door De Arier in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 33
  • 825x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het zorgt alleen voor extra ellende, en niet te weinig ook.

4
1 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

2 De Arier

* Verwijderd door de redactie *

3 De Arier

@3 Linkse extremisten bedoel je.

2
4 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

5 De Arier

Nieuwkomers die niet komen om te werken voegen helemaal niks toe. Die kosten alleen maar.
Alleen nog (tijdelijk) arbeidsmigranten toelaten dus, al het andere op het eerste vliegtuig terug naar hun eigen land.

Migranten worden ook oud en grijs, en maken dan ons probleem alleen maar erger.

1
6 xtremy

-
Dat immigratie zou helpen tegen de vergrijzing is een l*lverhaal van kartelpolitici.
De clou voor hen is om hier zoveel mogelijk goedkope werkkrachten te krijgen.
Uiteraard zonder oude rechten, want dat levert het meeste op.
Die goedkope vreemdelingen kunnen zo lekker concurreren met ons.
En zo kunnen de salarissen omlaag en de rechten van werknemers uitgehold.
-
Of het nou immigranten zijn of asielzoekers maakt eigenlijk niet zoveel uit:
Zoveel mogelijk binnen laten is het devies.
Vooral dit beleid wijst erop dat uw overheid het niet goed met u voor heeft.
-
Onbegrijpelijk dat er in Nederland nog steeds burgers zijn die denken dat de kartelpartijen (VVD, CDA, D66, PvdA, GL en CU) het goed met hen voor hebben. Zelfs na al het vernietigende wanbeleid dat is doorgevoerd en waarvan de meeste van ons het slachtoffer zijn. Dan moet je echt wel je kop diep in het zand hebben.
/-
-

1
7 MrCally1

En in het verleden werd vaak als argument gegeven dat die nieuwelingen de handjes aan het bed zouden worden. Die op emotie gebaseerde voorspelling is ook niet uitgekomen.

1
8 ThWil

Wel tegen de vergrijzing zelf, aangezien meer dan de helft onder de 18 allochtoon is. Maar niet tegen de gevolgen van vergrijzing. Alleen krijgt de vergrijzing ook weer de schuld van allerlei verschijnselen die in werkelijkheid het gevolg zijn van de afbraak van ons sociale stelsel dankzij de ene neo-liberale nep-regering na de andere.

2
9 Wendel

Nee natuurlijk niet. En wie dat wel heeft geloofd... moet maar eens flink op zijn voorhoofd tikken want dat kon een blinde dove mol nog voorspellen. question

@9 , de andere heeft heeft wel degelijk alle leeftijden tot dik in de 60 aan toe. :X

Welke leeftijd ook, ze zijn allemaal ongewenst en nutteloos. De robotisering komt ook nog in volle omvang aanzetten, waarbij er gewaarschuwd wordt dat het wel tot 30% minder banen kan gaan leiden, ook de hoger opgeleiden kunnen straks voor een groot deel vervangen worden . Supercomputers, AI, neural networks... de mensen kunnen het niet eens meer bijhouden.

1
10 Bleke Betty

Nee,
alleen maar verloedering in nederland

1
11 Bosschenaar

Je hoeft maar één vraag te stellen om degenen, die denken dat immigratie helpt tegen de vergrijzing, de mond te snoeren.

Wie werken er en betalen dus belasting om de o.a. de zorg en de AOW te betalen?

1
12 Belazerd

Ach, met al die moorden en aanslagen toch wel iets....

0
13 Rapunzel

Meer kinderen baren is de oplossing XD. Importeren helpt zeer zeker wel question Alleen misschien economisch gezien niet XD. Leegzuigers zijn leegzuigers (Maar zijn wel jonger en baren)

16
14 DikkeTor

@14 Sorry, ben onbewoonbaar verklaard.

0
15 Nurse Ratched

Nee, immigratie helpt helemaal niet tegen de vergrijzing van Nederland !
Haarverf helpt wel.......!

0
16 Bromsnor

@15 Dat is hoe de spreadsheet werkt question

5
17 DikkeTor

Zelf weer kinderen krijgen is de enige manier tegen vergrijzing.
Per vrouw gemiddeld 2,1 kind en het probleem lost zich vanzelf op.

We hebben de import helemaal niet nodig. Het verergert de situatie alleen maar.
De import vergrijst tenslotte ook eerder daar ze op latere leeftijd binnen komen, ze passen cultuurmatig niet bij Nederland én zijn vaak veel lager opgeleid en zitten bovengemiddeld in de bijstand.

4
18 MeneerRontgen

Migratie hoeft op zich niet verkeerd te zijn, maar is het wel geworden. Er komen geen kansvolle migranten deze kant op waar we als land wat aanhebben. Er komen alleen kans- en nutteloze moslims deze kant op. Lui die niets hebben met onze cultuur, zich niet aan willen passen, voornamelijk laag opgeleid zijn en als het maar even kan hun hele leven aan het bijstandsinfuus willen blijven hangen. In 1 ding zijn ze wel verdomde goed, namelijk het zich voortplanten. Maar daar hebben we in ons overvolle landje nu juist geen behoefte aan. Ons land gaat zoals het nu gaat veranderen in 1 grote metropool in de toekomst met een ongelooflijk groot overschot aan import volk zonder enig nut voor dit land. Maar de politici zijn laf en slap en durven de consequenties van die ongebreidelde import niet onder ogen te zien.

1
19 Christiaan

Helder en tegelijk ook simpel. Je moet wel een Vollidiot zijn en bijvoorbeeld op D66 te stemmen om dit niet te snappen.

Misselijkmakende foto trouwens.

0
20 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

21 nadina

Wat helpt tegen vergrijzing snappen ze in Hongarije. Bij 4 kinderen of meer geen of enorme belastingAFTREK. Hongarije wil graag boordevol Hongaren zitten, en niet met stekende kopschoppende pertinente bijstandsklanten met legers aan politie en hulpverleners er achter aan.

De aftandse smerige globalistenleugen weer. Deze instroom der vijanden heeft maar 1 doel: Henk en Ingrid vervangen.

2
22 whiteracistmisogynist

Hongarije gaat Hunyadi stijl, Polen Sobieski stijl. Rusland gaat er lekker nooit voor vallen, die globalistensmeerkezen. Leren van het verleden! En geen Soros weldoenerij!

1
23 whiteracistmisogynist

Meer kinderen? Die later moeyen leven met dat importspul?

0
24 Arthur2000

We worden continue voorgelogen en angst aangepraat ...De enige angst die u moet hebben is naar de politiek en elite. Ze verkopen uw ziel om er zelf beter van te worden.

0
25 sparta

Simpele economie is meer mensen, meer consumptie, meer productie, meer winst etc..

We kunnen een land met een beperkte oppervlakte niet onbeperkt volstoppen met mensen.
De uitdaging is dus: economisch aantrekkelijk te zijn ondanks dat de bevolkingsgroei stabiliseert of liever zelfs; krimpt.

Waarom lukt het Scandinavische landen en Zwitserland wel om economisch rendabel te zijn ondanks constante groei? Omdat hun economie grotendeels is gebaseerd op kwaliteit ipv kwantiteit.

0
26 Mark

Massa immigratie zorgt onder andere wel voor een ongekende woningnood en het lijkt me nou ook niet bepaald 'goed' voor het 'milieu'.

Toen,


Nu,
Veel te veel mensen op dat hele kleine stukje aarde.

0
27 DWZ

Immigrantiepolitiek zal de ondergang van Nederland worden

0
28 Joepie

Als je hele (grote) families hier laat komen, waaronder óók véél ouderen, dan weet je a, dat díe in elk geval, helemaal niets zullen bijdragen.
Integratie kun je helemaal vergeten, zo lang er nog nieuwe islamitische scholen en moskeeën op elke hoek van de straat, uit de grond worden gestampt.
Dán is er blijkbaar géén stikstofprobleem, maar voor voor mensen die al jarenlang op wachtlijsten staan, mogen er geen huizen gebouwd worden.
En dan nu niet weten, of begrijpen, waarom immigratie niet werkt tegen vergrijzing.
Zijn ze al geschokt?

0
29 Dieke

Wel om de extreem linkse macht in stand te houden.

1
30 DONKEY R

@28 Er is geen immigratiepolitiek. Dat is nu juist het probleem. Een aantal landen zoals Australië formuleert welke immigranten welkom zijn en dan komen anderen er dus gewoon niet in. Nederland formuleert op papier wie asielzoeker is en wie immigrant en wie niet welkom is maar qua uitvoering in de behandeling van deze groepen faalt Nederland en is Nederland niet in staat ze verschillend te behandelen. Iedereen blijft gewoon en ook illegalen zijn niet illegaal en hebben ook rechten.
De beoordeling zou gewoon buiten Nederland moeten plaats vinden want zijn ze eenmaal binnen dan gaan ze niet meer weg met hun weggegooide paspoort.

0
31 Conradijntje

het ergelijke is dat alle zeer foute beslissingen en beleid zonder gevolgen van de aanstichters blijft.

0
32 Gratiebarmhart

@7 "De clou voor hen is om hier zoveel mogelijk goedkope werkkrachten te krijgen.
Uiteraard zonder oude rechten, want dat levert het meeste op."

Dat was, (en is misschien nog steeds op de langere termijn), inderdaad de bedoeling, maar voorlopig is het zo dat wie hier in Nederland verblijft, van meet af aan wel profiteert van alle voorzieningen die bestaan.
Deze voorzieningen worden allengs ingeperkt/afgeschaft, wat betekent dat de autochtone bevoling steeds minder krijgt voor de door hen opgebouwde rechten, terwijl het voor de allochtoon nog altijd paradijselijk is i.v.m. hetgeen hij achterlaat.

Als deze transitieperiode, waarin uiteindelijk alle sociale voorzieningen afgeschaft worden, voorbij is, heeft het liberalisme zijn zin.

Goedkoop werkvee.

0
33 Mappie

Er is geen immigratiebeleid, maar ook geen vergrijzingsbeleid. Door de vergrijzing zijn er minder werkenden. Je zou daarom noodzakelijk werk moeten stimuleren en ander werk ontmoedigen. Bijvoorbeeld werk in de horeca en winkels ontmoedigen en zorgpersoneel en bouwvakkers in de watten leggen.

2
34 Myth63

En het wordt steeds moeilijker het af te remmen. Er komt een moment dat 50% van NL allochtoon is. Dan is de volksvertegenwoordiging ook voor 50% gekozen door allochtoon. Je kunt je wel voorstellen wat er dan gebeurt.

0
35 rubbie

Die vergrijzing waait ook weer voorbij , daarom moet je geen permanente immigranten binnenlaten maar alleen gediplomeerde "GAST"arbeiders met een tijdelijke vergunning...

1
36 Vageali6888

@33
-
De voorzieningen voor migranten worden door u en ik betaald middels belastinggeld dat ons is afgeperst door de belastingdienst. Mocht het zo zijn dat deze migranten productief gaan worden, en dat zullen er inderdaad niet veel zijn, dan spekken zij de rijken en machtigen. Dus: de lasten voor de burgers, het profijt voor de rijken en machtigen.
-
Op de lange termijn is het doel om Nederland op de knieën te krijgen: een bovenlaagje van rijken en machtigen met daaronder burgers in een poel van ellende en armoede.
Uiteraard alles onder het alziende oog van de EU. De staat voert een uitputtingsslag tegen haar burgers: de lasten worden steeds meer verhoogd en voorzieningen teniet gedaan om de burgers op hun knieën te krijgen. Dit is niet alleen een overheid die haar plichten verzaakt maar het gaat hier om een louter kwaadaardige overheid.
-
Het gaat hier om puur extreem neoliberale criminaliteit; dit heeft niets meer met liberalisme te maken. Je zou ook kunnen zeggen dat het om "neocommunisme" gaat: de optimale "topdown samenleving" met vanuit de overheid maximale repressie naar de burgers.
/-
-

1
37 MrCally1

Het CPB rekende in 2003 al uit wat de invloed van (niet westerse) immigratie op Nederland en de vergrijzing zou hebben , dit is een stukje:


Niet-westerse allochtonen :
"It can be calculated from the data in figure 4.4 that the family carries a negative net contribution of 230,000 Euros and thus forms a substantial burden to public finances."

Autochtonen:
"If all members of the family have the Dutch characteristics the total lifetime
contribution amounts to 76,000 Euros, and if the parents are ‘highly performing’, the
contribution rises to 226,000 Euros."

https://www.cpb.nl/sites/default/files/publicaties/download/immigration-and-dutch-economy.pdf



forms a substantial burden to public finances

1
38 Vageali6888

@37

"puur extreem neoliberale criminaliteit"


Apart dat Groen Links / D66 / PvdA etc. geen enkele immigratiebeperkend voorstel van partijen als Fvd en PVV steunt ... al decennia niet

1
39 Vageali6888

Vergeet niet dat de ouders, oma's en opa's kunnen nakomen om hier te genieten van onze vetpot die we klaar hebben gezet voor dat gespuis.

2
40 niet-alles-geloven

@36 ,

"Die vergrijzing waait ook weer voorbij"

Je komt met stip binnen op 1 in de lijst van meest hilarische en domme reacties vandaag question

7
41 jodelatedieho

@39
-
Even voor alle duidelijkheid: de neoliberale partijen in ons extreem neoliberale landje zijn:
VVD, CDA, D66, PvdA, GL en CU.
-
Deze partijen voeren het in @37 genoemde beleid in Nederland uit totdat de EU het zelf kan overnemen en de harde neoliberale hand vanuit Brussel de beoogde repressie kan plegen en de optimale verrijking van de rijken en machtigen kan plaats vinden.
-
Vervallen tot neoliberalisme kan je vanuit rechts (VVD, CDA), links (PvdA, GL) of religieuze waanzin (CDA, CU). In alle gevallen wordt je als burger vermalen en verpulverd door het neoliberale beleid. Wij zien daar nu al de voorbodes van in Nederland.
/-
-

0
42 MrCally1

Dat werkt alleen als je zelf als land de migranten selecteert die we nodig hebben, Vluchtelingen hebben we geen reet aan. Zeloten hebben we geen reet aan.

2
43 Smite Gait

@41

De badyboom generatie zorgt voor de vergrijzing , de (autochtone)generatie daarna heeft veel minder kinderen geproduceerd.

De enige vergrijzing die de generatie na de babyboomers gaat veroorzaken komt van immigranten...

0
44 Vageali6888

@44 ,

en weer een stipnotering.
Je raaskalt er weer vrolijk op los.

8
45 jodelatedieho

@35
In de grote steden ligt het percentage allochtonen al hoger dan 50%, en bij kinderen onder de 18 jaar ligt dat percentage zelfs al op 70%. Nu zijn de gemeenten aan de beurt die grenzen aan de grote steden. Daar zie je het aantal allochtonen ook al schrikbarend toenemen, en het zal echt niet lang meer duren totdat ook daar het percentage van 50% allochtonen is bereikt.

0
46 wiseguy

@45

Wat is er niet van waar ?
En...onderbouw dat eens ??

0
47 Vageali6888

Tegen de zogenaamde vergrijzing helpt het verlagen van de verplichte intellectuele grenzen van de verzorgsters.
Een verzorgster moet een lief/handig persoon zijn. Ze hoeft geen HBO diploma te hebben om ouderen te verzorgen.
Trouwens de meeste ouderen boven de 80 redden zich prima. Het enige wat ontbreekt is wat aanspraak. Daar hoef je niet voor door te leren.

0
48 Mollevanger

Precies; het zorgt voor de aanwas van jonggepensioneerden.

0
49 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

#8 gevonden:"Dat heeft voornamelijk drie redenen. In de eerste plaats weet het regime tot in zijn botten dat het zelfs de norse berusting van ...

9 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@22 "van wie beide ouders ook in Nederland zijn geboren" Zie 24, zie je 17. Nederlands-Indië was toch echt buitenland. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Offtopic

@2875 Ha die Ron, dankje kerel.RedBull staat koud....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24 Ja en?...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

    "Iemand met een migratieachtergrond is een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland is geboren" https://www.cbs.nl...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Ik wil een wet dat mensen die zich laten provoceren verplicht een jaren lange cursus weerbaarheid moeten gaan volgen!!! XDXD...

15 minuten geleden geplaatst door Schildpad

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@19 Tuurlijk begrijp ik dat. Had dat ook niet verwacht gezien jouw, volkomen nutteloze, veelvildige meldingsbijdragen op dit forum. ...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Father And Son Xxx VideoWww Xxx Xn ComXx English Sex MovieSteve Holmes Porn VideosAbdl MommyFelix HentaiRule #34Asspig.comLacey LarsonPetite 18 PornFilm X PornosDemi StrutaدوجنسهNude Petite WomenChloë Grace Moretz AssAnasuya Sexy VideosAlisonangel OnlyfansPublic FingeringSunff PornMom Son Incest StoriesNude FightingBlack Moms And Daughters Porn6ar6ie6 LeakedMindi Mink PornIndian Teen Sex MoviesXxxswati4k Porn VidesAfrican FemdomYojiz PornHdporno ComicSxx TamilWww Sex Nepali ComNenas PornBelt SpankingPorn Nude IndianSoftporn PornHapanese PussyMia Khalifa Full CideosXxx Anty VideoDaphne KlydeFree Sex DvdMs Palomares PornGhetto Booty PornSky Bri Leaked OfPam Anderson SextapeTattoos BdsmSaniya Mirza Hot VideoGay Porn FemboyWaifuraineIndian Porn RomanceNauthy America ComDesi Bhabhi Ki Moti GandAllporncomic.comBronwinStar Trek NudePron Sis BroFree Ts PornX X X BdXvideopsSwedishbellaFree Full Hd XxxSuhagrat Indian VideoSexo AmdorDesixmasterIndian Xxx Sax VideoSasur Bahu Ka SexCum On BellySexy Fight DreamsStickam VideoArmian PornFarting Porn ComicsBriannabeachPorn GirlfrindWww Xnxxx Hd ComPictures Of Naked WomanPassion Sex ComMadison PornOnlyfans LekedYogasexGilfs On TumblrXxx Video Husband WifeTop Best Porn VideosBus Travel Sex VideoSit PornoIsabella Rossellini NudeLust Doll PlusBrandi Edwards PornMost Sexual MoviesBeautiful Bhabhi Sex VideoBlack Cat Sex VideoPussy Pic IndianEstiteNude Girl DesiYanks.comIwank PornPronhupCzh HunterIndian Nude ImagesTiiieeen OnlyfansMelkormanconFemboynudeMulher PeladinhaBhabhi Nude BoobsPunjabi Bhabhi SexSólo PornTamil Nadu Heroine SexMiraculous Ladybug PornInterracialcreampiesAkame HentaiVideos XnxxOlga Kurylenko SexBengali Mms PornForced Blowjob PornMsyummyChloe Carter PornPorn No BarFilme Sexo BrasileirosXnxx CatoonScarlett Johansson PornographyJoi MasturbatePorn AdmrUk OuntingBeautiful Naked WomenAmateurcumshotsBrazarIporn DownloadImpregnation SisterSelena Gomez NudaAnal Gang BangPorn GifaKelly Ripa FeetLand XxxMaki Chan To NowNew Hot Sexy MovieHd ChudaeRosalindxxxTamil Mallu Actress Sex VideosTamil Blue Film Sexy VideoVoyeurism TitsTangalandThe Island Of Giant InsectsNude Girl WalkingNudechatBokep ThailandEmily Blunt SexyCharlotte FtvMia Khalifa Hd XxxGayporn NarutoIrena OrtegaSaraunderwood Onlyfans Leak