door Moskowfiets in Media  ·  81 Reacties

  • 59
  • 1467x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Dank voor die info question

4
51 Scrow

Zijn geen hoeren! Zijn gewoon mensen van onderdrukte kleuren die op reis gewaren waren. En hebben nu kinderen met een vrolijke gedachtegang.

Rechten, Rechten zijn rechten en ik als advocaat EIS dat de terug komen voor goede rechten. : https://images1.persgroep.net/rcs/_VDkOJGVHDuaveLIF3tYrIUX_24/diocontent/138414557/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
Of ja, is eigenlijk al niet nodig, Turkije brengt ze XD question

18
52 DikkeTor

DE ''IS'' DEMONEN ZIJN TERUG,..

Bedankt Rutte en consorten

6
53 iedereen heeft recht op mijn mening

@93 Het land is zo ongelovig geworden question Hmmmm, rechtmatig atheïstisch die zich alleen kunnen beroepen op rechten XD.

14
54 DikkeTor

@50
Van u zijn we niets anders gewend.
Gek, dat u altijd wèl reageert net uw NoNews berichten.
De grootste moslimknuffelaarster van NK, die altijd wegkijkt, als het om dit tuig gaat. Heeft u er trouwens zèlf al een paar opgenomen, in uw “geweldige, perfecte“ gezin?

4
55 Strongoli

@48
Álles nog goed in Frankrijk?
Uw reacties zijn óók met uw nieuwe account voorspelbaar.. question

4
56 Strongoli

Ehm,

Kan iemand mevrouw Umar even vertellen dat de syrische IS-vrouwen de rechtzaak tegen de nederlandse staat gisteren verloren hebben? Wat turkije doet, daar hebben we niet zo veel invloed op.

Maar turkije heeft nu een precedent geschapen om criminele en illegale turken ook retour te sturen.

Een wijs man zei me ooit:"Iedereen heeft recht op zijn eigen ellende!"
Wij dus op onze ellende en turkije op hun ellende.

14
57 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

58 de druppel

Ontkenning ontkenning, en zelfs deze IS wijven de hand boven de kop houden/ Verdedigen dat is wat ik van links zie hier.

4
59 Fleudemeu

Criminaliteit onder Turken is relatief laag .
Hadden wij maar hier alleen Turken ipv Marokkanen en Antillianen.
Dan was NL een stuk veiliger geweest.

9
60 Erasmus

100% met eens. Met dank aan alle VVD CDA D66 CU SGP PvdA en Groen Links stemmers waar te vriend mee zint van all de Moslims Asielzoeker Afrikaners Turken en Marokkanen waar onder deze groep tuig nog op straat rondloopt kunnen.

4
61 Gunther

Lang Leve Ebru Umar!!!

5
62 vandaagffniet

* Verwijderd door de redactie *

63 Dirk2137

@60 Er zijn herkomstgroepen te vinden die nog een stuk minder crimineel zijn , sommige zitten zelfs onder het autochtone Nederlandse gemiddelde.

9
64 21st Century Guy

Salafisten zijn allemaal hoeren die neuken voor het kalifaat en voor overheersing van de islam via de baarmoeder.

2
65 Pressure

Heldin.

2
66 Jonkofied

@47 Niet moeilijk doen Berechten in het land waar ze de misdaad hebben begaan. Dat gebeurt ook met bv drugssmokkelaars.

1
67 RobP

@11 De weekdieren in de regering accepteren zonder weerwoord 'nee' van Marokko. Een overheid met daadkracht zou dwang uitoefenen, waarbij oorlog een reële optie zou moeten zijn.

2
68 Bokkerijder

@42 Dus als je een column slecht geschreven vindt en geen mening over het onderwerp hebt gegeven ben je een IS-fan? Waar maak je dat uit op?

@45 Oh, welke dan? Dit soort paranoïde waandenkbeelden zie ik hier op NK trouwens vaker en dan m.n. bij degenen met abominabele leesvaardigheid.

10
69 Mrs. K

@48
u bent e-meel?

2
70 t.rap.er.niet.in

@67 “ Is het probleem van voorlopige hechtenis, uitzitten van de straf en toekomstig verblijf, opgelost, dan kunnen westerse IS-ers worden weggehaald uit Irak en Syrie.“
Nee. Wat mij betreft hebben ze alle kansen om “weggehaald te worden” verspeeld. Ook na het uitzitten van een straf.

In Zuid-Amerika bevinden zich ex-gedetineerden met de Nederlandse nationaliteit die jaren na vrijlating nog steeds niet terug kunnen keren doordat de overheid ze niet ophaalt en zij zelf daar het geld niet voor hebben. Ook worden andere Nederlanders die spijt hebben van hun emigratie niet teruggehaald. Voor (al dan niet ex-gedetineerde) IS-leden zou geen uitzondering moeten worden gemaakt door ze wel terug te halen.

3
71 Mrs. K

Dat over het lot van deze monsters zo lang geouwehoerd moet worden is onvoorstelbaar. Het geeft aan dat een geciviliseerde maatschappij als Nederland geen legaal, en in overeenstemming met de gesloten verdragen, bevredigend antwoord heeft op monsters zoals deze IS leden.

9
72 Hendrianus

Humanisme kan inderdaad door de rovers & piraten van deze wereld uitgebuit worden.

1
73 Arthur2000

Nou, de rijken uit islamitische landen dumpen iedereen hier, die hun last bezorgt of overtollig is, naar hun mening. En dan vliegen ze Filippijnse kamermeisjes in, die ze van hun paspoort beroven, naar believen verkrachten, en regelmatig vermoorden om ze aan het eind van het contract niet te hoeven uitbetalen, want dat zijn toch kafirs.

1
74 Wendel

Zijn er nog nieuwskoerier.nl lezers die deze teruggekomen dames en hun kinderen in hun woning willen opvangen? Niet dringen svp. Melden bij Ebru Omar.

2
75 Bart Boudewijn

@72 Officieel mogen ze het land natuurlijk in zolang ze de Nederlandse nationaliteit (nog) hebben. Maar ze ophalen is voor mij uiteindelijk toch geen optie: ze hebben wat mij betreft geen recht op een voorkeursbehandeling.

Als argument wordt vaak aangevoerd dat ze anders zelf terugkomen maar dat is ook maar een aanname: misschien komen ze wel helemaal niet terug (of doen ze niets). We moeten niet gaan toegeven uit angst voor mogelijke terreur. Dat is ons door de overheid constant voorgehouden maar als het om het terughalen van IS’ers gaat dan gaat dat blijkbaar ineens niet meer op, volgens sommige politieke partijen.

1
76 Mrs. K

@76

Wat mij betreft hebben ze het recht op humaniteit ingeleverd bij het deelnemen of collaboreren met IS.
Waarom zij niet tot staatsgevaarlijk verklaard worden is mij een raadsel.

Uitgeprocedeerde asielzoekers in Europa kunnen vaak niet terug omdat de thuislanden niet meewerken en nu moeten we IS monsters opnemen? En net als je stelt in @71 over andere spijtoptanten is, 'ophalen', discriminerend.

Dan kom je bij het IS addergebroed. Zo zielig die kindjes die er niet voor gekozen hebben om bij monsters op te groeien......Dan gaat het fout, want daar is geen legaal antwoord op. Met de kinderen komen dan met, een beroep op de mensenrechten , de monsters van ouders mee.

Gevangenen in zo grote aantallen laten, 'struikelen', valt ook op. Kortom, ze komen er aan en de kinderen gaan naar de omgeving waarin de ouders besloten om zich bij IS aaan te sluiten en de ouders sluiten zich na een tijdje detentie weer bij hen aan. Kunnen ze weer nieuwe plannen uitbroeden om hun ideaal, elk middel toegestaan, te bereiken.

Wat mij betreft komen ze er niet in. Tot persona non grata verklaren wegens IS lidmaatschap, aanwezigheid in IS gebied en radicalisatie en het er verder niet meer over hebben. Kinderen mogen niet gescheiden worden van de ouders dus ook die kunnen niet terug. Het is m.i. het enige afdoende middel.

10
77 Hendrianus

Ze heeft nog gelijk ook.
Die spoken hadden nooit en te nimmer terug moeten komen.
En die er zitten daar laten voor altijd.
Is tuig die wijfen.

2
78 annie

@66 Ze riskeert nogal wat, dat hebben islamitische moordenaars al eerder duidelijk gemaakt.

1
79 Xmod

@47 mijn bijdrage
@67 RobP

Wat U schrijft is het standpunt dat iedereen het meest sympathiek is, maar gaat berechting in de landen zelf plaatsvinden?

IS is mede begonnen als soennitische onderaannemer van Saoedi-Arabië in de strijd tegen Iran.
Binnen het Midden-oosten zijn de kansen op omkoping en vrijkoming van IS-ers levensgroot.

En bij terugkeer naar het Westen , gecontroleerd of ongecontroleerd, is de kans eveneens zeer groot dat een combinatie van invloeden vanuit de islamitische wereld plus NGO's/pressiegroepen/politieke partijen hier ertoe leidt dat processen tegen deze oorlogsmisdadigers mislukken en ze snel een huis, uitkeringen en hulpverlening in de samenleving krijgen. Waarbij voor straat en omwonenden het verleden van de nieuwe buren uiteraard verborgen gehouden wordt.

Vandaar dat nadere analyse van het vraagstuk leidt tot de scheiding van het juridische probleem en het probleem van de huisvesting.
En ja, ik ben me ervan bewust, dat zogenaamde humane voorvechters van de belangen van aangeklaagden er vanuit de politiek correcte hoek alles aan zullen doen om de daders voor te stellen als zielige slachtoffers. En misdadigers tegen de menselijkheid alle liefde van de wereld te bezorgen.

0
80 duurendaal

@68
Nee , het is ons beleid in zake asiel, migranten wat maakt dat dit gebeurd ,dat jan en alleman de EU binnen komt en Marokko er winst uit haalt .
Eveneens afspraken die met Marokko zijn gemaakt inzake het terugnemen van eigen onderdanen daar hapert het aan .
Wij zijn fout in deze . Marokko vindt het wel goed Europese landen uit te melken als ons beleid dit mogelijk maakt .

0
81 Olivia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Joost Klein vertrokken naar Eurovisie Songfestival: 'Mijn doel is twaalf punten'

Kan iemand hem vertellen dat hij het kleerhaakje nog even uit z'n jas moet halen. . . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Het grootste probleem zijn die ouders die hun kind laten kiezen wat ze willen zijn , een jongetje of een meisje.Ere zijn er ook bij die een zo...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83"Relevanter is de vraag: had het parlement de volmacht om 'm af te zetten?"Het deel van het parlement dat niet verjaagd was? Nee , ...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

   Niets van gemerkt toen ik vandaag 2 filmpjes naar het buitenland stuurde. Dat ging perfect. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@5Zo is het .Laat iedereen eens kijken waarvoor Amerika zich zo inzet voor een niets bedoelend landje.Als Amerika er geen voordeel uit k...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Tres Natas - Spirit in the sky https://www.youtube.com/watch?v=fBUjdhlYSeo...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

ongelovenloos
Aardappels uit Nederland of rijst uit Azië: wat kun je beter eten voor het klimaat?

Gewoon eten waar je zin in hebt .Doen ze in de rest van de wereld ook....

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

whatsApp kijkt maar even ben blij dat ik die onzin niet op mijn mobiel heb....

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Activisten verstoren Europees verkiezingsfeest in Maastricht: ’Oorlogscrimineel’

Ik zei het vandaag al eerder , boycotten die demonstraties voor het uit de hand gaat lopen .vrijheid van demonstreren kent ook grenzen ....

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Jay Gavin - You're the Reason Our Kids Are Uglyhttps://www.youtube.com/watch?v=JnyGp-B-mw4...

17 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Devika AuntySunny Leone Sexy Video AllPink ThreesomeWebcam4Hentai En Español LatinoFilm PornoxPornozotJovencitasmasturbandoseXxx Video MonFrench Nude MoviesLilly Bell ShoplyfterVirtualpornIshowspeed NakedPunjabi Bhabhi XnxxBf Adult BfEnf PornStanding Hd PornAlexis Texas Hd PornJapan Massage PornManuel Ferrara PornstarBlacks On Blondes ComFemboy Bondage PornXxx VolegialasBestfuckingIndian Aunty XxxxKarnataka College SexX Hd Video DownloadShemale Nude Pics1st Time PornPorn Movie ShotingAsian Dildo RidingErotic Por NLeilaroxxSyren De MeyAlexandra Daddario XnxxTina Dutta Hot PicsNami Nude FilterMatland WardEvasivReal Brother Sister PornstarsXxx Free MobiesPregnant CamsEmily Clarke PornBlackporn EbonySubscribestar.aduktDeepfake Porn AiReddit Nsfe ListBig CockshemalesPictures Of Jennifer Aniston NudeHentai Porn XxxLatest Hd SexOld Malayalam Blue FilmCierrawet PornSexo Real AmadorAfghanistan Porn VideoSalman Reshma HotCriminal PornMom And Son Share BedEbony Teen SquirtFat Women AnalEmily Willis CompilationPorn Sites UkTinkerbell HentaiFem Dom Ass LickingSnske PornTit Sucking VideosMy Hero Porn ComicJija Sali SexBlack Hd BfBeautiful Indian Bhabhi PornThis Aint Good TimesEroties BeautiesPornstars By FacePorno Gay HentaiChris Evans Dick PicTinatin NudeDeshi ComAlyssa West PornHot Porn MoviesNew Couple XxxGirls Do Porn VidsPorn Wife SharedXxx Com DownlodIndian Porn ClipsEnglish Movie Sex PictureMovie Night PornAugust Taylor HdSocialmediagisBlueface SextapeHindi Mein Nangi ChudaiNofacefreak_18Telugu Aunty Hot Sex VideosSexviddeoIvy Lebelle XxxTelugu SexeSunny Levoni XxxFree PornhubliveAmateur TitfuckingNude Village AuntyKt SoAirikacal Onlyfans LeakAngela Aguilar NudeSara Blake Cheek NudeAdhley Tisdale NudePorn Jayden ColeAshley FiresBody To Body Massage PornTaylor BlakeLatest Hot SexXnx Mobile VideoUpcoming BrazzersNude ExerciseAmerican Mom Porn VideoBath Tub PornHope HowellLivejasmin VipFull Porn MpviesHardxxx PornSlut Girl MangaSimpsons PornسکسیxxxSex Desi PhotoFree Live Sex SitesAnime StripFrends Wife PornGoliath DildoPornographie Films GratuitsBrother And Sister Ki BfJapan Ero MovieBisex TwinksXxvidoes PornSiri PornographyZxxxmXxx AssaBianca FitcougarAbigaile Johnson CreampieSeductin PornXxxnx HindiJames Dean In PornAlyssa Milano PornWww Hornylily ComPorn Lesbian MasterbateLexis Wilson NudeCamillacutieWww Tube Sex ComPorn FamosoCollegge PornDesk SexSmall Gay PornLeolulu Swap