U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 66
Weten we het nog? Thierry Baudet claimde dat de klimaatplannen Nederland 1000 miljard zou gaan kosten. Links lachte hem uit. Nu komt Timmermans met een plan wat 11.500 miljard kost (ja u leest het goed, 11.500 !!! miljard) en datzelfde links - inclusief Rutte - juicht Timmermans toe. ...

9 maanden geleden door Spraypaint

REAGEER MET EEN EMOJI
11
2
4
8
7
39

Baudet had het met die minstens 1000 miljard over de gehele klimaat/energie/vervoersmiddel transitie. Dit Timmerfrans faalplan gaat alleen over fossiel vrij leven.
Minder compleet dus dan wat Baudet zei.
Als je alles wat Baudet heeft meegerekend, ook voor de hele EU zou berekenen, is die 11500 miljard nog maar het begin.

Denk aan huizen isoleren, potdicht, waardoor er nooit meer een vleugje frisse lucht naar binnen kan, met alle longziektes als gevolg.
Denk aan cv-ketels die overbodig worden en dus weg moeten, samen met de radiatoren. Maar dan moet je wel vloerverwarming nemen, en kun je dus ook gelijk een hele nieuwe vloer kopen.
Denk aan accu-auto's die je moet kopen, maar waarvoor het kabel-netwerk buiten in de grond wel vervijfvoudigd moet worden, anders heeft niemand genoeg stroom in huis. Laadpalen, parkeerplekken, kolencentrales die al het benodigde stroom moeten gaan produceren, want met windmolens en zonnepanelen gaat het gewoon niet lukken, Nederland heeft 4 keer de oppervlakte van het hele land nodig als we alleen met windmolens en zonnepanelen willen werken.

Dat staat allemaal niet in Timmerfrans zijn geldverslindende kapitaal vernietigende plannen.

Eigenlijk wil Timmerfrans van Europa gewoon een vierde wereldland maken. Nóg erger, nog armer, nog rotter dan derde wereld landen.

101 xtremy    
9 maanden geleden door xtremy
4
Meld

@100 Als je 15% opslaat kom je dus op ongeveer de helft van @82 dus dat is 50.000 milard euro tegen het Hornsdale tarief. Wat is het tarief voor waterstof opslag?

102 Lambaster    
9 maanden geleden door Lambaster
1
Meld

@98

Oja...!
Die dingen, die nog op de tekentafel liggen en de eerstkomende decennia nog niet commerciëel haalbaar zijn...

103 Gremdaat    
9 maanden geleden door Gremdaat
7
Meld

@89 Ik denk inderdaad dat klimaatbeleid zinloos is maar AGW is niet volledig nul, wel onvermijdelijk. De Duitser zijn geen zak opgeschoten qua kooldioxide met al die molens en zonnencellen

104 Ogod    
9 maanden geleden door Ogod
2
Meld

@102 , Ik had het over langetermijnopslag en wat die jij, de prijs van kortetermijnopslag uit 2019 projecteren op de benodigde langetermijnopslag. Snap je niet dat dat heel fout is?
Wat waterstofopslag, de waterstofcoalitie gaat uit van een prijs van € 1,75 - € 2,50 per kg waterstof. De round trip efficiency zal iets van 50% zijn en 1 kg waterstof bevat 40 kWh energie dus dan zal de prijs 8,75 - 12,50 cent/kWh zijn voor de 15% stroom die uit waterstofopslag komt. Tel daarbij op de verwachte prijsdalingen voor hernieuwbaar wat in 2030 rond de 3 cent/kWh gaat kosten en je komt op een mixtarief van 3,9 - 4,4 cent /kWh uit. Dat is lager dan stroom uit fossiele centrales en helemaal lager dan de prijs voor kernstroom.
Maar zover is het nu nog niet.

105 marcmarc    
9 maanden geleden door marcmarc
9
Meld

Zoals de vele " extra" miljarden aan bezuinigingen nodig waren om de crisis van 2008 te boven te komen waren die extra miljarden niet om de crisis te bestrijden maar om de massa migratie te bekostigen......
Nu ook weer maar dan onder de noemer klimaat, Europa staat zwak en heeft geld nodig om de crisis te bezweren, de rente moet weer omhoog, de vergrijzing moet bekostigd worden, de zuiderlijke landen moeten gered worden....kom maar met dat klimaatgeld.

Over een jaar of 30 lezen we wel ergens dat er nihil gelden voor klimaatdoelen is gebruikt maar dat het klimaat dmv natuurlijk beloop zichzelf reguleert..

Alsof de mens voor god kan spelen...pfff!

106 ActiveRush    
9 maanden geleden door ActiveRush
5
Meld

Ook typerend dat links politiek in samenwerking met links medialand door links gesubsidieerde onderzoekjes de burgers in Europa om de tuin geleid wordt, je hoeft eigenlijk alleen maar verder te kijken dan de voortuin van Europa om te zien dat er zeer degelijk een andere waarheid schijnt te zijn...

107 ActiveRush    
9 maanden geleden door ActiveRush
6
Meld

@105 Laat ik het anders vragen: Wat kost een machine die 15% van ons energieverbruik kan opslaan in waterstof en teruggeven in electiciteit volgens u? (Hornsdale 50.000 miljard euro)

108 Lambaster    
9 maanden geleden door Lambaster
1
Meld

Breng de pensioenpot van 1500 miljard maar naar Brussel, is NL direct klaar met zijn bijdrage. Of toch liever een opstand tegen de EU-plannen?

109 Waarheid, gewoon zoals het is    
9 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
1
Meld

@108 , geen idee, kosten van electrolysers zitten inbegrepen in de € 1,75 - € 2,50 per kg waterstof. Anders doe jezelf eens wat onderzoek naar innovaties op het gebied van waterstofproductie en de impact op kostprijs. Kostprijs is waar het om gaat, niet de omvang van het investeringsbedrag. Behalve dan wanneer je de burger bang wilt maken dan rep je alleen over investeringsbedragen, vergeet je de opbrengstenkant en heb je het niet over de kostprijs.

110 marcmarc    
9 maanden geleden door marcmarc
4
Meld

@110 Geen idee? LOL

111 Lambaster    
9 maanden geleden door Lambaster
3
Meld

Die 11.500 miljard voor Europa betekent overigens 23.000 per inwoner van Europa mits de lasten tussen noord en zuid eerlijk verdeeld worden wat ik niet geloof, 23.000 betekent in dat geval 400 miljard voor Nederland, ook dit geloof ik niet omdat geschiedenis heeft uitgewezen dat politieke rekenmodules altijd in realiteit 2 tot 4 keer zoveel gaan uitkomen dus Baudet zit er voorzichtig naast met zijn 1000 miljard.....

112 ActiveRush    
9 maanden geleden door ActiveRush
3
Meld
113 rubbie    
9 maanden geleden door rubbie
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

Dus GB heeft met haar Brexit in ieder geval al meer dan 1.500 miljard euro verdiend.

114 gebruiker verwijderd    
9 maanden geleden door gebruiker verwijderd

De banken moeten dus duurzaam gered worden.

115 caso    
9 maanden geleden door caso
1
Meld

Het belangrijkste wordt door velen nog vergeten: Klimaatbeleid heeft geen meetbare invloed op het klimaat, dus élke prijs is te hoog. Bovendien is het klimaat gewoon goed nu.

116 Ogod    
9 maanden geleden door Ogod
5
Meld

Timmermans en de EU tirannen denken voor God te kunnen spelen en het klimaat van de aarde te kunnen controleren. De geschiedenis laat zien dat alle idioten die ooit voor God wilden spelen daarvoor zijn bestraft. En niet door mensenhand. Moge zijn straf asap komen.

117 PFL    
9 maanden geleden door PFL
4
Meld

@117

Oh vertel. Wie gaat het worden. De hand van God of gaat de islam een vertegenwoordiger sturen, om uw profetie uit te laten komen?

118 Borealis    
9 maanden geleden door Borealis
11
Meld

@103

Grappig is vooral, dat de zelfverklaarde realisten aan de rechtse kant van het politieke spectrum zich met hand en tand verzetten tegen klimaatwetenschappers. Maar gerust de tijd en benodigde financiële middelen ter beschikking willen stellen aan wetenschappers die nog minimaal 30tig jaar nodig hebben om iets te verwezenlijken, wat eerder op een utopie lijkt uit te draaien, dan dat het ooit een werkend systeem gaat worden.

119 Borealis    
9 maanden geleden door Borealis
10
Meld

Timmerlul is een zelfingenomen meganarcist. Hij zou tegen zichzelf en ook voor onze bestwil van deze planeet weggevaagd moeten worden. 1 koolstofafdruk minder. Voor het goede doel. Wn-win-win. Enge Hitler.

120 Tegenlicht    
9 maanden geleden door Tegenlicht
4
Meld

@119 Het KNMI goochelt met cijfers. Die klimaatwetenschappertjes veranderen data zodat maar 1 uitkomst mogelijk is. Dit is bewezen ook door de uitgelekte e-mails.

121 Tegenlicht    
9 maanden geleden door Tegenlicht
6
Meld

haha

grappig toch, hoe de Baudet aanhang De Grote Leider altijd weet te framen als degene met de wijsheid in pacht. Echt, joh, Thierry weet van ALLES het beste te vertellen hoe het aangepakt moet worden!!!!

En dat terwijl Thierry aantoonbaar zit te jokken.

.

122 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
18
Meld

Tjerrie Baudet in één zin noemen met Frans Timmermans is inderdaad wel lachen.

Wat een klasseverschil die twee !

123 Mac Benac    
9 maanden geleden door Mac Benac
6
Meld

Op dit moment regeren debielen, mongolen, verstandelijk gehandicapten, imbecielen,.

124 Pffff    
9 maanden geleden door Pffff
5
Meld

De discussie zou niet moeten zijn wat het kost, maar wat het oplevert en hoe het bekostigd wordt.

Zonder onderbouwing roepen dat iets 1.000 miljard kost kan gelach opleveren, terwijl een goed onderbouwd plan dat 11.500 miljard kost, wat over een lange termijn kan worden afbetaald én wat de milieu-problematiek aanzienlijk verbetert, juist met applaus kan worden ontvangen.

10 Euro uitgeven aan een rol wc-papier doet niemand. Eenmalig 10 euro uitgeven aan een rol wc-papier en daarmee 100 kinderen in een derde-wereld-land een jaar lang van eten kunnen voorzien, zullen veel mensen wellicht wél doen. Kortom ... een discussie over kosten is pas zinnigs als je er iets concreets tegenover stelt. Daarom kun je de uitspraken van Baudet en Timmermans niet met elkaar vergelijken.

125 Kopkaas    
9 maanden geleden door Kopkaas
8
Meld

** gebruiker verwijderd **

@125 : Vertel, wat gaat het opleveren?

126 gebruiker verwijderd    
9 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@125 Red Tape Bull** elke gewone simpelton voelt dat die nog geen tiende, honderdste gaat opleveren van wat het kost.

127 Arthur2000    
9 maanden geleden door Arthur2000
3
Meld

@14
Als je uit het niets met 3 zetels het Europees parlement komt binnenwandelen, is dat te danken aan kiezers die wèl "uit hun stoelen zijn gekomen" en kun je deze kiezers dus niet "lui" noemen. .
Inderdaad hadden ze bij de Provinciale Staten méér stemmen, maar daar ging het hier niet over.

128 Dieke    
9 maanden geleden door Dieke
0
Meld

Peanuts voor een half miljard mensen over zo'n lange periode.

Het zijn investeringen net zoals stoom machines investeringen waren ooit. Ook toen waren er fanatieke gekkies tegen. Nadruk op gekkies, idoten, domme mensen, nitwits.

129 Smite Gait    
9 maanden geleden door Smite Gait
6
Meld

23000 euro per Europeaan over 30-40 jaar.. Wooptidoo.

Wat levert het op per Europeaan aan lagere energielasten en minder ziekte etc etc?

130 Smite Gait    
9 maanden geleden door Smite Gait
3
Meld

@122 30 jaar partijkartelbeleid. Wat zijn we ermee opgeschoten. De kwaliteit van zorg is verkwanseld. De overheid wilt snoepen van de pensioenpotten. We worden beperkt in onze vrije keuze voor energie vervoer en warmte energie. Ook wat we mogen eten. Wat we mogen denken. Gaat niet goed.

131 Tegenlicht    
9 maanden geleden door Tegenlicht
2
Meld

@122

30 jaar partijkartelbeleid?

30 jaar de wens van de democratisch gekozen meerderheid!
Het gaat goed, maar t kan altijd beter.

Baudet roept maar wat, en flirt ondertussen met extreem rechts.
Daarbij de wetenschap verwerpend, en complotdenken omarmend.
Een rechts populist pur sang.
Met wilde plannen, met schofferen als norm.
Zo hypocriet als ie lang is (die partij Jaguar waar hij gratis in rondgereden wordt? Daar krijgt ook hij reiskostenvergoeding van hoor . . .).

Dat wordt lastig samenwerken, in Nederland polderland.

Maar ga gerust uw gang hoor. Als het moet dan kan een regenboogcoalitie altijd uit nog meer partijen bestaan.
Partijen die wél wetenschappelijke inzichten omarmen.
Partijen die wél kunnen, willen en moeten samenwerken.

Kortom: de partijen die door de overgrote meerderheid van Nederlanders gekozen werden en worden.
.
.

132 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
3
Meld

@132

"30 jaar de wens van de democratisch gekozen meerderheid!"

Toen Pim Fortuyn opkwam werd hij door de kartelpartijen dagelijks gedemoniseerd met de meest afschuwelijke godwins en toen hij echt bleek door te breken "toevallig" door een "dierenactivist" bruut vermoord.
Toen Wilders door dreigde te breken was er wéér demonisering nu met rechtszaken als muilkorfmiddel ..

In diverse steden was de PVV de grootste , maar werd door de kartelpartijen buiten de macht gehouden middels cordon-sanitair

"Democraten" noemen ze dat ...

133 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

@133
Over de doden niks dan goeds.
Maar als er genoeg tijd overeen gegaan is mogen we toch wel weer reëel zijn?
Die Fortuyn was een zelfingenomen pedo, die het het liefst met jonge Marokkaanse jongetjes deed.

134 eh    
9 maanden geleden door eh
4
Meld

Thierry Baudet werd weggelachen om zijn 1000 miljard, Timmermans komt met plan wat 11.500 miljard kost en wordt toegejuicht.

Is het verwonderlijk dat ik denk dat de politiek tot een compleet gekkenhuis is verworden? Een uiterst en totaal gesloten afdeling van het politieke gekkenhuis EU, waar ook Don Quichot een waardige plaats mag hebben en met een nu kabouterachtig baardig uiterlijk ons Franske Timmermans met een air over WIJ spreken terwijl dit menneke slechts een lastpost in de EU bekleedt?

135 Wil je niet weten    
9 maanden geleden door Wil je niet weten
2
Meld

@2 Echt zo veel?? Bedoelt u niet 180 miljoen?

136 rEmco44    
9 maanden geleden door rEmco44
1
Meld

De schade van het hoogwater van 1995 kostte de overheid al een half miljard gulden, terwijl er nauwelijks iets overstroomde.
De wind draaide een gegeven moment, zodat er toch nog afwatering kon plaatsvinden............


137 eh    
9 maanden geleden door eh
2
Meld

Als die poen beschikbaar is maakt het niet uit hoeveel het kost. Maar kloppen de verwachte resultaten ook. Heb er zo mijn twijfels over. Baudet en Timmermans, tja .......

138 Bart Boudewijn    
9 maanden geleden door Bart Boudewijn
1
Meld

@123 Gewichtsklasse?

140 Xmod    
9 maanden geleden door Xmod
0
Meld

@133

Toen de PVV mee mocht doen liep Wilders zelf weg. populistisch gebral trok hem meer dan verantwoordelijkheid nemen.

De grootste worden is geen garantie dat je aan het roer mag staan, in Nederland coalitieland moet je samenwerken. En als je je zo extreem anders opstelt, en feiten afwijst en complotten omarmt, dan heb je het natuurlijk lastig.

Uw suggesties over “toevallig” en “ dierenactivist” dragen bij aan het onmogelijke beeld dat de rest van Nederland van u en de uwen heeft.

Grow up, wordt echt serieus en doe mee. In plaats van telkens weer dit populistische poppenkastspel te spelen.
.

141 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
4
Meld

@141

"Toen de PVV mee mocht doen liep Wilders zelf weg"

Leuk ge-reframed ... maar totale onzin ...

Wilders stapte juist in toen hij de kans kreeg mee te doen / schreef gezamenlijk een regeer en gedoogakkoord / stapte over z'n schaduw met meerdere pijnlijke beslissingen etc.

Het ware VVD en CDA die wegliepen van het regeerakkoord en bestaande afspraken schonden, niet Wilders

142 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld

@142

Geschiedvervalsing en populistisch rechts. Ook al zo'n gouden combinatie.

Na maanden van ruzie en gedoe moest er midden in de economische crisis worden onderhandeld over grote bezuinigingen. Toen men er na veel gedoe uit was en er een akkoord lag heeft Wilders, toen hij kleur moest bekennen, de stekker er uitgetrokken.
https://npofocus.nl/artikel/7493/waarom-mislukte-regeren-met-pvv-steun

Eerst groot worden, dan meedoen. Zo wordt het niks.
.

143 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
3
Meld

@143

Leuk geprobeerd van de NPO ....

De waarheid is anders:
- Wilders heeft destijds altijd al aangegeven dat hij niet nog meer wilde bezuinigen om louter aan de 3% van de EU te voldoen , en steeds gezegd dat er 50:50 kans was dat ze eruit zouden komen.
- Pas toen het CPB met de doorrekening van de (nieuwe)VVD-CDA wensen kwam heeft Wilders gezegd daar niet zijn handtekening achter te kunnen zetten.

De eerste bezuinigingen gedogen was al grotendeels tegen het eigen programma van de PVV in , nog eens 19 miljard extra ging veel te ver.

VVD en CDA liepen weg van het regeerakkoord , Wilders niet

144 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
2
Meld

@144

Ik een bron, jij niet.
Je maakt de serieuze journalistiek van de NPO belachelijk, en blijft zelf jokken op basis van 'feiten' waarin alleen jij en de jouwen lijken te geloven.

Je blijft maar volharden in het geven van aanwijzingen waarom het niets kan worden.
Wordt nou toch eens volwassen, en kom met serieuze informatie.

Of moeten we dit scharen in het 'bewijs' dt je aanleverde over het 'verdrag van straatsburg'?
Dat was ook al zulke flauwekul.

Neeeuh, schat, je moet het echt beter doen dan dit, wil je serieus genomen worden.
.

145 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
1
Meld

@145

"Ik een bron, jij niet"

Hahaha! die punten zijn algemeen bekend , ik dacht dat je dat wel wist question
https://www.nu.nl/politiek/2792729/wilders-noemt-breuk-definitief.html

146 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld

@145

Wilders citeren is nogal zwak. Die weet overal een draai aan te geven, zeker als hij de oorzaak is van alle ellende.
In de populistische bubbel is het kennelijk prima als de slager zijn eigen vlees keurt.

Heb je niks beters? Iets met serieuze journalistiek ofzo, zoals RTL, de NPO, of een krant?

Nog steeds geldt: zo wordt het nooit wat.
.

147 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
1
Meld

@143

Na de breuk gebeurde precies wat Wilders had voorspeld , enorme extra bezuinigingen middels het lente-akkoord gesteund door D66 en Groen Links

- Verhoging van het hoge btw-tarief van 19 naar 21 procent
- 1,6 miljard euro bezuiniging op de gezondheidszorg
- Extra verhoging huur
- Beperking hypotheekrenteaftrek
- Versnelde verhoging AOW-leeftijd
- Meer eigen bijdragen in de gezondheidszorg
- eigen risico naar 350 euro
- beperkingen in de AWBZ
etc.etc.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_begrotingsakkoord_van_26_april_2012


En dat terwijl de baas van het CPB Teulings riep dat dit onverstandig was , en na een jaar waarschuwde hij opnieuw :
- Teulings pleit opnieuw voor minder bezuinigen -
"Het kabinet moet de EU-begrotingslimiet van 3 procent laten varen en volgend jaar niet extra bezuinigen"
https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/3246886/teulings-pleit-opnieuw-voor-minder-bezuinigen

Ook de economen van de ING waren het met Wilders eens
- ING: Bezuinigingen hebben honderdduizenden banen gekost -
https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/artikel/421466/ing-bezuinigingen-hebben-honderdduizenden-banen-gekost


148 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
2
Meld

@148

Wilders had een akkoord volledig uitonderhandeld. Het was af.
Toen hij kwam om zijn handtekening te zetten liep hij ineens weg.

Dat is niet netjes. Dan belazer je de boel.

Wat u doet is de feiten 'verdunnen' met andere informatie. Ook al zo'n beproefd middel op populistisch rechts.

Hoe zat het ook alweer met dat Verdrag van Straatsburg, volgens u?
.

149 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
2
Meld

@149

"Toen hij kwam om zijn handtekening te zetten liep hij ineens weg"

Nee ... toen de doorrekening van het CPB binnenkwam kon hij daar niet akkoord mee gaan.

VVD en CDA liepen weg , namelijk van de staande afspraken in het regeerakkoord.
Wilders wilde zich juist aan de afspraken houden

150 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
2
Meld

@150

De pers, beter geïnformeerd als u, is het niet met u eens.
U baseert zich op uitspraken van Wilders . . .
Dat is niet sterk.

151 hippodepippo    
9 maanden geleden door hippodepippo
1
Meld

Alleen een idioot maakt een dergelijke nonsense vergelijking... de vent zal wel rechts zijn.

152 TedjeR    
9 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

@151

- "VVD en CDA liepen weg , namelijk van de staande afspraken in het regeerakkoord.
Wilders wilde zich juist aan de afspraken houden" is een feit ...

Je hebt het over "de pers" , los van het feit dat die elkaar vaak na-kwaken en een politieke kleur hebben schreven ze er wel over
"Centraal bij de gesprekken staat sinds gisteravond de doorrekening van het Centraal Planbureau van het door de partijen overeengekomen bezuinigingspakket.
Wilders en zijn fractie zouden de gevolgen van het door de drie partijen overeengekomen bezuinigingspakket voor de koopkracht niet voor hun rekening willen nemen."
https://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/21/wilders-vertrokken-bij-catshuis-onduidelijk-of-overleg-mislukt-is-a1445647

De "gevolgen" , die duidelijk werden na de doorrekening van het CPB ...

153 Vageali6888    
9 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

@152 'TedjeR': Bent u 'GreyB'?

154 Ogod    
9 maanden geleden door Ogod
1
Meld

Het ligt er aan wie het zegt, niet wat er gezegd wordt.

Zie mijn hilarische ration up/downvotes hier.

Deze plannen kosten elke Euro dus 25.000 euro per hoofd. Ook de Mo'tjes en de kindjes en de Dikke Torretjes. De onrendabelen. De kostenposten. De kosten voor de paar malloten die hier nog werken, waaronder ik, zijn dus ca 150.000 euro. Terwijl Europa brandschoon is in vergelijk met de rest van de wereld. Bedankt Frans. Je gehersenpoelde legertje deugers zal je de macht geven het uit te voeren. Maak ons nog maar verder kapotstuk.

155 whiteracistmisogynist    
9 maanden geleden door whiteracistmisogynist
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Akwasi start ’Omroep Zwart’
Waar maandagavond nog tal van BN’ers onder he...

17 uur geleden door Dunkelheit

Derksen haalt wéér uit naar Akw...
Tijdens een discussie in Veronica Inside over...

24 uur geleden door Telegraaf

13.471 nieuwe besmettingen in week tijd, ic&#...
13.471 mensen hebben in de afgelopen week pos...

18 uur geleden door RTL Nieuws

RIVM: Fors meer ouderen positief getest (816)...
Het aantal zeventigplussers dat positief op h...

13 uur geleden door Nu.nl

OT 103
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Arthur2000
#jinek #Coronadoetwelmee Famke Louise kreeg d...
@20 Ja.Maar tóch doet ze iets goed wat wij...

minder dan een minuut geleden door Arthur2000

Ghurka
En de Messias komt… – column Brigitte Wie...
Hoe zit het met de resterende acht tekens?!...

minder dan een minuut geleden door Ghurka

Weet geen naam
200.000 doden en in de helft van de Amerikaan...
Voor Pasen is het virus vanzelf verdwenen....

1 minuut geleden door Weet geen naam

rebo
We zijn écht geen racisten hoor, zeggen ze i...
@10Ze meten hier gewoon met twee maten. Maa...

1 minuut geleden door rebo

Crannbuidhe
200.000 doden en in de helft van de Amerikaan...
De reactie van Trump op de vraag of hij een o...

2 minuten geleden door Crannbuidhe

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig