door Hendrianus in Politiek  ·  30 Reacties

  • 2
  • 547x gelezen
Reageer met een Emoji
22

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ah,erkenning terroristen staat moet kunnen natuurlijkquestion

5
1 Saviro

Een Palestijnse staat erkennen is geweld belonen. Wat denk je dat er gaat gebeuren als dat gaat belonen? Vrede in het Midden-Oosten? Nee, meer geweld richting Israël.

6
2 David

Waarin een klein land groot kan zijn.

16
3 Hendrianus

Luxemburg de muis die brulde question

4
4 awwesjeng

@3 Laat ze eerst de eigen broek gaan ophouden die gasten liggen al decennia lang aan het infuus en schieten niets op. Stop de geldkraan misschien dat ze zich dan eens echt gaan ontplooien als mens.

6
5 Saviro

@2
In dat geval, geweld belonen, had de Israëlische staat nooit erkend moeten worden. Inderdaad er volgde al snel méér geweld. En nog steeds, na meer dan vijftig jaar bezetting van de Westbank.

Er zal ooit eens een oplossing moeten komen niet? Wat stel je voor?

20
6 Hendrianus

@5
'Ze"zijn bezet, door Israël. Is je dat ontgaan?

"De bezetting van Palestijns gebied heeft een vernietigend effect op de economie in het gebied. De VN hebben uitgerekend dat de economie twee keer zo groot zou kunnen zijn als het gebied niet bezet was geweest."
https://www.oxfamnovib.nl/nieuws/50-jaar-bezetting-palestijns-gebied

18
7 Hendrianus

@6 Even voor U ! Om U te blijven herinneren hoe het werkelijk is !!


Tijdens de “Zesdaagse oorlog” van 1967 veroverde Israël de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem op Jordanië, de Golanhoogvlakte (het Bijbelse Basan) op Syrië en de Gazastrook op Egypte.

De verovering van de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem betekende een terugkeer van het Joodse volk naar het aloude Bijbelse land, naar de bergen van Samaria en Judea en hun 3000 jaar oude hoofdstad Jeruzalem. Deze gebeurtenis is een van de grootste wonderen die de wereld ooit heeft aanschouwd.

Israël veroverde het land dus niet op de ‘Palestijnen’ zoals velen tegenwoordig geloven, maar op Jordanië. Vanaf de oorlog van 1967 etaleerde de PLO zich als een stel gewetenloze en koelbloedige moordenaars. Zij richtten hun terreuracties, waarbij veel onschuldige slachtoffers vielen, voornamelijk tegen Israël maar deels ook tegen niet-Israëlische doelen, zoals de internationale vliegtuigkapingen.

4
8 Moskowfiets

@6


De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen.

,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

5
9 Moskowfiets

@7 Ik hoor jou alleen over israel dat alle grenzen dicht zijn hoor ik je nooit over . Er zal toch een duidelijke aanleiding zijn dat omliggende landen ze.buitensluiten denk je ook niet? En de VN dat clubje neem ik allang niet meer serieus .

3
10 Saviro

@5
Israël controleert wat er in of uitgaat. Vernielt ook zonder blikken of blozen alles wat ervoor zou kunnen zorgen dat ze "hun eigen broek ophouden".

Bijvoorbeeld:
"Watertanks, zonnepanelen, landbouwgereedschap en irrigatiesystemen voor plantenkassen. Het is een kleine opsomming van door Nederland betaalde hulpprojecten in de Palestijnse Gebieden die de afgelopen jaren door het Israëlische leger - de IDF - werden vernield of in beslag genomen. Vorige maand sloopte de IDF drie door Nederland gefinancierde watersystemen in het dorpje Al-Markez, ten zuiden van Hebron. "
( https://www.ad.nl/politiek/israel-weigert-te-betalen-voor-gesloopt-nederlands-project~a53a3ad9/ )

14
11 PuurHagelslag

@2
Een Israëlische staat erkennen was destijds terreur belonen.

De Palestijnen zijn vrijheidsstrijders. Het is hun land. Ze vechten al meer dan 70 jaar om het terug te krijgen. Een erkenning van Palestina is daarom wel op zijn plaats nadat het vrije westen ze jarenlang in de kou heeft laten staan.

18
12 samcash

Luxemburg is echt de weg kwijt. voor al niet luisteren naar zulke figuren. Het land dat een figuur als dronkelap Junckers wist voort te brengen kun je eigenlijk niet meer serieus nemen.

6
13 PFL

@8 Even voor U ! Om U te blijven herinneren hoe het werkelijk is !!

Tijdens een oorlog veroverde gebieden moeten altijd terug worden gegeven. Zo luidt het oorlogsrecht. De terreurstaat Israhel heeft daar helaas geen boodschap aan.

17
14 samcash

@14 Lees het nogmaals uw Nederlands is waarschijnlijk niet voldoende om @8 Te begrijpen !


PS Tis namelijk ook Israël en geen Israhel ,Staat wel erg dom !!

5
15 Moskowfiets

@9
Het imbeciele excuus van Golda Meir. Een overtuigend bewijs dat niet alle joden intelligent zijn. Palestijnen bestaan; ze worden officieel erkend. Ze bestaan al een paar duizend jaar.
Het zijn de bewoners van de landstreek Palestina. Dat is dat gebied dat de zionisten door een oorlog hebben veroverd op het Palestijnse volk en dat ze Israhel hebben genoemd.

17
16 samcash

@2 Ze worden al genoeg beloond door Kaag! Doe eerst maar de Krim bij Rusland, want dat willen de inwoners van de Krim zonder oorlog te voeren.

4
17 Verwonderd

@15
Het is Israhel. Het is de hel op aarde voor het Palestijnse volk.
Jij bent opnieuw het levend bewijs dat niet alle joden intelligent zijn.

PS. Het is Moszkowicz, niet Moskowfiets.

16
18 samcash

Steeds meer tekenen van het linkse fascistische VIERDE RIJK!

4
19 Zie Hier

Jean Asselborn is een sociaaldemocraat. Sociaal democraten en andere linkse partijen hadden altijd connecties met Moskou tijdens de Koude Oorlog. Israël hoorde bij het Westen dus de Sovjet Unie hielp als gevolg Egypte, Jordanië en Syrië en dus daardoor Palestijn. Door deze simpele optelsom waren linkse partijen historisch vrijwel altijd anti-Israëlisch. Door de val van de Muur is misschien de reden wel weg maar de haat is altijd gebleven.

3
20 Klompenbrekertje

@1 Zionistan is al erkend, hoor!

10
21 Huskymanus

@8
"Israël veroverde het land dus niet op de ‘Palestijnen’ zoals velen tegenwoordig geloven, maar op Jordanië. "

Jordanië is volgens pro Israël toch de Palestijnse staat?

11
22 Hendrianus

@8
"King Hussein of Jordan tonight abandoned to the Palestine Liberation Organization any claim to the Israeli-occupied West Bank his Hashemite family ruled between 1948 and 1967.

''We respect the wish of the P.L.O., the sole legitimate representative of the Palestinian people, to secede from us in an independent Palestinian state,'' the King said in a dramatic television address after several moves to distance himself from the West Bank."
https://www.nytimes.com/1988/08/01/world/hussein-surrenders-claims-west-bank-plo-us-peace-plan-jeopardy-internal-tensions.html

In het kort komt het erop neer dat Jordanië haar claim op de Westbank overdraagt aan de PLO.

11
23 Hendrianus

@9
Dus eigenlijk net als de bevolking van Israël. Er bestaat dus geen Israëlisch volk volgens uw redenering.

11
24 Hendrianus

@10
Egypte heeft wat betreft haar grens met Gaza afspraken gemaakt met Israël. Dat was onderdeel van het vredesverdrag tussen Egypte en Israël.

11
25 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

26 grv

@26

Een 'virtueel volk. Ik probeer het voorstelbaar te zien question

Even kijken. Je woont in het Ottomaanse rijk. Na het uiteenvallen wordt je leefgebied mandaatgebied Palestina genoemd. Het is een staat in wording.

Dat gebied valt uiteen
Een deel wordt veroverd door een groep Europeanen en roepen daar een staat uit.

Een ander deel wordt veroverd door Jordanië. Jordanië annexeerde dat deel. Die annexatie wordt niet erkend. Jordanië doet jaar claim over aan de PLO als vertegenwoordiger van het 'virtuele' Palestijnse volk om er een Palestijnse staat te stichten.

Wat nationaliteit betreft is het nu een kakofonie in voormalig mandaat gebied Palestina. De Israëlische nationaliteit bestaat echter niet,

"Er bestaat een Israëlisch staatsburgerschap, geen Israëlische nationaliteit. Daarover is juridisch strijd gevoerd, maar deze werd beslecht door een uitspraak van het Israëlisch hooggerechtshof in oktober 2015.[50] De voorzitter van het Hooggerechtshof stelde dat er geen bewijs geleverd was voor het bestaan van een Israëlische etnische nationaliteit. "
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Israël

11
27 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

28 grv

Laat die joden toch aan klooien..maak je maar eens druk over de puinhopen in Nederland.

6
29 Bromsnor

@12 In de kou?? Ze krijgen al 50 jaar miljarden euro's, gratis en voor niets.
En kijk eens wat zei er allemaal mee gedaan hebben!!
De gemiddelde levensverwachting van een palestijn is hoger dan die van een Egyptenaar, gemiddeld 4,5 kinderen per gezin, en dan nog blijven sommige hier roepen dat er een genocide plaatsvindt,

1
30 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@34 Welnee, ik leg gewoon jouw niet ter zake doende braaksels even bloot....

zojuist geplaatst door spookrijder

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@33 Duidelijk dat jij niet in het heden leeft en weinig van de huidige problematiek begrijpt....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@31Van de belasting op suiker naar prinses Amalia..Wordt steeds gekker hier. 😂🤣😂...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@32 Het zit je wel dwars hè ... gevoelige snaar geraakt ? 😋 ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@28 "Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is." Ik vindt het best wel curieus ja, gezien zijn i...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Katrina Jade PornTelugu Heroine Sex FilmDaenerys Targaryen NakedGang BangingKarupshaZoey Nixon PornDesenhos De PornografiaKaren Mcdougal NakedSex Chat With GfBudhaa BangDrone PornPorn MagesYanks.comSsbbwbbcFrre PornnTamanna XvideoWww Tamilsexvedio ComSuellen LaraGloryhole FullTramp Stamp Granny'sKatie Leung NudeMomdan Sexy VideoFree Full VrpornSlutty AshlaTrush Stratus NudeXxx DuduDesi Vabi PornCartoon Sex VidioAlexandra Shipp NudeBathingsexHumiliating NudesYours PornNipple SuckingPumped PussyDebbarma SexIndian Actress SexPaginas De PornoMangas Pornos GaysBig Tit AnimaeGigi Dior NudeHuge Hentia BoobsMujeres Desnudas En VivoMikasa Ackerman HentaiSon Cumming Inside MomSudipa XxxXxx ButNicole Aniston LatestHottest Pirn StarsSkokka.comEvelin Stone PornFisting XxxWww Xhemster ComSavita Bhabhi Hindi Sex VideoSex Film Video SexDehati Videos XxxXxx SanyleoneFarsl ModelLos Mejores Pornos VideosEmily Mortimer NudeFree Hd Xxx ComFat Camal ToeSwathi Naidu Fucking VideosSexy Sani Leon KeImagefap.colmLocal Escorts Near MeDotos PornosLily Dior TitsXxx South HeroineXx Full Hd MovieSex Videos Of ActressSdde-625-us [english SubtitleGay Clubbing PornPorn CurtoSexo Gay Brasil AmadorHairty PornMiya Khalifa Xxx PornSucking RomanceIndeanxxxBlue Film DakhvaTall Nude GirlsIs Chaturbate SafeLesbian Thick PornAi Sex GeneratorChaturbate For FreeXxx Desi Indian GirlHindi Gay SexElizabeth Olsen Hot NudeYuma JolieDase Sax VideoNicrofilia VideosPornhube LiveTiffany StarFuckysuckyMilf OlderAllover 30Petite Nude WomenCarton Xxx VediosSkiptgegamePorn Gay BdsmVidéos X XDe Mulheres PeladaSexy Bhabhi ComGot Sexy PornGood PronNude PokemonNeon Genesis Evangelion HentaiHd Open Sex VideoStuck In Wall HentaiHanime SuccubusAngela White New VideosDog Fart.comNude SearchHentaifrenchSonic PornMost Popular Hd Porn VideoCaylabrii NudeBlair Williams PornTeen Black CockManuel Ferrara PornstarDancingbear ComBig Round TitdFake PornographySite Vidéo PornographieFilm Pornographique Amateur GratuitBig Boobs FilimPornos SensualesBhoshdoBanglaxxcCabaret PandaGand Marai VideoBaap Beti Xnxx3d FreepornXxx BlacktubeAlexandra Daddario FeetMindy Robinson NudeKulhad Pizza Viral Video RealJohnny Singh XxGirls Dancing Without ClothesTiktok SexGirlsofdesireWebcam4 BrasilDesire SpencerXnxx Porn VedioDashama PhotoTumblt NudesElle Brooke And Johnny SinsXhamtrReaifecamPorno Gratuit TukifPetite Hentai