U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 41
Het gaat niet goed met de regeringscoalitie. Volgens de peilingen heeft ze afgelopen weken flink wat zetels verloren en de onderlinge sfeer is, afgaande op uitspraken van ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, ook niet best. Zou Rutte III dan toch nog ten val komen? ...

6 maanden geleden door Kiki

REAGEER MET EEN EMOJI
35
7
4
1

Dat zou een mooi kerstcadeautje zijn voor het Nederlandse volk.

1 Black65    
6 maanden geleden door Black65
6
Meld

En dan ... Nederland is dan net zo stuurloos als het UK.
Wilders wil en kan niet samenwerken, veel te groot ego. Baudet, niet heel veel beter en daarbij nog eens onbetrouwbaar. Een allebei kunnen ze realistisch gezien alleen maar met de VVD samenwerken ... dus helaas ... het wordt er niet veel beter op

En links is ook zo verdeeld als de pest.

2 EerlijkheidDuurtHetLangst    
6 maanden geleden door EerlijkheidDuurtHetLangst
46
Meld

* Verwijderd door de redactie *

3 bosco    
6 maanden geleden door bosco

Het kan me niet snel genoeg gebeuren!

4 Nicks R. Van    
6 maanden geleden door Nicks R. Van
5
Meld

4x geplaatst.....

Jij leert het ook echt nóóit, hè Kiki..?

5 Gremdaat    
6 maanden geleden door Gremdaat
19
Meld

* Verwijderd door de redactie *

6 Placon    
6 maanden geleden door Placon

@5
Begint nu wel irritant te worden...
Soms wel meer dan vier keer, dan heb je geen zin meer om het item te lezen.

7 Strongoli    
6 maanden geleden door Strongoli
7
Meld

Zouden wij dan toch een goed uiteinde hebben dit jaar!

8 nog een keer    
6 maanden geleden door nog een keer
4
Meld

Ik hoop écht dat we nieuwe verkiezingen gaan krijgen..Heel ons mooie landje gaat naar de kloten..Er is bijna niks meer van over..Dus laat die verkiezingen maar komen

9 mama1975    
6 maanden geleden door mama1975
7
Meld

Ik ben bang dat als er nieuwe verkiezingen zouden komen we uiteindelijk weer op de zelfde partijen uitkomen met hier en daar wat verschuivingen. En dan gaan ze het weer proberen.

10 ThWil    
6 maanden geleden door ThWil
3
Meld

@7 ik snap niet dat de redactie er geen maatregelen tegen neemt.

11 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
14
Meld

Als dan iedereen ook eindelijk eens zo wijs is om op de enige democratische partij die er nog is te stemmen, namelijk Forum Voor Democratie, dan kan het nog goed komen met Nederland.
Dan kan Nederland weer Nederland worden, en niet de zoveelste nietszeggende deelstaat van de EU.

12 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
7
Meld

Ik hop ook nog hel snel dat dit linkse dictatuur kabinet Rutte III van D66 CDA VVD Groen-Links PvdA CU SGP DENK snel valt met alle zijn leugens en kaal plukken van hard werkende belastingbetalers waar miljarden naar al de 400.00 euro per jaar naar all de moslims asielzoekers migranten Afrikaner gaat waar te hier jaren gratis leven kunnen en vorderingen stellen kunnen wat te wollen of niet wollen waar nederlandse gen recht meer op hebben door de Overheid en bij allen Gemeenten. Ik stem bij de volgende verkiezingen PVV in de hoop dat het tuig onder moslims asielzoekers migranten Afrikaner het land wordt uitgezet of vast kommen te zitten tot te uit nederland getrapt worden. Ik denk dat Limburg en Zuid Limburg tot 70% op PVV FvD 50+ SP en Partij van de Dieren sollen gaan stemmen.

13 Gunther    
6 maanden geleden door Gunther
7
Meld

Ik hop ook nog hel snel dat dit linkse dictatuur kabinet Rutte III van D66 CDA VVD Groen-Links PvdA CU SGP DENK snel valt met alle zijn leugens en kaal plukken van hard werkende belastingbetalers waar van 5 miljarden euro per jaar naar all de moslims asielzoekers migranten Afrikaner gaat waar te hier jaren gratis leven kunnen en vorderingen stellen kunnen wat te wollen of niet wollen waar nederlandse gen recht meer op hebben door de Overheid en bij allen Gemeenten. Ik stem bij de volgende verkiezingen PVV in de hoop dat het tuig onder moslims asielzoekers migranten Afrikaner het land wordt uitgezet of vast kommen te zitten tot te uit nederland getrapt worden. Ik denk dat Limburg en Zuid Limburg tot 70% op PVV FvD 50+ SP en Partij van de Dieren sollen gaan stemmen.

14 Gunther    
6 maanden geleden door Gunther
6
Meld

Da zint de CU SGP PvdA en Groen links te laaf voor.Te gaan liever voor VVD CDA D66 CU op
de knie om het dictatuur en leugen kabinet Rutte III niet vallen te laten.

15 Gunther    
6 maanden geleden door Gunther
5
Meld

Het ergste is het totale gebrek aan kwaliteit van de gehele coalitie.

De VVD-bewindslieden? Bijzonder zwak. Sander Dekker, Cora van Nieuwenhuizen, Bruno Bruins? Rutte handhaaft zich al jaren als oliemannetje dat iedereen heel amicaal beliegt, maar altijd grote afstand in de tijd schept tussen belofte en niet-uitvoering.
Wiebes? De man die heel Nederland gaat veranderen in een groot Groningen, na de aardbevingen. Kijk naar zijn wanprestaties bij de belastingdienst; de dienst die zelf naar hartenlust wetten schendt. Net zoals Financien. De energietransitie wordt een ramp van honderden miljarden vernietigde welvaart en verarming van de burger.

CDA-minister Bijleveld, Hoekstra en De Jonge? Meelifters, die zelf niets tot stand brengen.
Bijleveld is even weerloos als de krijgsmacht. Hoekstra grossiert in kostenverhogende douceurtjes voor de rotste appelen onder de ambtenaren. Het zorgstelsel is een peperdure mislukking van jewelste, maar heel profijtelijk voor CDA-organisaties. Dan weet je het wel.
Corruptie viert hoogtij.
Grapperhaus? Moet zelf ondergebracht worden onder de post 'Overig' van zijn eigen departement.Hoe krijg je het voor elkaar de politie zo te saboteren en ondermijning alle ruimte te geven. Hij ziet er uit als maffia-capo.

Carola Schouten? Ontstellend zwak. Arie Slob ? Machteloos, krachteloos, gedachteloos.

D66-ministers? De slechtste van het hele kabinet. En dat wil wat zeggen met VVD-ministers aan boord.
Koolmees: ex-ambtenaar van Financien. Behartigt alleen het belang van de belastingheffing. Er komt niets uit zijn handen waar een burger, laat staan gepensioneerde baat bij heeft. Hij is ook minister van integratie. In die opgave is hij een mislukking zonder weerga: in de eerste weken van zijn ministerschap schortte hij zijn taken op, onder het mom van onderzoek naar een nieuwe aanpak.
Stientje van Veldhoven is totaal kopje onder gegaan met de PFAS-norm. Hoe een minister, haar ambtenaren en een papieren (on)werkelijkheid honderden gezinnen of veel meer werk en inkomen gaan kosten. Zoveel schade in zo korte tijd. Dan stap je vol schaamte zelf op.
De PAS en PFAS-crises zijn door de mens gemaakte rampen: door ambtenaren en politici.
Door Rutte III.
Van Engelshoven? Onder haar geworstel met haar taken en ontoereikendheid zakt het onderwijs snel weg.
Ollongren, voormalige rechterhand van Rutte op Algemene Zaken: volstrekt onbekwaam. Alleen in staat burgers democratie en vrije nieuwsgaring te ontnemen, omdat zij, haar partij en al die zogenaamde middenpartijen alleen nog maar te verliezen hebben bij de feiten en democratie. We zijn een non-democratie zonder referenda, waar burgers bij voor politici tegenvallende berichtgeving beschuldigd worden van racisme of het doorvertellen van nepnieuws. En vervolgens blijken de onderzoeken daarnaar dat de minister de grootste verspreider is van propaganda uit haar fake-wereldje. Ollongren? 100% non-ministeriabel. Totaal ongeschikt.
Kaag: de hemel ingeprezen omdat zij de grote pot met geld beheert , waarmee de politici hun straatknokkers, antifa's, anti-globalisten en andere extremisten inhuren.
Maakt regelmatig reisjes naar landen, om nieuwe asiezoekers te werven, lijkt het wel.
Wanneer zij overlijdt, wachten haar in de hemel ongetwijfeld iedere nacht 72 actievoerders aan haar bed. Haar agenda is een die haaks staats op de belangen van het land.


Rutte III is op geen enkele taak berekend . Deze mensen en partijen mogen gewoon niet regeren, omdat de gehele ministersploeg daar niet toe capabel is. Eerder toonde de PvdA ook al aan geen ministers te kunnen leveren. Groen Links herbergt louter radicalen die mensen willen pijn doen en straffen voor 200 jaar Westen. O ja, en ze hebben een partijleider die goed is in imitaties van Obame en Justin Trudeau, maar enkel een klein opportunistje is. Toxisch dolk-in-de-rug-stekertje. Anders kan hij zich niet handhaven. Totaal ongeschikt voor een publieke taak.

16 marielouisevankleinmareslag    
6 maanden geleden door marielouisevankleinmareslag
4
Meld

Ik zeg nee die gladde aal wurmt zich er wel door heen tot aan de verkiezingen in 2021.

17 Billiger    
6 maanden geleden door Billiger
3
Meld

Graag zo spoedig mogelijk.

18 Bram brabant    
6 maanden geleden door Bram brabant
3
Meld

[email protected] En dat begrijp ik dus ook niet terwijl ik er zeker 15 keer om gevraagd heb, zelfs een draadje erover aangemaakt.
Helaas haalde de redactie het er meteen af!!!

19 Kiki    
6 maanden geleden door Kiki
2
Meld

@19 lieve Kiki. De redactie kan er niks aan doen.
Het ligt echt aan jou kant van het draadje.
Of je het scherm ververst ipv doorklikt naar home of dat er iets anders mis gaat...
Het is niet te zien vanaf hier.

Ik geloof niet dat je het expres doet zoals sommigen suggereren maar het ligt echt niet aan de site...

20 Aunti    
6 maanden geleden door Aunti
2
Meld

@20 Bedankt lief je begrip, ik heb een nieuwe laptop moet nog 1 week worden, en nog blijft het gebeuren. Ik zie bij andere ook weleens vaak dubbele, maar ik span heel erg de kroon ( zucht)
Een voorbeeld, ik kies een onderwerp, plaats de URL, de koptekst en de rest, klaar klik onder in het rode vakje volgende,......................................................en dan moet ik lang wachten, dat wel! En is mijn bericht geplaatst zit ik gespannen te kijken of het één is, nee dus......... Ik doe echt niet 2 x op enter op muisklik, ik snap het niet, volgende week komt de man die mijn laptop geïnstalleerd heeft hem maar eens om raad vragen. @Aunti bedankt

21 Kiki    
6 maanden geleden door Kiki
2
Meld

@21 Welke browser gebruik je Kiki ?

22 RonMVV    
6 maanden geleden door RonMVV
1
Meld

Nee... Rutte komt niet ten val, want de landverraders hebben geen ruggenraat en hun EU carrière loopt gevaar als ze tegen de stroom in zwemmen. Rutte zal deze rit ook uitzingen door het plucheplak gedrag.

23 sparta    
6 maanden geleden door sparta
2
Meld

@22 Google Chrome

24 Kiki    
6 maanden geleden door Kiki
2
Meld

Waar Rutte steeds aan denkt weten we nog steeds niet. Hij is globalist en EU-fanaat en nog wat.... HET EINDE VAN RUTTE - DE JENSEN SHOW #57 - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=TS2jLRjq0jw -

25 flessenhals    
6 maanden geleden door flessenhals
3
Meld

De draaikonten van Rutte III zitten met 2 componenten lijm, montage kit, én dukttape aan het pluche geplakt.

26 VBOH    
6 maanden geleden door VBOH
2
Meld

Als het valt hang ik de vlag uit..heb geen vlag maar het gaat om het idee. Men zal ondanks de onderlinge sfeer niet snel de stekker eruit trekken omdat ze allen? op verlies staan.

27 Voorzittershamer    
6 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

@24 Nee is niet wat ik dacht

28 RonMVV    
6 maanden geleden door RonMVV
0
Meld

Zou mooi zijn wanneer dit land eindelijk van deze landverrader verlost werd

29 Joepie    
6 maanden geleden door Joepie
3
Meld

@16 +++++

De regeringscoalitie, en de rest van de pluche plakkers worden door de belastingbetalers, betaalt om de belangen van het land te dienen.
Het enige belang wat er nu gediend word is het belang van Brussel, en zichzelf..
Nederland word daar bij afgebroken..

Verder liegen ze er oplos, of hebben geen tot weinig geheugen over belangrijke zaken.
Op alle departementen is het een grote puinhoop, waarbij het geen probleem meer is dat daar ook doden bij vallen ( stint affaire ), of mensen bewust kapot gemaakt en vernedert worden ( snel en belasting )..

Het gehele corrupte zooitje zou dan ook voor de kerst zijn ontslag bij Willem moeten indienen en direct vertrekken , zonder wachtgeld.
Maar dat gaat helaas niet gebeuren, omdat ze in het zadel gehouden worden, want ze zijn als de dood dat er nieuwe verkiezingen komen, en daarbij een ander geluid, die ze liever niet horen...30 Jill    
6 maanden geleden door Jill
1
Meld

Als er weer verkiezingen komen, dan krijgen we hooguit een coalitie van nog meer partijen. Dat wordt dan gelijk een coalitie die een ruk naar links maakt, want dan komt of de PvdA of GL erbij.

Als je de peilingen en verkiezingen van de afgelopen jaren bekijkt, dan zie je een redelijk stabiel beeld. Ongeveer vijftig zetels zijn voor partijen voor gekkies (Denk, PvdD, PVV, FvD, 50+) en de ongeveer honderd overige zetels zijn voor degelijke partijen (VVD, CDA, CU, D'66, PvdA, GL). De partijen voor gekkies zullen nooit aan een coalitie deelnemen, want die willen geen enkele concessie doen aan hun standpunten. Als ze dat namelijk wel doen, dan raken ze hun volledige electoraat kwijt aan een andere gekkie-partij.
Gevolg: de coalities zullen altijd gevormd worden door de gewone partijen. Momenteel hebben we daar zo'n beetje de meest rechtse variant van (die overigens nog steeds redelijk links is). Als er nu verkiezingen komen, dan zal de VVD waarschijnlijk wel zetels verliezen, waardoor wellicht de hulp van GL of PvdA nodig is. Het gevolg zal een verschuiving naar links zijn.

31 RationeelRechts    
6 maanden geleden door RationeelRechts
9
Meld

Zou niet goed zijn voor de multinationals, maar wel beter zijn voor de burgers!

32 dummydum    
6 maanden geleden door dummydum
2
Meld

Liever gisteren dan vandaag.

33 gaulette    
6 maanden geleden door gaulette
2
Meld

@21 als het zolang duurt dan ligt het aan je verbinding.. dan stopt hij omdat hij niet snel genoeg laadt en begint opnieuw.
Dat automatisch opnieuw beginnen zou je uit moeten kunnen zetten.
Dan krijg je de melding dat de verbinding niet tot stand is gekomen maar waarschijnlijk heeft hij hem toch verzonden.
Misschien weet je laptopman waar je dat in kan stellen.
Of nog beter... je internetverbinding kan verbeteren...

Succes..

34 Aunti    
6 maanden geleden door Aunti
0
Meld

@34 Neen de hele traagheid zit helaas in Nk. zelf , ook als je alleen maar leest wil het soms niet openen.

35 Kees Klapzand    
6 maanden geleden door Kees Klapzand
1
Meld

@31
De "degelijke" partijen die u noemt, laten dát nu de "gekkies" zijn, die dit land momenteel kapot maken...

36 Dieke    
6 maanden geleden door Dieke
3
Meld

@36

Noemt de kleine minderheid in een inrichting ook grote meerderheid die er buiten loopt niet “ gek”.
Dus ach.....

37 Goodnews badnews    
6 maanden geleden door Goodnews badnews
8
Meld

Zou graag Rutte III voortijdig ten einde zien komen. Vraag me echter af of er zoveel zal veranderen.
Dan zal Nederland toch echt een duidelijk signaal af moeten geven en FvD / PVV in het zadel zetten.
FvD probeert zich steeds nadrukkelijker als redelijk alternatief op te werpen voor VVD. Hopelijk gaat dit vruchten afwerpen. Volgens mij zijn er velen VVD en klimaatmoe..

38 tr_b    
6 maanden geleden door tr_b
0
Meld

@22 Hulde dat je probeert te helpen, in tegenstelling tot een aantal jankers.

@24 Kiki, misschien staat er hier een antwoord tussen. Het is wel in het Engels.
https://stackoverflow.com/questions/4460661/what-to-do-with-chrome-sending-extra-requests

Probeer het anders eens met Firefox of zo, kijken of dat het probleem verhelpt.

39 Desphex    
6 maanden geleden door Desphex
2
Meld

@36 Rationeelrechts.

Uw eerste punt ziet U goed: Rutte heeft al volledig voorgesorteerd op de volgende regering , een aardig stuk links van het midden.
Hij komt overigens zelf uit de linker vleugel van de VVD. De rechter dient alleen nog om stemmen op te halen en die kiezers te bedriegen.

Met Uw tweede punt ben ik het niet eens.
VVD, CDA, CU, D66, PvdA en GL zijn geen degelijke partijen.
- De krijgsmacht kan zijn taken niet meer naar behoren uitoefenen. voor een handelsland als Nederland is het dodelijk als het bondgenoten in de steek laat, terwijl een andere mogendheid onze handelslijnen ongestraft kan verstoren.
- De politie kan zijn taken niet meer naar behoren uitoefenen. We zijn een narcostaat. Vandaag sluit AbnAmro 400 geldautomaten vanwege de golf aan plofkraken. de zware criminaliteit heeft door Den Haag een enorme impuls gekregen.
Vorige week werd de Amsterdamse dienders op andere taken gezet, omdat hoge ambtenaren, officieren van justitie, de burgemeester en anderen zelf beschermd willen worden.
- De regering heeft in 5 jaar tijd een half miljoen migranten binnengehaald. 5 Keer een stad als Zwolle moet worden bijgebouwd en van het gas gehaald. Dat betekent tot 2030 behoorlijke welvaartsvermindering voor de belastingbetalers. Waarvoor? voor asielfraudeurs en criminele veilige-landers. alsof de stijging van de huizenprijzen en huren er al niet inhakt bij de huishoudens.
- Fraude met energiebelastingen. Lage BTW=-tarief dat opgehoogd wordt van 6% naar 22%. En dan de hele BTW naar 25%. Enorm welvaartsverlies. totaal onnodig.
De Belastingdienst is een onwettig monster. Niets rechtsstatelijks meer aan. Geheel geschapen naar het evenbeeld van monsterlijke politici en Financien.
- PAS, PFAS ; papieren crises die 100% te wijten zijn aan laagwaardige wet- en regelgeving . Uw degelijke partijen ontwrichten de economie en kosten mensen hun baan. Degelijk? Puur kwaliteitsloos. Handelingsonbekwaam in de meest letterlijke zin des woords.


En zo kun je door gaan.

VVD, CDA, D66, PvdA, GL,, CU zijn allesbehalve degelijke partijen. Ze zijn een ernstige autoimmuun ziekte die het staatsbestel en de democratie fataal kunnen worden. Datzelfde geldt voor de SGP , indien zij hieraan mee blijven doen.

40 marielouisevankleinmareslag    
6 maanden geleden door marielouisevankleinmareslag
1
Meld

@40
Ik neem aan, dat uw reactie voor @31 bestemd is..

41 Dieke    
6 maanden geleden door Dieke
0
Meld

@40 Helemaal mee eens. Hoe kun je in godsnaam nog vertrouwen hebben in partijen die de instroom van 500k medelanders niet als oorzaak van veel problemen willen benoemen.
Je hoeft echt geen hoogleraar te zijn om te snappen dat als je in een land met strenge milieuregels en woningschaarste 500.000 man binnenhaalt je problemen over je afroept. Extra woningen nodig (die nauwelijks gebouwd worden), milieubelasting en druk op de belachelijke klimaatdoelstelling.
De logica is zoek bij de regeringspartijen en de linkse kliek die alleen maar kapitalisme de schuld van alle problemen kunnen geven.
Frans Kafka had er een roman over kunnen schrijven; met een nuchtere Nederlander als lijdend voorwerp van een gestoorde overheid in de hoofdrol.

42 tr_b    
6 maanden geleden door tr_b
1
Meld

Tijd voor een staatsgreep misschien?

43 Waarheid, gewoon zoals het is    
6 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
1
Meld

@43 Doe gek.

Daar krijg je niemand voor op straat.

44 Violier    
6 maanden geleden door Violier
10
Meld

@43 Liever eergisteren dan gisteren!

45 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

@16 Bedankt voor deze trieste opsomming. En nog de voetnoot dat het vormen van een meerderheid door dichtgetimmerde afspraken of een zogenaamd regeer akkoord door dik en dun feitelijk de kamer buitenspel zet en verandert in een showparlement.

46 purelogica    
6 maanden geleden door purelogica
1
Meld

Laat het me tijdig weten, dan haal ik nog wat extra vuurwerk,drank en benzine in België! Om het te vieren. Op zo'n dag mag iedereen van mij voor toeterturk spelen.

47 Verwonderd    
6 maanden geleden door Verwonderd
0
Meld

@41 Dieke
@40 mijn posting

Dank U voor de verbetering.

Bedoeld is inderdaad : @31 Rationeelrechts.

Mijn verontschuldiging aan Uw adres.


Voorts kan ik nog toevoegen aan Uw reactie onder 36 dat het woord 'degelijk' niets zegt.
Natuurlijk noemen de oude partijen nieuwkomers 'gekkies' of 'instabiel' of 'niet degelijk'.
Maar je kunt de bewering niet omkeren. Geen enkele partij zal ooit van zichzelf zeggen 'niet degelijk' te zijn. De term is alleen maar bruikbaar als diskwalificatie, niet als kwalificatie en sluit dus iedere zelfreflectie uit. Dan heb je er niets aan om een echt vraagstuk te bespreken.

48 marielouisevankleinmareslag    
6 maanden geleden door marielouisevankleinmareslag
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

49 artemis    
6 maanden geleden door artemis

@39 Super lief en attent, mijn Engels is helaas niet zo goed om de technische woorden te begrijpen. Maar ik heb externe hulp ingeroepen van een computerman, even wachten wanneer hij tijd heeft, bedankt en super attent

50 Kiki    
6 maanden geleden door Kiki
0
Meld

Hoe eerder hoe liever maar zijn politieke vriendjes zullen hem wel niet afvallen de slappelingen

51 Interessant    
6 maanden geleden door Interessant
0
Meld

@48
Dank!

52 Dieke    
6 maanden geleden door Dieke
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duizenden mensen bij protest tegen racistisch...
Drieduizend betogers tegen politiegeweld tege...

4 uur geleden door RTL Nieuws

Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
In een tirade is Trump losgegaan en wekte hij...

1 dag geleden door progressiefliberaal

Antifa zijn vanaf nu een terroristische organ...
The United States of America will be designat...

1 dag geleden door Desphex

Het doel van links is om Trump onder druk te...
Candace Owens: ‘ The Left’s goal is to pressu...

23 uur geleden door DONKEY R

Zweden meldt voor het eerst sinds maart geen...
In Zweden zijn voor de eerste keer sinds 11 m...

1 dag geleden door Waarheid, gewoon zoals het is


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tegenlicht
George Floyd was een christen en evangelist...
Hij was onder invloed van drugs tijdens zijn ...

minder dan een minuut geleden door Tegenlicht

Scrow
Burgemeester over drukte Dam: 'Geen grond om ...
@10 Maar waarom vind je dat verstandig dan? I...

minder dan een minuut geleden door Scrow

LGK
Burgemeester over drukte Dam: 'Geen grond om ...
@24Die hebben juist alles met staatswetten...

minder dan een minuut geleden door LGK

Schildpad
Burgemeester over drukte Dam: 'Geen grond om ...
@15Die "eigen verantwoordelijkheid" kunnen ...

1 minuut geleden door Schildpad

iedereen heeft recht op mijn mening
Luisterplekje 2...
@1919 De meest legendarische Specials song bl...

1 minuut geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig