U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 16
 Wat kun je als meisje doen om je leven op te pakken? En hoe kom je als man toch tot zulke daden? Een kijkje in het hoofd van daders en slachtoffers van groepsverkrachtingen. ...

6 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
1
8
5

Zou het ook aan de opvoeding kunnen liggen? Ouders die hen hadden moeten leren respect voor anderen te hebben, dus ook meisjes.

1 gaulette    
6 maanden geleden door gaulette
2
Meld

Nu maar hopen dat de "edelachtbare" ook totaal geen respect heeft voor deze neefjes....

2 LoydMorris    
6 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

Het is tegenwoordig schering en inslag om de reden van de daden van daders te onderzoeken, met als eindconclusie "Ze kunnen er niets aan doen."
Afschuiven van,,,,,
De zelf verantwoording met de gevolgen ervan dragen zou bovenaan moeten staan. Helaas is het zo dat de enige die vaak in de kou staan, zijn de slachtoffers van de daders.

3 lizzy    
6 maanden geleden door lizzy
3
Meld

Deze laffe criminele groepsverkrachters hebben totaal geen respect voor meisjes, maar niet alleen voor meisjes, zijn respectloos naar "gast"land, die deze mislukkelingen gedoogd en laat zien in wat voor "warm"en "gaaf "land ze momenteel zeer aanwezig zijn! Schop ze terug naar "home"land en de zandbakken, waar deze praktijken vandaan komen! Brrrrrr.

4 Widaan    
6 maanden geleden door Widaan
7
Meld

De lichtgetinten blijven wel van hun eigen meisjes af. Hier in Europa tenminste. Want in het Midden Oosten slachten en verkrachtten ze ook hun eigen moslim volk.
De geschiedenis heeft zich allang geleden opnieuw herhaald. Beschavingen vernietigen zichzelf. Toen in Europa alleen nog maar Barbaren woonden, kwamen de Moren uit Noord Afrika om in Zuid Europa 400 jaar lang te heersen. Zij brachten het land voorspoed door waterkanalen aan te leggen en waterputten, de zogenaamde Nora. Zij brachten de sinaasappelbomen mee en bouwden geweldig grote, onderaardse waterreservoirs tot stand. Ze dreven handel en tot op een bepaalde hoogte, rijkdom. Maar dat volk is ten onder gegaan aan hun arrogantie, blindheid (niet letterlijk) incest en onbetrouwbaarheid. Sinds dat imperium in elkaar is gestort, is het nooit meer goed gekomen met hen. Daarna is Europa zich gaan ontwikkelen en de Moren uit het noorden van Afrika zijn nog steeds het volk tot wat ze destijds verworden waren: Oosterse Barbaren. En nu proberen ze het opnieuw want de Koran heeft hen die opdracht gegeven: breng de hele aarde het Islamitisch geloof. Met moord en doodslag en trouw aan de sharia. Maar volgens mij staat dat niet in de Koran maar maken de terroristen en islamitische extremisten dit er graag van. Onderling verkrachten ze dus ook graag meisjes om ze te onteren. Maar ze blijven met hun poten van onze meisjes en van onze beschaving af. Hoewel die ook al aardig naar beneden is getuimeld met al die witte neuzen van hoog tot laag.

5 niet voor de poes    
6 maanden geleden door niet voor de poes
11
Meld

Daar zit helemaal niks hoor in die hoofden, dus doe geen moeite!

6 netcat    
6 maanden geleden door netcat
0
Meld

@4
Als ik het goed begrepen heb zijn het autochtone Nederlanders en zelfs familie van elkaar.

7 yanyans    
6 maanden geleden door yanyans
4
Meld

Je hoeft niet in die gestoorde hoofden te kijken.
Eén ding staat sowieso vast: het is allemaal met voorbedachte rade gebeurt en bij hun volle verstand.
Er hoeven dus geen uitvluchten verzonnen te worden, bij het bepalen van de strafmaat.
Dus de straffen mogen hoog uitvallen.
En het interesseert denk ik, niemand wat, wat hun achtergronden zijn geweest.

8 Strongoli    
6 maanden geleden door Strongoli
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

9 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137

@4 en @5 Deze zaak gaat om Nederlandse jongens.
Ja gebeurd ook door anderen, maar daar zijn al genoeg draadjes over.

10 Nurse Ratched    
6 maanden geleden door Nurse Ratched
4
Meld

Het zijn een stelletje imbicielen , van vrouwen en kinderen blijf je af daar is geen excuus voor, ten alle tijde. Zij moeten minstens 30 jaar effectief krijgen . Als je jeuk aan je snikkel krijgt, ga je maar naar een prostituee een vriendin zal er wel niet inzitten met zulk een karakter .

11 on the mountain top    
6 maanden geleden door on the mountain top
0
Meld

""Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’""

Dat is toch nooit een probleem geweest voor bestuurlijk Nederland? We hebben bijna een miljoen mensen geïmporteerd die soortgelijke gedachten over vrouwen hebben.

12 Reconquista    
6 maanden geleden door Reconquista
6
Meld

Wie de dader(s) ook is/ziin: haktakkiewegzakkie !!

13 Tiidmasine    
6 maanden geleden door Tiidmasine
3
Meld

"Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’"

Ligt aan de opvoeding... question

14 Lias    
6 maanden geleden door Lias
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

15 puddingbuks    
6 maanden geleden door puddingbuks

Deze jongens hebben het gelijk aan hun zijde! In een sterke gesloten gemeenschap heersen gewoon eigen regels/ wetten. Wie daar tegen druist laat je een kop kleiner maken, stop je zoveel angst in dat ze voor en achter niet weten waar ze zoeken moeten. Uiteindelijk gaat het gewoon om harde €€€ , deze meiden zijn gewoon potentieel handelswaar.

16 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
15
Meld

@14 Wat wil je met ouders en een familie die er net zo over denken.

17 MARCUSAURELIUS    
6 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
1
Meld

@!1 Nou geloof maar dat om elke vinger 100 meiden hangen, in het uitgaansleven meisje meegaat die uitverkoren wordt. Geloof het of niet ze gaat graag mee .

18 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
14
Meld

@12 beetje sneu hoor, zo totaal geobsedeerd door 1 thema. Vermoedelijk heb je nog nergens geschreven hoe ernstig deze zaak is wegens een chronisch gebrek aan betrokken moslims. Vervolgens schuif je nog de schuld ergens in de schoenen van de regering via een u-bocht.

19 Tussenderegels    
6 maanden geleden door Tussenderegels
4
Meld

@17 Sterke gemeenschap, diep geworteld in de samenleving , niet sollen met de familie. Daarbinnen heerst een duidelijk hiërarchie, na buiten geslotenheid. Wie dat ondermijnt schiet zichzelf in de voet. Wel weer heel toepasselijk dat de jonge hoerige sletjes aankomen met verkrachtingen. dat komt nog duur te staan liegen verdient geen beloning.

20 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
15
Meld

@10 Nederlandse jongens kunnen ook lichtgetint , van Midden Oosterse origine en islamitisch zijn.

21 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
6
Meld

@21 Deze dus niet.

22 Nurse Ratched    
6 maanden geleden door Nurse Ratched
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

23 Scholar002    
6 maanden geleden door Scholar002

@23 Die delen met z'n allen 1 hersencel lijkt het, alleen zijn de daders in dit geval voor de verandering een keer blank.

24 foshizzle    
6 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

Deze mentaliteit wordt via de scholen nu ook hierheen verspreid. Ook Nederlandse jongens hoor je meisjes steeds vaker voor 'hoer' uitmaken, een woord dat ik in mijn jeugd niet eens kende, net zo min als het woord 'maagd' of het woord 'verkrachting'. Jongens en meisjes speelden gewoon met elkaar, je kon samen naar het zwembad en het strand, nooit geen gezeik. Patriarchale religies moeten van de wereld worden weggevaagd, het brengt niets als onheil en ellende met zich mee. Gewoon eens de vinger op de zere plek durven leggen.

26 zewa    
6 maanden geleden door zewa
2
Meld

En de Nederlanders pikken dit gewoon

27 wijs    
6 maanden geleden door wijs
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

28 grv    
6 maanden geleden door grv

Ik vind dat we voor dit soort lui een deal moeten sluiten met Noord-Korea. Een jaartje Noord-Koreaans werkkamp doet wonderen.

29 Vaartuig    
6 maanden geleden door Vaartuig
1
Meld

@28

Dat valt ook wel weer mee. Maar wel buitengewoon vaak.

30 Vaartuig    
6 maanden geleden door Vaartuig
2
Meld

@7 Vond het hier al zo rustig. Oorzaak, .. daders blijken autochtoon. De hypocrisie van Nieuwskoerier.

31 vanBinsbergen    
6 maanden geleden door vanBinsbergen
3
Meld

@31 Hypocriet op welke wijze?

32 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
4
Meld

@31 Dit lijkt mij een zeer onjuiste conclusie.

Als je de draadjes bekijkt wanneer het een allochtone dader van islamitische komaf betreft, dan zijn er heel wat lieden bij die het ontkennen, wijzen met het vingertje, en er randzaken bijslepen. Zo krijg je dus heel veel reacties in deze draadjes zonder dat het daadwerkelijk over het topic gaat.

In draadjes als deze met autochtone daders zie je niemand die het ontkent, die de schuld bij een ander legt, die met het vingertje wijst.

Dat jij dit niet ziet, dát is juist hypocriet.

33 Bluth    
6 maanden geleden door Bluth
2
Meld

Natuurlijk weten ze dat. Daarvoor kiezen ze ook hun locatie om toe te slaan. Alleen zijn ze gelukkig zo dom om een verkeerde locatie te kiezen.

34 Verwonderd    
6 maanden geleden door Verwonderd
1
Meld

@33 Idd. Geweld/misbruik van autochtonen daders is altijd al veroordeeld. Daar hebben we een heel politiemacht, rechtssysteem, enz voor ontwikkeld.

Het geweld van immigranten is een relatief nieuw probleem met nieuwe vormen van geweld , nieuwe vormen van veroordelen, en een "nieuw" symptoom wegkijken en naar anderen wijzen en natuurlijk het ongepast gebruik van racisme roepen.

35 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
4
Meld

@31 Voor mij vallen Roma's en kampvolk in dezelfde categorie als allochtonen, die de wetten, normen en waarden aan hun laars lappen.

36 Verwonderd    
6 maanden geleden door Verwonderd
1
Meld

@9
"Stel je eens voor dat in de wet zou staan dat de vaders van verkrachtte dochters dit zelf zouden mogen oplossen."
Dat zou niet best zijn, want dan weet je zeker dat ook volkomen onschuldige mensen gelyncht worden (en waarom trouwens vaders? Je zou zeggen dat de moeders zich als vrouw nog veel beter kunnen inleven in wat hun dochter is aangedaan). En nee, nog strenger straffen helpt ook niet om dergelijke misdrijven te voorkomen -- de daders gaan er namelijk vrijwel nooit vanuit dat ze gepakt worden. Inderdaad, zo dom zijn ze dus...
Extreme strafmaatregelen zijn hooguit een vorm van bevrediging van publieke wraaklust, maar je schiet er verder weinig mee op.

Deze lieden krijgen net zoals iedereen die ergens van beschuldigd wordt een eerlijk proces en een kans zich te verdedigen -- en verdwijnen daarna vrijwel zeker voor jaren achter de tralies.

37 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

38 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137

@16 Wat een ongelooflijke droplul ben jij! Als jij lid bent van die familie dan weet ik genoeg.

39 Christiaan    
6 maanden geleden door Christiaan
0
Meld

@16
Ze hebben geluk gehad dat ze mij niet troffen. Ik draag altijd een vuurwapen en laat me op straat nooit benaderen door onbekenden. Ik heb daardoor altijd het gelijk aan mijn zijde, dus kom maar op met je praatjes.

40 samcash    
6 maanden geleden door samcash
4
Meld

@40 Ik heb nu héél erg de neiging om jou agressief te benaderen, met je vuurwapen. question

41 Bluth    
6 maanden geleden door Bluth
0
Meld

@40 Nou kom maar op met jouw praatjes, waar tref ik je 12:00 ?

42 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 74
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Twitter verbergt tweet van Trump die 'ge...
Twitter heeft een tweet van de Amerikaanse pr...

18 uur geleden door Nu.nl

Trump: “We beëindigen vandaag onze...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

7 uur geleden door Crezee

Rutte: ‘Het wordt spannend maandag als...
Premier Mark Rutte kijkt met enige nervositei...

13 uur geleden door AD

Hoofd DNI Rathcliffe heeft de transcripts van...
Je vindt de transcripts in het artikel.

4 uur geleden door Proemevla


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tegenlicht
Amsterdamse tiener (17) met wapen opgepakt ti...
@12 Vrouwen GEILEN op die stoerdoenerij....

8 minuten geleden door Tegenlicht

Scholar007
Linkse troepen rellen buiten het CNN gebouw i...
@40 Meer dan 26 want je kelder is nog steeds ...

13 minuten geleden door Scholar007

DikkeTor
Linkse troepen rellen buiten het CNN gebouw i...
@40 0, er stond al een leger witte sociaal ge...

14 minuten geleden door DikkeTor

greenmango
Linkse troepen rellen buiten het CNN gebouw i...
@36 Hoeveel zwarte mensen heb je nodig om een...

17 minuten geleden door greenmango

Chaimileh
Merkel weigert Trumps uitnodiging voor G7-top...
Maar wegens de algehele situatie met de coro...

17 minuten geleden door Chaimileh

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig