door Inter in Overig  ·  47 Reacties

  • 1
  • 581x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als het in mijn land oorlog was zou ik naar Syrie gaan, een huis eisen terwijl Syriers al 20 jaar op de wachtlijst staan, en dan Syriers gaan beroven en 13-jarige Syrische meisjes gaan verkrachten. Oh, en mensen doodrijden op de boulevard van Damascus.

10
1 whiteracistmisogynist

Simpel antwoord is dat ik dan mee zou vechten en vooral niet zal vluchten terwijl ik mijn vrouw en kinderen in een oorlog gebied achterlaat.

10
2 Nexit-En-Snel

@2 Als jouw land in oorlog was, en dat is het de vorige eeuw geweest, zou je in die tijd lid van de NSB zijn geworden want die dachten net als jij. Jij zou niet hoeven vluchten want je zou je bij de bezetters hebben aangesloten.

12
3 Violier

@2 Terwijl wij onze Engelandvaarders als helden beschouwen? Lichtelijk vreemd.

8
4 Violier

@3
Nee, NSBers zijn links. Rechts zat in het verzet. Is voor zelfbehoud. Links vindt zelfbehoud naaaaazzzziiiii merk ik dagelijks. Ik ben er zeker van dat Nexit daad bij woord zou voegen.

10
5 whiteracistmisogynist

@4
Die gingen naar Engeland om daar een uniform aan te trekken om te vechten tegen de Duitsers.
Kunnen die parasieten uit Syrië nog wat van leren.

6
6 Nexit-En-Snel

@4
Niemand beschouwt het koningshuis als helden. Die mensen presteren niks behalve geboren worden en lid zijn van hetzelfde verkeerde clubje die 95% van onze ellende produceert. Links staat als debielen langs de lijn voor de Gouden Koets. Links heeft vertrouwen in Klaver. In Rutte. In Nederland. Daar moet je verstandelijk beperkt en onderdanig voor zijn.

10
7 whiteracistmisogynist

@5 Dus Hannie Schaft was rechts?

De februari staking was door rechts uitgeroepen?

3
8 Violier

@5
U gaat niet door voor de kleurentelevisie.... NSB-ers sloten zich o.a. aan bij de SS, om te vechten tegen de communisten (bolsjewieken).....
*ga terug naar start, en leer opnieuw basisschool-geschiedenis*

11
9 Frouke

* Verwijderd door de redactie *

10 grv

@10 Dat doen de meesten ook en die kampen zitten overvol.

6
11 Violier

* Verwijderd door de redactie *

12 grv

@9
Niet uit trots en eer, maar uit angst en bevel. Als je niet meevecht hebben we niks aan je. Bij de SS aan de winnende hand, veel beter leven dan in het verzet. Dan maar 'vechten' tegen de Roden. Beter dat dan het hondenleven vol stress van de verzetsman. Nog erger en smerig dus. Na de slag bij Moskou en het Duitse verval vast weer kontendraaien en op het laatst claimen 'verzetsman' te zijn geweest. Alleen voor eigen behoud, niet voor zelfbehoud. Net als links anno 2019. Asociaal.

U gaat niet door voor het tosti ijzer. Maar u snapt denk niets van eer op een slagveld, u heeft vast geen piemel.

11
13 whiteracistmisogynist

@13 Hier valt geen touw aan vast te knopen. Wat een verward verhaal.

3
14 Violier

@8
Een staking. Een staking van enkele dagen en als zeehonden simpel tot orde en submissie geslagen worden. Adolf heeft vast even gelachen. Fransen waren wat minder helden op sokken, die spoorwegen, halve havens en weet ik veel opbliezen en regelrechte heroische acties uitvoerden en massaal de dood vonden . Ik vraag me af wat Hannie Schaft van George Soros' cultuurdestructie zou vinden eerlijk gezegd.

9
15 whiteracistmisogynist

* Verwijderd door de redactie *

16 grv

* Verwijderd door de redactie *

17 grv

@13
Een hoog prinsenvlag-gezwam-gehalte.... U heeft vast geen ballen en gaat zelfs niet door voor het koelelement.
De NSB-ers waren gewoon puur fascistisch rechts: “eigen volk eerst”.

Zie maar wat er in Italië anno nu gebeurt, hoe een holocaust-overlevende (een vrouw mét ballen!) wordt bedreigd en niet wordt gesteund door extreem rechts. Omdat ze dan niet meer kunnen zeggen “eigen volk eerst”.

8
18 Frouke

@15 Hannie Schaft heeft haar leven gegeven voor de vrijheid van ons volk en vocht als linkse tegen het rechts extremisme en racisme.

3
19 Violier

@14
U bent dan ook geen helder licht, en ook nog eens fatsoensrakker met ik naar vermoed een rond vrouwelijk gezicht. Alleen echte mannen begrijpen dit. Je snel aansluiten bij dat wat je veracht, daar waar je tegen wilt vechten maar niet van kan winnen omdat je anders zo'n zuur leven hebt, is aardwormmentaliteit. "If you can't beat them, join them", ouwe linksdeugert van me.

Maar ik kan het nog tien keer uitleggen, dit gaat uw soort domweg nooit begrijpen.

8
20 whiteracistmisogynist

@20
U komt tamelijk gecastreerd over, een beetje een Adolf-typetje. Ik vermoed een snorretje om toch nog mannelijk te lijken question

8
21 Frouke

@19
Vrijheid en voortbestaan. Als ze nu hetzelfde zou willen, zou ze globalisme moeten bestrijden. Das veel destructiever dan Hitler.

7
22 whiteracistmisogynist

@21
Nee, ik heb een stoppelbaardje zonder vies snorretje met etensresten Frouke haha. Altijd stoppels want ik haat scheerapparaten en nat scheren.

7
23 whiteracistmisogynist

@20
En oh je twijfelt nog wat of ik mannetje ben he? Goh jij bent moeilijk te overtuigen, heerlijk. Nou daar heb ik denk wel een oplossing voor, zal even een Medium sized tshirtje aandoen, wacht. Kan je het nu wel goed zien? Lampje op m'n kaaklijn er bij soms?

8
24 whiteracistmisogynist

In Nederland stemmen die idiootslims op de Pvda die weer pro VS imoerialisme stemmen. Wat ervoor zorgt dat hun zandbaklanden weer worden gebombeardeerd.

4
25 Tegenlicht

In Nederland stemmen die idiootslims op de Pvda die weer pro VS imperialisme stemmen. Wat er weer voor zorgt dat hun zandbaklanden weer worden gebombardeerd.

3
26 Tegenlicht

‘Wat als het in jouw land oorlog was?’. In de regio wachten totdat deze voorbij is.
Niet naar de andere kant van de wereld vluchten en vrouw/kinderen achterlaten.

4
27 Spraypaint

@5 NSB-aanhangers voelden zich vaak op de een of andere manier bedreigd - door de grote concerns, de socialisten, de communisten, de joden, de uitzichtloze crisis, het moderne leven in de stad, de platvloerse massa, het oprukkende Amerikaanse amusement.

Een groot deel van de NSB-aanhang bestond uit middenstanders en boeren die zich bekneld en tekortgedaan voelden. De NSB-kijk op de wereld werd onder meer verwoord door Het Nationale Dagblad en het weekblad Volk en Vaderland. Voor liefhebbers van antisemitische propaganda was er het tijdschrift De Misthoorn. bron : verzetsmuseum.org

0
28 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

29 grv

* Verwijderd door de redactie *

30 grv

@18 Zover ik mij kon herinneren van die zaak was dat die Italiaanse vrouw juist de vrijheid van meningsuiting wou beperken om "haat" te bestrijden (oftewel 'jouw rechten eindigen waar mijn gevoelens beginnen'). En als mensen boos worden gaan ze automatisch schelden op basis van kenmerken, die van haar was dat ze de Holocaust overleefde. Vanwege die status was ze vrijwel heilig verklaard en zou niemand haar acties mogen bekritiseren. Gevalletje status heiligt de middelen dus.

3
31 Klompenbrekertje

@28
Er was vast een breed scala aan persuatie en motivatie voor de NSB. Maar het ging mij meer om het volgende, en dat is links niet absoluut niet voor zelfbehoud is en rechts wel.

Links zijn de socialisten, en dat zijn vaak de zwakkere en luiere mensen onder ons. Winnaars hangen niet aan een groep. Ik haat socialisme, ik ben heel erg individualistisch, gericht op zelf ontplooiing en eigen succes zonder dat ik een ander mee moet zeulen. Socialisme houdt mij tegen, ik wil alleen mensen helpen waarvan IK vind dat ze het verdienen. Dikke Torren dus niet. Mensen moeten gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen, en niet als een loser parasiet de kans krijgen een presterende groep leeg te zuigen. Ruifleegvreters als Dikke Tor kunnen zelf weinig tot niets, en zullen dus het systeem dat ze te vreten geeft ten alle tijden vereren. En dat systeem vertelt ze elke dag met behulp van mijn belastingcenten dat ik de echte kanker ben, en dat we moslims een verrijking zijn. Hij/zij/het heeft de hele dag om TV te kijken, hoort niet anders, en kraait het hersenloos na. En scoort op dit toch linksachtige forum de gutmensch thumbs up. Ach ja, als je niks in je leven hebt jaag je dat na.

Links is voornamelijk corpulente lelijke losers, watjes en profiteurs. Mensen die asociaal realistisch tegen socialisme -de herverdeling van rijkdom zonder tegenprestatie en dus een heerlijk klimaat voor parasieten- zijn houden hun eigen broek op. Zijn winnaars. Willen hun stam helpen en beschermen, en verder niets. Weg met ons zolang ik maar niks hoef te doen, te vreten krijg, en de credits krijg van mijn mede losers.

4
32 whiteracistmisogynist

@32
Jij bent een heel raar mannetje

1
33 Rinze

@30
Ach ja, links is altijd intellectueel failliet. Hebben alleen de steun van de groep mede-losers, die ze enig zelfvertrouwen geeft. Zelfvertrouwen dat vervolgens niet omgezet wordt in prestaties, want ja, het is sprookjesbos zelfvertrouwen. En da's geen geldig betaalmiddel in de realiteit.

Een ad hominem krijgen op tien a twintig regels text met argumentatie is 10-0 winnen.

0
34 whiteracistmisogynist

Wij hebben hier geleden onder twee wereldoorlogen. Niemand is gevlucht. Alleen de regering.

0
35 de gezonde roker

@32 Dat zijn een heleboel woorden maar uiteindelijk is het niet meer dan een generaliserende kortzichtige mening van een vooringenomen hokjesdenker

2
36 MacGu

@36
Fileer het inhoudelijk of HOU JE MUIL.

0
37 whiteracistmisogynist

‘Wat als het in jouw land oorlog was?’
Om te beginnen dan vecht je voor je land. En als je niet vecht en je wordt opgevangen door een ander land dan ben je daar dankbaar om en ga je in dat land geen rotzooi trappen. En je gaat niet op vakantie naar het land waar oorlog is. En als de oorlog is afgelopen dan ga je terug om je land weer op te bouwen voor je kinderen.

@35 Wat heeft nederland geleden tijdens de eerste wereldoorlog? nederland was neutraal.

0
38 A Passenger

* Verwijderd door de redactie *

39 Anti-racisme

@37 Oei, meneer is verongelijkt. Wat ik van je schrijfsel vind is duidelijk.
"Mijn muil" houden, nee joh, ik vind het veel te leuk.

2
40 MacGu

@40
Nee, verveeld. Steeds dat gejammer zonder inhoud van zwakstroombreintjes. Mijn tijd is beperkt en niet voor jou en je kleuterschoolmentaliteit. Inhoudelijk of JE MUIL HOUDEN.

2
41 whiteracistmisogynist

@39
Ja, dat is waarom je bestaat. Overleven is vechten. Voorbestaan is vechten. Leven is vechten. Voorspoed is vechten. Al die mensen op de Grebbeberg, behoorlijk dom. Sjezus wat infantiel, wat een manwijf. Cuckface.

Free speech is not free earthworm.

1
42 whiteracistmisogynist

@41 Dat bedoel ik met leuk, "zwakstroombreintjes". Daar kan ik om glimlachen maar het wordt echt hilarisch als jij zoiets over een ander zegt.

3
43 MacGu

@43
Ja, je toont het ook zo sterk aan, dat zwakstroombrein van mij. Ben nog nooit inhoudelijk zo gefileerd in mijn leven. Sta zo zwaar voor lul dat ik voortaan niets meer tegen je durf te zeggen vanaf nu. Heb medelijden met me.

2
44 whiteracistmisogynist

@44 Nee joh kom op, je neemt het allemaal veel te serieus... question

2
45 MacGu

@39 "Vechten voor je land" klinkt behoorlijk dom...
Dit klinkt behoorlijk laf.

0
46 A Passenger

Hopelijk stelt een andere scholier een keer de vraag of een vertegenwoordiger van de Pvv ook een voorstander is van de woonschool die men vroeger had in Amsterdam onder andere. Die zou kunnen worden ingevoerd in de 3 noordelijke provincies waar de Pvv vertegenwoordiger in het geval van oorlog naar toe zou willen gaan. Kan hij gelijk Ongehoord Nederland een documentaire laten maken die Familietrots 2.0 gaat heten. Ik ben benieuwd of de PVV dat ook ziet zitten..

0
47 Arno82

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

18 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

22 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Indian Massage Parlour PornTrain Bus SexAngeleyes PornJav DatabaseNoodlemagazine.conSex Live CamsDownload EpornerXxx Hd HindiAmrita SexPorn MviesNaruto Hantai ComicsPaoli Dam PornStacy PornNaughty Sister XxxKim Kardashian Leaked Sex Tapeسكس ام وابنهاGloryhole Full VideoSophievanmeter NudesAsin Big Tits PornXxx 63Mote Lund Se ChudaiIndian Fat Women SexDp Sex VideoLesbian Asshole FingerContos Eroticos De SexoBrynn Woods PornLove-199 MihoXxx Marathi SexyVideos Pronos GratisHistoire ErotisueJapanese Mama PornImgscAnalpoopFornitepornPublic Bus PornAssamese FukingRough Home PornLily Love CreampieNovinha Do Tiktok NuaAria Electra NudeSexyteens PicsEbonytubeWomen Celebs NudesPornstar OicsGf Nude Video CallHaley Spades CreampieTasteofarielTamil Sneha Sex VideoTvputasGif Porn GayAggregorMoria MillsBoner In PublicPornstar Fucking PicsTamaki HentaiHot X IndianCaley Couco NakedPornô GratuitoVi XxxxSouth Africa Sex VideoRailway SexIndian Beautiful PussyXxx Full Sexy VideoSexy Pornstar NamePeliclas PornosAsian Dildo RidingCrack Smoking PornShadbase.E621 FurriesHindi Xxx MMyfrecamIbradome ForumPornsexerOiled Up Gwen StacyCheerleaderkait OnlyfansDesi Chudai PornHot Brazzer VideoXxx Sari Video3gp KingcomArizona PornDfk EscortAna Lorde Sex VideoSex With VabiBrutal GangbngJosephine Langford BfDashi Sex VideoMma NudesMiya Kalifa VideoNaked Sexy Red HeadSpankink TubePt Stripchat ComBbwsex4uPoison Ivy NakedPorn AreaNhentai.nrtSexy Black PornosMeilleur Actrice PornoOnlyfans Brasileira PornAriea AlexanderJasmin St. ClaireXxx Girl BoyXnxx Hard RomanceVoyeur JapanStereoscopic PornElisabeth Shue NudeNhdtb-812MasterbadAlexxx KnightPhotoacompanhanyesLink Telegram PutariaPorn IraniShemale Sex DollDolly Dyson PicsWww Sexemodel ComLlove Making VideosNegro Xx VideoDeep Throat TeensElectrarayneBree Daniels PornTooilyThelittlered PornEnglish Aunty BfLeakedsexHershee DiamondPandamovieToriel Porn ComicsHard Sexi VideoGloryhole VidzEmily Black JoiCim CompilationNude Wives PicsPorn Video DikhaiyeHayden Panettiere LeakMilf Amature AnalFreeomovizXxx Full Hd Pron VideoBnha HentaiChiisana Tsubomi No Sono Oku NiPronsCartoon Hot Sexy VideoDesi Webcam NudeWearwolf PornJuicy Tits . Analía LiphaCirvy EroticVideos DeponoGina LynnBlack Com Sexy MovieBrother FuckBelly Dance Sex VideoHostel Nude