door Havermout in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 16
  • 916x gelezen
Reageer met een Emoji
1
8
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zou het ook aan de opvoeding kunnen liggen? Ouders die hen hadden moeten leren respect voor anderen te hebben, dus ook meisjes.

2
1 gaulette

Nu maar hopen dat de "edelachtbare" ook totaal geen respect heeft voor deze neefjes....

0
2 LoydMorris

Het is tegenwoordig schering en inslag om de reden van de daden van daders te onderzoeken, met als eindconclusie "Ze kunnen er niets aan doen."
Afschuiven van,,,,,
De zelf verantwoording met de gevolgen ervan dragen zou bovenaan moeten staan. Helaas is het zo dat de enige die vaak in de kou staan, zijn de slachtoffers van de daders.

3
3 lizzy

Deze laffe criminele groepsverkrachters hebben totaal geen respect voor meisjes, maar niet alleen voor meisjes, zijn respectloos naar "gast"land, die deze mislukkelingen gedoogd en laat zien in wat voor "warm"en "gaaf "land ze momenteel zeer aanwezig zijn! Schop ze terug naar "home"land en de zandbakken, waar deze praktijken vandaan komen! Brrrrrr.

7
4 Widaan

De lichtgetinten blijven wel van hun eigen meisjes af. Hier in Europa tenminste. Want in het Midden Oosten slachten en verkrachtten ze ook hun eigen moslim volk.
De geschiedenis heeft zich allang geleden opnieuw herhaald. Beschavingen vernietigen zichzelf. Toen in Europa alleen nog maar Barbaren woonden, kwamen de Moren uit Noord Afrika om in Zuid Europa 400 jaar lang te heersen. Zij brachten het land voorspoed door waterkanalen aan te leggen en waterputten, de zogenaamde Nora. Zij brachten de sinaasappelbomen mee en bouwden geweldig grote, onderaardse waterreservoirs tot stand. Ze dreven handel en tot op een bepaalde hoogte, rijkdom. Maar dat volk is ten onder gegaan aan hun arrogantie, blindheid (niet letterlijk) incest en onbetrouwbaarheid. Sinds dat imperium in elkaar is gestort, is het nooit meer goed gekomen met hen. Daarna is Europa zich gaan ontwikkelen en de Moren uit het noorden van Afrika zijn nog steeds het volk tot wat ze destijds verworden waren: Oosterse Barbaren. En nu proberen ze het opnieuw want de Koran heeft hen die opdracht gegeven: breng de hele aarde het Islamitisch geloof. Met moord en doodslag en trouw aan de sharia. Maar volgens mij staat dat niet in de Koran maar maken de terroristen en islamitische extremisten dit er graag van. Onderling verkrachten ze dus ook graag meisjes om ze te onteren. Maar ze blijven met hun poten van onze meisjes en van onze beschaving af. Hoewel die ook al aardig naar beneden is getuimeld met al die witte neuzen van hoog tot laag.

11
5 niet voor de poes

Daar zit helemaal niks hoor in die hoofden, dus doe geen moeite!

0
6 netcat

@4
Als ik het goed begrepen heb zijn het autochtone Nederlanders en zelfs familie van elkaar.

4
7 yanyans

Je hoeft niet in die gestoorde hoofden te kijken.
Eén ding staat sowieso vast: het is allemaal met voorbedachte rade gebeurt en bij hun volle verstand.
Er hoeven dus geen uitvluchten verzonnen te worden, bij het bepalen van de strafmaat.
Dus de straffen mogen hoog uitvallen.
En het interesseert denk ik, niemand wat, wat hun achtergronden zijn geweest.

1
8 Strongoli

* Verwijderd door de redactie *

9 Dirk2137

@4 en @5 Deze zaak gaat om Nederlandse jongens.
Ja gebeurd ook door anderen, maar daar zijn al genoeg draadjes over.

4
10 Nurse Ratched

Het zijn een stelletje imbicielen , van vrouwen en kinderen blijf je af daar is geen excuus voor, ten alle tijde. Zij moeten minstens 30 jaar effectief krijgen . Als je jeuk aan je snikkel krijgt, ga je maar naar een prostituee een vriendin zal er wel niet inzitten met zulk een karakter .

0
11 on the mountain top

""Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’""

Dat is toch nooit een probleem geweest voor bestuurlijk Nederland? We hebben bijna een miljoen mensen geïmporteerd die soortgelijke gedachten over vrouwen hebben.

6
12 Reconquista

Wie de dader(s) ook is/ziin: haktakkiewegzakkie !!

3
13 Tiidmasine

"Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’"

Ligt aan de opvoeding... question

5
14 Lias

* Verwijderd door de redactie *

15 puddingbuks

Deze jongens hebben het gelijk aan hun zijde! In een sterke gesloten gemeenschap heersen gewoon eigen regels/ wetten. Wie daar tegen druist laat je een kop kleiner maken, stop je zoveel angst in dat ze voor en achter niet weten waar ze zoeken moeten. Uiteindelijk gaat het gewoon om harde €€€ , deze meiden zijn gewoon potentieel handelswaar.

15
16 Recovery Mode

@14 Wat wil je met ouders en een familie die er net zo over denken.

0
17 MARCUSAURELIUS

@!1 Nou geloof maar dat om elke vinger 100 meiden hangen, in het uitgaansleven meisje meegaat die uitverkoren wordt. Geloof het of niet ze gaat graag mee .

14
18 Recovery Mode

@12 beetje sneu hoor, zo totaal geobsedeerd door 1 thema. Vermoedelijk heb je nog nergens geschreven hoe ernstig deze zaak is wegens een chronisch gebrek aan betrokken moslims. Vervolgens schuif je nog de schuld ergens in de schoenen van de regering via een u-bocht.

4
19 Tussenderegels

@17 Sterke gemeenschap, diep geworteld in de samenleving , niet sollen met de familie. Daarbinnen heerst een duidelijk hiërarchie, na buiten geslotenheid. Wie dat ondermijnt schiet zichzelf in de voet. Wel weer heel toepasselijk dat de jonge hoerige sletjes aankomen met verkrachtingen. dat komt nog duur te staan liegen verdient geen beloning.

15
20 Recovery Mode

@10 Nederlandse jongens kunnen ook lichtgetint , van Midden Oosterse origine en islamitisch zijn.

6
21 21st Century Guy

@21 Deze dus niet.

1
22 Nurse Ratched

* Verwijderd door de redactie *

23 Scholar002

@23 Die delen met z'n allen 1 hersencel lijkt het, alleen zijn de daders in dit geval voor de verandering een keer blank.

2
24 foshizzle
25 Snuggles

Deze mentaliteit wordt via de scholen nu ook hierheen verspreid. Ook Nederlandse jongens hoor je meisjes steeds vaker voor 'hoer' uitmaken, een woord dat ik in mijn jeugd niet eens kende, net zo min als het woord 'maagd' of het woord 'verkrachting'. Jongens en meisjes speelden gewoon met elkaar, je kon samen naar het zwembad en het strand, nooit geen gezeik. Patriarchale religies moeten van de wereld worden weggevaagd, het brengt niets als onheil en ellende met zich mee. Gewoon eens de vinger op de zere plek durven leggen.

2
26 zewa

En de Nederlanders pikken dit gewoon

3
27 wijs

* Verwijderd door de redactie *

28 grv

Ik vind dat we voor dit soort lui een deal moeten sluiten met Noord-Korea. Een jaartje Noord-Koreaans werkkamp doet wonderen.

1
29 Vaartuig

@28

Dat valt ook wel weer mee. Maar wel buitengewoon vaak.

2
30 Vaartuig

@7 Vond het hier al zo rustig. Oorzaak, .. daders blijken autochtoon. De hypocrisie van Nieuwskoerier.

4
31 vanBinsbergen

@31 Hypocriet op welke wijze?

3
32 solidsteel

@31 Dit lijkt mij een zeer onjuiste conclusie.

Als je de draadjes bekijkt wanneer het een allochtone dader van islamitische komaf betreft, dan zijn er heel wat lieden bij die het ontkennen, wijzen met het vingertje, en er randzaken bijslepen. Zo krijg je dus heel veel reacties in deze draadjes zonder dat het daadwerkelijk over het topic gaat.

In draadjes als deze met autochtone daders zie je niemand die het ontkent, die de schuld bij een ander legt, die met het vingertje wijst.

Dat jij dit niet ziet, dát is juist hypocriet.

2
33 Bluth

Natuurlijk weten ze dat. Daarvoor kiezen ze ook hun locatie om toe te slaan. Alleen zijn ze gelukkig zo dom om een verkeerde locatie te kiezen.

1
34 Verwonderd

@33 Idd. Geweld/misbruik van autochtonen daders is altijd al veroordeeld. Daar hebben we een heel politiemacht, rechtssysteem, enz voor ontwikkeld.

Het geweld van immigranten is een relatief nieuw probleem met nieuwe vormen van geweld , nieuwe vormen van veroordelen, en een "nieuw" symptoom wegkijken en naar anderen wijzen en natuurlijk het ongepast gebruik van racisme roepen.

3
35 solidsteel

@31 Voor mij vallen Roma's en kampvolk in dezelfde categorie als allochtonen, die de wetten, normen en waarden aan hun laars lappen.

1
36 Verwonderd

@9
"Stel je eens voor dat in de wet zou staan dat de vaders van verkrachtte dochters dit zelf zouden mogen oplossen."
Dat zou niet best zijn, want dan weet je zeker dat ook volkomen onschuldige mensen gelyncht worden (en waarom trouwens vaders? Je zou zeggen dat de moeders zich als vrouw nog veel beter kunnen inleven in wat hun dochter is aangedaan). En nee, nog strenger straffen helpt ook niet om dergelijke misdrijven te voorkomen -- de daders gaan er namelijk vrijwel nooit vanuit dat ze gepakt worden. Inderdaad, zo dom zijn ze dus...
Extreme strafmaatregelen zijn hooguit een vorm van bevrediging van publieke wraaklust, maar je schiet er verder weinig mee op.

Deze lieden krijgen net zoals iedereen die ergens van beschuldigd wordt een eerlijk proces en een kans zich te verdedigen -- en verdwijnen daarna vrijwel zeker voor jaren achter de tralies.

1
37 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

38 Dirk2137

@16 Wat een ongelooflijke droplul ben jij! Als jij lid bent van die familie dan weet ik genoeg.

0
39 Christiaan

@16
Ze hebben geluk gehad dat ze mij niet troffen. Ik draag altijd een vuurwapen en laat me op straat nooit benaderen door onbekenden. Ik heb daardoor altijd het gelijk aan mijn zijde, dus kom maar op met je praatjes.

3
40 samcash

@40 Ik heb nu héél erg de neiging om jou agressief te benaderen, met je vuurwapen. question

0
41 Bluth

@40 Nou kom maar op met jouw praatjes, waar tref ik je 12:00 ?

1
42 Recovery Mode

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

https://www.ed.nl/cranendonck/ging-de-politie-in-de-fout-bij-aanhouding-jong-marokkaantje-in-maarheeze~a29a6175/...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Offtopic

@2689Ok, maar dan kan er toch nu op gereageerd worden?En verder, eigenlijk is dat geen excuus. Ik kijk mijn spamboxen ook altijd na, voordat...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@109 Leeftijdsdiscriminatie. Generalisatie. Foei!...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@108 Ik verbied jouw niets hoor Bop.Mopje voor jou Bop.Een vrouw is als erwtensoep, als ze begint te pruttelen moet de worst er in....

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@103 Wie zegt dat ik niet lach? Allemaal ruziemakende mannen van zekere leeftijd. Daar kun je toch alleen maar om lachen? 🤣...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@102 Nee, jij verbiedt mij om te janken. Op een jankdraadje. 😂...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als ik ooit wordt vermist, plak dan geen posters op straat of op lantaarnpalen.Dan moet je mijn foto op flessen bier laten drukken.Op di...

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Als de zeespiegel stijgt, gaan dan eindelijk de huizenprijzen dalen. 😁...

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@101 Behalve als je her omdraait en jij hen uitlacht. 😉...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Hier een beetje humor.Waarzegster tegen haar klant: "oh verschrikkelijk, je man sterft morgen"Klant: "ja ik weet het, maar ik wil gewoon w...

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Hot Girl MasturbatingNf SexHot Step SexIndian Girl GandPhone ErotikaHentai ItaH 游戏Sexe NueJessica Weaver NudeBoy Boy XnxxIndian Aunty Blue FilmDesi Sleeping XxxHindi Xxx Vedio ComNude Big BootyAnal Gone WrongAlt.comXtina__Hyderabad Xxx VideoPorngames.gamesThe Naked MileGeeta HotBunny PornNaked GymnastsVrazy PornReddit MilfMasturbarte MujeresRule 34 PalutenaSunny Leone Porn ComMia Khalifa First Porn VideoSex Download SiteSister And Brother SexsNude GameVideos HentayPetite Teen PornNicole Waterson PornSexy Asian Naked WomenSquirt Big BootySpanosh PornChubby Gorl PornXnxx RPussy PicsPriya PronWrong PornAdult Image BoardAhri HentaiOlder Tube야동Desi Homemade Sex VideoPorn MoviehindiDaddysexPornostar CinesiFilm X StrimingPornocolegialasTube SexgayDoublelist Rochester NyTranny On Tranny PornKatelynn Spencer PornMayvisalyce LeaksOld Milf NudeNaked Yoga ClassXxx Rated VideoPuretaboo. OmVintage Porn PhotosRomantic Couple Making LoveLesbian Babbysitter PornMature Tube PornFabiola CampomanesXnxx.tvXxxxbBarzzars ComMesage PornEmma Watson Sex VideoPorn During PeriodsFigth PornAlexybaby PornP411 LoginSdc SwingersXxx Hd WallpaperSuper Sex PornSexy Tube ComMtall-077Namitha Sex Video TamilEjaculation EnforcerHeidi From Private SocietyNaked HumiliationBigg Boss SexCute Twink BarebackHot Sexy ThreesomeAnal Creampie GangbangCara Delevingne PornMassga XxxLisa R34Sexy Saree SexXxx Brazzers Hd ComSalman Reshma SexKim Kardashian Full SextspeMociefilmsCheatingwivesShethickyyyNude ModellingHindi PotnAnal Sex Video Full HdReal Celebrity NudeFull HdpornNaked Women In ShowerHot Wife NudePriya Porn HdMinka XxxXhastetPorno Incesto LegendadoBig Tit JapansesSwetha SexNew Black PornWwe Divas HotPornolandiaCelina Powell Plug TalkIndi PornLqrge PornPeliculas Pornos Las MejoresPlus Size PornographySexo Pornô CaseirosMady_gio NudeRani ChatterjeexxxBbsr Sex VideoNude Carmella BingAthletic Nude MaleSexvedeioBf Video Hd SexyNudes Of Indian ActressCamera Diaz PornNaked Beach GirlXart VedioIndian Pron VidieoBig Booty PirnoTarzan Sex FilmWwe SexingAmatuer Hood PornBrain Bug PornL337xNewest Celebrity NudesDanganronpa PornPussies From The RearSex BoobsBokep Bocil ViralShemalefuckDecota SkyeNoelle Easton AnalRub Pussies TogetherJapnese Movies PornLana Rhoades Young