maar al te graag hun handje op voor het geld uit de EU....

1
23 Rare Rakker

"Nexit-Denktank"

Contradictio in terminis.

3
24 jodelatedieho

Nederland is al sinds 1992 onderdeel van de EU. Iedereen die zegt dat we ooit een referendum hebben gehad erover. Liegt gewoon, net zo hard als de politiek zelf.
Er is in 1992 of eerder nooit een referendum over geweest, dus iedereen die zegt tegen in de EU gestemd te hebben liegt alleen maar.

0
25 Ziggofan

De anti-EU'ers hier zijn grotendeels grote Trump fans. Het lijkt me beter dat ze proberen een Green Card te bemachtigen, zijn zij aan "het Vierte Reich" ontsnapt en kan Nederland gewoon in de EU blijven.

5
26 PuurHagelslag

@9
En als het straks slechter met ze gaat hoor je dan wel wat daarover van de Nexiteers?

5
27 PuurHagelslag

@16 u heeft dus geen argumenten pro EU.

4
28 PFL

@26 dus wie een andere dan uw mening heeft dan u moet maar weg uit ons land. Uw bent een schoolvoorbeeld van een anti-democraat.

4
29 PFL

@29
Ik denk gewoon met je mee. Blijkbaar ben je hier heel ongelukkig en ik doe je een suggestie aan de hand. Dat jij dat antidemocratisch vindt lijkt me om te beginnen totaal geen toepasselijke term omdat het mijn vriendelijke raad aan jou helemaal niets met wel of geen democratie van doen heeft.
Maar wat jij wilt, blijf vooral ongelukkig bazelen over "het Vierte Reich" en dergelijke (zo bizar, hoe kom je erop ..)

4
30 PuurHagelslag

@6
ssssttt..
Beetje respect graag, @4 is nog niet zo ver op school..
Hij is nog niet bij rekenen aanbeland, weet nog niet dat een netto-betaler betekent dat je er meer instopt dan je ervoor terugkrijgt..

2
31 BenErWeer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
B Grade Movie ClipsKannada Aunty Romance VideoChoking On BbcOnlyfans Leaks ForumSxypr NLinks PornorMature Porn VintageAnnafaris NudeBangia XxxMilf AnumeBondage OrgasmPenny Barber VideosSex BazarKoiito KinenbiIndian Dever Bhabhi SexStella SedonaMia_elHidden Camera Sexy VideoسرايهSunny Leone New Porn VideoSleepingteen PornAmanda Cerny PussyLesbian Taboo PornOld Man Sucks CockTricked Massage PornSkonkaFatal ModeiAlley Sheedy NakedWorld Hottest Porn VideoSleeping SexvideosZotto TvThe Purpose Of ReunionPorn AnimateFilme Pornô Com TravestiWillow Ryder RedditRsrvr-014Ai Nude ArtLive Phone SexTik-tok PornFilms PonosAsiatica FudendoMoriah MillsIndian Hard SexSex Group SexIndian Desi Sex SiteStockingteasFunsizeboysTophhentaiSkyrim Nude ModsEsperanza Del HornoTeenage Pornography MoviesBulu FilamPinay GamgbangSexy Video Hd BeautifulSex Video HotestAsiastreetmeat4tube.cpomCouple Hot Romance VideoXxx Hd Indian ComInvisble PornPeladas FamosasMelissa Barrera NudeVanessa VeracruzzRacheal StarrXxx SicSex Movies VediosPunjabi Porn VediosRole Play PornstarsAryion ComJavhivSex Xnx ComDouble CreampiedKorra Fel RioMichelle Phiefer NudeZxxxxcBbc Wife CuckholdChitose SaegusaBlack Boobs SuckingYoupotnAnalgapGrupo Pornos TelegramGostosa PeladasPorn Videos XnxXvideos.copmLadyboys Sucking CocksIndanaxnxxHd Porn 4kMia Khalifa Boobs SuckingBlue Film Video Full HdAssistirhentaisKim Delaney NudeBellesama PornMoking PornTeigan PresleyBeautiful Aunty Porn VideosFamilypornhubKatie Morgan BbcComic SexWww Xxx To ComVoyur HouseStephaniesanzo NudeYuuka TadaMomdan Sexy VideoSisters Hot Friend PornBlack People On PornSkate PornNhentai.net$Flik Flak FilleRoadside XxxMompov VideosEllaknoxBig Boobs Xnx VideoHindi Sex Video InTeen First TimeHermaphrodit PornAnal Mom ComErotico GifsFeet JobPorn Web JapanCleveland Brown PornBbc BlowbangBen10xxxShakeela NudeSunny Leone Sunny Leone XvideoErotic GirlsBhojpuri Hd Sex VideoHistorical Porn MoviesDaddy Forces DaughterDancing Bear VideoIndian Sex Videos XhamsterStrapondreamerCyndee SummersHot Mallu BoobsAfrican Forest SexIndiansezVaginas RubbingLexa Skye PornFilm GratuitpornoAnal MidgetsGay Nude BeachGoodnight Moon AsmrMuscle Daddy GaypornBest Of Mia MalkovaTia Cyrus StepmomVr Headset For PornMignonne RencontreXxx KhalifaJapenese FootjobCouple PronTushy Com