door Havermout in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 6
  • 532x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
5
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

bij ons waren het er meer... 70

8
1 t.rap.er.niet.in

Mja... Het is nu wachten totdat de overheid van deze zwakke staat de EU-wensen inwilligt...

7
2 Rolmops

Zoals bekend zitten in Idlib alleen terroristen en hun sympathisanten, dus geen medelijden! weer een propaganda van fake nieuws outlets RTL/NOS/NU.nl

7
3 Rick Schurman

Die kinderen kunnen er niets aan doen dat hun ouders bij HTS/ Nusra/AlQaeda horen.
Die kinderen kunnen er ook niets aan doen dat de NATO-landen zo nodig een regime-change (of is het chaos) wilden in Syrië omdat dictator Assad een vriendje van Iran was.

9
4 eh

@3 : Nou ik heb wel medelijden. Je zult toch ouders hebben die jou gebruiken als menselijk schild...

7
5 Ness

@4
oei!
spijker op de kop.

4
6 Jongens van de Witt

@4 veruit de beste volwassenen daar kunnen we ook helemaal niks aan doen. Het is niet alsof het daar zo een gezellige democratische bedoeling is/was. Wat is je punt?

5
7 Repelsteeltje

Russen proberen ook maar steeds weer alles met geweld op te lossen. Ook zij zouden voor tribunaal moeten verschijnen.

13
8 groenengeel

Russen moeten voor meer zaken voor tribunaal

Russen hebben ook al 4 ziekenhuizen gebombardeerd in Syrie

13
9 LGK

@9 zegt dat het bekende mannetje van het Syrisch observatorium van iets met mensenrechten die van zijn zolderkamer in UK alles beter weet? question

3
10 Rick Schurman

@8
Tja.
Nederlanders zouden dit nooit doen, toch.
Zie verder @1
Véél meer doden en dan onder
de mat schuiven.

2
11 Weetal

@10
Voorlopig zie ik anders alleen maar weer een russische trol die alles glashard ontkent, en de schuld bij anderen legt...

Russen doen alles om hun 'warme haven' in Syrië veilig te stellen. Dat is dan ook de reden dat de russen de Syrische dictator assad steunen. Het volk interesseert Poetin geen ene moer, de strategische belangen des te meer. Russen hadden al nooit iets met mensenrechten, ook in Syrië niet. Hun handen zijn in burgerbloed gedrenkt. En dat weet iedereen ,niet alleen de oppositie.

Je zult toch maar een aanhanger zijn van een stel dictator die er op los moorden. brrrr....

12
12 weerman

@12
Putin is daar niet begonnen , weet jij ook.

2
13 Jongens van de Witt
14 Rick Schurman

De rol van al Qaeda en de andere salafistische terreurgroepen is in Syrië uitgespeeld. Het is er een uitstervend ras. En we mogen de door onze pers zo gehate president Bashar al Assad dankbaar zijn voor het opruimen van dit ongedierte dat ook in Europa voor schade zorgde. Schade die echter peanuts is vergeleken met wat zij in Syrië hebben aangericht…. met steun van de NAVO.

3
15 Rick Schurman

Wat een held is die Putin toch..... [sarc]

11
16 TedjeR

De door de NAVO georkestreerde jihadistische opstand in Syrië faalde toen ze er midden 2012 niet in slaagden om Aleppo en Damascus geheel te veroveren en de centrale regering zich wist te handhaven. Nadien toen Hezbollah, Irak, Iran en de Russen militair zich achter Damascus schaarden vielen de plannen van de NAVO helemaal in duigen.

3
17 Rick Schurman

@4 Kinderen als schild gebruiken hadden ze daar wel kunnen voorkomen. Aan de VN hebben we geen boodschap.

1
18 Verwonderd

Alle westerse in de massamedia geciteerde zogenaamde specialisten in Syrië en Libanon beweerden dat Hezbollah door zich in de Syrische oorlog te mengen zijn populariteit in Libanon zou verliezen. Intussen is ex-premier Saad Hariri, de man van de VS, Saoedi-Arabië en Israël met zijn partij De Toekomstbeweging geheel van het politiek toneel verdwenen en krijgt het land met Hassan Diab voor het eerst een premier die niet gekozen is door het Westen maar door het parlement zelf. Zou dit al tot Israël zijn doorgedrongen?

Intussen heeft Hezbollah de macht in Libanon nu praktisch geheel overgenomen en is de regering van Saad Hariri en zijn Toekomstbeweging er van het toneel verdreven. Men zwijgt er in alle talen. Toen Hezbollah zich begon te moeien met de Syrische oorlog stelden al die westerse ‘experts’ en journalisten in koor dat die interventie dodelijk ging zijn voor haar populariteit in Libanon.

Ze heeft nu met haar bondgenoten na de laatste verkiezingen de meerderheid in het parlement en levert de president. Met andere woorden die experts en journalisten zijn of onbekwaam of leugenaars. Zeker is dat ze elke geloofwaardigheid verloren. Wat we nu meemaken in het Midden-Oosten is historisch en het einde van de Pax Americana zelfs al spartelt Washington nog erg tegen.

3
19 Rick Schurman

Als de Amerikanen en NAVO daar nou eens weggaan en wegblijven, dan is de oorlog zo opgelost. Op dit moment word het in stand gehouden.

2
20 Verwonderd

Als CIA, Brussel en Rutte geen wapens en geld hadden gedoneerd aan de strijdende jihadisten waren er helemaal geen kinderen omgekomen in Syrië door bombardementen...!!

5
21 CoolMemories

@1 "...bij ons waren het er meer... 70..."

Alleen.......die zijn vergeten door massamoord-ontkenner Rutte....!

5
22 CoolMemories

@3 "....Zoals bekend zitten in Idlib alleen terroristen en hun sympathisanten..."

Toevallig is dat net de provincie die Obama en Brussel als 'save haven' voor jihadisten (en Baghdadi) hebben afgedwongen van Assad en Rusland. Blijkbaar gaan Assad en Rusland nu dan toch de laatste bolwerken van Jihad oprollen....!

3
23 CoolMemories

@4 "....omdat dictator Assad een vriendje van Iran was...."

En Rusland!

1
24 CoolMemories

Ik ben voor meer doden om doden te voorkomen XD

5
25 DikkeTor

IS en consort gaat binnenkort een liefdes offensief beginnen om aan te tonen dat kinderen doden geen goed idee is XD

1
26 DikkeTor

@12 "...Het volk interesseert Poetin geen ene moer..."

Gelukkig heb jij Rutte, Merkel en Macron....!

4
27 CoolMemories

@13 "...Putin is daar niet begonnen, weet jij ook....."

Weerman is een notoire 'regime-change ontkenner'!
Zelfs als generaal Wesley Clark zelf toegeeft dat Syrië op de CIA-lijst stond van landen die omver geworpen moesten worden....dan nog jammert hij dat Assad zelf begonnen is....

https://www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166

4
28 CoolMemories

"Het Syrisch Observatorium" oftewel die ene persoon in GB, die dat beweert.

4
29 Wendel

Ik wil er even aan helpen herinneren dat een paar jaar geleden, toen het Syrische leger de "rebellen" de kans wilde geven, naar een ander gebied te trekken in plaats van straat voor straat om de stad te vechten, juist om burgerdoden te voorkomen, dat toen US het vertrekkende konvooi in puin bombardeerde om iedereen duidelijk te maken, dat de rebellen er niets mee opschoten, in vrede weg te trekken. Sindsdien moet er inderdaad straat voor straat om elke stad worden gevochten, met burgerdoden.

2
30 Wendel

@7
Het zijn/waren voor het merendeel dictatoriale regimes in Azië en Afrika.
(Als je je niet , bijv. als toerist met politiek bemoeit volgen er geen problemen.)
Als ze de multinationals niet dwars zitten scheelt dat al een hoop...........
Zoals bijvoorbeeld Algerije (t.o.v Libië).
Dat heet willekeur, zoals een verkeerspolitie die controleert op achterlichtjes, maar alleen petjes aan gaat houden.

De Amerikaanse Senaat heeft sinds Vietnam het beleid van zo weinig mogelijk Amerikaanse doden en zo goedkoop mogelijk en samenwerking met Saoedi Arabië.(Reagan doctrine).

Dus eerst Libië en dan het wapenarsenaal laten gebruiken van Qaddafi door de proxy's ( Al Qaeda) van Saoedi Arabië in Syrië.........Het ging niet helemaal naar wens, een Amerikaanse ambassadeur werd gedood en naast de Toearegs gingen ook een heleboel meer regionale jihadisten er met wapens vandoor............ en Syrië...................

Als iemand het over de Arabische Lente wil hebben : Die verliepen in Tunesië heel anders en ook in Saoedi Arabië en Bahrein heel anders dan in Syrië.
In Saoedi Arabië en Bahrein was het het SA leger dat hard optrad...........
Tunesië was een totale verrassing voor de Amerikanen............

1
31 eh

* Verwijderd door de redactie *

32 artemis

* Verwijderd door de redactie *

33 artemis

* Verwijderd door de redactie *

34 Ryan

** gebruiker verwijderd **

@32 : Nooit geweten dat Syrische kinderen plunderen en verkrachten.
Ja, dan mogen ze van mij vermoord worden.

35 verwijderd23596913

** gebruiker verwijderd **

@33 : Enigste..... en dat wil serieus genomen worden.... wat een giller.

36 verwijderd23596913

* Verwijderd door de redactie *

37 artemis

Ik dacht dat Rusland vriendjes was met Syrie? Dit is zo geopolitiek ingefluisterd om EU weer voor te masseren voor een giga vluchtelingenstroom

3
38 Lets keep it cool

Ik neem aan dat de vluchtelingen opgevangen worden in Rusland en niet in Nederland. Wij hebben er meer dan genoeg.

1
39 Bram brabant

update

SNELLE VOORUITGANG IN SYRIË. Volgens regeringsgezinde bronnen heeft het leger de steden Tahtaya, al-Heraki, al-Hellbh, al-Qurati, al-Burj, Farwan, Karsanti, Suqay'ah en Muaysirunah onder controle gekregen. De door Al-Qaeda geoffilieerde Hay'at Tahrir al-Sham (HTS) en zijn bondgenoten toonden niet veel weerstand. Legertroepen bevinden zich op ongeveer 2 km afstand van de Turkse observatiepost bij de stad al-Surman. Het leger heeft ook de controle over de steden al-Tah en Jarjanaz, twee van de grootste in de regio. Tot nu toe zijn meer dan 100 militanten van de HTS en zijn bondgenoten door de SAA gedood. De resterende HTS-posities in het zuidoosten van Idlib lijken in te storten. In de afgelopen twee dagen is het leger erin geslaagd de belangrijkste verdedigingslinies van de terroristische groepering in de regio te overstijgen. Het leger vertrouwde op goed geplande nachtaanvallen en de steun van de Russische luchtmacht.

4
40 Rick Schurman

@40

Off-topic en je 'vergeet' de bron te vermelden. Zal wel weer van dictator aSSad-getrouwen zijn, of anders van de Kremlin-leugenaars.

FEIT is dat de russen kinderen en ziekenhuizen bombarderen. Daar proberen de pro-russische trollen zorgvuldig omheen en overheen te liegen, maar het blijft een feit.

4
41 weerman

* Verwijderd door de redactie *

42 Sydney

@41 en jouw bron is..

4
43 Rick Schurman
44 MetBoerenVerstand

@44
Ja, dat is heel erg allemaal. Maar dat geldt dus net zo voor de russen. En daar gaat het over in dit draadje; burgers die door russen worden gebombardeerd, waaronder kinderen.

1
45 weerman

"Maar dat geldt dus net zo voor de russen."

Het recht om dat te kunnen zeggen hebben "wij" niet meer! Kijk eerst naar de balk in het eigen oog voor je een mogelijke splinter bij een ander gaat zoeken.

Oorlogen zijn het probleem, en daarvan zijn "wij" er hier in het Westen meer van begonnen dan mij in ieder geval lief is. En nu hoogdravend lopen doen hoe anderen die zooi moeten opruimen.

3
46 MetBoerenVerstand

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

4 minuten geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Tarzan Movie Hot SceneDiego Perez PornAlexandra Daddario Sex SceneHindi Full BpErotic Nude CouplesMovie SexCelebrity Porn ClipsXhemsterComics NsfwHome Made Por NXcidePokemon Trainer PornAcompanhate Com LocalHottest Women Of PornPoonam Pandey New Hot VideoErotic WifeTampa SwingersEhentaisXvide OsMorgan Fairchild NudePor No CaseroXnxx American SexBrandi Love Comp8 Teen XxxNext PornAsiáticas PornAnal TwinksXnxx Wife AffairSunny Leone Hard SexIndian Wife Hot SexBangla Xxx HdXxx Sex Vidio ComCelb XxxNude Sports IllustratedTest DbsmHot Naked CelebritiesDaughter Mom Dad PornAngie Fonseca PornAdult FanfictionFet Life.comSwallow CumshotMatures With Nice TitsAdam No JumperImagenfap.comMr Beast Rule 34Pornographique AdulteInfluencersginrwildMelhores SitespornoIgarashi NatsuFurry Yiff ComicsJilling RedditMia_elDevyn DivineEmber Snow VirginInterracial Amateur CreampiesVaddiehubPorn Free Hd PornHistoires ErotiqyesSex Video FilmAnushka Sen Hot XxxHorny Big BoobsPriya Anjali Rai Sex VideoGay Erotic AudioCumming Huge LoadsXnxx New DesiJapanese Pornstar NameX Video SonXxx And BfKim Swallows PornGigantic Boobs AnalTop Japanese PornostarsFree Porn To StreamXxxxxxxDillion HarperpornTelugu Jungle SexSexi GrilBig Black Penis PicturesPlay Plus Free OnlyfansNude Bailey JayHot Sex PhotoJapanese Fart PornPorn. GibiLatex PorrnSaipallavixxxOnlydesipornMadzisstacksPuffy CameltoeJeux De SexseQxyprnYourpornosSexual Positions In The CarManyu Hiken ChoTs Kourtney DashSonaxi Xxx배달 노출Babygmag OnlyfansFfull Hd PornPorn Videos Glory HoleVidéos Pornos En FrancaisBiggest Booty PicsShower NudeElish Cuthbert NudeNicki HunterIndian Ladki Ki Bf4k Sex ComPoonam Pandey Nude VideosXxx Sex Videos Sunny LeoneTransgender PornhubHannahowo HotXnxx Telugu Videos ComMahila Sex VideoVery Romantic SexReal Brother Sister PornSpnk BangPorn PortuguesesSami Gayle NudeUgly TittysSharing Bed XnxxMalayalam X VidiosGeorgette ParksBengali Actress Porn VideoPriya Roy XxxPorn How BFree Interracial Porn VideosFree Erotica BooksPorn Com VelhasBlackzillaTiffany CoynenudeTeen Sister XxxDani Daniel BbcWelovecockHentaishareFilmes Pornô Os MelhoresNice Tittie PicsBukkuke PornSunny Lione Sex HdXxnxx HindiSanilion Bf HdTracey SweetXvideos LIndian Maid HandjobBhabhi Audio SexYoung 3d PornAshleymadisonDakota James PornstarXnxx HijraNaukar Se ChudaiDeepsukebeNadine DrescherMaddage Xxx