Politie: Marokkanen mogen gewoon Arno klappen (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door iSlam FM! in Binnenland  ·  94 Reacties

  • 19
  • 1272x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
28

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@7 Troll nieuws, je doet niet anders

1
51 Vrijbuitertje

@42
Nee hoor, 6 planken kunnen ze dan krijgen. De enige houtgreep (geen d) die nut heeft. question
Maar ja, ze zijn mij geen uur in het gevang waard.

1
52 Bleke Betty

@50 .
Niet iedereen is zoals jij bent en die alle witte/blanke of donkere/zwarte mensen over een kam scheren.

0
53 nog een keer

Gebeurde zoiets maar eens met Kick Out Zwarte Piet members. Natuurlijk hebben die werkelozen een uitkering en hebben ze tijd zat om altijd iets uit te denken. Ik begrijp dat het ze hier niet bevalt, alleen een uitkering kunnen ze nergens krijgen en zeker zo'n hoge uitkering niet. Zet ze aan het werk voor hun centen. Ze kunnen zieke bomen omzagen in de bossen, ze kunnen plantsoenen vrij houden van onkruid, ze kunnen als vrijwilligers helpen in de verpleeghuizen, ze kunnen de stukken grond naast de wegen en snelwegen onderhouden, ze kunnen de openbare toiletten schoon houden, er is genoeg te bedenken zodat ze niet bezig hoeven te zijn met onzinnige dingen als Zwarte Piet te verbieden in Nederland. Als Rutte met hen gaat praten dan kan hij bij mij haast niet lager meer zakken. Vragen de slachtoffers ook om een gesprek met Rutte? Nogmaals: een knokploeg zou het beste zijn omdat ze dan vast een toontje lager gaan zingen. Dit domme volk met een laag IQ denkt dat ze Nederland kunnen vertellen wat moet en niet moet. En vele domme Nederlanders trappen daar vervolgens dan in. Diezelfde domme Nederlanders verdienen niet beter dan dat ze later door dit gespuis overheerst worden.

0
54 niet voor de poes

@49
Dat zeg jij!

2
55 Bleke Betty

@48 Ben nou eenmaal activistisch ingesteld. Maar naast Malcolm X zijn er uiteraard meer zwarte helden.

15
56 Black65

@51 Waarom reageer je dan, hè.

15
57 Black65

@56
Oom Tom? Of die toch maar niet! question

2
58 Bleke Betty

@34 Iets zegt mij dat je gewoon een blanke linkse Troll bent die uit is op aandacht. Je moet iets beter je best doen.

2
59 Vrijbuitertje

@58 Da's inderdaad ook een black hero.

13
60 Black65

We weten dit nu al jaren Sinds de partij van Wet en Orde aan de macht is
zijn de prioriteiten bijgesteld
Mensen zijn dingen en dingen hebben geen prioriteiten
maar getint tuig ja dat zijn mensen en die nemen we in bescherming
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!

0
61 Bollieboos

@59 Dat etiket krijg ik hiero wel vaker opgeplakt, totdat men mij in levende lijve zou aanschouwen. Maar tegen diegenen die zich zoals jij storen aan m'n reacties zou'k zegge: REAGEER DAN NIET, (ZWARTE) ZEURPIET!

17
62 Black65

@62 Ja, mensen gaan zo denken als je maar wat roept en ook geen antwoord geeft als er een vraag wordt over gesteld. Niet gek.

Houd er zo mee op. Fijne avond gewenst!

1
63 Scrow

@62 Haha, black power. Maar ik vind je enorm overdreven trollen, gewoon lachwekkend. Maar goed, je gaat je gang maar verder question

1
64 Vrijbuitertje

Mensen bedreigen , verwonden en/of vermoorden om een zaak te dienen , is geen zaak dienen maar Mensen bedreigen, verwonden vermoorden .Bovenstaande geldt voor zowel links en rechts en het wazige middengebied. En niet te vergeten gelovig(welke stroming dan ook) en ongelovig , blank en gekleurd.

0
65 Defcte burger

@33 je bent een witte frusti CC
.

0
66 de redelijkheid

Tegenwoordig vinden we geweld tegen autochtonen eigenlijk al gewoon,
het gebeurt dan ook best vaak..

2
67 Xmod

@19 Daar heb je dan wel een punt. question question

3
68 Weet geen naam

blackie bevindt zich weer in een psychose. Dit keer in een vechtkooi. Lol!

0
69 Leaf

@62 : Om even op Malcolm X en Medgar Evers terug te komen: Evers vocht voor de burgerrechten die onterecht aan de zwarte bevolking werden onthouden en is vermoord door een (blanke) leip die zich had laten opstoken door de macht achter de KKK. Want Evers was veel te gevaarlijk, want perfect role model.100% Aktivist. Malcolm X was een druiloor, verdwaalde onruststoker, godsdienstgek die geweld predikte, en afscheiding en segregatie.

De 'powers that be' waren helemaal weg van 'm want hij verdeelde zodat zij konden heersen. Hij deed hun vuile werk zoals Jerry Luchtbakker dat voor de NL'se roverheid doet. Dat soort figuren maken alleen maar kapot. Malcolm is dan ook geëxecuteerd in opdracht van zijn vroegere maffiabaas van de "Nation of Islam', door een hele ploeg zwarten, toen hij naast de pot begon te pissen. Een afrekening in het criminele, in dit geval zwarte, circuit.

In geval van ZP gaat men totaal voorbij aan het feit dat, omdat ZP maakbaar is, hij als kinderheld tot gelijke van Sint gemaakt had kunnen worden, met dezelfde autoriteit dus, en op die manier écht racisme bij kinderen van jongs af aan al had kunnen ontkrachten. Dat was al aan het gebeuren, SPONTAAN, tot Jerry roet in het eten gooide. Gevolg: ongekende uitbarstingen van racisme en 2 groepen die nu lijnrecht tegenover elkaar staan, terwijl er eerst helemaal geen scheiding van enige betekenis was tussen die 2. Dylan legt in deze song het principe uit: https://www.azlyrics.com/lyrics/bobdylan/onlyapawnintheirgame.html

0
70 Ness

@34 Heb je zijn biografie gelezen? Zo ja wat vind je van zijn idee over de opdeling der rassen?

0
71 ThWil

@68 .
Hopelijk geen eigen doelpunt. (-:

0
72 nog een keer

@72 question question

1
73 Weet geen naam

@22 Dan hebben ze jou jammer genoeg niet hard aangepakt met je negerbakkes.

2
74 Scholar002

Geef dat islamitische tuig nog maar meer de vrije hand, de overheid is er alles aan gelegen om het tuig te pamperen en te beschermen.

1
75 Marrie

De Ruyters zeggen: "Gewoon ern ploertedoder aanschaffen via E-bay. Kost een par tientjes maar een klap er mee en de aanvaller zakt in mekaar!!!"

2
76 De Ruyters van Michiel

Ik begrijp ondertussen dat het niets met racisme te maken heeft, volgens de mainstream doen vrienden dit onder elkaar tegenwoordig.

1
77 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

78 Raffa

Hey meneer Rutte, wil je wel in zo'n land leven?

2
79 GLK

@22 : Kortom, je hele leven tot nu toe geleid in het teken van haat.....

1
80 Seconda

NL is een land geworden van politieke leugenaars.

0
81 janma

Schandalig dat de politie geen onderzoek doet met zoveel bewijzen.
Dit kan alleen van hogerhand komen om zo de misdaadcijfers te beïnvloeden.

Als onze regering zo doorgaat moeten ze niet opkijken als steeds meer mensen voor eigen rechter gaan spelen.

0
82 Snuggles

@70 Voor de goede orde, ook ik keur fysiek geweld uiteraard af, al zou je 't aan m'n reacties niet kunnen afleiden. Maar je laatste alinea behoeft toch wel enige relativering. Zo sla je met je op één na laatste zin toch de plank mis. Weliswaar was er tot de huidige ZP-controverse nauwelijks (media)aandacht voor de irritatie van het gros van de zwarte volwassenen en het stille leed van de tere zwarte kinderzieltjes aangaande de voor hen vernederende karikatuur ZP, maar binnen de zwarte gemeenschap in NL heeft er altijd consensus geheerst betreffende dit voor hen koloniale en racistische icoon. Dat het uiteindelijk toch tot een slepend dispuut met de pro-ZP fans is uitgemond, is vooral het gevolg van de assertieve en opgeleide tweede en derde generatie zwarten in NL.

4
83 Black65

@71 Nu moet ik wel heel alert zijn op de inhoud van de beantwoording op je laatste vraag, maar zijn opdeling over rassen vind ik - zonder het nader te kunnen toelichten vanwege de spelregels op dit forum - op z'n minst het overdenken waard.

3
84 Black65

@84 Kijk aan. Had ik niet direct verwacht. Maar als je het boek hebt gelezen weet je ook hoe hij daar verder mee is gegaan.
Het zou me overigens verbazen dat als je Malcolm X zou citeren dat de moderator dit niet zou toestaan. En waarom zou je daar bijvoorbeeld niet achter kunnen staan dan wel daar tegen kunnen zijn.

0
85 ThWil

@85 Een citaat is op zichzelf geen mening, het onderschrijven ervan wel. Anders geformuleerd, vrije meningsuiting op dit forum is behoorlijk ruim, maar niet absoluut. Werp maar eens blik op het aantal van m'n verwijderde reacties van de afgelopen dagen.

2
86 Black65

@86 Van mij mag iedereen zeggen/schrijven wat ie wilt. Natuurlijk wil je als moderator wel dat de reacties enigszins aan een minimale fatsoensnorm voldoet. Bijv iemand bedreigen of oproepen tot geweld lijkt mij een terechte reden een reactie te verwijderen. Ik zou dan wel neerzetten dat de reactie is verwijderd vanwege het oproepen tot geweld oid. Nu moet je blijkbaar gissen naar de reden. Jammer voor je.

1
87 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

88 Captain Hero

Zorgen dat je een flink mes op zak hebt en de aggressiefste het eerst prikken. Dan druipen de hyenas wel af. Aangifte doen heeft toch geen enkele zin.

0
89 Bamischijf

@13
Dat heet neo-liberaal beleid.
Even ter herinnering, Wilders en Baudet zijn ook neo-liberalen.

1
90 eh

@90 Wat heeft dat met regeren te maken??

@90 Wat heeft regeren met Wilders en Baudet te maken??

@90 En sinds wanneer is neo-liberaal het zelfde als afbraak beleid???

0
91 Zie Hier

En dit moet zo snel mogelijk weg i.v.m. privacy:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/561251-vrouw-pint-7000-euro-van-rekening-slachtoffer

Terwijl het toch belangrijk is, dat we weten, wie tot het geboefte behoort.

0
92 Vilseledd

@91
--- dat is subjectief.
--- tot nu toe niets.
--- vanaf het begin van neo-liberalisme.
Geloven dat de vrije markt alles kan regelen vloekt met nutsbedrijven.
Economen en bedrijfskundigen hebben verder nergens verstand van, dus hun bezuinigingen op zorg, GGZ of politie gaat niet alleen ten koste van de instituten zelf maar worden ook op de rest van de samenleving afgewenteld.

0
93 eh

@93 Weinig inhoud.

Is gewoon wanbeleid!

0
94 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

28 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

36 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

38 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

41 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

1 uur geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Indian Real Homemade Sex VideoX X X X MovieCodi Vore VideosKerala Tulasi PornPandit PornSky Bri SoloExxxsmall ComCop NuPornos Con FaldasDesi Bhabhi Sex ChatMalaika Arora Porn VideoName That Porn Brazzers色情 視頻Blonde Gummybear PornNatasha Malkova ComMaddison PornhubNew Porn AdsMallika Sherawat FuckClit Licker ToyAlina Becker LeakMother Daughter FuckPorn StepmotherMoms A Lesbian PornChubby Teen TitsMiranda Cosgrove NydeBig Tit HentiKathrine Heigel NudeHollywood EroticCumming In Mom's MouthMujeres Que Se MastubanNebraskawut LeaksHot Naked KoreansFree Porm PerfectLive Cam FreeLivejasmibXnxx Hindi LanguageNew Pron Sex VideoHentais HavenVídeo De Filme De SexoClea GualiterBlacked CoMelanie Lynskey PornColegiala De VerdadTamil Sex Stories In EnglishReal Incset PornCnn ContoseróticosEmily Bloom SexBollywood Hot ImagesBangladeshi Porn StarX Vidio MovieTarzhard The ReturnIndian Hard Core Sex VideoKalinaryuOnlyfans SiteJe Montre MaPorntx ApkMichelle Williams NudeDuromamiAmerika SexHappy Birthday Pornسکس کارتونیSunny Hot PicSexsi Hd VideoXnxx FamilystrokesChayse EvansGetting Ready For College Sandy Love And Laya RaeIdeapockPorn VargenSunny Leone Xx Video BfLana Rhoades.footjobFoot Smother PornLunaxxxPornographic WrestlingDivorce PornGerman Girl SexClit SquirtFucq PornPorna GrafiaNude Black ModelsBest Milf Sex VideosSex On Topهنتاب تايمPorn Free MassagesHd Blue Film HindiAmanda Lane PornstarElle Fanning-sexsPenelope Kay PornWho Is Teanna TrumpSex With HeroineXxxcuteMale Xxx VideoRiding PornBlack Teem PornFreeusestepmomDarth Talon R34Natashia NiceCorrina Kopf LeaksBollywood Heroin Sex VideoMethwhore PornMovies With Best Sex ScenesFcn SexFuta CumflationGranny SquirtMia Khalifa Ka BpXhamster BlondeBollywood Sex ClipsSelena Green-vargasSexy Woman PornBest Deepthroat PornMen NakeeSaree XxxxJawabiKelsi Monroe PornIndian Se VedioSunny SoniaBbc Oral CreampieCockloversBlonde Hair Porn StarsTerri WeigelHd Xxx SexsCottontailva OnlyfansSmut ComicsAllylotti NudesXnxx GfTamil Aunty Hot SexBp Picture Blue PictureDeepthroat HorsecockLove Lesson Korean MovieHd Sex PunjabiAsian GangbandSpy In ToiletsWhitetrannyJena Sims NudeSex Sex SexCid Sex VideoJapanese Blow JobsBrazzers C9mPorn HigabThick And Curvy PornSpank NetTamil Aunty SexxAnal PiledriverEnbony PornWeb Series Sex Video DownloadBillie Eilish Leaked VideoXxx NangaFull Hot Xxx VideosSong LeexxxBacheloette Party PornCarton Porn Vidoes