door Havermout in Binnenland  ·  27 Reacties

  • 25
  • 824x gelezen
Reageer met een Emoji
1
16
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heeft die kneus, nu nóg steeds géén afspraken met Marokko gemaakt?
Niet te geloven gewoon.

1
1 Strongoli

Wie weet wat er uiteindelijk gebeurt met een illegaal die weigert het land te verlaten? Maakt een illegaal uiteindelijk toch kans op een verblijfstitel na het verstrijken van de tijd?

1
2 Mztje

Dit wisten we al 5 jaar geleden oma knol.
Maar jullie weten niet hoe je het moet aanpakken en laten alles hier gewoon binnen komen.
Geef ze een huis met inboedel en der levenlang uitkering.
En ook met oma knol word het weer niets want ooj die heeft geen lef.
Dat was al met die Harbers zo die durfde niets te doen.
En daarvoor al met Dijkhoff allemaal watjes.
Hoop woorden maar weinig daden.
En door dat die gasten hier allemaal zitten komen we huizen te kort en kost ons miljarden.
Wat wij allemaal met elkaar moeten ophoesten.
Ook met dank aan de coa die hier ook bakken geld aan verdient en niets controleerde of ze illegaal waren of echte vluchtelingen

2
3 annie

En toch mogen ze op onze kosten dan een advocaat in de arm nemen en de komende 5 jaar procederen en gratis hier leven en wonen op onze kosten.

Het beste is dat we nu eindelijk de knoop doorhakken en het gewoon volledig verbieden om op Nederlandse bodem een aanvraag te doen. Illegaal verblijf moet zwaarder gestraft worden. Het Australische model werkt schijnbaar prima, als je illegaal binnenkomt mag je de komende 10 jaar niet meer binnen en ook geen aanvraag meer doen.

1
4 niet-alles-geloven

Ze komen ook nog even voor een oprot premie en procedure wachtgeld!

1
5 HORK

Wat is nou het probleem?
Ze zetten wel hele gezinnen uit die zich aangepast hebben en waar de kinderen van op een normale school zitten.
Maar dat aangewaaide volk wat hier chaos komt maken kunnen ze zogenaamd niet uit zetten.
Verder kan knol wel roepen maar het is nog altijd brussel die bepaald hoe of wat.
Daarom is het van belang dat we uit de EU stappen zodat we zelf weer de controle in handen hebben.

2
6 ongelovenloos

@2
- Tot voor kort bestond er een kinderpardon regeling, zodat afgewezen asielzoekers mét kinderen, alsnog een verblijfsvergunning konden krijgen, omdat het so sielig voor die kinderen was. ( Het was natuurlijk gewoon een fokpremie: zorg dat je kinderen hebt, dan mag je blijven. ) question

- Afgewezen asielzoekers kunnen in beroep gaan tegen de uitspraak en ondertussen mogen ze hier blijven op kosten van jou en mij. En daarna nog eens in beroep en misschien nog eens. Ik weet niet wanneer het stopt.
- 'Daarna' kunnen afgewezen asielzoekers zoekers een bad-bed-brood onderkomen krijgen bv in Mokum, Rotjeknor, Utreg of Ter Apel... Ik weet niet of ze dan ook nog zakgeld krijgen, denk van wel, maar ze kunnen gewoon vrij over straat lopen: misschien doen ze nog wat crimineels om bij te verdienen: officieel hebben ze geen BSN en mogen niet werken, maar de handhaving zal wel weer op z'n 'Hulpverleners' gaan : Niet Dus!

1
7 Gandalf

@7 Bedankt voor de info!

1
8 Mztje

@2 ; Ja. Die woordvoerder van "We are here" heeft ook een verblijfsvergunning met ingerichte woning en uitkering gekregen.

1
9 Mariska3

Het is niet zo heel erg moeilijk. We geven genoeg geld uit aan Brussel.

-Asielzoekers zonder papieren regelrecht terug naar de plaats waar zij afreisden naar Europa. Op het bootje gestapt in Libië? Terug naar Libië.
- Asielzoekers met papieren allereerst registreren; incl. vingerafdrukken.
- Dan een triage:
a) Veiligelanders onmiddellijk retour naar hun land
b) Vluchtelingen op basis van persoonlijke vervolging (homo's, Christenen, politieke vluchtelingen) verdelen over de landen en plaatsen in afgesloten AZC's waar hun claim wordt onderzocht. Max 1 beroepszaak.
c) Oorlogsvluchtelingen; Onderbrengen in grote afgesloten opvangkampen in dunbevolkte gebieden (dus niet Nederland). EU draagt de kosten. Geen Europese taal leren maar skills die kunnen helpen bij de wederopbouw van hun land. Zover mogelijk zelfvoorzienend (ook goed bij wederopbouw), dus zelf groenen kweken, dieren houden, leren broodbakken, slachten. Zelf koken , schoonhouden en kinderen onderwijzen (de raketgeleerden kunnen prima als docenten functioneren). Terug wanneer de regio in dat land niet meer in oorlog is.
Uiteraard moet dat geen tentenkamp of barakken zijn maar het hoeft ook geen luxe te wezen. Eenvoudige flatjes met twee slaapkamers voor gezinnen en appartementen met 1 kamerwoningen (gedeelde keuken en wc/toilet) voor alleenstaanden.

Ze zoeken veiligheid (zeggen ze) dus dat kunnen we dan bieden. Plaats zoveel mogelijk mensen op basis van afkomst in dezelfde opvangkampen om onderling gedonder te voorkomen. Begeleiding en vooral bewaking vanuit de EU. Voorzien in medische hulp en zaken als g/w/l. Die begeleiding kan hen laten zien hoe ze zelfredzaam kunnen zijn.

Zal in het begin veel weerstand geven maar uiteindelijk wordt iedereen daar beter van. Ook de landen van herkomst en de vluchtelingen zelf. De aanwas van nieuwe inwoners met grote culturele verschillen zal enorm dalen waardoor het draagvlak stijgt.

1
10 Mariska3

@10
-
Dat is al een redelijk goed begin. Er dient echter nog veel meer te gebeuren qua handhaving en veranderingen van regelgeving. Een voorbeeld hiervan is de kosten van de opvang van vluchtelingen verhalen op de landen die de vluchtelingstroom hebben veroorzaakt.
-
Deze dame is overigens volkomen ongeschikt voor de positie die zij inneemt. Zij kan misschien onder het genot van een kopje koffie of thee met een plakje cake leuk vergaderen en veel leuke woordjes produceren zonder wat te zeggen, maar zij richt ontzettend veel schade aan aan Nederland door op die positie te blijven.
Ik vraag mij zelfs af of zij geschikt is om achter de begonia's te zitten; hetgeen overigens wel de plaats bij uitstek is waar zij hoort.
/-
-

1
11 MrCally1

"Veertig procent van de eerste asielaanvragen is kansloos omdat asielzoekers eerder elders in Europa hun heil zochten."
Da's dan 40%. Komt dan nog een (groot?) deel bij welke hier als eerste asiel aanvragen en er geen recht op hebben.

1
12 RobP

Als Hongarije ze kan weigeren of uitzetten dan kunnen wij dat ook. Gewoon doen. Mag vast niet van Rutte omdat hij dan geen Europees president kan worden. Rutte zijn ambities hebben al heel veel verpest dus gewoon maling aan hebben.

1
13 jdj

Omdat er zogenaamd aan de regeltjes moet worden voldaan, maar als dat zo was zou het onmogelijk zijn hier asiel aan te vragen omdat je nooit Nederland als eerste binnenkomt, en maar betalen voor dat krapuul.

1
14 doxbar

Europa is weer het woord waar je achter kungt verschuilen, het mag of kan niet van Europa. Wie is er de baas in in Nederland?? Europa lijkt het... Nee als landen als Hongarije ook dingen kunnen doen dan kunnen wij dat ook.. Dus probleem zo opgelost... Kansloos?? niet procederen maar opsluiten in een kerker op water en brood tot ze smeken om uitgezet te mogen worden.. Hetzelfde diegenen die komen uit veilige landen en niet onmiddelijk terug willen. Intake gesprekken voeren in het zicht van deze kerkers zodat ze weten wat er te wachten staat. Oorlogsvluchtigenn weigeren en alleen geld en opvang bieden in hun eigen regio.. Is beter voor iedereen. Lijkt Middeleeuws maar het zal zeker afschrikkend werken... en landen die we geld geven zoals marokko, onmiddelijk stoppen met financiering totdat ze meewerken aan terugname van hun eiegn ras.

1
15 starboy2500

** gebruiker verwijderd **

Dus 60% van die lui mogen hier blijven, krijgen voorrang bij het krijgen van een sociale huurwoning, mogen gratis in de Bijstand? Maar dat is verschrikkelijk. Wat moeten die mensen hier? Nog meer van hetzelfde, weer Syrische kappers, Marokkaanse Kansenparels al al Taghi?

Nederland moet de grenzen sluiten en het leger langs de kust neerzetten. Er zijn nog genoeg bunkers van waaruit ze op die rubberboten, badkuipen en tobbes kunnen schieten.

16 verwijderd924924212

Omdat ze geen bsn nummer hebben kunnen ze ook boetes krijgen. Ze zijn niet geregistreerd en meestal geven ze niks prijs. Geen legitimatie en geven zich op als dakloos. Nog meer weten.?????

0
17 Bleu lagoon

** gebruiker verwijderd **

Het punt, bijvoorbeeld met Marokko is dit; Nederland kan Marokko niet dwingen die gasten terug te nemen. Nederland wil ook niet dreigen met het sturen van de Karel Doorman omdat Marokko dan de handel met Nederland boycot.

En we weten, bij Nederlanders gaat handel vóór.

18 verwijderd924924212

@7 ik bedoel geen bsn nummer dan kun je geen boetes van overtredingen uitschrijven. En zul je ze moeten laten lopen.

0
19 Bleu lagoon

@16 nog erger, 40% loopt hier illegaal los rond, want terug sturen, daar doen wij hier in Nederland niet aan

1
20 Roomboterbabbelaar

@1 @18 er hoeven geen afspraken met Marokko gemaakt te worden en Marokko hoeft ook niet gedwongen te worden.

De asielzoekers kunnen namelijk door Nederland volgens de bestaande afspraken gewoon teruggestuurd worden naar het eerste land waar de asielzoekers de EU (Schengen).

Volgens het verdrag van Dublin moet het eerste land van binnenkomst moet de asielzoekers opvangen en de asielaanvraag in behandeling nemen. In de praktijk betekent dat dat Nederland iedereen naar het eerste land van binnenkomst terug stuurt behalve de vluchtelingen die via de Noordzee binnenkomen.... helemaal volgens afspraak...in lijn met internationaal en EU recht.

0
21 Ruud100

Eind deze maand is Groot-Brittanië verlost van de Brusselse kermis. Er gaan er daar heel veel uitgezet worden en en komen geen nuttelozen meer in. Ze gaan daar Australische model invoeren, iets wat wij 50 jaar geleden al hadden moeten doen.

0
22 Berpke de Poes

De Grieken zijn aan het staken onder het motto "Wij willen onze eilanden terug". Gaat prima hoor, met de EU. Bron: RT.

0
23 Berpke de Poes

@2 Zie die we are here voorman die uiteindelijk totaal onterecht een verblijfsstatus heeft gekregen...

1
24 Logic

@22 wie gaan ze uitzetten? Europeanen? Dan zet Europa Britten uit. Britten? Wie gaan ze uitzetten?

9
25 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

26 Ryan

Vraag me soms af hoe een Afrikaan via Turkije in Griekenland in een asielzoekerscentrum terecht komt… Zijn toch nogal wat landen gepasseerd zou ik zo denken..

0
27 starboy2500

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Russische sigarettenkoning loodste miljoenen door Nederland, vlak voor sancties

Hoogopgeleiden werkten hier natuurlijk aan mee....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

@6 Desondanks zegt Den Haag, we gaan er allemaal op vooruit. En dat zeggen ze al decennia. De leugens stapelen zich op. Eindeloos. De Pravda is ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Het veilige Boedapest • Grenzenloos

Nou moet ik huilen. Zo was het hier vroeger ook. 😢...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@61 Daarom zou het goed zijn als Wilders eens premier werd. Als we met z'n allen op Wilders stemmen en dan kijken wat er gebeurt. Net zo lang to...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

@3 Waarschijnlijk zijn er net zoveel Oekraïners gestorven. Maar daar hoor je niks van. Ik vraag me af wanneer er een opstand in Europa uitbreek...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 m post@33 Strongoli.Mee Eens. Ja, er hangt een meer uitgebreide economie mee samen dan allen de inkomsten van vastgoedbaronnen. En e...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Free Porn SitesMagi SexWww Indian Sex Vedios ComHindi Hot HdMumtaj Sex FilmEccie MobileMasive BoobsParispornmovisLesbiqn XxxJav AnalSleep MompornNyaa . Si高清 无码Edwn IvyJapanese Porn TubeXxx Videos Movies HdAuto FallicoMy Mom PornhubLong Legs PornEnglish Old Sex VideoPorn DiaperSuck Nut OutPorn Tinder DateManojob CompilationGay Ceuising PornScarlettkissesxo NudeXxx Sexy VedeosBig Gay Booty PornFace HumpingSexyand FunnyMaryrousOld Mom PornSex CinemaluJasmine Cam LivePorn Full Hd Video ComBlu PicharSex OnlainPorn Milk EnemaReal Celebirty PornMeetmilfDabi JensenSex Addict PornHentai GasmHd As PornBkp KoreaBailey Jay FuckedLexi Revira NudeMia Khalifa Sex SceneXnxx Chinese MovieMadissin LeeKorean Adult VideoSex 2050 ComBoss Sex StoriesHot Actress Nude PicBdsm Hard SexDesi Wife Hard SexErotic TouchAnimr PirnHentai AnimadoSexo Lesbico GifsHannahbrooksIsia Fisher NudeTelugu Cinema Heroine Sex VideosSunny Leone Best SexVideo AdultDad Daughther PornPornography Full VideoIndia Sex TeluguDesi Sexy SuhagratVideo Sex MalayalamBest Uncensored HentaiNepali SexstoryTge Porn DudeIndian Guy SexBagiche PhotoL0li HentaiDigitalprincxss LeakBangbusvideosMargo Robie PornJamie Lee Curtis PornKenzi TaylorDominican Republic EscortsCurvy Teen PornChina Porn UncensoredIndian Erotic StoriesPorn From AfricanBf VidoSankaku CompkexHypnotube.comSweetliciosMolly LittleKim Kardashiansex TapeBridgit Moynahan NudeJodi Movie TrishaWi PornInterracial Strapon LesbiansKimberly Chi AnalBangbros.ocmLactation RedditPirate TorrentCruella.morgan NakedSherni NudeIndian Cute Sex VideosPorn Hd DullBwc BlowjobDragon Ball SexxxVideshi Xx VideoStepmom And Son PronIndian Xxx Bhabhi VideoAlina.rose OnlyfansXxx Sexy Video IndianSouth Indian B GradeRevenge BlowjobCoje Con Su HermanaKei Fubuki JavKavya Madhavan SexMia Kañifa VideosBlonde Gummybear OnlyfansAliciafeetempireAll Blck PornSahar MahdiNofacedhunterIndan Xvideo ComTeen Hard XxxTrisha Krishna HotXnxx Video DwonlodMia Khalifa BoosDiirtyshipAsian Spa Near MeSexy Pattycake VideosHonry LilyPelícula PornoCanzapIslafisher NudeHd Indian PornAliem PornSex Masti ComAsians GonewildYouporn VomPor O GayAsian Nude PornDelhi Couple SexSentual Massage VideosTwin Lesbain PornSexsee HdBlack Latina PornSgvideoQuadrinhos HetaiX Video InKareena Ki Sex Video