Voorkom de klimaatapokalypse (krapuul.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  91 Reacties

  • 5
  • 657x gelezen
Reageer met een Emoji
1
10
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Ik geloof niet dat de mensen het klimaat kunnen redden aangezien het klimaat al zolang als de aarde bestaat doet wat het wil.
Als er dan mensen (politici) zijn die mij willen verplichten tientallen duizenden euro's uit te gaan geven aan onzinnige "oplossingen" ben ik inderdaad niet van plan daaraan mee te doen.
Mag ik dat vinden? Of mogen andere meningen niet meer van jou?

Sterker nog, ik wil juist dat het wat warmer gaat worden. Lijkt me heerlijk. En dat lijkt veel mensen heerlijk, daarom gaan ze massaal op vakantie naar warme landen.


Maar goed, er zijn dus mensen die zich zorgen maken over de vermeende opwarming van de aarde, en die hebben daar de grootste woorden voor. Vooral op internet. Wat ik in @4 aantoonde was dat juist dat internet heel slecht is voor het klimaat. Die angstige mensen zouden dus (als ze écht zo begaan zijn met het klimaat) per direct moeten stoppen met het klimaat-dodende internet.
Doen ze dat niet, vind ik het ook prima, maar dan zijn het wel super hypocriete mensen.

4
51 xtremy

@51 Of de klimaatplannen veel zin hebben is een andere discussie dan of er sprake is van Antropogene klimaateffecten. U ontkent het tweede omdat het eerste u geld gaat kosten.

5
52 Anubis

@2
Omdat zij zelf totaal niet weet waar het over gaat
hoe kun je dat nu verwachten van een puber die de school niet heeft afgemaakt

@9
De wereld is alles behalve overbevolkt
Alle inwoners van de wereld naar Australie verhuizen en dan hebben ze nog genoeg ruimte rond de deur om te leven

3
53 eoghanfeehily

@52 Ik zeg dat de mensen het klimaat niet kunnen beïnvloeden naar eigen wens. Het klimaat doet wat het wil, al zolang de aarde bestaat.
Daarom is het onzinnig er zoveel geld aan te verspillen, want het gaat 0,0 effect opleveren.

Beter zou zijn om ons aan te passen aan eventuele veranderingen.
Anders sterft de mensheid uit.
De aarde zal het gewoon overleven.

Maar de hypocrieten die dus wél denken dat de mensen aan een thermostaatknop kunnen draaien door iets met co2 reductie te doen, zijn super hypocriet als ze op internet zitten, want dát is dus schadelijk voor het klimaat, volgens al die linkjes in @4 .

4
54 xtremy

@54 Als het klimaat inderdaad een paar graden opwarmt zijn de kosten nog vele malen hoger.

Als de mens het gevolg is van klimaatverandering kan er ook wat aan gedaan worden. Maar dan moet inderdaad wel de hele wereld meehelpen en niet alleen NL.

6
55 Anubis

@55 Ik bedoelde natuurlijk 'als de mens de oorzaak is van ...'

2
56 Anubis

@55 Tja, wat wil je, als zelfs de hypocriete klimaat-angstigen het al niet kunnen opbrengen om te stoppen met internetten, dan kun je niet verwachten van de realisten dat ze meegaan in die waanzin.
Geef dus zelf eerst het goede voorbeeld, wie weet volgen er dan meer mensen.
Maar maak je niet druk (boos) als ze dat niet doen. Want als je je druk maakt, krijg je het warm, en daarmee help je de wereld naar de gallemiezen.

3
57 xtremy

@57 Je praat uit je aars
Ik ben niet bang voor het klimaat want ik zal het allemaal niet meer meemaken.

6
58 Anubis

@58 Bij gebrek aan argumenten maar weer op de scheldende tour....
Dát zal je "punt" vast versterken.

2
59 xtremy

@55


Ons aandeel CO2 maakt maar 0,27% deel uit van alle broeikasgassen , daarmee kunnen we het klimaat niet sturen ...
https://www.geocraft.com/WVFossils/greenhouse_data.html

Het KNMI zegt zelf ook dat de honderden miljarden niets gaan uitmaken
"Van Dorland (KNMI) becijfert dat de 110 megaton aan emissiewinst in het regeerakkoord leidt tot ongeveer 0,00007 graden minder temperatuurstijging"
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/19/regeerakkoord-helpt-klimaat-met-00003-graden-13584998-a1578000

En als ALLE landen ALLE maatregelen uit het Parijsakkoord zullen uitvoeren (kosten vele biljoenen belastinggeld) dan scheelt dit maar 0.05graden in 2100 ...
https://www.lomborg.com/press-release-research-reveals-negligible-impact-of-paris-climate-promises


Het is dus puur zakkenvullen van multinationals en hun vriendjes

2
60 Vageali6888

Wil je echt iets voor het klimaat op Aarde doen ?

Verkoop je bezittingen en besteed al je geld
aan een vliegticket > Enkele reis Mars.

(Het kan binnen niet al te lange tijd)

2
61 m+m = Z

Toch wel interessant: de geboorte van een nieuwe religie meemaken......dezelfde sfeer van kerstening, hersenspoelen en doctrines instampen vond plaats in de tijden van Bonifatius toen de politiek correcte predikers de Germanen probeerden af te laten zien van hun eigen uitbundige feesten en hun (half)goden in te ruilen voor Jezus......niet alle Friezen trapten erin en blokkeerden Bonifatius met geweld....!

2
62 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

63 Dirk2137

Om te denken dat je als mens het klimaat op aarde kan bijsturen moet je wel aan een heel erg groot Messias-complex lijden. Of je snapt het verschil niet tussen klimaat en milieu dat kan ook.

2
64 Kaffer

* Verwijderd door de redactie *

65 Ryan

@62 Inderdaad wel interessant om te zien hoe veel mensen slaafs achter hoaxsites aanlopen zoals Platte Aarde, Antivax en Klimaatontkenning en dan vervolgens de experts betitelen als gehersenspoeld, compotters en aanhangers van een religie. Je zou bijna zeggen dat ze hun eigen psyche projecteren op iemand die het niet met ze eens is.

3
66 Anubis

@66
Andersom verbaast mij dat ook.

2
67 hopefully

@61 Mensen die iets aan het klimaat willen doen, zouden moeten stoppen met internetten.
Zie de linkjes in @4 waarom.

0
68 xtremy

Er komt géén klimaatapokalypse!
Apokalyptisch denken is een uitvinding van religies om mensen bang te maken.

0
69 icnivad

@67 U bent flatearther?

Ben blij dat we een regering hebben die zich laat informeren door wetenschappers en niet door complotters of ayatolla's.

2
70 Anubis

@70
Ik zie graag wetenschappers tegen over elkaar. Beide kanten. Gezichtsverlies, geld en macht spelen gewoon een rol in deze wereld. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Zelf totaal geen verstand van deze zaken, maar ga dan maar af wat ik gezond over vind komen. Zoveel geld overhaast uitgeven voor geen resultaat. Biomassa. Van het gas af, terwijl dat bijna het schoonste is. Ik zeg niet dat we geen betere alternatieven moeten onderzoeken en verbeteren. Zet vraagtekens bij wat ik zie.

1
71 hopefully

@71 Ja maar veel van die klimaatgenocidale paupers die men wetenschapper noemt op hoax sites zijn gewoon zwakzinnig, die zie ik liever niet in discussies. Dat vervuilt de consensus en het geeft ze een podium dat hun nonsens legitimeert. Dus nee niet doen laat ze lekker op hun hoax sites..

4
72 Smite Gait

@71 "Zelf totaal geen verstand van deze zaken"
Dat is nu juist het probleem. Je bent niet de enige. Dan kijken ze een filmpje op Youtube en denken ze gelijk klimaatexpert te zijn.
Of zoals nu bij jou: dat je weet hoe wetenschap werkt. "Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt", zijn niet de wetenschappers zelf. Degene die u aan het woord ziet, dat zijn niet de wetenschappers, want die zijn over het algemeen niet zo spraakzaam in de media.

3
73 Anubis

@72
Hoe kun je precies weten wat hoaxx is? Waarom worden dit soort sites en wetenschappers zo aangevallen of ontslagen. Een wetenschapper, die ontdekte dat het koraal weer opbloeide. Hij kreeg van de rechter gelijk, maar ze blijven hem maar aanvallen. Ik vind het raar gedrag, als je een duidelijk verhaal hebt.

1
74 hopefully

@73
Wel mensen die het volgen.

1
75 hopefully

@74 Om dezelfde reden als waarom holocaust ontkenners ontslagen worden. Ik noem het niet voor niets klimaatgenocidalen...

3
76 Smite Gait

@76 Dit bedoel ik:

Wat was nu het doel van dit stukje, zo vraag ik me af? Wellicht om het grote stilzwijgen van de mainstream media aan de kaak te stellen, wanneer een rectificatie van klimaatbangmakerij aan de orde is. Het grote barrière rif is helemaal niet aan het uitsterven door global warming, maar als een wetenschapper daar op wijst, wordt hij ontslagen.

Sindsdien (zie hier) strijdt Ridd niet alleen voor reproduceerbare wetenschap maar ook voor het terugkrijgen van zijn baan en voor het recht op academische vrijheid.

Door de rechter gelijk gekregen op alle punten.

1
77 hopefully

* Verwijderd door de redactie *

78 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

79 Chat Baker

@77 How are coral reefs affected by global warming?
Climate change dramatically affects coral reef ecosystems
Climate change leads to: A warming ocean: causes thermal stress that contributes to coral bleaching and infectious disease. Sea level rise: may lead to increases in sedimentation for reefs located near land-based sources of sediment.


https://www.theguardian.com/environment/2019/aug/28/great-barrier-reef-expert-panel-says-peter-ridd-misrepresenting-science

4
80 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

81 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

82 Chat Baker

@82 Aldus een domme complotgek die dweept NWO en Rotschild meuk... Ga naar de huisarts Coolmemories eh LoydMorris eh Chat...

3
83 Smite Gait

@83
Ook al zou een Marcel Crok er naast zitten, dan nog vind ik kritische inbreng belangrijk. Al het toveren met cijfers waar bijna niemand verstand van heeft. Controle noodzakelijk. Heb je het bij het rechte eind, dan moet je daar gewoon tegen kunnen. Geen stichtingen leegroven of een site platgooien. Waarheid komt toch wel boven.

1
84 hopefully

Gewoon boerenverstand, maar waarom bijna alleen oude wetenschappers, die zich kritisch uitspreken?

Menselijk gedrag vergelijkbaar met de nieuwe kleren van de keizer.

1
85 hopefully

@84 Controle vind in tal van landen plaats allemaal hebben ze universiteiten, meetinstituten en denktanks. Keer op keer blijkt dat die klimaatgenocidalen of aandelen olie en gas hebben dat ze religieus waanzinnig zijn of dat ze gewoon al bekend stonden om pseudowetenschap en complotmeuk.

https://klimaatveranda.nl/category/marcel-crok/

https://sargasso.nl/ontkenning-2-0-de-overslaande-klimaatplaat-van-de-lange-en-crok/

4
86 Smite Gait

@81 Lariekoek
En dan nog beweren kan iedereen, bewijzen is iets anders
Kom je met bewijs van iets wat tegen de stroming ingaat dan prijkt je naam hoog in een gerenommeerd vakblad.

1
87 Anubis

Goede speech, en daar zal ze vast wel hulp bij gekregen hebben, maar dat maakt de speech niet minder belangrijk.

0
88 eh

Toch wel interessant: de geboorte van een nieuwe religie meemaken......dezelfde sfeer van kerstening, hersenspoelen en doctrines instampen vond plaats in de tijden van Willibrord en Bonifatius toen de politiek correcte predikers de Germanen probeerden af te laten zien van hun eigen uitbundige feesten en sommeerden hun (half)goden in te ruilen voor Jezus......niet alle Friezen trapten erin en zij blokkeerden Bonifatius met geweld....!

0
89 CoolMemories

@89 Die hadden toen vast ook empirische data?

0
90 Anubis

We kunnen er talloze woorden en fantastische wetenschap (hypothetische
belegging) aan spenderen maar kijk gewoon nuchter naar wat gaande is.
Vandaag leggen we het vergrootglas even op luchtstromingen.
Luchtstromingen en druksystemen zijn direct met elkaar verbonden.
Welnu >
24/7 vliegen tienduizenden vliegtuigen tegen de wind in , met de wind mee
of iets daar tussenin en wel op allerlei verschillende hoogten.
Dat heeft invloed op luchtstromingen (Mede door de zeer hete uitstoot.)
Bergen e.d. storten meer en meer in . De planeet draait met een snelheid
van ongeveer 1.700 km/uur . Des te meer bergen (ruggen) instorten
des te meer de luchtstromingen veranderen.
7 Miljard mensen bellen/internetten/communiceren dagelijks 24/7 digitaal
via wifi (satellieten/ GSM-masten etc) planeetrond evenals alle media ,
vliegverkeer ,scheepvaart, mega-industrieen enz enz.
Daardoor gaan ontelbare luchtatomen steeds sneller vibreren .
Dat geeft een andere luchtkwaliteit en kwantiteit.
De luchtkolom zet a.h.w. uit (dijt uit) en dat geeft hogere luchtdruk per saldo.
Niet overal gelijk , maar de hogedrukgebieden worden groter en sterker.

Deze cumulus van menselijke activiteiten heeft dus invloed op de
atmosferische condities en dus op luchtdruk /stromingen en dus ook op
het weer en uiteindelijk ook op het klimaat in relatief korte tijd.
Pas de laatste 100 jaar o.i.d. is de 'knappe mens' zo intensief bezig met
directe be-invloeding door High-Tech -toepassingen door ...de mens
in de vrije atmosferische ruimte.

Het lijkt wat simpel geredeneerd ,maar misschien is 't wel intrinsieke
waarheid.
Want > (Quotje >
"Alles wat jullie kunnen zien en waarnemen is opgebouwd en samengevoegd
(gebonden/verbonden) vanuit de allerkleinste monaden (deeltjes)inclusief jullie lichamen . Alles wat de Universele verbonden heeft kan de mens niet
zomaar scheiden." (Straffeloos dee-compenseren ).

0
91 m+m = Z

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Tel al snel 3 fouten in reactie 84.Wat een aandacht trekkende kneus is het toch....

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@87 Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@69 Marxisme eindigt altijd in totalitair communisme , dus dat klopt wel. Elke keer beloven ze wat anders en was het niet het echte communisme o...

5 minuten geleden geplaatst door soapbox

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@80 Daar valt over te twisten.....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Mja.... Je moet er niet van op kijken als Rusland dc Baltische staten opneemt in haar Federatie. Mja...dat is niet hetzelfde als Polen aanvallen...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Van de toeslagen is de politiek en de burger nog lang niet af

Hebben ze dan nogsteeds geen computers bij de belastingdienst?...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Das weer knap binnenlopen voor de NGO s...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

@3 Nou ja... D66 denkt wel in rangen en standen. Zo proberen wel te beteren. Maar het gaat moeizaam....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

14 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Aan zo n figuur aandacht is net als pissen tegen de wind in!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Viva AthenaFirst Glory HoleLana Rhoades MandingoLocal Telugu SexAmritha SexCeleb LeakNaughty MschinimaPorngraphy WallpapersHindi Sexy Bf HdXqxxAngelique NoirMegapersonlAtrises Porno BrasileirasKiara Advani Deepfake PornXxx XxxcSex Video Com NewStasyqAll Aunty Sex VideosHand Job VidiosIncestoJk痴漢電車vrMature Fuck TubeIndian Wife Mms LeakedRussian Milf PornBollywood Actress Xxx PornNude Charlise TheronRat X XxFacesitting GifChanel Preston Xxx VideoIndian Blue Film MovieSexvid Video DownloadFree DeepnudeMobajotAlley Sheedy NudeRef SexAunty PundaiSexvideoeBrazzers Full DownloadTities At The BeachHotmovies.inTeen Masturbation VideosNude Ava AddamsDesi Aunty Xvideo ComLana Rhades PornDarksydephilHot Wife Cheating MoviesLauren Wood NudePorn India Full HdSexuall PursuitNao ConroKiss X Sis HentaiPussysoloHindi Seaxy VideoShaved PornHfamily PornNude AmadorJennifer Love Hewitt HotGirl PussySexy Kuwari DulhanSexy Dance PornSkinnyfansAubrey Babcock AnalMadison Beer NudesAnime GirlpornBabygirlginKatrina Kaif Ka SexSex Videos Village AuntyCasca RapeXxx Sexy Indian AuntyHidden Naked Cameraпорно хабBur Ka PicSonaxi XxxNude 2018Sexxx Mom SonVideos Pornos En MexicoBusty DustyChaturbabe__Stepmom Indian PornLeaked Mms ClipsMushroom PornFamily Threapy PornAsian AnalizedFarrah Fawcett NideMaria Kazi AnalKorean Affair MoviesBig Boobs Milf AnalBest PorntubesFree Porngames No Sign UpViral X VideoXxx GrupTollywood Sex MoviesGirls Do Porn 386Liz Jordan IafdHd BlowjobsAnal SuckingNepali Teen Sex VideoFor HerpornJudy Greer NudeSuperhro PornPorn Stella CoxBig Boobs RomanceXvedios6Housekeeper PornSexy Video Sexy BlueShyla Stylez XxxBrazzers FeetNurumasage PornCookieswirlc PornJapanesewifeNaked PilatesGuys Public NudeYoutube PornnoTraci Lordes NudeXnxx Sex HindiThreesome BlowjobSunny Leone Xnxx SexKaitviolet PornBree Olson GangbangPorrno EspañolTube BdsmHenyaiTelugu Sex Girls VideosCock PhotoXvideos Best VideosOs Melhores Pornô BrasileiroBecthebarbieIndian Mami XxxSexy Tranny PornPrivaty Society PornTorrent For PornMangas OrigineLesbian FuckngBrandi Love GifsPornos De Puerto RicoMegan Thee Stallion TwerkIndian College Girl BlowjobNude TictocksNhentai ChineseCam4ultimateIndian B Grade Hot VideosAlegandra Quiroz Desnuda60 Year Old PornPorn And PoopErossberryRulw 34Asian Porn TinyXxx Sex ActressScanmangasFree Porn Video's