door iedereen heeft recht op mijn mening in Politiek  ·  36 Reacties

  • 21
  • 603x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En een Nederlander die elke dag keihard werkt wordt van alle kanten kaalgeschoren tot die aan het minimum zit,

1
1 iedereen heeft recht op mijn mening

En alle politici doen hier netjes aan mee , het is echt een wereld die gecontroleerd moet worden ...

0
2 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

Ik vraag me af hoeveel politici bijklussen in het criminele circuit.

3 verwijderd5929219

Publiek geheim dat ambtenaren en politici prima voor zichzelf zorgen.

0
4 Wild Rover
5 iedereen heeft recht op mijn mening

De teringhonden het is hier niets beter dan in een Nigeria bulkt van olie volk ziet niks.

1
6 Arthur2000

@6 Onze politici wijzen naar anderen maar doen het zelf,..

Nederland anno 2019 = Banana

1
7 iedereen heeft recht op mijn mening

@7 Ja de moderne Farizeeën. Weten prima een bijstandsmoeder betrapt op tien euro bijverdienen helemaal kaal te scheren & financieel kapot te maken maar hond Dijkhoff & Rutte en bijklussende kamerleden & reisvergoedingen voor niet-gedane tripjes. EN dan nog de veroordeling door dom volk als je zelf, om te overleven, als bijstand in zicht komt een paar duizend eurootjes verstopt. Overblijfsel van oud Calvinisme.

0
8 Arthur2000

En als er dan es eentje moet aftreden wordt er een snoepbaantje in de luwte geregeld & komt er weer iemand die precies hetzelfde is. Tijd voor een soort Franse Revolutie?

0
9 Arthur2000

@1

Welnee, die mag ook bijklussen hoor.

1
10 optimist

@8 . Ik ben voor een Neurenberg tribunaal 2.0, want dankzij de belastingdienst en de kinderopvangtoeslagen affaire is menig gezin uit elkaar gerukt en één persoon heeft zelfs zelfmoord gepleegd.

1
11 SergioLeone

Isabelle Diks -van GroenLinks- zegt in het artikel: ",,Ik ben 8,5 jaar wethouder geweest, dan heb je een bepaald bestedingspatroon’’."

Politici moeten zich hoognodig eens gaan realiseren, dat zij TIJDELIJK zo'n enorm hoog inkomen hebben. Laten ze liever dankbaar zijn dát ze daar een tijdlang van hebben kunnen genieten. En begrijpen dat er een eind kan komen aan hun uitzonderlijk hoge inkomen.
Als ze nu in een slecht betaalde baan terecht zouden komen, zou er begrip kunnen zijn voor een redelijke compensatie. Maar bij een volgende goed betaalde baan... is het ronduit decadent te noemen!

0
12 Scorpio

@11 Nah in die zin ben ik het eens met een voorstel - wel van zo'n Ottomaan maar ok - voor een parlementaire enquête. Of dat iets gaat helpen maar beter dan niets.

In een revolutie heb ik weinig vertrouwen. Meestal zijn nieuwe machthebbers precies hetzelfde en gooien die kind met badwater weg.

1
13 Arthur2000

Iemand met een uitkering en een verstandelijke beperking weten ze in dit land wel aan te pakken.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/573998-extraatje-voor-verstandelijk-gehandicapte-jan-28-wordt-direct-gekort-op-uitkering

Mooi hè dat neoliberalisme.

0
14 Eric

Maar wel met zijn allen VVD en D66 blijven stemmen !!!

0
15 Doordenker

Moet je eens proberen als je een WW-uitkering vangt.

2
16 Nicks R. Van

Nu begrijp ik waarom er door politici niet gereageerd werd op het valse woonadres van Hiddema.Ze deden het allemaal alhoewel ik het wel opvallend vind dat de meeste zakkenvullers van rechtse huize is.

1
17 jantje van leiden

@17 Wauwel niet man, zakkenvullen met de rechtse of linkse hand maakt geen verschil, Nederland telt meer dan 16.000.000 zakkenvullers.

13
18 Recovery Mode

@12 en bestedingspatronen zijn gewoon aan te passen. Dat moet je ook als je een kind krijgt bijvoorbeeld. Of je baan verliest. Of weer gaat studeren.

0
19 Zucht

Deze neveninkomsten is echt kleingeld, 4 miljoen arbeidslozen vergaren aardig wat neveninkomsten, huismoeders, alleenstaande bijstandsmoeders opgeven die inkomsten!

11
20 Recovery Mode

@15 Wat maakt dat nu uit, vreselijk dom te denken dat dit aan VVD, D66 komt, het is nog nooit anders geweest. Social media,wob, open journalistiek heeft hier een grote bijdrage aan geleverd, alom bekend gegeven dat dit niet meer met handjeklap geregeld kan worden. Het is gewoon oppassen, zeker ook bij functie onbezoldigd, geen loon wel hoge onkostenvergoeding.

11
21 Recovery Mode

Ik mag ook bijklussen (er zijn wel wat voorwaarden vanuit de werkgever).

Zolang een kamerlid zijn werk goed en naar behoren doet mag hij of zij de vrije tijd naar eigen believen indelen.

4
22 Lievense

@19 Precies!

0
23 Scorpio

Tja de huidige politici zijn in regeren TOTAAL WAARDELOOS, de ene na de andere miskleun!

Maar ZAKKENVULLEN kunnen ze als de beste!

3
24 Zie Hier

@21 U negeert opzettelijk of niet het lijstje corrupte politici Waar VVD politici verreweg het meest op voorkomen.

0
25 jantje van leiden

De grootste vragen bij dit issue zijn toch wel:

A. Hoe kan een bijklussend kamerlid zijn functie als volksvertegenwoordiger kwalitatief hoogwaardig uitvoeren als hij/zij constant door neven activiteiten wordt afgeleid.

B. Hoe waarborgt een kamerlid zijn/haar integriteit als er persoonlijke (of familiaire) belangen kunnen meespelen in de besluit en mening vorming.

C. Hoe kan een kamerlid zichzelf nog in de spiegel aankijken, wetende dat hij/zij voor zichzelf andere maatstaven hanteert dan voor andere Nederlanders die voor hun inkomen afhankelijk zijn van 'de staat'*

* Waarbij 'de staat' op zichzelf een verwerpelijke term is, alsof dit een afzonderlijke entiteit is! Dit terwijl deze zelfde 'staat' stelt dat zij er is te vertegenwoordiging van het volk, zijn legitimiteit ontleend uit het volk, en voor al haar uitgaven aanklopt voor een bijdrage van dat volk!

________________________
En vooral (A) blijkt een groot probleem, want wie met droge ogen durft te beweren dat het Nederlandse Volk vanuit de Kamer, de Regering en de Partij-vertegenwoordigers de kwaliteit krijgt waarvoor het betaald (zij het in afdracht van belastingen, dan wel inzake de beloning van deze vertegenwoordigers (€100.000+) die houdt toch vooral zichzelf voor de gek.

0
26 mightimouse

@25 Uw lijstjes doen, zeggen mij in geheel niets, Of het nu gaat over de VVD, PvdA, D66. Groen_links, CDA .PvdD 50 plus , SP. PVV FvD elke partij heeft haar eigen vuil zo nu en dan wat men liever niet had gehad. Hierin is geen onderscheid, is er nu een periode geweest waar de VVD nogal eens negatief in het nieuws was, zoals voorheen dat idem bij andere partijen het geval is en was. Dus laten we vooral niet gaan doen of dat enkel het geval is bij de VVD, dat is nogal hypocriet

8
27 Recovery Mode

Regels die bepalen wat mag en niet mag en waar men recht op heeft na het verliezen van een baan dienen voor iedereen hetzelfde te zijn of men nu kamerlid is of vuilnisman.

Bedenk wel dat als die laatste afhaakt je er heel wat meer last van hebt dan als dat kamerlid "uitvalt".

0
28 Mappie

@11 Dus u bent voor de doodstraf?

Ontopic: bijklussende Kamerleden oké, maar dan wel korten op de "schadeloosstelling" die ze voor hun werk als Kamerlid krijgen.

4
29 rolstoeltje

Voor sommigen is genoeg nóóit genoeg..
En dat noemt zich volksvertegenwoordigers.
Dan spoor je écht niet meer qua geloofwaardigheid.
Hoe kun je je op zo'n manier, nog hard maken voor zwakkeren in de samenleving?

0
30 Strongoli

@30 volksvertegenwoordigers zijn de politici al lang niet meer. Zeker niet als ze goed betaalde nevenfuncties hebben in het bedrijfsleven. Opkomen voor de zwakkeren in de samenleving doet alleen de SP nog.

0
31 Eric

@31 Pure zotteklep, minderbedeelden is het verdienmodel voor SP, dat de SP al jaren geen verantwoordelijkheid neemt geeft direct in alle geledingen de afname in zetels aan. Daarnaast scoort de SP hoog in het aantal leden, echter zijn er veel leden met grote contributieachterstanden.

3
32 Recovery Mode

@11 "dankzij de belastingdienst en de kinderopvangtoeslagen affaire is menig gezin uit elkaar gerukt en één persoon heeft zelfs zelfmoord gepleegd."

Dat is een eigen keuze , sws is het al onverstandig om de keuze voor kinderen te maken als jezelf niet eens in staat bent te voorzien in de 1ste levensbehoeften. Wiens mond gevoed moet worden door belastinggeld spoort niet om aan het ouderschap te beginnen!
Zo kunnen we blijven bouwen, neemt de belastingdienst steeds meer af om onrendabele aan de vreet te houden! Deze onrendabele hebben teveel tijd om de gegeven woonruimte, , warmte, water, dagelijks voedsel op te hogen met financiële malversaties. Inkomensvoorzieningen zijn een verantwoordelijkheid van het individu, van niemand anders. Anders vallen ze maar dood nee, de beesten in de natuur die niet mee kunnen komen, zwak zijn worden ook opgevreten of afgeschoten.

3
33 Recovery Mode

@32 ach, je dacht ook weer een bijdrage te leveren met uitspraken die als een lul op een varken slaan. Is het weer tijd om de ( Ahum) hardwerkende Nederlander te ondersteunen of ben jij klaar met het uitwonen van de hoertjes met een bijstandsuitkering?

7
34 Gut

@34 Ach ja mooi toch dat jij ook mag uitstoten. Bijstandsgerechtigden kunnen uitstekend als sekswerker aan de slag, het is gelegaliseerd, Inschrijving bij een detacheringsbureau in erotische dienstverlening zou als voorwaarde opgenomen moeten worden om in aanmerking te komen voor een uitkering. We doen hier aan arbeidsdiscriminatie, beleidsmedewerkers , ambtenaren verzaken hun taak op ordentelijke wijze uit te voeren!

6
35 Recovery Mode

@35 vergeet je niet dat die hardwerkende " familie " van je in Den Bosch ook meermalen is opgepakt in verband met financiele malversaties. Dat mag wel?

7
36 Gut

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Oh... dat is wel leuk om te zien. Met veel van die dingen is het zo, als je ziet hoe ze het hebben gedaan, dan denk je van dat had ik ook kunnen...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@16 Zou best kunnen. Aan de ene kant zegt men dat de welvaart van hier overgeheveld moet worden naar Afrika. Volgens mij gebeurt dat ook. Aan de...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een zware crimineel @@, of ja, ik ben een draaideur crimineel, mocht je een draaideur missen XD weet je waar die gebleven is :P...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

22 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

27 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

29 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

30 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Groped BusLaura Fraser NudeWife Shows TitsActuallyangelArabisk MilfBokep AmerikaCollege Girl XxBrotherandsisterxnxxNezuko TitiesYxxxElena Koshka Porn VideosLesbian Pool PornSonyleeon中国色情网站Big Boobs SuckedHd SezBhabhi Nude BathHindi First Night VideoHot Shorts SexCartoon Naked日本a V无码Tik Tok BlowjobsWife Fucks BossKannada XxGemma Arterton HotG O T NudesManytppnGrupos Porn DiscordPornluluDominicanxxxNude GirlfiendTeen VaginaMagic Mike Xxxl A Hardcore ParodySwallow LoadsBoobs Natural NudeCam2camsexScato VideoBrezzer Video HdNude BarDani Daniels Full PornLesbianasseatersPorn Son Blackmails MomSloppy Bj PovTs Porn TubeCarmen Electra PlayboySfm FutaXnxx Tv PornNight Club Sex VideoTamilporn VideosSeal Pack Sex Video HdSophie MooneWww.xxnx.comShriya Saran BoobsXnx Vidio HdPorn Men BlackSex Punjabi AudioNaked Babes BoobsAnalxnxxGay Jock PornMarin Morris NudePregnant MasturbatingSophie Mudd ToplesAngrejo Ki SexySexy Egg Hunt Siri DahlFreesexgamesCartoon Scat PornJabcimixWatch Porn Online FreeNika NoireSquirting LezbiansVery Very Hot Sex VideoGirls Masterbating VideosDickdrainers CreampieBoa Hancock HentiStar Wars Porn MovieDruffbandit91自拍论坛Stereoscopic PornMrs Incredible Rule 34Odia Bf VideoMature Milfs TitsPetite Milf NudeIndianbussexKindgirNude DiscorKaren Gillan HotSexy Salma HayekThe Glory TitsLaura Derm NudeMy1tubeElsie YalaterPublic Gropping PornXhamster.A S M R PornôNubilesnudeXvideo Filmes BrasileirosChut Chudai Ki VideoPron HinBlak PornBackroom Casting Couch NinaBig Tittes BouncingMypornTuktukpatoMytitsrrealBeaytiful PornBarazzer VideoAnushka Sharma KissPegging WifeDesi RimmingM2mclubBree Olson DpMasturbating JoiFaplloسكس الأولادIndian Audio Sex StoriesOld And Yiung PornPorn Thailand LadyboyAiken Sc EscortsHenrai GayFleeced Emily WillisTall Girl HentaiRakul Preet Singh Sexy PicsShakeela Hot MoviesQuiin PornAbby Elizabeth Miller PornBad Dragon RexReal Sex Video ComMalayalam BlowjobDev PornPorn Videos AntiGoth MilfBeat Porn For WomenXxchdReddit DeepthroatNudebeach PicsPenis Sex PicLilly James AnalCristin Milioti NakedSunny Leone एक्सएक्सएक्सShemale GloryholeMoneytalkspornReddit EscortsMaitland Ward NudesXxx PicyuresSeltinTelugu Sex WomenFarmeralirae NudeNovinha BucetudsLeahshorty NudeBengali Blue Film Picture