door Inter in Politiek  ·  45 Reacties

  • 21
  • 764x gelezen
Reageer met een Emoji
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De SP en Groenlinks willen snel opheldering en de SP oppert dat het Nederlandse kabinet moet nadenken over visummaatregelen tegen Marokkaanse bewindsleden.

Er zijn nog wel andere maatregelen mogelijk tegen Marokko. Een land dat haar eigen volk niet terug wil nemen verdient het niet om in de VN vertegenwoordigd te zijn.

0
1 samcash

** gebruiker verwijderd **

Kunnen ze gelijk dat verduisterde geld van de SVB en van de Kinderbijslag terugvragen.

2 verwijderd924924212

En dat soort incompetentie moet dit land besturen?

1
3 PFL

@3 En let op, ze blijven er op stemmen de massa schijnheiligen

2
4 Kees Klapzand

* Verwijderd door de redactie *

5 puddingbuks

Dan maar overgaan op sancties, Marokko weet wat er gevraagd gaat worden maar die willen hun onderdanen met name de criminele Riffijnen niet terug... ze zijn blij dat ze ze kwijt zijn.

2
6 Lias

Ik probeer ff door de bril van Marokko te kijken, zou het niet zo kunnen dat in het verleden door Marokko zelf die figuren vervolgt werden waarna ze hier een warm onthaal kregen om hun eigen justitie te ontlopen. in dit geval zou ik ook zeggen jullie wilden ze toch onder onze wetten weg halen, hou ze dan nu ook maar zelf.

2
7 Kees Klapzand

Nederland moet niet zo hypocriet doen want ook "wij" nemen over het algemeen geen criminelen terug. Duizenden Nederlanders in buitenlandse gevangenissen proberen tevergeefs hun straf hier uit te zitten, en ondanks verdragen lukt dat maar moeizaam

21
8 Brolin

Laat ons kabinet maar eens zien waar an het gemaakt is...we zijn het zat om de gekke Gerrit van Europa te zijn.

0
9 Gerritruyter

Stop per direct alle uitkeringen naar Marokko!!!

0
10 Gerritruyter

Stuur alle mocro's maar terug naar hun zandbak, we hebben niets aan de plofkrakers ed

0
11 wijs

@11 Begin er maar aan, mijn zegen heb je.

1
12 Kees Klapzand

@8
Appels en peren... je mist het punt... Nederland wil dat Marokko de rondstruinenden illegale asielzoekers (asielcriminelen) terug neemt.... heeft niets met gevangenen te maken.

2
13 Lias

@13
- n

2
14 Lias

Dan stoppen wij elke geldstroom richting Marokko, toch? Toch?

0
15 Scholar002

@15 Nee dat kan niet, daar moeten ze eerst maanden over praten en dan nog niet.

1
16 DaisyDaisy

@15
De geldstroom naar Marokko is een paar jaar geleden al gehalveerd.
Mensen die hun halve leven in Nederland gewerkt hebben, weduwen en wezen en nog een aantal uitkeringen zijn zondermeer gehalveerd.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/toch-nog-akkoord-met-marokko-over-uitkeringen~b3037a43/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Ik vindt het niet zo gek dat Marokko niet zo happy met Nederland is.

13
17 Janzzen

@17 NL is niet zo blij met Marokkanen, wat voegen ze in het algemeen toe?

1
18 DaisyDaisy

@17 Nou?

1
19 DaisyDaisy

* Verwijderd door de redactie *

20 aportes

@17
Absurd dat je het überhaupt normaal schijnt te vinden vind dat er een geldstroom naar Marokko verdween.. laat staan dat ze recht hebben ontdaan te zijn als die halveert of stopgezet wordt! Andere gastarbeiders hebben ook hun halve of hele leven hier gewerkt maar sluisden en toch ook geen geld door naar alle aanhang in het thuisland. De meesten Spanjaarden, Italianen zijn gewoon met Nederlandse vrouwen getrouwd en hebben zich hier aangepast. Daar hoefde niets voor overgemaakt te worden. Chinezen hebben zich met familie hier gesetteld en aangepast ook daar hoefde niets overgemaakt te worden voor vrouwen, weduwen en wezen etc... En dan suggereren alsof het een zaak is waar ze recht op hebben en ontdaan over mogen zijn als het stopgezet wordt.

1
21 Ignatia

@21
Wat als we jouw uitkering nou eens halveren? Gewoon omdat we dat kunnen. Omdat we vinden dat je best riant leeft.
Iedereen die hier gewerkt heeft heeft recht op bepaalde uitkeringen, ook gastarbeiders.
En voor jouw informatie, ook de Chinezen sturen geld naar China, en alle andere nationaliteiten doen dat.
Maar ja ....
Als het over Marokkanen gaat, dan gaan we ineens met 2 maten meten.

20
22 Janzzen

@22 Niet miepen werkt 2 kanten op.
Ook qua geweld meten we met twee maten, daar hebben ze dan weer voordeel van.

3
23 Nurse Ratched

@23
Ik miep niet.
Ik reageer op een draadje waarin men de houding van Marokko laakt. Ik geef een link naar de waarschijnlijke reden waarom Marokko niet mee wil werken. Nederland heeft rechtstreeks een flinke aantal Marokkanen benadeelt door hun inkomen te halveren. En dan gaan we nu ineens raar opkijken als Marokko niet met ons plan wil meewerken. Ik snap dat wel, als jij mij een naaistreek levert dan hoef je weinig terug te verwachten.

En dat discriminatie naar alle kanten aangepakt moet worden dat is niet eens een punt van discussie, dat moet absoluut.

12
24 Janzzen

@24 Misschien niet zo netjes, maar begrijp het wel.
Er is geen controle of mensen daar opnieuw trouwen, ssmenwonen ets.
Ook was er gesjoemel met het asntal kinderen wat werd opgegeven.
Voor de groep die het al kreeg veranderde er weinig, het ging toen om mensen die na het nieuwe verdrag gingen.

6
25 Nurse Ratched
26 Nurse Ratched

hahahaha en dat verbaasd nu Nederland??? Toen Asscher van de PvdA naar Marokko ging (toen de PvdA nog met de VVD in het kabinet zat) om de uitkeringen te verlagen van de Marokkaanse vrouwen die teruggekeerd waren naar Marokko, kreeg hij er niets gedaan! Hij kwam toen al met lege handen terug want: de Marokkaanse regering wilde dat niet! Wílde dat niet? En Asscher kwam terug naar Nederland met de staart tussen zijn benen. Volslagen belachelijk en onderdanig. Wij zijn nog steeds geen kalifaat van van de Islam. Al is het bijna wel zover. Want de Salafistisch cellen zitten overal en: openlijk! En behalve Wilders en Baudet zitten alle Kamerleden glimlachend toe te kijken. En dan breekt de hel los als er op een voetbalveld racistische opmerkingen worden geschreeuwd. Daar ben ik ook op tegen maar, zoals ik het al geschreven heb: júllie Kabinet en Kamerleden zijn de grootste schuldenaren aan het feit dat het racisme zo gegroeid is! Dat staat buiten kijf. Door alles wat jullie maar geregeld en toegelaten hebben van al die instromers. Júllie hebben het toegelaten dat Nederland verworden is tot het grote drugsland wat het nu is, júllie hebben toegelaten dat Nederlanders hun eigen cultuur maar achterwege moeten laten, zoals hun Sinterklaas en Zwarte Pieten feest en de geboorte van Jezus met Kerstmis en het Paasfeest. Maar wel het suikerfeest door de Nederlandse strotten duwen. En Wilders en nu Baudet maar blijven verketteren en demonieren. Hė mevrouw van T van het CDA en consorten? Maar nu wel in hun sporen treden. Wat hypocriet, vindt u niet?

0
27 niet voor de poes

sorry: moet zijn demoniseren

0
28 niet voor de poes

Een van die gasten van DENK is toch Marokkaan. Kan die dan niets regelen.

0
29 rlw

@1 " Een land dat haar eigen volk niet terug wil nemen verdient het niet om in de VN vertegenwoordigd te zijn."

Gezien de huidige situatie inzake de IS vrouwen en hun kinderen is dit een gevaarlijke uitspraak.

0
30 Mappie

@29 Als Azarkan een grote zak met geld meeneemt wellicht! Het is pure chantage! Er komen enorme geldstromen naar Marokko toe van Marokkanen die in het buitenland wonen al dan niet legaal of illegaal verdiend.
De mocro-maffia koopt er bijv. onroerend goed en laat het breed hangen en soms kopen die wel meerdere panden of laten wat bouwen in het land waar hun roots liggen en dat verdienmodel laat Marokko zich echt niet ontnemen. Dus is het wel handig om die etterbakjes niet terug te nemen omdat een deel zich zal nu of later gaan bezig houden met drugshandel en andere lucratieve handel, dus kassa!

0
31 Nieuwsgierig

Je kunt marokko niet opzadelen met de marokkanen die hier al hun hele leven wonen en die je hier hebt laten ontsporen. Zo simpel is dat. We sturen criminelen van andere afkomst ook niet terug naar het land waar hun ouders vandaan zijn gekomen.

Broekers-Knol is bezig met puur populisme om Wilders de loef af te steken. De VVD heeft deze mensen hier nota bene naartoe gehaald als arbeidsmigranten en daarna keihard bezuinigd op de voorzieningen die deze mensen nodig hebben zoals jeugdwerk, jeugdzorg en onderwijs.

Broekers-Knol is van de VVD-generatie die dat allemaal heeft wegbezuinigd en veroorzaakt. Ze moet eens in de spiegel kijken. Maar daar is Rechts niet zo goed in, he .....

5
32 Hollander1967

Zelfs in Marokko willen ze hun eigen onderdanen niet meer terug hebben.... Kun je nagaan waar wij hier mee opgescheept zitten......

0
33 LoydMorris

33@wie wil dat vullis wel, zelfs Allah moet ze niet

0
34 Trien

Als Erdogan zo maar iedereen op een vliegtuig richting thuis land kan zetten, dan vraag ik me af waarom Nederland dat niet kan.
Het moet toch niet zo moeilijk zijn ze gewoon terug te vliegen, en dan zoeken ze het daar maar uit op het vliegveld met hun eigen onderdanen.

0
35 Jill

@17 . Die halvering van de AOW geldt voor iedereen. Als ik na mijn pensioenering naar een niet EU land vertrek om daar te gaan wonen wordt mijn AOW ook gehalveerd. Zo zijn de regels en waarom zou dat voor Marokko dan niet gelden? AOW is officieel geen spaarregeling maar een UITKERING en de hoogte daarvan word door de overheid vastgesteld. En als je in een goedkoper land gaat wonen heb je minder uitkering nodig.

1
36 PFL

Elke dag dat ze niet meewerken 100 Marokkanen het Nederlanderschap afpakken.

0
37 Smite Gait

Dus die gasten mogen gewoon naar Nederland komen, maar terug naar thuisland kan dan ineens niet, alleen omdat ze wrs. hun paspoort hebben weggegooid?
Kom nou toch, andere landen sturen die gasten terug. Maar Nederland laat zich uitmelken van ons belastinggeld. Genoeg is genoeg. Zet ze anders maar in een bus en rijdt ze naar Spanje, zij zijn ze zo kwijt.

0
38 ilse1

Ik zou die opgeblazen scheet die Ankie Broekers -Knol ook niet ontvangen hoor , die komt hier niet binnen . Nog eerder Sinterklaas en Zwarte Piet .

0
39 on the mountain top

Mooi, per direct alle illegale en criminele marokkanen op een duizenden vlotten bij de 16 mijlgrens los gooien (na een belletje, ze kennen het wel) en per direct alle geldstromen plat leggen, geen stuiver meer naar Marokko, alles bevreizen. Kijken hoe snel ze hun kudtburgers terug nemen.
Optyphen met die ongewenste figuren.

1
40 Bleke Betty

@7
Wek verleden? Er zijn ooit 4000 gastarbeiders 'geaccepteerd' Verder is er nooit ook maar eentje gevraagd om hier te komen. question

1
41 Bleke Betty

Als een land zo weinig vriendschappelijk is, dan maak je dat duur.
Iedere cent die een criminele asielzoeker of asielfraudeur de Nederlandse burger kost, procedures, toelagen, huisvesting, gezondheidszorg, kosten van justitie, trek je dan af van gelden die Marokko ontvangt van Nederland.

En de criminelen en asielfraudeurs leg je hoge boetes op. Betalen ze die niet, dan neem je ze in gijzeling in een gevangenis die je onaangenamer maakt dan de Nederlandse luxehotels van het moment. En vermindert de geldtransfers aan Marokko met de kosten.

Ook kan Nederland binnen de EU de importen vanuit Marokko ter discussie stellen.

Het kan allemaal, maar de politici moeten wel willen. Ze willen echter alleen maar theater maken.

Allerbelangrijkste: schort het hele asielrecht op.
Nederland laat voor 10 jaar niemand meer toe.
De politiek en NGO's hebben de afgelopen 5 jaar zo gefraudeerd en zijn zozeer te kwader trouw geweest dat ik zeg:

Bij mij is geen draagvlak voor de opvang van (nep)vluchtelingen. Hebben jullie zelf veroorzaakt.

0
42 stanley.staatsman

Zoals Trump simpelweg zei .. :
Direct geen visa's en verblijfsvergunningen meer verlenen voor mensen uit dat soort landen


De oplossingen zijn vaak zo simpel

0
43 Vageali6888

@8 Vragen die landen dan aan Nederland of Nederland dat zou
willen doen ?

0
44 Bollieboos

De Ruyters zeggen: "Dit moet je beantwoorden met alle gelden die daar naar toe gaan meteen stop te zetten, ook de KINDERBIJSLAG die nog altijd geexporteerd wordt wat een grof schandaal is. Bovendien alle crimineeltjes hun Nederlandsche paspoort innemen en ongeldig verklaren en vervolgens zet je ze op het vliegtuig. Klaar, volgende zaak!"

0
45 De Ruyters van Michiel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@8 Dat meen je niet???...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Wat ik mij van MS-DOS 4.0 herinner is dat het nooit echt populair is geweest. Ik denk vergelijkbaar met het het latere Windows Vista dat nooit e...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@6 Win95 was extreem irri. Omdat je ineens zo'n grafische interface had. En alle oude programma's in feite niet meer goed werkten. Je kan dan va...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ron MVV Maastricht .
Offtopic

@2880 Kom maar https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=wmXFV9N7D6I...

4 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

DikkeTor
Offtopic

Ik ven vanaf hier verplicht om Ron ronduit inelkaar te mepper men een gespijkerde knuppel XD...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

de prachtige tijden toen je Win95 wou installeren maar free-dos gaf DE error XD...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

toch knap DAT het Bill ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 Jij toch Tor... 😉Maar toch knap het Bill het gelukt is. Nu is het bedrijf 3 triljoen dollar waard. 😂...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

I lolz, niemand ASM geleerd? XD...

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

Iets meer dan 10.000 regels code voor versie 1.25. Dat maakt het schattig?...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Doctor Fucks PatientJapanese SeduceShuuna KagamiLaapkTaylor Swifts Camel ToeBbw XhamDaisy Keech NakefGrannysexpornKira GreenMilf Xxx Video HdPornprosSunny Leone Daniel WeberHentai DisneyMinx Show PalacePegas ProductionsSuczkiJayda Diamonde4k DaddyIxi PornInstagram PornoCumshot On Her FaceMizd-344 JavPorn RosalinaAunty RidingPron In KeralaBhabhi Ki Sexy ChudaiDani Daniels PornolarıCreampies ThreesomesNude SsceneUtahjazx NudeHot Men BulgeEmma Stone BoobsSax Movie HdVideos Of FellatioDaughter Punished PornMoms Puffy NipplesMature Homemade BlowjobsSucking My BallsSims 3 Sex ModsNangi AuntyGavran Marathi SexHindi Audio Sexy MovieBest Pussy FuckLesbian Hot And MeanTrany BlowjobsCherrytvLapks[prnhubFeneomovieDhaka ChudachudiLena The Plug Bbc Jason LuvPorn Of The 60'sFuq..comOmgjasmin OnlyfansThe Quarry PornKimmy Granger DpBihari Bhabhi MmsSex Bhabhi PhotoEnegry KyoukaSait-028Nude Old Ladies PicturesMarge Simpson NakedPorn With DadSeet SinnerE_vs_erickaCardi B BlowjobXxx StriesFutanari JavPorn Scene From MovieBleached PornE-pornoPanty FlashXxx Hot SaxyViral Mms Sexy VideoNessa NudeNude TeenvideosJap PornstarPorn CelebtityAfrica-xxxXvideos Page 4Nuru Asa AkiraStockings SexNude Girl PhotoKenzie Reeves BlackedPorn ExhibitSexmovies IndiaJennifer Connely NakedBangla SxVirgan XxxAnal SolNice Small TitsX Videos In Hindi AudioAdult Videos LatestFilmesporno.xxxSxxeEsha Gupta Porn VideoX VideoaSexo No TtPornos PúblicoSexy PussypornPorn CmicNude Babe NakedTemptress119 NudeSurekha Aunty SexModel Sex TapeGaysex GameCheerleadee PornLove Lilah PornBangladesh Xxxx VideoWww Xvideo3 ComOldboy NudeLady D PornValentina JewlsDick Between BoobsBlack Japanese Sex VideoLatin MaidXyzcomicsIndian Porn WebsiteBokep AmerikReily ReidLola FaeMalaysia SexxxSex Video Movie FullVideos Pono De Esperanza GomezKat YoungXxx Sexy Indian SexTeasenBeastiality Porn VideosFirced AnalRomaarmyStrapon SexAmateur Homemade Porn VideosBulmas AdventureAnal Glory HoleBoobs XxxxxKannada Bf ComKim Kardashian Porn Hub VideoVani ViswanathExtream SquirtersCrazy MilfHentaii TubeFemme Nue AsiatiquesGirlfriends4 EverSaxy PronSherlyn Chopra Sex SceneAdalind Gray PornBaap Beti Ka Sexy VideoXxxhdfullJordı El NınoFitness Porn