'Russen grootste bedreiging voor wereld' (frontpage.fok.nl)


Rusland is de grootste bedreiging voor de internationale orde. Dat zei de Amerikaanse vicepresident Joe Biden woensdag in zijn laatste grote toespraak. Hij zei dat Washington moet samenwerken met Europa om zo een vuist te kunnen maken tegen Vladimir Poetin. ...

door Hadito in Buitenland  ·  199 Reacties

  • 12
  • 1169x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@146 Ach, Biden is leip en de weg kwijt. Liever dat hij blaat dan een schaap met veel meer verstand.

6
151 Dzzz

@140
"Maar dat interesseert me dus niets. Als Rusland iets fout doet wil dat niet betekenen dat we het hier dan ook maar fout moeten gaan doen."

Dus het interesseert u dus niks hoe 'de ander (Rusland)' de zaken bekijkt en hoe de media erover spreken?

Vreemd dat u dan wel een oordeel kunt vellen over hoe westerse media het brengt, zonder de andere kant te weten

Bijzonder

12
152 LGK

@147 Mogelijk is dat dan het verschil, ik geloof beide kliekjes niet op hun gegil. Ik ben al meerdere malen Trump-fan genoemd, maar gelukkig alleen door degenen die al heel vaak hebben aangetoond niet begrijpend te kunnen lezen. Trump is leip. Hij had de mazzel dat hij als tegenstander de enige idioot had die van hem kon verliezen.

0
153 Dzzz

@148 kijk op de draadje waar de PVV zit en je hebt het andere antwoord

4
154 Eastwood

@149 Dat kan en dat is je goed recht. Ik moet alleen zeggen dat een kijkje in de Russische keuken mij een goed beeld heeft gegeven van hoe het Kremlin wilt dat het Russische volk ons ziet. Daar maak je me meer zorgen om dan de Amerikaanse propaganda, maar jij mag daar anders over denken.

3
155 VaY

@152 Ik word toch beïnvloed door de westerse media? Niet door de Russische? Al zouden ze het nieuws in de blote reet presenteren... Oninteressant voor mij.
Dus ja, ik kan mij juist een mening vormen over de westerse media, want die overvoeren me met informatie. De andere kant maakt niet uit voor mijn beeldvorming van de westerse media. De bangmakerij ligt er zo dik bovenop dat het niet te missen valt. En elk bewijs dat de claims gerechtvaardigd zijn blijken keer op keer afwezig.

1
156 Dzzz

@154 snap ik niet, leg eens uit.

2
157 Dutchy

Vicepresident Joe Biden : Is zeker geen vriend van onze geweldige leider Vladimir Poetin groot President van Rusland en de Krim .

1
158 OneStone

@156
"Ik word toch beïnvloed door de westerse media? Niet door de Russische?"

Dus de westerse media beinvloed niet de Russische en andersom??

Nogal een kortzichtige gedachte

7
159 LGK

@158
Idd en ook geen vriend van Kim Jong Un

5
160 LGK

@155 Zolang de Russen hier nog niet tot de tanden gewapend aan de grens staan vind ik het prima. Ik neem voor het gemak aan dat de Russen net zo gek zijn als de Amerikanen en dus dezelfde ongefundeerde kul op het volk loslaten. Het enige wat ik daarmee weet is dat als ik op vakantie een Rus ontmoet we eerst even moeten uitzoeken in hoeverre we beiden beïnvloed zijn om vervolgens mogelijk tot een normaal gesprek te komen. En als de Rus te veel beïnvloed is ben ik er snel klaar mee. En als hij (m/v) vind dat ik teveel beïnvloed ben, is hij (m/v) er snel klaar mee. Ik ben maar een gewone domme burger die z'n leventje probeert uit te zitten. Zo zijn er ook vast Russen. Maar ook Amerikanen. Noord-Koreanen, Iraniërs, Belgen (hoewel ik niet begrijp dat die niet massaal zelfmoord plegen question ) of Inuït.

6
161 Dzzz

@159 Nou goed, als dat je conclusie is, laat mij dan maar lekker kortzichtig zijn. Vind het ondertussen wel prima.

3
162 Dzzz

@161
"Ik neem voor het gemak aan dat de Russen net zo gek zijn als de Amerikanen en dus dezelfde ongefundeerde kul op het volk loslaten."

En dat klopt dus niet
Het is een aanname van u
Dat komt omdat u maar eenzijdig de media tot u neemt

Hoe kunt u dan oordelen of de westerse media zo 'slecht' is en maar 'propaganda' verspreid?

10
163 LGK

@163 Als westerse media allerlei beschuldigingen richting Rusland gooien en niets bewijzen is het domweg propaganda en leugens. Heeft niets met de Russische propaganda te maken.

7
164 Dzzz

* Verwijderd door de redactie *

165 Chat Baker

@165 weet je wat nep-nieuws is?

3
166 Dutchy

@164 welke beschuldigingen die niet bewijzen?

6
167 Dutchy

@164
"Als westerse media allerlei beschuldigingen richting Rusland gooien en niets bewijzen is het domweg propaganda en leugens"

En hier gaat u de mist in
Beschuldigingen hoeven geen leugens te zijn, dat moet nog blijken

Maar uw beeldvorming is duidelijk, het zijn allemaal leugens van het westen
U bent nu juist degene die leugens verspreid!!!!

En dit is Russische propaganda
Wat u zou kunnen weten als u Russische media zou volgen

In feite bent u nog erger dan de westerse media, want u volgt de Kremlin propaganda
Wat is niet alleen maar roepen 'dat er geen bewijzen zijn' maar ook gelijk roepen dat het een leugen is.
Of het een leugen is is nog helemaal niet duidelijk, dat moet nog blijken
Typisch Kremlin propaganda;' het is een leugen'

Ps, weet u nog, dat Lavrov zei dat het een leugen was dat het een buk was die uit Rusland kwam?

12
168 LGK

@168
Persoonlijk vind ik het weer vreemd dat er nu nog geen fotootje van de plasseks boven tafel is gekomen... Als ze dat hadden..., had de media al bol gestaan...

3
169 Tjeesus...,

@168 "Beschuldigingen hoeven geen leugens te zijn, dat moet nog blijken" De westerse media doet over het algemeen niet aan beschuldigingen, ze rapporteren hooguit beschuldigingen die andere uiten en zetten er kanttekeningen bij, de casus van "Golden Shower" Trump is wel aardig. Een half jaar wisten ze dit al, geen tweede bron, dus wordt het niet gerapporteerd, pas gerapporteerd nadat de inlichtingsdiensten dit aan de president meldde, toen dus nieuwswaardig. Dit is door CNN gebracht, meer niet.

3
170 Dutchy

@169 Dus? Geen idee of het waar is of niet.

3
171 Dutchy

@171
Waarom slingeren ze het dan de wereld in...
Jullie hebben het zelf altijd over... feiten...

En die info kwam nog van een Rus met een lange zwarte leren jas en kraag omhoog..., die jullie altijd als propaganda beschuldigen...
Hilarisch...

CNN...

3
172 Tjeesus...,

Maar..., voordat je je vingers blauw gaat tikken...
Ik ga maffen... Truste...

1
173 Tjeesus...,

@168 .dus als je niet alles als zoete koek slikt en kritisch bent op wat een paar hotemetoten zeggen, dan heeft de Russische propagada goed gewerkt? Totaal simplistisch...u zegt eigenlijk.....doe maar niet kritisch..geloof alles wat er gezegd en geschreven word...en dan pas ben je een goede burger want je volgt gewoon wat de overheid wil dat je volgt.

5
174 Bluemagneticmonkey

Gelukkig kunnen we rustig gaan slapen. Er is niets aan de hand. De Krim is niet gewapenderhand geannexeerd, oost Oekraïne wordt niet door Russische soldaten kapot geschoten, zuid Ossetië is niet door Russische troepen binnen gevallen. En de kaliningrad oblast is niet volgestouwd met moderne raketten en troepen en de Baltische staten hoeven zich geen zorgen te maken, oom Vladimir laat nooit agent provocateur over de grenzen van soevereine staten opereren.

4
175 Janzzen

Die zoon van Biden heeft toch zeer lucratieve handeltjes lopen in Oekraïne, o.a. dankzij het feit, dat Oekraïne wel al TTIP heeft getekend, die is nog geen lid van EU en hoeft dus niet op EU te wachten wat dat aangaat. Is ook een heel handige route voor US om hun minderwaardige en gmo-voedsel alsnog de EU in te sluizen, met dit "associatieverdrag".

3
176 Wendel

Laat de VS en Rusland t maar oplossen met ICBMs.

3
177 Robot

@177 dan zijn ook wij in aanzienlijke tijd dood.

0
178 Whackhack

Het Donetsk bekken heeft grote aardolie en gasvoorraden in de ondergrond.
Shell sloot in 2014 een overeenkomst van 7,5 miljard met Kiev om onder het Donetsk bekken schalie gas boringen te plegen. Dat lees ik op 9forall.
De zoon van Joe Biden, Hunter Biden werd in 2014 directeur van het Oekrainse gasbedrijf Burisma.
De bevolking van het Donetsk-bekken was tegen schaliegasboringen in hun regio. (een referendum gehouden?)
Dat vinden de Bidens en Kiev niet leuk want die willen centen zien. Dus bombarderen maar. Een vliegtuigje erbij. De olie moet stromen.
Gelukkig heeft Joe Biden nu een oorkonde van Obama en kreeg Obama zelf de Nobelprijs voor de vrede.
Kerkhoven zijn ook vaak vredige plaatsen, met vogeltjes en engeltjes enzo.

3
179 Mollevanger

nee hoor, de mensheid in het algemeen is de grootste bedreiging voor de wereld

0
180 Roomboterbabbelaar

De mening van Joe Biden, wiens zoon "Baby" Biden in de raad van bestuur van het grote olie- en gasbedrijf van oligarch Kolomoisky (met eigen leger) zit? Die meneer Biden? Die "via zijn zoon" belangen heeft in de Oekraïne? Deze meneer Biden is naar mijn idee totaal onbetrouwbaar.

4
181 logikus

er zal een conflict komen in 2017 tussen turkije en iran en hierdoor worden de russen en amerika weer een oorlog ingezogen.

4
182 godin sylvana

@182 onzin, waar blijkt dit statement uit?

3
183 Dutchy

@183
uit logisch nadenken

4
184 godin sylvana

@172 De info kwam van een Engelsman, maar goed.

Dat hele plasseks verhaal is hilarisch en boeit echt niet. Wat wel belangrijk is dat er beweerd wordt dat de FSB / Kremlin Trump al vijf jaar helpt en wat precies de relatie is tussen de Poetin kliek en Trump. We weten uit de eigen mond van Trump en zijn zoon, dat de Russen veel geld zin zijn bedrijven hebben (hadden?) zitten.

Dat is belangenverstrengeling en zet de pro-Russische koers van Trump in een heel ander licht, vind je niet?

4
185 Dutchy

En wie is Joe Biden dan wel? Als je kijkt naar het trackrecord van de VS dan zij zij op afstand de grootste oorlogsmakers van de wereld. In hun relatief korte bestaan hebben ze 20 grote oorlogen gevoerd. Zowel in eigen land als over de hele wereld.

Talloos zijn de mensenrechtenschendingen waar ze zich aan schuldig hebben gemaakt. In vrijwel heel Zuid Amerika hebben ze zich bemoeid met de interne politiek van die landen. Er is geen verdrag dat ze niet hebben verbroken als dat hun zo uitkwam. Ze hebben gemoord en gemarteld en maken zich daar vandaag de dag nog steeds schuldig aan.

En moet een vertegenwoordiger van dat land ons komen vertellen dat de Russen de grootste bedreiging zijn van de wereldvrede?

3
186 manpower

@184 vanuit jouw brein? Dan weten we weer wat we met jouw statement van @182 moeten doen, of te wel waar heb ik die prullenbak ook al weer staan?

2
187 Dutchy

@186 "En wie is Joe Biden dan wel?" de vice-president van het machtigste land ter wereld en de beschikking hebbend over heel veel geheim materiaal en analyses?

4
188 Dutchy

Nou de laatste 8 jaar heb ik toch wel gezien dat de VS veel gevaarlijker voor de wereldvrede is dan Rusland.

1
189 niet-alles-geloven

@104 Het zegt jou ook niets dat bij het uiteen gaan van de USSR de westerse wereld overeen kwam met Rusland om met de vingers van de Oost-Europese landen af te blijven terwijl die overeenkomst een maand later al als toiletpapier werd gebruikt door het westen.

Toe ze ook nog via een slimme manier de Russische vloot uit de zwarte zee probeerden te krijgen was het wel genoeg voor Rusland die toen een nog slimmere zet deed en de bevolking via een referendum vroeg waar ze bij wilden behoren. Maar die democratische zet is bij het westen verkeerd gevallen, en zelfs nu durven ze geen nieuw referendum meer uit te schrijven aangezien dit weer overweldigend pro Rusland zou zijn.

1
190 niet-alles-geloven

Bulshit Joe heeft zijn laatste speech uitgesproken. Dan kan hij nu de wei in om te gaan grazen. Ik hoop dat ik nooit meer iets hoor van die paranoïde compulsieve leugenaar.

3
191 manpower

@190 "Het zegt jou ook niets dat bij het uiteen gaan van de USSR de westerse wereld overeen kwam met Rusland om met de vingers van de Oost-Europese landen af te blijven terwijl die overeenkomst een maand later al als toiletpapier werd gebruikt door het westen." zegt mij niks, weet je waarom? Omdat die overeenkomst nooit gesloten is. question
Wat die overeenkomst inhield is dat de NATO niet eerder naar het voormalige DDR gebied zou trekken, voordat de USSR er weggetrokken was, volstrekt logisch ook.

"Toe ze ook nog via een slimme manier de Russische vloot uit de zwarte zee probeerden te krijgen" hebben ze nooit geprobeerd, dat leeft alleen in het vijandsdenkende gedeelte van het Kremlin en bij een aantal Kermlin aanhangers hier, de pachtovereenkomst was namelijk net verlengt. Daarnaast heeft Rusland gewoon een eigen zwarte zee kust, dus is het statement volkomen onzinnig.

"Rusland die toen een nog slimmere zet deed en de bevolking via een referendum vroeg waar ze bij wilden behoren" ben blij te horen dat je toegeeft dat het Kremlin een "referendum" heeft laten organiseren in een ander land, over de soevereiniteit van dat land. Wat dan wel weer een beetje raar is, dat je dit volstrekt normaal vind. Daarnaast was de "keuze" van het nep-referendum: of bij Rusland of autonoom, niet of ze bij Oekraine wilde blijven. Geen democratische zet, een zet om de wereld om de tuin te leiden, en dat is briljant gelukt bij jouquestion

2
192 Dutchy

@190 "en zelfs nu durven ze geen nieuw referendum meer uit te schrijven aangezien dit weer overweldigend pro Rusland zou zijn." wie zou een referendum moeten uitschrijven en waar?

4
193 Dutchy

Zo Joe en wie heeft er het grootste belang bij een instabiel Europa ? Juist ja de USA.

2
194 jbruntink

Wat een domme toespraak van Biden. Tijdens zijn afscheid nog even opnieuw de schuld bij de ander zoeken, pffffff, wat is er allemaal mis in je eigen land mr Biden?

3
195 JanHammer

De grootste angst van de VS is dat de banden tussen Merkel en Poetin zullen verbeteren.

1
196 Lias

Laten we eerst maar beginnen de banden tussen Nederland en Rusland weer te verbeteren buiten de EU om. De Fruittelers barsten van de onverkoopbare appels en peren.

2
197 Mollevanger

@196 Onzin, Kremlin geneuzel.

@197 Heeft Poetin de Krim al opgegeven? Bemoeit hij zich niet meer met Oost Oekraine? Werkt hij al mee aan het onderzoek aan de MH17? Heeft Rusland al de kosten vergoed voor het Greenpeace schip waartoe ze veroordeeld zijn? Hebben ze al de dader gevonden die een Nederlandse diplomaat in elkaar geslagen heeft?

2
198 Dutchy

Heeft westen Kosovo al opgegeven? Bemoeit westen zich niet meer met Oekraine? Werkt Oekraine al mee aan het onderzoek aan de MH17? Heeft Rusland al de kosten vergoed voor het Greenpeace schip waartoe ze veroordeeld door Westen zijn? Hebben ze al de dader gevonden die een Nederlandse diplomaat in elkaar geslagen heeft question? Waar is hulp van westen aan Alepo na bevrijding van terroristen?......wat doet gdvdm Koalitie van 70!!! landen ? Waar hebben westen uiteendelijk vrede gebracht?? En wat zij kosten...money-people?

2
199 Tartu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Ukraine Situation Report: M1 Abrams Tanks Withdrawn From The Fight, Officials Say

Heeft NATO nu verloren? Ze druipen af......

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@8 Even wat anders. Hoe komt het eigenlijk dat je staatkundig niet op de hoogte bent van zowel het Russische als het Oekraïense standpunt inz...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Ukraine Situation Report: Poland “Ready” To Host Nuclear Weapons

Ze zijn gek geworden. Knettergek....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Hoge piefen vind je niet in de loopgraven. Terwijl dat juist degenen zijn die best een arm, been of oog kunnen missen. Als je een kaak mist, dan...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Turkije spreekt steun uit voor Rutte als Navo-chef

De titel van het artikel correspondeert niet met de inhoud. In feite dus fake nieuws. ...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Wat moeten ze met al dat materieel. Ze hebben geen troepen en geen munitie. Ik weet niet of de tentoonstelling in Moskou dit wel allemaal kan he...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@16 Je moet weten wie op welke positie zit in die hele asielaanvraagprocedure. Het zal me niet verbazen dat op beslissende posities ook vaak men...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Muziekdraadje

@3126Fijn dat je er weer bent na zo'n moeilijke tijd en dat het goed met je gaat.🤗speciaal voor jou, de grootste artiesten bij elkaar:...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Schotse premier Yousaf stapt op na val coalitie

Da's toch geen Schot, zou Derksen zeggen. . . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

@5 Het Sprookjesbos is natuurlijk niet echt een maatstaf Vageali6888. ') ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Brazil Sex VideoAnal SlayerAlinity Feet3dhentiسِكِسِ مٌبّاشِرَLesbian PornmilfBoob Press SisterGymnasticpussyR34 AnimationSexo Anal TransNudes FakesBhai Ka LundJav Full MoviesBig Tit Asian MilfXvide PonoFestival Da PutariaBhojpuri Mms VideoLeah Gotti BlowjobsPornoorzelHostel PornTeens FistingMariska Hargitay HotGore And PornActress Nude ScenesHot Sexy Kissing VideoAssamese Girl SexSexmex XxSiren PornXxx Porn Video Big BoobsSex Video Kannada MovieStep Daughter ThreesomeUndressing Sexy WomenPornography IndonesiaAishwarya Rai Bachchan SexPron TeenagersDeep Throat BlowjobsHottest Asian PornstarsGirlsouteestLoni EvansSunny Leone Video VideoOvertimemegan LeakedVillage Bhabi SexTamil Speaking PornLesbian Porn PoolXvideos.bradmontanaXxx Bedroom SexDesi Porn Hd ComSunny Leone Sexy Movie Full HdSkipthegames JacksonvilleBronwin Aurora NakedSavita Bhabhi Bf VideoFree Fire XnxxMobile Sex ComFlashy PornLana Rhoades TittiesFucking My StepsisterSexy Picture Blue PictureStrip DanceAv ActressNaeja PornHot Woman PornFake CelebpornPorn And PeeBrazilian Shemale PornHindi Dubbed Sex MovieRonda Rousey NudesReddit EbonyNaked Black GirlsMr. MarcusThiccassdaphneDevon Lee PornstarDesi Land Ka PicXxx Porn Hd HindiFemby PornPami Baby NudeSchool Teacher Sex XxxSexy Bf OnlineXxx Hindi Porn ComIndian Aunty Hindi SexIndian Sexy Aunty FuckReddit TransNaked Ebony WomenTonya Harding PornXnxx MenDigital SexTs Alexa ScoutBig Cock HanjobRoseyln Sanchez NudeSexartis IndoHentai MamMeet NfuckgamesCzechstreet PornBounceing TittsKathy Baker NudeUna CakezMegapersoanlJuliana BondePussy SexAfrican FuckRomantic Hot Xxx VideosCallmechatBest Twitter Accounts For GuysBoundhoneyLouise Roberts NudeLily Lou DpYoung PornstarBlack Asian PornHot Group Sex VideoNikki SimsLatina BbwpornDalechatChristina CinnAubrey JateMen's SquirtingPorn SuditionPornhubmissionaryGigantic Black TittiesMallu Maid SexXvideo NagalandHardly PornBatman HentaiWillow Hayes PornVidéo Pornographie GratuiteLeaked Celebrity PhotosRomanfic PornSuzanne Simers NudeBokep Sma IndonesiaIndian Enjoying SexSnowballpornXvideo FrancNaked In BedFollandocon Mi HermanaAsiatique NueSexy Porn ActressPunjaban SexDaughter Sucks Dads CockPuking On CocksMy PornoBeach Xxx VideoSexy Girl Without ClothXxx LickingReddit Cum From AnalSexe TchatHuge Penis PicturesKelly Rohrbach SexyVinex XxxBrezzas VideoBest Porn Movies To WatchPunishtubeDillion Harper Ir