door Havermout in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 2
  • 584x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Neem je je vrouw en kinderen mee. Opgelost.

9
1 kelb1977

Er zijn nog veel mogelijkheden. De vrouw zal wel geen 120% minimumloon hebben, als dat wel zo is kan hij blijven.
En eerlijk gezegd heb ik liever deze man dan waardeloze Ethiopiers Soedanezen Eritreeërs en ander soort.

Niet zeuren, discretionaire bevoegdheid en hierblijven.
En schop die Marokkanen asielzoekers en passant terug.

2
2 Arthur2000

Hoe kan iemand hier 15 jaar verblijven zonder verblijfsvergunning? Daar begint de ellende, de procedures of iemand mag blijven dienen kort te zijn (2-4 weken maximaal). Bij negatief besluit, direct het land uit. Volgens mij krijgt hij sowieso een verblijfsvergunning als zijn vrouw Nederlands is en afdoende inkomen heeft...dat is blijkbaar niet het geval, dus kijken we hier ook naar mensen die 15 jaar op onze kosten leven. Ik ben voor zeer strenge toelating (op uitzonderingen na, grenzen dicht) en vind dat dit soort gevallen gewoon niet mogen voorkomen. Echter nu dit wel het geval is, lijkt mij, als e.e.a. wat in het krantenartikel waar is, en het volledige verhaal is, dat het niet logisch is deze man uit te zetten.

2
3 Salitos

En aan de andere kant: de grote steden zijn al gevuld met andersoortige nationaliteiten en geloven die negatief tegen onze samenleving staan & al jaar en dag op kosten van die gehate samenleving leven. Zou het nu echt zoveel uitmaken.

2
4 Arthur2000

Het is natuurlijk een achterlijke zaak dat iemand die 15 jaar in NL woont nog geen verblijfsvergunning heeft. Geef die vergunning en sluit dat dossier.

20
5 WijzeDwaas

Wat n beleid toch , ongelovelijk ! 15 jaar ... ? Dit soort aanvragen , moeten toch makkelijk binnen n jaar afgehandeld kunnen zijn ! Het maar blijven procederen en rekken moet echt n keer afgelopen zijn .

1
6 Antones

Dan hadden hij en zijn vrouw niet op een dergelijke wankele basis moeten beginnen met fokken, het risico was er, en dat wisten ze.

5
7 Wendel

@5
Precies.
Niet zeuren, vergunning en sluiten.

11
8 Arthur2000

@8 Ja idd geef deze man maar n verblijfsvergunning , maar het kan toch niet waar zijn , dat je dit 15 jaar kan rekken . Er moet n maximum tijd komen dat je kan procederen , miss 1 a 2 jaar en dan of n verblijfsvergunning , of terug . Je ziet nu wat er gebeurt , mensen leven door , nemen kinderen en nu wordt het wel erg sneu om deze man terug te sturen , onbegrijpelijk beleid , echt !!

2
9 Antones

@5 @8 Inderdaad je gaat een gelukkig gezin toch niet uit elkaar trekken. Nederland het land van de regels een verblijfsvergunning aanvragen moet je doen in het land van herkomst als je geen recht hebt op asiel.

8
10 mike45

@4 NL heeft nu eenmaal een multiculti samenleving, als u niet tevreden bent pak je koffers en vertrek. Niemand houdt je tegen!

23
11 Sneaky@bastard

@11
Ben jij belazerd!
Als er gasten ongevraagd in mijn huis komen en zich een kamer toeeigenen en mij de regels gaan stellen ga ik ook niet weg.

2
12 Arthur2000

@11
Begrijp jij eigenlijk wel hoe @4 het bedoelde? Volgens mij niet.
Hij bedoelde dat de overheid nu in ene moeilijk gaat zitten doen over deze man omdat ze het bij hem nu wel aandurven maar niet bij die (Islam) vluchtelingen waarvan sommige voor voor veel overlast zorgen.

0
13 rebo

@11 Dat slaat helemaal nergens op , wat je nu zegt . Multi - culti of niet , we hebben gewoon regels en die regels laten het toe , dat iemand 15 jaar hier kan blijven en dan weg moet , dat is belachelijk ! Gewoon binnen n jaar uitsluitsel , blijven of terug

0
14 Antones

Tja, dit zijn nu de dingen waar je heel goed over moet nadenken, voordat je aan kinderen begint, terwijl je geen verblijfsvergunning vergunning hebt.
Kan hij niet niet net zoals de Turken en Marokanen, zijn dienstplicht alsnog afkopen, zodat het hele gezin terug kan naar Azerbeidzjan ?

0
15 Marrie

Wat is er mis in Azerbeidzjan? Je hebt daar meer kans op een baan dan hier. Ga je land een toekomst geven die je hier niet krijgt. Met zielig doen kom je niet verder. Het was en is jouw keus.

3
16 Verwonderd

Petje af voor die man. Na 15 jaar heeft hij al bijna een baan!

0
17 Rex

@15 Ben het met je eens . Vluchten omdat je niet in het leger wilt , in Nederland moest je vroeger ook gewoon het leger in , of je het nou leuk vond of niet . Als er dan oorlog uit zou breken , met bijvoorbeeld België , moest je gewoon vechten , anders kwam je voor de krijgsraad

0
18 Antones

@17 hij heeft geen baan, hij heeft een baan in het VOORUITZICHT, net zoals ik de hoofdprijs van de staatsloterij in het vooruitzicht heb, dus nog totaal niet zeker.

Mevrouw zal geen 120% van de bijstandsnorm verdienen, wie weet zit(ten) zij al in de bijstand?????

Hoe schrijnend het ook is, deze meneer is hier illegaal en zal weg moeten, regels zijn regels. Dat hij zelf het 15 jaar heeft tegengehouden is ZIJN keuze, hier trouwen en kinderen krijgen is ZIJN keuze, kan niemand anders verantwoordelijk voor worden gehouden.

Keuzes hebben consequenties hoe leuk/vervelend die ook kunnen zijn.

2
19 trotseoma

@19
Leuk he, regelneuken als het over een ander gaat.
@13
Niets aan toe te voegen, precies dat.

10
20 Arthur2000

@12 dit is hier niet het geval. U heeft over andersoortige nationaliteiten en scheert iedereen over een kam.
Hou ermee op of vertrek zelf maar!

17
21 Sneaky@bastard

@20 nee hoor, geen regelneuker.

Jij stopt toch ook voor rood stoplicht omdat het een regel is? Regels zijn er niet voor niks. Ik heb ook weleens haast en wil door rood, aan mij de keus om dat te doen en heb dan ook zelf de consequenties te dragen. Moet ik dan niet over gaan mekkeren, is mijn keus geweest.

Zijn keus is geweest om te blijven en een gezin te stichten, nu blijkt het een verkeerde keus. Vervelend voor hem maar is ZIJN keus geweest en HIJ zal dus de consequenties moeten dragen. (Even terzijde, als zijn vrouw wel aan de 120% regel had voldaan was er geen vuiltje aan de lucht, misschien had daar de oplossing gelegen. Ze zijn minstens 7 jaar samen (kind van 6) dus alle tijd gehad om alles te regelen. Hebben zij niet gedaan. Genoeg keuzes kunnen maken.

1
22 trotseoma

@21
Ik vertrek alleen maar als ik, net als de zandmensen die van elders hier komen, een forse vertrekpremie krijg. Daar heb ik recht op. En anders blijf ik waar ik zit en houd ik niet op.
@22
Deze man is geen enkel gevaar voor de Nederlandse samenleving wat (extremistische) moslims wel zijn. Dit had beter niet via media kunnen worden gespeeld maar gewoon in het klein discretionair worden afgehandeld. Nu kan de minister dat niet meer of moeilijker doen.

2
23 Arthur2000

@23 zandmensen waar u het over heeft zijn veelal hier geboren, en zullen nooit en te nimmer vertrekken. Ook als wilders 76 zetels haalt.

14
24 Sneaky@bastard

Jeetje is er nu echt geen online petitie te tekenen of kamervragen, net als die Mauro. Trouwens, wat is dat voor onzin: wel deze meneer terug maar die Afrikaan blijven???

6
25 Arthur2000

Er zijn volgens mij van beide kanten fouten gemaakt. Wat stond er in zijn asielaanvraag? Had hij een tijdelijke verblijfsvergunning?
Heeft Wagif in de tussentijd niet zelf geprobeerd iets aan deze vergunning te veranderen?

0
26 sockknitter

Gewoon eruit illegaal is illegaal klaar punt uit.

1
27 Nozem79

Hier moesten alle jongens ook in dienst.
En hij vlucht omdat die niet wil.
En dan 15 jaar hier zitten zonder verblijfsvergunning hoe is dat mogelijk.
Nederlandse vrouw nemen en snel kids in de hoop dat dat scheelt om hier te blijven.
Gaan ze toch met hele gezin terug.!!

1
28 annie

De man heeft blijkbaar oneindig door geprocedeerd tot hij een verblijfsvergunning dacht te kunnen krijgen,en in de tussen tijd een gezin gesticht
Hij heeft gegokt en verloren......

Mede door zulke gevallen ben ik van mening om totaal niemand in Nederland op te vangen,het is gewoon nergens voor nodig
Deze man had gewoon een legaal verzoek tot migratie in moeten dienen 15 jaar geleden,maar omdat hij zichzelf vluchteling noemde,hebben wij 'de Nederlandse belastingbetaler' 15 jaar lang zijn verblijf en proces kosten moeten bekostigen
Stel je eens voor hoeveel 'echte' vluchtelingen je voor dat geld in hun eigen regio, een humanitaire opvang zou kunnen bieden

Stoppen met dat onevenredige,maatschappij ontwrichtende asiel'beleid'!.....

1
29 Hangingmen

@28 iedereen wil het beste voor zichzelf, u blijkbaar niet?
Iedereen had gedaan wat deze man deed, huisje boompje beestje

12
30 Sneaky@bastard

Willens en wetens zelf de beslissing genomen om 15 jaar in een land te blijven dat je niet wil hebben en waar je geen verblijfsvergunning kreeg. Nou niet huilie huilie gaan doen maar de consequenties van je eigen daden onder ogen zien. En dat is dat je jezelf behoorlijk in de nesten hebt gewerkt met je eigen gedrag. Maar niet de vinger naar de ander gaan wijzen. Je was er al die jaren zelf bij.

1
31 De Vliegende Brabander

Niemand heeft deze mijn uitgenodigd. Het was zijn idee om hier naartoe te gaan en om gewoon illegaal te blijven.

Je kunt moeilijk de Nederlandse belastingbetaler verantwoordelijk maken voor die keuzes.

Dus, het is misschien vervelend voor hem, maar we zijn geen liefdadigheidsinstelling hier. Wegwezen dus.

1
32 Walster

Geen verblijfsvergunningen gaan afgeven door emotionele chantage (ik heb een vrouw en kinderen ondertussen gekregen ondanks dat ik hier niet mocht zijn al die jaren). Sorry, u kon weten of behoorde te weten dat dit zou gaan gebeuren. U dient gewoon uit Nederland te vertrekken. Alleen echte vluchtelingen vangen we op.

1
33 De Vliegende Brabander

Er is geen mogelijkheid voor deze man om imigrant te worden ipv vluchteling?

0
34 Ziggofan

@31 Ja hoor, hij dacht 15jr geleden; kom ik ga nu lekker 15 jr over mijn asiel aanvraag doen en het risico nemen dat ik mijn gezin verliezen kan. BS
Trouwens die dienstplicht daar is wel even iets anders dan dat het ooit hier was.
Quote ; "Dat hij daardoor gevaar liep, blijkt volgens hem wel uit de dingen die hij als puber gezien heeft. "Ik zag hoe huizen in brand werden gestoken van mensen met een dubbele nationaliteit en hoe mensen van de negende verdieping naar beneden werden gegooid." Maar volgens de Nederlandse overheid is het voor Wagif veilig in Azerbeidzjan en moet hij terug."

6
35 proxy

De tranentrekker "je haalt toch geen gelukkig gezin uit elkaar" haalt wel het bloed onder mijn nagels vandaan. Ten eerste hebben zij willens en wetens dat gezin gesticht in een situatie die deze uitkomst kon hebben. Ten tweede; Waarom is het voor al die gemengde huwelijken blijkbaar onmogelijk om een gezin te vormen in het land van afkomst van de buitenlandse partner? Daar is maar één antwoord voor: "Wil niet."

1
36 Mariska3

@35
Hij kon in de loop van die 15 jaar toch wel bedenken dat een verblijfsvergunning er niet in zou gaan zitten. Misschien na 5 jaar dat er een lichtje op zou kunnen gaan. Ik heb geen medelijden met deze mensen. Die dwingen zo onderhand staten door emotionele chantage om verblijfsvergunningen af te gaan geven. Maar als je daar aan begint kun je net zo goed stoppen met het hele systeem. Dan zal nooit niemand meer vertrekken en komt de hele wereld naar landen als Nederland. U mag mededogen blijven hebben. Maar ik wil dat mijn kinderen en mijn kleinkinderen in dit land ook nog een toekomst hebben. En daar past niet bij dat iedereen hier maar mag blijven met of zonder vergunning.

0
37 De Vliegende Brabander

Zij kan mee , probleem opgelost.

1
38 voetstoots

Mensen die ''inpasbaar zijn in de Westerse cultuur'' kunnen blijven.

5
39 Arthur2000

@39 ja, maar 15 jaar ergens illegaal werkeloos rondlummel, en bij je vrouw die niet eens 120% boven bijstandsniveau zit kinderen verwekken; dat noem ik niet "inpasbaar" in onze cultuur.

0
40 Walster

@39 westerse cultuur bestaat niet meer. Daar in de plaats is er een nieuwe cultuur ontstaan waar de meeste mensen zich gelukkig bij voelen. Voor de kleine minderheid zoals u die niet tevreden is breken zware tijden aan

7
41 Sneaky@bastard

@41
O nee hoor.
Die werden ook in de VS uitgelachen met hun voorman, ''clown'' Trump.

0
42 Arthur2000

@41
Kijk die stiekeme migrant eens trollen...

1
43 Abendland

@41
U rekent zich te vroeg rijk,want zo ver is het nog lang niet
Voorlopig hebben we hier nog gewoon een vrije 'iets te tolerante' westerse cultuur,maar aangezien onze tolerantie opgebruikt is gaan we binnenkort gewoon even 'schoonschip' maken zodat al die hatertjes en 'weg met ons volk' als u weer terug onder jullie steen kruipen

0
44 Hangingmen

Als Hans Janmaat nog zou leven zou hij erg verheugd zijn op de manier waarop een groot deel van Nederland zich aan het gedragen is de laatste paar jaren.

0
45 Curiosity163

@45
Ik denk eerder dat hij behoorlijk pissig zal zijn omdat het gene waar hij voor waarschuwde,nu bewaarheid wordt

0
46 Hangingmen

@46
Hij zou zeggen ''Nu komt uit waar ik jullie al die tijd voor gewaarschuwd heb. Nu stemmen jullie extreem-rechts maar natuurlijk veel te laat. Nederland zit al op belangrijke plaatsen vol met moslims''.

0
47 Arthur2000

15 jaar uitkeringen gevangen heeft dus ondertussen al tonnen gekost om dan heel misschien nu het moet ergens een baantje aan te nemen.
En zo zitten hier nog honderdduizenden en komen er ook nog steeds meer bij en ik kan na 40 jaar werken houtjes sprokkelen in een 24 uurs luier want dan is de koek op

0
48 cultuurbarbaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

Tres Natas - Spirit in the sky https://www.youtube.com/watch?v=fBUjdhlYSeo...

zojuist geplaatst door Olivia

ongelovenloos
Aardappels uit Nederland of rijst uit Azië: wat kun je beter eten voor het klimaat?

Gewoon eten waar je zin in hebt .Doen ze in de rest van de wereld ook....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

whatsApp kijkt maar even ben blij dat ik die onzin niet op mijn mobiel heb....

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Activisten verstoren Europees verkiezingsfeest in Maastricht: ’Oorlogscrimineel’

Ik zei het vandaag al eerder , boycotten die demonstraties voor het uit de hand gaat lopen .vrijheid van demonstreren kent ook grenzen ....

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Jay Gavin - You're the Reason Our Kids Are Uglyhttps://www.youtube.com/watch?v=JnyGp-B-mw4...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Al Green - There's No Wayhttps://www.youtube.com/watch?v=5pW-Zyq0C-U...

12 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Dead Daisies - Long Way To Go https://www.youtube.com/watch?v=n1e0AAjXscE...

15 minuten geleden geplaatst door Olivia

eh
Waarom de levensverwachting van lesbische vrouwen 20 procent lager ligt dan van hetero's

“Helaas hadden we maar beperkte informatie over de doodsoorzaken, maar vermoedelijk spelen meerdere factoren een rol. Lesbische en biseksuele ...

17 minuten geleden geplaatst door eh

Olivia
Muziekdraadje

RocKwiz - Beth Hart - I'd Rather Go Blindhttps://www.youtube.com/watch?v=BeK9m4y73HY...

17 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

The Dramatics ME & MRS JONEShttps://www.youtube.com/watch?v=vO0fmjHhSVY...

19 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Hindi Porn Web SeriesBbw TitfuckHindi Call RecordingAmetuer Anal PornSelf SuckinhGardevoir HentKeenzie ReevesInterrqcial AnalAv4.us VideosEnglish Xxxx VideoTop Sex HdBrunette SexMom Pov ThreesomeAbella Danger Double AnalSpanked DiaperedDesi Tamil Aunty SexJapanese Friend Wife SexLive PornstarXxx Sexy Video Desi BhabhiHot Pron VedeoSarah Michell Gellar NudeSelena.gomez NudeArianny Celeste NakedXxx Sex Video XnxxBen 10 Cartoon Xxx VideoScrambled PornMegaparsonalAdultsearching.comFilmer PormoLoree Love PornRon Jeremy DicksizePorn Asian ForcedPono BasileroDeeper XnxxMia Khalifa DoggystyleSnickazPorn PibsPornocom HistóriaPornstars BrazilianWww Jalf ComDormiendo XxxXnxx HbBangla Xnx Com21 Natural Sex ComOnline Live Sex ChatChristiana Cinn PornHentaihanimeMegan Fox NudeAndrew Tate PornMaharastrian PornBest Full Sex MoviesLesbian Boy SexTeen PainalWildkatee PornTrain BlowjobBust A NutM Adam4adamBreckie Onlyfans LeakXxxcumNsps276Sissy Porn GifGogo Fukme LesbianHorsecore PornLyli LarimarXxx Video Hot NewWww Sex Girl ComSophia Leone New Porn VideosGay Porn Son FatherTubegaaloreXxxx VidoseYoung DeepthroatingSam PaigeIndainpornWife Gets Double PenetrationXxx PictuesPolarpornBehan Ki Gand MariJohny Sins Sex VideoBrother And Sister Chudai VideoPrivatecomSheila Marie PornUpload Porn VideoMia Khalifa Porn Hd VideosNaked Boys SexJohnny Sins MomJapanese Mother In Law Porn MovieKelly MidisonJennifer White PovGirlsdoporn 290August The Porn StarSofía Rivera TorresEscourt RochesterPussy Eating PornJav Upskirt色情 小說Hollywood Adult MoviesLacey Lane And ManxMs.sethiiMilababyGujarati Sxe VideoSexo ServidorasDesi Sekxi VideoLadyboy XxxxGuwahati Xx VideoFree Erotic MoviesSankaku ChanneklBlack Mail Porn.comFallonlovexoCumming On Moms FaceMilf FootjovHimari KonoshitaXnxx With StepmomAunty Removing BlouseJayde Jewel PornSissyporn GamesKoda FilthyBootyqueen14Sexy Bhabi SexSofivegaArt Sword Online PornSunny Leone Xx BpCute PornographyTrans Escort Long IslandHaleighcox OnlyfansFarm XxxXxnxx VidoTelugu SexesSofi GoldfingerIndireneHot Nakid BabesLesbian Busty PornDesi49 Com NewMrsjewellPorn Stars Sexy VideosHot Beauty Sex VideosSister Seducing BrotherMilfgermanPorn Porn XxMia MalkoviaScott NailsTracer NudeDevadasiesSobhita Dhulipala SexXnxx Videos KoreanChudai Video HdTelugu Full Sex VideosJapanese Cartoon Sex VideoPorn ArousalSasha Grey PornIndian Marriage Sex