door Havermout in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 2
  • 669x gelezen
Reageer met een Emoji
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De kinderopvangtoeslag? Haha.

7
1 PuurHagelslag

de kinderopvangtoeslag gaat omhoog, dus de onterechte terugvordering ook

4
2 120db

Ze zouden eens moeten beginnen met de kinderbijslag te stoppen na het 2e kind.

3
3 gaulette

Beter nieuws was geweest minder kinderopvangtoeslag en afbouwen naar nul.
Deze regeling heb ik nog nooit begrepen kinderopvangtoeslag wie bedenkt zoiets, heeft totaal geen toegevoegde waarde het kost bulken met belasting geld die wij gezamenlijk betalen belastng geld over de balk smijten noem ik dat.

5
4 Billiger

@3

Absoluut niet. Kinderbijslag en kinderopvangtoeslag moeten flink omhoog. Er moeten meer autochtone kinderen worden geboren en daar mogen we als belastingbetaler wel flink voor betalen.

Gewoon een suikertaks van 12% invoeren en de accijns op sigaretten en drank omhoog om dat te bekostigen.

12
5 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

6 Dar

@4

Vreemd hoe je pleit voor de ondergang van de Nederlandse en Westerse cultuur.

Kinderopvangtoeslag zorgt er juist voor dat werkende ouders kinderen kunnen krijgen. En juist dat moeten we stimuleren.

9
7 Vaartuig

@6

Nee nee nee. Je hebt er niks van begrepen. Kinderopvangtoeslag is gebaseerd op het aantal uren van de minst werkende ouder. Kortom: ouders moeten allebei werken.

2
8 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

9 Dar

** gebruiker verwijderd **

Ja en de AOW gaat omlaag en de OZB voor uw eigen huis gaat omhoog en de energiebelasting op gas gaat juist 3,99 cent per kubieke meter omhoog. De ODE op gas stijgt met 2,51 cent per kubieke meter.
En zo zijn er nog meer zaken die de gemiddelde burger op hogere onkosten jagen puur vanwege een beleid dat er op uit is om de burgers in de problemen te brengen vanwege een aantal minder begaafden in de politiek met een wereldbeeld dat niet haalbaar is maar wel wordt ingezet als doel voor hun waan ideeen .

10 verwijderd682241

@9

Mooi. Ja het is in het woud van toeslagen soms lastig om te zien welke wel goed zijn. Ik zal mijn standpunt nog verder verduidelijken:

Ik ben voor verruiming van de kinderopvangtoeslag. Dat stimuleert werkende ouders meer kinderen te krijgen.

Wel wil ik het kindgebonden budget verlagen zodat juist mensen met bijstand of lage inkomens niet gestimuleerd worden om kinderen te krijgen. Daarvoor in de plan het liefst een kinderbudgetplan dat zij op het consultatiebureau moeten overleggen om geld voor noodzakelijke voorzieningen voor kinderen te krijgen.

5
11 Vaartuig

@10

Maar andere belastingen gaan weer omlaag. Waar staat trouwens dat de AOW omlaag gaat?

2
12 Vaartuig

@9 Dat is alleen een bijverdienste boven de uitkering.

0
13 upanddown

* Verwijderd door de redactie *

14 Dar

@7 Die kindregelingen is van de zotte, kinderopvangtoeslag dient afgeschaft te worden! Kinderen zijn een eigen verantwoordelijkheid!

5
15 Recovery Mode

@15 Helemaal met je eens laten ze de werkende in een gezin maar meer in het loonzakje doen zodat er een uit het gezin de dagelijkse opvoeding van hun kinderen op zich kan nemen en niet achter de deur stoppen bij een kinderopvang,
Maar tegenwoordig opname van max hypotheek waar beide kromliggen van betalingen en allebei hard moeten gaan werken om het te kunnen betalen voor hun dure luxe woning het mag natuurlijk en gun iedereen kinderen daar niet van maar met minder kan het ook wel af anders neem je maar geen kinderen en zo denk ik er over, ben voorstander van 1 werkende en 1 ouder voor dagelijkse opvoeding van hun kinderen kinderen dump je niet in opvang.

3
16 Billiger

@14

Nee je snapt het niet. Je kunt veel exacter zijn in je beleid. Kinderopvangtoeslag komt niet terecht bij de doelgroep die jij niet wilt stimuleren!

2
17 Vaartuig

@16

Jouw ideeen over de kinderopvang zijn bekrompen en slecht voor kinderen. 24/7 bij ouders daar krijg je echt geen betere kinderen van. Integendeel. Het is niet goed voor kinderen en ouders om ze maar altijd thuis te houden.

5
18 Vaartuig

@15

Nope. Mensen die geen kinderen krijgen profiteren wel van andermans kinderen. Heel goed dat er dus een herverdeling is, want zo worden kinderlozen ook gewezen op hun verantwoordelijkheden! Jammer dat je je daaraan onttrekt.

6
19 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

20 Dar

@20

Ik niet. Want die kinderopvangtoeslag gaat niet naar Marokkanen. Dus je voorstel mist zijn doel en gaat ten koste van de Nederlandse cultuur.

7
21 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

22 Dar

@19 Dat egoïsme is tekenkrommend, de kinderopvangtoeslag is de reinste kolder, kinderen is een eigen keuze, daar hoeven anderen niet aan bij te dragen! Profiteren van andermans inspanningen dat is wat gebruikers van de kinderopvangtoeslag doen!

5
23 Recovery Mode

** gebruiker verwijderd **

@12
Moest even zoeken ,
/photo/1

24 verwijderd682241

@23

Pertinent onwaar. Ze zouden specifiek mensen moeten belasten die zulke tenenkrommende reacties produceren.

5
25 Vaartuig

@24

Dank je wel. Ik zie dat het een mogelijke bezuinigingsmaatregel is (zie het woordje “als”). Het is niet eens voorgesteld om in te dienen.

Nu mensen zo weinig kinderen krijgen is het geen slecht idee straks te bezuinigen op de AOW. Zeker als mensen nog minder kinderen krijgen zoals @23 bepleit zal de AOW op termijn omlaag moeten. Tegenwoordig hebben de meeste mensen ook wel een flink aanvullend pensioen en deze maatregel stuurt ook daar meer op aan.

5
26 Vaartuig

@25 op je zere tenen getrapt? Opvoeden is een taak van de ouders, het uitbesteden van gesubsidieerde opvang/ opvoeding door derden is tenenkrommend. Het is ook ronduit hypocriet van de overheid, tenenkrommend dat de overheid gesubsidieerd de verantwoordelijkheid uit handen geeft. U staat net als de overheid verwaarlozing van het kind toe, dat is wat u indirect duidelijk maakt met Uw reactie.

6
27 Recovery Mode

** gebruiker verwijderd **

@26
Klopt , máár waar u ervan uit gaat dat de meeste mensen een flink aanvullend pensioen hebben denk ik dat dit tegen valt .
Waardoor mijn inziens velen juist nog meer in de problemen zouden komen , hopelijk blijft het bij een ballonnetje.

28 verwijderd682241

@26 Kinderen krijgen is een keuze als je die keuze maakt is het.idioot dat de maatschappij voor de.kosten gaat opdraaien. Ik heb altijd gewerkt als moeder maar,zowel.de.zorg als de financiele kant waren en zijn mijn verantwoordelijkheid en niet van allemaal. Als het niet op te brengen is doe je een stap terug in je uitgave. In luxe leven is ook een keuze.

5
29 Saviro

Wordt nog meer onnodig complex gemaakt.

0
30 caso

@29

Dat ben ik met je oneens. Ja er is een aspect van eigen verantwoordelijkheid. Maar het is de verantwoordelijkheid van de samenleving dat er genoeg kinderen geboren worden - daar profiteert iedereen van - dus mag je het wel stimuleren.

Deze maatregel gaat wat mij betreft niet eens ver genoeg.

0
31 Vaartuig

@31 Wanneer is het dan wel genoeg? Het Zijn gigantische bedragen die voorbij komen.

1
32 Saviro

@32

Valt wel mee. Wat vind je hoog?

0
33 Vaartuig

@33 Als.ik alleen de kinderopvang bedragen neem kun je niet zeggen dat die laag te noemen zijn. Dan heb je het kindgebonden budget en de.kinderbijslag nog.

1
34 Saviro

@34

Mensen die kinderopvangtoeslag hebben, hebben in de regel geen kindgebonden budget. Dus die kun je niet bij elkaar optellen.

Het punt is dat het jonge (autochtone) stellen zo eenvoudig mogelijk gemaakt moet worden kinderen te krijgen. Die kinderopvang moet gewoon gratis zijn voor werkende ouders.

0
35 Vaartuig

@35 Ik ben het met je eens hoor dat er.meer autochtone kinderen geboren moeten worden maar, niet via een traject toeslagen wat aan alle kanten kraakt maar, geld zal dat niet oplossen. Veel jongeren passen er.voor.om in de.huidige.maatschappij kinderen neer.te.zetten en dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Ik.weet.niet als ik nu nog moest beginnen ik kinderen in deze wereld zou willen plaatsen . Kinder op ang gratis voor werkende zou een simpele en mooie oplossing zijn inderdaad.

0
36 Saviro

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

Een relatie is verboden,maar een vluggertje dan?...

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@85 ik snap dat jij niks om de levens van eenvoudige mensen geeft. ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@138Ja begrijpelijk als het op de andere manieren niet werkt.Misschien wordt er hopelijk voor jou, nog iemand wakker.. 😉...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@1 Nederland heeft natuurlijk al een oproep gedaan dat ze maar allemaal naar hier moeten komen....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@84 Dat is een nieuwtje. Hoofdtaak van de Navo is het beschermen van de Haagse elite.Je sla een beetje door in je haat naar alle mensen ...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

Komt hier ook. Een kwestie van tijd....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@139 " jij kan niet zo goed met waarheden omgaan" Ach, doe's lief, en toon met citaten jouw 124 aan. Toon ook eens aan dat j...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@30Las laatst een keer ergens dat die Rosenmöller ook niet zo fris is, waar het Fortuyn en die Volkert G. betreft. Waar die laatste wel erg n...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@113 Klaar? Echt waar?? Dat zou eens tijd worden zeg. Maar het zal wel weer ijdele hoop zijn. 😌...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@78 Klopt. Je kan dus zien dat de Navo uiteindelijk een papieren tijger is. Het beschermen van de elite in Den Haag is belangrijker dan het verd...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Porn BSex Film Sex Film Sex FilmNude Of Sunny LeoneFreetaboo.netAsmr SexePornos Em HdCeleb HjabSucking BallsSkyim PornMissionay PornSaey VideoEmma Mackey NakedAzhotwifexxxXxx SanileonBackroomcastingcouch MelAssoasscomErrotic MoviesWww ThamilsexVrbangersMiranda Cohen PornCollegexxxMissionary CreampiesSex Video Hd MovieSapna Sappu HotFree Fuck PornPublicagentsexvideosDesi Watermark SexCeleb Jihad SiteJogos Porn DownloadHentai SeaTaboo Cream Pieسكس المانجاTranslated Japanese PornSusan Gibson NudePornos VintagesDouji. MoeDirtyship.Young Bhabhi Rides Big Dick And Swallows CumNaked Women On TumblrTeens Twinks PornMarie KonishiDesi Nude DanceNew Porn DownloadNacho Vidal Sex VideosSherlyn Chopra Leaked VideosHenti HorseNaughty AmricaSneesnaw LeaksLiterotcaCyberpunk 2077 NudeCumloads PornErica Eleniac NudeJewel De NyleGlory Hole VideoaAshley Matheson PornPornhub GayHot Boudi Sex VideoHindi Hd SaxTabbu Hot SceneInternetchickeFilmes Pôrno BrasileiroEmily AddasonMissisahoneyBudapest EscortBrazzers Kayla KaydenSextaxiOnly Desi SexPornotabuChaturbetDani Jensen PornPorn HaryanaAnal Strapon LesboDaddy Caught Jerking OffPencil DickCxs VideoTitty OutArab Xxx HdStar Vs The Forces Of Evil PornPronhub DownloaderNavigate Sinega Sex Video18 Year Porn VideoArina HashimoroDeepthroat BlojobMinxxSugarbootycb PornBronwin Aurora PornBig Boobies TiktokIndian Muslim XxxRussian Xxx HdGloryhole Swallow NewReddit FmkRampant.tvZxxxxcNaked Women BoobsPiper Blush PornCrackwhoreBj KoreanPeachyprime PornAsses Free PornIndica Flowers PornhubSyxprnFree Cartoon Porn ComicsAmbermooodyBelle Delphine Leak VideosSoap2day TwitterDemon Slayer Porn ComicsSnap Nude LeakRosie Huntington-whiteley NudeMom Nude And SonHot Girls RedditInstagram ThotsXxx Sexy Sexy SexyFapingSomno PornKarwa Chauth PornHot Housewife Sex VideoSunny Leone Xx Sunny LeoneToo Deep PornAsshd PornFull Length HdpornWebyoungmeWww.yopornسكس عربًGame XxxIndian Aunty Sex FilmCummed Meaning In HindiThu NanabaSonakshi Sinha Viral MmsAnalordeMom Snd Son XxxMia Malkova Blacked PornBeautiful Women MasturbatingPlay Oy PornHot Nude WifeJosie Tucker AnalPornrubeReddit CrossdressersHentais QuadrinhoSanylian XxxGenesislopez NudeVideo Sex VideoNude Desi SelfieSlimexoticaIndian Interracial PornDownload Tik Tok 18Carl HubayBest Porn Star ComWater Porn VideoHd Village PornXcomics Porn