door in holland in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 3
  • 504x gelezen
Reageer met een Emoji
5
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Fijn dan.... Dus we kunnen nog meer van deze toestanden gaan verwachten? want een voorbeeld doet volgen denk ik....Gezellig.... NOT!!!!!!

0
1 Sempre

Les 1 bij openbaar vervoer. Niet bij raam plaatsnemen.

1
2 caso

@2 kom nooit in een trein.... al 30 jaar niet meer....

2
3 Sempre

** gebruiker verwijderd **

@2 : beetje onzin. Kogel komt niet door het glas heen.

4 verwijderd23596913

@4 , bij stilstaande bak misschien wel mogelijk gemikt op zelfde locatie veiligheidsglas.

1
5 caso

@4 beetje onzin???? Je hoort niet op ramen van een trein te schieten ...Klaar .....doe je het wel..... dan zou je een heeeel groot probleem moeten hebben.... iets wat ik niet zie zitten hier.... Wordt afgedaan met.... ach ja pubergedrag.... of zoiets... .denk ik..... de daders zijn nog niet volwassen ... tja.... Wat een land hebben we nu >? Een land waar elke dag de schreef worden overschreden....waar zaken geflikt worden die het daglicht niet mogen zien..... Nederland moet orde op zaken gaan stellen en heeeele zware straffen geven..... zodat de volgende zich gaat bedenken... tja .... Ga slapen en wens iedereen een hele fijne nacht en een go,ede week !

1
6 Sempre

Wat een ongelooflijke onzin , waarom is dat allemaal nodig?
Met een ´ gasdrukpistool ´ ( noem eens een merk , volgens mij word er Co2pistool bedoeld ) door mensen heen schieten ?

Hier ook zoiets :

´ 450 kilometer per uur
Het gasdrukpistool dat in beslag genomen is, kan met een snelheid van 125 meter per seconde schieten (450 km per uur). ´

ok , 125 meter per seconde , daar schiet je nog geen vogel mee uit de lucht.
Is dit allemaal wel echt gebeurd ? krijgen we straks weer ineens een verbod op luchtdrukwapens? Dat zou wel heel toevallig zijn.......

10
7 techcenter

4 minnen @7
Vertel de reden is , ik sta open voor discussie.

4
8 techcenter

Ja.... lijkt me een goed plan.... ook verbod op luchtdrukwapens.... trouwens op alle wapens....Klaar ! maar tja..... gaat dus niet gebeuren!

4
9 Sempre

@9
Waarom zou een luchtdrukwapen verboden moeten worden?
Omdat er toevallig 2 jongens een raam van een trein er uit schieten met een Co2 pistooltje? ( Als het al echt is gebeurd want waarom al die theorie wat verre van logica is ? )
Hoe kan iemand met een Co2 pistool dwars door een mens schieten , wie kan zoiets verzinnen ?
Daar zit volgens mij een luchtje aan , krijgen we straks weer een ´ geschokte Rutte en een geschokte grappenhuis met woorden als ´ verschrikkelijk , nooit bij stilgestaan van de kracht van een Co2 pistool die net als een zwaar handvuurwapen dwars door een mens kan schieten.

Maar goed ik wacht het nog even af maar ik zie het alweer helemaal aan komen.

3
10 techcenter

@8 nou.... ik was er ook een van.... Ik vind.... maar das dan mijn mening, dat er doodgewoon geen wapens meer mogen zijn in ons land..voor de burger...... Hoogstens een schietclub.... waar je je wapen achterlaat.... Met die trein is het goed afgelopen.... voor hetzelfde geld had er iemand geschoten met zwaarder spul.... En je uitleg over gasdrukpistolen... tja.... ook dat hoort niet in de handen van burgers.... tja.... mijn mening.... fijne nacht!

3
11 Sempre

Can a CO2 pistol be leathal.

1
12 techcenter

“Als je daar mee op een mens zou schieten, gaan die balletjes dwars door het lichaam heen"

Pure flauwekul en stemmingmakerij.

0
13 Gremdaat

Moeten we ons straks allemaal bewapenen met een gasdruk pistool ?

1
14 Marrie

Moet je doen..! En er vooral mee op straat gaan lopen zwaaien. question

0
15 Gremdaat

@8 en nog ff .... Alle wapens die door burgers te pas en te onpas gebruikt worden mogen van mij verdwijnen....ook al is het een luchtdrukwapen.... we leven niet in een oorlogzone toch???? dus.....We wonen , voor zo lang het nog mag duren , in een vreedzaam land.... daar horen geen vuurwapens bij.... mijn idee.... kan het fout hebben hoor!

2
16 Sempre

@9 , denk je dat een verbod helpt? Vuurwapens zijn ook verboden en lees in het nieuws wat er mee gebeurd iedere dag.
Het gaat hier overigens om airsoft wapens. Die kun je al niet in de winkel kopen tenzij je een vrijstelling hebt (lidmaatschap Airsoft vereniging) en 18+ bent.
En met 125 meter per seconde schiet je niet door een mens heen, hooguit een blauwe plek.

3
17 Spraypaint

Met een ´ gasdrukpistool ´ ( klinkt natuurlijk indrukwekkender dan een Co2pistool, Google maar eens met de zoekterm gaspistool en zie wat je tegen komt, geen gasdrukpistool ) dwars door iemand heen schieten.....
Met een snelheid van wel 125 meter per seconde puur omdat er een stale ronde kogel in zit.
Het lijkt me logischer dat dit een verkapte poging is om weer een geliefde hobby van de mensen af te pakken al is deze wel zeer amateuristisch.
Op zulke manieren bereiken we natuurlijk nooit de vrede op aarde.

2
18 techcenter

@18 een geliefde hobby van de mensen af te pakken al is deze wel zeer amateuristisch. Jouw woorden.... Kunnen ze geen andere hobby gaan zoeken???? Ach laat maar zitten.... mijn naam is haas en ik ga slapen ... trusten iedereen.....

5
19 Sempre

Als ik een steen van de grond pak en deze op je hoofd gooi dan richt ik meer schade aan dan met een airsoft pistool.
Onzinnig om weer over "verboden" te praten. Ze zijn sowieso al verboden voor niet-leden van de airsoft bond.

2
20 Spraypaint

@19

Kan wel maar deze vind ik veel te leuk...

0
21 Gremdaat

** gebruiker verwijderd **

@6 : Rustig maar. Ik reageerde slechts op reactie @2 :

22 verwijderd23596913

@16
Een luchtdrukpistool of een buks is puur voor de hobby ,
niet om er ruiten van anderen mee kapot te schieten of op mensen en dieren .
Met een breinaald kan een sokkenbreier ook iemand in zn nek steken ,
een kok kan ook iemand met een slagersmes doden , een darter kan zn darts ook in iemands hoofd gooien etc etc.
Zo kunnen we alle leuke dingen wel verbieden , dat is het punt .
Dit hele verhaal klinkt zo gespeeld dat het verdacht is en ik en vele anderen al vrezen voor hun geliefde luchtbuks hobby.

2
23 techcenter

@17 en dan nog..... stop het gebruik van welk wapen dan ook... Het merendeel van de wapens die hier te onpas gebruikt worden komen uit een crimineel circuit.... En een blauwe plek hoef ik ook niet ....Ik stop..... honden moeten er uit.... morgen weer een week en we zullen zien wat er weer geflikt gaat worden.... Ciao!

4
24 Sempre

Lieve mensen ! veel plezier met al die onschuldige wapens.... vergeet niet dat er ook mensen her en der mee bedreigd worden die ff niet weten welk wapen het is... heeeeeeeeeeeeeeel veel plezier er er mee..... mijn ding niet .....

4
25 Sempre

@24
Een luchtdrukpistool is geen wapen , en zeker niet zo´n Co2 pistool wat enkel een blauwe plek oplevert .
Het is voor de sport bedoeld , niet als wapen.
Honkballers hebben dan ook wapens volgens die niet kloppende theorie die de media nu gebruikt , straks ook maar verbieden als iemand een honkbalknuppel als wapen gebruikt.
Golven verbieden als iemand zo´n stick als wapen gebruikt , zo komt het over .

Wapens horen idd niet in de samenleving thuis maar helaas ze zijn er wel en nog verboden ook. Luchtdruk sportwapens verbieden zou enkel een populaire sport naar de donder helpen en moeten mensen stiekem gaan schieten en weer iets verbodens doen wat ooit nog een vrije sport was.

1
26 techcenter

@26 Luchtdruk sportwapens verbieden zou enkel een populaire sport naar de donder helpen en moeten mensen stiekem gaan schieten en weer iets verbodens doen wat ooit nog een vrije sport was. tja dan op eigen terrein in clubverband... wapens achter laten daar en niet op de ramen van een trein schieten .... sorry......Dus dit gedoe maakt wat los. en geeft weer een "lekker "gevoel van veiligheid...... ."Je kunt het wenden en keren.... goed praten etc..... Voor mij mag dat spul gewoon verdwijnen..... We hebben al genoeg methodes in Nederland om iemand de nek om te draaien.... HET IS KLAAR! !!!!!

2
27 Sempre

Trouwens ik wil wel een dealtje sluiten met de media voor zeg 100.000 Euro als zo´n kogeltje uit een gasdrukpistool niet dwars door mn lichaam schiet door een journalist die dat doet .
Lukt het ze wel mogen ze de 100.000 Euro houden.

0
28 techcenter

en moeten mensen stiekem gaan schieten en weer iets verbodens doen wat ooit nog een vrije sport was. ook weer jouw woorden..... Nou mensen moeten helemaal niet gaan schieten... mensen moeten eens leren dat we maar EEN wereld hebben.... het moet klaar zijn met wapens in de handen van burgers... messen, pistolen, geweren.. etc etc.... Elke dag weer hetzelfde liedje met dit geneuzel.....neergestoken, neergeschoten tja.... als je daar vrede mee hebt.... ikke niet .... dus....

3
29 Sempre

@26

Luchtdrukwapens worden in de zin van de Wet Wapens en Munitie (WWM) wel degelijk aangemerkt als wapens, behorend tot categorie-IV.
De Nederlandse wetgever stelt geen beperkingen t.a.v. het kaliber en de mondingsenergie. Iedereen vanaf 18 jaar kan een luchtdrukwapen legaal bezitten.

0
30 Gremdaat

@29
Het gaat over Co2pistolen in de media , geen vuurwapens .
Een luchtbuks is gewoon een mooie sport op bijvoorbeeld 50 of 100 meter met alle precisie en techniek zo dicht mogelijk op de roos van een schietkaartje schieten , of af en toe een paar blikjes aan gort schieten voor de fun.
Er zit niks gewelddadigs in , trouwens de gehele luchtdrukschietsport is op zich een hele relaxte gemeenschap die allen dezelfde passie volgen en met alle respect beoefenen, geen criminelen of relschoppers .
Die laatste 2 groepen komen niet eens in die gemeenschap terecht dus de schietsport door middel van luchtdrukbuksen of pistolen heeft niets met criminaliteit te maken.

0
31 techcenter

@30
Ze staan wel in de wapenwet en dat ook maar goed ook ,
zodat er ook regels aan verbonden kunnen zijn . Niet dat iedereen bijvoorbeeld ongestraft er mee over straat kan lopen of er gekke dingen mee doet , de mensen weten dan al bij voorbaat wat wel en niet mag met een luchdrukpistool of buks.
De meeste mensen kopen zo´n ding voor de sport en de fun en volgen netjes de regels , enkel halve zolen doen er gekke dingen mee wat trouwens zwaar word afgekeurd door de liefhebber van de sport aangezien zulke idioten de hobby gevaar kunnen opleveren.

0
32 techcenter

@31
"Er zit niks gewelddadigs in , trouw, lid van een erkende schietsportverenigingens de gehele luchtdrukschietsport is op zich een hele relaxte gemeenschap die allen dezelfde passie volgen en met alle respect beoefenen, geen criminelen of relschoppers."

Helemaal juist.
Ik ben zelf sportschutter, in het bezit van PvS voor pistool en geweer, lid van een KNSA-,erkende schietvereniging, KNSA-lid en verlofhouder.
Ik schiet diverse kalibers pistool en geweer op de verenigingsbanen en luchtpistool en -geweer op eigen terrein.

0
33 Gremdaat

@33
Het is wel een mooie gemeenschap , zelf wilde ik ook in het verleden bij een schietclub met vuurwapen gaan maar er zitten zoveel regels aan dat ik er maar van af zie.
Als ik die kriebels krijg kan ik altijd langs bijvoorbeeld de Maasvlakte gaan om voor iets van 25 Euro 15 stuks hagelpatronen op kleiduiven schieten zonder verlof , en is de luchtbuks voor mij perfect genoeg.
De oldskool knikbuks met een hoog Joulegehalte is mijn favoriet , met Co2 of PCP heb ik nooit iets gehad. De knikbuks daarintegen , perfect.

0
34 techcenter

@34

"maar er zitten zoveel regels aan dat ik er maar van af zie..."

Tsja..., dat moet je er voor over hebben.
Voordeel daarvan is: De meeste "cowboy's hebben dat niet en die kunnen we ook missen als kiespijn.

0
35 Gremdaat

@35
Het is inderdaad wel goed dat er zoveel regels aan zitten ,
iemand moet er echt iets voor over hebben om een verlof te krijgen en te behouden , het zal zeker wel minder goed bedoelenden op een afstand houden.
Op die manier blijft het veilig en blijft de discipline in de sport gewaarborgd , de passie die behouden blijft.
Eigenlijk is dat bij veel sporttakken zo , discipline en doorzettingsvermogen zijn ook daar de ingredienten van de successen in sportprestaties.

0
36 techcenter

Gasdruk? Is dat wat anders dan luchtdruk?

Ik had vroeger wat ze noemden een "windbuks", die was zo slap dat je moest opletten hoe de wind stond om een papieren doel tien meter verderop te raken. Maar dat zag er wel uit als een echt geweer, van hout, dan wel, dus heel ouderwets.

0
37 Wendel

@26 : Met een scherp geslepen potlood of een huissleutel kun je ook doden.

0
38 Wendel

Er is bijna niets waarmee je NIET kunt doden, als je maar creatief bent.

0
39 Wendel

@38
Inderdaad , als ze dat allemaal aan zouden moeten passen dan zou de wereld er een stuk anders uit zien. Dingen zoals in de gevangenis met buigzame rubberpotloden enzo , plastic eetgerei , vergunningen om stalen pannen te mogen gebruiken enzo.

0
40 techcenter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@35 Ik kijk verder dan 2022. Sinds 2014 is Poetin bezig met een proxy-oorlog in Oekraïne inclusief een bezetting van de Krim en dat zorgde ervo...

zojuist geplaatst door RobP

sockknitter
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

Gaat vageAli ook mee op vredesreis naar Rusland?Wat is er aan die reis voor vrede?Gaan ze ook Oekraine bezoeken?...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DWZ
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

Co2 verwijderen?Daar zal de natuur vast heel blij mee zijn hoor.🤪...

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

DWZ
Bijna alle huiseigenaren kunnen verduurzaming eigen woning financieren met spaargeld of lening

Begin eerst maar eens met die importkraan van mensen dicht te draaien...Dat is pas verduurzaming !...

4 minuten geleden geplaatst door DWZ

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Tja valt op dat hij zegt dat de mens ongelofelijk lelijk kan zijn is dat over iederen over heeft hij het over zichzelf!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Turn Out The Lights - The Party's Over

https://youtu.be/cGTEkQn-Xy4?si=iB4HQzHgZEyzfBiX...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@19Nou ja. Wat heb je aan zo'n antwoord. Dat dacht ik al, vandaar dat ik het over een muur had. Oogkleppen kun je ook zeggen.En inderdaa...

18 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@13    "Je probeert duidelijk zo de strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak goed te praten." Kul. Wederom : Jij bent v...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@18 Lol, nee natuurlijk herken jij dat niet :-), alsof ik iets anders verwacht had haha. Het is een mooie dag vandaag, stralend blauw hier in Ro...

22 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@12 Jouw @9 kan ook niet anders geïnterpreteerd worden. Waarom post je anders zulke off topic feitjes (ook in #11) in het wilde weg? Je probee...

24 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
3g PornPorn Image HindiMariska Xسکس کشتیAuntymaza ComXxx Video StepAnimes PornoisSasha KnoxxPorn Srar VideoTelugu Xxx Hd VideosJav MotherSwap Porn Videosاينمي سكسZonkpunch PornTurk SikisiyorAmateurcouple PornAnte XnxxAunty Chudai VideoDonky PonkyHent BdsmThiccnessMariahbvbmolinaScarlett Rose PornTamil Porn StarsXxx Aunty RomanceHidden Camera NakedKellymadsionIporntvPov PorngamesHentaizone.xyeBig Butt XnxxNew Punjabi Xxx VideoTatievansThe Naughty Home Porn ComicsSukihana SquirtXhamster20.desiHot Sex In MassageFull Movie PornosHelsie Fortnite PornLesbien Threesome PornPicshunter.comLicking BallsPron Sexi VideoXxxsexsexBrazzers AdultAlberta Couple PornJenna Ortega FuckForced Rough.analSe X TwitterBeckey G NudeNiko And Mimi SextapeRosamund Pike NuedVideo SeksMalayalam Actress Blue FilmXvideos Desi VideoDeshi BeegItadaki SensaiBhabi Xxxx VideoDesi Maid Ki ChudaiBusty Teacher PornMom CumshotsTravesti Peladosफुल सेक्सNagatoro NudesSunny Leone Ka Xxx VideosKesarin ChaichalermpolHandjob ForceHomemade MouthcumMouth FuckingWorld Star HiphopFuck For MoneyJapanese Sex Game ShowMia Khalifa Porn Hd VideosPornenemaPorn Anal VirginsSexo Anal XvideosPornô Caseiros GrátisGirl StripsRef PornFreepornebonyAmateursgonewildBest Vr Porn RedditClaire Coffee NudeKonan HentaiGay Grindr PornAsa Akira Porn VideosBest Couples PornCelebrities DeepfakeMia Malkova AnusEmmilyelizabethh OnlyfansBeth Bhers NudeBollywood Actress Sunny Leone Sex VideoFree Pirno VideosAngel Youngs ManyvidsPlaymate HunterBoyfriend. TvInfluencersgoneCartoon SexeSexy Picture XxNeegro Sex VideosGiantess TittiesFull Lesbian Porn MoviesBruce And MorganGirlsdeltaF.i.l.f. PornMrsexeVouier PornShoe PornSunny Leone Lesbian Porn VideosSex With Hindi TeacherRebecca Goodwin NudeCheating CumshotTop Porn SrarsPornos Amador BrasilPublic Blow JobIndian Hot Sex XxxRacy AngelsIyottubesDrivebygirlsسکس انميCarmen CallawayPainful XxxEve PornIzzy Green Joiسكس العربىBrooke Hogan NakedNami LeeBrazil PronLinamigurttBooty Booty PornPenthose PetsJapanese Bus Xxx VideosPorn Video 18 YearForced Porn MomLyra Lockhart PornCaleberties NakedHailey LeighXxx LebsianChicago ListcrawlerCumming On BeachSex Picture HdXxx Hot Sex ImageYgfootPervcity AnalPetitekennaXxx Sexy HindiHard Work SexSexy Bhabi FacebookTeacher Student Porn MovieDesi Bhabhi Sexxx