U en ik, wij zijn migranten (nrc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Ryan in Politiek  ·  40 Reacties

  • 1
  • 632x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
16

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

2 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

3 Captain Hero

Nederland en migranten weren, kom nou toch. Daarom groeit de bevolking hier zo hard.

3
4 ilse1

* Verwijderd door de redactie *

5 Ryan

** gebruiker verwijderd **

Wil nrc Australische, Amerikaanse en Canadese migranten gelijk stellen met parasieten?
Mohammedanen zijn niet eens in staat om van hun eigen land iets te maken of op te bouwen.
Westerse migranten hebben keihard gewerkt en zo'n zandbak lamlul zal het wel even gaan vertellen..

6 verwijderd91413519

Ach, het eeuwige linkse riedeltje: "de wereld is van iedereen", blabla. We wonen hier in een dichtbevolkt land met een welvaart die we weldegelijk zelf hebben opgebouwd. Je kunt het land niet laten volstromen met mensen die allemaal mee willen delen in die welvaart. We hebben te veel mensen an sich, en ook zeker te veel migraten die hier niet komen om bij te dragen aan de economie en maatschappij, maar er vooral op uit zijn om veel mogelijk te profiteren. Dat wil zeggen, zo weinig mogelijk werken en zo veel mogelijk uitzuigen van sociale voorzieningen. Dat dat gebeurt is een keihard feit. Sla de cijfers van het CBS er maar op na. Dus hou toch op met die onzin dat 'wij ook migranten' zijn en 'wij geen enkel recht hebben, we hier toevallig geboren zijn' en dat soort kreten. Je laat toch ook de deur van je huis niet open staan voor iedereen die van je spullen gebruik wil maken en mee wil eten zonder er iets voor terug te doen? Een essentieel verschil met vroeger is dat er geen sociale voorzieningen waren en dat iedereen gewoon hard moest werken om welvaart te kunnen. Dat kun je niet vergelijken met nu. Migratie heeft een totaal ander karakter gekregen. En dan hebben we het niet eens over cultuurverschillen en zaken als veroveringsidealen gekoppeld aan religie.

5
7 Akiron

Een groot deel van de mensen van hier zijn alleen maar bezig met overleven... Heel veel mensen hier hebben niet eens een woning, maar huren dat. Net of het zo'n vetpot is hier. Heel veel migranten willen hier naartoe, omdat ze hier alles gratis krijgen... Je kunt met 17 miljoen mensen niet aan 8 mrd mensen van over de hele wereld alles gratis geven.

3
8 smurf

Zo zeg dat is even een lap pro immigratie tekst waar nergens de gigantische negatieve keerzijde besproken wordt

2
9 Hefan430

Er is een groot verschil tussen migranten ...

Nederlanders die naar Canada migreren om daar een goedlopend boerenbedrijf op te starten , is heel wat anders dan niet-opgeleide gelukszoekers die hun handje komen ophalen

3
10 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

11 Ryan

@9 Je vraagt je af of ze bij het NRC een redactie hebben, die artikelen eerst op kwaliteit keuren.

4
12 smurf

* Verwijderd door de redactie *

13 RubberDuck

@2
Dat zeg ik. Dat recht hebben zij volgens de oudste eigendomsrechten die de mensheid kent. Ze hebben als eerste bezit genomen van het land door er te gaan wonen en er te blijven.

Verder vind ik de vergelijking van Nederland en Australië niet opgaan. Nederland is een land met een oude, gevestigde bevolking. Australië is een Engelse kolonie waar tijdens de vestiging de native Australiens zijn vermoord en verdreven. Hetzelfde geldt voor Noord- en Zuid Amerika en voor Israël.

Daarom vind ik dat Nederland het recht heeft om immigranten te weigeren waar de andere landen dat niet hebben. Laat ze die vraag maar weg leggen bij de autochtone bevolking; die hebben recht van spreken.

11
14 samcash

@8 hoe groot is dat deel? Km

23
15 Gut

@15 Laatst stond hier een artikel op nk dat er 3 miljoen mensen in Nederland in armoede leven. Maar goed, vragen naar de bekende weg...

4
16 smurf

@14 Dat zeg ik. Dat recht hebben zij volgens de oudste eigendomsrechten die de mensheid kent. Ze hebben als eerste bezit genomen van het land door er te gaan wonen en er te blijven.

En dat geld voor ieder volk.
Ergo Nederland is van de Nederlanders die hier ooit zijn komen binnen wandelen en zijn gebleven.

4
17 Truffelaar

Wat een schandalig slecht stuk!

4
18 Sneeuwbal

"Kiza Magendane is publicist. Dit artikel komt voort uit een Brainwash Talk die hij op 5 januari hield voor Human op NPO2"

Ik hoef vandaag niet gebrainwashed te worden. Zeker niet door de NPO. Dank U.

2
19 Querulijn Xaverius,

De PvdA mentaliteit van NRC en andere media is sinds 2009 nog steeds dezelfde.

De Volkskrant, Trouw, AD en NRC (en indirect het Parool) zijn via de Stichting Democratie en Media (lang tijd eigenaar van meer dan 90 procent van PCM) totaal in handen van de PvdA. Deze uitgever kan dan uiteindelijk niet anders dan regelmatig steun verlenen aan diezelfde PvdA en breekt daarvoor regelmatig alle journalistieke codes die er zijn. De PCM kranten zijn inmiddels verworden tot niet veel meer dan een spreekbuis voor de regeringspartij PvdA.

https://sevenxseven.wordpress.com/2009/06/23/krantensubsidies-en-internettax-stichting-democratie-en-media-pvda-vult-haar-zakken/

1
20 in holland

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

@21 Okay...

3
22 smurf

** gebruiker verwijderd **

De man heeft inderdaad niet gekeken hoe snel "onze" bevolking aan het groeien is en de overheid zelf geeft ruiterlijk toe dat dit voor het grootste deel te wijten (danken) is aan immigranten en niet aan de geboorte van Nederlandse baby`s .
Dus voordat je met een artikel een land wil wegzetten als "het kwaad" tegen immigratie moet je eerst je huiswerk doen en niet bij voorbaat zwartmaken !

23 verwijderd682241

Bij het NRC raken ze steeds meer de weg kwijt!

2
24 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

25 RubberDuck

U en ik stammen van nomadenvolkeren die zich op een gegeven moment ergens gevestigd hebben. Het waren sociale samenlevingen die zichzelf beschermden tegen vijandige stammen.
Dat linkse gelul over migranten slaat nergens op.

2
26 sparta

Maar wij, oude immigranten, hebben iets welvarends van het land gemaakt i.p.v. alleen ons handje ophouden zoals de nieuw komende toekomstlozen nu doen.

2
27 upanddown

@16 dan weet je ook dat dat artikel waarnaar je verwijst de grootst mogelijke onzin bevatte.

15
28 Gut

@21van hero naar zero.

15
29 Gut

@21 zoveel Calimero gedrag van zo'n grote muil had ik niet verwacht.

14
30 Gut

@22 en je weet dat captain, iedeteen die niet op de werkvloer werkt, maar op kantoor zit, verrot scheldt en verantwoordelojk houdt voor zijn versleten rug.

14
31 Gut

Wat een ontzettende onzin om over migratie in vorige eeuwen te gaan praten. In die tijd was de wereld als geheel stukken minder vol dan nu. Overal was meer dan plaats genoeg en ook de systemen en landsgrenzen hadden niet dezelfde status als nu. Het vergelijk dat NRC maakt is dus rubbish.
In Nederland woonden in alle eeuwen tesamen ongeveer 60 miljoen Nederlanders waarvan opdit moment zo'n 17 miljoen. Dat wil zeggen dat in alle eeuwen tesamen er niet meer dan 43 miljoen nederlanders waren als je dat over de eeuwen verdeeld dan is het in elek eeuw een fractei van wat er nu in dit land rondloopt. En het land is nu gewoon te dichtbevolkt. Het is praktisch vol. Natuurlijk is er nog boerenland en eenbeetje bos maar het gaat niet aan om alle oppervlak vol te willen bouwen. Er is ook ruimte nodig voor de boeren voor de dieren en om te recreeren. Daarom is dit land vol. Daarom zie je dat er steeds meer rattengedrag in ons land is waar te nemen. Het sluiten van de grenzen is niet meer dan een natuurlijke noodzaak na de bijna onbeperkte instroom van parasieten in de afgelopen decennia. genoeg is genoeg, vol is vol. Maar er is ook geen enkele noodzaak of reden om hier nog meer mensen toe te laten. Er is in de meeste andere landen nog meer dan genoeg ruimte. Kazachstan bijvoorbeeld is 16 x of meer zo groot als Nederland, vruchtbare grond, bodemschatten, en er wonen ook ongeveer 17 miljoen mensen. Daar zouden er makkelijk nog een paar miljoen bij kunnen en dan is het noet niet half zo vol als Nederland. Oh wacht. daar moeten nieuwkomers werken…….. en dat was voor de meesten niet de bedoeling en daar zit het hele problem.

5
32 PFL

@9

Nah het is een opiniestuk maar het had inderdaad handig geweest als iemand misschien even gezegd had: 'joh prima maar hier ben je de realiteit een beetje kwijt. Dit plaatsen we niet'

1
33 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

34 flots

@31 Terecht... kantoormensen denken echt veel te licht over werkvloer mensen...

2
35 smurf

* Verwijderd door de redactie *

36 Captain Hero

Ah, raar rechtss gooit weer eens iedereen op één hoop, asielzoekers, vluchtelingen, immigranten, volgens het puikje van rechtss zijn het allemaal profiterende moslims.

4
37 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

38 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

39 Captain Hero

Vrijheid om te wonen waar je wilt is prima, maar deel geen uitkeringen en huizen uit. Overal ter wereld zul je zelf moeten werken om er te komen. Alleen hier is europa wordt er geld en huizen en zorg cadeau gedaan, dat lokt alleen maar criminele en luie migranten. Wanneer komt er in europa een plicht om je als migrant in te zetten voor werk?

1
40 Frangipani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Oh... dat is wel leuk om te zien. Met veel van die dingen is het zo, als je ziet hoe ze het hebben gedaan, dan denk je van dat had ik ook kunnen...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@16 Zou best kunnen. Aan de ene kant zegt men dat de welvaart van hier overgeheveld moet worden naar Afrika. Volgens mij gebeurt dat ook. Aan de...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een zware crimineel @@, of ja, ik ben een draaideur crimineel, mocht je een draaideur missen XD weet je waar die gebleven is :P...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

22 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

27 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

29 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

30 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
MisskocokGay 3dpornWierd PornosA.i. Porn PicsSex Video Madhuri DixitXxx JapniAnime SharingMysore MalligaDesixxxmoviesMama Big TitsDipika Padukone Xxx VideoOnly Indian Porn VideosMallory SieraJapenese Uncensored PornFat Cock CreampieWhat Is HanimeTumble CuckoldXxx Hot SareeXxx Hostel VideoSquirt For MenHenti HavanXnxx IndobesiaBubble Booty NudePorn Pics Of TeenagersHot Porn NudeKama Sutra VideoBig Titty Lesbian MilfStrip Game VideoSweetie Fox NamiNude AgricaDoopvibesThis Could Be Us Memes DirtyXnxxانميLynaperez NudeFull Hd X Video ComNangi Girl PicBrazzers PicsTamil Sexxx ComJynx Maze LemonadeNudes Of My GfFilm XxxNetfapxChat AdultoScarlet Johansson NakedJordana Brewster NudeKajol Porn VideoVintage Pron VideosJennifer Aniston Sex VideoSearchpornhubPorn Full VideosGay Cream PiesThefirstclassjdJayline OjedaClubberlangRaat Ki Rani Ka PhoolX Xx IPadosan XxxHome Made Porn IndianOrgasmic ThreesomeLexi A MorWww.hd Porner.comSaree Sex VideosHindisexivideoTamil Nadigai Meena Sex VideoSex Vedios In HindiKali KakezMomsex StoriesBetty White NudesBig Tit JavSwing PlayboyXxx Video Nude BabesBest Threesome PositionsBatepapo Uol EntrarHotwifegifOne Hour CoupleAlbuquerque Skip The GamesTamilse XFilz ComBokeb Indoneaia체스터 쿵Erotic MomJapanese Army PornHookerpornPorn BreederClubbing No PantiesBrazzers TrailorsMature StrippingCelebsroulettSex Photo BfRubiroseredvipJason Luv BlackedMovies With Porn ScenesFmottrn OnlyfansTanababyxo NudeCecily Strong NakedElli NudeAriana ShaineTs Leah Hayes中国 色情 网站Sexemodels ParisX HamsteeLily Love NudeDesi Girl XxStori SexEmily Willis PronDefloration Full Video HdMariah MilanoReal Sex In BathroomHugeboobspornCei CaptionHmong SexGurlfriend GalleriesCelebirty Fake PornMalana Vayntrub NakedPorporn HubXxx BreezerSexy Photo Sex PhotoThesashaxoShuddh Desi Romance Full MovieMother Exchange XxxFake Hub Full VideosMilfclipItchi.io NsfwWww Coqnu ComWww Df6Mom Rape PornPooping NakedHantai PornaPorn PartyBangladeshi Chuda ChudiLexy RoxxAdult Dvd TakPornographie VraiZazie Beetz NakedDirty RoulleeteXxx KamwaliHindi Heroine Xxx VideoXxxx Video Mom SonHot Indian Actress Porn VideosAssoasssCj Sparxx NudeNude SeceneAkiyo YoshizawaKidnapping BfIndian Girl Group Sex VideoSex Movie BabyPornfull VideosCamwhores.tvJoesphine JacksonGoogle Xxx Com