U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 16
 Wat kun je als meisje doen om je leven op te pakken? En hoe kom je als man toch tot zulke daden? Een kijkje in het hoofd van daders en slachtoffers van groepsverkrachtingen. ...

3 dagen geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
1
8
5

Zou het ook aan de opvoeding kunnen liggen? Ouders die hen hadden moeten leren respect voor anderen te hebben, dus ook meisjes.

1 gaulette    
3 dagen geleden door gaulette
2
Meld

Nu maar hopen dat de "edelachtbare" ook totaal geen respect heeft voor deze neefjes....

2 LoydMorris    
3 dagen geleden door LoydMorris
0
Meld

Het is tegenwoordig schering en inslag om de reden van de daden van daders te onderzoeken, met als eindconclusie "Ze kunnen er niets aan doen."
Afschuiven van,,,,,
De zelf verantwoording met de gevolgen ervan dragen zou bovenaan moeten staan. Helaas is het zo dat de enige die vaak in de kou staan, zijn de slachtoffers van de daders.

3 lizzy    
3 dagen geleden door lizzy
3
Meld

Deze laffe criminele groepsverkrachters hebben totaal geen respect voor meisjes, maar niet alleen voor meisjes, zijn respectloos naar "gast"land, die deze mislukkelingen gedoogd en laat zien in wat voor "warm"en "gaaf "land ze momenteel zeer aanwezig zijn! Schop ze terug naar "home"land en de zandbakken, waar deze praktijken vandaan komen! Brrrrrr.

4 Widaan    
3 dagen geleden door Widaan
7
Meld

De lichtgetinten blijven wel van hun eigen meisjes af. Hier in Europa tenminste. Want in het Midden Oosten slachten en verkrachtten ze ook hun eigen moslim volk.
De geschiedenis heeft zich allang geleden opnieuw herhaald. Beschavingen vernietigen zichzelf. Toen in Europa alleen nog maar Barbaren woonden, kwamen de Moren uit Noord Afrika om in Zuid Europa 400 jaar lang te heersen. Zij brachten het land voorspoed door waterkanalen aan te leggen en waterputten, de zogenaamde Nora. Zij brachten de sinaasappelbomen mee en bouwden geweldig grote, onderaardse waterreservoirs tot stand. Ze dreven handel en tot op een bepaalde hoogte, rijkdom. Maar dat volk is ten onder gegaan aan hun arrogantie, blindheid (niet letterlijk) incest en onbetrouwbaarheid. Sinds dat imperium in elkaar is gestort, is het nooit meer goed gekomen met hen. Daarna is Europa zich gaan ontwikkelen en de Moren uit het noorden van Afrika zijn nog steeds het volk tot wat ze destijds verworden waren: Oosterse Barbaren. En nu proberen ze het opnieuw want de Koran heeft hen die opdracht gegeven: breng de hele aarde het Islamitisch geloof. Met moord en doodslag en trouw aan de sharia. Maar volgens mij staat dat niet in de Koran maar maken de terroristen en islamitische extremisten dit er graag van. Onderling verkrachten ze dus ook graag meisjes om ze te onteren. Maar ze blijven met hun poten van onze meisjes en van onze beschaving af. Hoewel die ook al aardig naar beneden is getuimeld met al die witte neuzen van hoog tot laag.

5 niet voor de poes    
3 dagen geleden door niet voor de poes
11
Meld

Daar zit helemaal niks hoor in die hoofden, dus doe geen moeite!

6 netcat    
3 dagen geleden door netcat
0
Meld

@4
Als ik het goed begrepen heb zijn het autochtone Nederlanders en zelfs familie van elkaar.

7 yanyans    
3 dagen geleden door yanyans
4
Meld

Je hoeft niet in die gestoorde hoofden te kijken.
Eén ding staat sowieso vast: het is allemaal met voorbedachte rade gebeurt en bij hun volle verstand.
Er hoeven dus geen uitvluchten verzonnen te worden, bij het bepalen van de strafmaat.
Dus de straffen mogen hoog uitvallen.
En het interesseert denk ik, niemand wat, wat hun achtergronden zijn geweest.

8 Strongoli    
3 dagen geleden door Strongoli
1
Meld

Stel je eens voor dat in de wet zou staan dat de vaders van verkrachtte dochters dit zelf zouden mogen oplossen. Wedden dat het aantal verkrachtingszaken keihard zou dalen? Overigens zou ik zelf die wet niet nodig hebben.

9 Dirk2137    
3 dagen geleden door Dirk2137
2
Meld

@4 en @5 Deze zaak gaat om Nederlandse jongens.
Ja gebeurd ook door anderen, maar daar zijn al genoeg draadjes over.

10 Nurse Ratched    
3 dagen geleden door Nurse Ratched
3
Meld

Het zijn een stelletje imbicielen , van vrouwen en kinderen blijf je af daar is geen excuus voor, ten alle tijde. Zij moeten minstens 30 jaar effectief krijgen . Als je jeuk aan je snikkel krijgt, ga je maar naar een prostituee een vriendin zal er wel niet inzitten met zulk een karakter .

11 on the mountain top    
3 dagen geleden door on the mountain top
0
Meld

""Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’""

Dat is toch nooit een probleem geweest voor bestuurlijk Nederland? We hebben bijna een miljoen mensen geïmporteerd die soortgelijke gedachten over vrouwen hebben.

12 Reconquista    
3 dagen geleden door Reconquista
6
Meld

Wie de dader(s) ook is/ziin: haktakkiewegzakkie !!

13 Tiidmasine    
3 dagen geleden door Tiidmasine
3
Meld

"Ze hebben geen enkel respect voor meisjes’"

Ligt aan de opvoeding... question

14 Lias    
3 dagen geleden door Lias
4
Meld

Inkijk? Gewoon afmaken.

15 puddingbuks    
3 dagen geleden door puddingbuks
2
Meld

Deze jongens hebben het gelijk aan hun zijde! In een sterke gesloten gemeenschap heersen gewoon eigen regels/ wetten. Wie daar tegen druist laat je een kop kleiner maken, stop je zoveel angst in dat ze voor en achter niet weten waar ze zoeken moeten. Uiteindelijk gaat het gewoon om harde €€€ , deze meiden zijn gewoon potentieel handelswaar.

16 Recovery Mode    
3 dagen geleden door Recovery Mode
13
Meld

@14 Wat wil je met ouders en een familie die er net zo over denken.

17 MARCUSAURELIUS    
3 dagen geleden door MARCUSAURELIUS
1
Meld

@!1 Nou geloof maar dat om elke vinger 100 meiden hangen, in het uitgaansleven meisje meegaat die uitverkoren wordt. Geloof het of niet ze gaat graag mee .

18 Recovery Mode    
3 dagen geleden door Recovery Mode
12
Meld

@12 beetje sneu hoor, zo totaal geobsedeerd door 1 thema. Vermoedelijk heb je nog nergens geschreven hoe ernstig deze zaak is wegens een chronisch gebrek aan betrokken moslims. Vervolgens schuif je nog de schuld ergens in de schoenen van de regering via een u-bocht.

19 Tussenderegels    
3 dagen geleden door Tussenderegels
4
Meld

@17 Sterke gemeenschap, diep geworteld in de samenleving , niet sollen met de familie. Daarbinnen heerst een duidelijk hiërarchie, na buiten geslotenheid. Wie dat ondermijnt schiet zichzelf in de voet. Wel weer heel toepasselijk dat de jonge hoerige sletjes aankomen met verkrachtingen. dat komt nog duur te staan liegen verdient geen beloning.

20 Recovery Mode    
3 dagen geleden door Recovery Mode
14
Meld

@10 Nederlandse jongens kunnen ook lichtgetint , van Midden Oosterse origine en islamitisch zijn.

21 21st Century Guy    
3 dagen geleden door 21st Century Guy
6
Meld

@21 Deze dus niet.

22 Nurse Ratched    
3 dagen geleden door Nurse Ratched
0
Meld

Wat verwacht je dan ook bij ...mensen... die aan de collectieve hersenstoornis islam lijden en bovendien een pedofiel vereren.

23 Scholar002    
3 dagen geleden door Scholar002
6
Meld

@23 Die delen met z'n allen 1 hersencel lijkt het, alleen zijn de daders in dit geval voor de verandering een keer blank.

24 foshizzle    
3 dagen geleden door foshizzle
2
Meld

Deze mentaliteit wordt via de scholen nu ook hierheen verspreid. Ook Nederlandse jongens hoor je meisjes steeds vaker voor 'hoer' uitmaken, een woord dat ik in mijn jeugd niet eens kende, net zo min als het woord 'maagd' of het woord 'verkrachting'. Jongens en meisjes speelden gewoon met elkaar, je kon samen naar het zwembad en het strand, nooit geen gezeik. Patriarchale religies moeten van de wereld worden weggevaagd, het brengt niets als onheil en ellende met zich mee. Gewoon eens de vinger op de zere plek durven leggen.

26 zewa    
2 dagen geleden door zewa
2
Meld

En de Nederlanders pikken dit gewoon

27 wijs    
2 dagen geleden door wijs
3
Meld

99 van de 100x zijn het negers of islamieten. Ons land van dat volk ontdoen voorkomt zoveel ellende dat het misdadig is om het na te laten.

28 grv    
2 dagen geleden door grv
4
Meld

Ik vind dat we voor dit soort lui een deal moeten sluiten met Noord-Korea. Een jaartje Noord-Koreaans werkkamp doet wonderen.

29 Vaartuig    
2 dagen geleden door Vaartuig
1
Meld

@28

Dat valt ook wel weer mee. Maar wel buitengewoon vaak.

30 Vaartuig    
2 dagen geleden door Vaartuig
2
Meld

@7 Vond het hier al zo rustig. Oorzaak, .. daders blijken autochtoon. De hypocrisie van Nieuwskoerier.

31 vanBinsbergen    
2 dagen geleden door vanBinsbergen
3
Meld

@31 Hypocriet op welke wijze?

32 solidsteel    
2 dagen geleden door solidsteel
4
Meld

@31 Dit lijkt mij een zeer onjuiste conclusie.

Als je de draadjes bekijkt wanneer het een allochtone dader van islamitische komaf betreft, dan zijn er heel wat lieden bij die het ontkennen, wijzen met het vingertje, en er randzaken bijslepen. Zo krijg je dus heel veel reacties in deze draadjes zonder dat het daadwerkelijk over het topic gaat.

In draadjes als deze met autochtone daders zie je niemand die het ontkent, die de schuld bij een ander legt, die met het vingertje wijst.

Dat jij dit niet ziet, dát is juist hypocriet.

33 Bluth    
2 dagen geleden door Bluth
2
Meld

Natuurlijk weten ze dat. Daarvoor kiezen ze ook hun locatie om toe te slaan. Alleen zijn ze gelukkig zo dom om een verkeerde locatie te kiezen.

34 Verwonderd    
2 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

@33 Idd. Geweld/misbruik van autochtonen daders is altijd al veroordeeld. Daar hebben we een heel politiemacht, rechtssysteem, enz voor ontwikkeld.

Het geweld van immigranten is een relatief nieuw probleem met nieuwe vormen van geweld , nieuwe vormen van veroordelen, en een "nieuw" symptoom wegkijken en naar anderen wijzen en natuurlijk het ongepast gebruik van racisme roepen.

35 solidsteel    
2 dagen geleden door solidsteel
4
Meld

@31 Voor mij vallen Roma's en kampvolk in dezelfde categorie als allochtonen, die de wetten, normen en waarden aan hun laars lappen.

36 Verwonderd    
2 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

@9
"Stel je eens voor dat in de wet zou staan dat de vaders van verkrachtte dochters dit zelf zouden mogen oplossen."
Dat zou niet best zijn, want dan weet je zeker dat ook volkomen onschuldige mensen gelyncht worden (en waarom trouwens vaders? Je zou zeggen dat de moeders zich als vrouw nog veel beter kunnen inleven in wat hun dochter is aangedaan). En nee, nog strenger straffen helpt ook niet om dergelijke misdrijven te voorkomen -- de daders gaan er namelijk vrijwel nooit vanuit dat ze gepakt worden. Inderdaad, zo dom zijn ze dus...
Extreme strafmaatregelen zijn hooguit een vorm van bevrediging van publieke wraaklust, maar je schiet er verder weinig mee op.

Deze lieden krijgen net zoals iedereen die ergens van beschuldigd wordt een eerlijk proces en een kans zich te verdedigen -- en verdwijnen daarna vrijwel zeker voor jaren achter de tralies.

37 RichardR    
2 dagen geleden door RichardR
1
Meld

@37 , je hebt gelijk natuurlijk alleen jammer dat het nogal eens gebeurt dat ze op proefverlof mogen, of vrij komen, en weer in herhalingen vallen.
Ik zou ze stuk voor stukken pakken als ze mijn dochter hadden verkracht, al was het het laatste dat ik in mijn leven zou doen.

38 Dirk2137    
1 dag geleden door Dirk2137
0
Meld

@16 Wat een ongelooflijke droplul ben jij! Als jij lid bent van die familie dan weet ik genoeg.

39 Christiaan    
12 uur geleden door Christiaan
0
Meld

@16
Ze hebben geluk gehad dat ze mij niet troffen. Ik draag altijd een vuurwapen en laat me op straat nooit benaderen door onbekenden. Ik heb daardoor altijd het gelijk aan mijn zijde, dus kom maar op met je praatjes.

40 samcash    
2 uur geleden door samcash
2
Meld

@40 Ik heb nu héél erg de neiging om jou agressief te benaderen, met je vuurwapen. question

41 Bluth    
2 uur geleden door Bluth
0
Meld

@40 Nou kom maar op met jouw praatjes, waar tref ik je 12:00 ?

42 Recovery Mode    
2 uur geleden door Recovery Mode
0
Meld

Trending vandaag
Sixpack door stroopwafel
Een killerbody krijgen, daar moet je toch voo...

16 uur geleden door RTL Nieuws

Als het over racisme gaat, hebben witten het...
Vorige week ging ik een kijkje nemen bij een...

24 uur geleden door Brynnar

Europees Parlement eist in resolutie afschaff...
Het heerlijk avondje is gekomen, maar wel zon...

1 dag geleden door Moskowfiets

Wat staat er al decennialang, ieder jaar weer...
OproepZelfgetrokken kippensoep, pasteitjes me...

18 uur geleden door 120db

“WIJ MOETEN UIT DE EU!”
Geniet van de 4e JENS-Cast voor CommonSenseTV...

1 dag geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
jantje van leiden
Als het over racisme gaat, hebben witten het ...
@175 Zoek de schuld bij uzelf.en u zult een b...

minder dan een minuut geleden door jantje van leiden

t.rap.er.niet.in
Greta Thunberg: ‘De schoolstakingen hebben ...
@22als musk een tesla de ruimte in kan schi...

minder dan een minuut geleden door t.rap.er.niet.in

Arista
Direct? Onbeschoft bedoelt u...
Hij had zich beter voor kunnen bereiden. Dan ...

1 minuut geleden door Arista

Strafpleiter
Zelfs traditionele Labour-gebieden verschiete...
@39 u begrijpt dus veto niet? ...

1 minuut geleden door Strafpleiter

flauwekulallemaal
Oeps, cijfertje verkeerd. Twee ton erfenis na...
Foutje executeur/notaris dus. Deze hoort de g...

1 minuut geleden door flauwekulallemaal

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig