Rutte: ga weg als het je hier niet bevalt (msn.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door 7Butterfly7 in Politiek  ·  184 Reacties

  • 30
  • 2273x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zeg : Rutte, ga weg als het je hier niet bevalt.....
byeeeeee

3
151 Lets keep it cool

Rutte reageert in ieder geval wel ! Als hij niks zegt is het ook niet goed ! Stelletje homo,s !
Neeee gewoon zielig blijven zwijgen zoals Roemer of Pechtold en jezelf verschuilen en afwachten dan ben je moedig !?

5
152 Rinus55

@152 Ja bij de meeste mensen is alles wat Rutte zegt/doet reden tot klagen, zeiken en spotten.

8
153 Yisrael

Onze vernieuwde liegende populist........
Nahhh doe mij Geert maar.

2
154 Dragonton

@152 ,

Niet moedig, wel verstandig. Je moet je tegenstander niet grootlullen, ik dacht eerlijk gezegd wel dat Rutte dat snapte.

Ik weet best dat de VVD hard op wil treden. Ik weet alleen ook dat ze dat niet kunnen zonder toestemming Brussel.

Dus dan blijft Geert over. Polen en Orban gaan tekeer, en laten zien dat t een kwestie van testikels is.

Dus dit is gewoon verkiezingsretoriek. Rutte zegt pleur op. Echter in Weert krijgt men huisarrest oid. Hij zal t moeten laten zien voor maart. Gooi overlast gevers maar in een cel met een leuk behangetje en noem het huisarrest.

Komt nu echt aan op daden, anders wint geert t.

0
155 Robot

@135 Mensen die het niet aanstaat dat andere mensen iets niet aanstaan graag zelf de bio bak inkruipen aub.

3
156 Dragonton

Rutte, ga zelf weg.......................en kom nooit meer terug.

6
157 manpower

Hij zegt dat natuurlijk opzettelijk zodanig, dat het op autochtonen slaat. "Onze" minister-president. Als hij in de gracht viel en verzoop, sprong ik er niet achteraan. Voor een dier of een mens, van welke komaf ook, doe ik het wel, maar niet voor hem, en ook niet voor types als Dijsselbloem.

5
158 Wendel

@158 woon je uberhaupt in een stad met een gracht? Want anders is het erg goedkoop...

3
159 Trompetsignaal

@155 Misschien is Rutte wel een beetje aan het veranderen . Ik geef hem het voordeel van de twijifel .

6
160 Rinus55

[Rutte: ga weg als het je hier niet bevalt]

Nee, Rutte, dat is de makkelijkste weg, die van de vlucht, die van de lafaard. Degene die van zijn land houdt, blijft, en probeert het te redden.

1
161 Commodus

Een beetje kort door de bocht door de premier. Immers, nieuwe verkiezingen, nieuwe kansen.. Voor iedereen ?
Misschien gaat hij straks zelf wel weg.. Hoewel dat voor een ieder hier een vrije keuze moet -kunnen- blijven, althans vanuit de Grondwet bezien, en ons democratisch staatsbestel.. Zelfs hij kan en mag zoiets niet bepalen.

0
162 Saysame

Rutte is te kwader trouw.

1. VVD-Lijsttrekker Rutte ge-/misbruikt zijn positie als Eerste Minister om een brief te schrijven met de aanhef "Aan alle Nederlanders ..."
Alsof het een schrijven betrof namens de Regering van het Koninkrijk.

2. "Doe normaal of ga weg."
Onlangs, toen het ging over ca. 1000 kleine criminelen, die in het Noorden, met name Groningen, zakken rollen, mensen bestelen, overvallen en intimideren, gebruikte Rutte het woord "Ophoepelen". Eerder "Pleur op!"
Allemaal aardig gevonden door de VVD-spindoctors. Maar de termen zijn geformuleerd om de grote zwakte van Rutte te verhullen: de kleine criminelen die, zoals de overheid weet, misbruik maken van het asielrecht, omdat ze al elders asiel hebben aangevraagd, moeten zelf weggaan.
De moslims die zich keren tegen de Nederlandse samenleving en die voor alles wat ze krijgen, niets terugdoen, maar spuwen op de hand die het hen geeft, moeten zelf weggaan.
Rutte noch de VVD gaat hen uitzetten.
Rutte noch de VVD gaat kleine criminelen, sociale fraudeurs of jongens die meisjes en vrouwen seksueel intimideren beboeten, gijzelen, dwangsommen opleggen of andere maatregelen opleggen, die bijvoorbeeld wel op weerspannige belastingbetalers worden toegepast.

3. Rutte is de Minister-President die samen met de Minister en Staatssecretaris van Financiën ons dit jaar nog weer eens voor 6,5 mrd lastenverzwaring oplegt. Doordat ze in het verborgene geknoeid hebben met de Heffingskortingen, het deel van het inkomen dat dient als Belastingvrij Som tot dekking van de eerste levensbehoefte.
De 1e en 2e Kamer hadden niets in de gaten of wilden perse niets zien.
Een Minister-President van een Regering, die liegt en bedriegt in het ambt heeft het recht niet ''de mensen van goede wil'' aan te spreken en zich "de zwijgende meerderheid" van de bevolking toe te eigenen.
Hij en zijn Ministers, ook nadrukkelijk die van de PvdA zijn zelf niet van goede wil. Ze zijn zelfs aangetoond en aantoonbaar te kwader trouw.

4
163 stanley.staatsman

Als je als Nederlander het beleid van Rutte afschuwelijk vindt moet je maar weg? ... Wie is Nederland, Rutte of de burgers ... Ik weet het wel... Rutte is het niet. Deze hater wil zijn EU en niet Nederland.

3
164 sparta

@159 : Ja, en ik kan uitstekend reddend zwemmen, zelfs met volledige bepakking zoals nu in de winter. Een dergelijke gedachte, hij mag verzuipen, is zeer onkarakteristiek voor mij. Maar tot mijn eigen verbazing zou ik het echt doen, hem laten verzuipen. Gewoon omdat hij gewoon in zijn vuistje lijkt te lachen, iedere keer dat hij ons weer schoffeert. Zie ook @163 .

2
165 Wendel

We zullen deze mensen moeten helpen met vertrekken. Uit zichzelf zullen ze nooit vertrekken. Help ze en schop ze over de grens. Doeiii en tot nooooit.

1
166 Burggie

De hele wereld vind Rutte ongeloofwaardig:

Doe normaal-uithaal Rutte gaat wereld rond

De stevige taal van premier Rutte tegen ‘normoverschrijdend gedrag’ en ‘hufterigheid’ in Nederland gaat de wereld rond. Van de Chinese media tot in de Canadese Toronto Sun werden zowel de spraakmakende VVD-advertentie in de Nederlandse dagbladen als het interview van de premier in het AD uitgebreid besproken.
‘Doe normaal of ga weg; Nederlandse premier Rutte zegt: integreer of vertrek’, kopt de Toronto Sun. De Engelstalige China Morning Post zet boven het verhaal: ‘Nederlandse minister vraagt aan vooravond verkiezingen aan immigranten om zich aan te passen’. Volgens de Chinese krant is Rutte ‘normaliter een man van een status quo’ maar probeert hij nu ‘aanhangers te lokken van anti-islam Kamerlid Geert Wilders’.

De populistische, pro-Trump website Breitbart zegt dat Rutte ‘fors leent van de taal die gewoonlijk door Mr. Wilders wordt gebezigd’. Breitbart is een vriend van de PVV-leider. ,,Ondanks zijn verse kritische houding ten opzichte van de sociale gewoonten van nieuwe migranten sloot Rutte vorige week nog de mogelijkheid uit van een coalitie met de PVV'', noteert Breitbart, dat vaststelt dat de Nederlandse premier door zijn gedrag de weg bereidt voor ‘een links minderheidskabinet samen centrumpartijen’.

Weglokken
Mark Rutte haalt de beste Geert Wilders in zich boven
De Duitse Wereldomroep Deutsche Welle schrijft dat Rutte kiezers probeert ‘weg te lokken’ bij Wilders. Meest waarschijnlijke uitkomst van de verkiezingen in maart is volgens Deutsche Welle ‘een regeringscoalitie die wel uit vijf partijen kan bestaan en de PVV van Wilders als grootste oppositiepartij.

Ouest-France, de grootste regionale krant van Frankrijk, kopt dat de Nederlandse premier een oproep doet ‘te kiezen voor normaliteit’ en ziet dat als een poging ‘extreemrechtse kiezers het hof te maken’. De Duitse Zeit Online schrijft dat ‘Rutte begrip toont voor de zorgen van burgers vanwege immigratie’.

‘Rutte steekt Wilders rechts voorbij’, aldus de Vlaamse krant De Morgen. ,,Mark Rutte haalt de beste Geert Wilders in zich boven. De liberale Nederlandse premier hoopt zichzelf na de verkiezingen weer te kunnen opvolgen, zelfs al moet hij daarvoor gaan praten zoals de (extreemrechtse) populisten. Vergeet niet dat het hier gaat om een politicus zonder ideologische ruggengraat.''

Bijna alle buitenlandse media melden de repliek van Geert Wilders, namelijk dat Mark Rutte de ‘man is van open grenzen, de asiel-tsunami, massa-immigratie, islamisering, leugens en bedrog’.

2
167 VVDwegermee

"Ga weg als het je hier niet bevalt"
Wat is dit nou voor uitspraak? Verwacht Rutte nou echt dat iemand hierdoor vrijwillig het land verlaat?
Het is mij te vrijblijvend. Deze kreet heeft totaal geen werking.

3
168 Cody

Tja, wat is tegenwoordig nog normaal:


De conservatief repressieve wind die er door Nederland waait, stemt mij droef. Heeft Nederland genoeg van Vrijheid? Moet alles wat jij niet wil, maar een ander wel 'Verboden' worden, gewoon omdat het jou niet deert? En wat dan als jij aan de beurt bent, wie komt er dan nog op voor jou vrijheid?

2
169 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

170 Chat Baker

Ik hoop zo dat de door en door corrupte VVD bij de verkiezingen vreselijk op z'n bek gaat. Dit is echt een slechte partij voor ons land. Zie zorg, defensie en justitie die door VVD bestierd worden. Ze bakken er niks van.

2
171 Sterke

Als die pinokio het nou eens voor de verandering vanavond een keer in de spiegel tegen zichzelf zegt ..........

Dan zijn we in ieder geval weer van 1 huichelaar verlost question

0
172 BUZZDDT

Mischien is dit een domme vraag, maar kan iemand mij aub op kinderniveau uitleggen wat het precies inhoudt om aan de Nederlandse maatschappij aan te passen?

1
173 Unmasking

Zo net Pinokkio de grootste huichelaar op RTL 4....1 pot braaksel !!!

1
174 Bollieboos

Ga weg als het je niet bevalt......
Die gelukszoekers bevalt het juist harstikke goed hier.
Gratis huisje, geld , zorg en ga zo maar door.

Bovendien....
Wie lokt al die gasten naar Nederland toe met dat slappe open deur beleid?
Nou, Rutte?

Een beetje proberen stemmen van de PVV weg te kapen met dat domme gezwets.
Ik trap daar dus niet in !

1
175 DWZ

@59 : "voorkomen dat het domme volk verbanden gaat leggen en patronen gaat zien."

Het probleem is juist dat flink wat mensen verbanden leggen die er helemaal niet zijn. Korrelatie is geen causatie.

1
176 Ongeregistreerd

Ja die VVD zie je nu bijna elke dag op de gesubsidieerde omroepen.
En nu RTL ook er aan mee doet, zou ik oproepen, maar dat zal wel te vergeefs zijn, om de reclame boodschappen de producten niet meer te kopen, dus als voorbeeld er een reclame boodschap van Albert Hein op RTL zou zijn, niet meer naar toe gaan, want u betaald te veel bij Albert om zijn reclame boodschap te betalen aan RTL.

Maar een ding begrijp ik niet en kan het niet doorlichten hoe zo man maar door blijft gaan tegen beter weten in.
Is dat een psychologische afwijking?, als dat zo is dan is hij niet bekwaam om ook maar iets te doen in welke branche ook, maar zeker niet als politieker.
En alle mensen die hem geloven kan je ook onder die gedachte goed plaatsen zij weten het ook niet dus niet bekwaam om te stemmen.........

1
177 Ciater

Meneer Rutte,

Ik ga mijn baan niet opzeggen en naar het buitenland omdat uw kabinet er een zooitje van heeft gemaakt. Ik stem gewoon op een andere partij en dan kunt u uw biezen pakken. Dat is voor mij een stuk praktischer.

0
178 RazorBlade

Op een andere schaal: de een of andere hufter komt ongewenst je huis binnen, en dan komt Mark je vertellen hoe je daar op moet reageren: Wijs die persoon er op dat hij vrijwillig kan vertrekken..

1
179 handsfree

Zo slecht heeft Rutte het niet gedaan, maar voor sommigen die zelf niks presteren is het nóóit goed.

2
180 Bart Boudewijn

@46 "niet de mooie regelingen die gelden voor de 55plussers"

Welke zijn dat, Mariska?
Ingevoerd de afgelopen 5 jaar misschien?
Toevallig zelf de laatste 6 jaar voor mijn pensionering in een situatie geweest dat ik afhankelijk was van WW of werk, wilde ik niet alles wat ik in de voorgaande 40 jaar had opgebouwd niet verliezen.
Weinig gemerkt van "mooie regelingen".

Je tiipt vaak sociale misstanden aan, maar laat je daarbij wel heel erg leiden door je persoonlijke situatie volgens mij, terwijl je, (nogmaals volgens mij), de indruk wilt wekken sociaalvoelend te zijn en dat ben je pas als je je betrokken voelt bij het totaalbeeld van de maatschappij; niet alleen het deel waar je persoonlijk mee te maken hebt.
Persoonlijke ervaringen kunnen hooguit dienen ter illustratie van wat men bedoelt; zijn echter geen maatstaf.

1
181 Mappie

Rutte zou helemaal de gevierde jongen kunnen zijn geweest...
Als hij de uitspraak "Bevalt het je hier niet, dan rot je maar op" niet alleen 4 zegge VIER jaar eerder had gedaan.
Maar daar ook zijn beleid op hebben aangepast.

Rutte heeft beiden niet gedaan.
En is dus ONGELOOFWAARDIG. Hij bedient zich van verkiezingsretoriek.
Ik trap daar niet in.

0
182 Venividivici

@180
Het gaat er niet eens zozeer om of hij het politiek slecht of heel slecht heeft gedaan.
Het gaat er om dat Rutte volkomen ongeloofwaardig is gebleken. Hij liegt er maar op los. Dat wordt hem in de Nederlandse politiek hoogst kwalijk genomen.

0
183 Venividivici

@145 , @WijzeDwaas,

Ik wijs niet naar "anderen" maar naar de regering die verantwoordelijk is voor het faciliteren van verzorgingshuizen.
Omdat ik niet benoem wat ik zelf doe mag ik van u in dit topic niet wijzen naar de regering die schromelijk tekortschiet terzake facilitering verpleging van ouderen in verzorgingstehuizen?!

0
184 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Telugu Porn MoviesIndian BondageXxxpornbfIyer Aunty Sex VideosKim Velez Nude/xhamsterXxn BlackHentairealBukkake TampaSexvidoes TeluguXnxx Gandi BatKannada Telugu Sex VideoTaylor Swift Sexy PicsXxx Video SeksiLesbian Reach AroundKirsten Baker NudeAnapornKorean HardcorePerverce Family PornFree Po RnBrazzer GratuitementCode Vein HentaiXxx Hindi VidioMlp HentaiPrince Joshua PornNicole RainsWife Wants To Be Double PenetratedTop 10 PornostarHow Not To Summon A Demon Lord PornVietbunny RedditFstsl.modelXnxx Com MalluDesi Masala MmsTamil Aunty Sec VideoBig Natural Tit PovIndian Mms VideosDamplipsmAbby RodeXxx Videos MaratiManga - Origine .frJabcimixGay MaletubeUp Skirt JapaneseHotwife DpPrented69 Position GifNaw XxxXxxninjasXxxsuperSexy Anime HentaiSanny Loyoni XxxAnastasia PornJapaense PornBethany Benz PornSuck The Big CockWeight Gain AnimationJennifer Lopez PornYami Gautam NudeComomasturbarZara DurosePure Taboo CreampieKylie Jenner Leaked SextapePorn Tube Videoمواقع سككسCoqnucomNikki SexBella Rayeeسكس عالمىTubegalore.ckmAalyia LoveIransexXxx Hindi Bhojpuri VideoBlackshemale PicsAplicativos PornôsTrannysurprisePurplebitchHeatherharmonHardcoregangbang PornBhai Bahan Sex VideoAmerica Ka Sex VideoHot Sapna BhabhiFemboy Hypno PornXxx Of Porn StarErotic BdsmLuckkycrushTuk Tuk ProlMiinamarieeHot Sexy Fucking VideosMassageroomVideos Caseros XIg Live RedditFilmes Porn VintageJaycee StarrSexy YoniBhai Bon Xx Video58381253CherryapricotsRomantic Bf VideoGirlsexyvideoLydia Violet LeakedRainy Day LewdfroggoTeenage Titty PicsTushy PornosuSling Shot BoobiesXxx Kiss HotDinner XxxIndian Blowjob XxxSiri XxxPretty Girl SexDouble D TitsHot Naked LezBadihubAdulyworkTaylir SandsVidio PorniJananese PussyKavya Madhavan Sex VideoSex Video BoyfriendIndian Pink NippleFree Mom On Mom PornBoobs Videos SuckingMature Japanesse PornPornos BusPorn FomicMangas HentaiaJogosxxxNude Pics Sofia VergaraRekha PornCompromise Sex VideoNudes A PoopinTamil Girls In SareeHanka Heavy Melon XxxEnglish HenatiMommy DommeKavita SexMilwaukee BackpageSky Bri Lesbian PornX HametersContos Eróticos AmadorFirst Blow Jobممه خوریSexy CosplayerPornofiestaActor XnxTs Eva MaximRep Porn VideoHitomi Tanaka Big BoobsSex In Water PoolLatina Anal BbcBest Nsfw Twitter